سلام.
نمیشه EFLC رو با عوض کردن چند فایل به GTA IV اصلی تبدیل کرد؟
Printable View
سلام.
نمیشه EFLC رو با عوض کردن چند فایل به GTA IV اصلی تبدیل کرد؟
هه :دی فکر نکنمنقل قول:
EFLC یه بازی جداست به عبارتی dlc هست.
سلام
برای بازی کردن این نخسه ..حتما باید gta iv هم قبلش نصب کنیم ؟ و بعدش EFLC نصب کنیم ؟ یا نیازی نیست..
درضمن روی win 7 راحت اجرا میشه ..چون gta iv که خیلی کند بود روی win 7 کلا بیخیالش شدم ..گفتم شاید این راحت اجرا بشه ؟
نیازی نیست..کلا یه نسخه جداگانستنقل قول:
نمی دونم سیستمت ازنظر گرافیکی چطوره..ولی این نسخه خیلی از دردسرای نسخه iv رو نداره و از نظر بافتها هم ظاهرا یه مقدار بهتر شده...ولی فک کنم قبلش حداقل سیستم مورد نیاز رو یه چک بکنی بهتر باشه
این بازی بجز چند تا رمز اسلحه و جون و یکی دو تا ماشین دیگه رمزی نداره ؟؟
یادمه gta sa خیلی رمز موتور و ماشین و هلیکوپتر و..... داشت ولی من هر چی گشتم رمزی پیدا نکردم.کلا 10 ، 20 تا رمز بیشتر نبود..
میشه یکی همه ی رمز های بازی برو بذاره..
نه رمزهاش همونهاس زیاد رمز نداره
کسی خبری از جی تی ای V نداره؟ قرار بود مهر ماه بیاد!
تاپیک بازی ایجاد شدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی یه لینک کامل از همه منطقه های جالب و مکان های مخفی بازی داره..؟ مثلا ماشین یا هواپیما جدید یا هر چیز مخفی و جالب دیگه...
من نسخه RePack by Spieler رو از isohunt دانلود کردم.منوش و زیرنویسش روسی هست ,دوستان پچی سراغ دارید که بشه به انگلیسی تبدیلش کرد؟
به این لینک برو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه چی در نقشه معلومه (بالای نقشه نوشته برای چی هست)
سلام دوستان...
کسی ترینر سالم بازی رو داره؟
هر چی تو تا÷یک سرچ کردم ، لینک سالم یافت نشد...
اگه خودتون هم تست کرده باشین و تضمینی باشه که دیگه چه بهتر...
رمزش جون رو بی نهایت نمی کنه و حسابی حال می گیره...
خوب دوباره رمز رو بزن جونت رو زیاد میکنه و خشابهات هم پر میشه کاری نداره فقط یه دکمه رو تو موبایل فشار میدی یه بار که رمزهای تقلب رو تو موبایل وارد کنی و بازی رو هم بعدش سیو کنی دفعه بعد نمیخواد کل رمز رو وارد کنی تو موبایلت سیو میشه فقط با موبایل برو به قسمت رمزها و رمز مورد نظر رو بزن بهمین سادگی بازی اونقدر سخت نیست که به ترینر نیازی باشه همون رمزها خوبه زیادی هم هست:n06:نقل قول:
سلاااااااام به همگی.من قبلا ivرو سیستمم نصب بود و وقتی بازی رو تموم کردم پاک کردم وliberty city نصب کردم.اما الان که میخوام liberty city بازی کنم بعد از انتخاب مثلاgay tony بازی چند تا عکس مربوط به بازی iv رو نشون میده و بعد از بازی میاد بیرون.لطفا راهنماییم کنید……..:n28:
سلام دوستان
یکم با کیبور بازی کردم الان که میخام با دسته بازی کنم فعال نمیشه! باید چیکارش کنم؟
حل شد........
برو توی تنظیمات ریجستری
HKEY LOCAL MACHINE\ SOFTWERE\ROCKSTRAR GAMES\EFLC
بعدش INSTALLFOLDERرو میزنی
قسمتVALUE DATAمحل نصب بازیتو میزنی
همین
برو توی تنظیمات ریجسترینقل قول:
HKEY LOCAL MACHINE\ SOFTWERE\ROCKSTRAR GAMES\EFLC
بعدش INSTALLFOLDERرو میزنی
قسمتVALUE DATAمحل نصب بازیتو میزنی
همین
سلام به همه
من هنوز توی قسمت mom's boyمشکل دارم
وقتی که میره توی یه زیر زمین دعوا میکنه با سه نفر.. دو نفر اولی رو باید بزنی از نفر سومی باید شکست بخوری
ولی وقتی تموم میکنی توی قسمت loading گیر میکنه جلو نمیره
کرک کاملو هم ریختم 18 فایل داشت درست نشد
یه کرک دیگه هم ریختم دو تا فایل داشت که بعد این فایل باید بریزی بازم توی loading گیر میکنه
بازیمم دو دی وی دی هستش
توی نصبشم هیچ مشکلی ندارم
تموم مرحله های اون اولیه رو هم رد کردم
این دومیه فقط اینجاشو گیر کردم
تورو خدا یکی بدادم برسه:n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n 03::n03::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
برو به قسمت تنظیمات گرافیک بازی همه تنظیمات رو بذار روی کمترین اندازه بعد که این مرحله رو به پایان رسوندی میتونی دوباره تنظیمات رو ببری بالا این به احتمال 99 درصد مشکل رو برطرف میکنه فکر کنم یکی دو مرحله دیگه هم هست توی بازی که اینطوری میشه اما اگه اینکار رو کردی نشد اول که وارد بازی میشی تنظیمات رو بیار پایین بعدش اونجا که باید یکی از دو تا داستان بازی رو انتخاب کنی اون یکی داستان دیگه رو انتخاب کن بعد از توی قسمت لودینگ سیوهای بازی مرحله اون یکی داستان بازی که این مرحله توش هست رو لود کن امیدوارم فهمیده باشی چی میگم:n02:نقل قول:
دوباره سلام ببخشید دوباره مزاحم شدم
توی مرحله NO.3گیر کردم توی loading گیر میکنه
گفته بودن شب برو ... من ساعت11شب رفتم ولی بازم توی loading گیر میکنه
میشه بگین این نیمه شب که میگین دقیقا چه ساعتیه ؟
هر جور بگین امتحان کردم فایده نداشت:n03::n03::n03::n03::n03:
3 شب :n02:نقل قول:
یه مشکل در مورد gta liberty city
وقتی میریم داخل بازی و استارت رو میزنیم مینویسه:
the download content required for this autoload is not available.
press enterto start a new game of gta eoisodes from liberty city
بعدش هم که این اینتر رو میزنیم لود میشه و در اینجا عکس های همون iv میاد
بعد اون پایین مینویسه
load filed starring a new game
کمک!:n17:
اکانت آفلاین ویندوز لایو رو ساختی؟ هنگامی که وارد بازی میشی دکمه home کیبورد رو بزن تا وارد ویندوز لایو بشی بعد اکانت آفلاین درست کننقل قول:
بله اونم ساختم فکر کنم از کرکش باشه.نقل قول:
با تشکر از پاسخ شما
اینجا بپرسی بهتره:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا جون بچتون یکی بگه من این مرحله high dive رو چیکار کنم...تو loading گیر میکنه...دارم دیونه میشم
کرک razor - گرافیک تا ته آوردم پایین نشد...از اون یکی داستان هم لود کردم نشد...کارت گرافیکمم اپ هستش
چیـــــــــــــــــــــــ ـــــــکـــــــــــــــــ ـــار کــــــــــــــــنـــــــ ــــــــــــــم؟
یکی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مودل کارت گرافیکت چیهنقل قول:
NVIDIA GeForce 8400 GS
نقل قول:
!!!!
شغل های بازی عبارت است از:
آتش نشان نیازمند ماشین اتش نشانی
بهیار نیازمند ماشین امبولانس
پلیس نیازمند سرچ در اینترنت خرید لباس پلیس و ماشین پلیس
مسافرکش نیازمند خرید یک عدد تاکسی با ماشین دزدی نمیشه مسافرکشی کرد
تاکسی هم از اینترنت جستجو میکنی یک نمایشگاه که برای فروش داشت میری اونجا با زدن کلید LB دکمه کیبرد و نمی دونم من با گیم پد بازی میکنم ماشین و انتخاب میکنی و میشی مسافر کش.
اما بهترین شغل پلیسی هست چون هر دفعه نزدیک به5500 میده البته اگر از لیست خلاف کارهای بزرگ انتخاب کنی وگرنه رنج معمولیش 1000 تا 1500 هست.
حالا یه سوال من دارم :
چطوری میشه بانک رو زد ؟؟؟؟ ویدئو هاش توی سایت ها هست که جانی بانک میزنه اما چطوری نمیدونم !؟!؟!؟ کسی میدونه ؟
چرا اینجا اینطوریه ؟؟؟نقل قول:
ماشین ها در بازی روشن و خاموش میشن
خاموش کردن ماشین اما پیاده نشدن :
شاسی Y در گیم پد ((کارش سوار شدن در ماشین هست) خودتون رو کیبرد معادلش رو بیابید)را نگه دارید
ماشین روشن و پیاده شدن :
شاسی Y را فقط فشار دهید
ماشین خاموش و پیاده شدن
شاسی Y را نگه دارید و سپس دوباره شاسی Y را فشار دهید.
از قالیت های همگانی تمام ماشین ها می باشد و علاوه بر این ها بوق و نور بالا نیز میشه در بازی استفاده که که لازم به ذکر هست که همانند دنیای واقعی در شب نور بالا بدی ماشین ها بهتون راه میدهند در روز بوق بزنی بهت راه میدن
از عیب های بازی اول اینه که راهنما نداره :n02:
دوم این که پمب بنزین در بازی هست اما ماشین ها نه باک بنزین دارن نه بنزین تموم میکنن :n08:
اینجاست که میگم دمت گرم 2K
این 2k چیه
ایا میشه مد روی بازی نصب کرد دوستان بهترین مد بازی چیه
2k شرکت سازنده بازی هست مثل راکاستار
اقا یکی مد معرفی کنه
یه مطلب اموزشی از بازی بزاره
اموزش سیو بازیeflc(gta)
1- ابتدا پنجره ی Live For Windows را باز کنید .۲- اکنون روی گزینه Create New Profile کلیک کنید .
۳- اکنون در پنجره ای جدید نوشته هایی به شما نشان داده می شود . پس به کمک Scroll کنار صفحه به پایین تر رفته و روی گزینه Create a Local Profile کلیک کنید .
۴- اکنون در صفحه ای که باز می شود یک نام به عنوان نام پروفایل وارد کنید . مثلاً -------
۵- سپس تنظیمات را تایید کنید .
اکنون شما به سادگی یک پروفایل آنلاین برای بازی GTA Liberty City ساخته اید . کافیست هربار در خانه ی خود به کنار تخت رفته و کلید F را بزنید و تنظیمات را ذخیره کنید .
تشکر یادتون نره:n16:
جون : 3625550100جون و اسلحه : 4825550100پلیس برود : 2675550100اسلحه شماره 1 : 4865550150اسلحه شماره 2 : 4865550100ماشین 1 : 2275550142ماشین 2 :2275550175ماشین 3 :2275550100ماشین 4 :2275550147قایق :9385550100موتور کراس :6255550150موتور انرژی :6255550100هلکوپتر :3595550100ماشین 1 :8265550150ماشین 2 :2455550125ماشین 3 :8265550100موتور 1 : 2455550199موتور 2 :2455550150موتور 3 :2455550100تانک :2725558265هلکوپتر :3595552899قایق :9385550150چتر نجات : 3595557272اسنایپر :4865552526ماشین :2275559666مشت قوی : 2765552666موتور :6255553272
فقطمیتونم بهت بگم که مد نصب نکن یه سری باگ ها هستن که بازی رو خراب میکنن و از کیفیت بازی می کاهند.نقل قول:
خواستی هم این مد خدمت شما: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا ربطی نداشت به ویندوز لایو شما باید به اینترنت وصل باشی دوم هم اینکه چک کن ببین سیو شده یا نهنقل قول:
سلام مشکل بنده در اجرای بازی هستش و پیغام اینه
eflc fatal error
من دیشب داشتم بازی میکردم امروز خواستم بازی کنم این پیغامو داد خواهشن کمکم کنید.بازی من 5dvd هستش.