ميگم اپرا ميني روش فول اسكرين اجرا ميشه ؟
ميگم اپرا ميني روش فول اسكرين اجرا ميشه ؟
آرهنقل قول:
تو ساتیو که اجرا شد. هم اپرا مینی 4.2 و هم 5 بتا 2. البته برای این گوشی ها Opera mobile بهتره!
به ساده ترین روش ممکن.نقل قول:
تو خیابان داشتم میرفتم مغازه یکی از دوستام, باش حرف زدم بعد چون میخواستم به یکی دیگه هم
زنگ بزنم گذاشتمش تو جیب کناری کاپشنم, در صورتی که همیشه میذاشتمش تو جیب بغلم!!!
خلاصه رفتم یه روزنامه بخرم, بعد از خریدن روزنامه دست کردم تو جیبم که دیدم بله جا تره و بچه نیست :41:
در کمتر از 3-4 دقیقه 600 تومن پر, البته الان بیشتر از اینکه حصرت پولشو بخورم, حصرت خود گوشی میخورم
چون واقعا بش وابسته شده بودم :40:
خب شاید از تو جیبت افتاده !
پنجشنبه میرم شی رو میخرم 500 تمن
میام براتوت ریوو جدید مینویسم
اینو که دیگه همه دارن
برو امنیا 2 بخر هم از این خیلی بهتره هم خودت اولین نفری هستی که میخریش ریویوشو بنویس دمت گرم :27:
نه امکان نداره, چون جیبم مستطیل رو به بالاست و خیلی بزرگنقل قول:
هیچ رقمه امکان نداره که بیوفته.
نقل قول:
حسن فرض میگیریم که از تو جیبش افتاده باشه ! بالاخره یکی پیداش کرده ...و قطعا شماره دوستان و خانواده این دوستمون هم تو دفتر تلفن بوده و این دوستمون هم باهاش تماس گرفته ...با این حساب میتونسته پس بده وگرنه حتی اگه افتاده باشه و ورش داره بازم دزدیه و فرقی نداره
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعد یه خواهشی از دوستان میکنم این که بیشتر از اینکه اون بدبختو نفرین کنند ! کسانی که باعث شدند اون بدبخت این کارو بکنه نفرین کنند ... تاییدش نمیکنم ولی شاید از رو مجبوری این کارو کرده باشه و نفرین ما نه به عنوان یه عامل اثر گذار مثل مرگ طرف ! بلکه به عنوان یه عاملی که تو ذهن ما واقعیت رو دگرگون خواهد کرد اثر میزاره و شما رو از حقیقت دور میکنه ...
با تشکر :11:
نقل قول:نقل قول:
Mobiola Webcam 3.50
فقط برای سیمبین با قابلیت اتصال به کامپیوتر از راه وای-فای، بلوتوث و کابل! بهترین برنامه هست... :31:
من روی N82 خودم نصبیدم، چندین و چند رزولوشن برام تعیین می کنه. یکی 320x240 برای دوربین اصلی، یکی 177x144 برای دوربین دوم، یکی 240x320 برای اینترفیس گوشی ( توضیح می دم ) و دست آخر هم یک 640x480 که با کیفیت ترین فرمت فیلمبرداری دوربین اصلی گوشیم هست رو قرار می ده.... :5: که مطمئنا این آخری برای امنیا HD می 720x480 که دیگه می ترکونه!!! :18:
درباره اون 240x320 اینترفیس باید بگم که هر کاری توی گوشیتون بکنین میاره روی صفحه نمایش. برای نمونه می خواین کیفیت و شیوه عکس برداری با امنیا HD رو به دوستتون از طریق اینترنت یاد بدین. کافیه گوشی رو بندازین روی این حالت اون وقت اینترفیس گوشیتون میاد توی وبکم یاهو مسنجر... :دی :27::10:
شاد و پیروز باشین :10:
این عکسی کلی از اینترفیس برنامه هست:
این هم عکس هایی از محیط اینترفیس گوشیم. با کمک این برنامه می شه به طور آنلاین آموزش از طریق گوشی وبکم شده راه انداخت:دی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد و پیروز باشین :10:
دوستان فلش این گوشی قوی هست یا نه و ایا لنز دوربینش ضد خش هست
فلشش در بین ال ایی دی ها جزو پر نور ها رده بندی میشهنقل قول:
بله بجز تعداد معدودی از گوشی ها لنز تمام گوشی هایی که کاور لنز ندارن ضد خش هستش
البته کاش ضد کثیفی هم بود چون پاک کردنش بصورت کامل با توجه به طراحی قسمت دوربین
یه کم سخته
دوستان تا الان بهترین و جدیدترین فریمور اصلی ( کوک نشده) که حد اقل بتونه اس ام اس فارسی رو بخونه چی هست؟
فریموری که مصرف باتریش کم باشه و سرعت گوشی هم خوب باشه ..
اگه بگید خیلی ممنون میشم . با تشکر
مگه فارسی نداره؟؟؟؟ :18:نقل قول:
کسی از این فرمویر جدیده که بعد از اعتراضا سامسونگ وعده اش رو داده بود خبر نداره؟
کی می اد؟
اگه اومده چه طوریاس؟
من اینو دارم دانلود میکنم که بریزم رو گوشی از شر IF 6 خلاص بشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فریمور رسمی بهتر از این هم هست؟؟؟
مطمئن باشم که کوک نشده و رسمی هست دیگه؟؟
میتونه اس ام اس فارسی رو بخونه؟؟
مشکلاتی که تو فریمور IF6 هست تو این XXII1 برطرف شده؟
منو و تسک منیجر 3 بعدی داره؟
چه امکاناتی بهش اضافه شده نسبت به IF6 ؟؟
من گوشی رو دیروز خریدم ولی چرا بعضی موقع ها روی حالت شتاب سنج برای دیدن فیلم میره بعضی مواقع نمیره؟
اگه منظورتنقل قول:
xxii2
هتستش که خیلی وقته ریلیز شده البته فقط برای آپ دیت با پی سی استودیو
ولی واسه خاورمیانه هیچی ریلیز نشده
کوک شده اش نیومده
منم این گوشی رو گرفتم.از نماینده اصلی.فروشنده 40تومنم گرفت که مثلا برنامه برام بریزه:13:گفت باید از همین جا برات بریزم .
فقط چندتا مشکل دارم.sms که میاد خودش میره تو حالت شتاب سنج.صدای هدفونش اونقدرها هم خوب نیست.
در مورد عکسش هم باید بگم انتظار بیشتری ازش داشتم.دوربینشم با اینکه میگن hd میگیره فرق خاصی با vga ندیدم.
حالا اون طور که فهمیدم فعلا بهترین فریمور اصلی فریمور XXii1 و XXii2 هست و فقط 2 فریمور اصلی IF6 و IF2 هستن که منو و ... فارسی رو دارن که IF6 رو موبایل به صورت فابریک
نصبه و تعریفی نداره و IF2 هم که قدیمی تر از اونه و کلا IF6 تو نت نیست واسه دانلود.
حالا میخوام بدونم الان بهترین فریمور که منو و ... فارسی رو کامل ساپورت کنه چه فریموری هست؟؟
کوک نشده که IF6 هست فقط . کوک شده چه فریموری از همه بهتر و باگش کمتره که فارسی رو کامل داشته باشه؟؟
اگه لینکش رو بزارید دانلود کنم ممنون میشم..
hx1.76 بهترین و کاملترین فیرموییه که فارسی داشته باشه . البته منوی فارسی نداره و فقط خوندن و نوشتن فارسی داره.نقل قول:
hx2.0 هم به زودی با kinetik scrolling میاد.
کیفیت تصویر آی 8910 با میلستون موتورولا
مشخصات صفحه موتورولا :
TFT capacitive touchscreen, 16M colors
Size 480 x 854 pixels, 3.7 inches
این 8910 پوز هر چی ال سی دیه زده !
ولی بین خودمون باشه الکی رنگ ها رو زیاد میکنه :31:
من هر دفعه که با گوشیم i8910 کرا میکنم بیشتر مست و مجنونش میشم
حالا هی برین ساتیو بخرین
نه بابا، یه فرمویر جدید رو قولش رو داده بودن.نقل قول:
چند وقت پیش توی جی اس ام ارنا خبرش رو دیدم. یه وبلاگ هم برای این گوشی رفتم، گفته بود اولین ریژنش توی همین ماه ( ژانویه 2010 ) ریلیز می شه. ( بعد از پست دادن فهمیدم.)
گویا توی این فرم ویر اون کینتیک اسکرولینگه، چیه؟ اون اضافه می شه به گوشی. حالا چی هست؟
واقعا گوشی با این سخت افزار به این قدرت مندی چرا باید در زمینه ی نرم افزار انقدر بد عمل کنه؟
این فرم ویر hx 1.7 رو که من ریختم کلی باگ داشت که. نه اسمارت کام روش باز می مونه نه گارمین. البته به خاطر این اینترنت بوقی هنوزم روی گوشیمه. اکس پلور رو هم به همون صورت احمقانه نمی تونم اجرا کنم. یعنی اون اوکی پایین رو نمی تونم انتخاب کنم که حد اقل وارنینگ اولیه اش بره. ( البته این فرم ویر رو ی خودش یه فایل منیجر قدرت مند داشت. اما اون کجا و اکس پلور کجا.)
یه چندین تا سوال دیگه برام پیش اومده.
1- مگه نگفتین که قبل از فلش کردنش یه بک اپ بگیرم و بعدش کل مموری رو پاک کنم چون یه سری برنامه ها فایل هاش می مونه؟ خوب من این کار رو کردم، اما بعدش با پی سی سوئیت که همشون رو برگردوندم برنامه هایی که قبلش ریخته بودم بازمم اجرا می شدن. چرا این شکلی شد؟
2- این سازندگان محترم چی کار می کنن که نمی شه روی سخت افزارشون سیستم عامل دیگه ایی ریخت؟ کسی می تونه دورشون بزنه و یه سیستم عامل دیگه بریزه روی اینا، مثلا اندرویید؟
3- برای این گوشی ماشین حسابی می شناسین که ماشین حساب مهندسی باشه؟
4- برنامه هاش واقعا کمه یا توی این فروم کمیابه؟ توی موبال9 کلی برنامه پیدا کردم توی این کتگوری.
5- تم های مختلف باید روی این گوشی کار کنن نه؟ من یه تم دانلود کردم که اصلا قبولش نکرد. باز هم صفحه ی اصلی همون تاچ ویز سامسونگه با تمام ویدجت هام. این تمه مشکل داشت یا این فرم ویره یا این گوشیه یا کلا تمام امنیا اچ دی ها؟
6- مگه این گوشی فلش نمی خونه؟ چرا این خبر که اندرویید هم فلش رو قراره ساپورت کنه این همه جنجالی بود؟
7- می شه خودمون فرمویر برای این گوشی بسازیم؟
8- سوال اصلیم یادم رفت. انشالله بعدا.
بله فریموری که قولش رو داده بود برای ایتالیا ریلیز کرده ولی واسه خاورمیانه نهنقل قول:
بله پشتیبانی نرم افزاریش به پای نوکیا نمیرسه
ولی بازم خوبه شما گوشی های سونی رو ببین
چند تا آپ برای ساتیو اومده ؟
ال جی هم ماشالا در زمینه آپ دیت
تعطیله !
1. درست سوالتون رو متوجه نشدم
2.اون بحث که کاملا تخصصیه ولی فقط میتونم اینو عرض کنم که این موضوع به طراحی سی پی یو ایی
که در گوشی استفاده میشه ربط داره تا باس رم دینامیکی و....
یه عده روش کار میکردن که آندورید نصب کنن رو8910 که موفق نشدن
3.آره چند تا ماشین حساب براش اومده
4.یه مقدار برنامه براش کمه ...بچه های بخش برنامه هم یه مقدار گرفتارن و فعالیتشون کم شده
5. من تمی ندیدم که ویدجت های سامسونگ رو تغییر بده ولی شما
اگه idle رو عوض کنی با تغییر تم آیکون ها تغییر میکنن
6.بله میخونه ..وقتی ایراد اصلی یه سیستم عامل مرتفع بشه خبرش مهم میشه
البته خوندن فایل های فلش مربوط به برنامه اس و مروگر این گوشی فایل های فلش رو تو محیط وب
اجرا نمیکنه
7.خودمون فریمور کوک کنیم یا بسازیم ؟
ساختن فریمور که کار یه تیم هستش که چند ماه طول داره
ولی اگه برنامه نویسی با c++
بلد باشی میتونی آشپز(کوکر ) بشی:46:
دوستان یه سوال در مورد لنز دوربین 8910 داشتم . لنزش ساخت چه شرکت و کشوری هست؟؟
میتونه حریف کارل زایس و اشنایدر بشه؟؟؟
ساخت خود شرکت سامسونگه :31:نقل قول:
لامصب سامسونگ همه چی تولید میکنه از لباس شویی تا لباس فضا نوردی :27:
خوب خیلی ممنون که جواب های درست حسابی دادید.نقل قول:
1- می گم گوشی رو فلش کردم مگه نباید برنامه هایی که روش ریختم پاک می شد؟ چرا همشون با پی سی سوئیت برگشتن؟>
2- حالا از پایهه هیچی، نمی شه یه کاری کرد که مثلا سیستم عامل پایه اش سیمبیان باشه، بعد روئی اون اندروئید بریزیم؟ یادمه چند وقت پیش کار یه هکر خیلی سر و صدا کرده بود که روی سیمبیان ویندوز 98 و اکس پی ریخته بود. می گم حالا نمی شه به جای یه همچین حماقتی یه سیستم عامل موبال ریخت روش؟ سیستم خود گوشی هم خیلی سبک باشه و فقط مواد اولیه داشته باشه و دو سه تا شبیه ساز تا اندروئید روش اجرا شه.( بدجوری رفتم تو کف اندروئید. اما ما به ایفون او اس و ویندوز موبایل هم راضی ایم. :دی.)
3- خوب این چند تا ماشین حساب رو از کجا می شه پیدا کرد؟
4- ممنون ، یشالله گرفتاریاشون تموم شه.
5- چی کار کنم؟ این idle رو عوض کنم ایکون ها تغییر می کنن یعنی چه؟
6- مرورگر من که تا الان با فایل های فلش مشکلی نداشت. اتفاقا توی فیچر هاش توی جی اس ام ارنا هم نوشته بود که اینترنت رو می شه با فلش کامل تجربه کرد. مطمئنی توی اینترنت ساپورت نمی کنه؟
7- اره گفتم از پایه یه فرم ویر جدید بسازیم ببینیم چی می شه. البته من که نه. c++ من در حد پرواز کردن مرغه. همون چند متری که مرغ می تونه بپره رو منم می تونم توی سی کار کنم.
8- این پایتون و سیمبیان پایپ چی هستن؟ پایپ رو ان اینستال کنم چی می شه؟
9- اگر به خاطر داشته باشی چند صفحه قبل که خبر فلش کردن گوشیم رو دادم و باگ هاشو گفتم و گفتم که کسی فرم ویری که فارسی رو ساپورت کنه نمی شناسه، شما یه فرم ویری معرفی کردی. لینک هم دادی. حالا من امروز اومدم با کلی تشریفات دانلود کنم دیدم ارور فایل نات فاوند داد. 404. لینکه خرابه. لینک دیگه ای از این فرم ویر سراغ ندارید؟
10- ممنون. بیشتر از این توی یه پست جوابم رو بدید دیگه خوبیت نداره. باقی سوالا بعدا.
مهمترین ویژگیه این فریمور: اضافه شدن اتوفوکوس به حالت فیلمبرداری و بهبود مرورگر وب و اضافه شدن اسکرول دامنه دار هست.کد:http://www.gsmarena.com/more_updates_for_samsung_i8910_omnia_hd_on_the_way-news-1371.php
دوستان من میخوام گوشی رو بخرم و در موردش تحقیق کردم گوشی فوق العاده ای هست ولی یه چند مساله منو به شدت نگران کرده تا جایی که داره پشیمونم میکنه که نخرمش.
پریدن بوت گوشی ( به چه دلیلهایی بوت گوشی میپره؟؟ ظاهرا درست شدنش هم واسه من که تو شهرستان هستم غیر ممکن هست و اگه بوت گوشیم پرید باید بندازمش دور ؟؟؟ چرا نوکیا بوتش نمیپره؟؟؟ من اهل فریمور عوض کردن نیستم ولی اهل ریختن برنامه و بازی و تم هستم آیا با این 3 تا کار هم بوت گوشی میپره؟؟؟
ضبط صدا ( یعنی گوشی به این غولی نمیتونه یه صدا رو ضبط کنه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا عجیبه . تو خود گوشی رکوردر صدا نیست؟؟
اگه بریزیم روش هم کار نمیکنه؟؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه خیلی ضایع میشه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیمبیان گوشی( میگن سیمبیان مخصوص نوکیا هست و سیمبیانی که سامسونگ از نوکیا خریده رو گوشی 8910 خیلی کمبود داره و کلا با گوشی سامسونگ فیت نیست . حقیقت داره؟؟؟
به نظرم اگه برم تو برند نوکیا و همون n97 رو بگیرم خیالم از بابت بوت گوشی و ضبط صدا و سیمبیان و ..... راحته
خواهش میکنم کمکم کنید و جواب بدید
1- بین این همه بچه های پی سی ورلد و موبایلستان فقط یه نفر بوت گوشیش پریده تاحالا ، شما اگه فرمویر اصلی بریزی مشکلی برات پیش نمیاد ، تازه اگه بوت بپره لازم نیست گوشی رو بندازی دور ، خرجش 50 تومنه.نقل قول:
با ریختن برنامه و بازی بوت نمی پره اما برای همه لازمه که گوشی رو یکبار فلش کنن چون تاحالا خیلی از اشکالاتش توی فرمویر ها رفع شده و قراره بازم رفع بشه (ر.ک به پست قبل از پست خودتون 2392)
-----
2- اون ضبط صدای مکالمه منظوره که انجام نمیشه والا رکورد صدا که خود گوشی داره . تازه ضبط صدای مکالمه رو هم همین الان دیدم یکی تو موبایلستان فایل برنامشو گذاشته وگفته که کار میکنه
----
3-سیمبین مال شرکت نوکیاست ، اما خب که چی ، هر برنامه ای که روی سایر سیمبین های ورژن 5 مثل n97 ، 5800 و ... میاد روی این نصب میشه که هیچی ، یه سری هم فقط روی این گوشی به صورت روون اجرا میشه چون سخت افزارش از تمام اونا قوی تره.
تنها مشکلات نرم افزاری سیمبین که من توی این گوشی دیدم یکی اینه که برای مارک کردن هر فایل باید option رو بزنی و روی مارک کلیک کنی . (دکمه ی مخصوص نداره ) دوم اینکه توی call log بغل اسم هر شخص فقط عکس موبایل انداخته در حالی که ممکنه اون شخص از خونه زنگ زده باشه . (آیکون جدا برای Home و موبایل و ... داره فقط نمیدنم چرا تنها توی قسمت کال لاگ ، آیکون همه رو موبایل نشون میده)
و یه مشکل دیگه اینکه ظرفیت درایو C گوشی خیلی زیاد نیست (بسته به فرمویر های مختلف حدود 90 مگ) و با نصب برنامه زیاد ، گوشی تو قسمت اس ام اس کند میشه . (مال من که فقط تو اون قسمت کند میشه و یه بار حتی درایو C به 5 مگ رسید همچنان منو ها سریع بودن)
-----
4-به نظر منم اگه اینکارو بکنی از هر جهت که فکرشو بکنی ضرر کردی !
:11:
سلام بر همگینقل قول:
مهدی جون؟ این فرمویر تازه فارسی داره یا سامسونگ هم سیاست ضد ایرونی پیش گرفته؟ :46:
نقل قول:شهاب جون کاملا درست می گه...نقل قول:
خرید N97 = اشتباه محض! :5:
تنها مزیت این گوشی صفحه کلید کوورتی واقعی هست. همین و بس!
من هم خودم دارم پول هام رو جمع می کنم تا گوشیم ( N82 ) رو بفروشم و این رو بخرم. اما تنها چیزی که باعث شده فعلا دست نگه دارم اینه که به ظاهر فرمویر های تازه این گوشی فارسی ندارن! :13:
در مورد شرکت سیمبین هم باید بگم که در اصل یه شرکت انگلیسی هست که از سال 1998 در راستای رقابت با پروژه ویندوز موبایل، وارد عرصه سامانه های کارفرمای گوشی های همراه شد.
در ابتدا نوکیا فقط سهامدار این شرکت بود؛ اما اکنون یکی از 2 مالک این شرکت هست. مالک شماره 2 هم جناب آقای سونی اریکسون هستن. سونی اریکسون با این که نیمی از شرکت سیمبین رو تحت اختیار داره، اما به ندرت از این سامانه کارفرما بهره می گیره. اما نوکیا از سهم خودش داره بیشترین بهره رو می بره!!!! :5::8::10:
شاد و پیروز باشین :31:
راستی یادم رفت!
اضافه می کنم که اون مشکلاتی که نام برده شد ( از جمله مشکل ثبت تماس ها ) در گوشی های تازه نوکیا مانند N82 و N97 هم وجود داره و خیلی آزار دهنده است... :13:
خب مگه نمیشه محل ذخیره اس ام اسهارو بزاری رو مموری کارت یا اون 8 گیگ خود گوشی ؟!نقل قول:
و یه مشکل دیگه اینکه ظرفیت درایو C گوشی خیلی زیاد نیست (بسته به فرمویر های مختلف حدود 90 مگ) و با نصب برنامه زیاد ، گوشی تو قسمت اس ام اس کند میشه . (مال من که فقط تو اون قسمت کند میشه و یه بار حتی درایو C به 5 مگ رسید همچنان منو ها سریع بودن)
بعدش اگه فریمور فارسی روش نباشه مگه نمیشه با کریستال فارسی, فارسی خوند و نوشت ؟
اینم ویدئوی تغییرات اعمال شده در فرمویر های آینده که توسط نویسنده ی همون وبلاگی گذاشته شده که GSMArena خبر آپدیت رو ازش گرفته . مدت زمان ویدئو 10 دقیقه است ، نصفش مربوط به تغییرات آینده است و نصفش هم یه سری نرم افزار که نصب کرده تا قابلیت های گوشی رو نشون بدهنقل قول:
دانلود از 4shared
حجم : 6.4 مگابایتکد:http://www.4shared.com/file/194893696/e744a657/video.html
مدت زمان : 10 دقیقه
فرمت :3GP
چرا میشه ، اما وقتی برنامه های جاوا نصب می کنی نمیدونم چرا نمیپرسه که تو کدوم درایو نصب کنه و خود به خود میریزه توی درایو C .نقل قول:
کریستال چیه ؟ برنامه است ؟ آره با برنامه میشه فارسی نوشت.
بالاخره فرمویر جدید که فارسی بنویسه برای این منطقه هم میاد ، دیر یا زود داره اما سوخت و سوز نداره.
چرا میشه آدرس نصب برنامه های جاوا رو مشخص کردوقتی که میخواید نصب کنید روی view details کلیک کنید اونجا میتونید آدرسو انتخاب کنیدنقل قول:
من پیشنهاد میکنم هرکی میخواد گوشی بخره و حدود 500-600 تومن داره شک نکنه بهترین انتخاب این گوشیه.
هیچ کم و کسری نداره.
دم سامسونگ گرم که روی هرچی برند کم کرده.
والا باید از علی بپرسی من 8910 ندارم...اگر هم نداشته باشه باید منتظر موند تا کوکرها کوک کنن:46:نقل قول: