بازی بسیار بی نظیری بود....مخصوصا آخرش که سوآپ(مک تاویش) شپرد رو داغون کرد و اینکه پرایس زنده موند!
Printable View
بازی بسیار بی نظیری بود....مخصوصا آخرش که سوآپ(مک تاویش) شپرد رو داغون کرد و اینکه پرایس زنده موند!
من یکبار تموم کردم و پاکش کردم...:31:
شماها بجایه اینکه بشینید یک بازیو 20 بار برید بشینید یک بازیه جدید دیگه بکنید..اینهمه بازی...من که جنگ ستارگا(به جایی رسیدم که بازیم خرابه)ن میرم با دراگون ایج(اینو تازه نصبیدم)...
اقا چی بازی کنیم مشدی باشه؟نقل قول:
انقد بازی کردم که دیگه بازی نیست :31:
منتظره بازی جدیدم .فعلا تا بازی جدید بیاد با این حال میکنیم دادا:19:
خوب اگر نظر منو موخوای و جنگ ستارگان جدید بازی نکردی حتما بازی بکنش (باید بگی تو چه سبکی میخوای)که توپهنقل قول:
اقا چی بازی کنیم مشدی باشه؟
این تاپیک بازیشه میخوای برو ببین توضیحاتشو:
اینم تاپیک توضیح کامل راجبش:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=369292&highlight=star+wars+force+unleashd&page=2
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=348126&highlight=Star+Wars%3A+Force
خوب شما دوست عزیز منم فکر میکردم دیگه بازی نیست ولی وقتی یه نگاهی به این تاپیک انداختم با خبر دوستمون مهدی جان:نقل قول:
انقد بازی کردم که دیگه بازی نیست
منتظره بازی جدیدم .فعلا تا بازی جدید بیاد با این حال میکنیم دادا
دیدم ما اصلا بازی نکردیم...:31:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=81809&page=549
نقل قول:
سایت IGN اینبار نگاهی به بازیهای PC داشته است و از دید این سایت بازیهای زیر برترین بازیهای تاریخ پلتفرم PC میباشد :
1- X-COM : UFO Defense
2- Star Wars TIE Fighter
3- Civilization IV
4- Baldur's Gate 2 : Shadowns Of Ann
5- Battlefield 1942
6- Half-Life
7- Sid Meier's Pirates
8- Rome : Total War
9- MechWarrior 2 : 31st Century Combat
10- Call Of Duty
- SimCity
12- World Of Warcraft (WOW)
13- The Sims
14- Company Of Heroes
15- Command & Conquer
16- Starcraft
17- Crysis
18- System Shock 2
19- Fallout
20- Grim Fandango
21- Deus Ex
22- Unreal Tournament
23- Doom
24- Diablo
25- Falcon 4.0
سلام دوستان ..
من بازی رو تا مرحله 6 رفتم بعد از بازی اتومات رفت بیرون
الان تا بازی رو باز می کنم بعد از 2 دقیقه میاد بیرون.
مشکل از کجاست. ماله من کرک هم نداشت نصب کردم مستقیم رفتم تو بازی بدون کرک بود
چه ربطی داشت؟:دینقل قول:
یاشاسین تراختور
آره...یکی از دلایلم این بود....کلا باهاش حال نکردم...کلا...:دینقل قول:
اخه ببین ما اینجا یه چیز خوب داریم و یه چیز خوبتر
یه چیز با امکانات داریم و یه چیز با امکانات بیشتر :دی
نمی دونم چطوری انتخاب کردی ولی دلیلت شاید تخیولی بودن کراسیس باشه که من گیم رو اصلا تخیلی معنا می کنم
در هر صورت موفق باشی
سلام.
کسی میتونه در این مورد راهنمایی کنه؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4441167&postcount=86
سلام.
آقا یکی کمک کنه من بازی را با چه ذوق و شوقی گرفتم 5 ساعته رسیدم مرحله ی آخر بعد از اینکه price هلیکوپتر shepherd رو می زنه میره لودینگ ولی بد از اینکه لود شد error میده پچ steam رو هم دانلود کردم به همون آدرسی که گفته بود رفتم ولی میگه فایلتون update هست !!!!!!!!!:18:
دادا تو میهن دانلود گفتننقل قول:
همچنین دوستانی در نظرات اعلام کردند که موقع نصب نیاز به سریال نامبر دارند، بازی تست شده و سالم می باشد اگر درست نصب و کرک کنید از شما درخواست سریال نخواهد کرد.
پس از دانلود تمامی پارت ها و از حالت فشرده خارج کردن آن ها ، ۲ فایل ISO در اختیار شما قرار میگیرد .این دو ایمیج را می توانید توسط نرم افزار Nero با انتخاب گزینه Burn Image To Disc رایت کنید و توجه داشته باشید دی وی دی شماره ۱ شما باید دی وی دی ۹ GB باشد و نباید از دی وی دی های ۴٫۷GB استفاده کنید . یا این دو فایل را می توانید توسط نرم افزارهایی مانند Daemon و یا Alcohol 120% که شامل درایو مجازی هستند Mount کنید و سپس به نصب بپردازید . پس از نصب بازی دقت داشته باشید تمامی فایل های موجود در فولدر SKIDROW را در محل نصب بازی کپی نمایید . حال از این بازی بسیار زیبا لذت ببرید.
براي كرك بازي اين فايل را نيز در بين فايل هايي كه براي كرك كپي ميكنيد قرار دهيد
کد:http://-------------.com/ali/SKIDROW.exe
این کارو کردید؟
ولی اخر بازی اون ژنرال خائن را خیلی با حال کشت :18: تا اون باشه دیگه فکر خیانت به سرش نزه
آموزش حل مشکل Disk Read Error :
ابتدا پچ بازی را در مسیرX:\Program Files\Activision نصب کنید.سپس فایل زرد رنگ به شکل نشانه را در همان activition باز کنید و مسیر X:\Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english رو در آن وارد کنید و نصب را شروع کنید.حالا بازی به طور صحیح پچ شده و این ارور مخصوصا در مرحله ی Exudos دیگر نمایان نمی شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بخوایم این بازی رو در یک جمله توصیف کنیم . تجربه جدیدی از فن آوری های نو در دنیای جدید . با این حال شاید
کمی مشکل در روایت داستانی نشود آنرا یکبازی 100 درصدنامید اما حتما 99درصد را میتوان!و گیم پلی آن خوب است
که گوی سبقت واقع نمایی را از سایر رقبا می رباید.
روایت بد :
مدرن وارفار کلا دو ایراد اساسی دارد که البته شاید در هزار مزیت قابل توجه بازی نتواند خودنمایی کند:
ایراد اول مرحله فرودگاه مثل یک باگ خارج از دنیای بازی در درون آن خود نمایی میکند که کمتر کسی میتواند
آنرا در کلیت داستان بازی هضم کند. دلیل موجهی برای شراکت در کشتار بیرهمانه مردم بی دفاع وجود ندارد
حتی اگر فرض را بر این بگیریم که حقه ای در کارباشد . کماکان دلیل آن برای گیمر تا انتهای داستان غیر قابل
توجیه باقی می ماند. و دومین مشکل که همچنان به روایت داستان بر میگردد گنگن بودن جزئیات داستان و
عاجز بودن در نحوه صحیح ارائه داستان روشن و کامل از کلیت کار برای مخاطب است،بخصوص اگر کسی با
شخصیتها ازقبل آشنا نباشد.
روایت خوب :
بازی از لحاظ گرافیک و سیستم صوتی - دارای برتری های کاملا آشکاری نصبت به هم عصرانش است
یک دلیل کاملا روشن طراحی واقع نمایانه و خیره کننده کاراکترها و محیط هر چه بیشتر سینمایی شدن
بازی کمک کرده است که در کلیت کار به چشم میخورد. سازندگان بازی هیچ صحنه ای را از این چارچوب
مستثنی ندانسته اند. نتیجه آن خلق صحنه های بدیع از نسل جدیدی از بازیهای ویدئویی با افکت ها ،
اصوات ،نریشن ها، تاثیرات آب وهوا ، انعکاس محیط ، جزئیات ،بافت ها و سایر اشیاست....نمونه از نوآوری
دیگر بازی را اگر به اختصار نام ببریم از جمله افراد تیم به گونه ای طراحی شده اند که در لحظه لحظه
صحنه های بازی با اعمال و عکس العملهای هیجان انگیزشان هر نوع بیننده ای را جذب خود می کنند .
فضا سازی کلیدی:
نکته کلیدی دیگر فضاسازی در بازی است که به نحوی استادانه صورت گرفته هر قسمت از بازی فضای
مربوط به خودش را دارد که آنرا از یک بازی صرفا مرحله به مرحله خارج می کند ...لوکیشن های مختلف
در نقاط دنیا قراردارند : قزاقزستان ، آرژانتین ، افغانستان ، مسکو و..... که به جزئیات کوچکتری از مراحل
زمستانی ، جنگل های استوایی ، نبردهای خیابانی و....تقسیم شده اند.
جزئیات کار :
یکی از موارد دیگر قابل توجه در بازی گسترش سلاحهاست باز ی آنقدر پر شده است از اسلحه های
گوناگون از کلاسیک تا مدرن که اگر لقب اسلحه خانه را بر آن بگذاریم شاید اغراق نکرده باشیم .
همینطور باید به طراحی و صداگذاری دقیق انفجارها و شلیکها اشاره کرد که از این لحاظ نیز پیشتاز
ساخته که تجربه آن به همه علاقمندان به vg پیشنهاد می شود .
نویسنده:محمد .م.
نام کاربری: (mahpesar)
همین ؟!
چقدر زود مراحلش تموم شد ! نسخه های قبلی بنظرم بهتر بود البته درجه سختی !
من بصورت Hard رفتم اما خیلی راحت و سریع به آخر مرحله میرسیدم .
که اینطور
سلام.نقل قول:
عزیز من من میگم قبل از نصب بازی و بعد از نصب steam و آپدیتش سریال میخواد. اصلا بازی نصب نمیشه که بخواد درست کرک بشه.
ظاهرا خود steam ازم سریال میخواد نه بازی.
ربطش به اواتارش بود پرچم نازنین تراختور عزیزمون بود (پرطرفتار ترین تیم اسیا)نقل قول:
ولی واسه من جذاب بود البته دو تا هدف داشتی و قسمت واقعی گرا هم داشت
نتیجه ی من از حرفات اینه :31:: کلا بدون دلیل حال نکردی :31:
نمرده دفعه ی دیگه با چشم بند میاد خدمتتوننقل قول:
تازه ادم باحالی بود:31: حیف بود
اقا من به این مشکل disk read error برخوردم .همونجا که هلی کوپتر سقوط میکنه .در ضمن تو سی دی های من پچ نبود اگه ممکنه یکی زحمت بکشه برام بزاره.نقل قول:
ممنون
نمرده؟؟؟:18:نقل قول:
اون چاقويي كه كرد تو چشمش، فكر كنم نصف مغز ژنرال رو املت كردش،
يا ژنرال T900 ترميناتور بود يا چاقو هنوز داره دنبال مغز طرف ميگرده
دوستان 1 سوال
چه جوری میشه تو بخش SPECIAL OPS دو نفره (آنلاین) بازی کرد؟؟؟؟؟؟
بچه ها برای اینکه بازی رو بتونیم آنلاین بازی کنیم باید چه چیزهایی داشته باشیم!؟ منظورم رو که میفهمین؟ یعنی چیا باید بگیریم؟
در ضمن بازی رو میشه با کشورهای دیگه هم بازی کرد مثلا من تو ایرانم یکی دیگه تو آمریکا و یکی دیگه تو رژیم صهیونیستی:31:؟
سلام.من چند روزه که بازی رو تموم کردم.خیلی باحال بود.
من اونارو از خودم نگفتم گفته های خود میهن دانلوده گفتن که اصلا سریال نمیخواد.نقل قول:
شما بگو این کارو کردید؟
پس از دانلود تمامی پارت ها و از حالت فشرده خارج کردن آن ها ، ۲ فایل ISO در اختیار شما قرار میگیرد .این دو ایمیج را می توانید توسط نرم افزار Nero با انتخاب گزینه Burn Image To Disc رایت کنید و توجه داشته باشید دی وی دی شماره ۱ شما باید دی وی دی ۹ GB باشد و نباید از دی وی دی های ۴٫۷GB استفاده کنید . یا این دو فایل را می توانید توسط نرم افزارهایی مانند Daemon و یا Alcohol 120% که شامل درایو مجازی هستند Mount کنید و سپس به نصب بپردازید . پس از نصب بازی دقت داشته باشید تمامی فایل های موجود در فولدر SKIDROW را در محل نصب بازی کپی نمایید .
اگر شما قبلا از درایو مجازی استفاده کردید حالا تو دی وی دی بریزید ببینید درست میشه یا نه؟
من بازی رو روی سخت تموم کردم و ضمنا تمام لپ تاپ ها رو هم گرفتم
ولی نهایتا 92.2% بازی تموم شده
ضمنا تو مرحله موزه من اون دکمه قرمز رو هم میزنم و همه میریزن سرم و میکشمشون
این مرحله تومی نداره؟
مرحله موزه جزو بازی نیست. کدوم دکمه قرمز؟نقل قول:
نقل قول:لینک تو امضامنقل قول:
سلام.نقل قول:
من از dvd rom مجازی کلون و نرو استفاده کردم. ولی باز نصب نشد و سریال خواست. فکر نمیکنم رو dvd بزنم فرقی بکنه.
تو مرحله موزه سر میز Information تو دو اتاقی که سربازا هستن (نه اتاق ماشین ها) یه دکمه قرمز هست که نوشته فشار ندید. اگه اون دکمه رو فشار بدین همه میریزن روتوننقل قول:
ولی گویا تمومی نداره این قسمت
من 4بار تموم کردم اخر 100% شد
اخوی .اون اخر که موزه رو نشون میده جزو بازی نیست که .کدوم دکمه قرمز؟:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
روی میزهای جلوی ورودی های هر سالن یه دکمه قرمزه. بزنین ببینین چی میشه!نقل قول:
سلام.
هوس جان شما نمیدونی مشکل من چطور حل میشه؟
بهتره بگی ببین چی ی ی ی ی ی ی ی می ی ی ی ی ی ی ی شه!نقل قول:
روی میزهای جلوی ورودی های هر سالن یه دکمه قرمزه. بزنین ببینین چی میشه!
هوس این مرحله تمومی نداره؟
نقل قول:
من چند تا سوال دارم
1- آیا تو قسمت تک نفره بازی میشه از حالت سوم شخص استفاده کرد؟
2- با دوتا کامپیوتر میشه قسمت داستانی یا عملیات ویژه رو به صورت دو نفره بازی کرد یا نه؟
3- چه تفاوت جدی بین نسخه کنسول و pc وجود داشته؟
کسی جواب سوالات من رو بلد نیست بده؟
پیمان جان اگه می دونستم دریغ نمیکردم...نقل قول:
خیر. بعدش همین طور می تونین هی چرخ بزنین.نقل قول:
- خیر. فقط برای بخش چند نفره امکان پذیره.نقل قول:
- در ماموریت هایی که بایستی دو نفره رفت فقط امکان داره.
- برای پی سی بخش LAN دیگه وجود نداره.
دوستان بازی اگه نسخه استیم باشه چه عیبی داره؟؟؟ چه فرقی داره؟؟؟
سلام.
این جواب سوال من نیست؟ الآن شرکتم. شب باید تست کنم.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4394441&postcount=1293
مثل ورژن قبلی زامبی کشی نداره؟؟
زود بگين كه بازي رو ميشه انلاين بازي كرد(بدون نياز به پسورد)
بازی به این مضخرفی هم میشه؟؟؟
سراسر اشکال و ایراد بازی.اصلا نمیشه بازی کرد.دلشون خوشه بازی بیرون دادن. اه اه