دوستان بالاخره همراه بانك ملي براي سيستم عامل آندرويد ارائه شد.
کد:http://www.bmi.ir/Fa/BMIServicesShow.aspx?sid=176
دوستان بالاخره همراه بانك ملي براي سيستم عامل آندرويد ارائه شد.
کد:http://www.bmi.ir/Fa/BMIServicesShow.aspx?sid=176
مبارکه رضا جان .نقل قول:
دیفایه خوشکله مشکی قرمزش !؟
راستی یه خبر خوب
البته برای شما رضا جان که ex115 خریدی ممکنه حال گیری باشه .
ex119 دو سیم کارته وارد شده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=2336
سلام هادی جان خوشبختانه من ex115 رو میخواستم امروز بگیرم ولی یک چیزی دیدم که شاخ درآوردم !!!!
ex119 , ex212 هر دو تا وارد شدن اونم به قیمت 285 تومن !!! جالبی قضیه این بود که ex212 هنوز comming soon هست
نکته جالبش این بود که هر 2 تا سیم روی هم قرار میگیرن و کنار هم نیست ولی رنگ بنفش یا قرمزش یکم از قشنگیش کم کرده
احتمالا یکی از این 2 تا گوشی رو بگیرم ولی نمیتونم تصمیم بگیرم کدوم بهتره !!!
موتورولا spice xt300 هم با قیمت 340 تومن موجود بود و ex115 سفید هم 155 تومن و قهوه ایش با کیبورد عربی حدود 150 تومن
یک چیز جالب دیگه بلک بری torch 9810 بود با قیمت یک میلیون تومن !!!!
دوستان سلام. هادى جان ازشما ممنونم وقتى كه ديفاى وex115را داشتم سفارش مى دادم بنده خدا به من گفت كه اين گوشى هم جديدآمدوتوضيح دادكه
فارسى را ساپورت نمى كندوحدودقيمت آن هم بالاى ٢٥٠ هست ولى چون ساپورت كردن فارسى براى من مهم بودex115 را سفارش دادم وتواين رنج قيمت
گوشى خوبى است درموردديفاى بله گوشى بسيار خوش دست وزيبائى هست
16 گیگ کلاس 10 به قیمت 45000 یافت شد :46:نقل قول:
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
واسه اولین بار از دوربین فیلمبرداریش استفاده کردم من (رام سیانوژن) فوق العاده غیر قابل استفاده هست با این لگی که داره. شما کاری کردین که خوب کار میکنه؟نقل قول:
نرم افزار مخصوص فروم xda هستنقل قول:
کلید مربعی سمت چپ پنل گوشی رو توی صفحه اول بزن. بعد more رو بزن و unlock کننقل قول:
---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------
بهترین نرم افزار پخش فیلمی که تا بحال دیدم QQplayer هست. هر چیزی رو که فکرش رو بکنی نشون میده حتی mov که من رسما کف کردم. قبلا از موبو استفاده میکردم ولی این یه چیز دیگست... try itنقل قول:
سلام کسی بازی shadow guardian HDرو نصب کرده رو موتورولا دفی؟ آیا تونسته بازی کنه اگه بازی کرده از کجا دانلود کرده و چه نوع گیم دیتایی رو دانلو کرده
با تشکر
سلام بچه ها
آقا خیلی وقت بود توی جمعتون نبودم واسه همین شروع کردم فروم رو خوندم و اومدم جلو و چندتا جواب دادم که ظاهرا بعضیش توسط اساتید جواب داده شده بود. ببخشید از این بابت.
یه خریتی کردم به یه بنده خدایی گفتم این گوشی عالیه و برو اینو بخر و ال کن و بل کن و ... حالا بیچاره شدم هر نیم ساعت یکبار باید آموزش هر کاری رو براش بدم... الان یه مشکلی ایجاد شده که من سر در نیاوردم! واسه شارژ پولی سیمکارت اعتباری همراه اول میگه نمیتونم از کد استفاده کنم (واقعا نمیشد انگار دیدم خودم) و باید با 144 یا 140 یا یه همچین چیزی استفاده کنم که دردسر داره. من که تا حالا از اعتباری همراه اول استفاده نکردم و سر در نمیارم. شما میدونین مشکل از کجاست؟ خودم ایرانسل رو با ستاره 140 و 141 شارژ میکنم مشکلی ندارم (روی هر دو گوشی هم سیانوژن نصب کردم خودم)
و یه چیز دیگه واسه آقا احسان: یادم هست با برنامه PowerAMP مشکل داشتی و اکسپایر میشد. خوب یه نرم افزار جانبی داره که مثل کرک عمل میکنه. اول فول ورژن PowerAMP تریال رو نصب کن بعد این رو از 4shared دانلود کن و نصب کن
PowerAMP full version Unlocker v1.0-build-10.apk
الان شما دارای نسخه خریدنی PowerAMP هستی و میتونی ازش استفاده کنی. فقط یادت باشه که دیگه آپدیت نکنی. چون تا وارد 1MobileMarket بشی برات آپدیت اینو میاره ولی نباید نصب کنی چون دوباره تریال میشه
:11:
برای شارژ خط های همراه اول با شماره گویا 400 تماس بگیره بعد اونجا میتونه کد شارژ رو وارد کنه و شارژ کنهنقل قول:
444 رو باید بگیرید برای شارژ همراه اول :31:نقل قول:
444 هستش .درست یادم نبود فقط یادم بود 4 داشتش :)نقل قول:
آره احمد جاننقل قول:
من خودم وقتی دیدم این گوشی تو ایران موجوده خیلی خیلی تعجب کردم و از طرفی خیلی خوشحال .
اگر تمام گوشی های موتو به این سرعت وارد ایران بشن بازار رو قبضه میکنن .
البته این گوشی فقط 2 -3 هفته هست که معرفی شده و به همین دلیل موجب تعجب همه شده .
ex119 رو که گوشی شاپ میده 220 . اما فارسی نداره این سری بارشون . ex212 رو ندیدم . اما مشکیش باید خیلی زیباتر باشه /
xt300 هم که چند وقتی هست اومده ولی همه ندارنش .
ex115 رو که گوشی شاپ میده 145
با سلام خدمت شما دوستان من میخوام دفیمو اورکلاک کنم کسی تجربه داره به من کمک کنه خواستم ببینم با چه نرم افزاری باید اینکارو بکنم و تا چقدر اورکلاک سی پی یو بی خطره ؟اگه قبلا مطرح شده حول و حوش صفحشو بهم بگید ممنون میشم
کمک کمک
سلام به همگی، دوستان من رم گوشیمو فرمت کردم، بعد رام سیانوژن رو گوشیم نصب بود، بعد با نرم افزار RSD Lite خواستم رام 2.2 بریزم، تا 100% مراحل کار انجام شد، ولی حالا دیگه گوشیم بالا نمیاد، روی آرم آندروید میادو بعدش گیر میکنه، چیکار باید بکنم، دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟
درود.نقل قول:
آموزش اورکلاک دیفای رو که احسان جان زحمت آموزشش رو داده:
(تا 1000 که بچه ها میگن مشکلی نداره!)
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6077998&postcount=1418
کمک کمک
سلام به همگی، دوستان من رم گوشیمو فرمت کردم، بعد رام سیانوژن رو گوشیم نصب بود، بعد با نرم افزار RSD Lite خواستم رام 2.2 بریزم، تا 100% مراحل کار انجام شد، ولی حالا دیگه گوشیم بالا نمیاد، روی آرم آندروید میادو بعدش گیر میکنه، چیکار باید بکنم، دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟
mobini66
شما یه باردیگه فلش کن ..احتمالا نزاشتی تامرحله آخر بره..گوشی رو از کامپیوتر جدانکن تا بالا نیومده بنظرمن مشکلت ازاینجاست!
من چند بار فلش کردم ولی هربار گیر میکنه
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
همین الانم گوشیم وصله به کامپیوتر ولی بالا نمیاد الان چند ساعت شده
نکنه من باید اول رام 2.1 نصب کنم بعد به رام 2.2 فلش بزنم تا گوشیم بیاد بالا؟ یا اینکه یه سری فایل بوت رو رمم بوده که بعد از فرمت کردن باعث شده که گوشیم بالا نیاد؟ دوستان کسی اگه میدونه مشکل کار کجاست بهم بگه، گوشیم دیگه بالا نمیاد
هیچکس پیدا نمیشه یه کمکی به ما بکنه، بدجوری کارم لنگه، خواهشاً کمک کنید.
شما دکمه ی پاور(خاموش روشن)رو بگیری میاد بالا صفحت
میاد بالا ولی روی لوگوی آندروید گیر میکنه، دیگه نمیاد بالا
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
الان دوباره فلش زدم به رام 2.2 ولی دوباره لوگوی موتورولا با رنگ سفید اومده بالا یه نوشته ام همش میادو نوشته blur. الان 15 دقیقه هست که رو همین گیر کرده، دوستان خواهشاً راهنماییم کنید.
شما اول برید تو ریکاوری مد، اونجا Wipe Data and Catche رو انجام بدید، بعدا رام 2.2 رو فلش بزنید حتما درست میشه.نقل قول:
سلام، میشه ساده تر بگید، نمیدونم اون قسمتی که میگید کجا هستش.(نکنه گرفتن دکمه ولوم بالا+پاورو میگید).اگه منظورتون همینه من کلی این کارو کردم بعد با نرم افزار RSD Lite رام 2.2 فلش زدم ولی بعد از اتمام کار وقتی گوشی بالا میاد روی لوگوری آندروید گیر میکنه.
آقا فهمیدم کجارو میگید، درستش کردم، خیلی ممنونم
اگه ممکنه بگید دقیقا چیکار کردید تا کسانی که به این مشکل بر میخورن بتونن از این تاپیک استفاده بکنن با تشکر
سلام از آقایون کسی shadow Guardian HDرو برای موتورولا دفی نصب و بازی کرده؟
اگه کسی هست منو راهنمایی کنه در این مورد و بگه که کدوم فایل ها رو ریخته رو گوشی
با تشکر
سلام آرش جان
recovery boot را که میزنم اتفاقی نمیوفته
لطفا راهنمایی کنید
سلام آرش جان
recovery boot را که میزنم اتفاقی نمیوفته
لطفا راهنمایی کنید
دوستان رام miui برای دفی وجود داره، اگه داره میتونید لینکشو بذارید.
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
اول گوشیمو خاموش کردم، بعد با گرفتن کلید ولوم پایین + پاور به ریکاوری مد رفتم، بعدش Wipe Data and Catche رو انجام دادم، بعد خود گوشی بقیه مراحلو انجام دادو گوشیم بالا اومد.
دوستان من الان 3 باره که دارم سعی میکنم رام سیانوژن بریزم، ولی هر سه بار بعد از آپدیت کردن گوشی به رام سیانوژن گوشیم رو لوگوی سیانوژن میمونه دیگه بالا نمیاد، مراحل کارم مثل آموزش تو همین انجمن انجام دادم، کسی میدونه ایراد کارم کجاست، الان گوشیمو به رام 2.2 فلش زدم. لطفا راهنماییم کنید.
mobini 66 شما قبل وبعد ازنصب رام سیانوژن wipe data and cache بکن...رام miui هم هست من نصب کردم سرعتشم خوبه ولی فارسی ساز براش نیست(برای دیفای) و حروف جداهستند..!تو بخش موتورولا بگردی پیدا میکنی!
شما طبق اين اموزش بري به مشكلي نميخوري :نقل قول:
فقط به جاي ٢.٢ كه تو اموزش هست از همون ٢.٢ رسمي استفاده كن.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=486117
...
رام miui هم تو كلوب موتورولا بخش رام ها لينكش هست. روش نصبش هم مثل سيانوزن هست .
aghamili جان من مثل همین آموزش پیش رفتم ولی بازم جواب نگرفتم، من قبلا مثل همین آموزش پیش رفتمو جواب گرفتم ولی الان بعد از ریست فکتوری کردن گورشیم و فلش زدن به رام 2.2 و نصب سیانوژن مثل همون آموزش نمیدونم چرا جواب نمیگیرم، گوشیم آپدیت میشه و گزینه بوتم درست تنظیم میکنم ولی بعد از ریست کردن گوشی آرم سیانوژن میادو میره و تو همون آرم همش میمونه.
سلام
من یه چند روزیه این گوشی رو خریدم تنها چیزی که ازیتم میکنه این حروف فارسیه که جدا جدا نوشته میشن
خداییش تا صفحه 120 ای کلوپ رو هم نگا کردم ولی کلا چیزی دست گیرم نشد
ورژن آندروید گوشیم : 2.2.2
ورژن سیستم هم : Moto_version.34.30.3301.mb525.retail.en.ch18
گوشیم رو روت هم کردم
یه راهنمایی کلی و جامع و خوب می خوام
ممنون
دوست من طبق این آموزش گوشیتو به سیانوژن آپدیت کن، مشکل فارسیت برطرف میشه.
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=486117
من که گوشیم خودش 2.2 هست میخواد اون 2.2 رو که توی پست گذاشتن دانلود کنم یا نه از قسمت پنجم به بعد انجام بدم ؟نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
نیاز به دانلود 2.2 نیست، از قسمت 5 به بعد ادامه بده