درسته دوست عزیز همونطور که خودتون گفتید قیمت دلار تاثیر مستقیم روی قیمت محصولات اپل داره و قیمت مک بوکها به میزان قابل توجهی بالا رفته (اصلی ترین عامل تغییر قیمت اپل همین دلاره.) که طبیعتا صبر کردن برای خرید منطقی تره.نقل قول:
Printable View
درسته دوست عزیز همونطور که خودتون گفتید قیمت دلار تاثیر مستقیم روی قیمت محصولات اپل داره و قیمت مک بوکها به میزان قابل توجهی بالا رفته (اصلی ترین عامل تغییر قیمت اپل همین دلاره.) که طبیعتا صبر کردن برای خرید منطقی تره.نقل قول:
دوستان عزیز و علاقمند به محصولات اپل و مکینتاش بهتره برای خرید صبر کنید تا ببینیم وضعیت دلار چه طور میشه !
الان تفاوت قیمت چقدره؟
سلام دوستان .
من می خواستم بدم مدل mc373 رو برام از کانادا بیارن اما مثل اینکه موقع خرید باید ضمانت بدن که لپ تاپ اپل رو خارج نمی کنن و تو گمرک بهشون گیر میدن . . . . . !
می خواستم بدونم که هیچ کدوم از دوستان اطلاعی در این مورد ندارند ؟
و یا تجربه ی مشابهی ؟
با تشکر .
سلام. لایف تایم باتری 10 ساعته مک بوک پرو منو وسوسه کرده.ولی نرم افزارهایی که من باهاشون کار میکنم تولید داخلند و فقط روی ویندوز اجرا میشند.
میشه یه نفر مک بو پروش رو هنگام اجرای ویندوز روشن بذاره ببینه چند ساعت باتری دوام میاره؟؟
اگه زیر 6 ساعت باشه خب میرم سراغ سری z سونی که ادعا میکنه 8 ساعت نگه میداره.
ممنون
سلام. لایف تایم باتری 10 ساعته مک بوک پرو منو وسوسه کرده.ولی نرم افزارهایی که من باهاشون کار میکنم تولید داخلند و فقط روی ویندوز اجرا میشند.
میشه یه نفر مک بو پروش رو هنگام اجرای ویندوز روشن بذاره ببینه چند ساعت باتری دوام میاره؟؟
اگه زیر 6 ساعت باشه خب میرم سراغ سری z سونی که ادعا میکنه 8 ساعت نگه میداره.
ممنون
اگر تعداد بیشتر از یکی نباشه موردی نداره ! احتمالا باید بدون کارتون وارد کشور بشه :27:نقل قول:
در حد ۲۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده!!!:31:نقل قول:
سلام
میخاستم بدونم مطمئن ترین جا واسه خرید اپل کجاس؟؟؟؟
من میخام ازنقش بگیرم
هر کی اطلاعاتی داره بگه لطفا؟؟
نقل قول:
قيمت خوب : الماس پايتخت
ضمانت خوب : اپل ايران - نقش
سؤالات من از macbook pro:
1- علی رغم این که لایف تایم باتری توی مک 10 ساعته ولی توی فروم خارجی خوندم که در ویندوز 7 به 4 ساعت میرسه. با این حساب بهتر نیست برای منی که با نرم افزارهایی خاصی که فقط نسخه ویندوزشون هست کار می کنم برم سراغ سری SR یا Z سونی؟؟
2- اگه بخوام یه تلوزیون Full HD وصلش کنم باید 30 تومان پول پورت تبدیل بدم یا همون پورتای روی خودش رو میشه مستقیم به کابل HDMI مصل کرد؟؟
سلام دوستان میشه با توجه به فاکتورهای زیر منو راهنمایی کنید که چه مدلی بگیرم؟
1)
13 اینچ
قیمت تا 1.5 نهایتش 1.7
شارژ 8 ساعت به بالا
design قشنگتر
رم4 DDR3
HARD 320 - 500
بالاترین گرافیک و سی پی یو تو رنج قیمت من.
2)
15 اینچ
قیمت تا 1.7
شارژ8 ساعت به بالا
design خوب
رم 4 DDR3
HARD 500
گرافیک 512
CPU Q5 یا Q7( در مورد سی پی یو خیلی اطلاع ندارم لطفا راهنماییم کنید)
راستی قیمت های قبل از گرونی چند روز پیش رو مد نظرتون باشه و بهم پیشنهاد مدل بدین چون حداکثر تا آخر این هفته با توجه به پایین اومدن قیمت دلار قیمتها دوباره بر میگرده.
لطفا چند نفری راهنماییم کنند :10:
با تشکر از همه دوستان زحمت کش انجمن:11:
اگه توی ویندوز نور صفحه رو کم و بلوتوث و وای فای رو Disable کنید بیشتر هم میشه. سونی اصلا لپ تاپ خوبی نیست و خرابی زیادی داره که حتما پشیمون میشی چرا اپل نخریدی.:41:نقل قول:
باید اول یک کابل تبدیل به HDMI بگیری بعد به کابل اصلی متصل کنی.
سلام دوست عزیز عضویتت رو توی P30WORLD تبریک میگم.نقل قول:
باید چند نکته رو بدونی که اگر تاپیک رو مطالعه میکردی خودت میفهمیدی.
اولا ۱۵ اینچی ها قیمتی بالاتر از ۲۰۰۰ دارند و اگر ۱۵ اینچی با VGA ۵۱۲ بخوای باید ۲۵۰۰ بپردازی.
۲- طراحی همه ی مدل های مک بوک پرو به یک شکله و هیچ تفاوتی از نظر ظاهری ندارن.
۳- باتری همه ی مدل های ۲۰۱۰ در مکینتاش بالای ۸ ساعت هستند.
۴- سی پی یو CORE i5 و CORE i7 هم در مدل های ۱۵ و ۱۷ اینچی موجوده.
حالا با این تفاسیر شما ۱ انتخاب داری و اونم بالاترین و بهترین کانفیگ ۱۳ اینچ هستش یعنی MC375با cpu:2.66 CORE 2DOU
و رم 4GB DDR3 و هارد ۳۲۰ و GPU:GF 320M
البته تا یادم نرفته اینم بگم که قیمت این مدل در پایین ترین حالت ۱۶۹۰ بوده و الان ۱۸۰۰ هست همچنین فکر نکنم تا آخر این هفته به قیمت قبلی خودش برگرده.
موفق باشی
دوستان به نظرتون قیمتها کی کاهش پیدا میکنه ؟
اولا خیلی ممنونم که سریع جوابم رو دادید بعد میخواستم ببینم با این تفسیر که من بازی های سنگین رو با xbox360 و pc بازی میکنم آیا vga 320 بهم جواب میده؟(کارهای معمولی مثل فیلم دیدن و بازی های سبک و برنامه های مختلف) آیا خیلی با 512 فرق داره؟نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه cpu 2.66 با core i5 خیلی فرق دارند؟ یه مقایسه مثالی میشه بزنید؟
وسوال آخرم اینکه 13 اینچی ها با 15 اینچی ها فقط تو گرافیک و سی پی یو تفاوت دارند یا اینکه بازم تفاوت دارند؟
با تشکر:11:
بچه ها
قیمت پایین نیومد؟
راستی
این 373 cpu هاش 64 بیته دیگه
نه؟؟
بخاطر
گرونی دلار قیمتها هم رفته بالا...کسی نخره..
راستی سری جدید اپ تاپ ها کی معرفی میشن؟؟؟
چرا وقتی تو mc375 نوشته بالای 10 ساعت شارژ اما مثل 15 اینچی ها 8 تا چراغ برای نشان دادن شارژ دارند؟؟
خواهش میکنمنقل قول:
حتما همین طوره با همین گرافیک میشه تمام بازی های ارائه شده واسه مک رو اجرا کرد و توی ویندوز هم من خودم NFS Carbon و Shift رو که اجرا کردم با آخرین درجه ی تنظیمات خیلی خیلی روون بود.(بازی با گرافیک بالاتر ندارم وگرنه برات تست میکردم:41:) راستی اینم بگم که اپل اصلا مخصوص بازی طراحی نشده.
خب همونطور که از اسامی شون معلومه CORE 2 DOU دو هسته ای و CORE i5 پنج هسته ای (۲حقیقی و ۲مجازی) سری CORE ix نوع جدید CPU های اینتل هستن که از تکنولوژی جدید تری هم استفاده میکنن ولی فرقشون اونقدر محسوس نیست البته فرکانس مدل ۳۷۵ 2.66GHz هستش و CORE i5ها دو فرکانس 2.4 و 2.53 دارند. (به زبون ساده تر فرق زیادی باهم ندارن هر دوشون جواب میدن!)
سوالت خیلی کلیه!!!! ببین ۱۳ اینچی ها ۲ تا مدل و ۱۵ اینچی ها هم ۳ تا مدل دارن که کانفیگ همشون باهم فرق داره منظورت کدومشه؟ (از نظر دیگه ای غیر از کانفیگ فرق ندارن.)
دوستانه : خیلی حساسی دوست من، همون ۳۷۵ بهترینه! دودل نباش:10::8:
موفق باشی
کسی نیست جواب بده...پلیزنقل قول:
چرا وقتی تو mc375 نوشته بالای 10 ساعت شارژ اما مثل 15 اینچی ها 8 تا چراغ برای نشان دادن شارژ دارند؟؟
بله ۶۴ بیتی هستش...:20:نقل قول:
مکبوک پرو ها به طور متوسط هر ۲۰۸ روز یک بار آپگرید شده اند! ... احتمالا اوایل ۲۰۱۱ باید سری جدید به بازارهای چهانی بیان.نقل قول:
در مورد چراغ ها هم من هیچ جایی نخوندم که هر چراغ نشان دهنده ی یک ساعت شارژ باتری هستش.. شما جایی خوندیدن؟
هر چراغ نشون دهنده ی یک هشتم ظرفیت باتری هستش .. حالا در مدل های ۱۵ اینچی این مقدار برابر یک ساعت شارژ و برای مدل های ۱۳ اینچی برابر ۷۵ دقیقه هستش ( به صورت تقریبی )...
ممنون....نه منم جایی نخواندم فقط مبهم بود برام.:31:
خیلی ممنون دوست من بابت راهنماییت. فقط میخواستم از شما بپرسم که صفحه ی 13.3 که خیلی کوچیک به نظر نمیاد(نسبت به 15اینچ:20:)نقل قول:
- ارزونترین مدل 15 اینچ چیه و چه قیمتی داره؟ به نظر شما ارزونترین 15 رو بردارم یا بهترین 13؟
- راستی این 375 مشکی و سفید داره؟ کدومش قشنگ تره؟
- قیمت 375 قبل از گرونی و الان(توی گرونی) رو میخواستم؟
- و سوال آخرم اینکه در هنگام خرید باید به چه چیزهایی توجه کنم؟؟ چه چیزهایی رو تست کنم که ببینم مشکلی نداشته باشه؟؟ و آیا اپل در ایران گارانتی هم داره؟ اگه داره کدوم بهتره و اصلا به درد میخوره یا نه؟
خیلی خیلی ممنون:11:
به نظرم باید خودت بری از نزدیک ببینی تا متوجه شی (من خودم همین کارو کردم )نقل قول:
الان 15 اینچ حدودا 2.200.000 تومان. به نظر من ارزون ترین 15 اینچی بهتره!
تا اونجایی که من میدونم همه مک بوک پرو ها بدنه آلومینیومی نقراه ای دارن.!
موقع بازکردن که باید کاور دور لپ تاپ با اون برچسب زیرش به لپ تاپ چسبیده باشه
بهترین جا هم واسه خرید به گفته اکثرا الماس هست.
رفقا
اوایل 2011 یعنی کی دقیقا؟؟به نظرتون بخرم یا منتظر بمونم؟؟؟
دوستان یه سوال داشتم این فروشگاه عیاران توی پایتخت
جای معتبری هست برای خرید لپ تاپ اپل ؟ (قیمتاش به نظرم مناسبه !)
اوایل ۲۰۱۱ که میشه ۲ ۳ ماه دیگه ولی فکر نمیکنم به این زودی مک بوکها آپدیت بشن. احتمالا اواخر سال ۸۹ مدلای جدید میان باید منتظر کنفرانس اپل باشیم.نقل قول:
این همه میخوای منتظر بمونی؟ چه دلیلی داره؟ فقط وایسا که قیمتا به ثبات برسه و بعد واسه خرید اقدام کن.
بستگی به خودت داره اگه کارای گرافیکی میکنی حتما ۱۵ بگیر، من ۱۳ دارم و ازش راضیم چون بیشتر همراهمه ۱۳ برای من مناسب تر بود.نقل قول:
ارزونترین ۱۵ حدود ۲۰۰۰ بود که الان ۲۰۰ هزار تومان گرونتر شده اگه محدودیت مالی و حمل و نقل نداری که ۱۵ بگیر.
ارزون ترین ۱۵ MC371 هست و با همون کانفیگ ۳۷۵ ولی cpu ش CORE i5 هست.
نه همه ی مک بوک پروها نقره ای هستند.
۳۷۵ قبلا ۱۷۰۰ بود و الان ۱۸۰۰.
سوال آخرتو دوستمون پاسخ کاملی دادند.
امروز قیمت mc371 بود 2.100.000 الماس :31:
یجا دیگه هم 100تومن پایین تر از این میداد!
با سلام خدمت همه، موندم اپل بگیرم یا نه؟ اخه اکثرا میگن نه، داری پولی الکی میدی،. برنامه هایی که باهاش کار میکنم نسخه مک را ندارند مثل arcgis. چیکار کنم؟ حتی نمایندگی الماس تو شهرمونم رفتم اونم گفت مثل اینه که پند نفر بخواهید برید مشهد اونوقت یه اتوبوس بخرید همچنین میگفت چون کسایی که اپ لدارند کمند خرابیش هم فکر می کنید کمه! اما ارزششو نداره اینقدر پولی بدی! چیکار کنم؟
سلام به همه ی دوستان
ممنون میشم در مورد خرید یه لپ تاپ واسه کارای دانشجوییم کمکم کنید
می خوام حداکثر از ا میلیون تومان بیشتر نشه!
برند خاصی مد نظرم نیست ، البته نه این که نباشه ولی بین دل ،سونی یا ایسر برام فرقی نداره!
می خوام سبک و زیبا باشه!
مانیتورش کشیده نباشه به طوری که تصاویرو کشیده نشون بده! آخه توی فامیل بعضی لپ تاپشون اینجوری نمیدونم فکر میکنم اونایی که واید هستن اینجورین نه؟
رم 2 گیگ باشه
هاردش کمتر از 500 نباشه یا اگه بود بشه ارتقا داد.
گرافیکشم نرمال باشه!
برای کار با نرم افزارای GIS و... مناسب باشه!
باتری رو خیلی زود تموم نکنه!
با تموم این اوصاف شما جای من بودین چی میخریدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما مجبور نیستی اپل بگیری این همه برند هست ولی حداقل این حرفهای بی پایه و اساس رو باور و مطرح نکن، شاید خیلی ها فکر کنن که اپل خریدن پول رو دور ریختن باشه و همون افراد هم ۱۰۰٪ عقیده دارن که پول بابت برند های بنز و BMW دادن اشتباهه ولی وقتی خودشون ۱ بار ازش استفاده میکنن به به و چه چه سر میدن ، در مورد خرابی هم باید بگم که حرف اون فروشنده کاملا غلطه.
بهت توصیه میکنم حتما حتما حتما اینجا رو بخونی :
البته باید عضو بشی که کمتر۱ دقیقه طول میکشه.کد:http://-----------/showthread.php?tid=646
موفق باشی
دوست عزیز اینجا در مورد خرید اپل بحث میشهنقل قول:
اپل هم فعلا کمتر از 1.200.00 لپ تاپ نداره.
موفق باشید.
نقل قول:
ای وای ببخشید!
دو تا تب باز کرده بودم متنمو جای اشتباهی نوشتم!
از مدیر میخوام لطفا پستم رو پاک کنن! مرسی! بازم ببخشید!
سلام.:10:
یه سوال داشتم.
این قیمتا کی برمیگرده به حالت اولش؟؟؟؟.قیمت ارز که اومده سر جاش.
هرکی هر اطلاعی داره راجبه زمان تغییر قیمتا لطفا....؟؟؟
منتظرم بیاد سرجاش که برم 374 بگیرم:31:
سلام.
يه سوال داشتم.
اين قيمتا کي برميگرده به حالت اولش؟؟؟؟.قيمت ارز که اومده سر جاش.
هرکي هر اطلاعي داره راجبه زمان تغيير قيمتا لطفا....؟؟؟
منتظرم بياد سرجاش که برم 374 بگيرم
سلام.
يه سوال داشتم.
اين قيمتا کي برميگرده به حالت اولش؟؟؟؟.قيمت ارز که اومده سر جاش.
هرکي هر اطلاعي داره راجبه زمان تغيير قيمتا لطفا....؟؟؟
منتظرم بياد سرجاش که برم 374 بگيرم
سه سوال دیگه هم داشتم.
13 اینچ کوچیک نیست؟آخه بودجم به 374 بیشتر نمیرسه.بیشتر cad و excel هم کار میکنم.؟؟؟
از ارسال پست های تکراری خودداری کنید !نقل قول:
به نظرم تا یک هفته ی دیگه قیمت ها متعادل میشه !
کوچیک بودن یا نبودن سلیقه ی شخصی است !بهتره یکبار برید از نزدیک ببینید!
با cad و excel هم مشکلی نداره :13:
سلام
به نظر شما کدوم مک بوک تو مایه 1200 & 1100 مناسن تره؟
گرافیک gf 8400 یا gf320gs ؟
منظورم mc 207 یا mc 516 ؟
اگه بهترم هست معرفی کنید با ذکر قیمت، مرسییییییییی