تاریخ تولید ماشین برای کی هست؟نقل قول:
مورد شماره1و 3 حل شده.
مورد 4 بعد از کیلومتر 5000 میگن بهتر میشه
مورد 2 رو یکی دیگه از دوستان داشت نمیدونم چه شد؟
Printable View
تاریخ تولید ماشین برای کی هست؟نقل قول:
مورد شماره1و 3 حل شده.
مورد 4 بعد از کیلومتر 5000 میگن بهتر میشه
مورد 2 رو یکی دیگه از دوستان داشت نمیدونم چه شد؟
خدمت دوست عزیزی که گفتند وزن تیبا چون زیاده پس ایمنیش هم زیاده این حرف اصلا در مورد ایمنی قابل قبول نیست .چون ملاک ایمنی ماشین های جدید رو ساختار فضائیه شاسی مشخص می کنه نه وزنشون یکم بیشتر در این زمینه مطالعه بد نیست و مثل طرز تفکر قدیمی ها صحبت نکنید .
در بی کیفیت بودن و بی امنیتی پراید شکی نیست .
در مورد تست هم چون خودم ریو داشتم .حتی ماشین 1 به 2 هم تیک اف می کشید و تو شتاب هیچ وقت نا امیدم نمی کرد و مطمئن باشید اگه راننده ریو راننده باشه پارس ELX رو هم میگیره !((گشت نامحسوس رو ندیدید که غیر از زانتیا ریو هم داره!)
نقل قول:
تاریخ تولید:1390/4/1
بنفشش رنگ قشنگیه . فکر کنم تو نمایشگاه ازش عکس گرفته باشم .نقل قول:
اگه پیداش کردم براتون آپ می کنم
نقل قول:
متاسفانه تاریخ تولید شما تو بازه زمانی تیبا هایی مشکل داره.البته حل شدنی هستش مراجعه کنید به گارانتی هرچه سربعتر
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
نقل قول:
کدوم شهر هستید؟؟ تقریبا همین رنگه.
شما اگه قصد دیدن رنگی دارید و رو مینیاتور پیداش نمیکنید تو پراید 111 دنبالش بگردید چون کد رنگها دقیقا یکی هستش
captainpersian عزیز. ممنونم بابت پاسخ. من شهر قم هستم. این رنگ به نظرم خیلی قشنگه. برادرم میگه یه تیبا با همین رنگ توی خیابون دیده که واقعا قشنگ به نظر میومده. برام عجیبه که چرا مردم اکثرا رنگ های سفید و مشکی و نقره ای و نوک مدادی میخرن و کسی اصلا به این خرید ماشین هایی با این رنگ ها فکرم نمیکنه
من میخوام خرید فوری انجام بدم. احتمالا 2-3 روز دیگه برم نمایندگی سایپا. پولش آماده هست. فقط امیدوارم ماشین های تولید قبل از تابستون رو بهم ندن. چون ایراد زیاد دارن :(
به نظر من هم رنگ بنفش بهترین رنگ برای تیباست-ولی تو عکس رنگش فرق میکنه رنگ ماشین بالا به آبی میزنهنقل قول:
خدمت دوست عزیز آقا یا خانم (asme ) باید عرض کنم ظاهرا شما عرایض بنده رو یا خوب مطالعه نکردید.
یا هم خوب متوجه نشدید.
بنده فقط به شاخص وزن اکتفا نکردم گویی که این مساله در خودروهای ایرانی که نه تست آنچنانی و تست گرمی روی انها انجام میشود
نه به صورت پلاک شده روی خودرو نتیجه کیفیت خودرو در برخوردهای روبرو و جناحین مشخص است.
و نه هیچ تست کیفیتی برای امنیت سرنشین و یا امنیت عابر اصلا مطرح است در ایران ....
در این کشوری که هیچ شاخصی نداریم و ...
پس ملاک ها هم تغییر میکند و 100 البته که شاخص وزنی و کلفتی ورق تشکیل دهنده بدنه و همچنین سپرهای موجود در بدنه ی خودروها به هرحال با شرایط موجود و خودروهای حادثه سازی که روز و شب جلوی چشم همه ی ما مانور میدهند شاخص و مبنای قیاس میشوند.
در کشور ما به هیچ وجه اندازه گیری و تستی در این زمینه ها انجام نمیشود.
100 البته که همه چون شما چشم بصیرت ندارند که مقاوت شاسی و سایز اجزای خودرو را از دور تشخیص بدهند.
در مورد خودروی پژو 405 که مدت هاست مهمان ایرانی هاست هنوز که هنوز است هیچ تست کنترل بدنه و محافظت سرنشین و عابر پیاده در این کشور حتی اسمش هم برده نشده است...
شما انتظار دارید خودروی تازه وارد تیبا به صورت کاملا تحلیلی و با اطلاعات دقیق بحث و نقد شود؟؟؟!!!
وقتی هیچ اطلاعاتی از هیچ خودروی تولید داخل.نه تنها تیبا ،حتی همان زانتیا،وجود ندارد شاخص و ملاک بررسی بالجبار قیاس هایی میشود که تا اندازه ی زیادی به واقعیت نزدیک است.
به عنوان مثال شاخص وزنی که بنده مثال زدم باید عرض کنم در ایرانی که هیچ شاخصی،هیچ جدولی،هیچ آزمایشی اصلا وجود ندارد.حتی برای تست ایربگ ،تیبا راهی کشور اروپایی میشود تا در انجا ایربگش تست شود
و این را هم خودمان نمیتوانیم تست کنیم .... انتظار دارید برای بیان امنیت خودرو مثال بر مبنای اعداد و ارقام بزنم؟
خوب بود اندکی نگاه کوچکی به دور و بر خودتان میکردید و شرایط را گوشه چشمی نگاه میفرمودید و بعد از آگاهی از وضعیت موجود نظریه میدادید.
در این شرایط موجود عملکرد ترمز،داشتن ایربگ.و دیگر شاخص های امنیتی تیبا به کنار
اما برای بررسی امنیت بدنه و اطمینانی نه 100 درصدی بلکه در قیاس با خودروهای هم سطح خود بررسی شاخص وزن بینش خوبی از کیفیت قطعات بدنه به انسان بی طرف میدهد.
بنده برای شما مثال آوردم.
حس میکردم با آن مثال ها منظورم را بیشتر درک میفرمایید که متاسفانه سوء برداشت کردید و اصلا منظور من را متوجه نشدید.
به هر حال وزن پراید.405 و تیبا را در مثال ها آوردم
باید توجه داشت که مواردی که به میزان زیاد روی وزن خودرو موثر هستند چه مواردی هستند.
چرا پژو 1100 کیلوگرم وزن دارد.چرا پراید 780 کیلوگرم.
چرا پراید 111 840 کیلوگرم وزن دارد مثلا
برای شما اصلا این موارد یکی است؟
اصلا به ذهنتان این سوال خطور نمیکند که چرا پراید 111 با اینکه به مراتب از پراید عادی کوچک تر است چرا از پراید سنگین تر شده است؟
مطمئنا لاستیک ها و صندلی ها و بوقش که سنگین تر نیست!!!
باید کمی ساختار خودرو را بررسی کرد و پر و جو کرد و بعد متوجه میشوید که این تغییر وزن ها هم الله بختکی نبوده و نیستند.
تیبا اگر فقط با خودروی با هیکل به مراتب بزرگتر 405 فقط 40 کیلوگرم تفاوت وزن دارد این هم از سر اتفاق نبوده است.
شاید شما در جریان نباشید اما بنده که چندین ماه قبل در مورد این خودرو کمی تحقیق کرده ام دلیل این موارد را بررسی و بعضا از افراد مطلع دلایلشان را شنیده ام.
باید پذیرفت وقتی شاخص های درجه 1 بررسی کیفیت در کشوری خداحافظی میکنند
شاخص های درجه 2 برای اینکه لااقل چیزی دست انشان باشد و بتواند خودروی آ را با خودروی ب مقایسه ی کیفی بکند به انسان سلام خواهند کرد.
100 البته که اگر شاخص های درجه ی 1 برای هر خودرو موجود بود بسیار عالی بود
متاسفانه نیستند.
موفق باشید
نقل قول:
همسایه ی ما عینا بنفش روشن دارند.
اوایل کهمن پیش خودم میگفتم ببین چه قدر بی سلیقست.
میون این همه رنگ خوشگل رفته اینو انتخاب کرده ....
اما بعد از مدتی.چه در اثر مدام دیدن باشد یا هرچیز دیگر چشمم بهش عادت کرده
و حالا به نظرم بد نمی آید.
اما خوب در مقایسه با رنگ های تاپ تیبا به نظر شخصی من که در رده ی اول نیست.
نقل قول:
نوید جان میتونی از این رنگ چند تا عکس بندازی؟؟ ببینیم رو تیبا چه جوره
نوید جان شما همچین میگی رنگ های تاپ انگار چقدر تنوع رنگ داره. دیگه 4 تا رنگ روشن و تیره که 90 درصد ماشین های توی خیابون اون رنگ ها رو دارن دیگه نمیشه گفت تاپ که. تصمیم من اینه که لااقل یه رنگی بخریم که توی خیابون اینقدر زیاد نباشه. حالا این روزا تیبا کم میبینید. اما تا یه سال دیگه کلی تیبای سفید و مشکی و نوک مدادی توی خیابون خواهد بود. مخصوصا رنگ سفیدش. البته به نظر من همه رنگ هاش قشنگ هستن. ولی خب دوس داشتم یه چیزی بخرم که لااقل از نظر رنگ خاص باشهنقل قول:
نقل قول:
فردا وقتم آزاده
ببینم میشه عصری برم ازش عکس بگیرم یا نه:31:
چون صبح که ماشینش در دسترس نیست.منم احتمالا نباشم.حالا اگر عصر پارک بود مثل همیشه و منم رسیدم چشم.
به نظرم این عکسه که اینجاست یا زیر نور خیلی خیلی شدیده.
یا دیگه اینقدر روشن نیست.
نمیدونم چرا این عکسه به نظرم رنگش با واقعیت کمی فرق داره.
ولی خوب در کل بنفش روشنه ماشین ایشون.
نوید جان منظور من این بود که وزن شاخص امنیت نیست همونطور که می بینید سمند از 405 سنگینتره ولی امنیت 405 به نظرم بیشتر از سمنده!
الان خودروهای چینی که وارد بازار هم شده اند همشون بلا استثنا ایربگ و ABS دارند و هزار تا آپشن دهن پر کنه دیگه آیا شما به امنیتشون اعتماد می کنید؟
چری ویانا با ایربگ و ABS تو تست تصادف EURO N-CAP حتی یک ستاره هم نگرفت و این موسسه اعلام کرد تو تصادف با 60 کیلومتر سرعت هیچ موجودی زنده از این ماشین بیرون نمیاد ..برید وزن این خودرو رو که همکلاس با ریو هم هست ببینید!
کلا حرف من این بود که سنگینی دلیل بر امنیت نیست .
یکی از دلایل سنگین شدن ماشین نه گاردهای محافظ در بدنه می تونه ضخیم شدن ورقه بدنه ماشین باشه که با افزایش ضخامت لزوما امنیت بالا نمی ره .
باز هم بابت توجه و نکته بینیتون ممنون .
نقل قول:
من خودم 405 دارم.در مورد قیاس امنیت 405 و سمند با نظر شما موافق نیستم.
به نظرم کلاس راحتی و حداقل احساس آرامش در سمند به مراتب بیشتر از 405 است.
حالا فرض هم که هر دو را در یک سطح ایمنی بدانیم که به نظرم سمند کمی بهتر است.
هرچند هر دو به خاطر اینکه باید یک پمپ بنزین هم به نامشان قبلا سند زده باشی مفت هم نمی ارزند !!!
خودروهای چینب ضعف شدید سیستم ترمز دارند و ای بی اس آنها هم اسمش فقط ای بی اس است.این بی کیفیتی خودروهای چینی حتی در خودروهای سنگین چینی هم وجود دارد و نمونه ی واضح ان همین کامیون های هوو هستند که معرف حضور همه هستند ....
سیستم بدنه شان هم به مراتب از خودروهای رایج ایران بدتر هستند.
فقط در 1 شاخص آن هم سوخت عملکرد بهتر دارند.
وگرنه روی پراید را در امنیت سفید کرده اند.
ولی در کل باز هم همان خودروهای چینی را حداقل در آن تست کنترل کیفیت راه داده اند که ستاره بگیرد یا نگیرد.
پراید.پژو 405 ما.پژو پرشیای ما.
زانتیای ما.ریوی ما.تیبای ما.206 ما.307 ما. و ..... را در کدام تست کنترل کیفیت بین المللی راه داده اند؟
باز حداقل برای تیبا شنیده ام که برای تست کنترل ایربگ تیبا راهی اروپا شده و در آنجا تست انجام شده است.
بقیه چه طور؟؟
تست بقیه به صورت کاملا هیجان انگیز و زنده روزانه در جاده های کشور در جریان است...
نتیجه هم قابل رویت هست برای همه.
در کل تیبا و ریو و لوگان را به لحاظ امنیتی نسبت به سایر خودروهای تولید وطن به مراتب بهینه تر و بهتر و امن تر میدانم.
حالا تیبا اینجور که من از موارد خودرو و گوشه و کنار میشنوم دیر یا زود قرار است لقب خودروی سبز کشور را از آن خود کند
و مطمئنا از لحظه ی انتخاب این عنوان قیمت تیبا دیگر این لول قیمتی نخواهد ماند.
هرچند در خیلی شاخص ها به عنوان مثال خوش نشینی و فرمان پذیری .ترمز گیری بهتر و ایمن تر ، تیبا را از رقبای هم سطحش که بالا نام بردم جلوتر میدانم که همگی این ها جزو شاخص های موثر در امنیت خودرو هستند.
با آرزوی سلامتی برای همه دوستان
asme1982 عزیز. مرسی که تصاویر تیبای بنفش رو گذاشتی. واقعا قشنگ هستش. من که میرم همین رنگ رو میخرم. خدا کنه حالا شانس ما نگه این رنگ رو دیگه نداریم
نقل قول:
خوب دوست عزیز من به نظرت رنگایی که از تیبا تولید شده همین 4 تا رنگیه که الان جلو چشم من و شماست؟؟؟؟!!!
به نظرت منظور من همون 4 تا رنگه که داریم میبینیم؟؟؟
نه عزیز دل
خیلی از رنگا مخصوص نور چشمی هاست.
رنگایی که قبل از اینکه تیبا اصلا به من و شما تحویل داده بشه زده بودنشون و تک و توک دیده میشن تو شهر.
صاحباشونم معلومن دیگه کیا میتونن باشن.
رنگایی هستن که اصلا تو لیست ثبت نامی هم نیستن.اما هستن.
من گفتم اون بنفش کم رنگ تو اون گزینه های اول نیست منظورم با لحاظ همه ی رنگ ها بود.
هرچند بنفش رو بین همین به اصطلاح 4 رنگ هم اول نمیدونم.رنگ یه نظر شخصیه.
البته با نظرتون موافقم که بنفش رنگ خاصیه.
و چه الان وچه بعدا به مراتب از سایر رنگ ها کمتر خواهد بود.
مثلا همین همسایه ما جز ایشون کلا هیچ بنفش دیگه تو این همه تیبا که تا حالا دیدم ندیدم بنفش
کلا جز رنگای همه کس پسند نیست.اما رنگ خاصی هست.
رنگای خاص خاصیت ها و معایب خاص خودشونو دارن که کسی که اونا رو میخره باید همه خاصیتاشونو قبول کنه قبل خریدشون.
مثلا بدونه مردم ازین رنگ ها موقع فروش کمتر استقبال میکنن به عبارت دیگه همه نگاه اینکه رنگم خاص باشه رو ندارن.
کلا رنگایی هستن که مخاطب خودشونو دارن.
همین سبز متالیک تیبا رنگش قشنگه.
اما فقط یه دونه از شدیدم اونم مال نور چشمی هاست.
منو شما ازین رنگا بی خبریم.
قرمز همین طور.
و .....
اینا روکه لحاظ کنی میبینی تنوع رنگ تیبا همچین کم هم نیست.
برا من و شما کمه یه جورایی.
اما خوب اگه بتونم براتون ازین بنفشه عکس میذارم.
به هرحال یه رنگی بود که واقعا از نظرم در اون اوایل فقط میشد گفت از نقره ای بگی نگی بهتر بود.
وگرنه به هیچ رنگی ترجیهش نمیدادم.
حالا باز بیشتر چشمم باهاش عادت کرده
بدک نیست
اما فقط میتونم بگم همون جور که گفتین فقط میشه گفت خاصه.
حالا اینکه به تیبا اندازه ی بعضی رنگا میاد یا نه دیگه سلیقه ایه.
به نظر من کلا رنگای تیره بیشتر خودشونو رو تیبا نشون میدن.
مخصوصا این خطوط کنار بدنه و عقب کوچیک ماشین فقط تو این رنگاست که مشکلی ندارن و زیبا جلوهمیکنن
بازم میگم رنگ نظر شخصیه
خدا رو شکر الان برای شماها خیلی انتخاب راحت تره از منی که زمانی که ثبت نام کردم فقط سفید و نقره ای بود تو شهر
در هر صورت انشالا اگه بتونم برای شما و سایر دوستان ازین بنفشه عکس میذارم.شاید بتونه به انتخابتون کمک کنه.
یادمه یه زمانی چون اصلا تیبایی نبود تو شهر در رنگ های مختلف همین تاپیک در انتخاب رنگم خیلی کمکمکرد و همین جا جا داره از تک تک بچه های گل تاپیک تشکر کنم که اون روزها هرکدوم به نوعی کمک کردن و نظر دادن و عکس گذاشتن و ....
امیدوارم منم بتونم کمکی بکنم به شما
نوید جان مرسی بابت توضیحاتت
یه سوال از شما و بقیه دوستان: این زوارهای مشکی کنار تیبا رو میشه بدیم رنگ کنن و همرنگ بدنه بشه؟ چون واقعا هرچقدر به نظرم تیبا از جلو و عقب زیباست اما از کنار بدجوری تو ذوق میزنه!
سلام دوستان.يه نكته بگم براتون كه درب قالپاق موتوروقتي ماشين روشنه ورداريداگه ماشين بيشتر گازخورد حتماًببرين نمايندگي مشكلشو حل كنيين.پسرم سينا خان به همتون سلام ميرسونه:10:
[QUOTE=bandary;6351621]مسئله مهمي نيست ،معمولا براي اين كه ماشين كيلومتر ش زياد نشه كانكتور هاي صفحه مسافت سنج رو قطع ميكنند كه بايد ببريد براتون در نمايدنگي درست ميكنند،البته اگر خودتون بلد باشيد ميتونيد باز كنيد و كانكتور ها رو متصل كنيد
با سلام جناب آقای بندری و تشکر از پاسخ گویی شما
شما می تونید من رو برای اتصال کانکتورهای صفحه مسافت سنج راهنمایی کنید که دیگر نیازی به رفتن به نمایندگی نباشد . برام مشکل است رفتن به نمایندگی ، با خود نمایندگی تماس گرفتم گفتن نزدیک گیربکس سوکتی هست که متصل نشده ، درست است . یا نه ؟
با تشکر
سلام دوستان.اره درسته راننده ریو واقعا میترسید اما من نه.امشب راننده ریو را عوض کردیم به یه دوستم دادم که خیلی...اون رانندگی کرد البته تو یه جاده خلوت من تنها بودم نتونستم فیلم بگیرم.در این مسابقه بازم ریو جاموند.البته با فاصله خیلی کم.راننده اول ریو خیلی ترسو بود بنده خدا...راننده ریو ازم خواهش میکرد فیلمو حذف کنم.در جواب دوستون بگم که گفته با پراید تیبا رو هیچ میکنه.:31:بگم 405 16سپاپ و سمند EF7 نتونست تیبا رو هیچ کنه شما با اسباب بازی میخوای این کارو بکنی:31:نقل قول:
اینم از لینک مسابقه با EF7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میخوام یه کم از شتاب اولیه تیبا بگم.وقتی تازه ماشینو خریدم هنوز تو دوره آب بندی بود شتابش برام معمولی بود.وقتی از آب بندی در اودمد.یه کم گاز میدادم خوب شتاب میگرفت اما هیچ وقت فکر نمیکردم بتونه ریو و....رو بگیره.چون اصلا بهش نمیاد.مثلا وقتی میخوای با سمند EF7 شتاب بگیری صداش اینقدر زیاده میگی بابا بنزم حریفش نیست. مثلا با EF7 160 تا بری انگار 200 رفتی اینقدر صرو صدا داره.اما تیبا اصلا صدا نداره.اگه یه تیبا 160 تا هم از کنارت رد بشه اصلا متوجه نمیشی.کلا بهش نمیاد اینقدر شتابش خوب باشه.سرعت کلا تو تیبا زیاد معلوم نیست برای همینه میگن...مثل ماشین های دیگه نیست فقط صروصدا بکنه اما شتاب نگیره.
[QUOTE=sadegh2k;6357311]بله دوست من بالاي گيربكس و زير موتور يك سيم به هماره يك سنسور كه تهش چرخ دنده دار (شما سنسور و چرخ دنده رو نميبيني چون داخل گير بكس هست ) وجود داره كه معمولا دوستان نمايندگي كانكتور اين سنسور رو جدا ميكنندنقل قول:
كانكتور حدودا نزديك به سيم كلاچ
2 خبر از کارت سوخت تیبام:
چهارشنبه شب که کارت سوختم بالاخره بعد از 36 روز اومد و رفتم بنزین بزنم 2 موضوع برام جالب بود که گفتم بد نیست دوستان بدونند:
1-موقع زدن کارت در جایگاه ازم رمز خواست که فکر کردم طبق معمول باید 1234 باشه ولی وقتی نوشت رمز اشتباه است چشمام گرد شد:18:
از متصدیای پمپ بنزین پرسیدم رمز کارتهای جدید چیه؟ گفتند:چهار رقم آخر کارت ملی که همین بود وخیالم راحت شد.
2-میزان سوخت موجودی در کارت هم خداروشکر کم نکرده بودند و با احتساب تیرماه 120 لیتر در کارت موجود بود.
نقل قول:
خیلی وقته رمز Default یا پیشفرض 4 شماره اخر کارت ملیه
اما چه خوب که سهمیه کامل به شما دادند چون برای ماشین قبلیم اینجور نبود البته حدس میزنم کارت سوخت شما زودتر از این حرفها صادر شده یعنی تو تیر و تاخیر هم باعث شده که سهمیه مرداد هم اضافه بشه
این چند روز مشکلی مطلبی از خو د ماشین ندارید بگید و تا حالا انتظارات شما رو براورده کرده؟
رنگ بنفش تیبا بیشتر به اون عکسی که خبرگزاری فارس از عقبش گرفته شبیه تا این عکس ، بهتره قبل از تصمیم ،خودتون از نزدیک اونو ببینین ، من تجربه خوبی از انتخاب رنگ از روی عکس ندارم،نور پردازی و چاپ رنگها خیلی نتیجه رو تغییر میده و ممکنه با واقعیت یکی نباشهنقل قول:
درسته کارت سوخت همون اواسط تیرماه صادر شده بود ولی دیر بدستم رسید.نقل قول:
مورد مهم و مشکل سازی تا به حال باهاش نداشتم. البته هنوز یه مسافت طولانی باهاش نرفتم. انشاالله بعد رمضان میرم و نتیجه رو دقیق براتون مینویسم. تا حالا کمتر از500 کیلومتر رفتم و همون جیرجیر فرمون و تق تق از جلو که احتمالا از کاپوته ولی انصافا ماشین نرم و جاداریه
فرمون منم تق تق ميكنه وقتي توي آفتاب پارك ميكنم بعدش صداش بيشتر ميشه ، تو سرويس اوليه مشكلشو برطرف ميكنن ؟
نقل قول:
بله منم همینو میگم
بنفشی که من دارم میبینم هر روز این نیست یه جورایی
یه جورایی رنگش تو این عکس یه جور دیگه شده
اما من بر عکس شما از انتخابم که از عکس و توجه به نظر دوستان بود کاملا راضی ام
زمان ثبت نامم فقط نقره ای و سفید بود
سایپا هم همش از نقره ای تو تبلیغا استفاده میکرد
منم میگفتم عجب قشنگه
خلاصه زدم ثبت نام کرد
تا اینکه 1 ماه مونده به دعوت نامه رنگ نقره ای تو شهر دیدم
دیدم اوه چه قدر از عقب کوچیک به چشم میاد
چه قدر این خط های بغلش زار میزنه
کلی تو ذوقم خورد
کلی از بچه ها نظر خواستم
همه هم لطف کردن و جواب سوالامو دادن
بعضا عکس گذاشتن و نظر خودشونن دادن.
هم خودم از روی عکسا انتخابمو تغییر دادم و هم نظرای افرادی که از نزدیک دیده بودنو ملاک گذاشتم
جا داره بازم از تک تک دوستان صمیمانه تشکر کنم
چون اگه الان هیچ کدوم ازون موارد و ایرادا رو در ظاهر رنگ نمیبینموخودشو نشون نمیده به خاطر همون مشورت ها و کمک های دوستان بود.
این بنفشه هم ولی به نظرم از نزدیک یه رنگ جور دیگه بود تا این عکسه
حدسم اینه اینجا نور خیلی زیاده
منظورم ازاینکه تجربه خوبی از انتخاب رنگ با عکس ندارم اینجا نبود،من از رنگ تیبام راضیم(سفید) و اینم از تجربه قبلی و دیدن رنگهای کوجود تیبا انتخاب کردم،انتخاب اولم هم خاکستری یا همون نوک مدادی شما بود، بهر حال انتخاب رنگ به پارامترهای زیادی بستگی داره و بخشی از اونم سلیقه استنقل قول:
نقل قول:
نمیدونم عزیز
نظر منو اگه بخواین که همین ظاهر تیبا قشنگ ترین ظاهر هست
مثلا همون رنگ کردن اون زه عقب رو اصلا قشنگ نمیدونم
هیچ چیزی از نظر من زیبایی سادگی رو نداره
شاید جلب توجه بکنه اون کار اما تعریف منکه از زیبایی متفاوته
یعنی این همهماشین که تو ایران تولید میشه
همشونم کارشناس طراح دارن
هیچ ماشینی نبوده که به نظر طراحاش بیاد که اگه این کارو کنن قشنگ تر بشه؟؟؟
ماشینای ایران به کنار
خارجیا هم همین طور
به نظر من که همیشه میگم
خواهی نشوی رسوا هم رنگ جماعت شو
هیچ چیزی زیبایی ای که سادگی داره رو نداره
سلامت باشین
این نظر من بود چون نظر خواستین گفتم
امیدوارم کمککننده بوده باشه
من خیلی پرسیدم که این جوری سرم نیاد و ماشین خوبی باشد.اما... .از قدیم گفتن از هر چه می ترسی همون سرت میاد.:41:
نقل قول:
چه جالب:31:
بار اولیه که میبینم یکی که میخواد ماشینشو بفروشه خودش میزنه تو سر ماشینش!!!
سلامت باشین
امیدوارم موفق باشی عزیز:46:
نقل قول:
سلام من احتمالا بتونم ازت بخرم.فقط قبلش یه مطلبو باید بررسی کنم.
فقط اولا بگو از کجا هستی.
دوما اسکن سند ماشین رو برام بذار تا شب اگه برات ممکنه .بعد از دیدن اون قیمت بهت پیشنهاد میدم.
مطمئن باش اگه بنا باشه بخرم ازت قیمتی میخرم که تو بازار هیچ کس نخره ازت.
اسکن سند رو برام پیام خصوصی بفرست.
منتظرم
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
فقط لطفا تا شب اسکن سند ماشین رو برام به صورت پیام خصوصی بفرست.تاکید میکنم سریع لطفا.
و همین طور بگو کجا هستی.
منتظرم:11:
دعوتنامه من اومد برم ببینم چند حساب کردن برامون .انصراف بدیم بریم از این 11.300 بگیریم یا پول همین بدیم .فعلا:20:
نمایندگی تهران بدون هزینه کمک تیبا من را عوض کرد. من اگه جای شما بودم می بردم نمایندگی و میگفتم تا تعمیر نشه نمی برم. یادت باشه اگه ماشین زیادی تو تمیر گاه بماند باید جریمه بدهند و اگه وقتی برای بار سوم ماشین درست تعمیر نکنند باید معوض بدهند یا رضایت مشری را جلب کنند. اصلا کوتاه نیا.نقل قول:
دوستان دعوت نامه من اومدنقل قول:
قیمت پایه برای رنگ متالیک همون 11.840 و برای روغنی 11.640
رنگ های متالیک :نقره ای.ابی تیره.بنفش روشن.نوک مدادی و مشکی
رنگ روغنی:سفید
ودیعه اول 5.000.000
تاریخ ثبت نام :10.11.89
هدیه مشارکت:416000 تومان
ظاهرا سود پول رو از روز ثبت نام تا پایان شهریور حساب کردند.
مهلت پرداخت:90.06.05
تاریخ تحویل 90.06.13
البته با توجه به موجود بودن ماشین ظاهرا تحویل تا 7 روز انجام میشه
با تمام این اوصاف برای من بصرفه نیست انصراف بدم و 20 روز هم صبر کنم تا پولم رو بدن
در ضمن رنگ ثبت نامی من مسی تیره متالیک بود که بعدا خودم با دیدن رنگش کامل منصرف شدم
اونجور رنگها برای خواص هست و بهتر که برای همونا باشه
با جمعبندی رنگها احتمالا انتخابم نوک مدادی خواهد بود
تازه تحویل گرفتم-رنگ سفید است-تاریخ تولیدش هم اول مرداد 1390 است.سند -کارت بیمه-کارت گارانتی-کارت ماشین-کارت سوخت هنوز برام نیامده است.:41:نقل قول:
تا الان هم فقط کاری که برای ماشین کردم روکش صندلی انداختم وکفی مخصوص تیبا.
یکبار هم بردم نمایندگی از میان ایراداتی که تو پست های قبلی گفتم فقط تسمه هایش رو سفت کردند.
راستی برای اینکه اطمینان من رو هم جلب کنند وبگویند تیبا ماشین با کیفیتی است بردنم زیر ماشین وموتور کولر رو بهم نشان داد که پاناسونیک ژاپن بود ومیگفتند سایپا از بهترین قطعات استفاده کرده است.
بقیه ایرادات ماشین هم گفتند برای سرویس اولیه 4000 km بررسی می کنیم.:10:
نقل قول:
کولر تیبا پاناسونیک ژاپنه:18:
عجب:18:
پس بگو چرا اینقدر قویه.
دوستان به همتون توصیه میکنم حتما برای تیبا باطری قوی تر بذارین و حتما اتمی.
عمرا این باتری بتونه این کولرو جواب بده در تابستون دوم.
100 درصد مسئولین سایپا به دنبال قطعات با کیفیت بودند .... فقط متاسف میشوم که چرا خودشان را با انتخاب بی کیفیت ترین باتری ایران و همین طور تایرا های نامناسب چرا بدنام کردند؟؟؟؟
سلام
آقا نوید شما می دونید که برخی از ماشین هابعد از تحویل سرویس اولیه ندارند.چون سازنده از کارش مطمئن است.حالا چرا سایپا برای اولین تولید ملی اینطور نباشد وخودش همه چیز را کاملا قبل از تحویل چک کند؟
من یک 206 مدل 85 داشتم که بعد از تحویل تا امسال که فروختمش یک بار هم به نمایندگی نبردم.بعد از پنج سال استفاده کاملا سالم بود .
حالا اگر شما جای من بودید وماشین جدیدتان این جوری بود چکار می کردید؟