يا خدا اين چه گرافيکيه عجيبه والا ، berbatov که از 2009 هم بدتر شده بازيکن های milan هم که کوچيک ترين فرقی نکردن
البته چيزی که واضحه اينه که بازی رو pc هست و high detail هم نيست
اگه باز هم عکسی داريد بزاريد ممنون
Printable View
يا خدا اين چه گرافيکيه عجيبه والا ، berbatov که از 2009 هم بدتر شده بازيکن های milan هم که کوچيک ترين فرقی نکردن
البته چيزی که واضحه اينه که بازی رو pc هست و high detail هم نيست
اگه باز هم عکسی داريد بزاريد ممنون
خدايي هر كي يه اپسيلون آيكيو داشته باشه مي فهمه كه گيم پلي فيفا آشغاله صد رحمت به فيفا 98 هر چي جلوتر هم مي ره مزخرف تر مي شهنقل قول:
pes كجا فيفا كجا
چی میگی؟نقل قول:
گیم پلی فیفا مگه چشه به اون باحالی.:41:وقتی شوت میکنی سنگینی توپ رو حس میکنی.
البته من رو xbox بازی کردم.
راستی یه وقت اینجا دعوا راه نیفته.هر دو بازی خوبن:دی
راست می گی من فیفا روی کنسول بازی نکردم اما چند ویدیو ازش دیدم که به نظر خوب میاد ، امیدوارم که pes 2010 هم خوب شده باشهنقل قول:
من نمیدونم والا چرا شما همش منتظرید تا از یه چیزی ایراد بگیرید.متلا همین عکس بالایی.....ویدیچ که خیلی خوب بنظر میرسه .برباتوف هم که بنده خدا زیره چشمش سیاه.شما تو عکس زیری ببینید و خودتون قضاوت کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یانکلووسکی و نستا هم که خیلی خوب هستن..حتما که نباید تغییر کنند...از قبل هم خوب بودن...تازه نما نزدیک نیست که بخوایم در مورد جزییات بحث کنیم....تازه این رو پی سی هستش و با بالاترین تنظیمات گرافیکی نیست.
فقط میمونه ون در سار که اونم حالت عادی نداره و حتما داره با کسی صحبت میکه.........من میتونم در همین پس 2009 در بازی چندتا عکس از بازیکنا در حالات مختلف مثلا شادی پس از گل یا......... بگیرم و کسانی که این عکس[عکس اولی] رو دیدن و گفتن ترسناکه اگه اونو ببینن دیگه فکر کنم شب تو خودشون......
در هر صورت بنظر من این طبیعیه.
کلا pes در زمینه طراحی جهره ها و استایل بازیکنها و طراحی پیراهن خیلی از رقیبش جلو هست.شما به پیراهن های منچستر نگاه کنید....لبه یقه ها..استینها...کاملا حس میشه که پیراهن به بدن بازیکنا نچسبیده و ازاد هستش...چیزی که من در عکسهای رقیب ندیدم.
کلا مشخصه کونامی امسال رو 3D چهرها هم علاوه بر تکسچرا کار کرده نیمرخ ویدیچ یو ببینید بهتر شده گونه هاش هم بهتر شده برباتوفم نیم رخش خیلی خوبه به نظرم....
راستی فردا فکر کنم آدام میخواست در مورد پلی تست نهایی اخبار بده خدا کنه تاریخ عرضه دمو رم بگه..
بابا شما هم به چه چیزایی گیر میدید هاااااا.فقط یه چیزی باشه روی داداشم رو کم کنم دیگه هیچی نمیخوام.
دوستان من قبلا فکر می کردم FIFA گرافیکش از PES بیشتره اما وقتی عکس زیر و دیدم فهمیدم فیفا گرافیکش کارتونی هست و PES گرافیکش واقعی تر هست به عکسی که گذاشتم خوب دقت کنید بنظرتون کدوم عکس به چهره ی واقعی انسان شبیه تره
تصاویر بزرگ را به صورت لینک قرار دهید!کد:http://www.axnama.com/images/ihio00anf9n3i1ceohrl.jpg
با تشکر Sam Fisher 09
کد:http://i26.tinypic.com/vfy0cp.jpg
کد:http://i32.tinypic.com/xlc9d1.jpg
کد:http://i25.tinypic.com/2dtssp3.jpg
:5:
اااااااا.....دوستان عکسی رو که locker در پست 2402 گذاشته دقت کنید......اخرین عکس سمت چپ..........
پشت سر تورس که داره میدوه مایکل اسین بازیکن چلسی:31::31:......کاملا مشخصه.....یعنی اینکه چلسی هم لیسانس شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟......یا اینکه در خود بازی ادیتش کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:
کاشکی لینک عکسها رو میذاشتی......
یه چیز دیگه هم هست....در همون پست زیر عکس مسی که داره شوت میزنه..........تصویر کوچیک سمت راست.......بازی دو تیم ویارئال و رم هستش اگه اشتباه نکنم.........به تور دروازه دقت کنید..........زرد رنگه.........درست مثله ورزشگاه ویارئال یعنی el madrigal ............:31:
واقعا دست locker جان درد نكنه با اين عكس هانقل قول:
خيلي عالي بودن.
با اين عكس ها اميد ما براي اجراي يك بازي در حد المپيك دوباره زنده ميشه:31:
تو عكس بازي برزيل - اسپانيا اگه به استايل كرنر زدن ژاوي دقت كنين متوجه ميشين كه استايلش نسبت به 2009 فرق كرده و دوربين هم مقداري به عقب رفته.
تو بازي ويارئال - رم رنگ تور دروازه به رنگ تور ورزشگاه ويارئال دراومده و جزئيات پشت دروازه واقعي و خيلي عالي طراحي شدن
تو بازي رئال - بارسلون هم اگه دقت كنين دوربين پشت دروازه خودنمايي ميكنه كه تو عكس هاي قبلي اين نوع دوربين رونمايي نشده بود و تبليغات دور زمين هم مختص ورزشگاه نيوكمپ و تيم بارسلون هستش.
تو عكسي كه از بازي ميلان و رئال گذاشته شده استايل دويدن كاكا واقعا real هستش و تبليغات هم براي ورزشگاه برنابئو هست. فقط يه چيزي كه منو آزار ميده اينه كه چرا هميشه از اين توپ دهه 60،70 تو بازي استفاده ميشه:13:به نظر من بايد يا اين توپو حذف كنن و توپ هاي بهتري جايگزين كنن ، يا توپ هاي بيشتر و متنوع تري تو بازي لايسنس كنن كه بازي عالي تر بشه.
تو بازي اسپانيا - ايتاليا تبليغات دور زمين براي من كه ناآشناست. براي شما چي؟
تو اون بازي چلسي - ليورپول هم چيزي كه خونمايي ميكنه لايسنس چلسي هست كه واقعا عاليه. نگاهي به تبليغات دور زمين بندازيد. فكر كنم مال جام باشگا ها باشه. ولي تبليغات جام باشگاه ها كه ثابت هست. پس جريان از چه قراره؟ من كه نميدونم:41:
بچه ها منتظر انتشار اخبار جديدي از بازي باشيد. چون اين عكس ها تا همين يكي دو روزه در اندازه واقعي منتشر خواهد شد.
من فکر نمیکنم که واسه جام باشگاهها باشه.اگه اشتباه نکنم این همون استادیوم jose alvalade ورزشگاه خانگی اسپورتینگ باشه که در 2009 هم بودش.نقل قول:
بنظر من اون شخصی که بازی رو تست کرده اول یه سری به قسمت ادیت بازی زده و پیراهن چلسی رو از همون جا ادیت کرده همچنین تور دروازه یکی از استادیومها رو زرد کرده چون اصلا اون ورزشگاه شبیه el madrigal نیست!!
شاید هم من اشتباه کرده باشم....به هر حال باید منتظر اخبار جدید باشیم:46:
دقیقا اون ورزشگاه خانگی رم هست که رنگ تور دروازه را ادیت کردن!
جزیدات پشت دروازه وحشتناک فوقالعاده هست!
استیل کاکا بسیار بسیار عالیست!
حیف عکسها کوچک بودند!
اینا آمار تواناییهای تعدادی از بازیکن تویpes 2010 هستش من صبح اینا رو توی pesgaming گذاشتم ( آخه اونجا خیلی طرفدار داره این چیزا ) گفتم شاید اینجام برای دوستان جالب باشه .
به دلیل تعداد زیاد عکسها من یک نمونه رو انتخاب کردم بقیشو از اینجا و صفحه قبلش ببینید :
[html]http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=72338&page=4[/html]
Xavi
بترتیب :
Foot
Favored side
Position
Attack
Defence
Body balance
Stamina
Top speed
Acceleration
Response
Agility
Dribble accuracy
Dribble speed
Short pass accuracy
Short pass speed
Long pass accuracy
Long pass speed
Shot accuracy
Shot power
Shot techtinque
Fk acc
Swerve
Header
Jump
Technique
Aggression
Mentality
Keeper skills
Team work
Condition
Weak foot acc
Weak foot frequency
Constitution
سینا جان این اسکن ها تا جایی که یادم میاد مربوط میشن به دو هفته پیش پس زیاد هم جدید نیستن بنابراین ممکنه اسکرین شاتی ازشون منتشر نشه .نقل قول:
اینم دوتا اسکن دیگه :
[HTML]http://lh4.ggpht.com/_DjaZ6gx6djk/SpROi-EUp6I/AAAAAAAABvk/BXxDrLcZfyw/1.jpg[/HTML]من توی قضیه این دوربینها و لایسنس چلسی موندم آخه اگه عکسا جدید بودن باز میگفتیم شاید تازگی اینا اضافه شدن اما اینا مربوط میشن به قبل :18:.
[HTML]http://lh4.ggpht.com/_DjaZ6gx6djk/SpROjU0imZI/AAAAAAAABvs/IVvdDgcfTvI/3.jpg[/HTML]
در ضمن از ریز بینی و اطلاعات دقیق شما و JUSTIN عزیز خیلی لذت بردم .
از بابت عکس ها ممنون راستی اين final test کی هست؟ کسی خبر نداره اخبار جديد کی منتشر ميشه
در همین سایت pesgaming توانایی های دو تا از بازیکن ها هم توی پست ها بود:
RIO FERDINAND:
Attack 65
Defense 96
Balance 87
Stamina 82
Top Speed 82
Acceleration 82
Response 91
Agility 77
Dribble Acc. 77
Dribble Speed 69
S-Pass Acc. 80
S-Pass Speed 85
L-Pass Acc. 76
L-Pass Speed 75
Shot Precision 64
Shot Power 80
Shot Tech. 62
Header 83
FK Acc. 65
Curling 67
Jump 85
Technique 80
Aggression 63
Mentality 85
GK Skills 50
Team Work 85
HENRY
Attack 95
Defense 40
Balance 83
Stamina 77
Top Speed 88
Acceleration 84
Response 83
Agility 82
Dribble Acc. 87
Dribble Speed 86
S-Pass Acc. 83
S-Pass Speed 81
L-Pass Acc. 83
L-Pass Speed 85
Shot Precision 95
Shot Power 85
Shot Tech. 93
Header no sorry
FK Acc. no sorry
Curling no sorry
Jump no sorry
Technique no sorry
Aggression no sorry
Mentality no sorry
دوستان متاسفانه توی این عکس هایی که گذاشتید چلسی لیسانس نشده و دوباره از آرم و کیت ساختگی KONAMI برای چلسی استفاده شده نمیدونم چرا دوستان میگن چلسی لیسانس شده در صورتی که توی همین عکس ها که گذاشتید لیسانس نیست
نه چلسی لیسانس نیست تو این عکس که مسی داره شوت میزنه تیم حریف چلسیه آرم رو لباسشون همونیه که تو 2009 واسه چلسی گذاشته بودن تازه کاروالیو هم از دور معلومه (آخرین بازیکن) قیافش تاره ولی تابلو ء که کاروالیو هستش از موهاشم میشه فهمید.نقل قول:
سلام به همه دوستان خوب در این تاپیک ... من پارسال هم تمام مطالب این تاپیک ( سری های pes ) رو دنبال می کردم و امسال هم کمی دیرتر دوباره برگشتم ... از همه دوستان واقعا تشکر می کنم به خاطر این اطلاع رسانی های عالی !!
راستش من خیلی دوست دارم توی بحث ها شرکت کنم و در اطلاع رسانی دوستان کمک کنم ولی به دلیل مشکلات زیادی که دارم (از جمله سرعت کم اینترنت و کمبود وقت ) نمیتونم !! ان شاالله سال بعد اگر زنده باشم حتما تو بحثا شرکت میکنم.
می خواستم خواهش کنم چند لینک از ویدیوهای گیم پلی یا ... بازی رو که حجم زیادی نداشته باشن بذارین تا بتونم از وضعیت pes 2010 باخبرتر بشم ...
با تشکر ...
pes10 کی میاد به بازار ایرن؟
1388-07-30نقل قول:
منبع : www.gamersland.ir
تصاویر چهره ی بازیکنان تیم ملی آلمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام-اگه-میشه-یکی-بگه-این-بازی-خوبه-یا-بد-مرسی
لطفا تصاویر بزرگ رو بصورت لینک بزارین کسانی که اینترنت dial up دارن به مشکل برنخورن.
خیلی عالی کار کردن رو چهره ها!
تازه من که با adsl وارد میشم با مکافات این صفحه رو باز کردم حالا حساب کنین اونکه diap up چطور صفحاتو باز کنه . مدتیه توی تاپیک اصلا به این مساله توجه نمیشه .نقل قول:
من وقتی میخوام یک سری عکس بزارم توی تاپیک سعی میکنم حتی الامکان کوچکترین سایزو ( با توجه به اینکه کیفیت عکس نیاد پایین و عکس تار نشه ) انتخاب کنم .لطفا رعایت کنین دیگه .
واقعا چقدر خوبه که همیشه و در هر موقعیتی به حقوق همدیگه احترام بزاریم .
این ویدئو هم بد نیست فکر کنم تو یکی از این نمایشگاه هاست باید بازیهای XBox باشه بیشتر روی Pes 2010 بحث
میکنند فکر کنم به زبان ایتالیایی صحنه هایی از بازی هم بین ایتالیا و هلند همینطور برزیل و انگلیس هم نشون میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.matuk.com/2009/08/27/konami-gamers-night-pes-2010-saw-etc/
اینم یکی از تبلیغ های کونامی برای Pes 2010 :46:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=nGiR-5QQ1Qc
آقا معلوم نشد که final test چه زمانی برگزار ميشه؟ خبری عکسی؟ هيچی؟...
دوستان ، عکسهایی که در پست 2418 گذاشتم اگه یه مقدار سنگین هستن به خاطر اینه که هرچی گشتم عکس کوچکتر پیدا نکردم ، می خواستم لینک بگذارم اما گفتم اینطوری جذابتره ، به هرحال از اونایی که به مشکل برخوردن معذرت می خوام
کمتر از یک هفته دیگه .آدام چند روز پیش میگفت 16 سپتامبر گزارش پلی تستو توی سایت میزاره .نقل قول:
پس الان ویرایشش کنید.:11:نقل قول:
خداييش گرافيك بهتر شده و عالي شده اما گيم پلي چشمم آب نمي خوره
نقل قول:
دوست گلم وقتي شما بازي مي كني كه ديگه اين تفوت برات مهم نيست كه كارتوني يا غير كارتوني باشه اصل گيم پلي هست كه كونامي از بنيه ضعيفه
قبل از اينكه من فيفا باز بشم كلی عكس بود مثل همين ... كه فيفا رو با PES مقايسه ميكرد ... يه سری الكی در مورد گيم پلی فيفانقل قول:
نظر ميدادن ولی وقتی تجربه كردمش ديدم واقعا اون چيزی نبود كه ميگفتن ! با سرچ كردن اين عبارت : PES Vs. FIFA كلی عكس مياد
كه يه سريشون نشون دهنده ی برتريه PES نسبت به فيفا هست يه سری ديگه نشون دهنده ی برتريه فيفا !! از روی عكس نميشه قضاوت كرد
بايد بشينی خودت بازی كنی ...
در كل گرافيك PES خيلی بهتر شده نسبت به شماره ی قبلش ! به خاطر همون نسخه ی 2009ـش هم بود كه من بيخيال
PES شدم ولی كم كم داره دوباره از اين بازی خوشم مياد ... حالا بايد ديد گيم پليش چه جوريه ...
نقل قول:
دوست خوبم شما اگه كمي دقت كنيد حداقل از نظر گيم پلي فيفا سره چون نزديك به 15 ساله تجربه داره
در ضمن كلا فيفا اكه فوق العده گرافيكش بد باشه نمي دونم چه جوريه آدمو با اون ابهتي كه داره ميگيره ولي پي اس يه جورايي اگه هزار دي وي دي هم باشه چون اسيايي ها ساختنش آدم خوشش نمياد
اين هم آمار خيلي جالب
اين هم منبع
من این تیکه از حرفتو قبول دارم که فیفا ابهت داره. من خودم الان طرفداره اصیل PES هستم ولی فیفا خیلی ابهت داره مخصوصا نسخه ی کنسولش :18:نقل قول:
در فیفا ی PC به خاطر اینکه همه ی تیم ها لایسنس شدن و ورزشگاه ها همه مثل خودشون و تماشاگرا هم از طرفی دیگه به بازی هیجان میدن ولی من همچنان PES رو ترجیه میدم چون گیم پلایش از فیفا 09 در PC بهتره.
نقل قول:
چشم نوكرتم به خدا
نقل قول:
كلا وقتي بازي مي كني تو بازي درك مي كني كه چند تا آدم حسابي روش كار كردن
يه عكس هم از بازياي ملي جديده جديد
و اين هم يكي ديگه
يه عكس از استاديوم جديد
خيلي جالبه كه امسال استاديوم ها بيشتر و بهتر شدن
Minimum requirements PES 2010
PES 2010 Minimum requirements :
System: Windows XP SP 3, Windows Vista SP1 System, Windows 7
Processor: Intel Pentium 4 2,6 GHz
RAM: 1,5 GB
Hard disk space: 9 GB
Video: GeForce 6800GT 256 MB
Recommended requirements:
System: Windows XP SP 3, Windows Vista SP1, Windows 7
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz
RAM: 2,5 GB
Hard disk space: 10 GB
Video: GeForce 8600 GT 512 mb
رسمیت این اطلاعات رو نمی دونم ، اگه کسی اطلاعاتی داره بده
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا امسال به هوادارنا يا تماشلگران كاري ندارن و نسبت به پارسال پيشرفتي هم نداشته خودتون دل بدين
شما هم که زدی تو کاره اسپم ! آخه این مساله دیگه گفتن داره که منظوره من بازی بوده یا EA !نقل قول:
اولی ف***ر هست ، دومی هم خرابنقل قول: