آی خدا چی حالی داد چلسی باخت..
کارلو تیمتو بردار و برو کارلو تیمتو بردار و برو برو که باختی برو که باختی:31:
Printable View
آی خدا چی حالی داد چلسی باخت..
کارلو تیمتو بردار و برو کارلو تیمتو بردار و برو برو که باختی برو که باختی:31:
دوست عزیز شما هیچوقت شاعر نشو:31::46:نقل قول:
:31::31::31::31::31:نقل قول:
با بزار یه روز خوش باشیم دیگه!!!:31:
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
احساساتم قلمبه شده :31:نقل قول:
اشکهای خائن /گزارش تصویری از حاشیه بازی تیمهای لیورپول و چلسی
فرناندوتورس در جنجالی ترین بازی این هفته لیگ برتر در مقابل هم تیمی های سابقش قرار گرفت ولی نتوانست کاری برای آبی های پایتخت انجام دهد تا لیورپول این بازی حیثیتی را با نتیجه یک بر صفر به سود خودش خاتمه دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از هوادارن لیورپول که با پیراهن شماره 9 تورس به ورزشگاه استمفورد بریج آمده بجای نام اوعبارت "خائن" را روی پیراهنش درج کرده وپس از گل پیروزی تیمش تورس را مسخره می کند.
هوادار چلسی با پیراهن جدید تورس
خوشامد گویی هوادارن چلسی به تورس
برخورد دو ملی پوش اسپانیایی ، پپه رینا و فرناندو تورس
یکی از شوتهای بی ثمر فرناندو تورس
خطای عمد دانیل اگر روی تورس که مستحق کارت زرد داور بود
بهترین فرصت تورس که با تکل به موقع کاراگر از دست رفت
عصبانیت پیتر چک از اشتباه ایوانوویچ
صحنه تک گل بازی توسط میرلش هافبک لیورپول
حسرت تورس این بار با پیراهن چلسی
کد:http://www.khabaronline.ir/news-128579.aspx
نقل و انتقالات هم بخش از فوتباله...نباید انقدر سخت بگیرن لیورپولیا....
پس منچستر هم باید همین بلا رو سر بکهام یا رونالدو میاورد دیگه...ولی دیدی که چه طور از بکهام استقبال کردند....
فرگوسن: فرديناند را براي چند هفته در اختيار نداريم
مدافع منچستريونايتد پيش از ديدار روز گذشته تيمش مقابل وولوز در هنگام گرم كردن دچار مصدوميت شد
سايت گل- ريو فرديناند، مدافع منچستريونايتد، كه پيش از ديدار روز گذشته تيمش مقابل وولوز در هنگام گرم كردن دچار مصدوميت شد، ممكن است براي مدتي نتواند تيمش را همراهي كند.
جاني اوانز در آخرين دقايق جاي فرديناند را در تركيب شياطين سرخ گرفت و در نهايت شاگردان فرگوسن در اين ديدار 2-1 شكست خوردند.
فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او در هنگام تمرين از ناحيه ماهيچه ساق پا دچار آسيب ديدگي شد و براي چند هفته دور از ميادين خواهد بود.
اين يك ضربه براي ما خواهد بود زيرا تجربه ريو براي ما بسيار حياتي خواهد بود. "
مصدوميت فرديناند به اين معني خواهد بود كه او بازي دوستانه تيم ملي انگليس مقابل دانمارك و همين طور دربي هفته آينده شهر منچستر را از دست خواهد داد.
منچستري ها اميدوارند او بتواند در ديدار مقابل مارسي در ليگ قهرمانان كه روز 23 فوريه برگزار خواهد شد، تيمش را همراهي كند.
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/02/06/2340496/%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86-%D9%81%D8%B1%D8%AF%D9%8A%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%8A%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%8A%D9%85[/PHP]
خب اگه بکام و رونالدو هم تو همون دوران بعد منچستر یه راست میرفتن مثلا لیورپول میدیدی که چه استقبالی ازشون میشد:31:نقل قول:
کلا منچستریا خیلی با فرهنگن :46:نقل قول:
ميگم اين تاكتيك باستاني چشم زخم رو بالاغيرتا فعلا روي ليورپول اجرا نكنيدنقل قول:
اي منچسترياي.... :31: سال آينده ما ميدونيم و شما ولي قبول كنيد در نبود يه ليورپول قوي توي 15 سال اخير كلي جام بردين:46:نقل قول:
دوست داشتم چلسی ببره! چون اصولا یه یونایتدی هیچ رقمه با برد لبورپول حال نمیکنه!
مرسي حسين جاننقل قول:
در کل تبریک به لیورپولی ها خصوصـــا علیرضا جان!:10::11:
تبريك يه منچستري واقعا لذت بخشه:10:
بابا بيخيال فقط يه باخت آوردين آسمون كه به زمين نيومدهنقل قول:
از باخت منچستر خیلی ناراحت شدم! امروز صبح از ناراحتی نمیخواستم برم سره کار... 20:
احتمالا اگه امسال جاي ما ليورپوليا بودي در كسب و كار رو تخته ميكردي
من ترم قبل يه دانشجوي منچستري داشتم
بعد از هر باخت ليورپول هر وقت ميرفتم سر كلاس هيچي نميگفت فقط با يه نيش تا بناگوش باز شده نگام ميكرد
واقعا عصبانيم ميكرد و روي اعصابم بود
ميخواستم بندازمش ولي واقعا زرنگ بود هركاري كردم نيفتاد
به محض اينكه ترم تموم شد و ديگه نديدمش ليورپول اوج گرفت
يعني كري تو گلوم مونده:31:
کلی حالیدم
تسلیت به طرفدارای رقیب (چلسی )
تبریک به لیورپولی ها
ایشالا شا ما هم چاهرم پنجم بشید
دم این دوستمون گرم
داشی یه شعری غزلی داستانی شاهنامه ای در وصف من سیتی
به ده تا دیگه ....
در کل
قهرمانی از آن ماست
امسال بهترین تیم لیگ انگلستان میشیم
به همه شیاطینی ها پیشا پی تبریک میگم
مگه تورس اومده منچستر؟؟؟؟رفته یه تیم بی طرف مثل چلسی مثل رئال واسه رونالدو و بکهام دیدید که چه استقبالی ازش کردند پارسال بازی با میلان welcome back home beckham همه با این تابلو اومدن ورزشگاه...کلا طرفدارهای لیورپول خیلی باحالن:31::31:نقل قول:
بردیا به سلیم میگم بیاد حالتو بگیره ها انقدر به من گیر نده:31:
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
mjt عزیز که فکر کنم اسمت مجتبی باشه از رو نام کاربریت...ابروی منچستری ها رو نبر دیگه...2نفر الان میان فکر میکنن هممون بی سوادیم...طرفدار هست نه ترفدار:31:
به حساب من سیتی هم میرسیم:5:
خب بکام که خودش نخواسته بود بره از منچستر،به خاطر اختلاف با فرگوسن مجبور شده بره و دست خودش نبود،یه جورایی فرگوسن انداختش بیرون درست مثل امثال استم و نیستلروی و ....نقل قول:
ولی تورس خودش درخواست داده بود که جدا بشه از لیورپول و اینم خیلی سخت بوده برای هوادارا.
مگه همین وین رونی نبود که همین فصل یه مدت میخواست جدا بشه هوادارای منچستر دهنشو سرویس کردن.
کلا همه جای دنیا همینه،بازیکنی که میخواد به زور از باشگاه جدا بشه خودشو منفور هوادارا میکنه.لیورپولی و غیر لیورپولی نداره هر چند کلا لیورپولیا انگار جزو متعصب ترین طرفدارای انگلیسی هستن،تا جایی که میدونم مایکل اوون هم که بعد این همه سال وقتی با پیراهن منچستر جلوی لیورپول بازی کرد ازشون در امون نموند.
کلا طرفدارهای لیورپول تو اشوب و اینا معروفند...چه تو ایران چه خارج کشور...
اما...طرفدارهای یونایتد فقط از رونی خواستند به سیتی نره..که جلو خونش تجمع کردند....
اگه تو انفیلد منچستر یا هر تیمی بازی کنه وقتی مهاجم تیم حریف بیاد مثلا اوت بزنه 1نگاه به طرفدارها کن دستت میاد قضیه....
نمیگم بقیه تیم ها معصوم اند...نه....اما لیورپولیا خیلی بداخلاق اند
آقا قضیه انتقال اورا به رئال چی شد؟
یه سری صحبت هایی هنوزم هست....ولی اورا تصمیم گیرندس...
فکر نمیکنم رئال پیشنهاد رسمی بده...چون مارسلو خوب داره کار میکنه...با وجود مورینیو امکان اومدن اشلی کول به رئال بیشتره
[/COLOR]mjt عزیز که فکر کنم اسمت مجتبی باشه از رو نام کاربریت...ابروی منچستری ها رو نبر دیگه...2نفر الان میان فکر میکنن هممون بی سوادیم...طرفدار هست نه ترفدار:31:
به حساب من سیتی هم میرسیم:5:[/QUOTE]
ممنون که گفتی داشی
ولی چون جای هستم که نمی تونم خودمو زیاد در دنیای نت ببینم
مجبورم تند تایپ کنم
واسه همین
دیگه یه همچین اشتباهای لوپی پیش میاد
دیگه
حالا شما به بزرگی خودتون ...
در ضمن کوچیک شما مرتضی
اقا مرتضی گل....:31:
منم محض شوخی گفتم:46:
اقایی:11:
با 55 گل زده و 22 گل خورده مشخص شد
منيونايتد و چلسي، بهترينهاي ليگ برتر در حمله و دفاع
خبرگزاري فارس: تيمهاي فوتبال منچستريونايتد و چلسي، داراي بهترين خطوط حمله و دفاع ميان 20 تيم ليگ برتر هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين دو تيم انگليسي پس از گذشت 26 هفته از رقابتهاي فصل جاري، در زمينههاي گلزني و دفاع از دروازه، مطلوبترين عملكرد را از خود به جاي گذاشتهاند.
منچستريها تحت رهبري سرآلكس فرگوسن، مربي پرافتخار اسكاتلندي موفق شدهاند 55 مرتبه توپ را از خط دروازه حريفان عبور داده و هجوميترين تيم ليگ نام گيرند. آنها صاحب ميانگين 2.20 گل زده در هر بازي هستند. پس از آن، آرسنال و چلسي در رتبه هاي دوم و سوم قرار دارند.
فهرست 5 تيم برتر از لحاظ هجومي ليگ اين كشور به شرح زير است:
1- منچستريونايتد، 55 گل زده، ميانگين گل زده: 2.2
2-آرسنال، 54 گل زده، ميانگين گلزده: 2.16
3-چلسي، 46 گل زده، ميانگين گل زده: 1.84
4- منچسترسيتي، 42 گل زده، ميانگين گل زده: 1.62
5-نيوكاسليونايتد، 40 گل زده، ميانگين گل زده: 1.6
به لحاظ توان دفاعي همچنانكه گفته شد، چلسي صاحب مستحكمترين خط بوده است. اين تيم تنها 22 گل خورده در كارنامه داشته كه ميانگين 0.88 را از خود به جاي گذاشته است.
پس از آن منچسترسيتي و منچستريونايتد در رتبههاي دوم و سوم جاي گرفتهاند.
فهرست 5 تيم برتر به لحاظ دفاعي ليگ انگليس به شرح زير است (تفاوت جايگاه چلسي و منچسترسيتي در تفاوت گلهاي است كه از نقطه پنالتي در فصل جاري دريافت كردند):
1- چلسي، 22 گل خورده، ميانگين گل خورده: 0.88
2- منچسترسيتي، 22 گل خورده، ميانگين گلخورده: 0.85
3-منچستريونايتد، 24 گل خورده، ميانگين گل خورده: 24
4-آرسنال، 27 گل خورده، ميانگين گل خورده: 1.08
5-تاتنهام، 27 گل خورده، مياگين گل خورده: 1.08
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8911180676
فرگوسن از شکست مقابل وولورهمپتون افسوس میخورد
بعد از تساوی دراماتیک آرسنال مقابل نیوکاسل ، یونایتد فرصت این را داشت تا با پیروزی مقابل وولوز ، اختلاف خود با آرسنال در صدور جدول را به 7 برساند . اما این اتفاق با شکست مقابل وولوز رخ نداد و اختلاف دو تیم به عدد 4 رسید ! ..
فرگوسن در این باره می گوید : من قبل از بازی گفتم که وولوز در جایگاهی غیرواقعی قرار دارد . اما با این وجود ما شروع خوبی داشتیم ، و موقعیت های خیلی خوبی را فراهم کردیم .. مخصوصا در نیمه اول .
اما در نیمه دوم ، ما خوب به گردش بازی اقدام نکردیم و دروازه بان اونها موقعیت زیادی برای کار نداشت . و همچنین زمین بازی شرایط خوبی نداشت ! ..
در این بازی فرگی مجبور به قرار ندادن ریو فردیناند در ترکیب بازی شده بود .. اما وی در توضیح این موضوع می گوید که : ریو تجربه این مشکل را داشته است .
من به طور معمول قصد داشتم اسمالینگ را در ترکیب قرار دهم ، زیرا اخیرا بیشتر بازی کرده است ، اما مجبور شدم کریس را روی نیمکت قرار دهم ، زیرا اوانز در حال گرم کردن بود .
فرگوسن نباید از این موضوع که این هفته مسابقات ملی برگزار می شود ، خوشحال باشد ، چون تعدادی از بازیکنان خود را باید در این هفته راهی مسابقات ملی کند ، اگرچه که اسکولز ، برباتوف ، گیگز ، ون در سار ، پارک ، اورا از این موضوع استثنا هستند و بدون مسافرتی ، آماده دیدار هفته آینده مقابل سیتی خواهند بود .
فرگوسن در مورد این موضوع می گوید :
این یه ترافیک سنگین بازی برای آنها خواهد بود ، و یک بازی سخت و فشرده برای ما در داربی خواهد بود . و متاسفانه ما در وسط هفته ، بازی های ملی را در پیش رو داریم ، از نظر من این یک موضوع دیوانه کننده است اما چاره ای نیست و محبوریم انجام دهیم .
ما بازیکنان زیادی داریم که در خدمت تیم ملی نیستند و می تونیم از همه اونها در بازی هفته اینده استفاده کنیم .
تیم یه سال ضعیفه! دو سال ضعیفه!... اصلا ده سال ضعیفه! نه n سال علیرضا!!:20::46:نقل قول:
قربونت:40:
یاعلی:11:
3تا بازی سخت داریم....هفته بعد با سیتی...بعدش با مارسی....بعدشم لیورپول...اگه مثل همیشخ بازیکن ها رو خوب گردشی بازی بده که خسته نباشن خوب از پس همشون بر میایم
پيشنهاد 50 ميليون پوندي آبراموويچ براي خريد فابرگاس
بيليونر روس قصد دارد در تابستان آينده كاپيتان توپچي ها را به استمفورد بريج ببرد و با ارائه پيشنهادي قابل توجه باشگاه بارسلونا را در خريد اين بازيكن ناكام بگذارد.
سايت گل- به گزارش نشريه سان، رومن آبراموويچ، مالك باشگاه چلسي، قصد دارد با انتقالي 50 ميليون پوندي، سسك فابرگاس، كاپيتان اسپانيايي آرسنال را به خدمت بگيرد.
بيليونر روس قصد دارد در تابستان آينده كاپيتان توپچي ها را به استمفورد بريج ببرد و با ارائه پيشنهادي قابل توجه باشگاه بارسلونا را در خريد اين بازيكن ناكام بگذارد.
مديران چلسي به تازگي با خريد فرناندو تورس، يك ستاره اسپانيايي ديگر، و پرداخت 50 ميليون پوند براي او، ركورد نقل و انتقالات جزيره را شكستند.
آنها توانستند قرمزها را متقاعد كنند تا ستاره خط حمله شان را به اين تيم واگذار كنند اما اينكه فابرگاس قبول كند به تيم لندني بپيوندد، داستان متفاوتي است.
فابرگاس بارها اعلام كرده دوست دارد به تيم دوران نوجواني اش بپيوندد و در كنار بازيكناني مانند ژاوي، اينيستا و پويول، هم تيمي هايش در تيم ملي اسپانيا بازي كند.
مسئله كليدي در اين انتقال مطمئنا مسائل مالي خواهد بود. اگر باشگاه چلسي بتواند پيشنهادي بسيار چمشگيرتر از بارسا ارائه دهد، شايد بتواند باشگاه آرسنال را به فروش كاپيتانش متقاعد كند.
By behnam jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/02/08/2343116/%D9%BE%D9%8A%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-50-%D9%85%D9%8A%D9%84%D9%8A%D9%88%D9%86-%D9%BE%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%8A-%D8%A2%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%88%D9%8A%DA%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D8%AE%D8%B1%D9%8A%D8%AF-%D9%81%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%B3
2011/2/8
واقعا خبر جالب و خنده داری بود. خبری که فقط از گل بر میاد ...نقل قول:
پيشنهاد 50 ميليون پوندي آبراموويچ براي خريد فابرگاس
آرسنال در حال حاضر به پول احتیاج نداره که بخواد کاپیتانشو رو بفروشه اونم به چلسی.
خب حسين جان قبول كن كه فوتبال به شدت به اقتصاد وابسته شدهنقل قول:
وقتي بعضيا:10: ميان بندر ميزنن:41: و كارو كاسبي بندر ليورپول رو از رونق ميندازن كاري نميشه كرد
ولي مطمئن باش چرخ هميشه اينجوري نميچرخه
يه روزي دوباره به سمت ما ميچرخه
خدارو چي ديدي شايد دريا سمت شما خشك شد:31:
هیچ ربطی به بندر و این ها نداره....همه کارشناس ها میگن خریدهای بی برنامه باعث این مشکل لیورپول شده...درسته که لیورپول مشکلات مالی زیاد داره...اما اینکه میگی با نبود لیورپول اونم 15سال منچستر جام گرفته بی انصافیه....داری همه زحمات باشگاه و مربی و بازیکنان رو به ضعف لیورپول میچسبونی؟؟؟نقل قول:
منچستر هم کلی بدهکاری داره...این که نشد حرف...انگار داری لیورپول رو با پر درامد ترین باشگاه جهام مقایسه میکنی....
در ضمن فکر نمیکنم چیزی از بندر منچستر به یونایتدی ها بماسه...دقیقا اطلاع ندارم ولی فکر میکنم با سیتی بیشتر مرتبط باشه
جشن به مناسبت جام نگرفتن من سیتی
ورزش > فوتبال جهان - با نزدیک شدن به زمان برگزاری بازی تیمهای همشهری یونایتد و سیتی در شهر منچستر ، پلیس این شهر به بازیکنان هر دو باشگاه و به ویژه به کارلوس توس در مورد رفتارشان هشدار داده است .
اما با وجود تمام تلاشها برای کاهش تنشها بین هواداران دو تیم ، دیوید می بازیکن سابق تیم من یونایتد برای تحقیر هر چه بیشتر من سیتی و هوادارنش دست به برگزاری جشنی در مرکز این شهر زده است.این جشن به افتخار سی و پنجمین سال بی جام ماندن تیم من سیتی برگزار می شود ودر طی آن هم قرار است از بنر بزرگی با همین مضمون رونمایی شود. همچنین در این جشن عده زیادی از بازیکنان سابق یونایتد هم حضور دارند و البته هواداران برای ملاقات با آنها باید 20 پوند ورودیه پرداخت کنند.
دیوید می 40 ساله خبراین جشن را روی وبلاگ شخصی اش قرارداده و اشاره کرده دربی هفته آینده یکی از تعیین کننده ترین دربی های منچستر خواهد بودولی شک دارد که من سیتی بتواند امسال هم به جامی دست پیدا کند.
رویترز/9 فوریه
کد:http://khabaronline.ir/news-129056.aspx
عجب خبر توپی
بیچاره ها من سیتی
یعنی واقعا بعد از بنجاه سال
هنوزم
هیچ ...
آخی
طرفدار سیتی نداریم یه خورده اذیتش کنیم؟؟؟
یعنی چون پیشنهاد عجیبه باید بگیم خبر الکیه؟!نقل قول:
واقعا خبر جالب و خنده داری بود. خبری که فقط از گل بر میاد ...
آرسنال در حال حاضر به پول احتیاج نداره که بخواد کاپیتانشو رو بفروشه اونم به چلسی.
این جا فقط گفته شده که قصد خریدش رو داره نه چیز دیگه ای
بعد این چند ساله که چلسی به فابرگاس نیاز نداشته چون یه بازیکن از اون بهترشو داشته یعنی لمپارد
ولی الان که لمپارد کم کم داره بازنشسته میشه به فابرگاس نیاز داره یا حداقل به بازیکنی شبیه اون....
دوست مننقل قول:
در اينكه بي برنامگي مديران ليورپول در شكستهاي پياپي اين تيم نقش اصلي رو داشته كه شكي نيست
اون حرفاييم كه زدم كمي جنبه شوخي داشت
اما در اينكه به هرحال در اين 10 / 15 سال به غير از يكي دو سال ليورپول قدرتمندي در ليگ حضور نداشته هم شكي نيست
و باز در اينكه منچستر نه به خاطر مديرانش بلكه بيشتر به خاطر ساختار ويژه اي كه فرگوسن درست كرده و نظم دقيقي كه در يونايتد برقرار كرده به ثبات رسيده هم شكي نيست
كاملا موافقم اينكه موفقيتهاي منچستر رو به خاطر ضعف ساير تيمها دونست بي انصافيه و ناعادلانه
اما اين رو هم نميشه رد كرد كه به هرحال وقتي يه تيم در يك دوره از ليگ قهرمان ميشه برخي جاها از ضعف ساير تيمها هم استفاده ميكنه و اين كاملا طبيعيه
البته اگه اشتباه نكنم منچستر يكي از پردرآمدترين تيمهاي جهان باشه
البته با بدهی نزدیک به 500میلیون پوندنقل قول:
نقل قول:جناب علیرضا خان اگه شوخی میکنی یه جوری اسمایل بزار که ما هم بدونیم شوخیه:31::10:نقل قول:
دقیقا همین رو که بردیا گفت میخواستم بگم....باشگاه منچستر رو حساب وام هایی که گلیزرها به اسم باشگاه گرفتند و پول وام رو صرف هزینه های شرکت خودشون کردند در دوران اوج بحران اقتصادی جهان حدود 500 میلیون پوند بدهکاری رو دست تیم گذاشته...واسه همین کاراست که گلیزرها بین هواداران منچستر منفور شدند...اختصاصی کردند استخر و مجموع ورزشی الترافورد منچستر برای افراد خانواده گلیزرها و بقیه چیز ها که اینجا جاش نیست....منچستر یکی از پر درامد ترین ها هست اما فعلا بدهکاری بانکی گریبان تیم رو گرفته و من یک جا خونده بودم با برنامه ریزی هایی که شده تا اخر امسال بدهی ها صاف میشه...در ضمن پولی که از فروش رونالدو به دست فرگوسن رسیده هنوز خرج نشده و قرار صرف خرید بازی ساز بشه...کاری که لیورپول با پول فروش تورس نکرد و صرف خرید بازیکن کرد دقیقا همون خریدهای بی برنامه ای که گفتم...هرچند خرید های خوبی باشند و خوب کار کنند....درسته که بعد رفتن تورس و بابل نیاز به بازیکن تو پست هاشون دارند اما به نظرم خرید با این سرعت درست نیست...
درسته که از ضعف بعضی از تیم ها استفاده میکنه اما در مقاطعی از فصل خود تیم هم دچار ضعف و اسیب میشه
یه منچستری بیاد تو fifa 11 حالشو بگیرم تا کمی دلم خنک بشه....:31:
چلسی گاس هیدینک را به عنوان مدیر ورزشی میخواهد
سایت گل – چلسی میخواهد گاس هیدینک را برگرداند. آنها میخواهند بر مبنای خریدهایی مانند فرناندو تورس و داوید لوییز تیم خود را بسازند.
هیدینک در سال 2009 به عنوان مربی موقت جانشین لوییز فلیپه اسکولاری شد و سه ماه موفق را در باشگاه گذراند و آنها را با برد دو بر یک مقابل اورتون به قهرمانی جام اتحادیه رساند.
رومن آبراموویچ قصد دارد او را جانشین فرانک آرنسن، مدیر ورزشی چلسی سازد که در انتهای فصل دارد میرود.
چلسی با چیکی بگیریستین، مدیر ورزشی سابق بارسلونا مذاکره کرده ولی او به دلیل نفوذ سنگین آبراموویچ روی مسائل فوتبالی، از جمله خرید بازیکنان این شغل را نپذیرفت.
مربیان دیگری هم برای این پست در نظر گرفته شدهاند، از جمله آورام گرانت، مربی سابق چلسی و مربی فعلی وستهم، اما طرفداران و بازیکنان هیدینک را دوست دارند چرا که دورانی موفق را در چلسی گذراند.
کارلو آنچلوتی هم حداقل یک سال دیگر در چلسی میماند، اما آبراموویچ به دنبال مربی بزرگ دیگری است تا بتواند فاتح لیگ قهرمانان شود. او از سال 2003 که چلسی را خرید تاکنون به دنبال این افتخار بوده است.
هیدینک پارسال قراردادی دوساله با تیم ملی ترکیه بست، اما به دلیل نتایج ضعیف در مسابقات مقدماتی یورو 2012 تحت فشار است.[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/02/09/2344548/%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%DA%AF%D8%A7%D8%B3-%D9%87%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF[/PHP]
Guus Hiddink :
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Guus_Hiddink
نامرد میدونی نمیتونم انلاین بازی کنم میگی:31:نقل قول:
عکس های فوق العاده ای از 5 داربی اخیر یونایتد - سیتی
:40:(رفقای منچستری حتما ببینن):40:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5848615&postcount=54
بیشتر به خاطر این گفتم که منبعش گل بود.نقل قول:
یعنی چون پیشنهاد عجیبه باید بگیم خبر الکیه؟!
بعد این چند ساله که چلسی به فابرگاس نیاز نداشته چون یه بازیکن از اون بهترشو داشته یعنی لمپارد
ولی الان که لمپارد کم کم داره بازنشسته میشه به فابرگاس نیاز داره یا حداقل به بازیکنی شبیه اون....
الان فرک کنم تو سایت گل بگردی یه 5-6 باری فابرگاس رو به تیم های دیگه مخصوصا بارسا فروخته ولی هنوز ...
در کل یه نظرم اگه پیشنهادی در کار باشه احتمال رفتن فابرگاس به چلسی صفره به نظر من (این جوری بهتر شد نظرم)
بیشتر به خاطر این گفتم که منبعش گل بود.نقل قول:
یعنی چون پیشنهاد عجیبه باید بگیم خبر الکیه؟!
الان فرک کنم تو سایت گل بگردی یه 5-6 باری فابرگاس رو به تیم های دیگه مخصوصا بارسا فروخته ولی هنوز ...
در کل یه نظرم اگه پیشنهادی در کار باشه احتمال رفتن فابرگاس به چلسی صفره به نظر من (این جوری بهتر شد نظرم)
اصلا بگو 100 میلیون....فابرگاس اگه بخواد تو لیگ برتر بازی کنه چه تیمی بهتر از ارسنال؟؟؟
مطمئنا مقصدش 1پله پایین تر نیست......البته به چلسی توهین نشه ولی ارسنال پر افتخار تره
فکر میکنم بارسلونا تیم مناسب تری واسش باشه ولی مطمئنا اینم میدونه که تو بارسا یک ذخیره ثابت خواهد شد....من اگه جای سسک بودم هیچوقت ارسنال رو ترک نمیکردم