البته من هم امروز توی اینترنت به مدل 37 اینچ سامسونگ برخورد کردم ، تقریبا از نظر مشخصات تفاوت فاحشی ندارند ولی تفاوت قیمت این دو مدل حدود 200 هزار تومن هست (ال جی ارزونتزه) و از طرف دیگه سری 650 سامسونگ هم خیلی توصیه شدهنقل قول:
البته من هم امروز توی اینترنت به مدل 37 اینچ سامسونگ برخورد کردم ، تقریبا از نظر مشخصات تفاوت فاحشی ندارند ولی تفاوت قیمت این دو مدل حدود 200 هزار تومن هست (ال جی ارزونتزه) و از طرف دیگه سری 650 سامسونگ هم خیلی توصیه شدهنقل قول:
-بياين بحث رو VS نكنيمنقل قول:
-مشخصات يكساني دارند ميشه گفت انتخابتون رو سليقه اي كنيد بهتر هست
-امكاناتي مثل USB اگر بيشتر براتون مهم هست C530 رو انتخاب كنيد
-ديزاين ها وتصوير ها رو مقايسه كنيد و انتخابتون رو انجام بدين
-توي اين رنج قيمت سوني ديگه نداره ولي كمي بيشتر C550 گزينه بهتريه نسبت به C530
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
-بله اين اينچ هم توي نت هست ولي توي فروشگاهها ميشه گفت وجود نداره تنها يك فروشگاه توي مشهد 37 رو ديدم وبه هر فروشگاه ديگه اي گفتم گفت اشتباه ديدين :46:نقل قول:
-من توصيه ميكنم از نزديك مقايسه اي داشته باشين و تجربي به نتيجه دلخواهتون برسين پنل LD650 هم گزينه خوبيه با توجه به امكانات و قيمت مناسبي كه داره
یکی به من بگه بین 46EX500 سونی و پلاسمای 42v20 پاناسونیک کدوم تصویرش باحال تره. خودم که بیشتر نظرم رو سونیه.
من تجربه ال سی دی رو دارم ولی تجربه پلاسما رو نه . با تصاویر تلویزیونها در مغازه ها هم نمیشه مقایسه کرد چون تنظیماتشون با هم فرق داره. در ضمن خودم می دونم کنتراست پلاسما بهتره و تمام مشخصاتشونه بلدم. ولی نمیدونم تفاوت دقیقا چقدره. آیا تفاوتی که عنوان میشه خیلی محسوسه یا زیاد محسوس نیست.
-اين انتخاب براي اون هايي كه مثل شما به LCD عادت كردند ويا تصاوير اون ها رو بيشتر ميپسندند كمي سخته مخصوصا زماني كه توي فروشگاه تصاوير نه چندان خوب پلاسماها رو ميبينيد كه اغلب بخاطر كاليبره نشدن وسورس هاي نا مناسبي هست كه به اونها وصل ميشهنقل قول:
-در مورد انتخاب بين دو مدل واقعا نميشه مقايسه كرد برتري هاي V20 كاملا محسوس هست
-البته توجه داشته باشين باز هم نظر و سليقه شماست كه حرف اول رو در انتخاب ميزنه :46:
خیلی متشکرم.نقل قول:
شما خودتون با چشم مقایسه کرده اید یا از روی مشخصاتشون به این نتیجه رسیده اید؟
من توی بعضی فروشگاهها که تصویر پلاسماها را دیدم بنظرم یه حالت دودی داشت ولی EX500 تصویرش خیلی براق بود . می دونم که فروشنده کنتراستش رو زیاد کرده بود اما اون تصویر دودی گیجم کرده. واقعا پلاسما بهتره؟ چقدر بهتره؟؟؟
دوستان عزیزی که میگن پلاسما خوبه همش روی رنگ مشکی بحث میکنند ولی تو رنگهای روشن LCD جالبتره و پلاسما یه حالت دودی داره. این عکس رو ببینید. تلویزیون پایینی پلاسمای پایونیره و بالایی LCD که مارکش یادم نیست.پایونیره واقعا دودیه!!! به نظر شما روشنایی LCD با حال تر نیست؟
حالا من موندم به این عکس و تصویرهای دودی پلاسماها در فروشگاهها توجه کنم یا طبق مشخصات برتر پلاسما روی کاغذ ، برم V20 بخرم. گیج شدم.
-من v20 رو هم ديدم توي فروشگاه ها متاسفانه كاربران تقريبا به نتيجه اي كه شما رسيدين ميرسننقل قول:
-منتها توي خونه با كاليبره كردن تصاوير خيلي متفاوت ميشه
-هر چند در مورد برايتنس پنل هاي پلاسما به صورت عمومي از ال سي دي ها عقب هستند
-اين يك انتخاب شخصي ميتونه باشه خيلي ها بخاطر همين برداشتي كه شما هم داشتين دنبال پلاسماها نميرن و براقيت و برايتنس و رنگ هاي جيغ ال سي دي ها رو بيشتر ميپسندند (شايد مثل خود من )
از جوابتون ممنونم.نقل قول:
بنظرم پلاسما برای کسانی خوبه که بیننده حرفه ای فیلمهای سینمایی هستند و میخوان توی اتاق تاریک فیلم ببینند. درست عینهو سینما . در این شرایط پلاسما بهتر جواب میده . اما برای اتاق روشن ، روشنایی LCD بهتره . درسته؟
-بيشتر اساتيدي كه در اين فروم هستند پلاسما دارند اين بر ميگرده به نظر وسليقه شخصي افرادنقل قول:
- در بيشتر رويوها و بررسي ها نمرات بالا مربوط ميشه به پلاسماها
-منتها حرفي كه هميشه ميزنم اين سليقه و نظر شماست كه تعيين ميكنه كدوم بهتره براتون نه هيچ چيز ديگه اي
-در مورد روشنايي هم توي سري هاي جديد neo pdp از جمله v20 كه دوستان در اين انجمن تهيه كردند كاملا رقابتي هست در مد دايناميك با ال سي دي ها
-منتها در حالت عمومي همچنان نسبت به ال سي دي ها در اين مورد امتياز از دست ميدن
سلام دوست عزیز t_tanhayam
از اینکه شما اینقدر فعال هستید تشکر می کنم
من در انتخاب خرید برای یک تلویزیون 46 اینچ با مبلغ حدود 2.5 میلیون مردد شدم شدید.
هر چی هم بیشتر می خونم بیشتر مردد می شم،اگه امکان داره راهنمایی نمایید.
با تشکر
-خواهش ميكنم لطف داريننقل قول:
-شما برند خاصي رو مورد نظر دارين؟ led ويا lcd ?
-lg le 8500
-samsung c6900
-sony ex700
.
.
.
من در انتخاب خرید برای یک تلویزیون مردد شدم شدید.Hitachi 42N03A 42" Full HD TV
هر چی هم بیشتر می خونم بیشتر مردد می شم،اگه امکان داره از نمونه هاي زير در خريد يكي راهنمایی نمایید.
Promo Expired Please click [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to return to the homepage
10,000:1 Contrast Ratio- 3HDMI, PC Input
Philips 42PFL3605 42” Full HD LCD TV
Promo Expired Please click [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to return to the homepage
Save AED 499
Free: HTS-3510 Home theatre + Wall Bracket + Delivery+ Installation.
- 42” Full HD LCD TV
- 4HDMI
- PIP & USB
TOSHIBA 40CV700 42"LCD Television
At: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Full HD 1920x1080
- Resolution
- USB
- 4xHDMI and PC Input
- Intelligent Back light Control
-چه مدل هاي كميابي تقريبا ؟
-بر چه اساسي انتخاب هاتون اينطور بوده ؟
-فكر ميكنم v700 گزينه معقول تري هست
با سلام مجدد
این چند روز خیلی مزاحم شدم ! خودم که قصد خرید 32 اینچ داشتم ، موندم توش ، بگذریم هیییییییچ ! جدیدا قراره واسه یکی هم 40 اینچ پیدا کنم :دی
میخواستم لطف کنید بهم بگین تا 2 ملیون تومان ، چی بخرم ؟ نظرم روی 40EX700 و 40C6960 هست !!! کدوم رو پیشنهاد میدین ؟ البته غیر از این دو مدل ، اگه چیز بهتری هم هست ، ممنون میشم معرفی کنید .
واقعا هم ممنون بابت کمک ها و راهنماییها تون
-خواهش ميكنمنقل قول:
-در مورد انتخاب هاتون بايد بگم 2 تا از بهترين ال اي دي هاي هر دوبرند هستند
-ex700 رو از نزديك كامل بررسي كردم وبه نظرم ميتونه بهترين گزينه در ال اي دي هاي سوني باشه در اين رنج قيمت
-همينطور c6900 سامي بهترين ال اي دي ومشابه c8000 كاملا در تصاوير 2d
-انتخاب ميتونه خيلي سليقه اي باشه امكانات ديزاين برند مورد علاقتون
-به هر صورت من هر دو مدل رو توصيه ميكنم :46:
سلام
led c6900 سامی ----t داخلی داره یا نه؟
با تشکر
نقل قول:
آقا خدا عمرتون بده ، خیر دنیا وآخرت رو ببینین
خیلی خیلی ممنون .
راستی ابی جان
تو برندای دیگه محصولی هست که مشخصه هایی مثل c650 داشته باشه..
حالا اینترنت Tv رو هم نداشت مهم نیست ها.. یا dlna..:31:
سلام دوستان قصد خريد يه ال سي دي 32 اينچ در حدود 600 رو دارم اگر لطف نماييد و بهترين گزينه رو معرفي نماييد يك دنيا ممنون ميشم...
کسی از کیفیت LCD های Hitachi خبر داره؟
یا برند SANYO .
من خودم با کیفیت هیتاچی حال میکنم .
از اون طرف پدر عزیز ارادت خاصی به سانیو داره که واقعا هم حق داره(یک UHF داشتیم که مارکش سانیو بود کیفیت رنگی داشت در حد .... در زمان خودش خیلی شاخ بود)
خیلی شبیه اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون میشه پیدا کرد
ایا این مدل گیرنده دیجیتال داره ؟
KDL-40EX700 : EX700 Series
من موندم بین 650 و 6900 کدوم را انتخاب کنم ؟
کسی میتونه کمک کنه ، کدوم کیفیت بهتری داره و تصویر را واضح تر و خوش رنگ تر نشون میده ؟
سلام
من تازه عضو شدم ، وقتي اين forum ميخوندم اطلاعات خوبي گرفتم ممنون از همه
يه سوالي داشتم ميخواستم پلاسما بگيريم بين سامسونگc460 و lg42pj350 نميدونم كدومو بگيرم
ميشه لطفا راهنمايي كنيد
بازم تشكر
به جای این دوتا به پلاسمای v20 پاناسونیک فکر کن که کیفیت تصویرش جفت اینارو دود میکنه :27:نقل قول:
-والا مدل مالزیایی که تهیه کردیم گزینه رو گویا داره منتها نتونستم فعالش کنم تا امروزنقل قول:
-در مورد مدل های داخلی c6200 گویا داره (البته به نقل از حرف یکی از دوستان)
سلامنقل قول:
من هم يه سوال مشابه داشتم
مي خواستم ببينم بين plasma samsung c460 و plasma LG42pj350 كدومشو بخرم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
هیتاچی کم گیر میاد واسه اینکه فعلا تی وی سازی نمکنه ایم مدلای تو بازارام همشون قدیمین سانیو هم توسط پاناسونیک خریداری شده.نقل قول:
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
جناب t_tanhayam شما به جای راهنمایی دوستان دارین به همه سامسونگ آفر میدین میشه بپرسم شما واسه سامسونگ کار میکنید یا نه؟
-بله گیرنده دیجیتال دارهنقل قول:
10:51 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
جناب t_tanhayam شما به جای راهنمایی دوستان دارین به همه سامسونگ آفر میدین میشه بپرسم شما واسه سامسونگ کار میکنید یا نه؟[/QUOTE]
-بزرگوار کمی وقت بگزارین سوال دوستان رو بخونید جواب من رو هم همینطور
-وقتی سوال میشه c6200 یا c6900 بگیرم به نظرتون باید بگم v20 تهیه کنید؟
-اون موقع برای panasonic کار نمیکنم؟
-الان شمابه همه panasonic v20 یشنهاد میدین من به شما میتونم بگم برایpana کار میکنید؟
-من به نظر شما بی احترامی کردم؟
-اره میتونید به lg ld650 هم فکر کنید گزینه خوبیهنقل قول:
-با امکانات کاملا مشابه c650
تا کمتر از یک سال دیگه همه تلویزیونها دیجیتالی میشن. دیگه نیازی به دستگاه Set Top Box نیست . حداقل خوبیش اینه که نمیخواد دو تا کنترل تو دستمون باشه . وقتی تلویزیون گیرنده دیجیتالی داخلی داشته باشه قدرت Upscaling معنی پیدا می کنه و کیفیت بیشتر میشه.
-به برند خاصی علاقه دارین ؟نقل قول:
-lg lcd340
-samsung c485
-علی جان هر دو مدل گزینه های خوبی هستند والبته با دیزاین متفاوتنقل قول:
-c6900 رو که از نزدیک بررسی کردم میتونم بگم کاملا تصویر شفاف تر وزنده تری داره منتها بخاطر ال ای دی حاشیه ای بودن مشکل clouding effect رو توی نماهای تاریک مخصوصا در منزل داره ولی خیلی بیشتر روش کار شده نسبت به سری های دیگه مثل c5000-c6200
-به نظز شخصی من اگر برایتنس بیشتر مخصوصا ودیزاین زیباتری میخوای گزینه خوبیه 6900
-در غیر این صورت c650 میتونه بهترین باشه
اینا رو ببین :نقل قول:
ابی جان مبارکه
چند خریدی ؟ چه سایزی؟
درود
میخواستم بدونم ایا این led گیرنده دیجیتال داره
Sony Bravia KDL-46EX700
چون استاندارد ایران ----t است بعضی ها میگن این سری گیرنده دیجیتال داره بعضی ها میگم نه تو سایت سونی ایران نوشته انالوگ
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
بله داره دوست عزیز..نقل قول:
با احترام چون مي خواهم از دبي خريد كنم قيمت اين مدلها 800تومن تا بدست من برسه 900ميشه مي خواهم زير 1ميليون خريد كنمبعد از كلي فكر و..اين سه مدل موجود انتخاب كردم تادر10روز اينده يكيشون تهيه كنم وحالا از بين اينه كدوم يكي بهتره با تشكرنقل قول:
مرسی والا به علت کمبود c650 و یک سری تجربه های شخصی که از نزدیک داشتم 46c6900 گرفتم از همونجا 2تومانی تا مشهد اب خورد الان مونیتور ندارم کمتر میتونم بیام اینجانقل قول:
یک وارسی میکنم ونظرم وبهت در موردش میگم
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
-به سلامتی کار های philips هم متفاوت هست اگر بتونید یک سری بالاتر این برند رو تهیه کنید کاملا ÷یشنهاد میکنم در بین انتخاب هاتوننقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان
راستش من میخوام برای خونه یه تلویزیون تهیه کنم . و خیلی هم نمیخوام چیز جدید و پیشرفته ای باشه چون مورد استفاده تقریبا همیشه شبکه های داخلی و ----- و هر از چند گاهی هم فیلمهای dvd میباشد . پس خیلی دنبال فول اچ دی و این حرفا نیستم و نمیخوام هم خیلی هزینه کنم بیشتر سایز بزرگ برام اهمیت داره . حالا پیشنهاد دوستان برای من چیه حدود 1,200 هم نمیخوام بیشتر هزینه کنم شایدم کمی بیشتر
با تشکر از تمام دوستان