كسي ميتونه به من ابعاد سامانه تقويت كننده مودم USB را بگه.
ممنون
Printable View
كسي ميتونه به من ابعاد سامانه تقويت كننده مودم USB را بگه.
ممنون
هنوز مشکل برطرف نشده فقط با V-P-N درسته
چرا درست نمي شه . يه ايميل با فايل پيوستي مي خوام بفرستم . جي ميل هم كه با چيز پي ان نمي ره . ياهو هم كه مي ره فابل رو آپلود نمي كنه
درود فایلتونو با win rar به چند تکه 1 یا 2 مگا بایتی تقسیم کن بعد ارسال کن..نقل قول:
واقعا ما چقدر .... ......
در ضمن کل فیلترینگ هیچ ارتباطی به ISP ها و یا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ندارد.. بچه های بالا زحمتشو میکشند از GATEWAY اصلی تمام محدودیت هارو اعمال مکنند..
کل کشور این مشکلو داره؟
بله از بابت سواستفاده اصلا نگران نباشید...نقل قول:
علاوه بر تکنولوژی های جدید رمز گذاری WPA-PSK/WPA2-PSK
شما میتونید از WLAN Filter در کنسول مودم قسمت Basic > WLAN > WLAN Filter استفاده کنید و اونجا فقط MAC Address هایی که میخواهید مجاز به استفاده از شبکه باشند رو تو قسمت لیست سفید اضافه کنید و بعد از اون حتی اگر کسی پسورد WIFI شما رو هم داشته باشه ولی شما مک اون رو اضافه نکرده باشی نمیتونه به شبکه متصل بشه..
و در آخر با تیک زدن Hide Broadcast در کنسول مودم قسمت Basic > WLAN > WLAN دیگه حتی با سرچ هم کسی نمیتونه شبکه wifi شما رو پیدا کنه..
با اینکارها نهایت امنیت رو برای شبکتون به ارمغان میارید..:46:
میزان آنتن دهی USB بسیار ضعیف تر هست.. و برای بیرون از خونه یا منازلی که سیگنال وایمکس خیلی قوی تر هست خوبه..
تهران 3:52 gmali & ymail & hotmail & AIM باز میشوند..:20:
به خاطر عدم آنتن دهی در اتاق کامپیوتر مجبورم مودم رو در اتاق دیگری بذارم
به نظر شما مودم USB برای من جواب می ده؟
دوست عزیز مسلما نه..فقط شاید با سامانه تقویت کننده یه مقدار سیگنال بده..نقل قول:
من از این مودم های قدیمی(پارچ زرد) دارم. به نظر شما دوستان آیا با طرح جدید ایرانسل اگر مودم USB بگیرم کار خوبیه؟
در ضمن اگركسي ميتونه لطف کنه به من ابعاد سامانه تقويت كننده مودم USB را بگه.
ممنون.
درود..نقل قول:
خودتون از روی عکس ها و مقایسه با ابعاد لپتاپ مقایسه کنید..
حتی تو سایت خود HUAWEI
اطلاعاتی راجع به ابعاد نداشت..نقل قول:
کد:http://www.huaweidevice.com/worldwide/productFeatures.do?pinfoId=2566&directoryId=2742&treeId=742
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
کد:http://www.-----------
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
دسته بالاش آدم رو یاد اون وزنه ای ترازو های قدیمی تو بقالی ها و میوه فروشی ها میندازه..:20:
اینارو هم از یک سایت فکر کنم روسی گیر آوردم :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://news.21.by/hi-tech/2010/04/22/15630.html
چند روز پیش یکی از کاربرا ظاهراً یه چنین تستی کرده بودند ولی نتیجه رو اعلام نکردند.نقل قول:
البته اگه شرکت ها این امکان رو غیر فعال نکرده باشن نباید مشکلی باشه ولی ...وقتی ظاهرن تو خود شبکه ایرانسل هم نمیشه یوزری از مودم یوزرای دیگه استفاده کنه (ست شدن یوزر و مک مودمش ) آیا تست بالا تو حالت تئوریک امکان داره ؟
اگر سئوالم اشتباهه راهنمایی بفرمائید .
در حالت تئوریک نه امکانش نیست..نقل قول:
چون شما با یک اکانت حتی "چی چی ان " نمیتونید از دو جا هم زمان کانکت شوید..
و یا حتی شما ID یاهو مسنجرتونو نمیتونید از دو تا کامپیوتر همزمان فعال داشته باشید..
البته مگر در حالتی که سرور اجازه دسرسی را از چند IP و با یک شناسه بدهد که طبق گفته این دوستمون ظاهرا میشه ولی متاسفانه قرار بود اطلاعات تکمیلی رو بذارند که نگذاشتند..
البته یک زمانی تو همین تهران سیم کارت موبایل رو هم کپی میکردن میشود دوتا خط روشن با یک شماره :18:ولی به صورت غیر مجاز که جلوشو گرفتند..
در تائید حرف دوستان منم یه نقل قول کنم از مرکز تماس 707 :نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic-Arts
یه سوال دوستان من دیشب ساعت حدود 9 ثبت نام کردم گفت قبل از واریز پول بهتون زنگ میزنیم ولی هنوز زنگ نزده برای شماها کی زنگ زدن؟ بعد از زنگ زدن واریز کردین یا قبلش؟
نقل قول:
نوشته شده توسط ata.royalfalcon
معلومه بعد از اينكه واريز ميشه زنگ ميزنن
تازه براي من كه اصلا زنگ نزدند
كلي زنگ زدم به پشتيبانيشون كه كي مياين براي نصب ؟؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic-Arts
آخه هم پشتیبانی هم تو ایمیل و اس ام اس گفت که نباید پول رو واریز کنی اول وایسا زنگ بزنن بهت بعد پولو واریز کن
نقل قول:
نوشته شده توسط ata.royalfalcon
قبلا اول پولو بايد واريز ميكردي بعد باهات تماس ميگرفتن
شايد روال كار عوض شده كه من خبر ندارم
در هر حال ما اول پولو واريز كرديم بعد از كلي مكافات اومدن نصب كردن (اصلا به ما هم زنگ نزدن)
نقل قول:
نوشته شده توسط Milad_4171
وقتي ثبت نام كني فقط اس ام اس و ايميل مياد
وقتي پول بريزي به حساب زنگ ميزنن كه پول ريخته شده و واسه روز اتصال باهات هماهنگ ميكنن
همين
البته شايد هم زنگ نزدن ولي اتوماتيك سيستم بهت اس ام اس و ايمل ميده و تاييد ارسال پول رو بهت اعلام ميكنه!!
البته الان ثبت نام و پرتال ثبت نام دقيق تر و آدم وار تر شده. تاريخ واسه اومدن رو 8 روز بعد از تاريخ ثبت نام به طور اتوماتيك اعلام ميكنه كه ميتوني يه روز بعد از اون 8 روز رو انتخاب كني.
ولي قبلش حتما مطمعن شو منطقه ات مشكل نداشته باشه چون مودم رو اون موقع عوض نكينن. يه پروسه طولاني داره واسه اين كار
یکی گفت منتظر باشید
یکی دیگه گفت انتظار تماس برای چک کردن تحت پوشش بودن شماست در صورت اطمینان از پوشش واریز نمائید .
نقل قول از یکی از دوستام که اخیراً خرید کرده بود :
بعد از 24 ساعت تماس گرفتند گفتند پولو ریختید به حساب توجه کنید نگفت بریزید گفت ریختید
سلام دوستان
سرویس وایمکس خوبه؟
لطف کنید یه کم راهنماییم کنید
قطعی نداره؟
سرعتش خوبه؟
شما که دارید ازش راضی هستید؟
ممنون:11:
سلامنقل قول:
من که راضی هستم
قطعی خیلی خیلی خیلی کم داره بعضی اوقات میبینی نمیتونی حتی گوگل رو باز کنی(همین چند روز پیش اینجوری شده بود که سراسری بود)
سرعتش بستگی به تعرفه ای که انتخاب میکنی داره
اگه 128 کیلوبیت (یا 16 کیلوبایت) بگیری سرعت رایج بین 13 تا 15 نوسان داره
بلهنقل قول:
ما هم راضي هستيم
سلام به دوستان عزیزم
وایمکس با --- مشکلی نداره،یعنی همان سرعتی که در adsl داره رو میشه در وایمکس هم انتظار داشت؟
دوستانی که مودم Wi-Fi BM632w دارن ازش راضی هستن؟
سلام
الان تعرفه های وایمکس ایرانسل چطوره؟
دوستان میتونند مقایسه ای از نظر قدرت آنتن دهی مودم usb وwifi ارایه بدهند.
وایمکس ایرانسل هم مثل adsl ساعت رایگان حجمی داره؟
سلام تعرفه هاي وايمكس تو سايتش نوشتهنقل قول:
براي اعتباري
براي دائمي
آدرس سايت
کد:http://wimax.irancell.ir/layer3/?id=199
سلام
تقریبا تصمیم قطعی شده بود که همین روزا برم از داتک سرویس بگیرم که وایمکس مرددم کرد،
یه لطفی بکنید منو راهنمایی کنید کدوم، adsl یا وایمکس؟؟؟
اینجارو که نگاه میکردم، 10 تا سوال مطرح میشه و فقط یه جواب!
اینم نره جزو اون سوالای بی جواب، عجله دارم...
خیلی مرسی:11:
آها یه چیز دیگه، ایرانسل امروز اس ام اس داد که تا 22 بهمن مودم وای فای و یو اس بی با 50% تخفیف ارائه میشه
اگه نظرتون وایمکسه بگید کدومش به درد من میخوره؟
کلا چه مودمی بگیرم؟
بازم مرسی
سلامنقل قول:
من نظر شخصي خودم رو ميگم
اگه ميتوني ADSL بگيري بهتره كه همون رو بگيري
مرسی دوست عزیز
از چه نظر ADSL بهتره؟
مزیتش به وایمکس چیه؟
دیگه کسی نظری نداره؟
نقل قول:
[PHP]http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=43[/PHP]
انتخاب وايمكس يا ADSL بستگي به نيازتون داره
نقل قول:
خير ، نداره ،
با سلام ....
قصد داشتم تا وایمکس 256 بگیرم . وقتی مراجعه کردم گفتن خب نامه از دانشگاه لازم دارید وقتی نامه ی اشتغال به تحصیلو که خطاب به شرکت ایرانسل بود و بهشون نشون دادم گفتن این نه باید روی اون نوشته شده باشه مثلا َ : فلان شخص به خاطر نیاز به انجام تحقیقات و ... نیاز به اینترنت پر سرعت داره .
حلا می خواستم نظر دوستان رو بدونم که شخص طرف حساب من راست میگفته یا اشتباه تاپیی داشته ؟؟؟؟؟
من برای شاتل خواستم بگیرم به همینصورت گیر داد.از اون طرف دانشگاه زیر بار متنی که شاتل میگفت نمیرفت. شما سعی کن یا نامه سربرگ دار شرکت یا از طریق جواز مغازه بگیری. دردسرش کمتره.نقل قول:
سلام
بچه ها من 2 روزه که چی چی ان از کار افتاده و کار نمیکنه. از یک جا دیگه هم گرفتم اونم همین مشکل رو داره. نمی تونه به سرور کانکت شه. کسی از دوستان تو این چند روزه از چی چی ان استفاده کرده؟
ممنون
دوست عزیز فقط کافیه 2 کلمه(adsl و وایمکس)رو توی این تاپیک جستجو کنید تا به انبوهی از اطلاعات در این مورد برسید که قبلا در موردش بحث شده بود.نقل قول:
سلام من adsl بگیرم بهتره یا wimax ایرانسل اگر wimax اتباری 6 ماه بگیرم وقتی که 6 ماه تموم شد چطوری باید در خواست تمدید کنم ممنون میشم جواب بدید.
سلام من adsl بگیرم بهتره یا wimax ایرانسل اگر wimax اعتباری 6 ماه بگیرم وقتی 6ماه تموم شد چطوری باید تمدید بکنم.
ا؟نقل قول:
واقعا اینجوریه؟
منم میخواستم شنبه برم یونی نامه بگیرم، یعنی بعد از نامه یونی هم گیر میدن باز؟
یه سوال از دوستان داشتم.
می خواستم ببینم میزان آنتن دهی با سرعت ping ارتباطی داره .
چند تا سوال داشتم !ممنون ميشم جواب بديد.
اگر كسي دانشجو نباشه ، چطوري بايد درخواست سرعت بالاي 128 كيلوبايت بده ؟ اگر يكي از آشنايان شركت داشته باشه ميشه يك نامه از شركت اون اشنا گرفت و داد به ايرانسل ؟ گير نمي دند كه چرا مثلا نامه براي شركت است ولي وايمكس تو خونه داره نصب ميشه؟
سوال دوم : اگر كارشناس اومد و ديد كه مودم داخلي جواب نميده و ما هم زير بار نريم كه مودم فضاي باز بگيرم ،پول رو پس مي دند؟ مثلا نمي گند كه شما بايد از مودم فضاي باز استفاده كنيد؟
طبق گفته دوستان آنتن دهي قوي تر براي سرعت بالا تاثير داره و مثلا كسي كه 128 ميگيره و 2 تا از 5 پنج آنتن هم داشته باشه براش كافيه ولي كسي كه 1 مگ ميگيره بايد آنتن ها حداقل 4 تا پر باشه تا بتونه به سرعت دانلود حقيقي برسه ، اين گفته تا چه حد درسته؟ تا حدودي كه درسته چون ايرانسل از دكل هاي موبايل خودش براي وايمكس هم استفاده مي كنه و اگر تجهيزات موبايل با وايمكس در يك مجمع باشند تو مناطقي كه Edge ساپورت ميشه ، ايرانسل مي تونه تا 256 كيلوبايت رو به خوبي بده ؟ در كل اين موضوع درسته؟
در مودهاي wi-fi از تعداد آنتن ها ميشه فهميد كه انتن دهي چطوري است ، در مودهاي usb عددها در چه محدوده اي خوب و در چه محدوده اي ضعيف هستند ؟ منظورم db است!
تو پست هاي قبلي ديده بودم كه برخي دوستان از وايمكس با مودم واي فاي يك يا دو چراغ هم به راحتي استفاده مي كنند ؟ نظر شما چيه؟
يك مشكل جالب كه چند وقت پيش بوجود آمده بود . يكي از دوستان بنده وايمكس با مودم usb گرفته بود و اومده بودند براش نصب كرده بودند، بعد اين دوست ما اومد و مودم رو برداشت و رفت تو سيستم اتاق بغلي خودش وصل كرد و سي دي نرم افزار وايمكس رو نصب كرد و وقتي برنامه رو اجرا ميكرد ، سينگال و بقيه چيزها مي آمد ولي كانكت نمي شد !!! كار خاصي بايد انجام بده تا كانكت بشه ؟ در ضمن دو سيستم با هم شبكه بودند.
برا من که وقتی کابل lan رو به سیستم وصل میکردم کلا مودم usb به اینترنت وصل نمیشد دیگه و پرتال رو میاورد!....نقل قول:
من یه لپ تاپ دارم و میخوام وایمکس بگیرم و چند سوال :
1- بالاخره مودم USB بگیرم یا وای فای ؟
2- مودم وای فای پورت لن میخوره برای استفاده کامپیوتر خونه ؟
3- مودم وای فای دستگاه یا آنتن دیگه که نمیخواد جایی وصل کرد ؟ یعنی فقط مودم هست و مثلا یک لپ تاپ ؟
4- قضیه مک آدرس باسه این مودمها و ایرانسل صدق میکنه یا نه ؟ (من ADSL دارم که به سیستم خونه وصله وقتی میخواستم به لپ تاپ وصلش کنم کانکت نمیشد یعنی فقط یک مودم رو میشناخت بعد فرم مک آدرس رو فرستادم شرکت و باسم بازش کرد میخوام ببینم این مشکل تو وایمکس ایرانسل هست یا نیست ؟ یعنی میتونم با وایمکس هم با لپ تاپ و هم با کامپیوتر به اینترنت وصل بشم یا خیر ؟)
5-من با لپ تاپم میخوام برم اینور و اونور مشکلی که با وای فای ندارم ؟
6- این مودم وای فای حداکثر چقدر میشه با لپ تاپ دور باشه ؟ مثلا میشه مودم رو گذاشت طبقه دوم بعد اومد طبقه اول به نت وصل شد ؟
ببخشید زیاد شد. :11: