نسخه فاینالشو از کدوم لینک میشه دانلود کرد؟؟نقل قول:
Printable View
نسخه فاینالشو از کدوم لینک میشه دانلود کرد؟؟نقل قول:
سلام
احتمالا قبلا بحث شده ولی ممنون می شم به منم جواب بدین
یک سیستم با سی پی یو 2.6 و رم 4 گیگ (1520) روش سون نصب کردم ولی نشون می ده 4 گیگ رم دارم که 2.9 تاش قابل استفاده هست
قضیه اون یک گیگ رم چی می شه ؟
(راستی اگه ممکنه بهتربن کرک ویندوز 7 را هم معرفی کنین - و این ویندوز را خودم بعد از انتشار نسخه نهایی دانلود کردم و هیچ مشکلی نداره)
ممنون
نسخه 32 بیتی فقط تا 3 گیگ رم میشناسهنقل قول:
اگه میخای کامل رم هاتو شناسایی که باید 64 بیتی نصب کنی
نقل قول:شما ويندوزتو اپديت كن ببين چطور ميشهنقل قول:
موفق باشيد
سلام کسی کرک تست شده و سالم ویندوز 7 64bit رو داره؟
1. داریور ویندوز 7 رو Defragment کن.نقل قول:
روش(روی درایور ویندوز 7 رست کلیک کنید و Properties رو انتخاب کنید و از سربرگ Tools گزینه ی Defragment now رکلیک کنید)
2.سیستمت رو Clean Up کن.
روش(روی درایور ویندوز 7 رست کلیک کنید و Properties رو انتخاب کنید سربرگ General گزینه ی Disk Cleanup رو انتخاب کنید و تیک های همه گزینه ها را بزنید و...)
نقل قول:سلام دوست عزیزنقل قول:
شما install_w7ldr.exe رو از این فایل اجرا کن ایشالا حل میشه:
کد:http://rapidshare.com/files/278472330/Windows_7_Loader_v1.0.1.4-UNTERMENSCH.rar
دوستانی که بعد از نصب Windows 7 و اکتیو کردن اون با Vista به مشکل برخوردند و ویستاشون از حالت Genuine در اومد می تونن از کرک زیر ((Windows 7 Loader v1.7.3 (x86 & x64) استفاده کنند و هر دو ویندوز رو اکتیو کنند و لذت ببرند . من خودم این کار رو کردم (البته روی نسخه RTM)، هر چند که می خوام ویستا رو پاک کنم :
کد:http://slics.myftp.org/Tools/Daz/Windows%207%20Loader%20v1.7.3.zip
دستت درد نکنه مورد اولی رفع شد اما مشکل عوض کردن بک گراند حل نشد چون من نت بوکمو تازه گرفتم و از اول نسخه Windows 7 Starter Edition روش نصبه. چون سی پی یوی این نت بوکها Intel Atom هست و واسه همین بعضی از امکانات رو در نسخه starter حذف کردند. از جمله عوض کردن بک گراند. :41:نقل قول:
سلام
یه مشکلی با ویندوز 7 دارم: وقتی می خوام عکسی رو ذخیره کنم این خطا رو می ده؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مسیر دیگه انتخاب کنید ببینید بازم همینطورهنقل قول:
سلام
من windows mail رو ندارم
از کجا میتونم تهیه کنم؟
دوستان من دیروز adsl ام راه افتاد
ولی یه مشکلی که داره اینکه کانکشنی که می سازم بعد یه بار وصل شدن خود به خود قطع می شه و پاک میشه.
حالا می خواستم بدونم ممکنه مشکل از win باشه.
سلام ........
موقع آپدیت ویندوز این اررور میآد باید چه کنم ؟!
سلام دوستان
بالاخره من هم به جمع سونی ها پیوستم. فقط دو تا مشکل کوچولو دارم. اول اینکه وقتی مدیا پلیر رو مینیمایز می کنم، نمی تونم موزیک رو جلو یا عقب ببرم. راهی هست که بتونم این کار رو انجام بدم؟ دوم اینکه من تو ویستا و XP یه تولبار بالای دسکتاپم می ذاشتم که توش محتویات my computer رو داشتم ولی تو 7 نمی تونم این تولبار رو ایجاد کنم. (البته یه گجت به اسمImp's Drive Info پیدا کردم که درایو ها رو میاره ولی چون ایمیج درایوم توش مونت نداره و سمت راسته زیاد راحت نیست. )
راهنمایی کنید ممنون می شم.
البته این 7 انقدر توپه که این دوتا مشکل کوچولو بین این همه مزیت به چشم نمیاد.
سلام
من دو تا مشکل دارم
من تا چند روز پیش نسخه RC داشتم و خیلی خوب کار میکرد و ازش راضی بودم
چند روز پیش نسخه 22 اکتبر رو دانلود و نصب کردم ولی کمی به مشکل خوردم
روی بعضی از نرم افزار ها و موقع نصبشون کمی کند عمس میکنه با اینکه این مشکل رو در Rc نداشتم
نمونه بارزش آفیس 2007 هست یعنی موقع ستاپ کردنش!!
اما مشکل دیگه من اینه که
نمیدونم چرا توی این نسخه هیچ اتورانی برای من اجرا نمیشه
میشه بگید چطوری باید فعال کرد؟
مشکل از تاریخ سیستمتون هست, تاریخ رو اصلاح کنید!نقل قول:
در مورد مدیا پلیر که باید بگم بله اصلا نمیشه عقب و جلوش کرد که تو XP خیلی بهتر از این بود, و راهی هم نداره و کاریش نمیشه کرد!نقل قول:
نوشته شده توسط magas-vizz
در مورد سوال دومتون هم که خودتون سوال پرسیدید و خودتونم جواب دادید!!! Gadgets یعنی همین!!!
سلامنقل قول:
مسیر رو هم عوض کردم باز همون پیغام رو می ده؟
+++++++
یه سوال دیگه:
من از این سیستم معمولا برای دانلود استفاده می کنم. ولی توی این ویندوز بعد از گذشت یه محدوده ی زمانی سیستم خاموش می شه و دانلود من هم قطع می شه ،ولی با تکان دادن ماوس زود روشن می شه.
حالا می شه کاری کرد که این طوری نشه و کامپیوتر خاموش نشه؟
ممنون
تاریخ سیستم درسته ! 5 نوامبر 2009نقل قول:
ممنون ........
سیستم با تنظیمات پیش فرض بعد از یه مدتی اسلیپ میشه توی قسمت سرچ ویندوز POWER رو سرچ کنید و Power Options رو انتخاب کنید حالا از سمت چپ change when the computer sleepsنقل قول:
من از این سیستم معمولا برای دانلود استفاده می کنم. ولی توی این ویندوز بعد از گذشت یه محدوده ی زمانی سیستم خاموش می شه و دانلود من هم قطع می شه ،ولی با تکان دادن ماوس زود روشن می شه.
حالا می شه کاری کرد که این طوری نشه و کامپیوتر خاموش نشه؟
رو بزن و بعد هر دو گزینه ی turn off the display , put the computer to sleep رو روی never بزار .......
ممنون .........
با سلام و خسته نباشید؛
سیستم من رم 512 و گرافیک 256 دارد و می خوام بدونم که حداقل امکانات سخت افزاری برای نصب ویندوز seven چیست؟
فرق ultimate و enterprise چیست؟
ایا با این مشخصات سیستم اگر اقدام به نصب ویندوز سون بکنم باعث سنگینی و کندی در اجرای برنامه نمیشم؟
فکر نکنم اصلا ستاپ ویندوز بهتون اجازه نصب بده....اگرم بده مطمئنا خیلی کند اجرا میشه...نقل قول:
آقا چرا این نسخه Ultimate N Retail مدیا پلیر رو نداره ؟
سلام دوستان من تازه یه لب تاپ HP گرفتم که روش ویندوز ویستا نصب بود چون از نمایشگاه خریدم (نمایشگاه جتیکس دوبی) چند تا چیز اشانتیون دادن از جمله 2 تا دی وی دی ویندوز سون 32 و 64 بیتی . من هم نسخه 32 بیتی رو نصب کردم ولی الان که میخوام اکتیویتش بکنم بعد از چند ثانیه ارور میده که نمیدونم چی و آخرش مینویسه Time Out الانم 3 روزه دارم باهاش کار میکنم چیکارش کنم؟ در ظمن مگه نباید ویندوز 7 خودش همه درایورها رو بشناسه؟ دو تا درایور رو که نمیشناسه منم نمیدونم چیه و کارت گرافیک هم نشناخت که رفتم از تو سایت HP گرفتم که حجمش 176 مگ بود . ممنون میشم دوستان جواب بدن مخصوصا در مورد فعال کردن ویندوز.
پس از این روش استفاده کنید:20:نقل قول:
بترتیب از چپ به راست
start - Control Panel - Network and internet - Internet Option - Advancedپس از مراحل بالا دو تا کلید هست به اسم Restore advanced settings و Reset که هردو را کلکیک کنید و...
خوش باشید♥
نه دوست عزیز! با این رم نمیشه ویندوز 7 رو نصب کرد! البته میشه نصب کرد ولی وقتی که نصب کنید انگار یه ویروس مخوف افتاده رو سیستمتون و تا حد مرگ سرعت سیستمتون رو آورده پایین!!!نقل قول:
اگه رمتون حداقل 1 بود از نمره 20 بهش میشد 12 داد:31:
شما مدل CPU تون چیه؟ CPU هم مثل رم خیلی رو این ویندوز تاثیر داره!؟
در مورد تفاوت Ultimate و Enterprise هم باید بگم من که تا حالا اسم از ویندوز 7 نسخه ی Enterprise نشنیدم (شایدم باشه ولی من که ندیدم:13:) ولی نسخه ی کامل ویندوز 7 همون Ultimate هست که تمام امکانات و مخلفات ویندوز 7 رو میتونی توش پیدا کنی.
حجم فایل iso ویندوز 7 ultimate انتشار 22 اکتبر چقدره؟البته نسحه 32 بیتی
فکر کنم نسخه نهایی رو دانلود نکردی باید ورژنت بیلد 7600 باشهنقل قول:
من با نهایی تمام آپدیتها رو حدود 200 مگ نصب کردم.
دوست عزیز دیگه هیچکدام از لپ تاپ ها توی پکیجشون CD یا DVD برای نصب وجود نداره و این آقایانی که توی نمایشگاه بهتون دو تا DVD دادن اون هم 32 و 64 حتما تقلبی است یکی از اون ها اوریجینالش گرونه تا چه برسه به هر دو . در هر صورت اگر ویندوزتون اصلی باشه میتونید روی خود سایت HP بدون دردسر ویندوزتون رو به 7 ارتقا بدهید.
شما باید xp بریزی. الانم که رم گرون شده وگرنه می گفتم بخرینقل قول:
چون 7 حداقل 2 گیگ میخاد هر وقت رم قیمتش اومد سر جاش برو 2 تا 2 گیگ بخر
حجم دقیقش یادم نیست ولی 2 گیگ بودنقل قول:
سلام...من تو ویندوز ایکس پی با سرعت 7.5 دانلود می کنم ولی سرعت تو ویندوز 7 1 کیلوبایت کمتره و وسرعت خیلی بالا پایین می شه.
مشکل چیه؟. احساس می کنم که از یه جای دیگه ویندوز داره از اینترنت استفاده می کنه. لطفا راهنمای کنید.
سلامنقل قول:
آیتو آپدیت ویندوزت خاموش هست؟
بعضی ا لینکها مشکل دارند همین جوری هستند.
موفق باشید
[IMG]file:///C:/Users/SEYEDM%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]من هم دقیقا مشکل دوستمون رو در آپدیت دارم نسخه ویندوزم نهاییه(7600) ولی همون ارور efe رو میده.
این دوستمون درست میگه.نقل قول:
خیلی سرعت کار با اینترنت تو 7 پایینه.
من حتی از اپرا و فایرفاکس هم استفاده کردم ولی فرقی نکر و سرعت کماکان پایینه.
واتوماتیک آپدیت رو هم خاموش کردم.
:41::41::41:
دوست عزیز با کمال احترامی که خدمت شما دارم باید بگم که این حرفها رو جایی نگی ها, میخندن!!!:38:نقل قول:
سرعت کار با اینترنت تو 7 حتی خیلی بیشتر نه ولی بهتر از XP هستش!
فایرفاکس رو اگه ADSL داشته باشید میفهمید یه چیز دیگه هست ولی با این سرعت نفتی از فایرفاکس چیزی جز نفرت عایدتان نمیشود!!! اپرا رو دیگه نمیدونم!
اما در مورد آپدیت بله شما درست میفرمایید, اگه غیر فعالش کنیم سرعت بالا که نه ولی از سرعت واقعیمون استفاده میکنیم.
اتفاقا شما اینو جایی نگو که می خندن...نقل قول:
شما برو مقایسه سرعت مرورگرها رو ببین...با هر نوع مرورگری که بگی سرعت لود در xp بالاتر از تمامی ویندوز های دیگست.یه سرچ بکنی نمودار تست هایی که انجام شده رو پیدا می کنی
سلام.من هر کاری کردم نتونیتم کاسپر 2009 و همینطور متلب 2006رو نصب کنم.میدونید تو متلب صفحفه نصب میاد اما به طرز عجیبی توشته ها دیده نمیشن ولی بالای صفحه دانلود درصد رو نشون میده. در آخرم وقتی به 100 میرسه هر چی اینتر میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته!!!! در مورد کایپر هم وسط نصب صحبت از عدم همخوانی درایور میکنه که خیلی عجیبه!!!!گاسپر نصب میشه اما خیلی از گزینه هاش غیر فعاله!!! لطفا راهنمایی کنید.مرسی
خوب بفرما اینم آمارش, و کسی هم منکرش نیست ولی این دلیل نمیشه که حتما بگیم XP خوبه!
بهترین نمودار خود آدم که تست بکنه و ببینه!
منم تست کردم و از سرعت 7 خیلی راضیم تا XP!
برای Matlab چون مال شما قدیمی هست حالت Compatibility رو روی Win XP SP3 قرار بدیننقل قول:
و یا اینکه از نسخه جدیدش استفاده کنید:
Kaspersky از بیلد 9.0.0.736 با Win 7 سازگار شده:کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=367&Title=Matlab%20R2009b
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4359416&postcount=301
ممنون ... ولی بازم نشد ........نقل قول:
از کجا بفهمم ویندوزم نهایی هستش یا نه ( اخه اینی که من دانلود کردم به اسم ( Microsoft.win7_x86_octobr ) بود ..نقل قول:
روی rtm این مشکلات رو نداشتم ......
ممنون ........