پراید کلا واسه محیط زیست ضرر داره و البته خطرناک هم هست!!!:31:نقل قول:
Printable View
پراید کلا واسه محیط زیست ضرر داره و البته خطرناک هم هست!!!:31:نقل قول:
چه ربطی داره دوست من؟ پراید یکی از کم مصرفترین و از هر جهت اقتصادی ترین خودروهای موجود توی بازار ایرانه.نقل قول:
متأسفانه همچنان پیکان با اون مصرف وحشتناکش در حد 14 الی 15 لیتر در صد کیلومتر! داره بشکلهای مختلف روآ و وانت تولید میشه که هیچکس کاری بهشون نداره:13:وانت نیسان و بعضی ماشینهای دیگه هم که وضعشون وحشتناکه هم هستند.واقعاً جای سوال داره از نیروی انتظامی که چطوره اونا رو داره پلاک میکنه؟ آیا این خودش نوعی دورویی نیست؟
پراید 131 sx
عکسهات فیلتره.اینحا آپلود کن:
http://up.--------.com
اصلا عکسی تو کار نیستنقل قول:
گروه خودرو- شمارهگذاری پراید 132 دوگانهسوز پس از توقفی سه ماهه، بار دیگر از سر گرفته شد.
آن طور که معاون فنی مهندسی راهور ناجا در گفتوگو با خبرنگار ما عنوان کرد، شماره گذاری پراید 132 دوگانه سوز از شنبه گذشته از سر گرفته شده است.
به گفته سرهنگ علیرضا جهانگیری، سازمان حفاظت از محیط زیست به دلیل عدم انجام تست تطابق تولید (COP) در پراید 132 دوگانهسوز، این خودرو را فاقد استانداردهای آلایندگی لازم دانسته است؛ به همین دلیل حدود یک ماه از صدور مجوز شمارهگذاری آن خودداری کرد.وی تاکید میکند: بر اساس توافق سازمان حفاظت از محیط زیست و سایپا، مشکل شمارهگذاری پراید 132 دوگانهسوز از شنبه گذشته و به شرط رعایت تست تطابق تولید، برطرف شده است. این در شرایطی است که بنابه گفته معاون فنی مهندسی راهور ناجا، سازمان حفاظت از محیط زیست در صورت توقف انجام تست COP در خطوط تولید پراید 132 دوگانهسوز، باز هم از صدور مجوز شمارهگذاری برای این خودرو خودداری خواهد کرد.توقف یک ماهه شمارهگذاری سایپا 132 دوگانهسوز، سبب شد ثبتنامکنندگان این خودرو نتوانند در موعد مقرر، خودرو خود را تحویل بگیرند و با توجه به نامشخص بودن زمان شمارهگذاری این خودرو حتی سایپا به برخی از آنها پیشنهاد داده که به جای این محصول، خودرو دیگری دریافت کنند.حال به نظر میرسد با رفع مشکل شمارهگذاری «132»، ثبتنامکنندگان در بازه زمانی کمتری خودرو خود را دریافت کنند.
منبع :
کد:http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=274903
و اینبار سایپا دیگه خجالت رو کنار گذاشت و پراید رو 10 میلیونی کرد.
لیست قیمت جدید سایپا منتشر شده و قیمت کلیه خودروهای خانواده پراید هر کدام 161000 و تیبا و ریو 185000 تومان افزایش قیمت دارند.
و برای اولین بار در لیست قیمت سایپا پراید به قیمت بالای 10 میلیون تومان رسید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که موندم کی باید جلوی این سایپا رو بگیره؟؟؟
یااااااااااااااا خخداااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا
جون من این عکس حقیقت داره ؟ یعنی یه پراید فکستنی 10 میلیوووووون؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه پول علف خرسه که آدم به یه پراید که قیمت اصلیش 2 میلیونه 10 میلیون بده؟:2:
واقعا برای مملکت خودم متاسفم واقعاااااااااااااا.........
اصلا دیگه ارزش خرید نداره
10 میلیون باهاش میشه سمند LX مدل 86 خرید که خیلی سرتره
وقتی ملت میرن میــخرن ..... تا 15 تومن هم میبرن بالا قیمتشو!
نقل قول:
قیمت رو ببرن رو 20 میلیون باز هم مشتری داره مطمئن باش
چون هرچیزی که گرون بشه مردم برای خرید اون راغب تر میشن
نمونش تو مسائل دیگه هم کاملا مشهوده
حتما يه دستي به چراغاش كشيدن ديگه:27:نقل قول:
منتظر مدل هاي موتور ديزلي ، چراغ ليزري ، آينه سه بعدي و... باشيد! پرايد هنوز جاي پيشرفت داره...:31:
بنده از مخالفان سر سخت سایپا هستم ولی دوستان افزایش قیمت اخیر ناشی از تغییر در تعرفه بیمه شخص ثالث است.
بیمه 150 تومن رفته روش عزیز ..... پسر خاله من نمایندگی بیمه داره!
بیمه 290 تومن شده حدود 440 !
دوست عزیز تغییر قیمت خودروهای سایپا فقط بدلیل افزایش بیمه است.
لطفاً بند 9 را مقایسه کنید
و اینهم قیمت جدید سایپا
کد:http://up.--------.com/images/1bzjw4kxcl4sxei7ridy.pdf
چی و با چی مقایسه کنیم؟؟؟ خودت یه نگاه بنداز به اینا!نقل قول:
در ضمن پراید 7 میلیونی رو کم کم زیاد کردن حالا رسیده به 10 میلیون ، حالا شما توجیه کن که به دلیل بیمه هست ... مگه همین سایپا قرار نبود پول ارتقا پراید رو از مشتری نگیره؟(پروژه X100) چرا پس الان بین صبا و 131 اینقدر اختلاف قیمت داره؟
فکر کنین اگر الان پیکان تولید میشد قیمتش باید مثلا 8.5 میلیون بود :18:
برای پراید بخواین 10 میلیون هزینه کنی خیلیه من 131 اس ال سری اول گرفتم 8300 حالا شده 8800
میشه رو گزینه های دیگه مثل 206 یا 405 دست دوم هم فکر کرد.
وانتش داره تولید میشه دیگهنقل قول:
دوگانش فکر کنم 7300 هست
وانت پیکان هم متوقف شده و دیگه تولید نمیشه :41:نقل قول:
نه عزیز تا جایگزین آشغال دیگه ای برای وانت سبک پیدا نشه تولید وانت پیکان فعلاً جزو محالاته متوقف شه:41: شاید موقتی پلاک نشه ولی تولید میشه تازه مدلهای 90 دیدم ABS دار هم شدن!!!! در ثانی روآ فکر کردین چیه؟ همون پیکانه در پوستین گوسفند:13:با اون قیمت کذاییش!نقل قول:
سلامنقل قول:
تا جایی که میدونم تولیشد متوقف شده :)
نقل قول:
ایسنا - با توقف شمارهگذاری وانت پیکان (باردو)، عرضه ارزانترین وانت تولیدی کشور به بازار نیز متوقف شد.
تولید وانت پیکان از سال ۱۳۴۸ آغاز شد. تولید این محصول در زمان جنگ تحمیلی متوقف شده و مجددا از سال ۱۳۷۵ پس از بهینهسازی از سر گرفته شد.
اکنون با توجه به حدود نیم قرن عمر تولید این خودرو، درصد عمق ساخت داخل آن به ۱۰۰ درصد رسیده و قیمت تمام شده آن به شدت کاهش یافته؛ بهگونهای که این خودرو در سال جاری به قیمت هفت میلیون تومان به دست مصرف کننده میرسد. فاصله قیمتی پنج میلیون تومانی تا ارزانترین وانت بعدی داخلی، آن را بهویژه در شهرستانها و در میان اقشار کمدرآمد به خودرویی محبوب و در عین حال نانآور تبدیل کرده و بازار جذابی را برایش بهوجود آوردهاست.
قیمت پایین وانت پیکان طیف وسیعی از مصرفکنندگان بهویژه اقشار کمدرآمد را جذب کرد، بهگونهای که در حال حاضر وانت پیکان پای ثابت کسب و کارهایی همچون حمل و نقل بار در شهرستانها و روستاها محسوب میشود؛ ولی با تصمیم اخیر موسسه استاندارد، شمارهگذاری این خودرو از ابتدای مهرماه متوقف شده و همین موضوع نگرانیهایی را برای این قشر جامعه ایجاد کردهاست.
وانت پیکان از آن سو نقش قابل توجهی نیز در رشد اشتغال داشته است؛ بهگونهای که طبق اعلام، هر دستگاه از این خودرو پس از تولید برای ۱٫۵ نفر اشتغالزایی داشتهاست.
تاکنون درمجموع حدود یک میلیون دستگاه وانت پیکان در کشور تولید شدهاست. از سال ۱۳۸۹ حدود ۷۵ درصد وانت پیکانها به صورت گازسوز و ۲۵ درصد نیز بنزینی تولید شدهاست.
پیشتر قرار بود که تولید وانت پیکان تا پایان امسال ادامه یابد و از ابتدای سال آینده (۱۳۹۱) وانت تندر۹۰ تحت عنوان U۹۰ جایگزین آن شود.
وانت تندر۹۰ ظرفیت حمل بار ۸۰۰ کیلوگرم را داشته و استاندارد آلایندگی آن نیز یورو۴ است. این خودرو مجهز به فرمان هیدرولیک و ترمز ABS بوده و تولید آزمایشی آن در سه ماهه سوم سال جاری و عرضه انبوه آن نیز از سال آینده آغاز خواهد شد.
درود بر دوستان گرامی
تاپیک ها رو نگاه کردم کسی مشخصه فنی نگذاشته بود و عکس ها هم پاک شده بودن
میخواستم ببینم فرق بین
131 sl
131 sx
132 sl
132 sx
چی هست دقیقا ؟ اگه شد عکس بزارید من نمیتونم تشخیص بدم کدوم به کدومه
کدوم hز نظر فنی و همه چی سر تر بقیه است ؟(ایربگ و abs , ...)
امروز من نمایندگی بودم گفتند دیگه دوگانه سوز تا آخر سال تولید نمیشه
سلامنقل قول:
132 با 131 که فقط چراغ های جلو و عقب فرق دارن و توی 132 سپر همرنگ بدنه است
sl یعنی هیدرولیک نداره ABS داره
sx یعنی هم هیدرولیک اره و هم abs
خدا رو شکرنقل قول:
ما که ثبت نام کردیم ، هرچی دیرتر تحویل بدن ماهی 30 درصد صود تاخیر + مشارکت میدن:31:. این زمستونم با همین ماشن قدیمی سر می کنیم تا عید بریم یه ماشین بهتر می خریم.
من ميخوام شنبه برم يه دونه فروش فوري اعتباري از نمايندگي بگيرم.نقل قول:
بنظرتون 131sx بگيرم يا 132sx ؟
منظورم اينه جز قيافه هيچ فرق ديگه اي ندارن؟ از نظر كيفيت يا موتور يا كلا هر چيز ديگه اي بجر قيافه و ظاهر.
اگه امكانش هست راهنماييم كنين. من خودم نظرم روي 131sx هستش.
ممنون
نقل قول:
مبارک باشه
ماشین رو سر موعد تحویل میدن و دیر تر نمیدن چون ضرر خودشون بیشتره
131بهتره وکیفیتش از 132بالاتره.نقل قول:
سلامنقل قول:
میشه بدونم رویه چه حسابی این حرف رو میزنین؟
ممنون
همون 131 sx بردار بهترهنقل قول:
اینا هیچ فرق موتوری وکیفیتی با هم ندارن همه شون سروته یه کرباسن
خودم 131sxدارم رنگ سفیدش رو هم انتخاب کردم
گول این رینگ اسپرت رو هم نخوری پول الکی نده همین رینگ معولی بردار بهتره بعدا اگه خواستی خودت می توی یه رینگ خوشگل زیرش بندازی
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
نه هیچ فرقی از نظر کیفیت ندارننقل قول:
ممنون ، نه دیگه تحویل ندادن ! از من تحویل مهر بود ، همون اوایل مهر زنگ زدن که برم نمایندگی وقتی رفتم گفتن که دوگانه تحویل نمی دیم و فقط معمولی . اگر می خوای عوض کن وگرنه پایین این دعوتنامه بنویس که منتظر دوگانه می مونی . ما هم نوشتیم و امضا کردیم. تا الانم که خبری نیست و فعلا هم سایپا تولید نمی کنه...نقل قول:
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
کیفیتشون فرقی نداره ، فقط 132 یه ریموت کنترل هم داره و دیگر هیچ ولی تو بازار 131 مورد استقبال تره. در ضمن اینکه رنگ سپر های 132 هم خیلی زود می ریزه و از ریخت میوفتهنقل قول:
شما هم همون 131 رو بگیر.
نقل قول:
دوگانه الان انصرافی هست که برای تیرماه بوده هنوز تحویل نگرفتن
حدودا 100 تومن هزینه داره اگر بخوای حواله رو بخری
اولین تولیداتی که بزنن مربوط میشه به همین حواله ها ولی خوب من پرسیدم گفتند که تا آخر سال خبری نیست از تولید دوگانه سوز
این هم برای زنگ تفریــح:
درود
پراید صبا مدل 89
صدای (تگ) مانند هنگام تعویض دنده در 1؛2؛ و در 3 بسیار کم علتش چی میتونه باشه!؟
دوستم یه 132 داره که 6'7 ماهه دارتش اونم میگه تازگی ها همینطوری شده!
سلام
ماشين وقتي صبح هوا سرد روشن ميكنم
ضد يخ (آب رادياتور) چكه ميكنه
از زير جنت پائين رادياتور ميريزه
حالا نميدونم از جاي ديگه ميريزه و از اين جا خارج ميشه يا همين جا هست .
ماشين هم 131 تحويل 8 ماه پيشه. فقط آب رادياتور رو عوض كرديم و تا حالا نشتي نداشته
مشکل خاصی نیست دوست عزیز بدلیل اینکه دنده های یک و دو دنده سنگین هستند هنگام تعویض بدلیل بزرگتر بودن چرخ دنده های گیربکس این صدا رو میده و این در اکثر خودروهای دنده معمولی هست و جزو عیب ماشین نیست هنگام تعویض دنده خصوصا در دنده های سنگین سعی کرده کلاچ را تا آخر گرفته و پس از مکث کوتاهی دنده را عوض کنید به مرور که خودرو کار بکنه صداش هم کمتر میشهنقل قول:
من تازه یه 132 sl تحویل گرفتم قبلا صبا داشتم ولی خوب به نظرم این 132 خیلی بهتر از پرایدهای قبلی شده تزئینات داخلش که بهتر شده و سواریشم راحت تره در ضمن به منم می گفتن 131 بخر بعدا برای فروشش راحت تری ولی خوب دیگه از قیافه تکراری 131 خسته شده بودم و برای هم 132 گرفتم که حداقل یه کم قیافش به روزتر هست و تازه ریموت کنترل هم داره و تنظیم ارتفاع صندلی راننده هم داره خلاصه ما از این 132 که خیلی بیشتر از 131 راضی هستیم
مدتیست ماشین من صبح ها یا هر وقت که ماشین را به مدتی در سرما بود روشن میکنم بدون هیچ مشکلی و سری روشن میشود... ولی وقتی گاز نصبتا زیادی (حداقل دور موتور تا 2/5 یا 3 و بالاتر) میدم ماشین خاموش میشه البته این مشکل تا وقتی ادامه داره که ماشین هنوز گرم نشد؛ وقتی گرم میشه درست میشه.
آیا باید ماشین انژکتوری اینطوری بشه!!!
مشکل از کجاست!؟
نقل قول:
این مشکل دقیقا مشکل من بود که با پراید مدل 89 دوگانه سوز داشتم و نمایندگی ها نتونستن مشکل رو برطرف کنن ، ماشین صبح وقتی هوا سرده با تک استارت روشن میشه اما یه کم که کار میکنه خاموش میشه
رفتم بیرون شستشو انژکتور دادم و یک فیلرگیری سوپاپ ها رو انجام داد درست شد ، 40 تومن هزینه کردم ماشین دیگه هیچ مشکلی نداشت