اصلاح میکنم ببخشید :
سلام دوستان یکی از دوستان سینما خانگس سونی SONY DAV-DZ790
داره که با هر فرمتی فیلم یا ویدئو میزنم روی usb نمیخونه ...
باید چه فرمتی بزنم ؟
یا اینکه ابگرد کنم دستگاه رو ؟؟
Printable View
اصلاح میکنم ببخشید :
سلام دوستان یکی از دوستان سینما خانگس سونی SONY DAV-DZ790
داره که با هر فرمتی فیلم یا ویدئو میزنم روی usb نمیخونه ...
باید چه فرمتی بزنم ؟
یا اینکه ابگرد کنم دستگاه رو ؟؟
این مدل یکی از مدل های نسبتا جدید سری 7 سینما خانگی های سونی می باشد که قابلیت پخش چندین نوع فایل های تصویری از قیبل divx avi mpeg mpg رو با قالبیت پخش تا ریزولیشن 576 را دارا می باشدنقل قول:
حالا چرا اون دستگاه هیچ نوع فایل تصویری رو نمی خونه به 3 تا احتمال بستگی داره
یک در قسمت نوع فایل در یو اس بی وضعیت movie رو انتخاب نمی کنید
دو فرمت یو اس بی استوریج شما فت 32 نیست
سه فایل هاتون دارای فرمت بالا نیستند و یا رزولیشن بالایی دارند
در صورت موثر نبودن توضیحات بالا لطفا جزئیات را دقیق بفرمایید
اصلا لیست فایل ها را می آورد؟
دوست من ممنون از راحنماییتوننقل قول:
الان پشت دستگاه نیستم ولی وقتی usb رو میزنم فقط فایل صوتی رو نشان میدهد.
1-یعنی بازم همینطور که شما فرمودین باید movie رو فعال کنم ..از کدوم قسمت و چطوری ؟؟
2-یا اینکه از usb FAT هست ؟؟
سلامنقل قول:
آقا منم چند وقت پیش رفته بودم اونجا هرچی خواهش و تمنا و چک و چونه که RS-30 رو بگیرم اما به جای آمپش آمپ 819 بردارم راضی نشد ! گفت اینا با هم ست هستش و نمیشه !! خلاصه منم فعلا همون 819 + player 420 رو خریدم تا بعدا یه فکری برای باند بکنم !
اما در مورد ریموت کنترل خدمتت بگم که کنترل آمپ جدا ، کنترل پلیر جدا ! پس خیالت راحت باشه از نظر کنترل !
اگر فایل تصویری و می بینید ولی نمی تونید پخشش کنید یعنی هم یو اس بی تون فت 32 هست و هم وارد قسمت movie شدیدنقل قول:
باید بهم بگید دقیقا چه ارورری میده
شاید ریزولیشن بالا باشه شاید کدینگش رو نمی تونه پخش کنه
با سلامنقل قول:
آره درسته آمپ و باندا رو بهیچ وجه عوض نمی کنه و لی دوستانیکه میخوان بخرن توجه کنن که با پولی که میدن هیچ جا نمیتونن یه همچین سیستم با کیفیتی با ساب ووفر اکتیو و باندای چوبی و 5 به 1 تهیه کنن.
مرسی
نقل قول:
با سلام
دوست عزیز اگه یکم سفت با هاشون برخورد کنی میتونی بدون پلیر هم 550 ، rs-30 رو ورداری. همین کاری که من کردم. من بهشون گفتم که چند وقت پیش اومدم برای تست و فروشنده بهم گفت که میتونی بدون پلیر ور داری(و واقعا هم گفته بود) . قیمت این سیستم با توجه به مشخصاتی که داره بنظرم به نسبت سینما های بازار خیلی منصفانس (البته تو ایران) بخاطر همینه که فروشگاه پلیر ها شو رو سیستم به مشتری میده چون حاشیه سودش خیلی پایینه.
در ضمن اگه فروشگاه راستین اینکارو نکرد ، اون یکی فروشگاه پایونیر تو پاساژشرکا این کارو میکنه ولی قیمت رو بالاتر باهات حساب میکنه.ایشالاه بخری و حالشو ببری.
درود.
با سپاس از راهنمایی های دوستان و بویژه رایان.
سرانجام بعد کلی تحقیق و تفکر و چرتکه انداختن رفتم یه پکیج جامو با ----- اونکیو گرفتم.
راستش نخست قصد داشتم یک سیستم صوتی خوب داشته باشم ولی دیدم هم به بودجم نمی خوره هم بلندگوهای خوب دیگه وارد نمیشن هم دیدم باید چیزی بگیرم که به ابعاد خونه هم بخوره دیدم این جامو صداشم بد نیست هم برا موسیقی خوبه هم سینما خانگی دارم در واقع با یک تیر دو نشونه دلمو یکی کردم رفتم گرفتم.
سیستم بدی نیست یک سری مزایا و یک سری معایبی داره که بعدن سر فرصت بیان میکنم.
درود
تفاوت اصلی rs30 , 70 در چی هست؟
تو شیراز نمایندگی های پایونر سیستم سینمای خانگی ندارن.
کسی جایی رو سراغ داره؟
ظاهرا از نظر کاربری اولیه چندان تفاوتی با هم ندارن.... آمپ و باندها در rs70 تکامل یافته تر هست. قاعدتا مدل بالاتر امکانات بیشتری هم داره اما باید ببینی چه امکانات و خواسته ای از سیستم می خوای داشته باشی... در کل همه چیز خلاصه می شه به بودجه وگرنه هر چه امکانات بیشتر، بهتر... حالا حتی اگه این امکانات سالی یه بار به کار بیاد..!!نقل قول:
سلام :دوست عزیز تو ستارخان بعد از ولی عصر یک فروشگاه لوازم خانگی هست این سیستم رو داره.نقل قول:
سلامنقل قول:
پکیج جامو و انکیو تون دقیقا کذوم مدله؟
امیدوارم نظرتون رو زودتر بگید چون من هم دارم همین سیستم رو میگیرم
نقل قول:
Artam جان ما بی صبرانه منتظر یک review جانانه هستیم .اگه لطف کنی مدل و قیمت رو هم بگی ممنون میشم . چون منم بدم نمیاد چند ماه دیگه که برم خونه جدید یک ست جامو بگیرم . میخوام ببینم کدوم مدلشو شما گرفتی و تست هایی که انجام دادی چه نتایجی گرفتی . پیشاپیش ممنونم از شما
من اول می خواستم یه ضبط تجاری بگیرم بعد که دیدم ضبط درست و حسابی و کامل تو بازار خیلی کمه تصمیم گرفتم هزینه ی بیشتری کنم و پایونیر 70 بگیرم اما وقتی با توجه به صحبت های دوستان دیدم میشه سیستم بهتری هم داشت تصمیم گرفتم از هزینه ی چیزهای دیگه کم کنم و یه سیستم استریو خوب جمع کنم چون به موزیک خیلی علاقه بیشتری دارم تا فیلم.
اما با گوش دادن به چند مدل بلندگو مثل پارادایم ام اودیو و مانیتور ااودیو و چند تا دیگه دیدم یا خیلی گرون در می آن و یا اگر هم خود بلندگو ارزون باشه نیاز به آمپلی گرونی برای درایو شدن دارند، B&W هم در بازار موجود نبود.
بنابراین هم چون خیلی نمی تونستم هزینه کنم و هم قدرت ریسک و توانایی و امکان مالی آزمایش و خطا رو نداشتم همین ست جامو و اونکیو رو گرفتم که تقریبن شناخته شده تر بود و دوستان هم راضی بودند.
یک پکیج جامو 606 و یک ----- 608 اونکیو با کابل و سیم و حمل و نقل... تقریبن 1800 درآمد.
به نظر من:
بلندگو جامو نسبت به سایر بلندگو هایی که شنیدم صدای تیز تر و باز تری داره و به قول معروف میشه گفت صداش گرم نیست.
سبک صدایی که ازش میاد با بلندگوهای آمریکایی فرق میکنه، وقتی گوش میدی صداش کل فضای اتاق رو در بر میگیرد، بیس زیادی داره که یکمی تو ذوق میزنه مخصوصن برای گوش دادن به مدت طولانی جالب نیست، حتی تو ولوم کم هم وقتی آهنگ های بیس دارو گوش میدی باز هم بیسش زیاده(من تعجب میکنم که چرا پژمان یه ساب ووفر اضافی هم گرفته است).
من برای حل این مشکل بیس رو روی منفی 4 گذاشتم، الان صدای سیستم کمه روی 45 ه اما باز هم بعد از مدتی احساس میکنی صدا روی گوش فشار می آورد و وقتی روی ولوم بلا گوش میدی بیس زیاد آهنگ را تحت الشعاع قرار میده و به قول معروف بیشتر صدای وووووو تا یک بیس میشونی(البته شاید به دلیل کوچک بودن فضا و یا قرار گرفتن ووفرها روبروی هم اینگونه باشد).
البته وقتی موزیک لایت و یا سنتی گوش میکنی کمتر فشاری از موزیک احساس میکنی.
هنگام فیلم دیدن وقتی از دی وی دی به آمپ اونکیو وصل میکنی سپس به تی وی وصل میکنی احساس میکنی نوشته های تیتراژ فیلم ها کمی دچار لرزش می شوند شاید چون دی وی دی من قدیمی است و اچ دی ام آی ندارد، اما از دی وی دی مستقیم به تی وی لرزش نوشته ها کمتر است.
آمپ اونکیو به نظرم قدرت کمی دارد اگر می تونستم بیشتر هزینه کنم حتمن مارانتز می گرفتم.
چون وقتی از فروشنده ها مثلن بلندگو پارادایم می خواستم می گفتند اونکیو نگیر، براش ضعیفه یک آمپلی قویتر بگیر.
هر چی به آمپلی ولوم میدی بلندگوها کاملن پخش میکنند بودن به هم ریختگی، البته اگه آهنگ بیسش کم باشد.
یه چیز دیگه اینکه به نظرم اونکیو سرعت آهنگ رو کم میکند، مثلن وقتی همون آهنگو تو کامپیوتر گوش میدی انگار ریتم آهنگ سریعتر است و اون لذتی رو که از شنیدن یک آهنگ سریع و کوبنده انتظار داری رو برآورده نمیکند.
دوستان قبل از خرید دقت کنند که چه انتظاراتی از سیستم خود دارند، اگر اهل موزیک های سنگین و متال و گیتار برقی هستید و می خواهید قدرت پخش موزیک رو احساس کنید بهتره طرف جامو و اونکیو نروید، اما اگه اهل موزیک های لایت و آروم و پاپ و رپ و ترنس و تکنو و سنتی و فیلم دیدن هستید سیستم خوبی می باشد.
به قول یکی از فروشنده ها شما نمیتونی هر دو مورد رو روی یک سیستم داشته باشید، باید یکی از این گزینه ها رو انتخاب کنید.
من از وقتی این سیستم رو گرفتم خیلی کمتر از قدیم موزیک های راک و متال گوش میدم چون اون لذنی رو که از شنیدن یک موزیک تند و سنگین و صدای گیتار برقی دارد به آن صورت ایده آل برآورده نمیکند.
اگر اهل این موزیک هستید و فضای خوبی برای استفاده از قدرت سیستم و ولوم بالا دارید فکر میکنم بلندگوها و آمپلی های یاماها و پارادایم و مارانتز گزینه های بهتری باشند.
البته من با توجه به هزینه ای که کردم از سیستم خودم راضی هستم و می تونم بگم که واقعن از سیستم های تجاری سرتر است و در کل صدای خوبی دارد.
داداشم هر وقت میاد براش موزیک لایت میزارم میگره چرت میزنه میگه خیلی خوبه برا خوابیدن :31:.
دیگه ببخشید اگه طولانی شد، خواستم کامل توضیح داده باشم تا دوستان بتوانند بهتر تصمیم بگیرند.
این ها همه نظرات شخصی من بود چون من آماتور هستم در این زمینه ممکنه که چیزی رو اشتباه گفته باشم و یا مطلبی رو درست بیان نکرده باشم، دوستان لطفا راهنمایی کنند.
اگر هم دوستان و بویژه رایان عزیز راهنمایی و توصیه ای دارند برای اینکه بتونم صدای بهتری از سیستم بگیرم خواش میکنم دریغ نفرمایید.
با سپاس.
آقا من یه سینمای خانگی می خوام برای بازی...تو اتاق 9 متری...یه پی اس 3 و یه ایکس باکس به تلویزیون ال سی دی 32 اینچ سونی مدل ایکس 500 متصله...می خوام بدونم الان بهترین مدل سینمای خانگی سونی که بشه به راحت ترین شکل ممکن بهش صدای 5 به یک متصل کرد چیه...ممنون
نقل قول:
ای داد
شک و تردیدم بیشتر شد
1/800 بدی اونوقت انطور که لازمه راضی نباشی (خودمو می گم )
-شما صدا رو از چه سورسی می گیری ؟
-تفکیک صدا چطوره ؟
-اون سیستم پارادایم و یا مارنتز مگه چقدر بود ؟
-بلندگوهای عقب با سیم هستند یا بدون سیم ؟- حداکثر فاصله قرار گیری از امپ چقدره ؟
- با این وجود هم این ست از ست rs70 بهتره ؟
با تشکر
بودجتون چقدر هست؟نقل قول:
مبارک باشه.نقل قول:
artam جان ممنون از ریویوی خوبتون.به نظر من اون حالت تیزی صدارو که شما می فرمایید به احتمال زیاد مربوط به حالت آکوستیک اتاقتان هست وگرنه من همچین چیزی احساس نکردم،در مورد بیس دستگاه هم این بلندگوها دو عدد ووفر داره و قاعدتا باید بیس بالایی داشته باشه ولی به ساب ووفر جداگونه برای این بلندگوها بهتر عمل میکنه به علت اینکه هرچی باشه طراحی کابینت یک ساب ووفر جداگونه با خود بلندگو متفاوته.پس انتظاز خیلی زیادی نداشته باش که اون بیس نرمی که مد نظرت هست بتونی بگیری.
در مورد آمپلی فایر هم مطمئنا شما هرچه آمپلی فایر قویتر بگیرید بهتر هستش ولی onkyo 608 هم دست کم نگیر.
یه تست از سیستم تو صداهای افکت هم بگیر و یه ریویو هم در این مورد بنویس تا دوستان استفاده کنند.ممنون.
آقا چی می خواستی چی گرفتی؟!؟!نقل قول:
مبارک باشه
در مورد ساب باید عرض کنم که کلاً ساب جدا توانایی بهتری در پخش فرکانس های پایین داره و شاید اگر ساب می گرفتین تجربه بهتری بدست می آوردید.
برای بهتر نتیجه گرفتن از سیستمتون همون طور که دوست خوبم رایان فرمودند باید به شرایط آکوستیکی اتاق و نحوه چیدمان بلندگو ها دقت کنید همچنین برای اینکه به قول معروف صدا رو با توجه به سلیقتون Custumize کنید می تونید تنظیمات اکولایزر رو به صورت دستی تنظیم کنید. ضمن اینکه پلیرتون هم توی پخش تأثیر خیلی زیادی داره.
در ضمن متأسفانه بعضی از دوستان که اونکیو 608 گرفتن مثل اینکه راضی نیستند نمی دونم من خودم این مدل رو تست نکردم ولی با یکی از فروشنده ها هم که یه بار صحبت می کردم در مورد اینکه آمپم رو با 608 عوض کنم می گفت که 608 آمپ خوبی در نیومده و حتی پس رفت داشته.
سوال من هم هست .نقل قول:
سلام
از بين بلوسنس و پروويژن كدوم بهتره؟
راهنمایی بفرمایید .
آقا مبارکت باشه .نقل قول:
اما زود در موردش قضاوت نکن :46:
همونطور که رایان و پژمان گفتن چیدمان باند ها ، اکوستیک اتاق ، تنظیمات آمپ و ...... خیلی میتونه تاثیر داشته باشه . من اول که آمپ 819 رو گرفته بودم اون انتظاری که ازش داشتم رو اصلا برآورده نکرد و خیلی تو ذوقم خورد .
اما دقیقا نزدیک 2 روز نشستم کل دفترچشو خوندم و دونه دونه تنظیمات رو تست کردم تا اون صدایی که میخواستم رو ازش گرفتم و الان کاملا راضیم . شما هم بشین سر فرصت کل دفترچشو بخون . انقدر باید با این تنظیماتش ور بری تا اون صدایی رو که میخوای بالاخره بگیری ازش .
نقل قول:مسلما بلوسنس خيلي با كيفيتتر وبهتر از دستگاه چيني پروويژن ميباشد
دلايل
1-بلوسنس داراي طراحي وتحت ليسانس اسپانيا است ولي پروويژن ساخت شركت شينزن چين ميباشد.
2- دستگاه پروويژن كيفيت بيشتر از 850 را پشتيباني نميكند و كاملا HD نيست تصاوير HD در پروويژن اجرا نميشوند ويا اگر اجرا شود با مكثهاي زيادي همراه است ولي دستگاه بلوسنس HD را براحتي اجرا ميكند.
3- از ويژگيهاي بلوسنس نسبت به پروويژن پورت اتصال انواع فلش مموری و هارد اکسترنال تا حجم 2 ترا بایت بدون نیاز به منبع تغذیه مجزا
پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال FAT و NTFS با فرمت هایAVCHD,3GP,MP4,DAT,MPG,MKV,DivX,AVI,VOB و ...
دستگاه بلوسنس تنها دستگاهيي است كه نمایش عکس ، همزمان با پخش موزیک بصورت Slideshow را داردرادیویی مورد علاقه
دستگاه بلوسنس داراي ويژگي ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال دیگر ميباشدو همچنين بازگشت به تصاویر ضبط شده ی یک برنامه ی درحال ضبط ، بطور همزمان (Time Shift)
تنظیم و برنامه ریزی زمان به تعداد نامحدود برای ضبط اتوماتیک برنامه های تلویزیونی و
ولوازم جانبي همراه دستگاه لوازم جانبی همراه دستگاه:
کابل HDMI
کابل Scart به AV
هيچ وقت يك دستگاه چيني پروويژن را با يك دستگاه اروپايي بلوسنس مقايسه نكنيد.
http://digitaltvdvbt.--------.com/
سلام
نظرتون در مورد این دو امپ از یاماها چیه ؟
RX-V667
RX-V767کد:http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx/rx-v667/?mode=model
کد:http://uk.yamaha.com/en/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx-v767__g/?mode=model
تو ایران گیر میاد ؟
نسبت به 608 چطورند ؟ یه جا دیدم که با ست جامو 606 یکی از این دو رو پیشنهاد داده بود
با تشکر
رفیق به نظرم باید ببینی چی می خوای از سیستمت.نقل قول:
بلندگوها با سیم هستند.
فاصله بستگی به موضع نشستنت برای فیلم دارد.
پارادایم یه جفت بلندگوی استریو 1050 بود و مارانتز هم بالای 1 بود.
من آر اس 70 گوش ندادم ولی دوستان که گوش دادن میگن جامو بهتر است.
من گشتم نبود، حالا شاید شما پیدا کنی.نقل قول:
ممنون دوستان.
من اولش بلندگوها رو دستی تنظیم کردم بعد یک مدتی با اودیسه اتوماتیکش کردم خیلی فرقی نکرد.
توی تنظیمات و اکولیزر چکار میشه کرد که صدا گیتار برقی بالاتر بیاد؟
به نظرتون برای داشتن اکوستیک خوب باید چکار کنم؟
یه سوالی هم در مورد ووفرهای رو بلندگوهای جلویی برام پیش اومده، من الان بلندگوهام طوریه که ووفرهای پایین بلندگو روبروی هم هستند به فاصله ی 2.70 و وسط دو بلندگو هم میز تلویزیون هست.
به نظرتون ووفرها باید رو به هم باشند یا اینکه پشت به هم؟
با سلام خدمت دوستان . من كليه 237 صفحه رو جهت خير يك سينماي خانگي مناسب خواندم ( كلي زمان برد) تا سعي كنم از ارسال سوالات تكراري جلوگيري كنم . با اينحال چند تا سوال و پيشنهاد دارم كه بمرور طرح ميكنم.
اول اينكه چون تلويزيون من پاناسونيك بود سعي داشتم كه سيماي خانگي نيز از هيمن مارك باشه . كه با ارائه توضيحات دوستان لزومي نداره . مضاف بر اينكه ظاهرا امپ هاي جدي كنترل از راه دورهاشون به گونه اي است كه مي شه چند وسيله ديگ رو هم كنترل كرد كه اين كا رو راحت ميكنه .
چون قصد دارم دور و بر 1،200 يا كمي بيشتر خرج كنم به سيستم جداگانه مانند همين مدل هايي كه دوستان ميگن فكر خواهيم كرد .
من يك سيستم تقريبا حرفه اي توي تعدادي از نمايندگي هاي پاناسونيك ديدم و صداش رو شنيدم كه دوستان درمورد اون صحبتي نكردن و اون هم اين سيستم هست :
1- امپلي panasonic bx500
کد:http://reviews.cnet.com/av-receivers/panasonic-sa-bx500/4507-6466_7-33317127.html?tag=mncolBtm;rnav
2- ساب قويPanasonic SB-WA 1000کد:http://www.whathifi.com/Review/Panasonic-SA-BX500/
http://cgi.ebay.co.uk/PANASONIC-SB-WA1000-,-SUBWOOFER_W0QQitemZ300447919625QQcmdZViewItem?rvr_ id=162388177967&query=ciao&fitem=300447919625&link in_id={linkin_id}&mt_id=777&kw=ciao
3- تعداد 4 عدد بلند گوي پايه دار با تفكيك مناسب
Panasonic KIT-SB-TP1000
http://www.computeruniverse.net/products/e90210254/panasonic-kit-sb-tp1000.asp
اين سيستم رو روي هم 1ميليلون و 400 هزار تومان ميدهند . من صداش رو شنيدم . بنظم صداي خيلي خوبي داره .ولي چون در مقايسه با ست بلندگوهاي جامو426 يا 606 و امپ 820 پايونير نشنيدم ، نميتونم قضاوت كنم.
حالا كه دوستان زيادي مثل اقاي رايان يا پژمان صداي اون بلند گو ها رو شنيدن ، اگر زحمتي براشون نيست و گذرشون به يكي از نمايندگي پاناسوينك افتاد يك تست صدايي از اين بگيرن ، شايد بشه فهميد خريد اين ست به ارزش 1،400 مناسب هست يا نه .
اگرم بشه با خوندن همين اطلاعات از همين الان ضاوت كر كه چه بهتر.
منتظر نظر دوستان هستم. سوالا بعدي رو توي ساير مراحل ميگم. باتشكر
RX-V 663 موجوده و قیمتش 780 تومنه... قابلیت و کیفیت خوبی هم داره... در مورد مشخصات هم می تونی یه سرچ کنی اگه خواستت رو برآورده کرد بری سراغ تست حضوری. (کلا یاماها اگه تا حدود 2 یا کمی کمتر هزینه کنید می تونید صدای خوب و نرمی بگیرید)نقل قول:
سلام دوستان.
نظرتون راجع به HT-C455 چيه؟ الان سامسونگ اين مدل رو روي تلويزيون هاش ميده به قيمت 210 هزار تومان. قيمتش بدون تلويزيون 350 تومنه. آيا مي ارزه؟ تا 500 چه برندها و مدل هايي رو پيشنهاد ميكنيد؟
با تشكر.
جناب behrouz2
ممنون از راهنمایی شما .
لطف فرمودید .
پس شد بلوسنس .
موفق باشید .
برای صدای گیتار برقی از اکولایزر پیش فرض استفاده کن و اون رو روی rock تنظیم کن.فکر کنم از همه حالت ها بهتر باشه.نقل قول:
آکوستیک که بحث بسیار پیچیده ای داره و از حوصله تاپیک خارجه ولی اگر خیلی علاقه داری یه سر به وبلاگ جناب برزین بزن و بحث آکوستیک ایشون رو مطالعه کن.
ووفرهای هم به نظرم باید به سمت تو باشه ولی شما امتحان کن ببین با توجه به فضای آکوستیک اتاقتان چجوری بهتر جواب میگیری.
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
دوست عزیز در مورد سینماهای سامسونگ چندین سری در تاپیک بحث شده اگر یه سرچی کنید مطمئنا جوابتون رو میگیرید.کلا سینماهای سامسونگ زیاد توصیه نمیشه.شما باید صداش رو گوش کنید ببینید با سلیقتون سازگار هست یا نه.اگر با سلیقتون سازگار بود میتونه گزینه خوبی برای خرید باشه.نقل قول:
زیر 500 تومن در حال حاضر بهترین گزینه به نظرم 787 پایونیر هست.
من تا حالا این سیستم رو ندیدم.میشه آدرس نمایندگی رو بدید تا برم ببینم چجوریه؟نقل قول:
جالبه که پاناسونیک هم حرکاتی کرده بوده و ما خبر نداشتیم.
دوست عزیز ولی یه نکته ای،شما عرض کردید 1400 قیمت این ست هست که به نظرم با توجه به مشخصات سیستم ذکر شده باید زیاد باشه.در مورد آمپلی فایر که من هرچی سرچ کردم ریویوهای جالبی ندیدم و تو همه ریویوها به این نکته اشاره شده بود که آمپلی فایر صدای گرم و با کیفیتی تولید نمیکنه و اینکه با توجه به کاراییش و کیفیتش قیمت بالایی داره.و اکثرا هم پیشنهاد داده بودن که آمپلی فایر بهتری میشه با این مبلغ تهیه کرد.
البته اینا مهم نیست،مهم اینه که شما خودت صداش رو می پسندی یا نه.
شما آدرس رو تو خصوصی برای من ارسال کن تا من در اولین فرصت یه سری بزنم.
این مدل را روی تلویزیون میده 210 تومن ؟نقل قول:
اگه بدون پنل بخوای بخری چنده ؟
رایان جان این اکولیزرش اصلن راک و پاپ و کلاسیک و ... ندارد، یعنی من که تا حالا ندیدم تو منوهاش.
Dolby , THX music , Stere, Direct,Pure audio ... دارد.
سلام
دوستان سينماي خانگي با قابليت پخش blu ray چه مدلي رو پيشنهاد ميكنيد مواردي كه براي من اهميت داره يكي كيفيت پخش صدا و تصويره يكي هم اينكه بشه باهاش همه ريجنا رو ديد اگه ممكنه راهنمايي كنيد
قيمتش بدون پنل حدوداً 350 تومنه.نقل قول:
لطفا یه سینمای خانگی تا قیمت 300 تومن هم به من پیشنهاد بدید .
اگه یه مدل باشه که روش رادیو هم داشته باشه بهتره .
با تشکر از همگی .
رایان جان الان 787 510 تومانه که شما جایی ارزونتر سراغ دارید؟نقل قول:
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
نقل قول:این مدل پایونیر جالب و خوبهکد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=17835&smid=171
ولی معمولا با این رنج سینما خانگی آنچنانی نمیشه گرفت اگر امکانش هست مبلغ 420 تومان می تونی مدل 282 پایونیر رو بگیری
راستی رفقا دو سوال برام پیش آمده است.
دوستانی که تجربه دارن لطفن راهنمایی کنن.
این پایه ی بلندگوهای جامو رو چطوری باید روی زمین گذاشت؟
منظورم اینه که روی سرامیک باید اون پایه میخ مانند ها رو رو زمین گذاشت یا اینکه باید اون پلاستیک سفت ها رو هم زیر میخ ها گذاشت؟
یه سوال دیگه صدای بیس اگه نرم باشه همسایه های کناری و یا پایینی رو اذیت نمیکنه؟ دوست ندارم صدای بیس کسی رو اذیت کند.
ممنون.
سلام به همه دوستان خودم در اين تايپ:11:
در پست گالری عکسهای TV شما شخصي تصاوير بسيار بي كيفيت از نمايشگاه لوازم صوتي و تصويري ال جي در شهرستان گذاشته! كه هيچ ربطي به پست مربوطه نداره! وقتي من اعتراض كردم؟ ايشون به من توهين كردند و گفتند ناشي و كم ارزش!
از شما مي خوام اين تصاوير و تبليغات اين آقارو ببينيد و به من بگيد آيا من اشتباه كردم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت فوق العاده پایین