و البته N 73 :31:نقل قول:
Printable View
و البته N 73 :31:نقل قول:
8 'گرفتی یا 16؟ چند خریدی؟نقل قول:
8 گیگ.قیمتش--> گرون:2:42 ولی هولوگرام داره و تضمین شدس.هر چند حدس میزنم قیمت واقعیش باید کمتر باشه؛ ولی فرصت نداشتم با قیمت واقعیش پیدا کنم.از همون مغازه ای که گوشیمو خریدم گرفتمش.نقل قول:
فقط یه مقدار دوست من گرون خریدی! توشیبا 8گیگ 20 تومنه!! شما فقط دوبرابر خریدی!!!!نقل قول:
البته فکر کنم 18 تومنه :31:نقل قول:
این قدر تو سر مال نزنید بنده خدا گناه داره.نقل قول:
البته یه نکته بگم که با ابن قیمتی که خریده میتونست 16 توشیبا بخره:31:
شما که به کلی نا امیدش کردی:46:نقل قول:
16 توشیبا رو یه ماه پیش 50 گرفتم یعنی انقدر زود ارزون شد؟
تازه مموری 16 مگه با 5800 تطبیق میشه؟ سرعت گوشی رو نمیاره پایین؟
تو مشخصاتش که نوشته تا 16گیگ هم ساپورت میکنه .نقل قول:
البته با ساپورت میکنه ...نقل قول:
ولی کلا نمیشه به مشخصات و از این جور حرفا اطمینان کرد ... مثلا 6120 قرار بود 2 گیگ ساپورت کنه اما الان روش 8 میندازن و آخ نمیگه ...:31:
یعنی 32 بندازیم رو گوشی مون؟ : دینقل قول:
بنداز...هیچ مشکلی نداره...!نقل قول:
البته همون طوری آقا یونس گفت بنداز مشکلی نداره ...:31:نقل قول:
ولی یه بحث هست که الان 32 هنوز تو بازار ایران نیومده ... آخرین قیمتی که من دستم بود حدود 250 تا 300 دلار اون هم مدل SD ش بود ... حالا شاید از اون موقع که یک ماه پیش بود تغییراتی حاصل شده باشه ..:46:
منظورت فقط 32 میکرو SD یه یا کلا همه نوع کارت حافظه 32 گیگیه که گفتی هنوز نیومده ایران؟
البته میدونم این گوشی فقط micro SD میخوره.
سلاممنم یکی خریدم به رنگ قرمز .واقعآعالیه , از کیف و پایه هم خبری نیست.ولی واقعا به این قیمت یه همچین گوشی مفته.
شما چند خریدی ؟ و از کجا ؟نقل قول:
سلام
290 خریدم از بناب.راستی یه ماه پیش320 واسه برادرم خریده بودیم البته با گارانتی وساپورت زبان فارسی.
نه هیچ کدمشون نیومدن ...نقل قول:
قیمتیم که دادم برای SD بود ... تا چند ماه دیگه خز میشه نگران نباش ...:31:
نسبت به شهری که هستی خوبه .نقل قول:
چون الان تهران 280 تومنه . میگن کمتر هم پیدا میشه .
فکر کنم بناب یکی از شهرستان های تبریز باشه . درسته ؟
ایشالاه مبارکت باشه :11:
سلام
این گوشی من مشکلش اینه سرعتش اومده پایین!theme هم که نمیشه روش نصب کرد!
کلا باید چی کارش کنم درست بشه؟یکم ناراحت به نظر میرسه : د ی
نقل قول:
سلام :20:
درسته . ممنونم.
نقل قول:
سلام .
با کد #7370*# فرمت کن درست میشه.
سلام به همه دوستان عزیز . دوستان یه سوال داشتم گفتم بپرسم از شما
ممنون
ببینین یه نفره از تبریز گویا نزدیک بانه که می خوام ازش یه گوشی 5800 مجار
که خودش میگه نو ه نو هستش . و حتی گوشی شارژ هم نشده
و داره میده 235 تومن
به نظر شما خوبه ؟
بگیرمم ؟!
و اینکه ممکنه چه مشکلی داشته باشه که داره میفروشه از خودش که پرسیدم چرت و پرت میگه .
میگه کار باهاش برام سخته و این ها
حالا که می خوام بگیرم ازش باید همونجا تست کنم . چه چیزایی رو تست کنم ؟!
ممنون میشم از همگی .
البته این نکته رو هم باید تذکر بدید که با این کار همه اطلاعات گوشی پاک میشه مثل مسیج ها و شماره تلفن ها و فایل ها و همه چه مثل اینکه تازه گوشی رو خریدی. نمی دونم چه بلایی سر اطلاعات مموری کارت میاد چون خودم که این کار رو کردم مموری رو در آورده بودم.نقل قول:
در نتیجه حتما باز حافظه گوشی بک آپ بگیر
دوستان ببخشید پست من اومد ؟
سلام دوستان عزیز . می خواستم بدونم پست من اومد ؟
بار دومم میشه که فرمتش میکنم!:((
چطوری ازش آپ بگیرم؟!
sms ام برام از همه چیز مهمتره!...اونا پاک بشه بدبختی بیش نیسم : د ی
tnx میشم اگه کمک کنید.
سلامنقل قول:
عضویتت رو تبریک میگم :11:
برای مطمئن شدن از اومدن یک پست لازم نیست دوبار دییگه هم پست بدی ... خب نکاه کن ببین پست اومد یا نه ...
لحظات خوشی رو در P30WORLD Forums برات آرزو می کنم :40:
ممنون متشکرم . راسش من اصلا متوجه نشده بودم که پست های من دارن میرن برای تاید اول فکر کردم صفحه جامپ کرده به هم حال ممنون بابت تذکرت .نقل قول:
حالا شما نظرت با موضوعی که گفتم چیه ؟! ...
مرسی
عزیز با برنامه ی Nokia Pc Suite میتونی از SMS ، Note ، Contacts بکاپ بگیری . :46:نقل قول:
1.شما تو گوگل سرچ کن کدهاش رو بگیر.2.شماره سریال گوشی و قوطی رو چک کن.3 ببین صفحه نمایش خش نداشته باشه.باتری هم خط خورده نباشه.چند بار گوشی رو خاموش روشن کن ببین اختلالی پیدا نمیشه + سرچ در گوگل و راهنمایی دوستان عزیز.موفق باشید.:40:نقل قول:
نقل قول:
ممنونم جوان مرد . حتما این کار رو می کنم و منتظر نظر دوستای دیگه هم هستم راسش منظورتون رو از کد هاش توی گوگل نفهمیدم آخه بنده تاحالا سونی داشتم فقط .. آیا قضیه خاصیه که مربوط به نوکیاست ؟
ممنون . خدا نگهدار
سلام. تورو خدا بگید این آپدیت جدید کی میاد دهنم آب اوفتاده !!!!!!!!! v31.0.0.15 میاد یا نه ؟ !!!!! کی میاد؟؟؟؟!!!
تو سایتها خوندم میگن تا هفته ی دیگه بعضیها میگن تا ماه دیگه ! بعضی ها هم میگن نمیاد؟!
سلام
با ایرانسل چطور به اینترنت وصل بشم.تو سایت ایرانسل که مینویسه متاسفانه تلفن همراه درخواستی در لیست دستگاههای پشتیبانی شده در شبکه ایرانسل موجود نمیباشد .
راهی بلدین بگین.
خواهش می کنم عزیز.منظور از کد همون کدهایی هست که میزنی چیزایی مثل سریال گوشی یا زمان ساخت اینارو نشون میده.موفق باشی.:40:نقل قول:
قیمت این گوشی الان چنده؟؟
کد #5*3*130* رو بگیر بعد سبز رو بزن تنظیمات برات میادش ...:31:نقل قول:
در تهران 280 تومان.نقل قول:
با این کد نشد.نقل قول:
خب حالا از خودت باید سرچ کنی تا خود گوشی بصورت خودکار برات تنظیم کنه یا بصورت دستی تنظیم کنی ...نقل قول: