من 512 مخابرات دارم
دانلود روزم بین 100 تا 200 هست
ولی شبا یکم افت میکنه
البته به شرطی که قطعی نداشته باشه
در کل بدک نیست
Printable View
من 512 مخابرات دارم
دانلود روزم بین 100 تا 200 هست
ولی شبا یکم افت میکنه
البته به شرطی که قطعی نداشته باشه
در کل بدک نیست
واسه من هنوز درست نشده، برای دو سه ساعت هیچ کانکت نمیشه:n28:
سرعت هم افت کرده، زنگ هم بزنم مشکلی رو حل نمیکنن:n27:
محدود یا نامحدود؟نقل قول:
من 512 مخابرات دارم
دوستان گول این و نخورید که حجم ثابت مونده به قیمت مصرفی توجه کنید اون مدام زیاد میشه به نظرم بیشتر از قبل هم پول میندازه حالا چه غلطی میکنن خدا میدونه
الانم زنگ میزنی 2020 تلفن گویا نیست مثل تلفن های معمولی بوق میخوره
خنده داره واسه یه اینرنت داغون هر روز یه بامبولی داریم :n03:
الان همون 60 الی 70 شده 30 تا 38 نه صفحه درست حسابی باز میشه نه دانلود
https هم فقط گوگل خوب باز میشه یه سری هم که اصلا
انواع و اقسام سایت با پروتکل htto هم بزور fhc ldai
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه توی این وارد لوگین کنه ؟
دوستان ببخشید تو اینجا که میرم چند تا سوال داشتم ::n02:
1)قیمت مصرفی به ریاله یا تومان ؟
2)حجم مصرفی یا حجم بر MB هستن یا KB یا ... ؟
بعدش الآن ما چیکار کنیم که نمیتونیم بفهمیم چقد از حجممون باقی مونده ؟:n29:
اینا این چند وقته دارن چیکار میکنن ؟:n13:
دارن یه خوابایی واسمون میبینن یا حواسشون نبوده یه گندی زدن ؟:n23:
وارد نمی شه من از اینجا می رم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-----
ایمیلشون از گوگل هست نه خود مخابرات !!!!
کد:arak2020adsl@gmail.com
1) به ریالهنقل قول:
2) MB
بعدش کاری به جز اعتراض بر نمیاد! مگر اینکه نرم افزار کنترل حجم مثل Du meter روی سیستم داشته باشی یه حدودی دستت میاد (مخابرات بعضی وقتا چند برابر حساب می کنه!!!)
همیشه دارن یه کارایی می کنن! احتمالا دارن روی سایت جدید که دوستمون لینک داده کار میکنن.
هر از گاهی این اتفاق میفتاده حداقل چندباری تو این چندماهه که من داشتم رخ داده و تازه نیست!
این مخابرات استان مرکزی از همون اول ریده بود هنوز هم در حال ریدنه و احتمالا خواهد رید . :n03:
این پنل فعلی چشه که دوباره دارن یه پنل جدید میزنند :n13:
512 محدود 30 تا بیشتر سرعت نمیده
از شما چطور؟
واسه شما دیگه خیلی وضعش خیطه:n02:نقل قول:
دست کم باید 64 رو بزنید.
دیروز زنگ زدم به این پشتیباتی مخابرات گفتم واسه من هیچ کانکت نمیشه و همه کارها رو هم کردم و نزدیک 15 دقیقه حرف زدیم اما آخرش گفت درست نمیشه زنگ بزنید یه کارشناس براتون بفرستیم:n08:
یکی نیست بگه مشکل از اونطرفه نه اینطرف، کارشناس به چه دردم میخوره؟:n02:
هیچی دیگه فعلا روزی چند ساعت اینترنت ندارم، اونم زمانی که میشینم پای کامی:n28:
البته یادمه پارسال هم اینطوری شد ولی بعدش که پائیز شد دیگه راحت کانکت میشدم، فکر کنم اجنساشون به درد نمیخوره تو این گرما داغ میکنه جواب نمیده:n08:
راستی این تعرفه ها کجاست؟ هیچ جا نمیبینمشون!
دیروز کلا سرعت داغون بود الان بهتر شده 110 تا داره دانلود میکنه با اینکه قبلا بهتر بود تا همین دو سه هفته پیش 150-60 تا میداد.نقل قول:
من مشکل وصل شدن ندارم.
من دیگه دارم کم کم بیخیاله مخابرات میشم :n18:
دوستان شما چه جایی رو پیشنهاد میکنید ؟
به جاش امروز من سرعتم افتضاح شده و دور و بر 30 میپلکه، امیدوارم واسه منم فردا درست بشه:n02:نقل قول:
دیروز کلا سرعت داغون بود الان بهتر شده 110 تا داره دانلود میکنه با اینکه قبلا بهتر بود تا همین دو سه هفته پیش 150-60 تا میداد.
یه مدت دیگه صبر کن تا این انتصابات مزخرف تموم بشه شاید اونوقت فرجی شد:n27:نقل قول:
من دیگه دارم کم کم بیخیاله مخابرات میشم :n18:
دوستان شما چه جایی رو پیشنهاد میکنید ؟
در ضمن بگو واسه چه کاری میخوای، دانلود، بازی و ...
برا منم امروز شده 10 الی 30 تا ...
دقیقا...خدا کنه موقت باشه این سرعتا!نقل قول:
مراقب باشد این محاسبه ی ترافیک مخابرات دو روز دیرتر حجم رو حساب می کنه نه آنلاین
بله حق با دوستان هست متاسفانه تا دوبرابر هم حجم رو حساب میکنند و از ترافیک کم میشه و گاهی اوقات مثلاً اگر تعرفت 12 گیگ هست 10 ونیم گیگ و یا 11 گیگ میزنه
اینجوری دزدی میکنند ، اینجوری حروم خوری میکنند ، اووقت دم از دین و ایمان و خط رهبری میزنند
چند بار نامه نوشتم، ایمیل زدم گفتم شاید خودشون نمیدونن ولی انگار نه انگار
من که ازشون نمیگذرم خدا هم ازشون نگذره
سرویس دهنده ی خوبی داخل اراک نداریم
از دوستان کسی HiWeb گرفته؟
دوستان وضع اینترنت شبانه که مثل سابقه.. هیچ تکلیفش معلوم نیست
ولی امروز که تو سایت مخابرات رفتم دیدم هزینه مصرفم را 3000 تومن کم کردن.. یعنی انگار هزینه را هم مثل مقدار مصرف فیکس کردن .....حداقل اگه این کار را کرده باشن خوبه...
من دیروز که چک کردم مقدار مصرفم حدود 8500 تومن بود امروز که چک کردم شده بود 5000 تومن
برای شما هم همینطوری شده؟
برا بازی ... :n02:نقل قول:
دقیقا برا منم همین اتفاق افتاده 8500 تومن شده 5100 تومن. خدا بخیر کنه...نقل قول:
اتفاقا اینطوری بدتره داداش اگه پول مینداخت حداقل میفهمیدیم چه قدر میره پاچمون اما الان یهو دیدی 50 60 واسه هرکی زدننقل قول:
لعنت خدا به این دزد جماعت که هر روزش یه درد سره لعنتیا
همچنان روی 60 تا 70 هست
کسی اینجا هست که مشکل شبانه اش درست شده باشه؟
ریز کارکرد چه جوری ببینیم ؟ کارنمیکنه!!
کلا اماری که میدن درست نیست . کار هم بکنه درست نیست / :n08:نقل قول:
واسه من شده 20:n02:نقل قول:
همچنان روی 60 تا 70 هست
حدود 6 ساعت در روز قطعی هم دارم، هیچ غمی ندارم:n20:
منم وقتی میخوام ریزکارکرد رو ببینم هیچی نشون نمیده، همینطور میچرخه و میچرخه:n08:نقل قول:
ریز کارکرد چه جوری ببینیم ؟ کارنمیکنه!!
پ.ن::n28:
دوستان اینترنت برای بازی کردن آنلاین چی پیشنهاد میدید ؟ :n19:
من که پیشنهاد میکنم از یکی از شرکت های اراکی بگیرید و اول هم بهشون بگید که میخواید پینگتون کم باشه برای بازی آنلاین، ازشون پینگ بخواید و حالیشون کنید براتون از همه چیز مهمتره!نقل قول:
به هیچ عنوان سراغ شرکت هایی که پشتیبانیشون در تهران هست نرید که بدبخت میشید، یه بار به این مشکل خوردم:n02:
نقل قول:دوسته دیگه ای پیشنهادی داره ؟:n02:نقل قول:
ممنون میشم :n16:
بسیار عالی! پس ریز کارکرد از کار انداختن که ندونیم چقدر مصرف کردیم و هزینه حجم اضافه ازمون بگیرن؟
آقا این سایتو چکارش کنیم؟ من جرات دانلود شبانه هم ندارم اینا چه غلطی میکنن نکنه 40 50 اضافه بززنن الکی واسمون ؟ لعنت به این دزدا سرعتم که داغونه تو کمپین هم هستیم دیگه نمیشه عوضش کرد :n03:
دوستای گلم ممنون میشم به لینک زیر برید و از سربرگ مخابرات ایران گزینه " پرتال رسیدگی به شکایات " انتخاب کنید و در مورد خرابی سایت و افت سرعت فرم درخواست شکایت و پر کنید بلکه یه فرجی بشه
نقل قول:
زنگ بزن 2020 چندتا دری بری بارشون کن . اینا فایده نداره .
:n01: خدا لعنتشون کنه نامحدود 256 گرفتیم سرویس شدیم 20-30 سرعتش هست ووو همواره قطع...
وقتی سرویس 2 مگ داشتم 180 داشتم و سرویس 256 ها هم 180-200 میگرفتند
به پیشنهاد خود مخابراتی ها 256 گرفتیم که سرعتی مشابه 2 مگ داره ولی اینم شد عاقیتمون 200 ریختیم و 2ماه بیشتر طول نکشید که سرعت به فننا رفت
باید چیکار کرد خدایییی
یعنی تغییر سرعت ناگهانی؟!نقل قول:
خط مشکل پیدا نکرده؟
پشتیبانی چی میگه؟
دو تا لینک با هم بزاری به 60 میرسه.نقل قول:
خدا لعنتشون کنه نامحدود 256 گرفتیم سرویس شدیم 20-30 سرعتش هست ووو همواره قطع...
یه دوره یک ساله هم سرعت ها برابر بودن اما الان دیگه اونطور نیست، بدبخت شدیم رفت!نقل قول:
به پیشنهاد خود مخابراتی ها 256 گرفتیم که سرعتی مشابه 2 مگ داره ولی اینم شد عاقیتمون 200 ریختیم و 2ماه بیشتر طول نکشید که سرعت به فننا رفت
کی پول داره ماهی 80 تومن بده دو مگ نامحدود:n28:
بچه ها من 512 دارم ولی هنوز سرعتم 130 الی 150 است :D
حالا یه سوال من تو سایتش رفتم از 1 هفته ای هرچی استفاده می کنم نمی زنه همون مال 1 هفته قبله :D
بنظرتون دلمو بزنم به دریا و تا می تونم دانلود کنم؟:D
اعتباری هست که این مشکل بمونه؟
بعید می دونم حساب نشه. این را از روی تجربه دفعه های قبل گفتم که چند روزی آپدیت نمی شد بعد ییهو آپدیت می شد.نقل قول:
(256 نامحدود سرعت 65 کیلوبایت بر ثانیه)
این شگرد مخابراته . ماشاا... راه دزدی خوب بلدن و زود یاد میگیرن . . .نقل قول:
برای چک کردن اعتبار حالا دیگه همش میره تو این سایته ........کسی تونسته واردش بشه ؟؟
ای پی اش چیه؟!من تاحالا این سایتو ندیدم.نقل قول:
نقل قول: