بانک ثامن الائمه . سود روزشمار 18 درصد میدهنقل قول:
Printable View
بانک ثامن الائمه . سود روزشمار 18 درصد میدهنقل قول:
آیا از طریق موببایل میشود انتقال کارت به کارت یک بانک دیگر داشت؟
من نرم افزار همراه بانک 2 را روی گوشیام دارم اما فقط به همان کارت همان بانک میتوان اتقال داد نه بانک دیگر (مثلاً از همراه بانک ملی بشود به کارت رفاه مبلغی انتقال داد)
من فقط کارت به کارت رو توی ملت دیدم همراه ملی فقط قالبلیت پایا و خود حسابهای ملی رو داره. شبای رفاهت رو داشته باشی می تونی با همراه بانک ملی منتقل کنی
من الان از طریق همبانک (USSD) انصار تونستم به بانک ملی انتقال بدم. شاید از طریق همبانک ملی بشه به بانکهای دیگه پول انتقال داد!نقل قول:
دنبال یک راهی میگردم که با گوشی به کارت هر بانکی بتونم انتقال بدم!
بانکت چیه ؟نقل قول:
من با این بانک ها کار کردم امکان انتقال هست انصار ، ملت ، ملی
ملینقل قول:
من با نرم افزار همراه بانک ملی نمیتونم به حساب دیگران مبلغ انتقال بدهم مگر اینکه حساب مقصد سیبا باشه!
انتقال وجه بین بانکی هم شناسه شبای حساب را میخواهد!
دوست عزیز سوال رو دقت نکردی پرسیده کارت به کارت همراه ملی قطعا کارت به کارت نداره ملت داره انصار رو نمی دونمنقل قول:
نقل قول:
من الان سایتش رو نگاه کردم.سود روز شمار رو سر ماه میریزه به حساب...ما ممکنه بخوایم 20 روز یا 40 روز پول توی حساب باشه..
بانکی که سود روز شمارش رو هر روز بریزه داریم؟
دوستان حساب کدوم بانک بهتره؟! برای کارای اینترنتی و موبایلی و از این حرفا.... خلاصه حساب امن، سود مناسب و صد البته با امکانات بروز الکتریکی باشه؟؟؟
البته یه کارت ملی دارم!:)
نه فکر نکنم ... سود روزشمار ماهیانه به حساب شخص واریز میشه ...نقل قول:
من با ملت و ملی و انصار کار کردم . هیچکدوم مثل انصار نبود . یعنی وقتی نبود که به خدمات بانکی نیاز داشته باشم و انصار پاسخگو نباشه:n01:نقل قول:
البته با اینترنت بانکش کار نکردم . بیشتر با موبایل کار میکنم.
زودتر میگفتین دیروز ازشون میپرسیدم ولی معمولا وقتی مثلا شما بعد 40 روز میخواین برداشت کنین سودشمارو تا اون روز محاسبه و پرداخت میکنن.نقل قول:
من الان سایتش رو نگاه کردم.سود روز شمار رو سر ماه میریزه به حساب...ما ممکنه بخوایم 20 روز یا 40 روز پول توی حساب باشه..
شما مثلا پولتون اگه 40 روز تو حساب باشه برای سی روز سود دریافت میکنید که درست سر سی روز به حسابتون واریز میشه ... اگه بعد 40 روز پولتون رو بردارید و حساب همچنان باز باشه برای اون 10 روز هم سر 30روز بعد سود میگیرید ( موعد دوم ) و چنانچه بخواهید بعد 40 روز حساب رو ببندید همان روز بستن حساب اصل پول به علاوه سود 10 روز به شما پرداخت خواهد شد ...نقل قول:
ما ممکنه بخوایم 20 روز یا 40 روز پول توی حساب باشه..
بانک انصار سود روزشمارش چقدره ؟
7 درصد سالانه مثل اکثر بانکها ولی برای بچه های بالا فکر کنم 17 درصد باشه:n02:نقل قول:
الان کسی دیگه هفت درصد باز نمیکنه وقتی بانکهایی هستن که 18 % - 19% و شاید بیشتر هم سود میدن ...
بانکهایی که مثلا 18 درصد سود میدن فکر نکنم جز شتاب باشن مثل ثامن:n13:نقل قول:
ثامن بانک نیست ... موسسه است -----------------> موسسه با بانک فرق میکنه و این خیلی مهمه و البته بانک هایی هم هستن که سود 18 و یا بیشتر هم بدن ...نقل قول:
بانک شهر سود کوتاه مدت روزشمار18 درصد میدهد و عضو شتاب می باشد
دوستان الان شرایط پرداخت وام ازدواج چگونست؟
کدوم بانک ثبت نام کنم بهتره؟
در حال حاضر چه مدت طول میکشه تا بدند؟؟
شرایط از چه نظر ؟نقل قول:
ثبت نام بانکی نداره باید اینترنتی ثبت نام کنید فقط صادرات وام میده و فکر کنم صندوق مهر اونم باید بعد از ثبت نام و تایید شدن مشخص بشه
چقدر طول میکشه :| ؟ حرفی نزنم بهتره ! چیزی حدود 8-9 ماه طول می کشه بدن ! مقدار هم 3 تومن که حدود 200 اینا کارمزد فکر کنم کم میشه
یک 2.7 2.8 میلیونی دستتون رو میگیره ! مقدار قسط های ماهانه هم نزدیک 68 تومن فکر کنم دارم میدم من دقیق نمیدونم حالا 2 روز بعد باید دوباره قسط بدم مشخص میشه دقیق
منظور م زمان انتظار برای دریافت وام هست؟ آیا هنوزم چند ماه طول میکشه یا زودتر میدند؟نقل قول:
سلام.
قابل توجه علاقمندان :
بیشترین سودِ روزشمار در حال حاضر متعلق به موسسه ی آرمان هست ( فردوسی سابق ) که مورد تائید بانک مرکزی هم هست
سودش 22% هست یعنی به هر ده میلیون تومان ماهیانه 183 هزار و 300 تومن سود میدند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما عیبش اینه که کارت ATM نداره
بعد از اون موسسه ی کوثر هست هست که بیست درصد هست و کارت ATM هم داره با قابلیت برداشت از دستگاههای کوثر و سپه و ملت .
کوثر هم مورد تائید بانک مرکزی هست و میگن قراره بانک بشه
من میخواهم از کارت رفاه به کارت صادرات مبلغ انتقال بدهم باید خودپرداز رفاه بروم یا صادرات؟
فرقی نمیکنه هر کدوم شد ...نقل قول:
یک مطلب در تکمیل صحبت شما خواندم :نقل قول:
انتقال وجه از طریق خودپرداز
در حال حاضر در شبکه خودپردازهای بانکی ، دارنده کارت بانکی میتواند عملیات انتقال وجه مورد نیاز خود را از کارت خود به هر حساب یا کارت در بانک های دیگر انجام دهد. اغلب بانکها انتقال از کارت به حساب را پشتیبانی مینمایند ولی باید از خودپرداز های بانک مبدا یا مقصد استفاده کنید. با توسعه شبکه شتاب عملیات انتقال وجه بین کارتهای بانکی در سایر خودپردازها نیز قابل انجام است. دارنده هر کارت بانکی میتواند با مراجعه به یک دستگاه خودپرداز که به شبکه شتاب متصل است، عملیات انتقال وجه خود را انجام دهد البته این سیستم مدتی است که راه اندازی شده اما برخی بانک ها هنوز به آن متصل نیستند. برای جلوگیری از استفادههای غیر مجاز و همچنین ارائه امنیت بیشتر به مشتریان، سقف روزانه این سرویس تا مبلغ سی میلیون ریال میباشد. برای مبلغهای بیشتر از این (تا سقف صد و پنجاه میلیون ریال در روز) دارنده کارت باید به بانک صادر کننده کارت مراجعه نموده و عملیات انتقال وجه را انجام دهد.
در این سرویس در صورتی که در شبکه شتاب انجام شود، ۳ موجودیت مهم وجود دارد. بانک مبدا، بانک مقصد و دستگاه خودپرداز. نکته مهم در این سرویس این است که دستگاه خودپرداز باید با یکی از کارتهای مبدا یا مقصد، متعلق به یک بانک باشد. در غیر این صورت، کارتهای مبدا و مقصد باید باهم متعلق به یک بانک مشترک باشند.
برادر اشاره کردم که مال من 8 9 ماه طول کشید ! مال خواهر خانومم هم همینطور ! اینی که میگی طول کشید مال 100 سال پیش نیست که مال همین پارسال هست قضیه ! یعنی اردیبهشت 92 دادن بهمنقل قول:
حالا شما دیگه شانس بیاری امروز ثبت نام اینترنتی کنی فردا تاییدت کنند پس فردا وام بگیری دیگه من نمیدونم
ممنون - جدیدا از دستگاه های خود پرداز که قابلیت انتقال سه طرفه رو داشته باشن میشه وجه و بین دو بانک دیگه انتقال داد و خودپرداز بانک پذیرنده میشه میزبان دو بانک درگیر انتقال ...نقل قول:
روش دو طرفه باید حتما یکی مشترک باشه...
پشت خودپرداز میشه تا 3 میلیون انتقال داد ...
داخل بانک از طریق Pinpad میشه 15 میلیون هم انتقال داد ...:n16:
ممنون از جوابتاننقل قول:
کدام خودپردازها قابلیت انتقال سه طرفه دارند؟
در حال حاضر 22 بانک؛ شامل بانکهای آینده، اقتصاد نوین، پاسارگاد، توسعه تعاون، توسعه صادرات، حکمت ایرانیان، دی، رسالت، رفاه کارگران، سامان، سپه، سینا، شهر، صادرات ایران، صنعت و معدن، قرض الحسنه مهر ایران، کارآفرین، گردشگری، مسکن، ملی ایران، موسسه اعتباریتوسعه و بانک کشاورزی خدمت انتقال سه طرفه را در شبکه بانکی به مشتریان ارائه میدهند.نقل قول:
سلام دوستان
در حال حاضر بيشترين سودي كه بانك ها و موسسه ها مي دن براي يك ماه و بيشتر چقدر هست؟؟؟
يكي از دوستان گفته بودن موسسه ی آرمان با 22 درصد مي خواستم بگم كه معتبرتر باشه يعني هم موسسه و هم بانك بهم معرفي كنيد
با تشكر
بانک یا موسسه ای هست که 10م وام بده؟
چجوری و از کجا میشه بدون سپرده گذاری 10 میلیون وام گرفت؟
قسط هاش هم نهایت 500 در ماه باشه !!
دوستانی که میخوان وام بگیرن و نمدونن چجوری میشه اقساطو محاسبه کنن فرمول زیر خیلی به دردشون میخوره :
نحوه محاسبه مبلغ سود وامهای اقساطی :
(مبلغ وام x (تعداد اقساط+۱) x نرخ سود ) تقسیم بر ۲۴۰۰
حال به مساله ابتدايي بحث باز ميگرديم: شخصي مبلغ پنجاهميليون ريال با نرخ بهره 15درصد، وام پنج ساله دريافت كرده است. با استفاده از رابطه فوق، سود كل عبارت است از:
19.062.500 ریال
با افزودن اين مبلغ به اصل وام، بانك در طول 5 سال ياد شده مبلغ 69062500ريال دريافت ميكند. از تقسیم این مبلغ بر تعداد اقساط که ۶۰ ماه می باشد مبلغ پرداختی برای هرقسط حاصل می شود :
1.151.040 ریال
امیدوارم به دردتون خورده باشه . سوالی هم باشه در خدمتم:n02:
شما فقط با وثیقه ملکی یا سپرده بلند مدت سنگین میتونید بدون سپرده گذاری وام بگیرید . که بانک دی سریعتر از بقیه پرداختو انجام میده با نرخ 26 درصد و دریافت کل در سررسید یکسالنقل قول:
با شرایط موجود موسسه کوثر طرح یاقوت 2 سریعترین راه هست که 4 برابر موجودیتون وام میده. اصل سپرده نگه داشته میشه . بازپرداخت 36 ماه هست و به ازای هر یک ماه سپرده گذاری هم 4 ماه به اقساط اضافه میشه.
اطلاعات بیشتر:
دوستان وام خرید خودرو به جز بانک ملت باشگاه مشتریان دیگه کجا سریع وام میده؟ یا یک ضامن ؟مبلغش 7 تومن هست یا بیشترم میدن ؟
شرکت لیزینگ پارسیان چطوره شرایطش؟
دوست عزیز این فرمول شما خیلی قدیمی الان دیگه بانک مرکزی اینطوری حساب نمی کنه . خودت یه بار با محاسبه گر بانکها مقایسه کن متوجه میشی! الان قسط و سود بیشتر میشه:n18:نقل قول:
مثلا توی مورد شما مبلغ هر قسط 118900 تومنه نه 115040
اگر خواستید فرمولشم میگم
ممنون میشم بگید . من وامهای بانک ملتو محاسبه کردم با همین فرمول درست درمیادنقل قول:
Sent from my HTC Rhyme S510b using Tapatalk 2
اتفاقا من این مبلغ رو با محاسبه گر خود بانک ملت گفتمنقل قول:
میشه لینک بدید؟نقل قول:
من حتی وامی که چندوقت پیش گرفتمو با این فرمول محاسبه کردم درست دراومد
بعد شما میگی فرمول عوض شده،ممنون میشم فرمول جدیدو لطف کنید.
ارادت
شما می توانید فایل اکسل محاسبه تسهیلات رو از لینک زیر دانلود کنید کافیه فقط مبلغ درصد و تعداد ماهها رو وارد کنید تا سود و مبلغ قسط رو مشاهده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک محاسبه گر ملت
دانلود نمیشه عزیز. چک میکنید؟ میزنم دانلود ارور میده.نقل قول: