173 تا بازی فول کرک شده برای :18:hd2
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5345451&postcount=433
173 تا بازی فول کرک شده برای :18:hd2
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5345451&postcount=433
عذر میخوام, شما خودتون تست کردین بیلد های اندروید رو ؟ اگه آره جدیدتر هاش رو چی ؟ مثلا shubcraft 1.5 ؟نقل قول:
فکر کنم کم کم دیگه بچه های این تاپیک از دست من دارن شاکی میشن انقدر هی میگم اندروید, ولی به نظر من دیزایر بگیرین بهتره. :11:نقل قول:
از لحاظ سخت افزاری hd2 هم میتونه 720p فیلم بگیره, که خوب به خاطر شرایط ویندوز, تا vga بیشتر براش محیا نیستنقل قول:
الان توی اندروید 480*800 میگیره, و این طور که بوش میاد دارن روش کار میکنن که 720p رو هم براش راه بندازن.
بچه ها جدیدا این گوشی دس مردم خیلی زیاد شده.البته اکثرا ادمای باسود و حسابی هستن وگرنه بعضی ها هنوز فک می کنن اینا همون گوشی چینی های صفحه بزرگ چن سال پیشن.
اینکه فروشش خیلی زیاد شده نشونه شناخته شدنش و رضایت مشتری ها ازش هست
منم با کمک Mehdi_brg عزیز این گوشی رو خریدم :D
خیلی خیلی ممنونم از همه که نظراتشون رو گفتند .
با تشکر از شما:11:نقل قول:
این روش جواب میده ولی نور محیط باید متوسط به پایین باشه
من خودم diamond 2 بدون گارانتی خریدم این کار رو هم کردم اونجا تو مغازه هیچی مشخص نبود
ولی دو ساعت بعد که هوا تاریک شد من به راحتی تونستم یه پیکسل سوخته رو تشخیص بدم
نتیجه از نظر من:
اگر بخوایم ازین روش استفاده کنیم باید زمانی برای خرید رفت که هوا تاریک شده باشه (شوخی:31:)
بازم سوال :31:
شنیدم روی HD2 آندروید میشه نصب کرد...ظاهرشه یا خودش؟؟؟
و اگه خودشه نرم افزارها و بازی های آندروید رو ساپورت و اجرا میکنه؟ بازم ممنون :10:
نقل قول:
این حرفتون کاملا اشتباست! لنز امکان سخت افزاریشو نداره! گوشی امنیا 2 با ویندوز 6.5 امکان فیلمبرداری سایز بالا رو داره
کاملا درست شنیدی اول باید یه رام miri روش بریزی و بعدشم یکی از بلید های اندروید رو روش بوت میکنی و تمامنقل قول:
برنامه ها وبازی های اندروید روش اجرا میشن و کار کردش از گوشی های اندروید هم بهتره چون سخت افزار خیلی قدرتمندی داره
تاپیک مخصوص رامهای کوک شده برای htc HD2
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=436525
سلام
کسی فایل نصب COPILOT رو داره . همون تریال هم باشه مشکلی نیست
ممنون میشم
سلام
HD2 ساخت تایوان توی بازار گیر میاد؟ من زیاد گشتم ولی پیدا نکردم. همه ساخت چین هستند.
اگر کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه.
بعله میشه نصب کرد. دقیقا هم خود اندروید هستش و "تقریبا" تمام برنامه های اندروید رو ساپورت میکنه.نقل قول:
تا جایی که من شنیدم که میشه. حتی توی xda developers که منبع اصلی همه ی بلاهایی هستش که سر گوشی های ویندوز موبایل و اندروید میاد هم شنیدم که دارن روش کار میکنن که 720p برای hd2 بسازننقل قول:
میدونین که خود htc نتونست برای nexus فیلمبرداری hd بسازه، و اولین بار توی xda براش طراحی کردن. کلا xda زیادی کارش خفنه ! :5:
نیازی به ریختن رام میری نیست. حتی یک رام هم اومده که کلا توی ویندوز به قول دوستان کچله (!) ( به این شدت که حتی دوربینش هم توی ویندوز کار نمیکنه) ولی خوب، فضای خیلی زیادی رو برای اندروید باز میذاره. (چند صفحه ی پیش لینکش رو هم گذاشته بودم)نقل قول:
چیزی که لازم داره اینه که رادیو گوشی باید بالای 2.10 باشه. 2.10، یا 2.12
و توی یک سری از تست ها از بیشتر گوشی های موجود اندروید سر تره، ولی خوب، باگ های خودش رو هم داره. البته هنوز این کار تکمیل نشده ولی سرعت پیشرفتشون خیلی خوبه. :10:
پ.ن. : با تشکر از دوستانی که توی موبایلستان هستن و میشه گفت این اطلاعات رو با اونها یاد گرفتم.
من هم دچار همین مشکل هستم! دو هفته است میخوام بخرم ولی پیدا نکردم...راستی مگه با گارانتی یاس تو بازار کم پیدا میشه؟همش کامتل پیدا کردم.نقل قول:
نقل قول:
خوب حالا فرق ساخت چین و تایوان چیه ؟؟؟؟؟؟ یک کلمه : هیچی :31:
به من که بگن 2 هزار تومان بیشتر بده تا اسم کشور سازندش تایوان بشه نمیدم .. چه برسه به این اختلاف قیمت کاذبی که ایرانی ها روش گذاشتن..................(البته قیمت تمام شده در چین خود به خود کمتر در میاد)
حرف شما کاملاً درسته و من قبول دارم.ولی بعداً که بخوام بفروشمش چشم مردم به اسم چین بیوفته بامبول درمیارن:20:نقل قول:
من نفهمیدم دلیل 150 تومن اختلاف قیمت بین گارانتی دار و بی گارانتی چیه اونم گارانتی یاس که به درد نمیخوره.اگه عالی هم باشه 150 نمیارزه.این گوشیها مشکلی دارن یاساخت چین هستن؟.قضیه اینهمه اختلاف چیه ممنون میشم شفاف بگین
دوست عزیز گارانتی یاس بسیار معتبره و هر کسی که به مشکل خورده ،گارانتی به کارش اومده.نقل قول:
جدیداً هم که گوشیها رو بیمه هم میکنن.شما فرض کن LCD گوشیت کاملاً سوخت،بعد بفرستی گارانتی،واست به طور کامل سیستم LCD رو تعویض میکنن،این به نظر شما ارزش نداره؟حاضری بدون گارانتی بگیری بعد دو برابر پول واسه تعمیر خرج کنی؟
خراب شدن گوشی هم یه چیز کاملاً محتمل هست.
به نظر شما توی سری htc گوشی میخوام که از هر لحاظ امکاناتش بیشتر از hd2 باشه چی هست؟؟؟
اگه گوشی ویندوز موبایل می خوای قویتر از این گوشی توی هیچ برندی پیدا نمیکنی . گشتم نبود نگرد نیست . تازه این گوشی با اندروید بهتر از گوشی های اندرویدی کار میکنه البته هنوز زیاد باگ داره .نقل قول:
من که چیزی بهتر از این فعلا پیدا نکردم
سلام.
ما هم سالی یه بار میایم یه چی می گیمو می ریم:31:
تمام پستهای بالا تائید میشه .. در ضمن تایوان و چین فرقی نداره من الان چینیش تو دستمه .. قبل از اینکه بدونم چینیه هیچ فرقی با اون گوشی قبلیم که تایوانی بود حس نکردم.
آقا برید چینیشو بخرید هر چی شد من پولتونو می دم.:31:
همه پستهای این صفحه رو هم تشکر زدم:31:
بدو بدو از منم تشکر کن:31:نقل قول:
بچه ها به دوربین این گوشی میشه دل بست؟
خوبه خودت هم گفتی ! میگم خدایا چیه کل پست های این صفحه متبرک شده ! :31: :5:نقل قول:
نمیدونم. من یه بار بهش پیشنهاد دوستی دادم ... ولی هرچی بخش های مختلفش رو چک کردم جوابی نداد ! :19: :31:نقل قول:
بستگی داره دل بستن رو چی تعریف کنین، ولی تا الان عکاسی 5 مگاپیکسل در سطح خیلی خوب و فیلمبرداری 800×480 (اندروید) رو میتونم بهتون اطمینان بدم.
در ضمن منم تشکر میزنم که حال کنی ! :10:
دوستم میخواست بره htc hd2 بخره ولی صاحب مغازه دیزایر رو پیشنهاد کرد الان دیزایر سفارش داد
از نظر تعداد رنگ دیزایر خیلی خیلی بالاتر هست فقط تنها عیبش نسبت به hd2 اینکه صفحه ش یهخورده کوچیک تره و گوشه نداره (:خخخخخخ)
از نکات جالب بازار ایران هم همینه! این دوتا گوشی دو تا پلتفرم نرم افزاری کاملاً متفاوت دارن!نقل قول:
اقایون مثل اینکه گارانتی یاس کمیاب شده.حقیقت داره؟
و اینکه کامتل کارش چطوره؟کسی سرو کار داشته باهاش؟
به !!!سلام بروبکس میبینم که جمعتون جمعه منم کمم! خوب گفتم نامردی نکرده باشم بعد از 3 ماه و اندی سری بهتون بزنم (حقیقتا دل خودم تنگ شده بود) خدمت دیگو جان مهدی که الان پستشو دیدم سلام دارم و اگه آریان عزیز دوست گرامی و امین جان هم هنوز تو فروم هستن سلام میدم...سینا هم که دیگه جای خود داره ...اگه عزیزیو از قلم انداختم به خوبیه خودش ببخشه....راستی داستان این HD2 بدون گارانتیه گوشی شاپ چیه که زده 500 هزار تومن!!! بعد جالبه HD که از اون پایینتره بدون گارانتیش 530 تومنه!!!
به به ... خوبه که سالی یکبار میای!!!! نگران شدیم .. خدا رو شکر که مشکلی نیست و سلامت هستید:11::10:نقل قول:
سلام.نقل قول:
و جالبتر اینه که اون فروشنده اصلا" نیازهای خریدار رو نمیدونه ولی نیاز جیب خودش و اینکه کدوم سود بیشتری واسش داره رو خوب میدونه.:46: :11:
سلام. آموزش كامل نصب آندروييد واسه اين گوشي توي كدوم صفحه است؟ تعداد صفحات خيلي زياده
چشم تشکر کردم:46:نقل قول:
دوربینش در حد 5 خوبه .. کسی پی پی سی رو واسه دوربین نمی خره.
سلام.نقل قول:
یه بنده خدایی چند وقت پیش خیلی گله مند بود ازش .. حتی تاپیک هم زد نمی دونم یادته یا نه .. اگه یاس نیست پرشین تله کام بگیر .. تقریبا تو یه سطحن.
سلام چطوری؟نقل قول:
حتما موقع آپدیت یادشون رفته قیمت اچ دی رو عوض کنن .. شایدم کم شده(آخه چیه که کم شد گرون بشه؟:31:)
والا آموزشش تو فروم ما نیست باید به سایت موبایلستان سر بزنی .. می خواستم تاپیک آموزشش رو بزنم ولی پیش بینی کردم استقبال نشه.نقل قول:
سلام دوستان و عید فطر بر مسلمانان مبارک باد
:)
سوالی دارم :
آیا در سیستم شبکه ی موبالهایِ ایران , چیزی به اسم 3G هست .
در کویت هست و وقتی باند رو از GSM به 3G تغییر میدیم , به جای G یک U ظاهر میشه در کنار علامت آنتن .
وقتی باند رو روی 3G گداشتم , سرعت دانلود از 25 رسید به 60 KB
اگر کسی جاش رو بلد نیست در گوشی :
در صفحه ی اول با دست به سمتِ راست بکشین تا واردِ تنظیمات بشین SETTING
سپس WRELESS CONTROL
بعد PHONE
بعى باند رو روی اتوماتیک قرار بدین
اگر سیستم 3G در ایران باشه باید علامت یو بیاد بالای صفحه
حالا یه چیزی دانلود کنین ببینین سرعت چقدره ؟
اگر خبرش قدیمی هست باید ببخشین چون من خبر ندارم تو ایزان 3G هست یا نه
خیر پیش
:)
راست میگی .. فروشنده همیشه چیزی رو پیشنهاد میده که سود بیشتری داره .. ما خودمون از طریق آموزشگاهمون فروش لپ تاپ انجام میدیم زیر قیمت بازار میفروشیم و مخصوصا ایسر eMachine رو خیلی ارزون تر میفروشیم و واسمون سود بیشتری هم داره .. حالا همین ایسر رو که ارزونتر میفروشیم شده کمترین فروشمون چون تا کسی از من میپرسه که ایسر بخرم یا دل من میگم مارک دل خوشنام تره .. و همین یک جمله کار رو خراب میکنه..ولی بقیه دوستان دارن مثل ریگ ایسر میفروشن .فقط یک کلمه دروغ میگن و کار تمومه:2:. میدونی واسه چی اینو گفتم ؟؟ چون فروشنده با یک جمله میتونه یک جنس رو بفروشه و با یک جمله هم میتونه نون خودشو آجر کنه.. فقط بحث وجدانه که این روز ها کیمیا شده.. وجدان:18:نقل قول:
سلام یکی از دوستام از این گوشی خوشش اومده ازم خواسته یه سوالی از دوستانی که این گوشی رو دارن بپرسم
میشه بعد از خرید سیستم عامل گوشی رو عوض کرد مثلا اندروید نصبید
سلام.نقل قول:
بله آندروید برای این گوشی اومده.:11:
نصب برنامه روش سخته به چه صورته؟به نظرتون من ویو بخرم ؟من برا وب گردی........کمی فیلم موزیک......بازی عالی....مسنجر عالی عین کامی..... دوربین بد نباشه......دوس دارم کامل باشه......بازی های پر گرافیک بخونه.....جی پی اسش عالی هم باشه.....و... می خوام.......کدوم بهتر/الان چنده؟> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون گارانتی؟
من دیروز از علاء الدین با گارانتی یاس گرفتم 600 تومن ! تو پکش هم سی دی فارسی ساز داره هم جی پی اس ، کلا دوست داشتنیه :40:
من میگم شما یه کاری کن، اگه یه چیزی با این مشخصات پیدا کردی، به ماها هم بگو بریم بخریم ! :31:نقل قول:
ولی میگم بازی های پرگرافیک در حد xbox خوبه ؟ پس یه کوچولو صبر کن،hd7 بیاد، میتونی روش تا دلت میخواد بازی های خدا انجام بدی :5: ( + یک میلیون و خورده ای کارهای دیگه ! :27: :40: )
خوب میدونی که، hd خیلی شاخ تر از hd2 هستش. :21: ما مخلصیم.نقل قول:
البته من یه چیزی در مورد گارانتی بگم، اگه یه وقتی گوشی به مشکل نرم افزاری بخوره (اون دوستمون با رادیو گوشی مشکل داشت و توی نمایندگی اصلا نمیدونستن رادیو چی هست !) با اطلاعاتی که الان توی نت میشه پیدا کرد، به نظر من میشه به طور کامل گوشی رو تغییر داد. یعنی الان به نظر من دوستانی که اینجا، یا موبایلستان هستن خیلی بیشتر از نمایندگی ها در جریان نرم افزار گوشی هستن. جدای از اون، حتی اگه توی این سایت ها هم نشه مشکل شما رو برطرف کنن (راهنمایی کنن که خودت درستش کنی) xda به چه گندگی اونجا وایستاده که هر بلایی که به ذهن شما میرسه یا نمیرسه رو سر گوشی آورده، و هر تغییری بخوای توی گوشی برات میده.نقل قول:
فقط میمونه بخش سخت افزاری، که اون هم فکر نمیکنم اونقدرها یک نیازی باشه، و دو فرقی بین نمایندگی های مختلف باشه.
من که به شخصه تا الان گوشی نمایندگی نبردم.:11:
فستر جون فک کنم مسخره گرفتی:2: نه؟من می گم بین اینو ویو کدوم بهتره با این شرایط....
ناراحت نشو شوخی کرد:31:نقل قول:
حالا جدیشو من می گم: اگه می خوای با گوشی خاله بازی کنی ویو بخر:31:
دوستان اين قضيه که ميگن ميشه روي اين گوشي اندرويد بريزي چقدر عملي هست؟