سلام
میخواستم بدونم واسه این گوشی برچسب ال سی دی مخصوصش اومده یا همون واسه ایکس وان رو بگیریم
Printable View
سلام
میخواستم بدونم واسه این گوشی برچسب ال سی دی مخصوصش اومده یا همون واسه ایکس وان رو بگیریم
بچه ها برچسب نیاز نیستا...صفحش ضد خشه...من تاحالا برچسب نزدم...یه خطم روش نیفتاده..یدونه از این پارچه ها که واسه عینکه بگیرید هر وقت کثیف شد یا فکر میکنید که روش خط خطی شده با اون پاک کنید راحت تمیز میشه مثل اولش...
سلام.
چندتا بازی فول تاچ که روی استار بدون مشکل کار می کنن.(حتما همشونو دانلود کنید که اگه دانلود نکنید از دستتون رفته):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:
نقل قول:
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1282464/?view=download
اینم بازی 3 بعدی مکعب که خیلی قشنگه:
دانلود:
نقل قول:
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1280077/?view=download
اینم همون بازی معروف کشتن مرغ ها با تفنگ(فول تاچ):
دانلود:
نقل قول:
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1287510/?view=download
اینم شاهکار گرافیکی بازی های فول تاچ :
دانلود:
نقل قول:
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1268413/?view=download
دوستان دیگه هم اگه بازی قشنگی که روی گوشی بدون مشکل کار می کنه به تورشون خورد دریغ نکنن.:31:
کسی جواب این سوالو نمی دونه ؟نقل قول:
دوستان گوشي من يه كليد بغلش داره كه قبلا با اون مي شد صفحه اس ام اس رو مرور كرد ولي جديد با حركت دادن اين كليد سايز فونت عوض مي شه چرا ؟
تکذیب میشه!:31: چون متاسفانه روی صفحه ی گوشی من (قسمت سیاه رنگ) یه خط افتاده!:19:نقل قول:
مال من که از همون اولم این دکمه ها برای بزرگ و کوچیک کردن فونت SMS بود! نمیدونم برای بقیه دوستان هم همینطوره یا نه.نقل قول:
سلام
بچه ها دمتون گرم به من خیلی کمک کردین فقط اگه میشه برنامه فارسی سازشو با لودرش بزارین من قبلا گوشی فلش کردم اگه بزارین میتونم خودم فارسیش کنم
مر30 از کمکتون
نقل قول:
سلام.
بله همین طوره.کلید های ولوم در بغل این گوشی برای کوچک و بزرگ کردن فونت SMS ها نیز می توانند به کار روند.
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
نقل قول:
سلام دوست عزیز
فکر میکنم شما باید یک ورژن فارسی از فرمور این گوشی رو دانلود و روی گوشی نصب کنید تا زبان فارسی برای شما قابل استفاده باشد.موضوع این هست که زبان فارسی روی خود فرمور موجود هست نه به صورت جداگانه.
نقل قول:
بله ، خیلی وقته که اومده ! من 5 تاشو گرفتم ! فقط باید خیلی حرفه ای باشید تا بتونید درست جا بزنید ! من زدم عین روز اولی که برچسب خودش بود ( بابا حرفه ای :دی ) !
در ضمن این برچسب ها چند مدل و کیفیت داره بهتره که بهترین مدل و با کیفیت ترینشو بگیرید !
مال من اینجوری نبوده و نیسنقل قول:
دوستان گوشي من يه كليد بغلش داره كه قبلا با اون مي شد صفحه اس ام اس رو مرور كرد ولي جديد با حركت دادن اين كليد سايز فونت عوض مي شه چرا ؟
دوست عزیز اگه میشه نحوه نصبتون که مثل اولش باشه را توضیح بدید ؟نقل قول:
چیکار کردید که پرز یا هوا زیرش نره ؟
ممنون
برای نصب lcd protector برای اینکه حباب هوا ایجاد نشه:
مواد لازم:
یک عدد گوشی سامسونگ استار
یک عدد محافظ صفحه
یک عدد کارت تلفن یا امثالهم
صبر و حوصله به مقدار لازم
ابتدا بوسیله دستمالی که همراه محافظ صفحه خریدید. کاملا صفحه گوشی رو برق بندازید(روی میز این کار رو بکنید تا پرز نره روی گوشی).بعد با احتیاط کمی از محافظ صفحه رو از پوستش جدا کنید (دقت کنید که یک دفعه تمام محافظ رو از پوستی که روش چسبیده درنیارید) سپس از قسمت بالای گوشی محافظ رو قرار بدید و با یک عدد کارت(مثل کارت عابر بانک و...) بصورت مایل روی محافظ فشار بدید و یواش یواش محافظ رو روی صفحه گوشی باز کنید و با کارت روی محافظ فشار بیارید تا خوب بچسبه. این کار رو تا انتهای صفحه ادامه بدید و در نهایت پوسته نهایی رو بطور کامل از محافظ صفحه جدا کنید و با کارت بصورت ارام روی محافظ بکشید تا اگه احتمالا حباب هوا باقی مونده بود از بین بره.دقت کنید که اگه یک تا 2 عدد حباب کوچک باقی مونده بود بعد از مدتی کار کردن با گوشی خود به خود ازبین میرن.
برای اطلاعات دقیق تر وارد یوتیوب شده و نحوه چسباندن محافظ صفحه روی گوشی ایفون رو ببینید(1-2 دقیقه بیشتر نیستش و خیلی مفیده).
تو مواد لازم نمک و فلفل یادت رفت!!
توضیح کاملی بود من با اینکه محافظم کلفتو ضخیمه بازم تاچ عالی کار میکنه اینجاست که عیار گوشی مشخص میشه
آقا من یه مشکلاتی اخیرا برام بوجود اومده :
- یکی اینکه من هم از بخش تنظیمات گوشی و هم از تنظیمات بخش دوربین، حافظه پیش فرض برای ذخیره عکسهای گرفته شده رو روی مموری کارت قرار دادم، اما نمیره. تو بخش دوربین اون بالاش آیکون کوچیک مموری کارت رو نشون میده و کنارش یه علامت تعجب و یه عدد صفره. چرا؟
- دوم اینکه بعضی وقتها موقع عکس انداختن گوشی ری استارت میشه و گاهاً بعد از این ری استارت مموری تقریبا پاک میشه! و بجای فایلهای من یه سری فایلهای عجیب و غریبی که گوشی نمیشناسه ظاهر شده که اسمهای چپر چلاقی هم دارن!
البته شاید این دو تا موضوع یه جورهایی هم به هم مرتبط باشن. چون وقتی با حافظه داخلی عکاسی میکنم مشکلی نیست و گوشی هم هیچ وقت با حافظه داخلی تا حالا ری استارت نشده...
سلام
من یه هفته است گوشی رو خریدم...هر دو روز یه بار شارژش می کنم...پس کی جا میافته این باتریش...مگه 800 ساعت نیست...داداشم با 5800 داره کلمو تو باتری میخوابونه...اونکه 406 ساعته...مرسی
نقل قول:
ممکنه مموریت ویروس گرفته باشه ..
احتمالا موزیک زیاد گوشی میدینقل قول:
سلام
من یه هفته است گوشی رو خریدم...هر دو روز یه بار شارژش می کنم...پس کی جا میافته این باتریش...مگه 800 ساعت نیست...داداشم با 5800 داره کلمو تو باتری میخوابونه...اونکه 406 ساعته...مرسی
وشی موزیک پلیر تو موزیک باطری رو بهتر نگه میداره ... اگه میخوای ببینی کدوم در واقعیت بهتره یه فیلم بگیر رو هر 2 بریز ... بزار جفتشون در حالت نرمال پخش کنند .. ببین کدوم زودتر تموم میشه هر کدوم زودتر تموم شد یعنی اینکه در استفاده از صفحه نمایش و با توجه به باتری توانش در انجام کارها کمتر یا بیشتره ..
با کسپر اسکای اسکنش کردم و هیچی پیدا نکرد، و همچنان علامت تعجب رو اون بالا نشون میده...الان وقتی میخوام عکاسی کنم ارور " Maximum number of items reached. Delete some items " رو نشون میده و ازم میخواد که چند تا از عکسهایی که گرفتم رو پاک کنم. من از ظرفیت 1000 عکسی این گوشی رو حالت استفاده از موری کارت خبر دارم. اما مشکل اینه که الان هیچ عکسی تو فولدر My Photos نیست!نقل قول:
ممکنه مموریت ویروس گرفته باشه ..
یه مموری دیگه امتحان کن ... چند تا عکس بگیر بین همین مشکلو داری ... اگه داشتی اگه گوشیت اگه گارانتی داره ببر درست کنن نداره ...فریمورتو عوض کننقل قول:
فقط ممکنه یه حالت دیگه هم باشه اینکه دستور داده باشی که فقط اطلاعات داخل گوشی رو ببینی از my file
یادم نیست s5230 هم میتونستی یا نه ولی فکر کنم میشد .. یه نگاه بنداز
یعنی چی؟ دقیقت باید چه جوری این موضوع رو چک کنم؟نقل قول:
فقط ممکنه یه حالت دیگه هم باشه اینکه دستور داده باشی که فقط اطلاعات داخل گوشی رو ببینی از my file
البته این مورد ثبات نداره. شایدم واسه من اینطوری هست. امکان اینکه مشکل از مموری باشه وجود داره.نقل قول:
من گوشی قبلیم البته سونی اریکسون بود ولی همین مشکل رو داشت مموری رو نشون میداد ولی هیچ استفاده ای ازش نمیکرد.
آقا استار من یه مشکلی پیدا کرده.گوشیمو دادم به عموم اونم رفت تو اس ام اس قسمتی که با دست می نویسی و با نا خونش فشار می دادو می نوشت الا یه 2 روزی هست که می با گوشی ور برم در وسط ال سی دی سیاه میشه از یه نفر پرسیدم گفتش که مایع ال سی دیت یه جا جم شده حالا من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز مموری رو از روی گوشی در بیار و با رم ریدر از روی کامپیوتر فرمتش کن و با یک آنتی ویروس قوی و آپدیت شده چکش کن.اون موقع روی گوشیت قرارش بده.نباید مشکلی داشته باشی.در غیر این صورت ایراد از مموری هست.معمولا این اشکالات در مموری های چینی زیاد دیده میشه.برای توضیحات کاملتر به این پست من در مورد مموری مراجعه کنید:
من اصلا موزیک کمتر 1 ساعت گوش میدم . 1 یا 2 ساعت بازی می کنم و 10 الی 15 تا مسیج می دم
من که کار زیادی ازش نمی کشم (مگه 800 نیست)
تازه بلوتوثم هم خاموشه و نور صفحه هم در حالت 4 هستش (بعضی موقع ها 3 )
نقل قول:
سلام دوست عزیز
باتری برای من حدود 4 الی 5 روز دوام میاره،در حالی که در طول روز موزیک گوش میکنم،مسج میدم،صحبت و بازی هم میکنم.
توصیه ای که میتونم بکنم اینه که همیشه بذارید باتری تا "آخر خالی بشه" یعنی گوشی پیغام تمام شدن باتری رو بده،اون موقع اول گوشی رو "خاموش" کنین و بعد بذارین فول شارژ بشه تا زمانی که خود گوشی پیغام بده که باتری پر هست و باید شارژر رو از برق بکشید.
به نظر من نور صفحه رو روی همون درجه ای که از اول توسط کارخونه تنظیم شده قرار بدین،همین طور میشه جهت بالا بردن عمر باتری توسط کلید های ولوم گوشی،موزیک و ویبره ای که هنگام فشار دادن کلید ها کار میکنه رو روی صفر تنظیم کرد.همین طور میتونید ویبره ی زمان تماس رو هم غیر فعال کنید.این موارد به نظر من میتونه توی عدم خالی شدن زود هنگام شارژ باتری و عمر بلند مدت باتری تاثیر داشته باشه.
در ضمن یک الی دو ساعت بازی کردن با گوشی به نظر من زمان خیلی خیلی زیادیه.
بیشتر از این چیزی به ذهنم نمیرسه خدمتتون عرض کنم.
سلام چند تا سوال داشتم
1- چیجوری میشه به مسیج ها از طریق کامپیوتر دسترسی پیدا کرد ؟
2- چیجوری میشه ضبط مکالمات منشی دسترسی پیدا کرد ؟(از طریق کامپیوتر)
3- چیجوری میشه وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کنیم شارژ نشه ؟
بسیار ممنون
کسی نیست جواب مارو بدههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
هیچ کدوم رو نمیدونم.نقل قول:
سوال 3 سوال منم بود که دوستان گفتند راهی وجود نداره
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیز لابد کسی نمیدونه که جواب نمیده.مشکل شما یه چیز نادره.نباید یه گوشیه تاچ رو دست هر کسی بدی تا با بیل و گلنک روی صفحش ضربه بزنه!
نقل قول:
جواب سوال اول و دومت با برنامه ی خود سامسونگ هست که یه محیط مجازی از گوشیت رو بهت نشون میده.
مکالمات منشی تلفنی هم به همون نام تو قسمت میسج ها فکر کنم باید باشه.
واسه سوال سومت هم راستش هیچ گوشی نیست که وقتی به سیستم وصل میشه شارِِِژ نشه. یعنی بخاطر کانکت شدن به سیستم به صورت خودکار گوشی شروع به شارژ شدن میکنه ولی خوب شارژی که با کامپیوتر میکنه خیلی طولانی و با ولتاژ و آمپر پایینه. اگه دقت کنی مثلا مقدار شارژ تو 1 ساعت با سیستم با 1 ساعت شارژ با کابل برق شارژر کلی فرق داره.
من خودم بخاطر امنیت و ویروس و اینه(که از سیستمی به سیستمم منتقل نشه) مموریم رو جداگانه وصل میکنم و استفاده میکنم که اگه احیانا ویروسی هم داره وارد مموری گوشی نشه! به سیستم خودمم همونطوری وصل میکنم و اسکن میکنم.
البته بگم. این سیستم شارژ نشدن و کانکت شدن رو الان گوشی سونی اریکسون جدیدا دارن ولی کارایی واسه کانکت شدن ندارن چون سرعت انتقال اصلاعاتشون تقریبا یک سوم وقتی هست که به صورت معمولی کانکت میشن
سلام
دوستان من میخوام استار بخرم ولی خیلی گیج شدم!!!!یکی میگه 5233 فارسیشه ولی واسه مسیج نوشتنش فارسی کار نمیکنه بهز یکی دیگه میگه5230 اصلا فارسی نداره باز یکی میگه فقط گارانتی داراش فارسی داره..............جریانش چیه؟؟؟
امروز چند تا مغازه رفتم(گرگان)پشت گوشی ها هرکدوم یه چیزی نوشته بود مثلا:
made in by sumsung.....mad in taiwan...made in vietnam...............بازم جریان اینا چیه؟
واسه باتریشم خیلی میترسم که قلابی نباشه چطوری باید تشخیص داد باتریش قلابی نباشه؟
من به گارانتیه ایران واسه موبایل اعتقاد ندارم حالا خواهش میکنم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
شما با گارانتی پارس مایکروتل بخرید تا خیالتیون جمع بشه . پشت مدل اصلی نوشته made by samsung .
موفق باشید.
سلام
اين گوشي چه رنگهايي دارد؟
نقل قول:
مشکی/سفید/صورتی/نقره ای
دوست عزیز لطفا قبل از پرسیدن سوال،تاپیک رو بخونید.این سوال دهها بار جواب داده شده.
سلام
از اصفهان با گارانتي ماكروتل 159 گرفتم كيف و قلم داشت جعبه آكبند بود كاملا هم فارسي است هم ارسال و دريافت مسيج و هم منوها. سوالي بود در خدمتم
نقل قول:
سلام دوست عزیز
خوب گرفتی.میشه ورژن فرمور خودتون رو بگید؟
سلام
من چند تا sms با برنامه خود سامسونگ در draft سیو کردم ولی میرم تو گوشی نشون نمیده در حالی که با برنامه خود ساسونگ نشون میده . باید چکار کنم تا در گوشی نشون بده ؟
با تشکر
جلل الخالق مدل خاورمیانه که قلم نداره کیفهم فک کنم نداشته باشه ماله منم آکبند بود فارسی هم داشت از کجا گرفتی؟نقل قول:
من از نیو شاپ که نمایندگی سامسونگ تو اصفهانه خریدم 165 بدون گارانتی!!!!!!
راستی ماله من تشخیص دست خط داره هم فارسی هم چندزبون دیگه
اتفاقا من هم همین مشکل رو دارم.چه کار کنم؟نقل قول:
سلام
من چند تا sms با برنامه خود سامسونگ در draft سیو کردم ولی میرم تو گوشی نشون نمیده در حالی که با برنامه خود ساسونگ نشون میده . باید چکار کنم تا در گوشی نشون بده ؟
با تشکر
2-فرمت sms های این گوشی چیه؟
دوستان من امروز s5233 رو از یه مغازه که بیشتر کارش پخش کلی بود(گرگان) با قلم و کیفش و سی دی و هندزفری و.... گرفتم 147000تومن.فارسی هم داره....فقط یه مشکل کوچیک داره اینه که برای نوشتن پیامک به فارسی به کیوورتی تبدیل نمیشه ولی با همون عربی هم میشه یه کاریش کرد.:5:
من نمي دونم چطور ورژن را بفهمم در ضمن تشخيص دست خط فارسي هم دارهنقل قول:
در ضمن کیبوردqwerty فارسي جايش كجاست در گوشي
اینم یه بازی قشنگ که کاملا فیکسِ استاره///
یکی از قشنگ ترین بازی هایی که تو گوشی انجام دادم...کد:http://www.4shared.com/file/i2EiGmbe/towerbloxxnewyork.html