اون سرعت 100mbps سرعت اتصال اینترنت نیست سرعت پورت لن سیستمتونهنقل قول:
Printable View
اون سرعت 100mbps سرعت اتصال اینترنت نیست سرعت پورت لن سیستمتونهنقل قول:
منم یوسف ابادم ولی پایین میدون کلانتری.انتنم الان 4 تاست ولی 5 تا هم بعضی جاهای خونه میده ولی عجیبه که چند روز پیش بردم خونه یکی که چند تا خونه اونورتر از ماست از 2 تا بیشتر نمی شد .فقط یجا به 3 تا رسید که اونم هی روشن خاموش می شد؟ با 2 تا انتن نمیشه وصل شد نه؟ من که نتونستم.نقل قول:
شما از خود مبین پرسیدی که انتن جدید تو جهان ارا نصب کردن؟
cinr شما 9 استنقل قول:
کیفیت سرویس من همچنان افتضاح. صفحات که به زور میان با لا و نصفه لود میشن. سرعت دانلود با یک کانکشن هم بسیار پایین است. درمورد سایت هایی که هاست خارجی دارند که بسیار افتضاح تر.
سلامنقل قول:
من تازه تو اهواز گرفتم
کیفیت سرویس من که خوبه
سرعت دانلود هم همونی که باید باشه هست
کسی میدونه چطوری میشه تو سایت E-Care فهمید ترافیک شبانه را چجوری حساب می کنه؟
اصلا معلوم نیست این ترافیکی که کم می کنه مال چه زمانیه؟ چرا اینقدر با تاخیر میزان کم شدن ترافیک را نشون میده؟
آیا برای اینکه از ترافیک شبانه کم کنه باید بعد از ساعت 2 شب مودم را خاموش و روشن کنیم یا خودش عقلش میرسه ؟ :31:
این هم تست از ما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید که سرعت کاملاً در نوسانه
در مورد سوالتون هم باید بگم که: نه خیر! خودش عقلش نمیرسه. بهتره مودم رو ریبوت کنید چون ممکنه بعضی ساعات رایگان رو محاسبه کنه.
در واقع زدن هر بلایی که خواستن سر اینترنت آوردن.
نتایج تست از سایت مبین نت:
-Download speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 508 Kbps -Upload speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 535 Kbps -D/load COS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98 % -U/load COS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 77 % -RTT [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 78 ms -RTT Consistency [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 39 % -Max Delay [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 73 ms -Avg Delay [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 57 ms -Max Bandwidth [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 508 Kbps -Route Speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6721 Kbps
با نگاه به این نتایج متوجه شدم که کیفیت سرویس عادیه و تغییری نسبت به قبل نکرده پس نتیجه میگیریم کاسه ای زیر نیمکاسه است.
حجم دیتا در طرح ویژه 20-25 گیگه
میخواستم بدونم نحوه ی تقسیم تو هر ماه چطوریه ؟ ( تقسیم بر 12 میشه یا تا آخرشو میشه تو یه ماه استفاده کرد )
در ضمن کسی از طرح های آینده خبری نداره ؟
تو یک سال 20 گیگ به شما تعلق میگیره شما می تونید اون رو در عرض یک سال تموم کنید یا در عرض یک هفته هیچ فرقی نمیکنه.نقل قول:
ببینم بعد از اتمام حجم میتونم از طرح های ماهانه استفاده کنم یا فقط باید مگابایت اضافه رو بخرم ( همون که نوشته مگابایتی 50 ریال )نقل قول:
اره از خود مبین نت پرسیدم ولی جای آنتن دقیق بهم نگفت.اون دفعه اون نفری که تو پشتیبانی بود جای دقیق آنتن بهم گفت ولی این یارو حدودی گفت چون سیگنالم 100 % بود خیلی مودبانه گفت شما چه فرقی به حالت میکنه که آنتن کجاست(البته بنده خدا راست میگفت-فضولی خودم گل کرده بود):31:نقل قول:
آنتن قبلی که به ما نزدیک بود حدودا اگه اشتباه نکنم خیابون 37 اشک شهر یا جهان آرا بود که سه تا آنتن بهم میداد
در مورد خونه دوستتوتن هم احتمالا ساختمونی یا دیواری جلوش بوده که خیلی جلوی امواج گرفته.
اره با دو تا آنتن هم کار میکنه اما اگه خاموش و روشن میشه مشکل دریافت امواج داره(تو این حالت کار نمیکنه) باید بگردی یه جای خوب تو خونشون پیدا کنی.:46:
معمولا هربار که مودم رو روشن میکنی اگه بری تو صفحه ecare اطلاعات حسابت آپدیت شدهنقل قول:
سلام
من یک عدد مودم مبین نت outdoor دارم سالم هست با یک قیمت خوب میفروشم کسی خواست خبر بده
پیغام خصوصی بدین
اینم ایدی یاهو من
nick_carter20022002
بهتره از پشتیبانی بپرسید ولی تو شرکتهای که Adsl می دهند معمولا میشه. در حقیقت انگار شما اون قرارداد رو فسخ کردید و یک قرارداد جدید بستید باز بهتره با کارشناس فروشش صحبت کنید.+نقل قول:
سلام بچه ها من میخوام وایمکس مبین نت بگیرم ولی متاسفانه Indoor مرزش تا کنار خونمونه نمیدونم پوشش میده یا نه حالا گیریم بده چون لبه مرزم میترسم افت سیگنالم و نوسانش زیاد باشه کسی تجربشو داره؟؟؟؟ میارزه 512 یکساله 20گیگو بگیرم میگن مودم 110 تومنیشو رایگان میده. دلم نمیاد مودم200 تومنی outdoor رو بگیرم . چیکار کنم راهنمایــــــــــــــــــ ـــــــم کنید
F1 F1 F1 F1 F1
اره عزیزم من تجربشو داشتم.مشکلی پیش نمیاد شما سفارش بده اگر مشکل داشت مرجوع کننقل قول:
اتفاقا بعدا به نفع شماست چون آنتن جدید تو محدوده شما میزنن .دقیقا مثل اتفاقی که الان برای من افتاده
و سیگنالم همیشه 100 % هست
1-2 صفحه قبل بخون
:46:
نقل قول:
پس بالاخرن سرعتمونو از کجا می تونیم ببینیم؟
خب سرعتی که خریدین که معلومه. برای کیفیت ارتباط هم یه فایل برای دانلود بزارین ببینید با چه سرعتی دانلود میکنید. اون سرعت دانلود رو در 8 ضرب کنید سرعت اتصالتون به دست میاد. البته تا اینجا که سرعتهای مبین کم و کسری از استاندارد نداشته معمولا. یعنی با سرعت 128 کیلوبیت درست میتویند 16 کیلوبایت سرعت دانلود داشته باشین.نقل قول:
آقا من مبین نت رو گرفتم. الان روی حالت دمو هست. رو همین حالت که تست سرعت گرفتم این رو داد
سرعت آپلودش نسبت به مال بقیه که 80 بود خیلی کمه. از 20 بالاتر نمیره. به نظرتون رو حالت دمو هست اینطوریه؟ ممکنه 1 مگ رو بگیرم بهتر شه؟ یعنی ممکنه که سرعت دانلود دمو فقط 2 مگ باشه و سرعت آپلودش پایین تر؟
اینجوری بشه باید پس بدم مودم رو. چون من فقط واسه سرعت آپلودش میخواستم. مودمو پس میگیرن؟
ممنون از کمکتون پیشاپیش
کیفیت سرویس دمو زیاد تعریفی نیست و برای تصمیم گیری روش حساب نکنید. صبر کنید سرویس اصلی تون وصل بشه بعد کیفیت رو ارزیابی کنید . سرعت دمو نوسان زیاد داشت(تجربه شخصی) ولی الان با سرویس 128 تقریبا راضیمنقل قول:
دوستان شما هم افت سرعت دارید ؟ برای دانلود رایگان جمعه ؟
امروز که جمعه هست سرعت بسیار کمتر از روز های قبل شده به حدی که سرعت دانلود با یک کانکشن بین 0 الی 14 (سرویس 512 ) رسیده و با 8 کانکشن هم حتی نصف سرعت طبیعی دانلود رو ندارم. اکثر سایت ها هم باز نمیشن و نتونستم از اسپید تست تست بگیرم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ظرفیت پهنای باند اینترنت(! :2:!!) تا پایان سال پنج برابر میشود
به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ظرفیت پهناى باند اینترنت کشور در چند فاز افزایش خواهد یافت که فاز اول آن در مهر ماه انجام شد و امیدواریم فاز دوم آن تا پایان امسال انجام شود.
کلا امروز سرعت کمتر از روز های دیگه شده بود
امروز یکم اینترنت گیج میزد. سرعت دانلود از 16 تا 7-8 و گاهی حتی تا 2 میومد. البته در کل تاثیر زیادی در زمان دانلود نداشت ولی یکم عصبیم کرده بود.
کسی از زنجان از خدمات مبین نت استفاده می کنه اینجا ؟
من مشهدم. جمعه ها سیگنالم 20 30% افت میکنه. سرعت هم کم میشه. گاها قطع میشه کلا.
این مشکل ظهر تا عصر بین ساعات 12 تا 6 بیشتر خودشو نشون میده!
من در تجربه دو جمعه ای که فعلا داشتم جمعه اولی یعنی هفته پیش بهتر بود. این جمعه(دیروز) یکم افت کیفیت داشتم. سایتها دیر باز میشد و کلا نوسان داشت. امروزم که شنبه است زیاد راضی کننده نیست.نقل قول:
امروز خوبه .. یک سوال داشتم ... دوستان میشه بتونیم از یوزر نیم یک دوست دیگه بعضی اوقات استفاده کنیم ؟ چون دوستم زیاد میره مسافرت مودمشم نمیبره ؟ میشه اکانت ایشون رو ست کرد .. اگر امکان داره تا حالا کسی این کارو کرده ؟
نه نمیشه. هر یوزر نیم و پسوردی برای مودم خودش فقط کار میکنهنقل قول:
یک سوال آیا مودم های وای فاییش سکیور هستند ؟
یکی میگفت احتمالا کاهش سرعت جمعه بخاطر زلزله ژاپن بوده باشه :41:
راستی کسی از تعرفه بهاره خبری داره ؟
اصلا معلومه کی میخوان اعلام کنند ؟
من از دموش استفاده نکردم، ولی الان که 1 مگ دارم سرعت آپلودم خوبهنقل قول:
دوستان از زمان سفارش تا اومدن و نصب کردن چند روز زمان میبره؟
من الان 1 هفته است سفارش دادم و پول سرویس 1 مگ رو ریختم ولی هنوز تماسی نگرفتن برای این که بیان و نصب کنن.
امروز هم زنگ زدم میگن فعلا سرمون شلوغه فعلا چند روزی زمان میبره.
معمولا کل پروسه سفارش تا نصب چها روز طول میکشه. اما الان چون نزدیک عیده هر نوع تاخیری رو توجیه میکنند دیگه...نقل قول:
بَه بَه پینگ!نقل قول:
دیشب شاهکار زده بود پینگستان مبین نت:31:نقل قول:
امروز زنگ زدن زور چپون سرویس نامحدود من رو محدود کردند, از ماه آینده دیگه تمدید نمیکنم. خداحافظ مبین نت! :27:
سرویس نامحدود چه سرعتی داشتی؟نقل قول:
با محدود کردنش هزینه ماهانه ات چطور میشه؟ گفتن؟
من همین ماه اول شده ماه آخرم. به هیچ وجه راضی نیستم و دیگه تمدید نمی کنمش. سرویس 1 مگ گرفتم سرعت آپلودش نصفه ADSL 512 هست
امروزم که کلا وایمکس قطع بوده. زنگ زدم گفتن از مخابراته
مودم WiFi پنج روز کار کرده کسی خواست در خدمتیم :31: