مشکل از کرکتون هست!نقل قول:
کرک پچ 1.01 رو از سایت زیر دانلود کنید :
کد:http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_fifa_2011.shtml#FIFA%2011%20v1.01%20[MULTI5-1]%20No-DVD/Fixed%20EXE
Printable View
مشکل از کرکتون هست!نقل قول:
کرک پچ 1.01 رو از سایت زیر دانلود کنید :
کد:http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_fifa_2011.shtml#FIFA%2011%20v1.01%20[MULTI5-1]%20No-DVD/Fixed%20EXE
کسی Squad غیر رسمی واسه نقل و انتقالات تابستونو نداره ؟! بد جوری لازمش دارم ..... پچ نباشه بهتره !
بهترین و جدید ترین پچ چیه؟ نصبش چطوره؟
من نمیدونم و هنوز دلیلش رو کشف نکردم با اینکه یک ساله دارم فیفا بازی میکنم .
چرا توی manger mode اگه یه بازی سخت و نفس گیر رو که توش هی cpu از بردن من جلوگیری میکنه رو به هر طریقی که شده میبرم بعد از بازی ، بازی crash میکنه و میاد بیرون .
یعنی دیگه اینقدر فیفا دست به دامن چیت مصنوعی شده بوده و ما نمیدونستیم . بابا نمیتونی هوش مصنوعی رو ببری بالا مشکل خودته چرا رو اعصابه ما راه میری .
بدبخت بعد بازی هنگ میکنه چون با خودش میگه "ای بابا این که قرار بود ببازه پس چرا برد ؟ پس بزار crash کنم حالشو بگیرم"
ببخشید ولی این بازی اخر روی اعصابم راه رفت و باید خودم رو یه جایی خالی میکردم :31:
آقا یکی تکنیک های جالب بازی رو تو اینجا میگه
دوستان من چند تا ترفند خفن برای دریبل و شوت و پاس و ... میخوام . میشه برام بذارید . کنسولم هم xbox هست . ممنون میشم .
عزیزم تاپیکش جداست . چون بازی هاش فرق داره .نقل قول:
من همیشه اخر بازی هر چندتا بازی کرش دارم چه قبل از نصب پچ چه بعد از نصب پچ مشکل کرک دارم؟نقل قول:
کرک های مختلفی هم تست کردم
این لینک شما هم هر چی میگردم لینک دانلود نداره
کارت گرافیکتون ATI هستش ؟نقل قول:
جالب اینجاست که فقط بازی های مهم رو که میبرین crash میکنه و واسه باختهاتون کرش نمیکنه . واسه من که اینجوریه شما رو نمیدونم .
gtx460 دارم با 8600 و 9400 هم مشکل داشتمنقل قول:
راستی من اون تیک ati رو میزنم تو ستینگ فریمم بهتر میشه!
امکان داره مشکل از اون باشه؟
بازیها هم فرق نداره چه ببازم چه ببرم بعد از 4....5 تا بازی میاد بیرون
سلام
من دسته بازیم برای فیفا 11 اینه Twin Joystick
اما وقتی تنظیم میکنم و میرم تو بازی چرا وقتی حرکتش میدم یا توپ رو خیلی جلو میندازه یا به عقب میبره مشکل از کجاست ؟
باید تنظیمات بازی رو درست کنم تا دریبل بزنه یا چیزه دیگه ایه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب لینکشو بذارید . من که هرچی گشتم پیدا نکردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوستان فایلی نیست که ترکیب تیمها رو درست کنه؟
واقعا بد جوری ضد حال میزنه . آدم پوستش کنده میشه تا یه بازی رو ببره . بعد میبینی یک دفعه میپره بیرون .نقل قول:
راه حلی برای رفع این نقص وجود نداره ؟
[QUOTE=sabar;6384670]سلام
من دسته بازیم برای فیفا 11 اینه Twin Joystick
اما وقتی تنظیم میکنم و میرم تو بازی چرا وقتی حرکتش میدم یا توپ رو خیلی جلو میندازه یا به عقب میبره مشکل از کجاست ؟
باید تنظیمات بازی رو درست کنم تا دریبل بزنه یا چیزه دیگه ایه؟
سلام
کسی جوابش رو نمیدونه شرمنده
سلام
من تازگيا منيجر مدم مشكل پيدا كرده وقتي ميخوام وارد بازي بشم يعني بعد از اينكه تركيب ، زمان بازي و... رو انتخاب ميكنم استارتو كه ميزنم از بازي خارج ميشه:41:.لطفا كمك كنيد.
سلام
FIFA 11 HYBRID GAMEPLAY 5.0 هم منتشر شد :
کد:http://www.mediafire.com/?ve8th6af9vwqzcj
شما FIFA 11 Expansion Patch v1.6 رو دانلود کنید (لینک در دو صفحه قبل هست) هم ترکیب ها و هم نقل و انتقالات و هم لباس ها و همه قیافه ها درست میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
كسي كمك نميكنه؟نقل قول:
احتمالا یه 10 سالی گذشته از تیم گرفتنت واسه منم همینجوریه کلا دارم بیخیال فیفا 11 میشم منتظر فیفا12 هستمنقل قول:
احتمالا مشکل از بازیتون هستنقل قول:
چون بعد از 15 فصل که میگذره بازنشسته میشین و دیگه اصلا گزینه های ترکیب وجود نداره دیگه ...
پس احتمالا بازیتون مشکل داره ..[COLOR="Silver"]
نقل قول:
این به خاطر اینه که تنظیمات دستتون اشتباهه ..
طبق این تنظیم کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه سوال دارم من میخام مثلا با 5نفر کاپ بزارم که باهم بازی کنیم باید چکار کنم میشه توضیح بدید
هرچی گشدم پیدا نکردم
اصلا شدنی؟
مرسی
سلام
دوست عزیز جناب CATALONIA تمام کارایی که گفتین رو انجام دادم
ویرایش فایل buttonDataSetup رو هم دقیقا همونجوری که گفتین انجام دادمنقل قول:
اول دکمه های رو به این شکل بچینید :
(عکسی که توی ضمیمه هست )
1- فایل buttonDataSetup رو از داخل پوشه FIFA 11 که توی My Document هست پاک کنید. (اگه هست)
2- لانچر بازی رو اجرا کنید و به تنظیمات اکسترنال برید به Controller گیم پدتون رو انتخاب و به طور کامل تمامی دکمه هاش رو تنظیم کنید. و اوکی کنید و ذخیره کنید و لانچر رو ببندید.
3- به داخل این مسیر رفته و فایل buttonDataSetup رو با تکست پد اجرا کنید و این عنوان رو پیدا کنید توی اون
AddController "My XBox 360 Controller"
چند خط پایین تر تنظمات دکمه هایی رو خواهید دید که ابتدای اونها عبارت Xenon نوشته شده کل اونها رو پاک کنید بطوری که اون قسمت به این قالب در بیاد
.
.
AddMap PC_POV_0_UP VB_AI_LDPAD_UP
AddMap PC_POV_0_UP VB_FE_LDPAD_UP
AddController "My XBox 360 Controller"
AddAlias ""
AddAlias "XBOX 360 For Windows (Controller)"
AddAlias "XBox 360 For Windows (Controller)"
AddAlias "Controller (XBOX 360 For Windows)"
AddAlias "Controller (Xbox 360 Wireless Receiver for Windows)"
AddAlias "Xbox 360 Wireless Receiver for Windows"
AddAlias "XInput Controller"
AddController "Controller_039"
AddAlias "SL-6535-SBK"
AddAlias "SL-6535-SSV"
همونطور که می بینید باید خط زیرین XInput Controller عنوان AddController "Controller_039 باشه نه کد های مربوط به Xenon
اگه کار ویرایش فایل رو درست انجام بدید. می تونید فایل رو ببندید و ذخیره اش کنید به بازی برید و صحیح ترین تنظیمات لذت ببرید.
اما مشکل همچنان پابرجاست
مشکل اصلی اینه که وقتی در قسمت تنظیمات بازی بخش Controller همه تنظیمات رو بر اساس عکسی که دادین تنظیم میکنم و OK میکنم و میبندم چیزی ثبت نمیشه و وقتی دوباره همونجا برمیگردم همه چیز پاک شده
پی نوشت: ببخشین تاپیک زدم واقعا ندیدم این تاپیک رو
توی لنچر بازی هم گیم پد رو معرفی کردید و تنظیم کردید ؟
ببخشیدنقل قول:
منظورتون دقیقا کجاست؟ مگر اونجا رو نمیگین که کلیک میکنیم بعد یه پنجره میاد روی پلی کلیک میکنیم بعد یه پنجره جدید میاد که سه تا گزینه پلی و گیم ستینگ و خروج داره من توی گیم ستینگ قسمت کنترولش رو تنظیم کردم
اگر منظورتون از لانچر جای دیگس لطف میکنین در سطح آی کیوی من:20: توضیح بدین
اگه می خواهید همه همزمان کانکت باشند،باید صبر کنید FIFA 12 برای PC قابلیت بازی با 5نفره یعنی 4 کنترلر + یک کیبورد رو داره.نقل قول:
سلام به همه
من فیفا 11 رو برای PC دانلود کردم
همه چیزو هم تنظیم کردم وقتی بازی رو شروع می کنم همه چیز خوب و عادیه یه دفعه افت فریم پیدا می کنه
اصلا نمیشه بازی کرد یه جوری اسلو موشن میشه بعد چند ثانیه دوباره درست میشه باز ...
من سیستمم قویه و راحت میتونه این بازی رو اجرا کنه درایورهام هم کاملا بروزه همچنین دایرکت ایکس
من PES باز هستم اما فیفا رو دانلود کردم تا اینو هم امتحان کنم
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
یه سوال دیگه هم داشتم برای فیفا 11 مثل PES11 بسته الحاقی یا پچی اومده ؟
دوستان اين پچ 1.01 كه هستش(برا آنلاين استفاده ميشه بيشتر) اگه نصبش كنم چيزاي خوبي به آفلاينم اضافه ميكنه؟؟؟؟يا اينكه مثلا اون ارور انتخاب تيماي انگليسي رو برطرف كنه؟
درضمن هيچ راهي پچي نيومد برا اين كه بشه گل رو سيو كرد Replayشو؟؟يا خوده بازيو؟
آخر اين پستو بخونيد احتمالا حل شه:نقل قول:
دوستان اين Fifa 11 expansion patch 1.6 رو اگه نصب كنم اصلا به طور كامل از ورژن 1.01 بازي مياد بيرون؟؟؟منظورم اينه كهاگه الآن 1.01 باشه ورژن اونو نصب كنم ديگه 1.01 به حساب نمياد؟؟(آخه تو آنلاين بازي كردنش همه 1.01 ميزنن نميدونم اگه اينو نصب كنم بازم ميتونم بزنم يا نه!)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6371084&postcount=2356
نه .. منظورم همین جاست ..نقل قول:
نمیدونم والا .. من خودم زیاد با PC بازی نکردم کسی دیگه ای این مشکل رو نداشته ؟!
سلام دوستان راستی چطور میتونیم ویبره دسته را فعال کرد آیا برنامه خاصی وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
وقتی داخل ویندوز 7 فایل fifaconfig,exe رو اجرا میکنم ویندوز پیغام خطای stop working میده آخرین نسخه net framework رو هم نصب کردم فایده ای نداشت اگه کسی از دوستان راه حلی بده ممنون میشم
دوستان سلام دیگه فیفا 11 داره میره و 12 میاد ما تازه مشکلاتمون شروع شده
دیروز ویندوز عوض کردم حالا که میام پچ نصب کنم ارور زیر را میده کسی نمیدونه چش شده قبلا درست بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://s2.picofile.com/file/7126033224/Capture.jpg
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان من تو قسمت منيجر مد مربي شدم حالا به اخر فصل نزديك شدم تو قسمت پلير كانتركت (فكر كنم هميمنه) اونجايي كه قردادها رو با بازيكنان تمديد مي كنه به بازيكنان بيشترين مقدار پول را پيشنهاد ميدم اما قبول نمي كنن چه كنم قبول كنن يه گزينه درصد هم داره اونو هم رو 15 درصد گذاشتم با بيشترين مقدار پول و با 4سال قرداد باز قبول نمي كنن.كمك كنيد چه كار كنم قبول كنن؟:41::41::41::41::41:
دلیل قبول نکردنشون رو که خودشون میگن توی E mail که برات میادنقل قول:
ولی
اینو اگه از اینجا هم تمدید نکنی هیچ مشکلی پیش نمیاد ..
بعد از اتمام فصل ، تمام بازیکن هایی که قرار دادشون تموم شده خودشون پیشنهاد میدن و شما فقط باید تیک اون بازیگن رو فعال کنید و Advance رو بزنی ... تمام
شما کلا به این قسمت کاری نداشته باش ، فصل رو تموم کن قبل از این که بقیه ی باشگاه ها بهت پیشنهاد بدن این صفحه میاد ، هر بازیکنی رو که میخوای تیکش رو بزن و تمام ..
چیز خاصی نیست شما برو جلو خودت می فهمی راحت ...
من یه ساله کامله که دیگه pes کنار گذاشتم و بکوب fifa بازی میکنم
اما بعده این همه مدت تازه به فکره این افتادم که ترفند یا روشه خاصی برای دریبل های خاص وجود داره در fifa ؟
یه قسمتی تو کنترل بازی هست که دکمه های ترکیبیا گفته اما من هرچی امتحان کردم به نتیجه ای نرسیدم!!!
اگه هست ممنون میشم که کمک کنید!!
باید دسته ی شما انالوگ داشته باشه وقتی انالوگ روشن باشه شما با گرفتن L2 و تکون دادن انالوگ راست میتونید تکنیکها رو اجرا کنیدنقل قول:
سلام به همه
وقتی فیفا 11 منیجیر میرم و بازی تموم میشه بدون سیو کردن میام بیرون اما میبینم خودش سیو کرده
چیکار کنم اوتوماتیک سیو نشه؟؟
ممنون
سلام به همه بچه ها
عیدتون مبارک :11:
یه سوال دارم شایدم برای بعضیها بدرد بخوره...........
آیا لینک دانلود نقل و انتقالهای در فصل جدید 2011-2012 برای PC اومده؟!
آخه خیلی زمان می بره بازیکنا رو از یه تیم ببری تو تیمه جدیدشون! :19:
میشه کمکم کنید؟
من نسخه reloaded رو دانلود کردم وقتی میره تو بازی اول اونجایی که میگه ea sport میپره بیرون واسه چی ؟؟؟؟؟