لینک ارتباط با یاهو customer care
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
لینک ارتباط با یاهو customer care
سلام دوستان
چند روزي مي شه كه خيلي ياهو ميل ازيت مي كنه وبا فايرفاكس و ااپرا كه نمي شه دبازش كرد و خيلي ناقص باز مي شه!:n03:
فقط با اينترنت اكسپلوره باز مي شه كه از اونم نمي شه فايلي كه برات ميل شده دانلود كرد!
دوستان مشكل چيه؟ممنون مي شم راحلي بگين.!!!
با سلام
چرا وقتی میخوام تاریخچه نوشته های قبل مربوط به ایدیهامو چک کنم ارور میده روی سه تا ایدیهایی که داشتم تست کردم ولی هیچکدوم از ادد لیستامو نشون نمیده راه حلشو ممکنه بگین
با تشکر
سلام
این آپشنِ یاهو کار میکنه واسه شما ؟
blocked addresses
نوشته آدرس ایمیلهائی که دوست نداری ازش پیام دریافت کنی رو وارد کن
تا حالا 40-50 تا آدرس دادم بهش و لیستش شده یک متر !!! ولی انگار نه انگار .
یکیشون هم بلوکه نشده . همینطور داره ایمیل میاد ازشون !
باید فقط آدرس ایمیلی که میخای بلوک کنی انجا بنویسینقل قول:
معمولا وقتی از یاهو ادرس ایمیلی کپی می کنی اینجوری است
you <you@yahoo.com>
که باید ویرایش کنی بعد تو blocked addresses بنویسی
در پایان هم باید حتما دکمه سیو رو بزنی
سلامنقل قول:
ممنون
بله , آدرسها مشکل نداره و همگی این شکلی هست
توی لیست هم وجود داره که معنیش اینه که ذخیره شده
اما باز هم ایمیلهاشون دریافت میشه !!!
شما خودتون امتحانش کردین ؟
کار میکنه ؟
اره من خودم امتحانش کردمنقل قول:
تقریبا 30 40 ادرس است از وقتی که تو لیست گذاشتم دیگه نمیاد ایمیلهاشون
شما از تم جدید یاهو استفاده می کنید ؟
نه , قدیمیهنقل قول:
فکر نکنم به این ربط داشته باشه چون لیست بلوکه ها رو دارم و پر از ایمیل هست
قطعا به تم ربطی ندارهنقل قول:
در هر صورت اگه ادرس ایمیل هاتون رو دقیق وارد می کنید بدون حرفی کم یا زیاد باید درست عمل کنه
ولی توجه داشته باشید کسانی که ایمیل تبلیغاتی می فرستن از چند ادرس ایمیل استفاده می کنند که همشون را باید جدا جدا بلاک کنید
سلامنقل قول:
بنده از ایمیل کپی میگیرم
یعنی روی دکمه reply کلیک میکنم بعدش ازش کپی میگیرم و ( < > )هم نداره
توی لیست هم درست وارد شده اما انگار نه انگار
وقتی دوباره ایمیل میاد ازش و دوباره به لیست میخوام اضافه اش کنم اما میگه already existed
شاید مشکل از یاهو باشه یاهو هم گاهی وقتا قاط میزنهنقل قول:
ولی بازهم اگه خواستی لیست ایمیل هاتو بفرست یه نگاهی کنم
سلامنقل قول:
تشکر دوست عزیز
مشکل رو گوگلوندم !
تو سایت خود یاهو نوشته با ورژنهای قدیمی فعال نمیشه اما اگر با ورژن جدید یاهو فعال بشه بعدش دیگه در ورژن قدیمی هم فعال میمونه
یعنی باید از لپ تاپ برم تو یاهو و فعالشون کنم چون بیشتر اوقات با موبایل میام تو نت و مرورگرش مدرن نیست
با تشکر مجدد
سلام یکی از تنظیمات یاهو یادم رفتهHello skyskyاین اسم رو می خوام عوض کنماز قسمتoption , seting , editaccountssetingاونجا فقط اسمی رو عوض می کنه که وقتی به کسی میل میزنم اسم و فامیل ارسال کننده رو عوض می کنه که منظور من اون اسم نیستوقتی وارد account info مشم ، طق عکس زیر نوشته skyskyاما وقتی رو edit سمت چپ کلیک م یکنم صفحه ای که باز میشه پروفایل پابلیک یاهوم رو نشون میده که اون اسم پابلیک پروفایلم اسم Earth هست که باز هم منظورم این اسم نیستدر واقع اون جایی رو می خوام عوض کنم که در شکل دقیقا نوشته skysky اونحا رو می خوام تغیر بدمقبلا ها انجام داده بودم(چند سال پیش) این اسمی که می خوام عوض کنم بخشی از آی دی من نیست .
می خوام اون اسمی رو عوض می کنم که وقتی وارد اکانت یاهوم میشد می گه
چه کار کنم که لینکهایی که در متن ایمیلهایم هست به لینک تبدیل بشه و به حالت متن باقی نماند؟
اگر از یاهو استفاده می کنین از حالت standard یاهو استفاده کنید نع classicنقل قول:
و اگر از جیمیل استفاده می کنید باز هم حالت standard اسفاده کنید نه basic
در این حالت هر لینکی که کپی پیست کنین لینک می مونه و text نمیشه
اگر منظورتون اینه متن هایی که داخل ایمیل های دریافتی هستش که به صورت url هستن و باید یاهو مثل جیمیل هر متنی از محتوای ایمیل های دریافتی رو که در قالب url بود رو تبدیل به لینک میکرد، به عبارت فنی تر، متن های با regex یک url رو باید به صورت اتوماتیک داخل تگ a میذاشت ، اگر منظورتون اینه جوابشو اگر پیدا کردید به منم بگید.نقل قول:
تنظیمی در یاهو هست که متن ها پررنگ تر شه ؟ مثلا ایمیل unread با read درجه پررنگی سیاه اش خیلی فرق نداره ! در inbox ادم هی گیج میشه کدوم ایمیل خونده شدس کدوم نه ! بی زحمت بگین اگه راهی هست مرسی
سلام
چه طوری یاهو ایمیل جدید بسازم بدون شماره گوشی ثبت نام کنم قبلا استفاده کردم ودیگه نمیشه. دراینترنت جستوجو کردم آموزش های قدیمی بود که شماره های دیگه داشت ونمیشه ایمیل ساخت الان کسی بلده راهنمایی کنه.
باتشکر.
اگر منظورتون اینه که چون نمیتونید شماره ایران بدید که مدتهاست این مشکل حل شده و از ایران هم میتونید ثبت نام کنید ولی اگر میخواین کلا شماره ندید زیاد امتحان نکردم خودم ولی شما یک تستی بکنید این روشی که میگم رو، ابتدا یک ایمیل در گوگل بسازید و بعد بیاین سایت یاهو قسمت لاگین sing in via google رو بزنید و بعد یاهو ازتون میپرسه میخواین توی یاهو هم ایمیل داشته باشید، بزنید بله و ادامه مسیر رو برید...نقل قول:
سلام
من یه سوال مهم دارم این عکس پوشه SEND یاهو میل دوست منه . که تو این میلی که زده به استادش پروپوزالش رو فرستاده برای استادش
علامت attachment file هم مشخصه . یعنی میل حاویه یه فایل ضمیمه هست. ولی الان که بازی میکنیم اون قایل ورد ضمیمه شده توش نیست . رو یه فلشم داشته که گم شده . الان راهی هست بتونیم اون فایل رو پیدا کنیم ؟
دوستان خیلی مهمه خواهشا کمک کنین. برای پابان نامه لازمش داره شدید. دمتون گرم
سلام
من یه سوال مهم دارم این عکس پوشه SEND یاهو میل دوست منه . که تو این میلی که زده به استادش پروپوزالش رو فرستاده
علامت attachment file هم مشخصه . یعنی میل حاویه یه فایل ضمیمه هست. ولی الان که بازی میکنیم اون قایل ورد ضمیمه شده توش نیست . رو یه فلشم داشته که گم شده . الان راهی هست بتونیم اون فایل رو پیدا کنیم ؟ اون میل رو یکی دو ماه پیش زده. تو باقی پوشه ها هم نبود گشتم
دوستان خیلی مهمه خواهشا کمک کنین. برای پابان نامه لازمش داره شدید. دمتون گرم
من تو ایمیل یاهوم بیشتر از 1000 تا ایمیل اومده.... چطوری همه رو یکجا پاک کنم؟
با یک مرورگر دیگه امتحان کنید یا این ایمیل رو به یک ایمیل gmail فروارد کنید و از اونجا دانلودش کنیدنقل قول:
مطمئن نیستم ولی یک راهش اینه که یک filt-er بسازید و ایمیل ها رو با اون به یک فولدری انتقال بدید و بعدش اون فولدر رو empty کنید.نقل قول:
داداش کردم. نشدنقل قول:
راه دیگه ؟
اصلا چطور ممکنه اون فایل اتچ شده از بین بره ؟ جالبه
سلامنقل قول:
دکمه ی forward رو بزنین ببینین ضمیمه میشه اون فایل ؟
اگر ضمیمه شد بفرستینش برای خودتون یا یک ایمیل در GMAIL و ببینین باز میشه ؟
بد ترین شرکت بزرگ دنیای کامپیوتره.
بدترین ارائه دهنده ایمیله.
الان مدتی میشه conversation history تو مرورگر باز نمیشه.(فایرفاکس و کروم)
یاهو ایمیل همیشه خودش رو تغییر میده و شونصد صفحه جدا جدا داره.
اعصاب آدم داغون میشه فقط:n24:
سلام رفیق. نه ضمیمه نمیشه . نمیدونم باید چی کار کنم:n03:نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر ضمیمه نمیشه پس وجود نداره
تنها راه , گشتن دنبالش در کامپیوتری هست که قبلا این فایل در اون وجود داشته
باید با یک برنامه ی قویِ ریکاوری کامپیوتر رو اسکن کنین
به احتمال 90% هنوز کامل حذف نشده و میشه بازیابیش کرد
برنامه ی recoverymyfiles کارآمد و سریع هست
اگر ندارینش پس باید بخرینش یا از سایت خودش دانلودش کنین
اما اگر دانلودش کنین فقط جستجو میکنه و فایل رو پیدا میکنه اما بازیابی نمیکنه . باید رجیستر بشه تا بازیابی کنه
نقل قول:
سورس کدش رو چک کنید ببینید تو سورس کد ایمیل چیزی هست یا نه.
با ایمیل کلاینتی مثل evolution یا thunderbird ایمیل یاهو رو ادد کنید و ببینید اون میتونه دانلود کنه اتچمنت رو یا نه.
داداش سورس کد رو چجوری چک کنم ؟نقل قول:
موردم دومم که گفتی میشه بیشتر توضیح بدی ؟
ریکاوری با برنامه های دیتا ریکاوری ویزارد و پاور دیتا ریکاوری زدم فایل رو پیدا نکرد
نقل قول:
به رفیق تان بگین یاهوش basic هست تبدیل کنه به یاهو ایمیل جدید
شاید مشکل از این باشه
برنامه thunderbird را دانلود و نصب کنید و اکانت یاهو رو بهش اضافه کنید.(یوزرنیم و پسورد) مثل outlook میمونه.
این برنامه همه ایمیل های یاهوتون رو دانلود می کنه(بدون استفاده از مرورگر)
ببینید اونجا ضمیمه باز میشه.
تو همین برنامه روی ایمیل راست کلیک کنید میشه سورسکد ایمیل رو دید.
پسوند اون فایل چی بوده ؟نقل قول:
PDF یا DOC یا چیز دیگه ؟
آیا برنامه های ریکاوری فایلی با همون پسوند پیدا کرد ؟
اگر بله پس اون فایل دیگه وجود نداره
اگر نه , پس باید با آخرین ورژنِ همون برنامه ای که گفتم بگردین چون بعضی از برنامه های ریکاوری همه ی پسوندها رو پیدا نمیکنه
یعنی همه ی انواع فایلها رو پیدا نمیکنه
اگر مدت خیلی زیادی از حذف اون فایل گذشته دیگه احتمال بودنش خیلی کمه
به هر حال حالا که توی ایمیل نیستش فقط باید توی کامپیوتر یا فلش مموری یا سی دی که اون فایل توش بوده بگردین .
با این برنامه و چند تا دیگه چک کردم البته این برنامه thunderbird پوشه send رو نداد به من . ولی تو هیچکدوم از برنامه ها خبری از اون فایل نبود متاسفانه . عجیبه چرا باید اون فایل از بین بره.ایمیلش رو گوشیش سینک بود نمیدونم مشکل از اونجا بوده یا چیزه دیگه اینقل قول:
فکر کنم جز ریکاوری امید دیگه ای نیست.
نقل قول:
thunderbird باید پوشه Send رو بده.
روی ایمیل در thunderbird راست کلیک و Subscirbe رو کلیک کنید و سپس تیک همه پوشه را قرار بدهید که همه پوشه ها sync کند.
سلام خسته نباشید
ایمیل یاهو چند ماه سر نزنیم دی اکتیو میشه؟؟؟؟ بعد دی اکتیو شدن راهی هست بشه برگردونش؟؟؟؟
روش غیر فعال کردن ایمیل یاهو رو برای مدتی میخوام بدونم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
ممنون پاسخ بدید
سلامنقل قول:
اگر 4 ماه log in نکنین ایملتون بسته میشه و محتواش پاک مبشه
در مورد غیر فعال کردنِ مؤقتی , در نت نوشته تنها راه اینه که وارد options بشید و holiday response رو فعال کنید
با این کار , جواب اتوماتیک ارسال میشه
اما از کار انداختن موقتی امکان پذیر نیست
خودم تجربه ای ندارم
نقل قول:
مسیری که گفتید برای غیر فعال کردنش اگه این روش رو انجام بدم تا وقتی سر نزنم غیر فعال می مونه؟؟
برفرض یکسال دیگه سر زدم مشکلی برام اکانتم پیش نیاد؟
سلام.
چطوری از نسخه کلاسیک به نسخه جدید بریم ؟