آقا یکی جواب مارو بده لطفانقل قول:
1- اگر امریه بگیریم باید 17 ماه خدمت کنیم یا 24 ماه ؟
2- توی آموزشی میشه یک روز یا دو روز مرخصی گرفت ؟ (مثلا بگم عروسی برادرمه که البته واقعا هست)
3- چیزی از امریه گرفتن توی قرارگاه خاتم الانبیا شنیدین ؟
Printable View
آقا یکی جواب مارو بده لطفانقل قول:
1- اگر امریه بگیریم باید 17 ماه خدمت کنیم یا 24 ماه ؟
2- توی آموزشی میشه یک روز یا دو روز مرخصی گرفت ؟ (مثلا بگم عروسی برادرمه که البته واقعا هست)
3- چیزی از امریه گرفتن توی قرارگاه خاتم الانبیا شنیدین ؟
امریه 17 ماهه!نقل قول:
تو آموزشی مرخصی نمیشه گرفت! مگر در شرایط خاص مثل فوت خانواده و شرکت در کنکور!
قرارگاه خاتم شنیدم داره بچه های فنی رو بعنوان سرباز امریه میگیره و بعد هم ممکنه اونا رو جذب کنه!
اونوقت برا وزارت دفاع چطور؟نقل قول:
دوستان این حرف تا چه حد درسته؟
کسانی که آموزشی رو استان خودشون میوفتن، معمولا بعد از آموزشی موقع تقسیم بندی به جاهای دورتر میوفتن و برعکس...
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
اینو متاسفانه اصلا اطلاع ندارم.نقل قول:
دوستان باید راهنمایی کنن ما رو.....
آقا مگه مي تونندبعدكد زدن محل خدمتو تغيير بدن؟؟؟
فرق خاصی نداره فقط آموزشی ارتش یه کمی سخت تره و بنا به ماهیتش تاحدودی سخت تر میگیرن!!نقل قول:
دلتون خوشه ها؟؟؟نقل قول:
نه پسر خوب این چیزا نیست....
چیزایی که تو اموزشی یادتون میدن:
آشنایی با انواع سلاح(کلت - کلاش- ژ3- گرینوف و....)
پدافند عامل و غیرعامل
و......
تا اونجایی که میدونم همه همینن فقط تو ماهیتشون تا حدودی فرق داره و اونطوری که فکر میکنی نیست
دقیقا....نقل قول:
کسی که به این امید بره خدمت دچار اسکیزوفرنی میشه :31:
تنها رشته هایی که به دردشون میخوره
کامپیوتر- برق- عمران
مثلا کسی که کامپیوتره رشتش احتمالا میزارشن دم در دژبانی و به عنوان افسرنگهبان ازش استفاده میکنن و کارش اینه که تو یه دفتر ورود و خروج رو ثبت کنه....:19:
البته راننده هم زیاد نیاز دارن یعنی بعد اموزشی شما از در دژبانی یگان فرماندهی جدیدتون پاتون رو بزارین داخل عینهو بختک میریزن سرتون که گواهینامه دارین یانه؟؟؟؟:20::13:
توصیه برادرانه به همه شما به هیچ وجه در هنگام خدمت ماشین اختیار نکنید......مگه اینکه 100 درصد مطمئن باشین به خودتون و دست فرمونتون که نه تصادف میکنید و نه کسی به شما تصادف میکنه....(چون در تصادف چه مقصر باشین و چه مقصر نباشین حداقلش اینه که چند روزی اضاف میخورین....بگذریم از کلی دری و بری هایی که بهوتون میگن و خسارتهایی که باید بدین و بازداشتگاه و.....):13:
دقیقا بعضیا اصلا قدر نمیدونن:13::13:نقل قول:
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
نقل قول:
دوستان این حرف تا چه حد درسته؟
کسانی که آموزشی رو استان خودشون میوفتن، معمولا بعد از آموزشی موقع تقسیم بندی به جاهای دورتر میوفتن و برعکس...
قبلا هم بهت گفتم هیچ قاعده ای نداره
همه تقسیمات شما از طرف ناجا به صورت رندم انتخاب میشه.....
ما داشتیم کسی که بچه بندرعباس بود آموزشی رو افتاد اراک
یگانش هم تهران افتاد
بچه تهران داشتیم آموزشی اراک افتاد یگان خدمتیش هم مشهد.....
بر اساس نیاز هرجا نیاز بود شمارو میفرستن به همونجا هیچ قاعده ای نداره مگه اینکه متاهل باشی که در اون صورت حتما و قطعا تو شهر خودت خواهی افتاد بقیه موارد هیچ تاثیری نداره
محاله که شما اموزشیت یه ارگان باشه یگانت یه ارگان دیگه ارتشی ارتشی میمونه سپاهی سپاهینقل قول:
اصلا امریه به مدت زمان خدمت ربطی نداره مثلا شما میتونی امریه بگیری بعد کسری هم داشته باشی و مثلا 10 ماه خدمت کنی امریه به زمان خدمت اصلا ربط ندارهنقل قول:
اموزشی هاهیچ فرقی نداره فقط تو میدون تیر به بچه های نیرو انتظامی(خودم سرباز نیرو انتظامی بودم) تیر اندازی با کلاشینکف کلت و mp5 رو یاد میدن ولی به ارتشی ها به جای mp5 اسلح هی ز3 رو یاد میدننقل قول:
داداش شما که وزاذت دفاع افتادی جات راحته خیالت راحتنقل قول:
اینها همه ... شعر هست اصلا ربطی نداره ما 270 سرباز اموزشی بودیم همه بچه تهران همه هم یگانمون افتادیم تهراننقل قول:
آهان که اینطور.....
اینجاست که میگن هیچی تجربه نمیشه.....
مرسی بچه ها که راهنمایی میکنین.
نقل قول:
در مورد زمان امریه باید بگم که مدت قانونیش 17 ماهه برای همه ولی اگه کسی امریه نداشته باشه با توجه به مدرک تحصیلی باید خدمت که که 24 تا 14 ماه هست!
حالا اگه کسی امریه بگیره و سازمانی که بهش امریه داده اجازه استفاده از کسری رو هم بهش بده با توجه به کسری ، مدت سربازیش از 17 ما هم کمتر میشه!
در مورد تقسیم هم باید بگم بچه های گروهان ما که اکثزشوت تهرانی بودند بعد از آموزشی هم تهران افتادند! ولی خدا به داد بقیه برسه! کلا همه جا پخش شدن! البته بعضی کد خوردن و بعضی نه!
این قضیه خیلی جالب داره میشه
همسایمون تو برگه سفیدش زده بود شهید ادیبی مرزن اباد نیرو انتظامی
وقتی 18 اردبیهشت رفت اونجا از اونجا تقسیم کردنشون بردن نیرو هوایی ارتش تو سمنان !!
الانم که دوستان اینجا دارن برای 01 تهران میگن اینطوریه
نقل قول:
من امریه گرفتم یه برگه تعهد محضری بهم دادند شاخ دراوردم !
نوشته 18 ماه باید خدمت کنی یک سالم درخواست بدی اضافی اگر سازمان خواست با حقوق استخدامی ها و قراردادی ها باهاشون کار کنی وبدتر از همه این که اجازه شرکت تو کنکور تا یک سال نداری من موندم چه غلطی کنم فکر می کنم ارشد امسال بیارم @
اگه تعهد دادی باید بهش عمل کنی وگرنه امریه لغو میشه!نقل قول:
امریه به جهنم بره اگر ارشد قبول شم ! فقط نوشته از ادامه تحصیلم مختارند جلوگیری کنند ! ویه سفته 2 میلیونیم بهشون باید بدم و تو تعهد هم هست که اگر به هر دلیلی کارت بپیچه باید خسارت اداره رو بدی ! . اصلا می تونند این کارو بکنند نحوه ترخیص چجوریه ، مثلا من 1 ماهه امریم بعد بخوام ثبت نام کنم چه کار باید کنم ؟ ایا کارم با اداره امریه دهنده هم گیره یا نه ؟ بگم بای بای می تونند جلومو بگیرند :31:نقل قول:
ممنون از جوابای دوستان. با توجه به اینکه میگین امریه قانونا 17 ماهه یعنی یکی که دیپلم هم باشه 17 ماه خدمت میکنه اگه امریه بگیره ؟ (البته من خودم لیسانس هستم)
راستش نمیدونم قدرتشو دارن یا نه! ولی احتمالش هست! برو سربازیتو تموم کن و همزمان برای ارشد خودتو آماده کن! بنظرت ارزش داره بری دنبال درس با این اوضاع بیکاری؟! امریه هم زیاد راحت گیر آدم نمیاد که به این راحتی بخای باطلش کنی!نقل قول:
امریه رو اکثرا به لیسانس به بالا میدن ولی من خودم چندنفر فوق دیپلم هم دیدم نمیدونم چجوری امریه گرفتن ولی امریه دیپلمه ندیدم!نقل قول:
حالا هر چی ! بیشتر منظورم این بود که امریه خودش 17 ماهه یا برای اینکه لیسانس ها 17 ماه خدمت میکنن 17 ماه میشه. نمی دونم منظورمو رسوندم یا نه.نقل قول:
امریه رو اکثرا به لیسانس به بالا میدن ولی من خودم چندنفر فوق دیپلم هم دیدم نمیدونم چجوری امریه گرفتن ولی امریه دیپلمه ندیدم!
عزیز دلم گفتم که امریه برای همه کسایی که امریه گرفتن 17 ماهه! حالا میخاد لیسانس باشه یا دکترا!
منم همینو دارم میگم ، دوستانی که پاسداران افتادیم آماده باشید برای پرندک : دی :2: ( تف به شانس ، دو روز خوشحال بودم )نقل قول:
از الان نمیشه گقفت که کجا میخوان شما رو تقسیم کنن! تو سربازی همه چی دقیقه 90 مشخص میشه! موقع تقسیم استعلام میکنن کجا نیرو لازمه و بر اساس اون تقسیم میکنن! کلا شانسیه!نقل قول:
بهتره یه مقدار تمرکز مثبت داشته باشین و امیدوار باشین! با این نامیدی حتما اون اتفاق شوم خواهد افتاد!
امیدوارم که همتون جای خوب خدمت کنین!
حالا چرا میزنی ؟ شوخی کردم. :31: ممنون از راهنماییت. میگم اگه 17 ماهه چرا این دوستمون باید 18 ماه خدمت کنه ؟ اینجور باشه یه سازمان دیگه هم تعهد میگیره 24 ماه خدمت کنی !نقل قول:
ببینم این قضیه تغییر محل آموزشی تا چه حد صحت داره
دوست من که 1/2 بود هم براش کد زده بودن هم محلش رو
الان جدیدا فقط محل رو میزنن
یه زمانی فقط کد میزدن که میگفتن محرمانه است تا
از مسایلی مثل پارتی بازی جلوگیری کنن.
نکنه الان هم محل ها رو الکی اعلام کنن و روز اعزام بفرستن جاهای دیگه؟؟
از اینا هر کاری برمیاد:21:
العان که میبینم این تایپیک اینقدر شلوغ شده و بچه ها دارن خودشونو برا اعزام اماده میکنن گفتم این توصیه دوستانه رو هم بکنم که خدمت اینقدر ها هم بد نیست احتمال داره شما یه جایه خیلی سخت خدمت بکنی ولی چند تا رفیق داشته باشی که واسه همدیگه جونم بدین رفیق خدمت مثل رفیق دانشگاه نیست که تو روزهای خوشی باهات باشه من که تقریبا 40 روزه خدمتم تموم شده اونقدر دلم برا یگان تنگ شده که حد نداره ولی چندتا توصیه
1--وقتی تو خدمت بهتون آش دادن نگین بذار برم کاسه بیارم بریزی تو کاسه از دستت جای کاسه استفاده کن. اگه ده دقیقه مرخصی هم دادن برو واینستا.
2-اصلا به کسی پول قرض ندین خیلی میشه که شما به یه نفر پول میدی چند روز بعد میبینی طرف تبعید شده به یبه جایه دیگه
3-شما بهر حال 18 ماه از عمرتون بایید به عنوان سرباز بگذره خوبه که از این مدت به بهترین نحو استفاده کنید. حالا با خوندن کتاب یا یاد گرفتن فرهنگ جاهایی که رفیقاتون ازش اومدن یا کارهای دیگه
4- حرف زور اصلا تو کتتون نره که اگه یه بار کوتاه اومدی یه عمر باید سواری بدی
شرمنده اگه مثل پایه بالا ها حرف زدم. به امضای من توجه کنید.
منم پيرو حرفاي پايه بالايه عزيزمون بايد بگم كه دقيقا درست ميگن ايشون. خدمت اونقدر هم بد نيست . چرا سختي زياد داره . شبايي بوده كه تو پست دادن اينقدر از تنهايي گريه كردم كه نگو اما الان كه دارم بهشون فكر ميكنم ميبينم چه روزايي رو پشت سر گذاشتم . البته از خدمت من خيلي مونده و هنوز چ س ماهم :دي اما چون ميگذرد غمي نيست .
اصلا هم نگران نباشيد از من سوسول تر كسي نيست . من دووم آوردم شما هم مياريد . :11:
موفق باشيد ... :40:
قضیه سر همینهنقل قول:
اینی که شما میگی برای کسانی هست که مازاد خوردن
نه این که تو برگه سفید زده باشه یک جای مشخص و معین
که معمولا زودتر بهشون میگن که خودشون رو برای اون اماده کنن
این مدلیش رو دیگه ندیده بودم که کدی که تو برگه سفید زده میشه وقتی مراجعه میکنن بهش بگن باید برن یک جای دیگه
حالا منم که افتادم پدافند هوایی مشهد ( شمال هستم ) نمیدونم اونجا چطور میشه
گرچه از اعزامی های اردیبهشت و اسفند و دی اونجا پرسیدم
گفتن همونجا موندن و تقسیم نشدن
و همون روز لباس دادن و گفتن 7 روز بعد اینجا باشید
واقعا با این قسمتای قرمزش موافقمنقل قول:
من الان 14 ماه خدمت کردم روزای اول که بلد نبودم و به قول معروف هنوز دست چپ و راستم رو بل نبودم خیلی اذیت میشدم.....چون زمانی که وارد یگان خدمتیتون میشین افرادی میبینید که کلا با فرهنگ شما تفاوت دارن و چون جدید اومدین یا به قولی چس ماه(!) هستین سعی میکنن از شما استفاده کنن و ......
سعی کنید از همون روز اول به هیچکی حتی ارشدترینتون رو ندین....اگه کاری ازتون خواست فرماندتون در همون حد انجام بدین بیشتر انجام ندین
یه مثال میزنم
فرضا اگه تایپیست بودین و بهتون گفتن این متن رو تایپ کن شما فقط تایپ کن دیگه حاشیه و شماره صحفه و.... به هیچ وجه نزنین براش....
اگه به عنوان سرباز خدمات بودین و ازتون خواسته شد که مثلا حیاط رو جارو کنید فقط جارو کنید دیگه نرین آب پاشی و.....
چون هر کار اضافه ای که کنید انتظار میره بالا و بهدشم که دیگه میشه وظیفه و خودتون بیشتر اذیت میزنم
-----
در مورد پول قرض دادن تو خدمت منم چند باری سرم کلاه رفت!!!(اینم یه تجربس دیگه:13:)
----
واقعا اگه بهتون مرخصی دادن ولو اگه کم باشه حتما برین......حتی چند دقیقه از محیط نظامی دور موندن واقعا آرامش عجیبی داره.....شاید الان باور نکنید ولی وقتی وارد یگانتون شدین عمق حرف مارو درک خواهید کرد....حتی چند دقیقه بیرون رفتن و گشت زدن تو خیابانها و پارکها و..... روحیتون رو بالا میبره و اون فشار زیاد تو خدمت رو کم میکنه.......
------
وقتتون رو به بهترین نحو بگذرونید......خودتون رو در مواقع بیکاری سعی کنید سرگرم کنید
اینطوری خدمت براتون راحتتر میگزره....
نرین یه گوشه و دراز بکشین و زانو غم به خود بگیرین و به زمین وزمان فحش بدین که خدمت میشه براتون زهر مار!!!!
:46:
----
نکته بعدی مرخصیهاتون رو به موقع استفاده کنید..همه رو نگه ندارین برای پایان دوره که ممکنه بهتون ندن..حتی اگه فرماندتون قولشو داد که پایان دوره میده روی حرفش حساب باز نکنید شاید بعدا نظرش عوض شد یا اصلا فرماندتون عوض شد....
---
بیشتر مرخصیاتون رو برای 4-5 ماه اخر خدمت بزارین که چون ماهای اخر فشار زیادی روی ادمه و خدمت سخت میگزره این مرخصیا به دادمون میرسن
والسلام:11:
بله اینجوریه دیگه!نقل قول:
در کل سرباز امریه که سرباز نیست! فقط اسمش سربازه! لباس نظامی نداره! تو شهر خودشه! با افراد با فرهنگ دم خوره! اضاف نمیخوره! حقوقش بیشتره! مرخصی گرفتنش راحتتره! و....
کلا این تعهده بد چیزیه !نقل قول:
گفتی مرخصی گفتم بگم تعهد گرفتن فقط یه ماه در سال می تونم برم . شهرم من که باید برم یه شهر دیگه حدود 100 کیلومتری شهر خودمه البته مزایا بیشتر میدن محل سکونتم چون شهر خودم نیست خودشون باید بدن اگر ندن نوشته بیعانه مسکن می دن .
البته ناشکر نیستم . به شما هم می گم برید بگیرید ولی برید یه جا بگیرید که اینقدر تعهد الکی ازتون نگیرند .
مرخصی دست سازمان خوتونه! میتونه هر چقدر که بخاد بهت مرخصی بده! اصلا هم آماری به نظام وظیفه نمیره! فقط موقع تصفیه حساب یه آمار الکی مرخصی رد میکنن که تابلو نشه!نقل قول:
حق مسکن هم فکر کنم یه 10 تومن اضافه تر در ماه میدن!
دوستان میگن دیگه آموزش تکمیلی بسیج اعتبار نداره راست میگن؟
در مورد امریه تخصص منه :31:نقل قول:
نگاه کن دوست من ، شما از هر ارگان و سازمانی امریه بگیری شرایطش فرق میکنه . ولی غالب کلیش اینه که سازمان اندازه ماههای قانونی خدمت شما ( چه با کسری و چه عادی ) از شما استفاده میکنه .
مثلا اگه 18 ماه خدمت باید بکنی - 2 ماه آموزشی = 16 ماه خدمت در اون ارگان !
اما !
ساطمان های مختلف بنا به موقعیتشون از شما تعهد میگیرن که بعد از پایان قانونی خدمت بصورت حق الزحمه ای براشون به کارتون ادامه بدید .
مثال :
یکی از سخت ترین امریه ها آموزش و پرورش هست .
شما بعد از گذر از هفت خوان گزینش و غیره تعهد میدی که بعد از پایان خدمتت تا آخر سال تحصیلی بصورت حق التدریسی برای آموزش و پرورش کار کنی . علت هم اینه که نمی تونن وسط سال معلم عوض کنن !
در نتیجه شما مهر سال بعد مثلا + 2 ماه آموزشی میشی 17 ماه خدمت و خدمتت آخر مهر تموم میشه . ولی چون معلم هستی باید کلاست رو نگه داری مجبوری تا انتهای سال تحصیلی بصورت حق التدریسی درس بدی ! حتی اگر کسری داشته باشی و وسط سال تحصیلی باشی بازم توفیری نمیکنه .
{تنها مزیت سرباز معلمی اینه که چون زیر نظر نیروی انسانی سپاه هست ، شما هر جا افتاده باشی {مثلا ارتش} باز هم میشی زیرمجموعه سپاه و تو سپاه آموزشیت رو میگذرونی }
بعضی از ارگانها هم تعهدهای 5 ساله میگیرن که البته با توجه به حقوق و مزایایی که بعدش میدن کاملا برای خیلی از افراد میصرفه ، مثلا دوستی بود با امریش استخدام هم شد و الآن هم از خیلی افراد دیگه بیشتر درآمد داره {کاره عمرانی} .
راستی دوستان جیره سرباز امریه با سرباز عادی فرق داره و کمتره .
با تشکر از دوستانی که تجربیاتشون رو در اختیار بقیه قرار می دن
می خواستم بدونم روز اول تیر که می خوایم بریم واسه تقسیم ( من مازاد شدم) ، چی با خودمون ببریم؟
اون وسایلی که تو پست اول نوشته شده رو همون روز اول ببریم؟
و می خواستم یکم از مزایای معاف از رزم بدونم
یه خبر نسبتا خوب برای کسانی که لیسانس مهندسی دارن
قرارگاه خاتم الانبیا سرباز میگیره تا همونجا خدمت کنن وبعد از اون هم میتونن به استخدام اونجا در بیان
با سلام
من تهران هستم و لیسانس
اعزامم 1 تیر هست
هنوز برگه سفید نیومده
ایا الان میتونم بغهمم کجا میوفتم؟؟
1 تیر من باید کجا برم؟؟ باید مستقیم برن اونجایی که تو برگه سفید نوشته یا باید برم میدان سپاه نظام وظیفه از اونجا با اوتوبوس برم؟؟؟
95% شما هم نیرو زمینی پاسداران هستینقل قول:
میتونی بری خودت از پلیس +10 بگیری
میگن که صبح چهارشنبه 1 تیر باید میدون سپاه باشیم
سلام
از دوستان كسي خبر داره كه بانك ها امريه ميگيرن يا نه ؟
راستي اعزامم 1 تيره ، به نظرتون فرصتي دارم كه دنبال امريه گرفتن برم؟ (وقت دارم تا اعزاممو بندازم شهريور؟)
دادا مازاد رو هوائه ! یعنی هرجا دلشون خواصت میتونن بفرستن . بودن بچه هایی که بهشون گفتن برین فردا بیاین کد خوردین مثلا عجب شیر ، فرداش اومدن کد زدن سپاه .نقل قول:
کلا وسایلت رو ببر ، دوستای ما که رفتن از هموFجا کد خوردن یراست بردنشون پادگان :
یادمه پسرخالم به خیال اینکه برش می گردوننبا یه لا پیرهن رفت ، همونطور بردنش تبریز وسط زمستون ، بدون پول و تشکیلات ، کلا به فنا رفت :31:
در مورد معاف از رزم هم بعضی ها میگن توفیر خاصی نداره ، فکر می کنم رژه معاف باشی فقط ، اونم نه همه جا ، بعضی جاها باید کلی بالا پائین بزنی قبول کنن ، یکی از دوستای ما هم می گفت معاف از رزم به نفعش شد . گرچه میگن بیگاری میکشن از معاف از رزمی ها !
بازم بچه هایی که رفتن باید نظر بدن :20:
تو برگه سفید محل تقسیم رو میگن ، شما باید به همون آدرس بری . بردن به پادگان وظیفه خودشونهنقل قول:
تا اونجاکه من می دونم تا 1 تیر خیر . ولی اگه عقب بندازی شاید !نقل قول:
بانک رو هم شما باید بری سوال کنی ، خیلی از ادارات بصورت فصلی و در یک زمان خواص سرباز جذب می کنن . یکی از چندتا جاهایی که میشه امریه گرفت ، جهاد ، سپاه {بخش های عمرانی} ، آموزش و پرورش (بهمن و اردیبهشت) ، سازمان بازرگانی ، دانشگاه ها ، وزارتخونه ها و ...
سلام
دوستانی که 01 بودند .
اقا من از شهرستان اعزام میشم یعنی تهران نیستم هفت صبح باید برم سمنان. امریه هم هستم . من اون روز چی باید ببرم علاوه بر وسایلی که اول تاپیک دوستان لیست کرده بودند وسایل خاصی باید قبلش بخرم یا مثلا مشخصات خاصی باید داشته باشه ، اخه یه جا خوندم روز اول بهشون گفتن برید نمی دونم وسایل با رنگ مثلا ابی بگیرید ! مثلا ساک و شلوار راحتی رنگش مشخصه یا نه ؟
بازم ممنون از همتون .
به ما که گقتن واسیلتون رو تحویل بگیرید . برید مثلا 3 روز دیگه بیاید! پس بهتره اگه راهتون نزدیکه هیچی با خودتون نبرین! تا یه دفعه با توجه به وسایل استحقاقی بتونین و سایل لازم رو ببرین و الکی بارتون سنگین نشه!نقل قول:
مثلا لباستون رو بهتون میدن و میگن برین آرم و علائم بزنین و بیاین!
چند تا نکته:
وقتی که برای درست کردن آرم وعلائم فرستانتون همون روز اول برین این کا رو بکننین و گرنه اونقدر شلوغ میشه که ممکنه لباستون آماده نشه!
پوتین رو هم برین بیرون عوض کنین و جنس بهترشئ بگیرین که سبکتر و نرمتره و به پا آسیب نمیزنه!
قفل آویز و قفل کمدی هم با خوذدتون داشته باشین!
یه گردنبند هم برای خودتون درست کنین که کلیدها رو بهش ببنیدن تا گم نشه! آخه تو جیب حتما گم میشه!
درباز کن کنسرو و ناخن گیر! کرم نرم کننده پوست و ضد آفتاب!
پاکت ساندیس رو از ته باز کنین تا بشه لیوان جیبی! خیلی بدرد میخوره!
تو 01 اگه کفش دار هم بشی خیلی عالیه! البته دور ازجون!:31: خودتون پیشنهاد بدین! چون کفشدار اصلا نگهبانی نمیده! منشی هم تا حدودی اینجوریه!
نقل قول:نقل قول:
من رفتم پلیس +10
برگه سفید را گرفتم نوشته مازاد
معمولا مازاد کجا میوفتن؟؟؟
1 تیر من چه وسایلی باید با خودم ببرم؟؟؟؟؟؟؟
تهران و لیسانسم
اون وسایل رو ببر چون خدا رو چه دیدی شاید همون فرستادنت شهرستان دو ماه بعد فرستادنت خونهنقل قول:
معاف از رزم هم مثلا اگه شما لیسانس داشته باشی و بیفتی نیرو انتظامی شما یکی از درجه های ستوانسوم استواریکم یا استوار دوم میگیرید ولی اگه معاف از رزم باشی حتما پایین ترین درجه (استوار دوم ) میگیری برا تو یگان که بین معاف از رزم و ادم عادی یه سره سوزن فرق نمیذاشتن تو اموزشی هم معاف از رزم نداشتیم نمیدونم چطوره ولی شنیدم که میگن اگه معاف از رزم باشی رزه نمیری ولی (روم به دیوار گلاب به روتون) باید دستشویی بشوری
شلوار زیر و ساک و ... رو همه رو میدن یه موقع سرتون کلاه نره چیزی بخرید همه چیز رو باید بهتون بدن اگه هم ندادن اعتراض کنید حتما نتیجه میگیرید.نقل قول:
معمولا که نداره شانسیه ولی وسیله با خودت ببر ضرر نداره.نقل قول:
یه چیزی هم بگم روز یکم موهای سرتون رو با 8 بزنید ارزش نداره ببرنتون یه موقع پادگان سر صد نفر رو با یه ماشین بزنن تیشرت استین کوتاه هم تنتون نکنید دزبانی راتون نمیده اذیت میشید.