شهریور همین اکانتی که داری تمدید کن، همین.
Printable View
شهریور همین اکانتی که داری تمدید کن، همین.
مخابرات رو فیبر نوری هم adsl میده؟
سلام اونا از كجا مي خوان بفهمن كه كه كارت مهلتش كيه!!!!نقل قول:
شما ثبت نام كردي ديگه اونا به فكر گرفتن پول هستن ا
تازه بگم كه اونا ديگه خبر ندارن كه تو با كارت اومدي گرفتي مي دوني چقدر اشتراك دادن به مردم:46:
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
فعلا رو adsl سادش گير كرده پورت خالي هم نداره!!!!!نقل قول:
:28:
چیزی به اسم ASDN وجود نداره. احتمالاً منظورتون ISDN یا Integrated Services Digital Network هست.نقل قول:
اشتباه لفظی بود isdnنقل قول:
کدوم شرکته که ISDN ارائه میکنه؟!نقل قول:
این اطلاعات تفاوت بین این دو نوع سرویس:
کد:
ADSL
0.5 - 24 Mbit/s Downstream
250-800 Kb/s Upstream
Contended Bandwidth to host
ISP Data only
Permanently tied to one ISP
Always-On (AO)
Unmetered Connection
One voice call only
Single Phone number
NTE connects into Service provider supplied router/device.
ISDN / Home/Bus. Highway
64Kbps or 128Kbps Full Duplex
Guaranteed Bandwidth to host (ISP)
Data calls to any location
Use any ISP
Dial-on-Demand
Online time metered
Two voice calls at once
Multiple Phone numbers (& MSN)
NTE (wallbox) consists of a single wallbox plus your own choice of equipment (TA, router etc).
نه، شما فقط و فقط یکبار همون دفعه اول که اقدام به دریافت سرویس میکنید باید مدارک ارائه بدید، و بعد از اون همیشه سرویستون برقرار خواهد بود هرچند که شرکتتون منحل یا اعتبار کارت تموم و... بشه، و سرویستون تا زمانی که کنسلش نکنید برقرار میمونه، مگر اینکه کنسل کنید و دوباره درخواست بدید.نقل قول:
به به سلام به رفقای مخابرات باز
یه چندتا سوال داشتم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
1.میخوام ببینم که با کارت دانشجویی 256 میدن یا نه اگه نمیدن خوب چیکار میشه کرد؟
2. الان وضعیت پورتا چجوریه الان درخواست بدی کی وصل میکنن؟
3.تو منظقه ی افسریه کسی این سرویس رو گرفته اگه گرفته بگه من باهاش کار دارم
سلام تعرفه الان مخابرات چنده ؟ ممنون
سلام داشنقل قول:
1.با کپی کارت کارشناسی ارشد 256 میدن ولی کارشناسی نه
2.من توی صالح طبری پورت خالی داشتن پنجشنبه اقدام کردم روز یکشنبه صبح وصل بود
3.قسمت نبود بچه محله ت باشیم
عزت زیاد
یعنی اگه کارت دانشجویی کارشناسی داشته باشی نمیشه کاریش کرد
راستی چجوری گرفتی یعنی کارت کارشناسی ارشد دادی
بله، تنها به دانشجوی کارشناسی ارشد و بالاتر داده میشه، نه پایین تر.نقل قول:
با ارائه اصل و کپی کارت دانشجویی یا معرفی نامه از دانشگاه
امروز رفتم مخابرات میگم برا adsl میخوام ثبت نام کنم
میگه نداریم انگار نونوایی میگم کی پورت خالی دارید میگه هر دو سه هفته یه بار باید سر بزنی
میگم نمیشه تو نوبت بزاریم میگه نه نمیشه
ای خدا چیکار کنم از دست این ادمای زبون ن....[COLOR="Silver"]
سلام
من یه تست با IDM گرفت در اومد 20KB. سرویسم 256 هست.لینکم هم لینک مستقیم بود.به نظرتون چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
برو همونجا یه خورده باهاشون صحبت کن و شماره تماست رو بده تا پورت خالی شد بهت زنگ بزنن.وگرنه با توجه به دو سه هفته ای که گفتی و تعداد متقاضی عمرا رنگ ای دی اس ال رو نمیبینی.
امیدوارم موفق باشی
خیلی کمه !!!نقل قول:
سلام
من یه تست با IDM گرفت در اومد 20KB. سرویسم 256 هست.لینکم هم لینک مستقیم بود.به نظرتون چیکار کنم؟
کدوم شهر و مرکز مخابراتی هستید؟
برو ببين UP و Down رو برات چقدر بستن؟ توي صفحه كانفيگ مودم.نقل قول:
192.168.1.1 رو بزن.
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه اين قيمت ها براي يكماه استفاده نامحدود از سرويس هست. كه درصورت استفاده از هر پهناي باندي هزينه آن هر 2 ماه يكبار در قبض تلفن به همراه هزينه هاي ديگر تلفن ثابت درج و منظور مي شه.
آره، باهاشون صحبت کن اسمتو بنویسن؛ اما نکته ی مهم تر اینکه باز هم خودت هر یک یا دو هفته تلفنی زنگ بزن بپرس پورت دارن یا نه؟ چون مخابراتی ها رو که خودت میشناسی و شناختی، من اسمم رو نوشتم بهم زنگ نزدن، یک ماه بعد فهمیدم پورت ها اضافه شده و اونوقت هم دیگه از ADSLم رو قبلش گرفته بودم.نقل قول:
سلام
منکه پدر اون مسئول مخابراتمون رو درآوردم ( ازش حرف کشیدم ) گفتش 1 یا 2 هفته ..حداکثر 1ماه دیگه پورت خالی میشه... الآن مثلا مخابراته دیگه!! مخابرات گدا پورت نداره! الآن دو هفته گذشته کسی زنگ نزده....
من در بین 120 نفر ..نفر 65 هستم بنظرتون چقدر طول میکشه؟!
پورت خالي نداره يعني چي؟ يعني نميتونن سرويس بدن ؟نقل قول:
دوستان من به شدت از اومدن به مخابرات پشیمون هستم
البته قبلش adsl نداشتم با ایرانسل میرفتم
الان میخوام برم صبانت درسته محدودیت ترافیک داره حداقل سرعتش بالاست..و برای من سرعت مهمه
(میخوام یک ساله بگیرم با 9 درصد تخفیف)
دانلود اصلا ندارم مگر چند تا آهنگ در هفته و دیدن چند تاویدیو در یوتیوب که با مخابرات جر میخوری یه ویدیو بتونی تو یوتیوب ببینی
دوستان نظر بدین
الانم سرعتش افففففتضاخ اومده پایین در حد قطع شدن هست ..واسه کسی سرعتش پایین اومده ؟ (تهران)
برای یوتیوب که میتونی دانلود کنی بعد ببینی.سرعت دانلود بدک نیست ولی برای وبگردی از فایرفاکس باید استفاده کنی.من سرعتم ثابته ولی مثل شما نمیتونم توی یوتیوب ببینم.من 256 دارم.من میگم با مخابرات بمون.نقل قول:
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
تهران-مرکز مخابرات صالح طبری.پشتیبانی میگفت سرعتت باید 25 باشه در صورتیکه خودم فکر میکنم باید 28 باشه.تازه خونمون روبروی مخابرات هستنقل قول:
سلامنقل قول:
upstream Downstream
SNR Margin
42.0 31.0 db
Line Attenuation
5.9 3.9 db
Data Rate
256 127 kbps
باتوجه با نوع مصرفتون، صبانت بیشتر به دردتون میخوره. فقط حواستون باشه حجمی که تهیه میکنید رو متناسب با حجم مصرفیتون بگیرید تا مجبور نشید حجم اضافی بگیرید، چون اونطوری حجم اضافی واستون گرون تموم میشه.نقل قول:
بله، سرعت دوست منم که از مخابرات داره اومده پایین و افت داره.
بله، برای 256 حداقل "میانگین" باید 28 باشه، "حداقل". متاسفانه کیفیت پایین ارائه سرویس های مخابراتی جای تاسف داره:41: مخابرات که اینطور ارائه سرویس میکنه...هممممممم:13:نقل قول:
کاش عکس میزاشتید، اما اینطور که من میبینم، 256کیلوبیت دریافت و 128 کیلوبیت ارسال تون هستش. یعنی 32کیلوبایت دریافت و 16 کیلوبایت ارسال.نقل قول:
با اين مشخصات معلوم ميشه دقيق برات 256 بسته . يعني بايد سرعت دانلود 32 داشته باشيد. ميزان نويز هم در حد قابل قبوله.نقل قول:
مقدار ديتايي كه به سبب فاصله شما از مركز مخابراتي در مسير از بين مي ره هم در حد بسيار كمه.
پس با اين اوصاف نبايد سرعت دانلود شما از 32 كمتر باشه. موضوع رو پيگيري كنيد.
صبانت رو ول کن . قیمت مخابراتو با صبانت مقایصه کن. بعد تصمیم بگیر.
.................................................. ..............................
دوستان اگه کسی میخاد سرعت بالای 128از مخابرات بگیره . میتونه دانشجوی مجازی دانشگاه پام نور بشه. که فقط باید مدرک دیبلمداشته باشید تا در دانشگاه شرایط رو داشته باشید.
من میخام تو دوره مجازی دانشکاه پیام نور ثبت نام کنم . باید صبر کنم کی اعلام میکنن. تا 1 مگ رو بگیرم.
تو متن شرایط: سرعت اینترنت بسیار تاکید شده بود.
[QUOTE=resident;6048753]کدوم شرکته که ISDN ارائه میکنه؟!
مخابرات . هزینه دوبرابر تلفن معمولی.
قابلیت تلفن بصورت تصویری.
من سرعت برام مهم هست...دانلود خیلی کم دارم..نقل قول:
صبانت رو ول کن . قیمت مخابراتو با صبانت مقایصه کن. بعد تصمیم بگیر.
این مخابرات که اصلا پشتیبانی نداره..یهوو میبینی کلا 5..6 ساعت قطع شد...سرعت دانلود و آپلود و پینگ هم پایینه..
و فقط تنها مزایاش نامحدودیش هست که برای دانلود کم حجم خوبه...
با صبانت پرسیدم روی 100 دانلود میشه کرد در صورتی که مخابرات روی 15...
دوستان این اطلاعات خط من هست؛ وضعیت نویز و ... چطوره؟
مخابرات پشتیبانی نداره ؟!!! پس اگر کسی مشکلی پیدا کرد باید چه کار کنه ؟
برای گرفتن 1 مگ ، شرایطشون چیه ؟
واقعا با 1 مگ سرعت 100 میده ؟
نقل قول:
ميزان نويز شما در محدوده قابل قبول هست.
فاصله شما تا مركز مخابراتي هم در حد مناسب هست و ميزان اتلاف سيگنال هايي كه از مركز به سمت كامپيوتر شما انتقال پيدا مي كنه كمه.
گفتم دیگه . اگه دانشجوی اموزش مجازی باشی حله .نقل قول:
آقا مهرداد بی زحمت یه نظری هم به وضعیت مودم من بده. دانلودم حدود 50k بیشتر نمیشه. 256 مخابرات ارومیه
یه سوال دیگه من بدون وی پی ان نمیتونم کانکت بشم و این ارور نمایش داده میشه.البته گوگل باز میشه.
1 مگ واقعا سرعت 100 هست ؟ یعنی از شاتل بیام مخابرات ؟نقل قول:
سلام؛
برای گرفتن 256 جز معرفی نامه چه مدارک دیگه ای لازمه
من الان 128 از مخابرات دارم
1024 jتقسیم بر 8 میشه 125 کیلیوبایت .نقل قول:
با idm راحت میتونی با 125 تا 130 دانلود کنی . هر دقیقه 7.5 مگابایت ساعتی 450 مگابایت میشه دانلود کرد.
من میخام برم دانشگاه پیام نور طالقان . اونجا خونه داریم میخام سرویس 1 مگ از اونجا بگیرم . راحت میدن اصلا مثل تهران گیر نمیدن تازه پسر عموم 128 داره پینگش 130 . فرض کن من 1 مگ بگیرم . چی میشه
ماهی 38 تومن مفته
مخابرات پشتیبانی داره، ولی پشتیبانیش Real-Time نیست؛ یعنی شما نمی تونید تماس بگیرید و مستقیماً با شخص خاصی صحبت کنید و باید پیام بذارید که در اسرع وقت (:دی) به کارتون رسیدگی بشه. البته قرار بود پشتیبانی Real-Time هم بذارن.نقل قول:
بله درسته؛ فاصله ی من تا مرکز مخابراتی حدود 1000-900 متر هست.نقل قول:
دیگه دلمونو آب نکن! :37:نقل قول:
1024 تقسیم بر 8 میشه 128!نقل قول:
ولی دانلودش با احتساب نویز خط و ... فکر کنم حدود 400-370 مگابایت باشه.
نقل قول:
ميزان نويزي كه روي دانلود شما وجود داره نرمال هست اما اين ميزان براي آپلود شما كمي زياد هست در واقع كمي پائين تر از مرز استاندارد هست.
در مورد اتلاف سيگنال ارسالي از مركز مخابراتي به رايانه شما كاملا در حد نرمال و قابل قبول هست يعني فاصله شما از مركز مخابراتي اونقدر نيست كه سبب افت سيگنال بشه.
در مورد سوال بعديتون من واقعا نمي دونم مشكل از كجاست شما به پشتيباني ISP تون موضوع رو بگين. مشكل عجيبيه. من تاب ه حال با چنين مشكلي برخورد نداشتم.
نقل قول:
اون 6% که زده از شما سرعتشون پایینتره یکیش منم :19: البته شبانه
شبانه سرعت من از دایال آپ هم کمتر میشه. پینگم میرسه بالای 2000 ولی 3 به بعد بهتر میشه
شما یه تست هم از سرور باکو یا ایروان بذار
---------- Post added 30-04-2011 at 12:01 AM ---------- Previous post was 29-04-2011 at 11:56 PM ----------
دادا مرسی از جوابت. مشکلم خود به خود حل شد و همه سایتها باز میشن، حالا یه چیز عجیبتر اتفاق افتاده اینکه وی پی ان کانکت نمیشه:18:نقل قول:
در مورد فاصله از مخابرات، فاصله خونه مون همچین کم هم نیست حدود 8 کیلومتر میشه.که فکر کنم زیاده.
راستی نویزی که روی آپلودم هست از چی میتونه باشه؟