هر چی بوده بنده این گوشی رو شربتی از لعل لبش چشیدیم و برفت!
در مورد 8 گیگ من مشاهداتی نداشتم چون مال بنده 16 گیگ بود
Printable View
هر چی بوده بنده این گوشی رو شربتی از لعل لبش چشیدیم و برفت!
در مورد 8 گیگ من مشاهداتی نداشتم چون مال بنده 16 گیگ بود
سلام من همین لان با این کلوپ آشنا شودم.
من 16 رو دارم دنبال نرم افزاری براش می گردم ه بتونم بدو صدای بوق مکالمه هام رو با کیفیت بالا ضبط کنم.
باتشکر
راسی یک سوال دیگه شارز این گوشی چقدر تقریبا برایمن خیلی طول بکشه 30 ساعت این عادیه؟؟؟
با سلام برای دانلود این برنامه در گوگل می تو نی راحت سرچ کنی و از این سایت هم قابل دانلود هست .نقل قول:
برنامه برای 5800 و x6 هست .و سیمبیان سری 60 ویرایش 5
کد:http://arash98.com/2010/06/post-19.php
اگه بدون استفاده زیاد 30 ساعت شارژ خالی میکنه و مصرف که مشکلی باید باشه اما اگه باش کار میکنی و استفاده سنگین نه مشکلی نیست من تو دستم 4 تا 5 ساعت ویدیو میبینم به نت وصل میشم و .... تنها 3 خط خالی میکنه در استفاده سنگین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه کمک بیشتری خواستید در خدمتم .
سلام
آقا من می خواهم همین x6 رو بخرم خیلی باحاله حالا چند تا سوال داشتم
توی این رنج قیمت گوشی بهتر از این هست؟
خب سایت gsm زده motion sensor نداره ولی بقیه ی سایت ها زدن که سنسور داره بالاخره داره یا نداره؟
خروجی تلویزیونش composite هست که به تلویزیون های crt وصل بشه و بشه فیلم گذاشت؟
مشکلی در مورد هنگ و... نداره؟
فرق 8 گیگ با 16 گیگ یا 32 چیه؟ فقط فضا یا امکانات بخصوصی هم دارن؟ قیمتا چقد فرق می کنه؟
اینطور که من فهمیدم هندز فری بلوتوث همراهش هست درسته؟
ممنون میشم سریع تر جواب بدید
با سپاس
دوست من به سلامتی منظورت از باحال تر چیه این گوشی گوشی خوبی هست .نقل قول:
شما از گوشی چه انتظاری دارید بیان کنید تا بیشتر راهنماییتون کنم .
و حافظه خارجی رو ساپورت نمیکنند و فرقشون تنها در حافظه داخلی هست .
هدست بلوتوث تنها در بسته های 32 گیگ سری اول موجود بوده و دیگه موجود نیست .
1-صفحه نمايش لمسي خازني با ابعاد 3.2 اينچ و نسبت 16:9 ،تفکيک 16 ميليون رنگ
2-سيستم عامل سيمبيان سري 60 UI،ويرايش 5
3-پردازنده ARM11 با سرعت 434 مگاهرتز،128 مگابايت RAM
4-دوربين 5 مگاپيکسل مجهز به فوکوس خودکار و فلاش LED دوتايي
5-فيلمبرداري VGA با سرعت 30 فريم بر ثانيه
6-تکنولوژي Wi-Fi مجهز به فناوري UPnP
7-GPS+A-Gps
8-حافظه داخلي 16 گيگابايت
9-راديو FM استريو مجهز به RDS
10-بلوتوث 2.0 مجهز به A2DP
11-پورت استاندارد microUSB ورژن 2.0
12-کيفيت صداي بسيار خوب
13-سنسور مجاورت جهت خاموش شدن خودکار صفحه نمايش حين مکالمه
14-شتاب سنج داخلي جهت چرخش خودکار صفحه نمايش و بازي هاي حرکتي
15-وروردي استاندارد جک 3.5 ميليمتري صدا
16-اسپيکر هاي استريو
17-خروجي تلويزيون
18-صفحه کليد QWERTY لمسي (مجازي) در حالت افقي
19-نرم افزار مکان يابي Ovi Maps 3.0 Touch
سنسورها حرکتی ( Motion Sensor )یکی از متداول ترین سنسورهایی که امروزه در سیستمهای اعلام سرقت مورد استفاده قرار می گیرد سنسورهای حرکتی ( Motion Sensor ) میباشند که امروزه با اسامی گوناگون از جمله سنسورحرکتی ، چشمی ، رادار ، PIR و ... می توان انها را در بازار یافت .
این سنسورها به خاطر دید وسیع و پروسسی که در محیط انجام می دهند امروزه به یکی از اجزاء اصلی سیستمهای اعلام سرقت تبدیل شده اند به طوری که بیشتر شرکتها در اکثر پروژه های اعلام سرقت خود از این سنسورها استفاده می کنند . ما می خواهیم با نگاهی دقیق تر بر روی این سنسورها به برسی عملکرد این گونه سنسورها بپردازیم .
PIR چیست ؟ PIR مخفف کلمه ( Passive Infrared Sensor ) است .
Passive : عبارت پسیو در این سنسور به معنای ان است که این سنسورهیچ انرژی از خود ساطع نمی کند و فقط تششعات مادون قرمز را دریافت می کند .
: Infrared امواج فروسرخ یا به عبارتی اشعه مادون قرمز در علم فیزیک به قسمی از طیف پرتوهای الکترومغناطیسی اطلاق میگردد که دامنه طول موج آنها از بالای نور سرخ مرئی آغاز و تا امواج غیرمرئی ریزموج یا مایکروویو را دربر میگیرند .
هر جسمي كه دماي آن بالاتر از صفر مطلق يعني 273 درجه زير صفر باشد از خودش انرژي از جنس امواج نوري ساطع ميكند. ميزان اين انرژي كه از جسم ساطع ميشود وابسته است به:
اختلاف دماي سطح جسم با دماي محيط ، ميزان دماي خود جسم ، ميزان انعكاس نور از جسم ، ابعاد فيزيكي جسم ، ميزان توليد انرژي داخلي (فعاليت و متابوليسم) و طول موج اين نور وابسته به دماي جسم ميباشد . بخش زيادي از اين انرژي كه از شي تابش ميكند از نوع مادون قرمز ميباشد كه مربوط به بخش نامريي طيف امواج الكترومغناطيس ميباشد .
این گونه سنسورها دارای بخشهای زیر می باشند :
- يك سنسور كه نسبت به نور مادون قرمز دريافتي عكسالعمل نشان ميدهد
و آن را به ميكرو ولت تبديل ميكند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- لنز كه پلاستیک چند وجهی است که میدان دید را به تعداد زیادی قطعات افقی و عمودی تقسیم می کند این لنز اطمينان ميدهد نور مادون قرمز از مناطق مجزايي كه از هم فاصله دارند و از بين آنها نوري دريافت نميشود گرفته ميشود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- يك مدار الكترونيكي كه تغييرات ولتاژ ناشي از انرژي مادون قرمز كه به دليل حركت جسم در مقابل زونها ميباشد را در يك زمان معين اندازه ميگيرد و نسبت به آن عكسالعمل نشان ميدهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سنسور مادون قرمز فقط به دماي ناشي از بدن انسان يا حيوان خونگرم كه در محدوده 8-14mm است عكسالعمل نشان ميدهد و طول موجهاي ديگر انرژي مادون قرمز مربوط به چراغها، نور خورشيد، تجهيزات گرم كننده و غيره را به منظور كاهش نويز جهت تشخيص حضور يك فرد در محدوده خود ***** ميكند . سنسور اصلي يك PIR، يك قطعه فوقالعاده حساس نسبت به نور مادون قرمز است كه داخل يك كپسول كاملاً بسته قرار گرفته است. هر نور مادون قرمزي كه به سطح سنسور بتابد در مشخصات الكتريكي سنسور تغيير ايجاد ميكند. اين تغيير توسط يك مدار الكترونيكي آشكار گرديده، تقويت شده و ميتواند منجر به بروز يك آلارم در خروجي PIR شود .
توو این رنج که نوکیا همینه ولی برند های دیگه هست ! :دینقل قول:
motion sensor هم دارد !
بله به همه جور تی وی وصل میشه HDMI نیست!
این سوال در مورد ه هنگ رو بهتره این تاپیک رو بخونی !
اسن بهتره پیش از خرید هر گووشیی بیای اینجا تا همه چیه اوون گوشی بیاد دستت !!! :دی :دی
8 با 16 که من فرقی ندیدم و قیمت دیروز هم 8 گیگ مشکی 305 بوود..
خیر !
همراهش نیست ! :دی
ممنون جواب دادید
خب فقط یک چیزی
ویندوز موبایل هم میشه روش نصب کرد؟
با جاوا مشکلی نداره چون کیبورد نداره؟ (شنیدم که اگه کیبورد نباشه برای بعضی جاوا ها ایراد میگیره) خب جاوا هایی که از تاچ پشتیبانی نمی کنن کیبورد مجازیش فعال میشه براشون یا نه؟
خروجی تلویزیونش av یا همون composite ؟
ممنون
سلام
آیا converter هست که x6 رو پشتیبانی کنه و ویدیوها رو تو همون سایز و کیفیت x6 کانورت کنه
ممنون
دوست من این گوشی ویندوز رو ساپورت نمیکنه سیستم عاملش سیمبیان هست .نقل قول:
و کیبورد مجازی داره و با جاوا مشکلی نداره و برنامه هاش رو می خونه
و به تی وی هم وصل میشه
کاش پست قبلی من رو در همین صفحه خونده بودین دیگه نیاز به این سوال ها نبود .:10:
دو تا از تبدیل کننده های فرمت های عالی این هست اما هزاران مبدل دیگه هست در این زمینهنقل قول:
Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter
حتی میشه تمام فرمت های صوتی و تصویری رو تبدبل کرد و حتی صدای ویدیو و موزیک رو افزایش داد .
Aiprosoft Quicktime Video Converter
خوندم اما چون بعضی ها با نصب برنامه مشکل دارن اینو پرسیدمنقل قول:
دوست من این گوشی ویندوز رو ساپورت نمیکنه سیستم عاملش سیمبیان هست .
و کیبورد مجازی داره و با جاوا مشکلی نداره و برنامه هاش رو می خونه
و به تی وی هم وصل میشه
کاش پست قبلی من رو در همین صفحه خونده بودین دیگه نیاز به این سوال ها نبود
اما شما در این پست هم نگفتید که به تی وی وصل میشه اما با چه کابلی؟
در ضمن گوشی مثل همین بخواههم بگیرم که نرم افزار خوب براش زیاد باشه چی خوبه؟
ممنون از توجهتون
x6 این برنامه قرآنی ASGATech Quran v3.03 رو ساین میکنه؟ چون یکی از دوستان گفته بود نسخه ویرایش 5 اونو نتونسته نصب کنه
آیا از دوستان کسی این برنامه رو ساین کرده رو x6
ممنون
گوشی مشابه 5800 هست با 100 هزار تومان ارزان تر اما دوربینش 3 هست و تاچ مقاومتی هست و صداش بلندتر هست .نقل قول:
اتصال 3.5 ميلی متری AV نوکيا برای صدا و خروجی تلويزيون
- خروجی تلویزیون (PAL)
بلندگوهای داخلی استريو با افکت صوتی سه بعدی (تراشه اختصاصی صدا برای کيفيت شفاف hi-fi)
- اکوالایزر گرافیکی 8 باندی
دوست من نصب نکردم باید چک کنم ولی فعلآ گوشی من نمایندگی نوکیا هست بخاطر مشکل پیش آمده که در پست های قبل گفتم .:10:نقل قول:
مقدار سار گوشی ایکس 6
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=416021&page=6
سلام با توجه به این مقدار ساری که برای x6 ذکر کردید از نظر ایمنی چطوره؟
عزیز دل تمام برندهای جهانی معتبر ائم از نوکیا و سونی اریکسون و سامسونگ و موتورولا و اپل و غیره همگی تحت استاندارد fcc اروپا و شرکت های ieee آمریکا و ce اروپا هستند اصلا غم به خودت راه نده ولی باید بگم که این گوشی سر منو درد می آورد چون من حساسم. برای گو شیهای حساس میزان سار پایین توصیه میشه.نقل قول:
دوست عزیزم تی تو جان یه جوری بحث رو شروع کردند که همو رو نگران کردند:41:
سلام ..
با نرم افزار symvpn میتونین ip ایران رو به هر کشوری که بخواین تغییر بدین تا بتونین از سایت ovi و m.google و ... که ایران رو تحریم کردن حتی برای سایت های ف ی ت ر شده هم بدردبخور هست..
فقط یه اکانت vپیn میخواد که میتونین با یه کارت شارژ ایرانسل خرید بزنین..
دیگه هر چی میخواین از سایت ovi تو گوشی x6 خود دانلود کنین بدون تحریم ..
sincerely,
بیشتر توضیح میدی دوست عزیزنقل قول:
اولا از کجا اکونت بخریم بعد هم چطوری نرم افزار رو دانلود کنیم و تنظیمات انجام بدیم
شاد باشید
به امضای من مراجعه کننقل قول:
موفق باشی
سلام
من امروز رفتم گوشی رو از نزدیک دیدم اما خیلی با اینی که در عکس دیدم متفاوت بود
اول اینکه اصلا قشنگ نبود
دوم خیلی عرض صفحش کوچیک بود یعنی میشه راحت باهاش در نت کار کرد؟
یک نفر یک یک زمانی بهم گفت روی n93 ویندوز موبایل نصب میشه که خب سیستم خودش سیمبیانه خب اگه روی اون میشه یعنی اینم میشه؟
تا 400 تومن بهترین گوشی همینه؟
ممنون
دوست عزیزم sar اگه زیر 2 باشه مشکلی نیست که ایکس 6 هم 1.1 هست و بیشتر این برای کودکان و افراد حساس به امواج و زنان باردار توصیه میشه استفاده نکنند .نقل قول:
زیاد حساس نباش
دوست من نظر شما محترم هست و شما باید گوشی بگیرید با صفحه نمایش 3.5 یا 4 اینج مانند :نقل قول:
c7 و sutio و X10 و از گوشی های HTC
ولی اکثر گوشی ها صدای ضعیفی دارند .
و باید باش کار کنی ببینی صفحه اش عالیه و بزرگتر باشه توی جیب جا نمیشه و درسته توی ویترین زیاد بزرگ نشان داده نمیشه و چون کنار گوشی های صفحه بزرگ هست توی ویترین من هم مانند شما بودم اما وقتی خریدم دیدم نه روشن میکنم صفحه نمایشش خوبه من راضی هستم .
وفکر نکنم ویندوز روش نصب بشه و این رو روی N73 هم شایعه کردند.
اگه ویندوز موبایل می خوای دنبال HTC بگردید.
راستی NOKIA-N95 جان گوشیم رو دیروز پست کردم امروز صبح رسید تهران :10:
همه ی گوشی ها فقط یک سیستم عامل دارند؟
مثلا من ویو بگیرم هم فقط بادا داره یا میشه روش ویندوز یا اندروید نصب کرد؟
ممنون
نه! همه گوشی ها اینجوری نیستن گوشی های جدید بعضیهاشون اینجوری هستند مثل ان900 نوکیا که روش مائمو داره ولی می گو هم نصب میشه روش. در مورد بقیه برندها هم جای خود دارد. مثل کامیپوتر نیستندو ولی کم کم داره اینجوری شننقل قول:
سلام
آقا من x6 8 داشتم که متاسفانه بعد از یک ماه نیم که خریده بودم دزد ...... ازم زد !!!
همونوطوری که می دونید 8 مشکل اسپیکر داره می خواستم بدونم که آیا 16 گیگ هم این مشکل رو داره و اسپیکر در صدای بالا به نویز میوفته یا خیر ممنون از جواب دوستان
Nokia X6 – 16G
• قیمت 370.000 با گارانتی اصل نوکیا
• کیفیت صدا خوب
• آنتن دهی خوب
• ال سی دی آن دارای صفحه محافظ می باشد
• کیفیت دوربین خوب به غیر از محیط کم نور
• Farsi
• ovi Nokia Map 3.03
و از همه مهمتر کیفیت GPS خوب و براحتی کار می کند و دارای نقشه تهران می باشد که نقشه جدید ایران رو از سایت نوکیا آپدیت کردم و شهرهای شیراز، اصفهان،کرج و .. به آن اضافه شد
نقل قول:
دوست گلم مشکل اسپیکر نداری؟
سلام دوست مننقل قول:
من هم 8 گیگ دارم و وقتی گرفتم آوردم خونه متوجه شدم صدای خش خش و نویز شدید توی یکی از اسپیکرهاش هست که بردم مغازه فرداش با اینکه باش صحبت کرده بودم پسش دادم و عوضش کرد بعد از اینکه ثابت کردم مشکل داره اسپیکرش و این یکی اصلآ خش خش و نویز نداره و دوست من 8 گیگش عالی ساخته شده برو سراغ 16 گیگ ببین سری اولش درب پشتشون کمی لقی داره و نوار فلزی کنار صفحه کمی فاصله داره و تو زوم دوربین میگن هنگ داره اما تو 8 گیگ مشاهده نشد.
اگه خش خش داره عوضش کنید و روش چک کردن تک تک اسپیکر ها رو در مغازه در پست های قبلی آموزش دادم دوست من .
موفق باشید.:10:
نقل قول:
lمرسی ا راهنمائت خوب و کاملت
من خودم 4 تا عوض کردم دیدم همه ی 4 تا ان مشکل رو اره و قبول کردم گوشی رو حالا که دیگه دزدیده شد
اما منظورت رو متوجه نشدم منظورت اینکه 16 سری اول بگیرم یا نگیرم ؟
دوست من نه نگیر اون مشکلات مربوط به 16 گیگ سری اول بود و دوست من با تست تک به تک اسپیکرها مشخص میشه نویز داره یا نه در حال حاضر هم بعضی از 16GB ها هم هنوز فاصله کنار صفحه ال سی دی دارن و درب پشتشون لق هست .نقل قول:
مگه می خوای مجددآ این گوشی رو بگیری ؟ چطور دزدیدنش ؟:41:
نقل قول:
سره چهار راه بودم که طرف از سمت راست (طرف دیوار) با موتور زدو رفت ....... صورتمم داغون کرد
آره واقعا گوشی خوبیه شما پشینهاد بهتری دارین ؟
نه دوست من اگه دوستش داری مجددآ بگیر اگه نه خسته شدی که فکر نکنم برو سراغ HTC و C5-03 و C7 و N8 که فعلآ نقص فنی داره خود به خود خاموش میشه:18:
دوستان کسی برنامهMobile Blacklist
سراغ نداره نیاز فوری دارم نزدیک به 12 تا از سایت های داخلی و خارجی دانلود کردم نصب نمیشه میگه تاریخ گذشته و نیاز به تآیید سازنده داره .
نقل قول:
دوست عزیزم ممنونم از وقتی که برام میگذاریو راهنمائی بسیار خوبت
اتفاقا می خواستم htc بگیرم اما بعضی ها می گن ویندوز موبایل خسته ات می کنه
از htc diamond 2 خوشم اومد که متاسفانه خروجی هدفونش 5/3 نیست
میشه خودت یه مدل خوب تو رنج 300-400 معرفی کنی
c7 مگه اومدهاگر جوابت مثبته لطفا قیمتش رو بهم بگو
دوست من C7 یک ماهی هست اومده قیمتش 790 هزار بود الان شده با گارانتی پارسه 495 هزار تومان
HD2 و اچ تي سي Desire چک و بررسی کنید .:20:
برای اطلاع کامل گوشی ها به سایت زیر مراجعه کنید .
کد:www.gooshishop.com
سلام
من هم به جمع X6 دار ها پیوستم.
امروز رفتم بازار موبایل ایران X6 16G مشکی گارانتی اصلی ساخت کره پک کامل خریدم 360
همونجا مرکز نوکیا بود که رفتم دادم نقشه هاشم کامل کردند و گارانتیشو چک کردند و تایید کردند.
روی گوشی یه عالمه آهنگ هست که من اسپیکرهاشو چک کردم مشکلی نداشتند. دربش رو هم چک کردم باز مشکلی نداشت.
به نظر گوشی خوبی هست اما باید چند روزی کار کرد تا راحتتر بشه راجع به اون صحبت کرد.
در ضمن دوستان چه برنامه های کاربردی رو پیشنهاد میدند و از کجا باید دانلود کرد.
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
در تکمیل مطالب و عکس ها پست 2384 که گذاشتم:
دوست عزیز! گوشی فوق هیچ مشکلی ندارد.
برخلاف آنچه در همین فروم و فروم های دیگر بعضیا مطرح کردن و دوست منو در خرید این گوشی مردد کرده بودن باید بگم تو این یک هفته ای که گوشی دستم بود و با اون کار کردم و برنامه نصب کردم... :
• GPS اون به خوبی و بدون مشکل کار می کند
• درب باطری اون نه تنها لق نمی زند بلکه محکم هم هست
• فاصله کنار ال سی دیش مشکلی نداره
• اسپیکرش خوبه
• هندزفیری وشارژر گوشی و شارژر ماشین همه سالمه
• گوشی نه گیر داره و نه هنگ می کنه
• آنتن دهی و بلوتوث و وایرلس لن خوب
• قطبنما روی اون نصب کردم که کار نکرد و احتمالا ساپورت نمی کند
جهت اطلاع کسانی که قصد خرید این مدل را دارند:
X6 موجود در بازار دو مدله یکی مجارستان hungary
و دیگری کره ای که رو لیبل جعبه همانطور که در عکس پست قبل موجوده زده farsi
با دفترچه راهنما فارسی و نقشه تهران و حدود 1G موزیک mp3 مجاز روی گوشی که اگه نخواستین می تونین از رو حافظه پاک کنید
درباره مدل مجاری اطلاعی ندارم ولی مدل کره ای که دوستم گرفت خوبه و ایرادی نداشت
Nokia x6-16G مجاری بدون گارانتی 320
Nokia x6-16G کره ای – فارسی با گارانتی نوکیا 370
پاساژ علاالدین
یه سری از x6ها جعبه شون زر ورق داشت و یه سری نداشت و همینطور هولوگرام و یه نوار سبز که روش نوشته OviMap
فروشنده گفت اینا رو خودمون می زنیم روش!
کشو میزشو کشید بیرون و یه سری هولوگرام نشون داد
گفت شماره سریال رو یاداشت کن بعد جعبه رو برد بیرون و بعد از چند دقیقه دوباره اومد با همون جعبه ولی زر ورق شده!
برای گارانتی گفت سریال رو به شماره 200023013 sms کنید می گه گارانتی هست یا نه که ما هم مسیج دادیم و گفت گارانتی نیست
فروشنده گفت احتمالا سیستمشون مشکل داره به شماره 23013 تلفن بزنید .... تلفن زدیم و یه خانومی گوشی رو برداشت و سریال رو چک کرد و گفت گارانتی دارد و مدت اعتبارشو گفت.....
قیمت در تبریز بدون گارانتی :نقل قول:
640000 = N8
429000 = C7
332000 = X6-16gb
قیمت انواع گوشی ها در نمایندگی نوکیا در آذربایجانشرقی:
user:aslani
pass:aslani
مبارک باشه دوست عزیزمنقل قول:
از سایت زیر می تونی برنامه دانلود کنی :10:
کد:http://gallery.mobile9.com/c/nokia-x6-java-software_2481/1/
خیلی ممنون که اطلاعات کامل تری دادید و باید توجه داشته باشید هر شهر فروشندگان گوشی ها را با قیمت های متفاوتی عرضه می کنند . بعضی ها مستقیم وارد میکنند و بعضی ها از واسطه و بعضی گارانتی اصلی هستند و همه و همه و کرایه حمل و نقل و همه دست به دست هم میدهند و قیمت را در هر منطقه بوجود می آورند .نقل قول:
سایت مذکور فکر نکنم معتبر باشه بعضی موبایل ها رو زده ضمانت مغازه با ضمانت موبایل اصلاني
دوست من این مغازه نماینگی رسمی نوکیا هست تو تابلوش هم نوشته.از سایت نوکیا هم میتونی مشاهده کنی.ولی بعضی از گوشی هارو با ضمانت رسمی نوکیا داره که نوشته تو سایت.نقل قول:
دوستان عزیز
امروز برای اولین بار خواستم با این موبایل فیلمبرداری کنم. فضای داخلی نور زیاد و روز بود اما انگار یه لایه ابر بود. رفتم تنظیمات نور وایت بالانس رو از حالت اتو به فلئورسنت تغییر دادم باز درست نشد. حالت اتو گذاشتم درست نشد حتی فلاش روشن فیلمبرداری کردم باز درست نشد. کم میشه اما واضح و بدون کدورت نمیشه. همچنین انگار نورها یه جورایی ضعیف و قوی میشند یعنی وضوح تغییر میکنه نمیدونم باید تنظیمات خاصی انجام بدم یا مشکل از کجاست.
ممنون از راهنمایی شما
دوست من هنوز با گوشی فیلم برداری نکردم اما بگذارید گوشی من از تهران شرکت نوکیا بیاد چک میکنم .:20:
باید از تنظیمات باشه
به احتمال زیاد شیشه جلوی لنز دوربین کثیف شده.با یه دستمال نرم پاک کن درست میشه.خیلی موثره.نقل قول: