سلام مجددنقل قول:
من مشکلم حل نشد
حتی دوباره دانلودش کردم-تو اکس پی هم امتحان کردم نشد-رم هم اضافه کردم باز هم نشد.
من چیکار کنم درست بشه آخه؟
Printable View
سلام مجددنقل قول:
من مشکلم حل نشد
حتی دوباره دانلودش کردم-تو اکس پی هم امتحان کردم نشد-رم هم اضافه کردم باز هم نشد.
من چیکار کنم درست بشه آخه؟
سلامنقل قول:
میدونم ولی باهاش تبدیل که میکنم فیلمی که به Bink تبدیل میشه خیلی حجمش کمه و یه صفحه سفید هم بیشتر نیست ؟!
من با این برنامه کار می کنم مشکل اینطوری نداره چه فرمتی باهاش تبدیل به bik می کنی ؟
فرمت Avi رو میخوام تبدیل به Bik بکنم . یه سری تنظیمات داره اونارونباید کاری کنیم ؟!نقل قول:
من توی این مشکل دارم .
من این کد و می نویسم واسه اجرای انیمیشن توی کارکتره ولی توی اجراش مشکل دارم.وقتی بازی اجرا میشه انیمیشن خودش اجرا میشه و من روش کنترلی ندارم . لطفا help me
//this is a my code into pawn class
var AnimNodeBlend FireFigureBlend;
simulated event PostInitAnimTree(SkeletalMeshComponent SkelComp)
{
super.PostInitAnimTree(SkelComp);
if (SkelComp == Mesh)
FireFigureBlend = AnimNodeBlend(Mesh.FindAnimNode('FireFigure')) ;//if your mesh have that anim...
}
//--------------------------
//and this is a cod into palyer controller class for play
exec function zoomIn()
{
local AnimNodeBlend FireFigureBlend;
FireFigureBlend = UDNPawn_NPC(pawn).FireFigureBlend;
if (FireFigureBlend != None && FireFigureBlend.Children[1].Anim != None)
FireFigureBlend.Children[1].Anim.PlayAnim(false, 1.1);
if( UDNCamera(PlayerCamera) != none )
UDNCamera(PlayerCamera).desiredFOV = 50;
}
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
من توی این مشکل دارم .
من این کد و می نویسم واسه اجرای انیمیشن توی کارکتره ولی توی اجراش مشکل دارم.وقتی بازی اجرا میشه انیمیشن خودش اجرا میشه و من روش کنترلی ندارم . لطفا help me
{
if (SkelComp == Mesh)
FireFigureBlend = AnimNodeBlend(Mesh.FindAnimNode('FireFigure')) ;//if your mesh have that anim...
}
exec function zoomIn()
{
}
سلام کسی نیست یه نخسه از این برنامه رو واسه ما پارت پارت بزاره؟؟؟هرچی کم حجمتر بهتر!!!!:20:
دوستان کمکم کنید.نقل قول:
سلام . درایوی که ویندوزتون توش نصب هست رو نسبت به اندازه حجم نرم افزار خالی کنید ! فکر کنم 1 گیگ کافی باشه اما اگه نسخه UDK که دانلود کردی بیشتر از 1 گیگ هست به همون اندازه فضای باقی مونده درایو ویندوز رو خالی کن ...نقل قول:
تو درایوم 70gb خالی دارم- تا حالا برای شما چنین اتفاقی افتاده بود؟نقل قول:
به این صورت که شما میگی نه تا حالا ندیدم اما احتمال دادم مشکل برای این باشه . اما اگه واسه این نیست حتما تو فروم اپیک سوال کن ... ( چقدر رم داری ؟ )نقل قول:
مشخصات سیستم من:
------------------
System Information
------------------
Time of this report: 3/3/2011, 13:14:21
Machine name: MEHRDAD-PC
Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100618-1621)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: System manufacturer
System Model: System Product Name
BIOS: BIOS Date: 03/16/09 15:59:51 Ver: 08.00.12
Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz (2 CPUs), ~2.6GHz
Memory: 2048MB RAM
Available OS Memory: 2048MB RAM
Page File: 1047MB used, 3046MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
مشخصات کارت گرافیک :
---------------
Display Devices
---------------
Card name: NVIDIA GeForce 9400 GT
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce 9400 GT
DAC type: Integrated RAMDAC
Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_0641&SUBSYS_064810DE&REV_A1
Display Memory: 1781 MB
Dedicated Memory: 1013 MB
Shared Memory: 767 MB
Current Mode: 1440 x 900 (32 bit) (60Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Monitor Model: W1752
Monitor Id: GSM4490
Native Mode: 1440 x 900(p) (59.887Hz)
Output Type: HD15
Driver Name: nvd3dum.dll,nvwgf2um.dll
Driver File Version: 7.15.0011.8242 (English)
Driver Version: 7.15.11.8242
DDI Version: 10
Driver Model: WDDM 1.0
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 3/8/2009 12:07:00, 6082560 bytes
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
تو فروم اپیک هم پرسیدم . هنوز به جواب درست نرسیدم.
موقعی که میخوام نصبش کنم این میاد و میره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمت هم که خوبه فکر نکنم مشکل از رم باشه ...
ارور ناقصی میده معلوم نیست منظورش کدوم حافظه هست . اما من اگه بودم یه بار هم ویندوز ویستا نصب میکردم و تست میکردم اگه نشد کلا به اپیک ایمیل میزدم که این مشکل چیه ؟ معمولا باید زود جواب بدن ...
اگه فقط تو این نسخه مشکل داری و نسخه های قبلی راحت نصب میشه پس حتما یه جا سوتی دادن !
بله من نسخه های قبلی رو خیلی راحت نصب میکردم. ولی نمیدونم چرا این یکی اینطوری شده؟نقل قول:
همون باید به اپیک ایمیل بزنم.
سلام
منم یه مشکل اساسی دارم ، پکیجم رو میخوام سیو کنم این ارور میاد:
سلام
دوست عزیز قبلا هم چند بازی صحبتش شده. تعداد دانلود منیجر های موجود زیاده. هر کسی هم از یکیش خوشش میاد. من اینجا نمی خوام بحث سلیقه ای بکنم چون یکی از بحثاییه که هیچ نتیجه ای نداره.نقل قول:
من اینجا یه مسئله ی فنی رو در مورد دانلود منیجر ها بهتون می گم. دیگه تصمیم با شما.
توی بحث دانلود یه ویژگی هست به نام Rollback که فقط 2-3 تا از دانلودر ها دارن. در عمل یه ویژگیه مثل Recovery Record در Winrar که باعث میشه سطح خرابی فایل های چند پارته به صفر میل کنه.
مثلا IDM و DAP که جزو معروفترین ها هستن این ویژگی رو ندارن و به همین خاطره که توی آمار ها می بینین این قدر درصد خرابی فایل هاشون زیاده. علی الخصوص توی ایران با این وضعیت خط ها.
از بین 3-2 دانلودری که این ویژگی رو ساپورت می کنن من FDM رو بهتون پیشنهاد می کنم:
جالبه با این که جزو معدود دانلودر های با این ویژگی هست ولی رایگانه.کد:http://www.freedownloadmanager.org/download.htm
راستش در عمل فرقی نمی کنه. یعنی مشکل رو حل نمی کنه، فقط هزینه ی مشکل رو کم می کنه. چه بهتر که همیشه با دانلودری کار کنی که اصلا به مشکلی بر نخوری.نقل قول:
خب؟ اونوقت yes می زنی چی میشه؟ (البته وقتش بده، ممکنه زمان ببره.)نقل قول:
سیلسین جان این طوری که کسی کمکت نمی کنه، یعنی اصلا با این طرز نوشتن نمی شه کمک کرد. فایل های uc تو فشرده کن، یه جا آپ کن و لینک بده. تازه اونوقت بشه کدهاتو چک کرد.نقل قول:
در ضمن توضیحاتتم تکمیل کن. شات هم بذار اگه لازمه.
هنوز تایپینگم.:8:
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
راستش این جور اشکالات که شایع نیس و خیلی کم پیش میاد، تنها راه پیدا کردنش آزمون و خطاست. باید هر چیزی که به نظرت میاد رو تست کنی. البته می دونم پیچیدست ولی چاره ای نیس.
اینجا من چنتا از محتمل ترین حالات شما رو می گم. اینا رو به ترتیب چک کن خبر بده. (یدت باشه، بعد هر تغییر یه ریست بکن، نصب رو تست کن، نشد برو تست بعد)
خب قدم صفرم:31: ، تاریخ سیستمت اشتباهه. درستش کن. شاید برنخورده باشی ولی همین مشکل به ظاهر ساده گاها ارورایی نشون آدم می ده که شاخ در میاری.
اول از همه مطمئن شو که فایل درست دانلود شده. که با توجه به ثبات بالای خطوط! احتمالش هم میره مشکل از اینجا باشه. برای این کار از MD5 فایل استفاده کن. ظرف چند ثانیه بهت میگه فایل ناقصه یا نه. (پست قبلیم رو بخون)
مورد دوم حجم ویچوال مموری ویندوزت هست. که ببین چه قدر تعریف شده و زمان نصب چقدرش خالی هست.
مورد سوم هم که جدیدا زیاد پیش میاد موقع نصب برنامه های بزرگ، خرابی رم هست. رمی که معیوب باشه، باید خیلی خوش شانس باشی که کلا از کار بیافته، اگه نه معمولا (اکثرا مشخص نمی شه) نیم سوز می شه (مثلا فقط یکی از آیسی هاش خراب می شه) و توی کار های سنگین خودشو نشون میده. این مورد هم خوشبختانه راه چک کردنش سادست. باید با یه نرم افزار تحت داس رم ها رو جدا جدا اسکن کنی. اگه به این حالت رسیدی و نمی دونستی چطوری، بپرس.
و مورد چهارم درایورت هست که تو مشخصاتی که زدی، خیلی قدیمیه. اگه تا الان حل نشده، درایور آخر رو از انویدیا دانلود کن. یه Restore Point از ویندوزت بگیر، درایور رو نصب کن، ریست و تست کن. اگه نشد دقیقا همین روند رو با درایور ورژن 196.21 انجام بده (که تو آرشیو درایور های انویدیا برای دانلود هست).
بازم هست. اینا رو تست کن و خبر بده. هر چند همون طور که گفتم نمی تونی صد در صد مطمئن باشی مشکل از چیه و یا حتی اینکه حل می شه.
درضمن بگو که دقیقا چه بیلدی رو می خوای نصب کنی(البته فکر کنم همون فوریه 2011 باشه)؟ و اینکه آخرین بیلدی که بدون مشکل نصب کردی و کار می کنه چیه؟
البته من معلوم نیس باز کی بیام ولی خب در هر صورت شما لازمه این تستارو اول بکنی.
پس تا بعد.:8:
سوال من اینه
من همچین کد نوشتم
کاراییش هم اینه که وقتی راست کلیک می کنی دوربین زوم می کنه . خب حالا من خواستم بهش یه انیمیشن اضافه کنمکد:http://up.--------.com/images/92fkryol19v2gpeeof.rar
با این کد:
{
if (SkelComp == Mesh)
}
exec function zoomIn()
{
}
با زحمت فراوان تونستم این کدها رو استفاده کنم .ولی حالا یه مشکل هست . من می خوام خودم این انیمیشن رو اجرا کنم و هنگامی که بازی اجرا میشه خودش اجرا نکنه همین .نحوه استفادهش رو هم حتما می دونید توضیح اضافه نمی دم
**میشه ازstate واسه این کار استفاده کنم.؟
یا یه ANIMATION TREE دیگه درست کنم ؟((اگه اینه تعریفش چه جوریه))
ok میزنم یه ارور دیگه میاد .... الان مثل اینکه درست شده ! هر وقت دوباره اینطوری شد از ارورش شات میگیرم.نقل قول:
خب؟ اونوقت yes می زنی چی میشه؟ (البته وقتش بده، ممکنه زمان ببره.)
ممنون
یه سوال دیگه :
میشه یه نفر تو یه آموزش کوتاه بگه کلا چطوری کد رو کامپیل میشه کرد ؟
فرض کنید ما تو ویژوآل استدیو یه کد نوشتیم ( مثلا یه ترایگر) خوب تنظیمات ویژوآل استدیو هم انجام دادیم ، همه چیز آمادست :دی باید چیکار کنیم کدمون تو مرحله ی مورد نظر اجرا بشه ؟؟
بازم ممنون !
سلام به همگی می بینم که همه به مشکل بر خورد کردند یکی یکی خطا هاشونا به به رخ می کشند.
داشتم توی فروم ایپیک چرخ میزدم چشمم به این خبر خورد گفتم دوستان هم ببینند ماله دیروز هستش:
UDK Royalty Threshold Raised to US$50,000
Hi folks,
We just wanted to let you know that we've raised the revenue threshold for UDK. Under the new rules you are not required to pay royalties on revenue earned from the use of UDK until that revenue exceeds US$50,000 which represents a 10-times increase over the previous threshold of US$5,000.
We're really excited about folks making some amazing things with UDK and we realize that a lot of you are just started in the business so not having to pay royalties on your first $50,000 should help you get a financial footing toward building a quality game development business.
One thing some folks didn't seem to realize is that whether you sell your product through digital distribution (or a retail location) the company doing the sale to the end user (called the "retailer") takes a cut (typically around 30%) for their efforts. The price they sell it for is called the retail price. The amount of money they pay to you on each sale is called the wholesale amount. When you pay us royalties you pay on the wholesale amount, i.e. the money you actually receive.
Here are links to some examples that illustrate how UDK royalties work.
If you have questions please feel free to post them below.
یکی پیدا میشه این udk اخرین ورژن ش رو برام پست کنه هزینش هم با خودم (برای این از سایت ها نمیخرم که اونا 6000 تومن میگیرن که 3-4 ساعت فیلم اموزشی رایگان داره گرون میدن)
سلامنقل قول:
من این ورژن UDKInstall-2011-01-BETA v رو دارم یکی مونده به آخری اگه اشتباه نکنم:46:خواستی واست پست می کنم:10:
خوب امیر رضا جان بعد از اینکه کلاس رو نوشتی و در پوشه مخصوص به خودش گذاشتی با Unreal Frontend کامپایل میشه نمیدونم منظورتون همین هست یا نه!!اگه nFringe هم رو ویژوال استیدو نصب باشه فکر کنم کد همونجا کامپایل میشه این چیزای بود که من میدونستم:31:تخصصی ترش رو اساتید جواب میدن:46:نقل قول:
میشه یه نفر تو یه آموزش کوتاه بگه کلا چطوری کد رو کامپیل میشه کرد ؟
دوستان کسی راحع به Latent functions چیزی می دونه؟
من تو این کدم این ارورو می خورم
state IDLEاین به خاطره اینه که کدم تو یه state هستش
{
function hear()
{
if(VSize(Noise.Location-Pawn.Location)<SuperDist*3)
{
if (ActorReachable(Noise))
{
MoveToward(Noise,Noise);
}
}
}
}
MoveToward is not allowed here
امیدوارم منظ.ر سوالتو خوب فهمیده باشمنقل قول:
امیر رضا جان برای کامپایل کد اینجا رو ببین هر چند تمیز کار نکرده ولی خوبه اگه وقت شه یه آموزش تصویری از تمیزش می ذارم
کد:http://www.codeproject.com/KB/miscctrl/Begining_UnrealScript.aspx
سلام
یه خبر خوندم واسم جالب بود گفتم اینجا هم بزارم:46:
اپیک تخفیف داد
مرز پرداخت حق امتیاز به اپیک گیمز 10 برابر بیش تر شد
مارک رین، نایت رییس استودیوی اپیک که بسته ی بازی سازی رایگان UDK را عرضه کرده است اعلام کرد سازنده های مستقل حالا تا سقف 50 هزار دلار از پرداخت حق امتیاز معاف هستند.
کسانی که از UDK استفاده می کنند اگر بخواهند بازی شان را در بازار های جهانی توزیع کنند و درآمدشان از یک مقدار مشخص بالا برود، باید حق امتیاز آن را به اپیک بپردازند. این مرز قبلا 5000 دلار بود. یعنی اگر یک استودیوی مستقل به صورت رایگان از UDK استفاده می کرد و بازی اش را در بازار به فروش می رساند، اگر درآمدش از 5 هزار دلار بیش تر می شد باید درصدی از آن را به اپیک می پرداخت.
مارک رین امروز اعلام کرد این استودیو برای رفاه حال بازی سازهای مستقل، این مبلغ را ده برابر افزایش داده و حالا تا مزر 50 هزار دلار درآمد، استودیوها لازم نیست حق امتیاز به اپیک بدهند. این خبر برای بازی سازهای مستقل و کسانی که علاقه دارند با UDK بازی بسازند و کپی رایت را رعایت کنند خبر بسیار خوبی است.
استودیوی اپیک به این شهرت دارد که با کاربرها و مشتری هایش رابطه ی متقابل خوبی دارد و سعی می کند به حرف آن ها گوش کند. به گفته ی مارک رین این کار برای کمک به بازی سازهای تازه کار انجام شده که ایده های خوبی دارند و کارهای قابل توجهی با UDK انجام داده اند اما هنوز وضعیت مالی شان آن قدر خوب نیست که بتوانند در بازار جدی رقابت کنند.
مارک رین همچنین توضیح داد که درصدی که اپیک بابت حق امتیاز از بازی سازها می گیرد که نزدیک 30 درصد است، بر اساس مبلغ درآمد خالص از بازی حساب می شود نه مبلغ فروش بازی در خرده فروشی ها. مبلغ درآمد خالص مبلغی است که پس از کم شدن سهم فروشنده ها و توزیع کننده ها از قیمت خرده فروشی بازی به شرکت سازنده می رسد.
منبع:دنیای بازی
سلام ممنون از خبر ولی می تونستی منبع را بزنی پی سی ورلد خودمون چون تو تاپیک صفحه ی قبل من انگلیشش را گذاشتم فک کنم کسی حال ترجمه نداشت ممنون از خبرتون.نقل قول:
سلامنقل قول:
من سه بار تا حالا این ورژن رو دانلود کردم ولی درست نشده.
همه ی موارد بالایی رو که شما گفتی رو انجام دادم ولی هیچ کدوم عمل نکرد.
حالا چیکار کنم؟:13:
سلام دوستان
یک سوال دارم :
در صورتی که از نسخه رایگان استفاده کنم Unreal چه محدودیتی داره ؟ آیا میشه بازی هایی رو که با نسخه رایگان ساختم بفروشم ؟
متشکرم
خب UDK که یه سری امکانات انجین اصلی رو داره نداره ولی هر سری که آپدیت میشه موارد بیشتری رو بهش اضافه میکنن که تازه همین الانش هم خیلی خفنه و دست بچه بدی بازی میسازه با گرافیک Gears of War :31:(این آخرش یه ذره اغراق داشت)
در ضمن شما میتونید اینجا شرایط بازی بیرون دادن رو ببینید:
کد:http://www.udk.com/licensing
خیلی متشکرم
پس ظاهرا تا ۹۹ لار ندی نمی تونی بازی که ساختی رو بفروشی که اونم به نظر میاد به ایرانی نمیفروشن. درسته ؟
در ضمن ... چه امکاناتیش کمتره ؟ حتما باید بازی که می سازی به سبک Unreal Tournoment باشه یا هر جور بازی می شه با UDK ساخت ؟ مثلا می تونم بازی مثل تتریس براش بسازم ؟
با چه زبان برنامه نویسی میشه براش برنامه نوشت ؟
خیلی متشکرم :10:
سلامنقل قول:
هر سبکی که دوس داشته باشی میشه باهاش ساخت:46:تتریس؟به کلاس یو دی کی نمیخوره:31:زبان برنامه نویسیش آنریل اسکریپت هستش.کلا از C++ و Java تشکیل شده:21:
یه خبر دیگه :5:
اپیک آنریل انجین 3 نسل بعدی را نشان خواهد داد
هفته ی دیگر در جریان کنفرانس بازی سازان، اپیک قرار است فناوری نسل بعدی خودش را در رابطه با آنریل انجین نشان بدهد. این رونمایی پشت درهای بسته خواهد بود.
امروز رییس اپیک گیمز یعنی مایک کپس با اعلام این خبر گفت: «این رونمایی از فناوری جدید کاری خواهد کرد نفس بیننده ها در سینه حبس شود. یاد زمانی افتادم که برای اولین بار می خواستیم آنریل انجین 3 را به دنیا نشان بدهیم و دیدیم که مردم چه عکس العملی نشان دادند. مثل این است که بخواهیم آنریل انجین را دوباره از اول ببینیم.»
ابزارهای جدید آنریل انجین تنها به تعدادی از استودیوهایی که امتیاز استفاده از این موتور را دارند، شریک های اپیک، مشتری های انتخابی و تعداد محدودی خبرنگار نشان داده خواهند شد.
کنفرانس بازی سازان سه شنبه ی هفته ی دیگر آغاز خواهد شد.
==============
احتمالا می خواد تکنولوژی کینکت رو اضافه کنه:27:
پس خیالم راحت شد :)
تتریس رو نمی خوام با آنریل بسازم ... فقط می خواستم بدونم تا چه حد دست آدمو باز می زاره
در ضمن ... یه جایی دیدم با UDK برای IPhone هم بازی ساخته بودند. این درسته ؟ از سنسور های حرکتی IPhone هم میشه استفاده کرد یا نه ؟ Mac OS لازمه یا نه؟
نقل قول:
انریل انجین نه نه udk رو صد دفعه توی این فروم گفتم فکر کنید یه انیجن جداست .خروجی کامل می ده.امکانات بسیار زیادی برات داره از جمله:
ساخت محیط به راحتی هرچه تمام تر . اصلا شما فکر کن داری با تری دی مکس کار می کنی که صد البته سرعت ساخت محیط توی این بسیار زیادتره.
-انواع نور پردازی ها که شما می تونی بهترین تصاویر رو ازش دربیاره . ((همین چند وقت پیش طمع کردم یه صحنه درست کردم در حد کرایسیس:31: اومدم رندر کنم اولای رندر ویندوزم کرش کرد .تازه موقع رندر هم درجه سی پی یوم رسید به 49 درجه .restart کرد و از اون موقع فن سی پی یوم صدا می کنه.نتیجه گیری : هیچ وقت با یه سیستم ضعیف این کار رو نکنید:31:))
فیزیک فوق العاده. توش می تونی از پاره کردن یه پارچه بسازی تا خراب کردن یه ساختمون . ((این اخری رو خودم ساختم اگه وقت کردم به همراه اموزش ساختش اینجا میزارم))
قابلیت ساخت هر نوع انیمیشنی یا صحنه های انیمیشنی با استفاده از Matine . مثلا فکر کن شما می خوای صحنه ای بسازی که مثلا توی اون وقتی پلایر به دری رسید اون در بازه بشه . یا اصلا نه وقتی به همون در رسید یه صحنه انیمیشنی اجرا بشه که توی اون در بالا بره دوربین تکون بخوره یا کارهای دیگه . از جمله امکانات جدیدی که به این بخش اضافه شده فعلا اسمش رو یادم رفت:31: ولی باهاش می تونی مش ها رو به صورت جدا انتخاب کنی .
-بخش cascade ساخت افکت های تصویری مثل اتش -دود-یا مثلا شلیک به یک جا طوفان -گرد و غبار و خیالت رو راحت کنم توی این بخش می تونی از غبار یا خاک بسازی تا حتی خالی شدن اب توی یه لیوان .
من تازه 1 دهم امکاناتش رو برات گفتنم مطمئن باش شما هر کاری رو که دلت بخوای می تونی با این نرم افزار بسازی و همچنین هر بازی از فوتبال و شطرنج و pinbal و تتریس بگیر تا gears of ware و امثال اون .
--------------------
در مورد سوال دومت : از فکر کنم دو نسخه قبل به این ور قابلیت چند پلتفرمی به این محصول اضافه شده که پلتفرم جدیدش Iphone که واقعا با تمامی امکانات هم اورده شما می تونی از تمامی امکاناتش استفاده کنی . اصلا یه چیزی برو توی سایت udk.com صفحه مخصوص به موبایل و دوموی معرفی امکانات این پلتفرم رو ببین . دیگه خودت قانع میشی .در ضمن mac os هم نیازی نیست.
ورژن جدید nFringe هم ریلیز شد:حس ترجمه نیست خودتون ببینید.
اینم لینک مستقیم :کد:http://forums.epicgames.com/showpost.php?p=27955324&postcount=1
کد:http://www.pixelminegames.com/downloads/nFringe/nFringeSetup-pre-1.2.7.322.msi
کینکت رو فکر نکنم . اینجور که تو فرومای خارجی بحث بود انگار قدرت موتور رندرش دو برابر میشه !!میدونید یعنی چی؟یعنی دیگه ساخت بازی با قابلیت سه بعدی هم به سادگی ادیتوراشه!!!!(شاخ در می آوریم)یه سری چیزای دیگه که مخصوص کرای بود رو هم میگفتن اضافه شده و قابلیتای ترین هم توش دگرگون میشه.نقل قول:
احتمالا می خواد تکنولوژی کینکت رو اضافه کنه
اینا همه شایعس ولی خوب امکانش هست.اینطور که مسئولای اپیک از انجین تعریف کردن احتمالا قراره بترکونه.
برادر من کینکت رو همین الان بحث روشه که توی udk استفاده کنن. یه سری به فروم اپیک بزن.
سلام
ببخشید اگه سوالم خیلی ابتداییه :)
چطور میشه انیمیشن کاراکتر ها رو از MAX برد توی UDK ؟
باید از Bone یا Bipe استفاده کرد ؟
متشکرم
سلامنقل قول:
آره صد در صد باید Bone داشته باشه کاراکتر:46:واسه انیمیشن هم یه پلاگین بنام ActorX هستش که همراه خود انجین یو دی کی هستش (داخل پوشه Binaries)باید رو مکس نصب کنید و بعد خروجی بگیری با پسوند Psa :46:
خیلی خیلی متشکرم چه عالی :11:... حالا چطور میشه انیمیشن ها رو ذخیره کرد ؟نقل قول:
مثلا ممکنه یک کاراکتر ۱۰ - ۱۲ تا انیمیشن مختلف داشته باشه ! انیمیشن ها رو کجای MAX بسازم ؟ یکی یکی باید ساخت و اکسپورت کرد ؟
سلامنقل قول:
من به شما پیشنهاد میکنم کل این تاپیک رو مطالعه کن همه اینایی که میپرسی قبلا در موردش بحث شده .
هم زودتر به جواب میرسی هم دوباره کاری نمیشه .
در مورد سوالت :
شما هر تعداد که میخوای انیمیشن بساز رو کاراکترت بعد بوسیله همون التور ایکس هر بخشش رو خواستی بیار تو انریل مثلا میگی از فریم x تا y رو برام ایمپورت کن که با فرمت PSA ذخیره سازی میشه .
یه سری آموزش هم به صورت تصویری هست که همه باید ببینن :
از این شروع کن :
اینم آموزش مخصوص وارد کردن اسکلتال مش به انریل :کد:http://udn.epicgames.com/Three/VideoTutorials.html
ممنونکد:http://download.udk.com/tutorials/skeletal-mesh/Training_SkeletalMeshes.zip