شکلش چه جوریه ؟؟؟نقل قول:
Printable View
شکلش چه جوریه ؟؟؟نقل قول:
توانایی های ویژه اونهاست فکر کنم چند تا Trait خاص هست که با فعال بودنشون اون آرم ها میاد جلوی اسمشون توی ترکیبنقل قول:
اونا هرکدوم یکی از ویژگی های خاص اون بازیکنه.نقل قول:
سلام دوستان.
يه سولا واسم پيش اومده چندوقته مي خوام بپرسم اما يادم ميره.اين شكل هايي كه جلوي اسم بعضي بازيكنا هست واسه چيه؟ اصلا يعني چي؟ تو فيفا 2005 اينطور نبود(چه ربطي داشت؟!) تو تركيب رو ميگما! مثلا مسي و ژاوي و سمير نصري 3تا شكل دارن و ديويد بكام 2تا داره.سول كمپل و جان كاريو 1 دونه!
ممنون
مثلا برا ریبری اینا رو داره:
دریبل زن.. سرعت و همچنین آکروبات
میتونی رو این بازیکنا بری و بازدن RS قدرت های اونا رو بیاری و تو اون صفحه LT رو بزنی تا به قسمت این شکل ها به شما برسی و توضیحاتش رو بخونی
من اول فكر ميكردم اين شكل ها تعداد جايزه هايي هست كه بردن.مثلا مرد سال فوتبال جهان يا اروپا اما ديدم جان كاريو هم يكي داره گفتم پس اين نيست چون اين بنده خدا با اين كه مهاجم خوبيه اما در سطح جايزه نبوده.
ممنون
دوستان قبول دارین آهنگ ACE OF HZ خیلی باحاله ؟؟؟ اگه دوست داشتین واستون آپلود میکنم !!!
چطوری میشه آهنگهای دلخواه رو تو بازی وارد کرد؟نقل قول:
وارد نمیشه کرد ولی خارج میشه کرد !!!نقل قول:
نقل قول:
برادر اپ کن . لینکش رو هم پخ کن:31:
این کار توی XBOX360 که تنها از طریق فلش امکان پذیره مثل تمام بازیهانقل قول:
امروز یه شگفتی تو F.A Cup ایجاد کردم و با تیم Southampton تیم تاتنهام رو حذفوندم.... عجب بازی ای بود... بچه ها بهترین بازیشون رو به نمایش گذاشتن و از همشون راضیم : دی
رفتم دور پنجم و اونجا با منچسترسیتی بازی دارم که اینو احتمال زیاد می بازم !!
جالبه هرچی تو این F.A Cup جلو میرم بودجه هایی که برا ترانسفر باشگاه بهم میده افزایش پیدا میکنه.
آهنگها رو به فرمت wma(اگه اشتباه نکنم)تبدیل کنید...بعد بریزید رو هارد ...برای همیشه تو هارد میمونه.....بعدش میتونید از اون آهنگها تو بازی استفاده کنید.نقل قول:
مثلا چقدر زياد ميشه؟نقل قول:
البته فكر نكنم خيلي پول بدن شايد چند هزار تا.درسته؟ كه خيلي هم به درد ترانسفر نميخوره.
منم الان نيوكاسل رو برداشتم قهرمان ليگ كاپ شدم(لجندري و پاس ها Semi) بهم گفته بودن نزديك وسط جدول بمون اما من با هزار بدبختي تيم رو چهارم ليگ كردم و 12 ميليون پول دادن به تيم.
ببينم يه سوال : چجوري تيم هاي ديگه به من پيشنهاد ميدن كه مربيشون بشم؟ اصلا امكانش هست؟ مثلا يه تيم بهتر از نيوكاسل كه تازه اومده ليك برتر.
يه توصيه براي بازيت مقابل منچستر سيتي: اينا 5 تا هافبك دارن كه 3تاشون خيلي سفت بازي ميكنن و 2 تا ديگه هم خيلي سريعن.من 2 جور باهاشون بازي كردم 1-5-4 و 3-3-4 كه با سيستم دومي بهتر بود بازي و جواب داد.
دیروز هر چی گشتم auto save رو پیدا نکردم.
auto save رو کجا میتونم خاموش کنم.
ممنون.
فکر نکنم بشه خاموشش کرد به دلیل کلک هایی که توی لیگ ها میزنن !!!نقل قول:
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
حتما !!! ولی من Dial-up دارم باید برم کافی نت آپ کنم !!!نقل قول:
نه زیاد نمیدن... خوب برای تیمی مثه Southampton صد هزار دلار پول ریادی حساب میشه.نقل قول:
مثلا چقدر زياد ميشه؟
البته فكر نكنم خيلي پول بدن شايد چند هزار تا.درسته؟ كه خيلي هم به درد ترانسفر نميخوره.
منم الان نيوكاسل رو برداشتم قهرمان ليگ كاپ شدم(لجندري و پاس ها Semi) بهم گفته بودن نزديك وسط جدول بمون اما من با هزار بدبختي تيم رو چهارم ليگ كردم و 12 ميليون پول دادن به تيم.
ببينم يه سوال : چجوري تيم هاي ديگه به من پيشنهاد ميدن كه مربيشون بشم؟ اصلا امكانش هست؟ مثلا يه تيم بهتر از نيوكاسل كه تازه اومده ليك برتر.
يه توصيه براي بازيت مقابل منچستر سيتي: اينا 5 تا هافبك دارن كه 3تاشون خيلي سفت بازي ميكنن و 2 تا ديگه هم خيلي سريعن.من 2 جور باهاشون بازي كردم 1-5-4 و 3-3-4 كه با سيستم دومي بهتر بود بازي و جواب داد.
+
بازم Southampton تونست افتخار آفرینی کنه و منچستر سیتی رو حذف کنه...
بازی رو گذاشتم رو 10 دقیقه... تا دقیقه 30 که عملا تو از وسط زمین رد نمیشد... اینقدر فشار رو دز وازه زیاد بود که یه گل به خودی زدم. وقتی گل خوردم تیم حریف دیگه مثه اول بازی فشار نمیاورد و عقب نشست. البته نه اینکه من حمله کنم ولی خوب دیگه فشار نمیاورد. توپ همینطور وسط زمین بین بازیکنای دو تیم می چرخید و موقعیت خاصی ایجاد نشد جز اینکه توز یع تک به تک رو خراب کرد.
شد دقیقه 83 و یه سانتر کردم و بازیکنم زد تو گل... از خوشحالی داد زدم : دی
شد دقیقه 87 و همونیکه گل زده بود سانتر کرد و گل دوم... دیگه داشتم بال در میاوردم.... گزارشگر بازی هم هی میگفت یه نتیجه ی غیر قابل باور... خدایی این گزارشگر فیفا تهشه...بعضی وقتا یه چیزایی میگن که آدم میمونه اینو داره از تو یه بازی میشنوه !!
در ضمن انم بدونید که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عنوان مفسر دهه FA Premier League محسوب میشه!!
یه 160 هزار دلار هم برا ترانسفر باشگاه داد... تو دور بعد خوردم به آرسنال :(
شانس که ندارم... اونجا صد در صد دیگه حذفم !!
سلام
می خوام تو شبکه ایکس باکس بازی کنم. اول از اینکه میشه یا نه ؟ بعد ریسک بن شدنش چقدره ؟ تازه اینترنتم وصل شده و یه اکانت ساختم تو شبکه ایکس باکس ( می خوایم بریم برا بازی انلاین ) . میترسم هنوز اکانت نساخته بن شم.
الان خطر بن شدن حدودا 90% !!!نقل قول:
بهتره فعلا تا زمانی آپدیت فریمور جدید و LT جدید منتشر نشده لایو نرید !!!
من الان اکامپلیشمنتم (عجب کلمه ایه :31:) به 50 درصد رسید:26:
5 تا مورد هم توی قسمت فیزیکال بزنم ضربه برگردان رو هم یاد می گیرم ولی وقتی به 50 درصد رسید کلی چیز میز آنلاک کرد این ویرتوال پرو واسه خودش یه گیم اعتیاد آوره خیلی فاز میده ولی خدائیش خیلی سخت میشه توی ورلد کلاس بازیکنی توی هوای برفی اصلا هیچ کاری نمیشه کرد بابای آدم در میاد
دوست من برای اینکه درصد بره بالا اول دروازبان شدم حالا هم دفاع بعداً هافبک و فروارد میشم حداقل اینکه همه چیز باهم رشد میکنه و کلی چیز انلاک میشه درسته مثل شادی بعد از گل و یا زدن قیچی برگردون و کلی چیزای دیگه اینطوری خوبه که تمام پست هارو برم؟نقل قول:
آره خوب ولی من به قسمت Triat میرم ببینم چیا به درد بخور هست اونها رو میرم ولی کلا اینکه دروازبان باشم چیزای خاصی آنلاک نمی کنه من الان دارم بین هافبک و مهاجم هی تغییر میدم اگه برگردان رو یاد بگیرم دروازبان میشم.نقل قول:
البته من اومدم بعد ساختن ویرتوال پروم مود مربی بازیکن شروع کردم بازیکنمم همین پرو ام بود یه روز دستکاری کردم پرو ام رو دیدم سیو Craeer ام خراب شده حالا دیگه نمی تونم ازش استفاده کنم خیلی حیف شد واسه همین می خوام ویرتوال پرو ام رو تا 100 پر کنم می خوام God Mode بشه:31: بعد مود مربی بازی کن رو شروع کنم اینطوری می تونم فقط توی بازی های حساس و زمانی که دیدم تیمم داره کم میاره بفرستمش توی بازی نیمه دوم و به این ترتیب ادامه بدم حالت جالبی می تونه پیدا کنه اینطوری. حس جالبی می تونه باشه. خیلی خفن حال میده ور رفتن با ویرتوال پرو یه روش هم پیدا کردم برای انجام دادن چالش هایی که به خاطرش مدال می گیریم وپیشرفت میکنیم. که بتونیم خیلی راحت و سریع انجامشون بدیم. خیلی باحاله هرکی توی انجام دادن کارهای خواسته شده به مشکل بر موخوره بگه تا بگم چطوری عمل کنه ;)
عجیبه چقدر این بازی نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت کرده ؛ اوایل گمان میکردم اینطور نیست.. اما رفته رفته و با هر بازی نظرم عوض میشه.
ضربه آزاد زدن در این بازی فوق العاده است ...
آخرین نتیجه ی لیگ : آرسنال 4 - منچستر سیتی 0 ( ورد کِلس )
:40:
اههههههههههههههههههه
اما از دست این x360 آرکید ... داشتم یه سری سیو های اضافی فیفا رو پاک می کردم... چنتا پشت سر هم بودم تند تند زدم که پاک بشه و در بین این سیو کریر هم پاکید.. این دومین باره که داره پاک میشه... حیفش تیم رو قهرمان F.A Cup کردم ... بازی با آآرسنال رو رو حاکت کمکی گذاشتم :دی
+
دارم با رئال بتیس میرم ببینم چی میشه این یکی!
انگلیس خیلی لیگش فرسایشی هست و همیشه آخرای هر نیم فصل کلی مصدوم رو دستم میمونه... از بس که جام و مسابقات جانبی داره !!
+
این جشن های قهرمانیش یکم بهتر شده و بارون کاغذ رنگی میاد و ...
+
آره پیمانی... گیم پلی بازی و همچنین گرافیکش خیلی تغییر کرده..نقل قول:
عجیبه چقدر این بازی نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت کرده ؛ اوایل گمان میکردم اینطور نیست.. اما رفته رفته و با هر بازی نظرم عوض میشه.
+
جالبه با این بازیکن Virtual Pro هرچی بیشتر پیشرفت میکنی گزارشگر تو بازی از خصوصیات بارزش تمجید میکنه...
چیزه ...:31: پیمان... میگم حالا که ضربه آزاد رو اینقدر دوست داری یه آموزشی چیزی بذار کماکان اندر کف گل کردن ضربه آزاد موندم بهترین راه برای گل کردنش چیه فقط یه دونه گل کنم حله ها... منتظرم ها حالا هر کی بلده بیاد یه توضیح درست حسابی بده که چه جوری گل کنم... شدیدا منتظرمنقل قول:
گفتی ضربه آزاد یه گل از 36 یاردی زدم خودم کلی حال کردم..نقل قول:
چیزه ... پیمان... میگم حالا که ضربه آزاد رو اینقدر دوست داری یه آموزشی چیزی بذار کماکان اندر کف گل کردن ضربه آزاد موندم بهترین راه برای گل کردنش چیه فقط یه دونه گل کنم حله ها... منتظرم ها حالا هر کی بلده بیاد یه توضیح درست حسابی بده که چه جوری گل کنم... شدیدا منتظرم
بازی با همین آرسنال بود.. پاس دادم به بازیکن کناری اونم شوتید و توپ جلو دروازه خورد زمین و دروازه بان اشتباه کرد و نتونست بگیره !!
خدایی این بازی ته شبیه سازه!!
اینایی که دورن رو دو نفر بیار پشتتوپ بعد پاس بده به بازیکن سومی که عقب تر وایمسته و یه شوت سر ضرب بزن خودت حال میکنی... اگه بازیکن شوت زن بازی احتمال گل شدنش میره..
فواصل 33 یاردی و این حدودا موقع ضردن ضربه LS رو بالا نگهداره و شوت رو تقریبا تا وسطا پر کن و کاد بده به توپ... این پر کردن هم بستگی به بازیکنت داره... آخه بعضیا تیز تر میزنن که کم پر کنی میخوره وسط دفاع..
اونایی که چسبیده به 18 هستن رو هم هیچی نگیر و شوت رو کم پر کن و کاد بده...
در مجموع هر بازیکن شیوه خاص خودش رو داره... همین پرسنالیتی رو که اضافه کردن کار خراب شده : دی
آره ضربه آزاداش خيلي سخته.من كه درست متوجه نشدم اما هر بار مي خوام بزنم آنالوگ سمت چپ رو به طرف جلو ميگيرم و كمي به جهت دلخواه(كات ميگيره).
تا حالا هم 2 تا گل زدم يكي با استاد بكام و اون يكي هم با فابرگاس.يه بارم از 41 ياردي با جويي بارتون(تو نيوكاسل) زدم اومد بالا اوج گرفت و يهو اومد پايين ... خورد تو تيرك
دوست عزیز از این طریق ضربه آزاد بزننقل قول:
خوب برای مثال ضربه از فاصله 28 یاردی است و سمت راست داروازه یک بازیکن حرفه ای رو بیار مثلا برای بارسا ژاوی - ویا
بعد دربین رو طوری تنظیم کن که تیرک سمت راست بین بازیکن شما و توپ بیفته خوب مقدار مورد نظرت را پر کن مثلا شوت رو توی اون منطقه کمتر از نصف پر کن بعد از زدن دکمه شوت بلافاصله خیلی سریع جهت بالا و سمت چپ رو بگیر (که میشه مایل به بالا) بعد نتیجه رو بهم بگو
چندتا چیز رو هم دقت کن
هر چی از دروازه دورتر میشه تیرک به بازیکن نزدیک تر بشه
بازیکن خوب انخاب کن
از سمت راست اگر اصله زیر 23 یارد بود از بازیکن چپ پا استفاده کن و فقط جهت رو برعکس بگیر
یکم هم به خود اطمینان داشته باش
من الان از فاصله 25 تا 30 یاردی رو چشم بسته گل میکنم ( واقعا چشم بسته)
من چند بار سوال کردم هر کی یه چیزی گفت در مورد اینکه analog spring روشن باشه یا خاموش لطفا یه راهنمایی درست بکنین اگه روشن باشه چی میشه اگه خاموش باشه چی میشه فرقشون رو میخواستم
با منی؟! :31:نقل قول:
1. از بازیکنایی استفاده کن که تخصص ضربه آزاد زدن دارن ( فابرگاس، لمپارد، فن پرسی و ... )
2. من معمولاً زمینی و پر قدرت میزنم ... نگه داشتن دکمه ی LB
3. از بین دیوار دفاعی رد میکنم .. ( میشه از زیر پاهای دیوار دفاعی هم رد کرد ؛ ولی همیشه جواب نمیده .. هر چی به دروازه نزدیک تر باشی .. این روش بهتر جواب میده
4. دقت کن!
دوستان تو قسمت edit player بازیکنی را edit کنی تو کنسول اعمال میشه یا نه؟
دوستان من یک مساله هست که تا الان منو زجر داده. من با دوربین های بازی مشکل دارم :41: شما با کدوم دوربین ها و با چه تنظیماتی از اون بازی میکنید ؟!! من چون روی Full Manual بازی میکنم باید دوربینی باشه که بتونم جهت ها رو دقیق و راحت تشخیص بدم.
سلام!:31:
بابا چیه دم به دقیقه میگین این بازی پیشرفت کرده!!:31:
من تا حالا تفاوت چشم گیری نسبت به FIFA10 ندیدم! ( چشمام سالمه ها!):31:
فقط یه تفاوت دیدم اونم اینکه نمیدونم چرا اینقدر سخت شده و پشت سره هم دارم با منجستر یا میبازم و یا مساوی میکنم!:31:
فک کنم بازیش خرابه!:31:
دوربین من اینجوریه :نقل قول:
Tele
Zoom رو کمترین درجه
Height وسط
اصلا دوربين بازي از كجا عوض ميشه دوستان؟
ولي اينجوري هم خوبه كه شبيه فوتبال ديدن از تلويزيونه!
علیکنقل قول:
سلام! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا چیه دم به دقیقه میگین این بازی پیشرفت کرده!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا حالا تفاوت چشم گیری نسبت به FIFA10 ندیدم! ( چشمام سالمه ها!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه تفاوت دیدم اونم اینکه نمیدونم چرا اینقدر سخت شده و پشت سره هم دارم با منجستر یا میبازم و یا مساوی میکنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم بازیش خرابه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا مطمئنی چشات سالمه؟ : دی
این همه پرسنالیتی و درگیری های جدید و سیستم شوت زنی جدید و گرافیک بهتر رو ندیدی ؟!
همینکه میگی سخت تر شده دلیلش چیه؟
هوش بهتر بازیکنان تحت اختیار CPU توی دفاع
سخت شدن و واقعی تر شدن شوت ها... این شوت های فنی هم خیلی بهتر شدن و الکی نمیشه گلشون کرد.
باهوش تر شدن دروازه بانا
سیستم پاسکاری جدید که مثه قبل با پاسکاری پینگ پنگی به راحتی نمیشه به گل رسید
سخت تر شدن هد گل زدن.. بازیکنا مثه نسخه قبل به راحتی نمیتونن مسیر منحنی توپ رو تشخیص بدن
+
گیم پلی واقعی تر شده....وقتی آدم فوتبال میبینه و فیفا بازی میکنیه پی میبره چقدر این نسخه واقعی تر شده
+
کلی هم فردیت گرایی تو بازی اعمال شده..
اینایی که گفتم رو ندیدی واقعا؟
منکه با منچستر گند زدم احتمال دادم که اخراجم کنن خودم محترمانه رفتم دوباره با آرسنال بازی رو شروع کردم(رو لجندری)
تو منچستر ون درسا واقعاً رو سانترها ضعیف عمل می کنه
من تو 10 عادت داشتم با تو تا مهاجم یک و دو کنم اما اینجا دفاع راحت دو رو قطع می کنه
الآن من تو گل زدن هیچ روشی ندارم کسی راهنمایی نمی کنه؟
البته تو آرسنال از یه روش استفاده می کنم اون هم فرارهای نصری است
چطور ميشه تنظيمات كي بورد اين بازي رو عوض كرد؟؟..مثل شوت يا پاس.غيره.....
اینجا لطفانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که بیشتر روی فرار ها گل می زنم البته سانتر از جناحین خیلی تاثیر داره به شرط اینکه لوب باشه خوب جواب میده دقتش هم از سانتر عادی بیشتره روش دیگه اینکه یه بازیکن با Strength بالا گیر بیاری و روی حرکات فردیش بتونی از سد مدافع مستقیمت عبور کنی. موفقیت در فیفا = داشتن علم بر فوتبال حرفه اینقل قول:
کسی که از فوتبال و علم فوتبال شناخت کافی نداشته باشه این شبیه ساز رو نمی تونه به درستی بازی کنه
خب این سخت شدن که گفتم مجاز از همین هوش مصنوعی و ... بود که گفتی دیگه!:31:نقل قول:
هوش مصنوعی رو که قبول دارم خیلی خوب شده! مثلا دیگه نمیشه مثل قبل پشت دفاع پاس چیپ بندازی و بری گل بزنی!:31: ( حیف!)
ولی گرافیک را قبول ندارم که زیاد شده!
مثلا در FIFA10 افکت Depth of Field و Bloom به وفور وجود داشت ( هنگام ورود بازیکنان به زمین و خوشحالی بعد از گل ) که در این نسخه یا وجود نداره و یا خیلی کم شده!
چهره بازیکنان هم که پیشرفت خاصی نکرده!
کلا تغییری به جز سخت تر شدن بازی ( که مربوط به همون هوش مصنوعی هست ) من حس نمیکنم ! ( فکر نکنین یه وقت افلیج هستما! :31: )
مگه میشه Depth of Field تو بازی نباشه؟!
این چیه پس؟
یا این:
+
چمن بازی به این خوبی شده.
نورپردازی بازی خیلی بهتر شده.. سایه های توی عصر یا روز خیلی بهتر شدن..
+
این دوتا عکس از فیفا 10 و 11 :
FIFA 11
FIFA 10کد:http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2010/273/988949_20100110_640screen021.jpg
بازم گرافیک بازی تغییری نکرده؟!کد:http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2009/278/960429_20091006_640screen034.jpg
+
واقعا ندیدن این پرسنالیتی عظیمی که تو بازی اعمال شده و بارز تر از اون سیستم جدید برخورد ها از هر کسی ساخته نیست..
خب متاسفانه پست قبلی من رو درست نخوندین :
در مورد نورپردازی هم یه مقدار نورپردازی بهتر شده ( حق با شماست!):31:نقل قول:
مثلا در FIFA10 افکت Depth of Field و Bloom به وفور وجود داشت ( هنگام ورود بازیکنان به زمین و خوشحالی بعد از گل ) که در این نسخه یا وجود نداره و یا خیلی کم شده!
اما در مورد اون دو عکس هم که مقایسه بین این دو نسخه هست باید بگم که این مقایسه از بیخ اشتباهه:31:
چون زمین بازی که در دو عکس یکی نیست! یکیه!؟
توی نقد ها هم چیزه به خصوصی در مورد افزایش گرافیک من به اونصورت ندیدم! ( آخه یه لحظه شک کردم چشام تاب ورداشته!):31:
ویرایش :
چند لحظه پیش FIFA 10 رو بازی میکردم و باید با خفت تمام اعتراف کنم که بله گرافیک در FIFA 11 چیزه دیگریست!:31:
اما اون بحث افکت ها رو هنوز هم میگم که کم شده!