میگم این آخر نقل و انتقالات بجای اینکه الکی کل کل و لجبازی کنیم (وحید رو نمیگم ها:31:)سازگاری بین بچه ها چقدر خوب بود.اون از خرید محمد،این از تقسیم حسین و...
حسین جان الان من دو سه تا بازیکن خودم رو میدم.
Printable View
میگم این آخر نقل و انتقالات بجای اینکه الکی کل کل و لجبازی کنیم (وحید رو نمیگم ها:31:)سازگاری بین بچه ها چقدر خوب بود.اون از خرید محمد،این از تقسیم حسین و...
حسین جان الان من دو سه تا بازیکن خودم رو میدم.
نه دیگه اینجوری باز به بقیه ظلم میشه چون قانون برای همه 10 واحد بود . زمان مسابقات توی این لیگ 15 دقیقه هستش توی این زمان میشه برنده از زمین بیرون اومد . علاوه بر این همه تیمها با این نقل و انتقالات تقویت شدن .نقل قول:
بجنب محمد جان که همه منتظر شما و عادل هستن .نقل قول:
یووه مال علیه و الان دانشگاهه بازیکنای فروشیش رو من دیدم بازیکن به درد بخور توشون نبود .نقل قول:
...............
توی این زمانی که محمد و عادل دنبال بازیکن هستن من چند نکته رو بگم .
1- احتمالا بچه ها مشکلاتی توی بازیشون باید داشته باشن من لیگو آماده میکنم به مرور مشکلات رو هم حل میکنم مشکلاتی مثل کیت و غیره این مساله در جریان لیگ خللی ایجاد نمیکنه و بچه ها میتونن بازیهاشون انجام بدن . من با چند فایل که نهایتا یکی دو مگ میشه تمام لوگوها و کیت ها رو براتون میفرستم .
2- همه باید کیت سرور داشته باشن چون ضروریه
3- همه باید حتما یک دسته بازی داشته باشن اینم ضروریه ( برای تغییر کنترلر تیمها )
4- من با اجازه اسم لیگو میزارم لیگ برتر اروپا
5- بازم با اجازه چند تا تیم از لیگهای مختلف توی این لیگ اضافه میکنم . فقط اگه ممکنه چند تیم معرفی کنین و بگید لیگ 18 تیمی باشه یا 20 تیمی
6 - شاید در آینده در کنار این لیگ جام حذفی هم برگزار بشه .
7- زمان مسابقات 15 دقیقه و گزینه خستگی انباشته هم فعال خواهد بود .
8- هر هفته از لیگ در دو روز برگزار میشه تا بچه ها دچار ضیق وقت نشن . همونطوریکه میدونید توی مود کامیونیتی میشه مسابقات رو انتخاب کرد و ضرورتی نداره دقیقا به ترتیب بازیها انجام بشه و این مزیت بسیار بزرگی برای همه محسوب میشه به این خاطر که اگر یک نفر مثلا امروز نتونست بازیشو انجام بده یک کاربری که الان فرصت داره میتونه بازی خودشو انجام بده .
9- نهایتا تا دو بازی معوقه پذیرفته میشه بیشتر از این تعداد رو به کامپیوتر واگذار میکنیم .
پرونده ی نقل و انتقالات منم بسته شد.
این تیما خوبن حسین.20 تیمی
لیون-وردبرمن هامبورگ-اشتوتگارت-پاریسن ژرمن-منچستر سیتی-سویا-ویا رئال-اورتون-ناپولی-آژاکس-آیندهوون-آتلتیک مادرید-زنیت سن پترزبورگ
حسین جان من از پچ کوکا کولا استفاده میکنم و ورپن هم فک کنم میدونی 1.1 هست چیکار کنم
چند تا تیم معرفی میکنم
1- والنسیا
2-اتلتیکو مادرید
3- فیورنتینا
4- منچستر سیتی
5- تاتنهام
6- آستون ویلا
7-سویا
8-دیپورتیو لاکرونیا
9- لورکوزن
10-هامبورگ
به نظر من 20 تیمی باشه. این تیمها به نظر من خوب هستن:(از بین اینا چند تا انتخاب کنیم)نقل قول:
5- بازم با اجازه چند تا تیم از لیگهای مختلف توی این لیگ اضافه میکنم . فقط اگه ممکنه چند تیم معرفی کنین و بگید لیگ 18 تیمی باشه یا 20 تیمی
منچستر سیتی
تاتنهام
والنسیا
اتلتیکومادرید
ویارئال
سویا
بوردو
لیون
مارسی
فیورنتینا
لاتزیو
پورتو
زسکاموسکو
رنجرز
سلتیک
هامبورگ
آیندهوون
آژاکس
فنرباغچه
حسین جان.این دو نفر رو اضافه کن.یه پیشنهاد بدم بعد یه نفر دیگه هم هست:
فری : 60.2 م دروازه بان فیورنتینا
گورکف : 56.9 م
اینها میشه 117.1 و تا 144، 27 تا میمونه.
مسعود جان الان آخر نقل و انتقالاته.من پارک رو 27 تا میخرم.میدیش؟میتونی سیدو کیتا رو همراه با مکسول برداری.
10 - توی لیگ قبل درجه سختی مناسب کاربران بدست اومد . با این وجود من هفته چهارم با بررسی نتایچ بازیها مجددا کمی گیم پلی بازیو سخت تر یا آسون تر میکنم ( با کاهش یا افزایش یکی دو واحد از قدرت تیمها )
11 این مسابقات با جایزه خواهد بود . اما این یک ضرورت برای همه نیست که در طرح جایزه و پرداخت پول شرکت کنند اما کسانیکه مبلغی برای جایزه مسابقات پرداخت نکنند در صورتیکه رتبه ای در این لیگ کسب کنند جایزه ای به این افراد تعلق نخواهد گرفت . مبلغ پرداختی برای هر کاربر 3 هزار تومن و مهلت پرداخت این مبلغ حدودا تا دو هفته دیگه در نظر گرفته شده است .
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
عادل جان با اون مبلغت چی خریدی تا ثبت کنم .نقل قول:
اینا رو هم ثبت میکنم .نقل قول:
فکر کنم بیشتر سود رو محمد کرد.فقط خوب شد که پیترچک رو من بهش ندادم می خواست مفتی صاحبش بشه:20:
بچه ها میشه بگید کدوماتون توی طرح جایزه شرکت میکنین . به هر حال من خودم 10-15 تومن میذارم آرمین هم احتمالا همین حدود میذاره . بقیه همون 3 تومن کافیه که بذارن . به سه نفر اول جایزه نقدی تعلق میگیره .
منم میذارم فقط به چه حسابی بریزیم؟
هنوز فرصت برای واریز زیاده من بعدا حسابو میگم . کدوم بانک بهتر و خلوت تره ؟نقل قول:
منم میریزم حسین جان
اگه اکثر بچه ها حاضر باشن تا این مبلغ رو واریز کنن میتونیم مبلغ سه تومن رو به دو تومن هم کاهش بدیم .
اگه من و آرمین روی هم 25 تومن بزاریم از بین 9 نفر بقیه هم 6-7 نفر نفری دو تومن واریز کنن حدود 35-40 تومن میشه که اینجوری میتونیم جایزه نفر اولو 20 تومن نفر دوم 10 و نفر سوم رو 5 تومن در نظر بگیریم .
حسین بانک صادرات و کشاورزی نسبتا خلوت ترند ولی بانک ملی بدجور همیشه شلوغ هستشنقل قول:
هنوز فرصت برای واریز زیاده من بعدا حسابو میگم . کدوم بانک بهتر و خلوت تره ؟
مسعود جوابی نداد.پس حسین جان اینهارو هم اضافه کن:
باستوس : 13 م---لیون
هیپیا : 9.6 م ---- لورکوزن
که با فری و گورکاف میشه 139.7 :31:
وحید جان هنوز داری کل کل میکنی ها.چک رو اگه میدادی با بازیکنایی که بهت میخواستم بدم مثل اینیستا یا میلیتو،ضرر نمیکردی.به هرحال قسمت این بود.من فری رو پیدا کردم 60 تا خرجش کردم خداکنه مثل استات هاش بازی کنه.پویول هم با همه پیشنهادهای جالبی که میشد باقی موند برای خودم.
-----------------------------------------------
حسین جان:
اگه برنامه رو بتونیم منظم پیش ببریم با 20 تیم هم کار سختی نداریم.تفاوتش تنها یک بازی در هفتست.پس 20 خوبخ.
برای انتخاب تیم من میگم تنوع کشورها بیشتر باشه و بهترین تیم های هر کشور انتخاب بشه.
من در جایزه شرکت میکنم.کمی هم به 3 تومن اضافه بشه فکر کنم بقیه هم موافق باشن.چون خودت داری 5 برابر یک نفر میدی.این اختلاف رو کم کن.
------------------------------------------
چه کاریه؟یه حساب شتاب اگه حسین بده فکر کنم دیگه کسی مشکل بانک نداشته باشه.نقل قول:
حسین بانک صادرات و کشاورزی نسبتا خلوت ترند ولی بانک ملی بدجور همیشه شلوغ هستش
من توی اکثر بانکها حساب دارم دو سه تا بانکو در نظر میگیریم تا بچه ها با توجه به نزدیکی مسافت یا راحتی کار به یکی از این چند بانک مراجعه کنن .نقل قول:
محمد جان بودجه تیمت 130 م بود لطفا اون 9 م رو کم کن تا تبعیضی بین شما و بقیه قائل نشیم .
حالا فرصت برای جایزه هنوز زیاده بچه ها هر جور راحت ترن همون کار رو میکنیم . اما بیشتر از 3 تومن فکر میکنم درست نباشه تازه من میگم دو تومن . جوایز نفر اول تا سوم که خوبه به نظرت کم گفتم ؟
نه عزیزم.سرت شلوغ بود متوجه نشدی.من 30.4 تا داشتم.100 تا اینیستا رو به محمد فروختم و بعد بوژان رو 13.6 تا که باقی مونده بودجه رم بود به حامد دادم.یعنی جمعا و دقیقا 144 میلیون بودجه من بود.که خریدهام شدن 139.7 یعنی 3 سنت هم اضافه آوردم.شیش ساعت حساب کتاب کردم که دخل و خرجم جورباشه عزیزم.
حسین جان.این لیست ترانسفرهای من:
In:Iniesta
Ronaldinho
Beckham
Villa
Gourcuff
Frey
Michel Bastos
Upson
Hyypia
Out:
Messi
Bojan
من دیگه باید برم.شب همگی خوش تا فردا شب حدود 10-11
بسیار خب پس اینجا رسما پنجره نقل و انتقالات رو میبندیم .نقل قول:
من امشب مقداری از کارها رو انجام میدم و تا فردا سر شب همه چیزو ردیف میکنم به امید خدا سر شب ( اینجا سر شب ما میشه ساعت 5.5 ) جدول بازیها و خلاصه همه چیز رو میزارم توی تاپیک .
اقایون سلام. من الان با گوشیم از سر کار آن شدم . چی شد بلاخره. پنجره بسته شد؟
من چند تا پیشنهاد دارم !
به نظر من بهتره به جای جایزه نقدی به فکر جوایز جالب تری باشیم
مثلا به بودجه فصل بعد تیم های اول تا سوم اضافه کنیم
یا اینکه از بازیکن های کلاسیک چند تا رو انتخاب کنیم به عنوان جایزه به تیم های اول تا سوم بدیم ( البته با این شرط که حق فروش تا تعویضشون رو نداشته باشند)
یا اینکه حق انتخاب تیم در فصل بعد به ترتیب رتبه در فصل قبل باشه ، یعنی کسی که در این فصل قهرمان میشه فصل بعد قبل از همه تیم انتخاب می کنه ، اینجوری درد سر انتخاب تیم هم از بین میره
این قانون هم داشته باشیم بد نیست : هر کس هر تیم رو فقط یک بار می تونه انتخاب کنه
مثلا من که این فصل بایرن رو دارم فصل بعد نمی تونم بایرن رو بردارم
نظرتون چیه ؟
بله پنجره رو نیم ساعت پیش بستیم . پست بالا همه چیز رو گفتم . در ضمن این موارد رو هم یک نگاهی بنداز :نقل قول:
1- احتمالا بچه ها مشکلاتی توی بازیشون باید داشته باشن من لیگو آماده میکنم به مرور مشکلات رو هم حل میکنم مشکلاتی مثل کیت و غیره این مساله در جریان لیگ خللی ایجاد نمیکنه و بچه ها میتونن بازیهاشون انجام بدن . من با چند فایل که نهایتا یکی دو مگ میشه تمام لوگوها و کیت ها رو براتون میفرستم .
2- همه باید کیت سرور داشته باشن چون ضروریه
3- همه باید حتما یک دسته بازی داشته باشن اینم ضروریه ( برای تغییر کنترلر تیمها )
4- من با اجازه اسم لیگو میزارم لیگ برتر اروپا
6 - شاید در آینده در کنار این لیگ جام حذفی هم برگزار بشه .
7- زمان مسابقات 15 دقیقه و گزینه خستگی انباشته هم فعال خواهد بود .
8- هر هفته از لیگ در دو روز برگزار میشه تا بچه ها دچار ضیق وقت نشن . همونطوریکه میدونید توی مود کامیونیتی میشه مسابقات رو انتخاب کرد و ضرورتی نداره دقیقا به ترتیب بازیها انجام بشه و این مزیت بسیار بزرگی برای همه محسوب میشه به این خاطر که اگر یک نفر مثلا امروز نتونست بازیشو انجام بده یک کاربری که الان فرصت داره میتونه بازی خودشو انجام بده .
9- نهایتا تا دو بازی معوقه پذیرفته میشه بیشتر از این تعداد رو به کامپیوتر واگذار میکنیم .
10- توی لیگ قبل درجه سختی مناسب کاربران بدست اومد . با این وجود من هفته چهارم با بررسی نتایچ بازیها مجددا کمی گیم پلی بازیو سخت تر یا آسون تر میکنم ( با کاهش یا افزایش یکی دو واحد از قدرت تیمها )
11 این مسابقات با جایزه خواهد بود . اما این یک ضرورت برای همه نیست که در طرح جایزه و پرداخت پول شرکت کنند اما کسانیکه مبلغی برای جایزه مسابقات پرداخت نکنند در صورتیکه رتبه ای در این لیگ کسب کنند جایزه ای به این افراد تعلق نخواهد گرفت . مبلغ پرداختی برای هر کاربر 3 هزار تومن و مهلت پرداخت این مبلغ حدودا تا دو هفته دیگه در نظر گرفته شده است .
محمد جان نظر خوبیه حتی ما توی لیگ قبل همین ایده رو هم مطرح کردیم اما اگه قرار باشه به این شکل عمل کنیم اونایی که قوی هستن قویتر میشن و شکاف زیادی در نتیجه گیری و امتیازات بین بچه ها ایجاد میشه و این مساله انگیزه رو از بقیه میگیره .نقل قول:
جایزه نقدی انگیزه بچه ها رو میتونه زیاد کنه . الان بچه ها انگیزه زیادی برای این لیگ دارن اما اواخر فصل به مرور از این شدت انگیزه کم میشه و مسابقات حالت فرسایشی به خودش میگیره پس باید یک محرک قوی وجود داشته باشه تا افراد رو تهییج کنه به ادامه رقابت برای کسب عناوین بالای جدول .
همیشه انگیزه پولی توجیه گر بسیار خوبی برای تلاش انسانها بوده اینو توی تئوریهای مدیریت بخش مدیریت کلاسیک خوندم چون رشتم همین بود و در عالم واقع هم دقیقا این قانون برقراره .
خوب میشه قضیه انتخاب تیم ها رو بر عکس کنیمنقل قول:
یعنی از آخر جدول یکی یکی تیم انتخاب کنیم
ولی بازیکن کلاسیک خیلی محرک خوبی می تونه باشه !
حسین میتونی یه قانون بذاری که 4 تیم اول بچه ها در پایان لیگ به لیگ قهرمانان برن و مثلا سه تیم آخر بچه ها از دوره بعدی حذف بشن تا جاشون کسانی دیگه بیان.
این فکر خوب و جالبیه من اینو توی قوانین لیگون توی پست اول قرار میدم . علاوه بر این میشه برای تیمی که آقای گل و پاسور برتر توش قرار دارن هم امتیازاتی داد .نقل قول:
اما امتحانی هم که شده توی این لیگ جایزه نقدی قرار میدیم تا نتیجه کار رو تجربه کنیم . این تجربه بزرگی برای لیگهای بعد میتونه باشه . شاید زمانی با نرم افزارهایی که من امتحانشون کردم از مانیتور تصویر برداری کنیم تا نظارت کاملی بر کار کاربران بشه و از این طریق جوایز نفیس تر برای مسابقات در نظر بگیریم .
فعلا این جوایز پولی به حساب نمیان .
برای سه تیم آخر میشه این قانون رو گذاشت اما سه تیم اول زیاد جالب نمیشه چون همین الان ما داریم با تیمهای جام باشگاههای اروپا مسابقه میدیم .نقل قول:
شاید برای لیگهای بعدی این ترتیب رو بدیم که مثلا چند لیگ به موازات هم داشته باشیم و هر کاربر توی لیگ کشور مورد علاقش شرکت کنه و تیمهای برتر هر لیگ به مسابقات مختلف اروپایی صعود کنند .
اسم لیگ شد : European primier league
میگم چه طوره توی Community با نام کاربری بچه ها رو ثبتشون کنی؟
راستی برنامه بازی ها یکمی سخت نیست آخه اگه دقت کنی اصلا هفته خاصی توی این Community وجود نداره یعنی مثلا الان میشه بازی دهم رو یه نفر انجام بده. این مشکل چه جوری حل میشه؟
آره دیگه توی اون مود با اسم کاربری تیمها ثبت میشن اما توی جدول رده بندی بجای اسم همون عددهایی که توی لیگ قبل بود بازم همونجوری خواهد بود و اسم ثبت نمیشه .نقل قول:
چرا هفته ها مشخص هستن . تا دو هفته رو کامل برگزار کنیم وارد هفته بعدی نمیشیم تا نظم بازیها بهم نخوره .
حسین جان اگه در موردی چیزی نظر میخوای من تا یه ساعت دیگه هستم.
سلام بر همه.
حسین جان من به عنوان یه کسی که در این بازی یکمی تجربه دارم یه نظری داشتم. این آپشن فایل جدید درسته که مثلا باعث بازی درگیرانه بشه و مثلا برای گل زدن باید برنامه داشته باشی ولی یه سری مشکلات داره.من الان با چلسی با ترکیب جدیدش با هرتیمی بازی کردم نیمه اول حداقل 2 گل خوردم تازه اون گلها هم با خلاقیت بالای تیم حریف و سرعت بالایی که دارن گل شدش. اگه توجه کنی تیم من تقریبا بهترین دفاع رو داره و من خودم در زمینه دفاع کردن خیلی قوی هستم. الان مثلا با بوردو بازی کردم نیمه اول 3 بر 1 باختم. فکر کنم اینجوری بازی خیلی هیجان نداشته باشه چون مثلا من می دونم که هر چه قدر هم خوب دفاع کنم توی هر بازی حداقل 2 گل می خورم.
حسین جان من مسئله ای برام نیست فوقش همه بازیها گلهای زیادی می خورم ولی فکر کنم خیلی این طبیعی نباشه. من با سخت شدن خیلی زیاد بازی موافقم ولی نه اینکه مثلا من بدونم با هر تاکتیکی بازم مغلوب حریف میشم یا حداقل گلهای زیادی می خورم. به نظر من یکمی باید با فکر همه این آپشن فایل رو تغییر بدیم. مثلا الان قدرت دروازه بان ها رو یکمی زیاد کردی ولی عملا خیلی توی بازی تاثیر نداره چون کلا کونامی دروازه بانها رو توی این شماره بد ساخته و با زیاد کردن اونا شاید فرق زیادی نکنه حتی مثلا پیترچک هم گلهای بچه گونه می خوره که شاید توی فوتبال محلی هم همچنین گلهایی خورده نشه. نظرت چیه؟
فقط اینو بگم که من میخوام مسابقات بهتر بشه و هدفم چیز دیگری نیست. مطمئن باش که بعد از چند بازی به این مسئله که گفتم می رسیم. پس اگه از اول درستش کنیم شاید بهتر باشه.
سلام به همگي
من يك پيشنهاد داشتم كه ميتونيد به نفر اول يه تي شرت بازي رو بديد !
حسين اين سايت رو نگاه كن :
قيمتش هم خوبهکد:http://www.es7ir.com/index.php?categoryID=10&offset=8
فكر كنم بهتر از پول باشه
يه چيزي ميشه مثله همون نقد Cod : MW2 يادش بخير !
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
ميتونيم به نفر دوم هم از اين ها بديم
کد:http://www.es7ir.com/index.php?categoryID=9&offset=8
بعد چه جوری اینو به بچه ها بدیم؟
حالا اینو ول کن شهاب نظرت در مورد اون مطلب بالا چیه؟ تا حالا بازی دوستانه انجام دادی؟
وحید جان فکر نمی کنم اینقدر که تو می گی بازی سخت شده باشهنقل قول:
من با تیم خودم چلسی - بارسا - منچستر - لیورپول - یونتوس و اینتر رو شکست دادم و به رئال و میلان باختم
در کل تو این 7-8 تا بازی فکر نمی کنم بیشتر از 6 تا گل خورده باشم !
احتمالا دلیل پیروز نشدنت اینه که نمی تونی بازی رو کنترل کنی و در حمله ها عجله می کنی
یادمه تو بازی با اینتر 25 دقیقه پاسگاری کردم تا آخرش تونستم گل بزنم
سعی کن با پاس های زیاد ، پاس های رو به عقب ، عوض کردن منطقه با پاس های بلند و 1-2 کردن و حمله از کناره ها کم کم به دروازه حریف نزدیک بشی
در دفاع هم سعی کن با عجله روی پای بازیکن صاحب توپ نری و بیشتر سعی کن پاس ها رو قطع کنی و حرکت های در عمق حریف رو کنترل کنی ، دفاع کردن در مقابل کامپیوتر کار واقعا راحتیه ، چون بیشتر حرکاتش تکراریه و کاملا میشه پیش بینی کرد چه کاری می خواد انجام بده ، فقط باید به این نکته توجه کنی که بازیکن های حریف از بازیکن های تو قوی تر هستند و باید بیشتر مراقب باشی
خوب ميفرستيم دمه خونه ي كسي كه برنده شدهنقل قول:
من كه نظرم فرقي نداره
ولي من همونطوري كه قبلا بهت گفتم خيلي تو دفاع ضعيف هستم و براي همين بازيكن دفاعي زياد خريدم و كلا هميشه گل زياد ميخورم !
حسین جان کجایی داداش ؟ بیا که واسم دوباره مشکل ارور پیش اومده . چیکار کــنــم ؟
البته الان رفتم مثلا با لیون بازی کردم 2 بر صفر بردم. ولی فکر کنم مثلا اگر از agility بازیکنان کم نشه بهتره یا حداقل در حالت دیفالت بازیکن از سرعت اونا یکمی کاسته باشه.نقل قول:
حسین جان من بازم میگم با سخت شدن بازی مشکل ندارم ولی با غیر طبیعی بودن بازی مشکل دارم. میدونم خیلی تو گیم پلی بازی کار کرده و همه میدونن که در این زمینه استاد هستی ولی فکر کنم هر کاری کنیم مثل فوتبال واقعی نمیشه چون توی فوتبال واقعی زمان بازی حداقل 3 برابر زمانی هست که ما توی این بازی می کنیم و به خاطر همین فوتبال واقعی صد در صد سرعتش از بازی ما کمتر هستش