سلام دوست عزیزنقل قول:
من بین این چند گزینه شک دارم
s3 mini
sony j
lg p940
l9
s advanced
sony miro
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
من بین این چند گزینه شک دارم
s3 mini
sony j
lg p940
l9
s advanced
sony miro
انتخاباتون یه کوچولو گودرز و شقایقه. :| میرو و اس ۳ مینی؟! :|نقل قول:
S III Mini رو که به خاطر طراحی خنده دارش توصیه میکنم حذفش کنید.
بین L9 و Prada 3.0 تصمیم بگیرین. با L9 کار نکردم ولی پرادا ۳.۰ از بقیه گزینه هاتون مناسب تره. فکر میکنم قیمتش هم نسبت به اختلاف امکانات ناچیزی که با ال ۹ داره ٬ مناسب تر باشه.
آقا بجنبین xperia t ارزون شددددددد امروز خریدم 1190:n02:
بله حق با شماستنقل قول:
sony jچطوره؟
miro یک هسته ایه؟
J و میرو هر دو تا اصلا ارزش خرید ندارن.نقل قول:
با تشکر از شمانقل قول:
میشه دلایلتان رو بگید
کاملاً واضحه مشخصات سخت افزاری ضعیف میرو و J از جمله دلایل هستند، در زمینه انتخاب بین پرادا و L9 بیشتر بهتون L9 رو توصیه میکنم درسته مشخصات سخت افزاری نزدیکی به هم دارن اما پرادا سیستم عاملش اندروید 2.3 هست و بعید میدونم آپدیت اندروید 4 واسش اومده باشه اما L9 اندروید 4 هست و آپدیت اندروید 4.1 هم براش تأیید شده و اون هم به دلیل پر فروش بودن گوشی های سری Optimus الجی هست بالاخره نرم افزار هم خیلی مهمه که نرم افزار Prada اصلاً بروز نیست و همینطور از محبوبیت سری Optimus برخوردار نیست.نقل قول:
میخوام لایو سونی اریکسون بگیرم خوبه؟
پیشنهاد میدین از کجا بگیرم؟علائدین؟
با گارانتی بگیرم؟
سلام.
بین LG Optimus L3 E405 و Samsung Galaxy Pocket Duos S5302 کدوم رو بگیرم؟
دو سیم کارته بودن برام مهمه برای همین رفتم سراغ اینها.
:n16:
دوستان خواستم بدونم گوشیهای lenovo تو ایران هست یا نه؟ اگه نیست جایی هست که بشه سفارش داد؟ اینترنتی منظورم نیست.
سلام با حدود 1 میلیون یا کمتر چه گوشی آندروییدی ای پیشنهاد می کنید با صفحه نمایش خوب و نه خیلی بزرگ و سخت افزار (سی پی یو و رم ) قوی؟! گارانتی خوبی هم داشته باشه
من خودم به گلکسی اس 3 مینی رسیدم ، نظرتون ؟!
+ قاب هاش عوض میشه؟ توی جعبه چند تا قاب هست؟ اگه نیست قمیتشون چنده؟
يه آندرويدي تا 350 به من پيشنهاد بديد ميخام گوشي بخرم
هي واي من
بین گلکسی فیت - اچ تی سی دیزایر سی -لایو سونی اریکسون و سونی تیپو کدوم رو پیشنهاد میدین....:n13::n13:
لایو سونی اریکسون و تیپو سونی تو این رنج قیمت بهترین انتخاب سونی/سونی اریکسون هست.نقل قول:
دوستان نظر میدین؟نقل قول:
گلکسی اس 3 مینی خوبه منتهی صفحه اش کوچیکه ، صفحه بزرگ تر با امکانات خوب جی پیشنهاد میدید؟ تا 1.5 و اینها هم جا داره قیمتش
گلکسی اس 3 چطوره؟ گزینه دیگه؟
سلام دوست عزیز والا من خودم 3 روز الان xperia t گرفتم همه چیش عالیه! دوربین عالی صفحه نمایش عالی عملکرد cpu , سرعت عالی کیفیت هنسفریش عالی فقط مصرف باتریه که اونم همه گوشیا مثله همه فقط motorola razr maxx تو باتری حرف دارهنقل قول:
بهتون LG Optimus 4X HD رو پیشنهاد میدم اصلاً به برند توجه نکنید همین 4X HD امکانات و سخت افزار در حد گلکسی اس3 داره اما قیمتش حدود 1.250 هست اگر هم از الجی خوشتون نمیاد الآن اس3 حدود 1.550 هست که اگه بودجه تون برسه بهترین انتخابه در زمینه حرف این دوستمون هم Xperia T همه چیش خوبه به جز فاکتور اصلی یک تلفن هوشمند و اون هم صفحه نمایش های مزخرف سونی! سونی توی صفحه نمایش ها از هیچ تکنولوژی سخت افزاری خاصی استفاده نمیکنه و فقط TFT میزنه که نوعی ساده از LCD هست در حالی که الجی در گوشی هاش از تکنولوژی IPS LCD استفاده میکنه و همونطور که مشخصه پنل های IPS نوعی بسیار پیشرفته از LCD هستند که در آیفون های اپل هم هست ولی به نظرم سامسونگ اس3 بهترین گزینه هست چون علاوه بر امکاناتی که در گوشی های دیگر هست از صفحه نمایش های خارقالعاده Super AMOLED برخورداره که کلاً یک نسل از LCD و IPS جلوتره و کیفیت به مراتب بالاتری در رنگ و کنتراست ارائه میده به علاوه قابلیت های فراوان نرم افزاری گلکسی اس3 که در گوشی های دیگه کمتر پیدا میشه البته منظور من گلکسی اس3 اصلی (I9300) هست نه گلکسی اس3 مینی، ورژن مینی رو اصلاً توصیه نمیکنم به نظرم عاقلانه ترین کار همینه که کمی بیشتر هزینه کنید و یک اس3 اصلی بگیرید که الآن حدود 1.500 هست.نقل قول:
من صحبت شمارو تا حدی قبول دارم و TFT به تنهایی از نظر تکنولوژی پایینتره ولی از نظر کیفیتی که ارائه میده حداقل روی گوشیای سونی همرا بروایا درحد پایینی نیست و نمیشه گفت مزخرفنقل قول:
من کلی فیلم و عکس از مقایسه این گوشیایی که نام بردین در یوتوب و جاهای دیگه دیدم به اضافه مواری که خودم تست کردم و تنها ایرادی بزرگی که بهشون وارده مشکل دید در زیرنور افتابه
دوست عزیز شما فکر کنم تا حالا t رو دستت نگرفتی من به شخصه با htc one و s2 مقایسه کردم می خوردشون !!!!در مورد LGهم باید بگم در یک کلام پول دور ریختنه!! خرابی افتضاح بالاستنقل قول:
!! من خودم 4 سال viewty داشتم میخواستم lg بخرم وقتی دیدم اینقد آمار خرابی بالا داره قیدشو زدم
دوستان کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
دوست عزیز آمار اشتباه ندهنقل قول:
اگر برای حرفات منبع داری ذکر کن
من خودم تاحالا فقط ال جی داشتم و یکبار هم گارانتی نرفتم
تنها شرکتی که 2 سال گوشی هاشو گارانتی میکنه ال جیه اگر آمار خرابی داشت که این کار رو انجام نمیداد
شما اگر اطلاعات جامعی داشتید T رو با دو نسل متفاوت یعنی S2 و One مقایسه نمیکردید !نقل قول:
بخواهیم درست و منطقی بگیم Xperia T اصلا حرفی برای زدن جلوی One نداره حالا من نمیدونم چی رو با چی مقایسه کردید !
در کل تو فضای تبادل نظر اصولی و حرفه ای جایی برای حرفهایی نظیر برند X بده برند Y خوبه نیست و ارزش چندانی ندارند
همون گوشی ویوتی اولین گوشی بود تو زمان خودش که 120 فریم فیلمبرداری میکرد خیلی ها نمیدونستن 120 فریم به چه دردی میخوره
غیر از ساپورت ضعیف تر نرم افزاری تیم ال جی نسبت به بقیه ، همواره بالاترین کیفیت ساخت گوشی ها رو داشته
منظور دوستمون مطمئنا hts one نبوده بلکه یا وان اس بوده یا وان ایکسنقل قول:
جدی ضایع نبود منظورش One X ه ؟:دینقل قول:
بیخی پیام ، برو :دی برو :دی
ای وای بدترش کرد ٬ ای وای بدترش کرد. :|نقل قول:
وقتی کسی به وان اکس و وان اس و وان وی و وان و سینک دستشویی و ... کلا میگه وان ٬ خیلی اطلاعات جامع رو نشون نمیده. :|
اگه منظور قیمت بالای One و عدم در دسترس بودنش هست باید عرض کنم این روزا برای مقایسه گوشی خیلی راحت میشه از تو نت اطلاعات گیر آورد ، نیازی نیست حتما گوشی حضور فیزیکی داشته باشه !
اشتباه ایشون اصلا قابل بخشش نیست :n26: :دی
باز هم ثابت شد One هرچقدر هم گوشی قدری باشه این نامگذاری HTC باعث این سو تفاهم ها میشه !
بگیم یک درصد نام گذاریش توسط مدیر عامل انجام شده
ندیدی چه آدم کوته فکریه ؟:دی
مثل مدیر عامل هواوی یا فاکسکانه
کلا مخشون ایراد داره این شرق آسیایی ها
یکیشون هم که بمب میسازه فقط
دوست عزیز بهتره قبل از نظر دادن پست های قبلی رو هم بخونید دوستمون خیلی از superamoled تعریف کرده بودن واسه همین اسم sii رو آوردم در مورد one هم منظورم one sv بود چون خیال کردم اینقد ملت سرشون میشه که بفهمن تو مقایسه چی به چیه که ظاهرن اشتباه کردم بعدشم دوست گلم نه sony ماله بابای منه نه lg ماله بابای شما پس اگه حرفی زدم بدونید که تو تعمیرگاه های نمایندگی های برند های متلف مقایسه کردم اگر باز هم واستون هضمش سخته به قسمتش نیگاه کنید و بئونید هیچ چیزی بیخود ارزون نیست :n05:نقل قول:
خب شما سعی کنید پست رو قبل ارسال چک کنید تا این سو تفاهمات پیش نیاد :n01:
هرچند معتقدم سوپرامولد آش دهن سوزی نیست ! سونی و الجی هم مال ما نیست برادر بود الان تو این انجمن نبودم ! ، مهم اینه که نظری بدیم که به درد کسی بخوره و قابل استناد باشه نه اینکه به کل یه برند رو از بیخ و بن خراب کنیم ، متوجه منظورم که هستی ؟
ارزون بودن چیزی دلیل بر بی کیفیتی نیست ، گرون بودن چیزی هم دلیل بر با کیفیت بودن نیست :n06:
دوست عزیز، پیشنهاد میکنم به تستهای سایت GSMArena مراجعه کنید بیشترین کنتراست و طیف رنگ رو بین نمایشگرها AMOLEDها دارند و اگر به مقاله OLED ویکیپدیای انگلیسی مراجعه کنید از OLEDها به عنوان نسل بعدی نمایشگرها یاد میشه دلیل عدم استفاده سونی و الجی از این نوع نمایشگر ناتوانی تولید آنها در تولید انبوه و دلیل عدم استفاده HTC ناتوانی این شرکت در خرید پنلهای اون هست (با توجه به قیمت بالای آن نسبت به LCDها) و بس و الا شرط میبندم خود مدیرهای سونی، الجی، HTC آرزوشون هست که در گوشیهاشون از AMOLED استفاده بشه!:n09: مهمترین دلیل مشهورشدن گوشیهای سری گلکسی اس/نوت سامسونگ همین صفحه نمایش هست من اتفاقاً دو تن از دوستانم Sony دارند و یک نفرشون LG، اچتیسی رو هم یکی از اقواممون دارند همه صفحه نمایش ها رو دیدم وقتی نوت خودم رو در مقابل Xperia Z فولاچدی سونی! گرفتم دوستم دهنش وا موند چون از لحاظ طیف رنگ خیلی عقب بود! شرط میبندم شما هم AMOLED رو از نزدیک با LCD و IPS و TFT مقایسه نکردید!! والا اینقدر از LCDها دفاع نمیکردید!:n02:نقل قول:
در مورد کیفیت amoled ها شک نیست ولی اولا باید دونست میزان گرم و سرد بودن رنگ نمایشگرها کاملا شخصیه ثانیا بنده الان هر چی دارم به sii که جلومه نیگاه می کنم چیز شاخی توش نمیبینم ثالثا حرف شما کاملا متین ولی اینکه بخواین بگید صفحه نمایش سونی مذخرفه اصلا اینطور نیست خودمم قبل از اینکه بخرم تو سایتا می خوندم که sony صفحش ضعیفه ولی وقتی دستم گرفتم اصلا اینطور نیستنقل قول:
یعنی واقعاً متوجه عمق رنگها در AMOLEDها نمیشوید + رنگ سیاه به شدت غلیظ + عملکرد عالی در مقابل نور آفتاب به دلیل کنتراست بالای صفحه نمایش و....!؟ حرف شما هم کاملاً درست که شخصی هست اما در AMOLED امکان این که از غلظت رنگ ها رو کاهش داد وجود دارد (با مراجعه به بخش Setting>Display) و اگر غلظت رنگ ها به نظرتون زیاد هست میتونید روی حالت Natural بگذارید تا از غلظتش کم بشه و تقریباً نزدیک به LCDها بشه اما غلظت رنگ ها و کنتراست پایین صفحههای LCD به کار رفته در گوشی های سونی رو به هیچ عنوان نمیشه بالا برد!...نقل قول:
داری اشتباه میکنی برادرنقل قول:
OLED چرخه تولیدش دیگه در حد تکامل رسیده و تفاوت هزینه چندانی نداره
دلیل اینکه الجی یکبار تا بحال OLED روی تلفن هاش استفاده نکرده جنبه رقابتی و سیاست شرکت در مقابل سامسونگ هست در صورتی که خود الجی از بزرگترین تولید کننده های پنل OLED مخصوصا تلویزیون ها هست ، کافیه خبرهای ces امسال رو مرور کنید
OLED مزیت خوبی که داره اینه که رنگ مشکی رو بدون نور اضافی نشون میده که همین باعث میشه کنتراست بالا بره
ولی خود من به شخصه دوست دارم رنگ های زنده و طبیعی رو ببینم نه اشباع شده و مصنوعی
Sony از اولین تولید کننده های پنل های OLED بوده. PS Vita رو هم با صفحه ی OLED عرضه کرده. اینکه بگیم کمپانی به عظمت سونی که اتفاقا از شرکت های بزرگه تو تکامل نسل OLED حرف کاملا خنده داریه.نقل قول:
در مورد LG هم دقیقا همین موضوع صدق میکنه. فراموش نکنیم تو CES 2012 ٬ LG بزرگترین پنل OLED رو معرفی کرده.
قضیه قیمت هم همونطور که پیام عزیز گفت تقریبا نادرسته. HTC One S هم Super AMOLED بود ٬ پس این فرضیه که HTC پولش نمیرسه هم به بن بست میخوره.
فراموش نکنیم که صفحه نمایش همین Optimus G Pro ٬ توی ریویو ها خیلی مورد استقبال قرار گرفته بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند هنوز صفحه های Super AMOLED تقریبا بهترین بازار هستن ٬ ولی دیگه شرایط طوری نیست که بگیم هیچ کدوم نمیتونن حتی نزدیکش بشن.
بله من البته منظورم در مقیاس بزرگ برای صفحه های با اندازه کوچک موبایل هست، توی TV میدونم که LG از سامسونگ هیچ کمی نداره و رقابت هم بینشون تنگاتنگه! در زمینه رنگ هم همونطور که در پست بالایی گفتم میتونید به بخش Setting > Display > Screen mode برید و روی Natural تنظیم کنید اینطوری هم مشکی غلیظی خواهید داشت و هم رنگ های طبیعی اما مشکل رنگ مشکی در LCDها فعلاً غیرقابلحله! اما همونطور که گفتم در OLEDها میتوان طیف رنگ رو به حالت دلخواه تنظیم کرد چه طبیعی و زنده و چه مصنوعی و اشباع شده!نقل قول:
دوستان میخواستم بدونم گوشی LG optimus l7 II اومده تو بازار یا نه؟ و اینکه مدل p715 و p710 چه فرقی با هم دارن به جز طراحی؟
نه دوست عزیز L7 II هنوز به بازار نیامده، در زمینه p710 و p715 اطلاعی ندارم اما به جای L7 II بهتون توصیه میکنم L9 بگیرید.نقل قول:
دوستان عزیز HTC One X - 16GB مشکلش چیه بعضیها تاییدش نمی کنن , مثلا بیش فروشندها تا اسمشو می یاری زود می گن گزینه های خیلی بهتر هم هست و کلا صحبتی ازش نمی کنن .
خب صفحه نمایشش نسبت Super AMOLED چطوره ؟
One X گوشي خيلي خوبيه ولي بعضي از اين ها مشكل صفحه نمايش دارن - صفحه نمايش خاموش ميشه و واسه تعمير بايد MotherBoard بايد عوض بشه !نقل قول:
باتری خیلی ضعیفی دارهنقل قول:
مشکل صفحه نمایش، یا چفت نشدن گوریلا گلس با صفحه نمایش
اسپیکر ضعیف و دوربین ضعیف تر .
کلا کوله باری از مشکله