میگم چرا برای من رایگان نیست؟
یکی از بچه ها گفته ساعت 1شب به بعد یه بار از نت خارج شود دوباره برو تو..بعد دانلود کن درست میشه...
راست میگه....
من تست نکردم(اخه ترافیک خیلی کمه:31:)
Printable View
میگم چرا برای من رایگان نیست؟
یکی از بچه ها گفته ساعت 1شب به بعد یه بار از نت خارج شود دوباره برو تو..بعد دانلود کن درست میشه...
راست میگه....
من تست نکردم(اخه ترافیک خیلی کمه:31:)
اگه ترافیکت تموم نشده میتونی دانلود رایگان کنی، نترس از ترافیک ماهیانت کم نمیشه.نقل قول:
نگفتی خب باید یه بار قطع ووصل کنم نت رو؟یا ترفند دیگه ای داره؟نقل قول:
مرسی.
از کدوم شرکت اشتراک داری؟؟؟؟نقل قول:
کی گفته باید ریست کنی نت رو ؟؟؟برای چی!!!!
خود به خود بعد از این ساعت رایگان میشه دوست من....:11:
واسه شاتل که کار خاصی نمیخواد بکنی. ساعت از 1 که میگذره، جز ترافیک رایگان حساب میشه. فکر کنم گفتی که پارس آنلاین هستی. پارس رو دقیق اطلاع ندارم.نقل قول:
بچه ها، دامنه com. پی سی ورلد رفع ....تر شد.
نه هنوز نشده که....:5:نقل قول:
اینجا واسه وایرلس تاپیک نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه نشده !نقل قول:
net. هم که فیلـتره
احتمالا خبری از .ir ندارن که هنوز بازه !
کسی میدونه دلیلش چی بوده؟!(من هرچی گشتم مورد خاصی تو سایت ندیدم )
برای منم هنوز قیلتره.
مجتبی هم شاتلیه! نکنه فیلتره اونها با فیلتر ما پارسی ها فرق داشته باشه؟ همه شرکت ها که از مخابرات سرویس میگیرن:18:
نقل قول:نقل قول:واسه من که رفع ...تر شده. الان هم امتحان کردم مشکلی نداشت.نقل قول:
اولین بار عصر این خبر رو تو تاپیک شاتل دیدم، اونجا هم بعضیا میگفتن واسه ما هنوز ...تره.
رو چه حسابی واسه شما ...تره و واسه من نیست نمیدونم.
منم با وایرلسم هنوز قیلتره
اینجا واسه وایرلسه اهواز تاپیک نداره
راسد داره پیرم می کنه :19:
اشتراک پارس دارم...نقل قول:
کی گفته؟دوستم..اونم مشترک این شرکته..
برای چی؟ خودم هم نمیدونم...دوستم هم نمیدونست....اتفاقی این رو کشف کرده بود.
من خودم تست نکردم
شما خبر داری؟
مرسی:11:
هر 3 دامنه بازه واسه من .
net & com & ir
یه مدتیه افتادن به جون فروم ها ...
فروم ما هم بی دلیل قیلتر کردن ..
اون دوست عزیز هم که دنبال تاپیک وایرلس میگشتن :
البته بگم اینجا هم سوالتو بپرسی اشکالی نداره اگه کی بلد باشه میگه ، ولی خو اونجا مخصوص وایرلس و وایمکس .کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=387322
دوستان اینقدر گفتن که شاتل قطعی داره یا نداره که دیشب ساعت 1:20 قطع شد و یکی دو ساعت قطع بود.
قطعی واسه همه کشور بوده.
دیشب پارس هم دقیقا همین موقع قطع شد :41:نقل قول:
نه دوست عزیز نیاز به این کار نیستنقل قول:
من خودم 4 ماهه دارم از پارس اشتراک میگیرم ، اولین باره که اینو میشنوم :10:
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
دیشب پارس تو سراسر ایران 25 دقیقه قطع شد بعد با سرعت توپی برگشتنقل قول:
سرعت دانلود دیشب بنده بین 30 تا 70 بود
:46:
تایید میشه، طرفای 2.5 وصل شد و تا صبح با سرعت 95 تا 108 کیلو دانلود میکرد:31:نقل قول:
پارس انلاین سرعتش این چند شب خیلی خوب بود
در اهواز شرکتی روی فیبر سرویس نمیده؟
تا اونجایی که من میدونم فقط پارس آنلایننقل قول:
یکی از دوستان من گرفته
نقل قول:
دوست عزیز کدوم منطقه هست دوستتون؟
شمارشو پخ کن برام.مرسی
قطعی شاتل بیشتر طول کشید، من تا حدود ساعت 2 صبر کردم دیدم وصل نشد گرفتم خوابیدم، حدود ساعت 6 بیدار شدم دیدم اینترنت وصل شده زدم دانلود کنه، اولش سرعت حدود 100 بود، IDM رو تنظیم کرده بودم که خودش سر ساعت 7 دانلود رو قطع کنه. دیگه ندیدم تا ساعت 7 سرعت همینقدر موند یا نه.نقل قول:
سرعت دانلود شبانه من در حالت عادی اینه که میگی.:21:نقل قول:
ایول... دیشب رکورد 1 گیگ رو زدی؟نقل قول:
چرا واسه شما دو تا اینقدر تفاوت داشت سرعت دانلودتون. واسه مهدی 30-70 و واسه تو 95-108 بوده.
سلام
لطفا راهنمائی کنید
خط تلفن pcm است و نمیشود از adsl استفاده کرد و در منطفه کیان پارس هستیم و البته در همین منطقه خیلی ها adsl دارن
بعضی ها میگن اگر آشنائی باشه میتونه مشکل را برطرف کند
اگر لطف کنید و راهنمائی کنید خیلی ممنون میشود
خداحافظ
دوست عزیز باید انقدر بری مخابرات منطقه خودتون و درخواست بدی تا ترتیب اثر بدن ...!نقل قول:
ما هم چند سال پیش پی سی ام بود انقدر بهشون پیله کردیم تا بالاخره جواب داد....
موفق باشید:11:
راستش ما هم کیانپارسیم خ 17نقل قول:
چند سالی pcm بودیم ولی طرفای مهر سال گذشته یه هفته تلفنمون قطع بود و بعد از یه هفته دیدیم که pcm رو برداشتن
باید بری مخابرات و درخواست بدی تا خطت رو از pcm در بیارن
اگه دنبال کنی حتما به نتیجه میرسی
بچه های پارس آنلاینی سرعت دانلود شبانه دیشب هم واستون خوب بود؟
آره ، 1.2 گیگ دانلود داشتم:31:نقل قول:
احتمالا به خاطر مناطق مخابراتیه! شاید منطقه ما خلوت تر باشه:5:
نه دیگه دیشب سرعت روی 30 قفل شده بود وطرفای 4 صبح دوروبر 40 میچرخید!!:46:نقل قول:
سلام
از شما دوستان ممنون هستم
البته خیلی وقت پیش درخواست کردم ولی گفتن نمیشه
ببخشید اگر میخواهم درخواست کنم باید کدام قسمت از مخابرات بروم که مربوط به کیان پارس باشد و مربوط به رفع این مشکل باشد
ممنون میشوم راهنمائی کنید
خداحافظ
نه مجتبی سرعت رو 16 و 17 بودنقل قول:
:5:
راستش مرکز اصلی مخابرات 17 شرقی هست ولی واسه کار شما خیابان 13 غربی باید برید ( فکر میکنم ) چون تمام تجهیزات مربوط به منطقه اونجاسنقل قول:
باید یه زوج سیم جدا واست بکشن که اگه ظرفیت داشته باشن اینکارو میکنن ولی ممکنه ظرفیت نداشته باشن یا ظرفیتشون کم باشه
من وایرلس شرکت نیماد رو دارم و خیلی راضیم ...مخصوصا الان که تعرفه ی 512 نامحدود رو کرده ماهی 140 تومان !:27:نقل قول:
اینم تاپیک وایرلس شهر اهـــــــواز :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=387322
سلام
ممنون
ببخشید آیا شرکت دنیا نت که میگه نماینده آسیا تک است آیا کارش خوبه ؟
شرکت دیگری هم است که کارش خوب باشه ؟
خداحافظ
نقل قول:
من از همین شرکت اشتراک دارم تنها بدیش اینه که دانلود شبانه نداره
سعی کن از بین شاتل، پارس آنلاین، صبا نت و فن آوا یکی رو انتخاب کنی.نقل قول:
آسیا تک فکر نکنم خوب باشه.
رشد 16 برابري سرعت اينترنت کشورهاي عربي بدون افزايش تعرفه(1389/04/23)
شرکت مخابراتي Du که از بزرگترين عرضهکنندگان خدمات اينترنتي در خاورميانه محسوب ميشود و بيشتر کشورهاي عربي را تحت پوشش خدمات خود قرار داده است، اعلام کرد که بدون افزايش هزينه تعرفههاي خود سرعت اينترنت را براي عموم کاربران تا 16 برابر افزايش ميدهد.
به گزارش گروه ترجمه آژانس خبري فناوري اطلاعات و ارتباطات (ايستنا) به گفته اين شرکت، مشترکاني که از خدمات اينترنتي Du استفاده ميکنند از ماه آينده ميتوانند بدون پرداخت هرگونه هزينه اضافه 16 برابر سريعتر از قبل به اينترنت متصل شوند.
اين طرح از تاريخ اول آگوست براي مشتريان ثابت Du راهاندازي ميشود و پس از آن، از تاريخ 15 آگوست کليه کاربران خانگي ميتوانند اين اينترنت پرسرعت را در اختيار بگيرن
دوستان کدوم شرکت تو اهواز روی فیبر خدمات میده؟
یکی از بچه های همین فوروم گفتن که دوستشون تو فاز دو پاداد گرفته{رفاتک بش داده}؟
حالا به نظرتون گلستان روی فیبر میدن؟
چند هفته پیش یکی از بچه ها تو همین تاپیک نوشته بود که از گلستانه و دنبال همین بود که شرکتی پیدا کنه که رو فیبر نوری هم خدمات بده، ولی تا اون موقع پیدا نکرده بود، دیگه نمیدونم پیدا کرده یا نه. حالا اگه رفاتک رو فیبر سرویس داده یه تماس بگیر ببین واسه گلستان میده یا نه.نقل قول:
من یکی از دوستام کیانپارس روی خط فیبر نوری از نیمادنت گرفته بود ...
خب اینکه کاری نداره یه تماس بگیر با شرکت های موجود سوال کن.نقل قول: