ريفر يعني اداره استاندارد مجوز نداده بهش قاچاق وارد شده و يه مارك قرمزي هم بهش مي زنن كه مرجوعي است يه خبري هم هست تو سايت ها اگه سرچ كني مس توني گيرش بياري لب تاب قاچاق و غير استاندارده چون زيادي داغ ميكنه ؟
شايد هم خوب كار كنه واست؟؟؟؟
ريفر يعني اداره استاندارد مجوز نداده بهش قاچاق وارد شده و يه مارك قرمزي هم بهش مي زنن كه مرجوعي است يه خبري هم هست تو سايت ها اگه سرچ كني مس توني گيرش بياري لب تاب قاچاق و غير استاندارده چون زيادي داغ ميكنه ؟
شايد هم خوب كار كنه واست؟؟؟؟
جالبه توی این همه بازار اولین باری هست که این حرف رو میشنوم
اصلا گمرک ایران چی کاره است که بیاد معنای ریفر رو تغییر بده ! هه :دی
من بعد از تحقیقات بسیار زیاد و با توجه به بودجه تقریبا یک میلیون تومانی ام تصمیم گرفتم Acer 5741G رو بخرم
به عنوان اتمام حجت این پست رو نوشتم که خودم مطمئن بشم !
آیا در این رنج قیمت یعنی تا یک میلیون تومان لپ تاپی مناسبتر از این گزینه پیدا نمی کنم ؟
آیا Asus K52JR بهتر از این مدل نیست ؟
شنیدم سی پی یوش زود میسوزه ! صحت داره ؟ کسی از این مدل داره ؟
میخوام چندتا از عیباش رو هم بدونم.
قابلیت نصب ایکس پی و سون رو هم داره دیگه ؟
ببخشید چند تا سوال پرسیدم.
عجیبه که پی سی ورد برام فیلثره اما اینجا فیلثر نیست !!
سلام
دوستان تا 750 هزار تومان چه لپتاپی رو برای کسی که یه استفاده معمولی داره پیشنهاد میکنید.
Studio .1558 = core i5 + ram 4 + 500 H.D.D + 4500/1759MB (VGA) in az in yeki 950.000 bi garanti
INSPIRON .1564 = core i3 + ram 4 + 320 H.D.D + Intel 4500/1759MB (VGA) inam az in 750.000 bi garanti
----
نظرتون در مورد این دو مدل چیه ؟؟ ( بدون گارانتی!) INSPIRON .1564 و Studio .1558
1- اصلا اینا به درد می خورن ؟( برا کارای عادی و گاهی کارای 3D و فتوشاپ (غیر حرفه ای))
2-قدرتشون؟ سرعتشون؟ ماندگاریشون؟
در ضمن آقا می ارزه من به خاطر سیم کارت خور بودن INSPIRON .1564 بی خیال Studio .1558بشم ؟؟؟ (اصلا این دو تا به درد می خورن ؟؟؟ )
:11:[/QUOTE]
ببخشید دوباره پرسیدم ولی این هم میتونه برای اونای که دنبال لپ تاپ زیر 900 هستن مفید باشه و هم اینکه دوستانی که دارن لطفا مزایا و معایب این دو رو بگن
تشکککر:40:
ولله من خودمم تا 900 میخوام هزینه کنم بهتر از این گیرم نیومد.میخوام همینو بگیرم.این مشخصات با مارکای دیگه 1200 هم نمیدن در حالی که این حدوده 910 تومنه.قابلیت نصب ویندوزای مختلفم دارم چون DOS هست.در مورد سوختن هم اطلاعی ندارم.نقل قول:
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
به نظرم دل 5010 با کانفیگای مختلفی که داره بهترین گزینه هست.تو دیجی کالا کانفیگاشو ببین.نقل قول:
نقل قول:
شما برو تو کار acer 4740G ... کلا معتادش میشی :31:
نقل قول:
15 اینچی ؟ خیر .. کلا یا این انتخاب هست که قویترینه یا ایسوز ! البته رم ایسوز 1333 فرکانسشه که قابل توجه هست ... ولی هارد ایسر بیشتره ... به نظر من ایسوز توی خنک کنندگی قویتر کار کرده
من خودم طرفدار ایسر هستم ... و قبلش هم ایسوز :دی
برای چی باید سی پی یو بسوزه وقتی که سیستم cooling خوبی داره ؟ این هم از جماعت بازاری شنیدی که فرق بین لپ تاپ و نت بوک رو نمی دونن ؟ :27:
عیب ؟ والا من با هر دوشون کار کردم عیبی ندیدم ... شفافیت lcd led ایسر بهتره ولی ایسوز باز هم زاویه دید بهتری داره ... جنس بدنه و ارگونومیک بودن کیبورد ایسوز هم بهتره چیزی که خیلی ها بهش توجه نمی کنند
قیلترینگ ؟ این هم داستانی داره :21:
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
ببخشید دوباره پرسیدم ولی این هم میتونه برای اونای که دنبال لپ تاپ زیر 900 هستن مفید باشه و هم اینکه دوستانی که دارن لطفا مزایا و معایب این دو رو بگننقل قول:
تشکککر:40:[/QUOTE]
ابدا دو تاشون بدرد نمی خورند حتی برای فتوشاپ و 3d
شما میخوای 750 بدی یکی از اینا رو بگیری که گرافیکش اینتله ؟ چه کاریه !!! :13:
خوب 750 رو بدید که 5740 ایسر بگیرید اینا رو میخوره !
سلام دوستان
من برای یکی از آشنایان می خوام یه لپ تاپ بگیرم با قیمت تقریبی 900 هزار تا 1 تومن
چی پیشنهاد میدین؟
این یک لب تاب با قیمت 990000 تومان
model: acer
CPU: intell core i3 2.53GHZ
cach: 3 MG
RAM: 4GB DDR3
HDD: 640 GB SATA
VGA: intel 320GF GT
DIAPLAY: 15.6 INCH LED
ASS: WEB-WIFI-LAN-HDMI-قAC
WIGHT: 2.7KG
البته این مدل را خودم پسند کردم که بخرم نظر شما چیه دوستان؟
این لب تاب 999 نیست.سازگار میده 910 و بعضی جاها تا 899 هم دیدم.جناب REGIESTERED نظرتون در مورد این 5741G چیه؟؟؟اینو بگیرم یا سونی FW 460 و یا FW518???و یا 5010 با بالاترین کانفیگش که گرافیک 5470 و هارد 500 و سی پی یو i5 داره.نقل قول:
این یک لب تاب با قیمت 990000 تومان
model: acer
CPU: intell core i3 2.53GHZ
cach: 3 MG
RAM: 4GB DDR3
HDD: 640 GB SATA
VGA: intel 320GF GT
DIAPLAY: 15.6 INCH LED
ASS: WEB-WIFI-LAN-HDMI-قAC
WIGHT: 2.7KG
البته این مدل را خودم پسند کردم که بخرم نظر شما چیه دوستان؟
سلام دوست گرامی من هم تصمیم گرفتم acer aspire 5741 G بخرم خدایش به نظر من ارزش را داره فقط من نگران گرافیکش هستم GF G320 Gt نمیدونم کشش داره یا نه؟ طرف به من قیمت 990000 گفته.......نقل قول:
سلام دوستان
تا 900 تومن بهترین انتخاب هایی که برای لپ تاپ میشه کرد رو لطف می کنید؟
بسیار ممنونم
نقل قول:
یکی از بهترین انتخاب ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی Acer 5741G هم یه تحقیقی بکننقل قول:
سی پی یوش i5 هست
راستی یکی از تفاوت های مهم acer و asus در صفحه نمایششونه
ایسر led هست ولی ایسوز lcd هست
جناب bioster رو کاغذ که یکی از بهترین انتخاب هاست.اما برای من به شخصه این سوال پیش میاد که کیفیت و ماندگاریش چطوره مثلا نسبت به fw460 سونی؟؟؟چون من حداقل 3-4 سالی با این کار میکنم و نمیخوام زود خراب بشه.از لحاظ کیفیت و ماندگاری ایسر جواب پس داده؟؟من حاضرم سیستمی که میگیرم ضعیفتر باشه اما کیفیتش بهتر باشه و زود خراب نشه.نقل قول:
لپ تاپ الکی نیست که خراب بشه....نقل قول:
اگزم میخوای تا 4 سال که هیجچ تا 10 سال آینده گذرت به هیچ تعمیرگاهی نیفته برو یه asus بگیر و خیال خودت رو راحت کن که با توجه به نظرت کیفیت بیشتر و قطعات ضعیفتر میچربه. حالا بماند شاید شما با گارانتی موافق نیستی ...
تا 750 چی پیشنهاد میدید؟
برام عمر مفید دستگه خیلی مهمه
بازی هم برام مهمه
Soory i5 هست من الن مشخصات 10 تا asus را دارم ولی همگی LED دارندنقل قول:
Model: asus k40 id Cpu: core 2due 2.2GHZ Cach: 2MG Ram: 4GB DDR3 HDD: 500 GB Vga: GF 320 GS Display: 14" LED Accessories: WEB-BT-WIFI-LAN-HDMI OS: 7HP Weight: 2.5KG Model: asus k50id Cpu: core2due 2.3GHZ Cach: 1MG Ram: 4GB DDR3 HDD: 320 GB Vga: GF 320 GS Display: 15.6" LED Accessories: WEB-BT-WIFI-LAN-HDMI OS: DOS Weight: 2.5KG Model: acer aspire 5734 Z Cpu: core2due 2.1GHZ Cach: 1MG Ram: 2GB DDR3 HDD: 320 GB Vga: intel 4500 Display: 15.6" LED Accessories: BT-WIFI-LAN-RM OS: DOS Weight: 2.5KG دوست گرامی قیمت ها را دقیقا نمی دونم اگه میتونی بودجه ات را بیشتر کن البته بستگی داره واسه چه کاری لب تاب می خواهی؟نقل قول:
من هم موافقم acer خیی سگ جونه کلی کار میکنه دوستم الان تقریبا 3-5 هست acer داره هنوز هم سیستم سر حال هست البته داداش از دبی واسش خریده باید وضعیت سیستم های کنونی acer داخل بازار ایران بسنجی و ببینی بازار مرجوعیش بالا نباشد ولی من فکر می کنم هنوز مدل های داخل بازار تقریبا اصل هستند**********نقل قول:
قیمت اینا یکم کم نمیگه این سایتی که من الان توش هستم؟
خبریه یا ممن بیخبرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DELL Vostro 3500
- Processor: Intel® 2.4 GHz Core™ i5 3M L2 Cache
- Memory: 4 GB Dual Channel DDR2
- HDD: 500 GB SATA
- Graphics: NVIDIA GeForce 310 up to 2.4 GB
- Display: LCD 15.6" LED
- Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
- Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت: 955.000 تومان با گارانتی بین الملل قیمت: 985.000 تومان با گارانتی ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DELL Vostro 3500
- Processor: Intel® 2.26 GHz Core™ i5 3M L2 Cache
- Memory: 4 GB Dual Channel DDR2
- HDD: 500 GB SATA
- Graphics: NVIDIA GeForce 310 up to 2.4 GB
- Display: LCD 15.6" LED
- Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
- Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت: 915.000 تومان با گارانتی بین الملل قیمت: 945.000 تومان با گارانتی ایران
سلام و عرض خسته نباشید...
من دارم مهندسی شبکه میخونم(MCSE) .بیشتر کارم با ویرچوال هست...
نرم افزارهای کاربردی خاصی هم انجام نمیدم.البته امکانش هست کتیا یا اتوکد کار کنم...
اگه پیشنهادی دارین از هر مارک و ومدلی بفرمایید تا من خودم مشخصات فنی اونارو از نظر قابلیت آپگرید و گارانتی و عمر باطری بررسی کنم.همچنین اگه شما دوستان هم اطلاعاتی دارین بفرمایید خیلی خوشحال میشم...
با تشکر:11::20:
این مدل رو نوشته Modem no و سیستم عامل dosنقل قول:
Acer 5741G
یعنی مودم دیال آپ نداره؟ ویندوز ویستا یا 7 نداره روی خودش ؟ چطوریه ؟ چند هسته ای هست؟
نقل قول:
برای کاهش قیمت دستگاه(ایسر) ، سیستم عامل بر روی اون یا نصب نمی کنند و یا لینوکس Linpus نصب می
کنند.......
شما خودتان هر سیستم عاملی که خواستید ، می تونید به راحتی نصب کنید...
به دلیل انقراض استفاده از Dial up تقریبا روی هیچ نوت بوکی دیگه از این مودم ها نمی زارند ، نوع اکسترنال این مودم ها که بسیار هم کوچک هستند ، در بازار به فروش میره....
اطلاعات کامل پردازنده :
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
کد:http://www.intel.com/products/laptop/processors/index.htm
نقل قول:
امکانش هست آدرس سایتشو برام پیغام خصوصی کنی؟؟؟
نقل قول:
خوب مدل های مختلفی میشه پیشنهاد داد.... برای کار با نرم افزار هایی مثل VMware باید در نوت بوک بشه قابلیت
intel virtualization technology را فعال کرد .. که تقربا در تمامی نوت بوک ها میشه ...
مدل DELL VOSTRO 3500 که مشخصاتش در پست بالای پست شما هست را پیشنهاد می کنم....
مرسی عزیز ولی نمیتونم بودجمو افزایش بدم مگه تا 850 هزارنقل قول:
همینجوریش از هزار جای زندگیم زدم رسیدم به این:31:
این مدل بهتره یا Asus K52JR ؟ آیا لپ تاپ دل یا اچ پی در این حد امکانات با این قیمت داریم ؟ چون من برای کسی میخوام بخرم و مودم براش مهمه که داشته باشه و مهمتر اونکه ویندروز اورجینال روی لپ تاپ باشه . اینطوری که خودمون سیستم عامل نصب کنیم درایورهاش رو هم باید خودمون دانلود کنیم؟ یه لپ تاپی باید باشه که خودش ویندوز داشته باشه هر موقع هم بخواهیم راحت ریکاوری کنیمنقل قول:
این مدل سه ویندوز XP VISTA SEVEN را پشتیبانی میکنه و اصولا داخل بازار با ویندوز 7HP عرضه میشه دیگه نسل مودم های UNBORD منقرض شده و EXTEENAL ها مشکلات کمتری دارند وبه راتی قابل تعویض می باشندنقل قول:
توی کانفیگ که نوشته dos !نقل قول:
این هم مشخصات کامل عزیز: جدیدترین لپ تاپ ایسر با طراحی جدید و بسیار شیک دارای سی پی یو چهار هسته ای کر آی فایو 2.53 گيگا هرتز ام 430 با باس 1066 مگاهرتز ، رم 4 گیگابایت دی دی آر 3 با باس 1333 ، هارد پر سرعت ساتا 640 گيگ ، تصوير 15.6 اينچ وايد اچ دی کریستال برایت ال ای دی ، دی وی دی رایتر دوال ، بلوتوث ، كاردريدر ، قابلیت نصب ویندوز ایکس پی یا ویستا یا هفت ، کارت گرافيكی بسیار قوی 2.8 گیگ جی فرس 320 ام با یک گیگ حافظه گرافیکی مستقل ، وب کم قوی و باطری 3 ساعته ، وزن 2.7 کیلوئی انتخابی ایده آل با طراحی بسیار شیک به همراه یک سال گارانتی در ایران توسط سازگار ACER BRAND ASPIRE 5741G MODEL CORE i5 2.26 -2.53 GHZ TURBO BOOST CPU M430 CPU TYPE MB 3 CACHE MB 4096 DDR3 RAM GB 640 SATA HARD DVD / RW DUAL LAYER DRIVE 2.8 GB GFORCE 320M @ 1024 MB DDR3GRAPHIC WINDOWS XP OR VISTA OR 7 O. S a/b/g / N 802.11 WIFI M. PIXEL 1.3 WEBCAM YES BLUETOOTH USB II *3 - HDMI-CARD READER PORT KG 2.7 WEIGHT ONE YEAR IN IRAN GUARANTEE NO GIFT MADE IN CHINAنقل قول:
جدیدترین نوت بوک ایسر مدل اکستنسا 5635 با مشخصات استثنائی و قیمت باورنکردنی دارای پردازنده قوی کر 2 دو 2.1 گیگاهرتز با کش 2 مگا بایت ، رم 4 گیگا بايت ، هارد پر سرعت ساتا 640 گيگ ، صفحه تصوير 15.6 اينچ وايد ال ای دی، دی وی دی رایتر دوال ، كاردريدر ، آی لینک ، کارت گرافيكی قوی و مستقل 2000 مگ جی فرس جی 105، وایرلس ، وب کم 1.3 مگاپیکسل ، بلوتوس
ACER
BRAND
EXTENSA 5635
MODEL
CORE 2 DUO 2.1 GHZ T6570
CPU
KB 2048
CACHE
GB 4 DDR2
RAM
GB 640 SATA
HARD
DVD / RW DUAL LAYER
DRIVE
LED 15.6
LCD
GB 2 GFORCE NVIDIA G105@512 MB DDR
GRAPHIC
DOS
O. S
a/b/g 802.11
WIFI
YES- PCI EXPRESS-PCMCIA
BLUETOOTH
YES - WEBCAM
i Link
USB II *4 - CARD READER
PORT
KG 2.2
WEIGHT
ONE YEAR
GUARANTEE
NO
GIFT
MADE IN CHINA
COUNTRY
قیمت: 829000
این هم یک لپ تاپ ایسر با طراحی جدید و زیبا بهره مند از سی پی یو جدید کر آی تری 2.13 گيگا هرتز ام 330 با باس 1066 مگاهرتز ، رم 4 گیگابایت دی دی آر 3 ، هارد پر سرعت ساتا 500 گيگ ، تصوير 15.6 اينچ وايد اچ دی کریستال برایت ، دی وی دی رایتر دوال ، بلوتوث ، كاردريدر ، قابلیت نصب ویندوز ایکس پی یا ویستا یا هفت ، کارت گرافيكی مستقل ای تی آی 5470 با 512 مگ حافظه مستقل ، وب کم قوی و باطری 3 ساعته ، وزن 2.7 کیلوئی انتخابی ایده آل با طراحی بسیار شیک به همراه یک سال تعمیر رایگان در ایران ACER BRAND ASPIRE 5741G MODEL CORE i3 2.13 GHZ CPU M330 CPU TYPE MB 3 CACHE MB 4096 DDR3 RAM GB 500 SATA HARD DVD / RW DUAL LAYER DRIVE 2 GB ATI 5470 @ 512 MB DDR3GRAPHIC WINDOWS XP OR VISTA OR 7 O. S a/b/g / N 802.11 WIFI M. PIXEL 1.3 WEBCAM YES BLUETOOTH USB II *3 - HDMI-CARD READER PORT KG 2.7 WEIGHT ONE YEAR IN IRAN GUARANTEE GIFT MADE IN CHINA COUNTRY قیمت:
این هم یک لپ تاپ ایسر با طراحی جدید و زیبا بهره مند از سی پی یو جدید کر آی تری 2.13 گيگا هرتز ام 330 با باس 1066 مگاهرتز ، رم 4 گیگابایت دی دی آر 3 ، هارد پر سرعت ساتا 500 گيگ ، تصوير 15.6 اينچ وايد اچ دی کریستال برایت ، دی وی دی رایتر دوال ، بلوتوث ، كاردريدر ، قابلیت نصب ویندوز ایکس پی یا ویستا یا هفت ، کارت گرافيكی مستقل ای تی آی 5470 با 512 مگ حافظه مستقل ، وب کم قوی و باطری 3 ساعته ، وزن 2.7 کیلوئی انتخابی ایده آل با طراحی بسیار شیک به همراه یک سال تعمیر رایگان در ایران
BRAND: ACER
MODEL: ASPIRE5741G
CPU: CORE I3 2.13 GHZ
CPU TYPE: M330
CACH: 3MG
RAM: 4096 MG DDR3
HDD: 500GB SATA
DRIVE: DVD/RW DOUAL LAYER
VGA: ATI 5470 (REALL 512 MG)
WIFI: a/b/g/n 802.11
WEBCAM: 1.3 MG PIXEL
USB: 3* - HDMI - CARD READER
WEIGHT: 2.7 KG
GUARANTEE: ONE YEAR IN IRAN
COUNYRY: MADE IN CHINA
BRAND: ACER
MODEL: ASPIRE5741G
CPU: CORE I3 2.13 GHZ
CPU TYPE: M330
CACH: 3MG
RAM: 4096 MG DDR3
HDD: 500GB SATA
DRIVE: DVD/RW DOUAL LAYER
VGA: ATI 5470 (REALL 512 MG)
WIFI: a/b/g/n 802.11
WEBCAM: 1.3 MG PIXEL
USB: 3* - HDMI - CARD READER
WEIGHT: 2.7 KG
GUARANTEE: ONE YEAR IN IRAN
COUNYRY: MADE IN CHINA
PRICE: 809000
دوستان کسی امار و قیمت 4741 رو نداره ؟ کسی از دوستان این نوت بوک رو داره که یه REVIEW ازش بذاره ؟ سایت سازگار که مدل اش رو زده و قیمت رو زده کال!
من نمی دونم این کال دیگه چه صیغه ای دیگه ..خوب قیمت رو مثه بچه ادم بزن دیگه ..حتما باید زنگ بزنیم !!!!!!!!!
راستی این 4820 چرا اینقدر گرونه ؟
خسته نباشید دوستان ...
من دنبال یه لپ تاپ نسبتا قوی و محکم (از نظر دیزاینش) با قطعات و قدرت نسبتا خوب (مثلا حداقل رمش ۴ GB باشه) که دنبال مارک هم نیستم (یعنی پول بابت مارک نمی دم !) .
یه صحبتی کردم با چند تا از دوستان گفتن lenovo واقعا دیزاینش برای افتادن روی زمین و اینا خوبه !!! قدرت سخت افزاریش رو هم نگاه می کردم دیدم که چندان بدکی نیست ...
فقط یه نکته که مقداری برام مهمه اینه که با دیسترو های لینوکس مچ باشه ... لنوو توی سایتش دیدم یه سری مدل ها رو سازگار خودش اعلام کرده ...
می خواستم ببینم قیمتش چه جوریاست لنوو ... کدوم مارکش بهتره و اینم بگم که تا ۱٫۲۰۰ هم بکشه می ارزه ... ولی خب ! توی این تاپیک زدم چون که قیمت هر چی کمتر بهتر ! مثلا این مارک T400 ش که بهترین توی لپتاپمگزین برای بیزینس شناخته شد ... قیمتش روی چه حدوداییه ؟
و در کل پیشنهاد های دیگه توی این رنج قیمتی ... قیمت کمتر قدرت بیشتر !
نقل قول:
مطمئنی جدیده ؟؟؟ :13:
از وقتی که یادم میاد این نوت بوک در بازار بوده !!! خیلی قبل تر از مدل های جدید 5740 ........
هر چیزی که در سایت هایی مثل پارس لپتاپ که می بینند که کپی نمی کنند
نقل قول:
مب تونم بگم که نوت بوک ها با لینوکس هیچ مشکلی ندارند........مگر با کارت گرافیک برخی از لپتاپ ها ! مثلا تکنولوژی های جدید مثل Nvidia optimus از از این قبیل تکنولوژی ها برای لینوکسی ها واقعا دردسر ساز هست..
یا برخی مدل ها مثل CW از سونی .. جون ادم بالا میاد تا نصب بشه (گرافیکی )
من مدل این مدل را پیشنهاد میکنم : ( خودش از لینپوس استفاده می کنه ! )
کلا مدل های این محدوده قیمت از کارت های گرافیکی بی دردسری استفاده می کنند.
قیمت مدل های سری T همم کاملا ناقابل بالای 1700 تومان هست.
THINKPAD T400s حدودا میشه 2,300 ناقابل :31: