تو گوشی من عکسهای گرفته شده با گوشی را کلا جدا نشون میدهنقل قول:
عکها پراکنده را هم باز جدا
و کلا گالری سونی اریکسون همشی تک هست
دیرو گالری 6 xرا دیدم حالم بهم خورد چون هنوز همون روش سنتی نوکیا هست و تغییرش نداده
منم همینطورنقل قول:
Printable View
تو گوشی من عکسهای گرفته شده با گوشی را کلا جدا نشون میدهنقل قول:
عکها پراکنده را هم باز جدا
و کلا گالری سونی اریکسون همشی تک هست
دیرو گالری 6 xرا دیدم حالم بهم خورد چون هنوز همون روش سنتی نوکیا هست و تغییرش نداده
منم همینطورنقل قول:
به به سلام:31:نقل قول:
نه یونس جان متعسفانه گوشی ویواز دوربینش در شب و مخصوصا فضاهایی که نیاز به فلش داره کم میاره:13:
تو همه فریم ورهاش همینه چون اصلا فلاشش اینجوری درست شده و مثل زنون خازن خاصی نداره برای اینکه بتونه یکدفعه نور زیادی تولید کنه و ال ای دیشم میشه گفت تغریبا ضعیفه:13: ولی عکس های روزش خیلی خوبه جدیدا از یکی از دوستان تو همینجاهم شنیدم فیلمبرداریشم بهتر شده با آپدیت جدید:46:
مال همه بچه ها همینطورهنقل قول:
این گوشی موقع عکاسی فلاش نمیزنه؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا موقعی که کادربندی میکنی فلاش روشنه، ولی تا دکمه شاتر رو میزنی فلاش خاموش میشه و عکس هم خب، تار میفته!!
وقتی روشن میکنی چراغ را، تا لحظه گرفته شدن عکس روشنه
وقتی عکس گرفته شد فلش خاموش میشه
و خب طبیعتا عکسها هم روشن منظور با فلش
اما در مورد توضیحات عجیبه که به حذف قرمزی چشم اشاره شده درحالی که این گزینه در منو نیستش !!!
خب چرا اینجوری طراحی شده؟ فلاش P990 هم تکی هست ولی موقع گرفتن عکس واسه چند لحظه پرنور میشه! خیلی عکس رو بهتر میکنه... من انتظار نور زنون ازش ندارم، ولی این دیگه خیلی ضعیفه! :(نقل قول:
آره الان تازه تست کردم تو اتاق کاملا تاریک یه نمه نور داره..! ولی خیلی ضعیفه.. من رو دوربینش خیلی حساب میکردم..نقل قول:
مال همه بچه ها همینطوره
وقتی روشن میکنی چراغ را، تا لحظه گرفته شدن عکس روشنه
وقتی عکس گرفته شد فلش خاموش میشه
و خب طبیعتا عکسها هم روشن منظور با فلش
واسه همچین دوربین این قابلیت میشه گفت واجبه... :| تو فریمور جدید مشکل رفع نشده؟نقل قول:
اما در مورد توضیحات عجیبه که به حذف قرمزی چشم اشاره شده درحالی که این گزینه در منو نیستش !!!
شاد باشی:40:
نه براي ريست معمولي شما ميري توينقل قول:
setting/phone/phone managment/default setting
بعد اونطوري ميشه ريست معمولي و با كد *#7370# از راست به چپ ميشه ريست كلي
گلمحمدي جان مشكلي كه سرعت گوشيم داره نمشيه ببرم بدم تعمير؟يا مثلا بزارم اپديت جديد بياد كه خدا كنه سيستم عاملش بشه سيمبين 3 تا ببينم درست نميشه؟اخه امشب بازم همونطور شد و خاموش روشن كردم الان درسته
راستي يه سوال ديگه من اگه بخوام با مشتي ... كل بندازم به نظرتون دوربين عكاسيش پوز n82 -n900-n 96-n86 و ... تو روز ميزنه
خب ببین کلا نورش تا چند متر بیشتر تاثیر ندارهنقل قول:
برد مفیدش تا 1.5 متر هست
چطور حساب میکردی ؟ چرا قبل از خرید تحقیق نکردی ؟
کلا ویواز 2 ایراد داره
1-ضعف فلش
2- ضعف صدا
در بقیه موارد خوبه
البته دوربینش در نور رو خیلی عالیه
حتی از بقیه گوشیهای قوی کمی نیماره و حتی بهتره
آخه خریدش یکم با عجله انجام شد! فرصت تحقیق نبود! حالا دیگه مهم نیست.. میخواستم ببینم مشکل از گوشی دست منه یا همگانی که گویا همه همین مشکل رو دارند! وگرنه تو عکاسی خوب روزش مشکلی ندیدم ..نقل قول:
ممنون.
شاد باشید:40:
مرسي 7evil عزيز
يعني من اينو برش گردونم به تنظيمات كارخونه؟
بزار انجام ميدم خبرشو ميدم...
آقاي golmohammadi من با فرمه گالريش مشكل ندارم، اتفاقا اينكه دسته بندي ميكنه رو خيلي هم دوست دارم، مساله اينجاست كه عشقي باز ميكنه عكسامو!!! يه سري كه با دوربينه گوشي قبليم انداختم و كيفيتش پايينه رو باز ميكنه، اما اونايي كه با دوربين ديجيتال انداختم و كيفيت بالا دارن رو رو لودينگ ميمونه!!!
از سرعت گوشي هم نميتونه باشه، آخه فيلمي كه مثلا 50 دقيقه است رو بدون كوچكترين مكثي باز ميكنه!!!
حالا من ريستش ميكنم ببينم چي ميشه
مرسي از راهنماييتون:11:
البته خب شاید بستگی به این داره عکسها را کدوم پوشه ها ریخته باشیننقل قول:
شما کجا ریختین عکسها را
دقیقا مسیرشو بگو
دوستان فیلم برداری ویواز از n8 خیلی ضعیف تره یا نه خوبه؟؟؟؟
چون اون لنز بزگتری داره و بالاخره 12 مگاپیکسل هست
یه کلیپ هم ازش دیدم کفم برید؟:18::18::18::18:
اینم لینک یوتیوب انیمیشنی که با n8 گرفته شده و با استفاده از میکروسکوپ
کوچکترین انیمیشن دنیا
یکی دیگه هم بود که یه یارو با لباس آبی یه سری کارا میکردکد:http://www.youtube.com/watch?v=CD7eagLl5c4
چنان کیفیتی فیلم گرفته بود که تو انجمن کف همه بریده بود/
کسی نظری نداره؟؟؟؟
اول ازهمه بابت cer&keyممنون . من وقتی میرم تو برنامه ovi map بعد از 2و3 ثانیه میپره بیرون البته نسخه 3.03 اونی اقا پیام گذاشتن . هم تو phone memory و هم تو memory card . پوشه sities رو هم پاک میکنم همینجوری میشه... نقشه های مال 5800 دوستم رو هم ( که اور جینال ) میریزم بازم میپره بیرون . :18: چیکار دیگه باید بکنم؟ لطفا بگید.
هنوز تا ان8 نیومده نمیشه به اون صورت نظر دادنقل قول:
البته ان8 فوکوس فیلمبرداری نداره پس حتی قوی هم باشه کاملا نمیتونه قویتر از ویواز باشه
باید صبر کرد تا اومدنش
اون فیلمو دانلود میکنم ببینم چی هست
خواهشنقل قول:
جواب داد حالا درسته ؟
متاسفانه اون که پیام گذاشتند همینطوری هست و نمیشه کاری کرد میپره بیرون
تنها روشش همونیه که گفتم
اونی هم که من گذاشتم مشکلی از این بابت نداره
فقط gps وقتی وصله ود قطع میشه
نقشه ها هم یکی هستند فرق نمیکنه مال کدوم گوشی باشه
اره مشکل ساین کردن ندارم ممنونم فقط این gps نمیتونم استفاده کنم . اون google map خودشو باهاش وصل شدم اپدیتش کردم بعد چند ساعت تازه فهمیدم cach ش محدوده !!!...:19:نقل قول:
گلمحمدي جان جواب ما رو نميدي؟نقل قول:
گلمحمدي جان مشكلي كه سرعت گوشيم داره نمشيه ببرم بدم تعمير؟يا مثلا بزارم اپديت جديد بياد كه خدا كنه سيستم عاملش بشه سيمبين 3 تا ببينم درست نميشه؟اخه امشب بازم همونطور شد و خاموش روشن كردم الان درسته
راستي يه سوال ديگه من اگه بخوام با مشتي ... كل بندازم به نظرتون دوربين عكاسيش پوز n82 -n900-n 96-n86 و ... تو روز ميزنه
سلام
كسي براي گوشي vivaz ، آنتي ويروس - منشي تلفني كه شخصا اجرا و استفاده كرده باشه سراغ داره ، من تمام منش و آنتي ويروس هاي سري 60 ويرايش 5 رو نصب كردم اما كار نمي كنه ، ممنون مي شم اگر سراغ داريد ، اطلاع رساني كنيد
فیلم را دیدمنقل قول:
دوستان فیلم برداری ویواز از n8 خیلی ضعیف تره یا نه خوبه؟؟؟؟
چون اون لنز بزگتری داره و بالاخره 12 مگاپیکسل هست
یه کلیپ هم ازش دیدم کفم برید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک یوتیوب انیمیشنی که با n8 گرفته شده و با استفاده از میکروسکوپ
کوچکترین انیمیشن دنیا
خودت فهمیدی چیه ؟
این انیمیشن که نمیدونم چه ربطی به گوشی داشت
اما اون میکروسکوپ
اونی که تو اخر فیلم دیده شد اون چیزی که زیرش بود کمی کوچیکتر از ناخن بود درسته ؟
در مورد سرعت والا چیزی نمیتونم بگمنقل قول:
در مورد عکاسی
عکاسی در روز از تمام موارد بالا بهتره
در شب اما نه نمیتونی حرفی بزنی چون فلش ضعیفی داره
خب چه مشکلی با gps دارینقل قول:
منشی تلفنی تست نکردمنقل قول:
اینم فکر کنم مثل کال رکوردرها ایرادداره
اما انتی ویروس مشکلی نداره
انواعش در بخش برنامه های کاربردی موجود هست
ولی به نظر من نیازی نداره
مموري كارت، pictures يه پوشه درست كردم ريختم تو اون...نقل قول:
ريستشم كردم، بازم همونجوريه...
يه چيزي، يه بار پيش اومد نشون داد چندتاشو، بعد از دو دقيقه دوباره همونجوري شد و ديگه نشون نداد...
از چي ميتونه باشه؟
اولش فكر كردم سرعتش اومده پايين، اما ويديو ها رو خيلي سري اجرا ميكنه، همه چيزو خيلي سريع اجرا ميكنه...
حرصمو در آورد :13:
سلام به همه
یه مشکل پیدا کردم با این دلربا !!
جدیدا بالای صفحه نمایش گوشی سمت راست دقیقا روی نماد باطری یه مستطیل بنفش رنگ میاد و یه عدد توش نوشته شده(22.21) و دائما تغییر می کنه !!
بعضی وقتام یه صدای BEEP میده که قبلا نمی داد!!
از همه مهمتر اینکه فایلهای صوتی و تصویری رو 2 ثانیه اولش رو پخش می کنه و بعد پیغام میده could not play file !!
کمک !!!
راستی یه سوالم داشتم این SPB.Mobile.Shell رو چه جووری میشه Disable کرد؟!!
آقایون خانومای دلربا دار!!
هیچ کس با این مشکلی که گفتم روبرو نشده یعنی ؟
فکر کنم یه چیزی تو مایه های دمای CPU یا یه شاخص آماری از گوشیه !! بیشترین عددی که نشون میده 22.22 هستش که بعدش بوق میزنه و اگه تو پخش مولتی مدیا باشه stop میشه تو بازی باشه خارج میشه !!
من اینگلیسیم خوب نیست، یه نیکوکار پیدا میشه یه تحقیقی بنماید بابت این مشکل ما ؟!
تقاضا مندم . . . خیلی . . .
شما عکسها را داخل پوشه Pictures داخل مموری بریزیدنقل قول:
بعد ریفرش کنید در مدیا سنتر
ببینید درست میشه یا نه ؟
دوستان تا حالا کسی برنامه ADOBE FLASH LITE V4.01.1 رو ویواز نصب کرده
من ساین هم کردم ولی ارورر عجیبی میده!!!!
-----------------------
برنامه OpenLicenser چطور ؟؟؟ این برنامه اصلا کارایش چیه و چرا موقع نصب ارورر میده!!!
؟؟؟؟
با سلام خدمت اساتید
چند تا سوال داشتم
1.از طریق کامپیوتر فیلم ها و موزیکها و عکسها رو فولدر بندی و مرتب کردم ولی تو خود گوشی تمام فیلم ها تو یه قسمته یا عکس و موزیک هم همینطور.ولی تو قسمت file mgr درسته ولی هر عکسی رو میخوای ببینی باید دوباره برگردی صفحه قبل.میشه این مشکل رو حل کرد؟
2.میخوام فایلهای اضافه گوشی رو پاک کنم.مثلا تو رم گوشی تو قسمت private اینها چیه؟اگه پاک شه مشکل داره؟یا تو پوشه resource و sys و system
3.خط من ثابته 0912 - از gps میتونم استفاده کنم؟چون به اینترنت وصل نیستم؟
4.لطفا این قسمت رو کلا پاک کنید و مطالب رو به روز رسانی کنید چون این قسمت خیلی شلوغه.239 صفحه شده.لطفا پست های اضافی رو پاک کنید.
اون اعداد باید از برنامه ای باشه که نصب کردید... دنبال علت توی برنامه هاتون باشیننقل قول:
کلا چیزای عجیبی مطرح کردین. حتما فایل هاتون آسیب دیده هستن یا فرمت درستی ندارن یا...
برای غیرفعال کردن SPB برید به ستینگش و از منو exit shell رو انتخاب کنید
نقل قول:
1- اینکه فایلهای همنوع یکجا هستن توی سیمبیانها نمیشه کاریش کرد. ولی با برنامه های جانبی چرا...مثلا برای گالری از یه برنامه دیگه استفاده کنین یا...
تو فایل منیجر هم راهی نیست و مرور نواری، مختص گالری هست و مرورگر گالری در هوم اسکرین
2- اگه اونها رو پاک کنین یعنی گوشی رو به فنا دادین... شما مگه میتونین فولدر ویندوز یا programs رو تو کامپیوتر پاک کنین؟ اینم مثل اون... تازه خیلیاشم اصلا زورکی پاک نمیشه...
3- GPS یه تراشه مجزا داره که مستقل از اینترنت میتونه کار بکنه. گرچه کنار هم امکانات بیشتری فراهم میکنن...
4- به یک بیکار مطلق برای اینکار نیازمندیم...
بنده سهامدار SE نیستم، یک دهه هم نوکیا استفاده کردم، پس طرفدارش هم نیستم. فقط میگم وقتی اطلاع ندارید رو تصمیم کسایی که پست شما رو میخونن تاثیر نادرست نزارین. هر جنسی چه خوب و چه بد نیاز داره که واقعیتها در موردش گفته بشه نه احساسات و برداشت های شخصی...نقل قول:
شما که اینطور محکم حرف میزنین بهتر نیست اول گوشی های دیگه رو هم تست کنین و بعد نظر بدین؟
اولیش که دوستان دیگه هم نظر دادن... رجوع بشه...
دومیش هم که خودتون دیدین درست نبوده...
ترتیب نمایش sms ها اشکال کاری نیست، خاصیت اونه و هیچ راهی نداره. مگر بعد از هــک ویواز در آینده، فیرمویرهای دستکاری شده ای براش بیاد که بازم بعیده کسی به این مساله اهمیتی بده و تو دستکاریش لحاظ کنه...
اینها طرفداری یا سهامداری نبود، فقط تصحیح بود... مغالطه کاری نشه لطفا...
در مورد ارسال نامه به SE هم که یکی از دوستان تو پروفایلم فرموده بودند چشم، حتما اقدام میکنم و نتیجش رو همینجا عرض میکنم
فقط ایکاش تعداد بیشتری اقدام بکنن تا شاید تاثیر گذار باشه
مرسی پیام جان ، اما تازگی برنامه جدیدی نصب نکرده بودم غیر از همین SPB.Mobile.Shellنقل قول:
payam20 :
اون اعداد باید از برنامه ای باشه که نصب کردید... دنبال علت توی برنامه هاتون باشین
کلا چیزای عجیبی مطرح کردین. حتما فایل هاتون آسیب دیده هستن یا فرمت درستی ندارن یا...
ایراد از اونجا شروع شد که یه سیم کارت پیدا کردم خواستم بزارم تو گوشیم که شماره ای ، ردی، چیزی از صاحبش پیدا کنم که اولین باری که گوشی رو با اون سیم کارت روشن کردم این حالت پیش اومد!
خود سیم کارت هم مشکل داشت و اصلا ارتباط برقرار نمی کرد.
خلاصه امروز صبح زدم به PC فریمور گوشی رو دوباره نصب کردم ( با کمال تعجب در کمتر از 10 دقیقه کامل نصب شد، مثل اینکه فایلهای دانلودی رو تو خودش نگه میداره !) بعد از اون دیگه خبری از اون مستطیل بنفش و صدای BEEP نشد خدا رو شکر!
فقط همیشه که آپدیت می کردم فایلهای نصبیم از بین نمی رفت این بار همشون به فنا رفتن حالا هم هرچی می خوام دوباره نصبشون کنم پیغام خطا میده !! ( مخصوصا لنگه این ADOBE READER هستم ) راه حلی هست که فایلهای مازاد و بلا استفاده رو پاک کنم ؟
دوربینم هم قبلا مشکلی نداشت تو SAVE کردن عکسا ولی الان به اون مشکل دوستان مبتلا شدم که پیغام میده مموری فول هست و نمی تونه فایل رو ذخیره کنه !!
نتیجه اخلاقی اینکه اگه سیم کارت پیدا کردین بیخیالش بشین ، چه اینکه بخاین صاحبش رو پیدا کنین چه خدایی نکرده استفاده نا بجا ازش بکنین !!
البته یه مورد رو هم بگم.
یه سری از SPB های مود شده هستن که با نصبشون گوشی مشکل پیدا میکنه. حتی من عدم فوکوس دوربین رو هم دیدم...
ولی شما که فلش کردین خوشبختانه حل شده... درسته فایلها میمونن تو سیستم...
احتمالا شما factory reset رو موقع فلش کردن انتخاب کردین که همه چی پاک شده.
در ضمن ادوب ریدر رو از اینجا بگیرین:
و این فایل رو برای ساین کردن:کد:http://www.4shared.com/file/CK4Q1WBj/Quick_office-adobe_reader.html
و با روش گفته شده تو این پست:کد:http://www.4shared.com/file/s2d-uKab/siscontents157.html
ساین کنید و تمام...کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?p=5260137#post5260137
اگر مشکلی بود بفرمائین
موفق باشید
بلهنقل قول:
نصب نمیشه
منم خواستم نصب کنم اروری که میده مربوط به اینه که میگه
فلش پلر یه برنامه از پیش نصب شده است و فابل تغییر نیست
من خودم یه فایل داشتم که فقط با فلش پلیر 10 اجرا میشد
متاسفانه نتونستم اجراش کنم
یه هموطن تو فروم رسمی سونیاریکسون، میگه ورژن قبلی فرمویر ویواز رو با helloox2 هـک کردم، ولی بعد از آپدیت هـک نمیشه.
کسی بود یا هست که این کار رو کرده باشه؟ (ویواز رو هـک کرده باشه؟)
آقا تا حالا کسی رمه 8 گیگ عوض کرده ببینه بعد عوض کردن هم مشکل ارورری که هر از چند گاهی بعد عکس گرفتن میگه حافظه پر شده برطرف میشه؟؟؟آخه من فکر میکنم مشکل از رم باشه که زیادی چینیه...
راستی راهی وجود نداره که محل ذخیره عکسهای گرفته شده در حافظه گوشی رو تغییر داد؟؟؟
برنامه قوي براي تعيين چندين آلارم به صورت مجزا (Best Alarm- cracked)
کد:http://www.4shared.com/file/Ep5ooy69/Best_alarm_-cracked_symbian_v5.html
مال من فریمور قبلیه !نقل قول:
یه امتحانی میکنم همینجا خبرشو میدم ! :10:
..............................
نه -- نمیشه !
توی آنپکینگ میمونه !
سلام
دوستان در قسمت موزیک راهی هست که بشه مستقیم آهنگ دلخوا رو پخش کرد(سرچ نداره)؟
ویواز هــک نشدهنقل قول:
چه با فیمور جدید و چه قبلی
اینم حرف خوبیهنقل قول:
حقیقتش واسه من چند وقت یه بار میاد
بعد از اخرین اپدیت 2 بار سرم اومده
اگه بیشتر بیاد یه مموری دیگه تست میکنم
ولی به ندرت پیش میاد
فکر نکنمنقل قول:
بهتره پاور ام پی تری نصب کنی
دوستی که در مورد تغییر رم سوال کردن
. گفتن دیگه خیلی چینیه
انصافا رم خوبی رو ویواز هست
من خودم یه رو سن دیسک برا خواهرم خریدم رایتش 2.5 مگ بالا نمیره
ولی اینی که رو ویواز هست تا 6مگ رایت داره
من ازش راضیم و هنوز هم اون ارور برای من نیومده
موفق باشید
بازی جدید و گرافیکی برای دوستان Vivaz دار :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?goto=newpost&t=444249[/HTML]
سلام
تاپک عجب خواب مونده
کسی تا حالا گوشیو با روشی که مجید گفته تونسته فارسی کنه ؟
تم های سری 60 ورژن 5 به این گوشی هم میخوره......؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد آپدیت کردن گوشی ضروریه یا میشه آپدیتش هم نکرد.....؟؟
ممنون
پس سیستم عامل این گوشی چیه ؟ خوب معلومه که میخوره !نقل قول:
فرقی نداره زیاد ؛ من که هنوز ورژن قبلیم ؛ هنوز اریکسون مشکلات واقعا" افتضاح این گوشی رو حل نکرده با آپدیت جدید ؛ به نظر من واسم ارزش نداره این همه برنامه و تنظیماتو پاک کنم برای آپدیت :19: !
با تمام اوصافی که گفتید، من که از آپدیت کردن پشیمون نیستم.نقل قول:
اگر میتونید آپدیت کنید.
من گوشیم روونتر شده، مشکل حافظهی پر هم تقریبا کامل رفع شده. کلا بهتر شده...
خب طبیعتا اپدیت کردن بهتره
ضرر که به هیچ وجه نداره
2 ورژن مونده به اپدیت اخری یادتونه
همون فیرم ویر اصلی گوشی موقع خرید
در این ورژن فیلمبرداری گوشی ایرادهایی داشت
که در اولین اپدیت برطرف شد
فقط 1 نکته مثبت کافیه تا انگیزه برای اپدیت داشته باشین
همونطور که دوستان گفتند آپدیت تو روون شدن گوشی و بهتر شدن عملکردش، حتی تو سرعت رفتن از هوم اسکرین به منو هم تاثیر گذاشته...
من که روز به روز بیشتر از این گوشی خوشم میاد... مطمئننا با هر آپدیت بهتر هم میشه... در ضمن اگر کاربر واردی باشین، میتونین کاری کنین که آپدیت رو برنامه های قبلیتون یا تنظیمات گوشی تاثیری نزاره... با بک آپ گرفتن از تنظیمات توی خود گوشی و انتخاب گزینه مناسب موقع آپدیت کردن در آپدیت سرویس....