من الان با کد 021 گرفتم کسی بر نداشت
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
من الان با کد 021 گرفتم کسی بر نداشت
شرکت ناجی پاس هست فکر کنم (صدور گواهینامه)نقل قول:
ساعت 8 صبح تا 11.30 یا 12 زنگ بزن
تاریخ ثبت نام برای گواهی نامه 20/6/92
سال اخر پیش بودم رفتم گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم تا 31/6/92 بیشتر وقت نداشت
امتحان سر مربی هم دادم قبول شدم
گفت تا 1 سال دیگه وقت داری گواهی اشتغال یا ..... بیاری بقیه کارا تو بکنی
نمی دونم چه جوری این گوای رو جور کنم
داداش شماره ها الکی هستن زنگ زدم یا اشغالن یا کسی بر نمیداره :(نقل قول:
همین الان پست برام اورد هوراااااا
من دو روز قبل این که گواهینامه بیاد زنگ زدم جواب دادننقل قول:
مبارک باشهنقل قول:
گواهینامه ام رو که تمدید کردم بعد از 2ماه اومد اما عکسش خیلی سیاسپیدو کدره
کی امتحان داده بودی و مدارک را ارسال کردین؟کلاچند روز طول کشید؟نقل قول:
5 خرداد قبول شدم فیش پستی گرفتمنقل قول:
باو من 29 اردیبهشت قبول شدم ولی هنوز نیومده کلا بعضیا خیلی شانس دارن ::
سلام
دوستان در آزمون آیین نامه از "ماده ها و تبصره ها" هم سوال میدن؟؟
مثلا بگن این موضوع برای کدام ماده از آیین نامه است. ماده 68 ؟ ماده 200 ؟؟ ........
نه عزیز، فقط سوال از متن ماده میاد ولی سوالی که بگه این مال ماده چنده نمیاد.نقل قول:
سلام دوستان .
در کتابِ آیین نامه ی ایران چیزی در مورد رنگ دیواره ی سیمانی کنار خیابونها درج نشده كه اين رنگهای سیاه و سفید یا زرد و سفید و غيره چه مفهومی داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یک سوال داشتم
یه ماشین خریداری کردم اما موقع سند زدن و تعویض پلاک اینا عمل کرده بودم و نتونستم برم به همین خاطر همه چیز ماشین به اسم پدرم هست، با ماشین هم میخوام مسافر کشی کنم (یا شخصی یا آژانس) ماشین که به اسمم نیست مشکلی پیش نمیاد؟ مثلا راهنمایی و رانندگی یا ارگانهای دیگه گیر نمیدند؟
ممنون میشم اگر کسی اطلاع کامل داره راهنمایی کنه.
حمل مسافر با ماشین شخصی کلا خلافهنقل قول:
تو شهر ما گیر نمیدن و خلاف نیست (البته اگه دربستی ببری) و یا آژانس کار کنینقل قول:
حالا با این وعض اگر ماشین به اسم خودم نباشه و همونطور که در پست 2375 توضیح دادم مشکل ایجاد میشه یا گیر میدن؟
تو شهر ما گیر نمیدن و خلاف نیست (البته اگه دربستی ببری) و یا آژانس کار کنینقل قول:
حالا با این وعض اگر ماشین به اسم خودم نباشه و همونطور که در پست 2375 توضیح دادم مشکل ایجاد میشه یا گیر میدن؟
ببخشید من فقط خواستم همون نکته رو عرض کنم . تا حالا هم تجربشو نداشتم. ولی تو تهران همه ی مسافرکش های محترم شخصی هستن . خط دار خیلی کم هست.نقل قول:
سلام . سوال بنده رو هم اگر یکی از دوستان مطلع پاسخ بده ممنون میشم
نه اصلانقل قول:
سلام .نقل قول:
ممنون از جوابتون
واقعاً عجیبه . این رنگها معنی و مفهوم داره و استاندارد بین المللی داره .
سفید آبی = ایستگاه اتوبوس
سفید سیاه = پارک کردن مجاز است
سفید سبز = محل توقف ماشینهای اورژانس و آمبولانس
سفید قرمز = محل توقف ماشینهای آتشنشانی
سیاه زرد = توقف ممنوع
توی ایران هر کی هر جوری دلش خواسته رنگ زده . زرد , بنفش , نارنجی , قرمز , آبی سیر و باز و غیره .
سلام
من برای معاینه رفتم پیش دکتر از دهنم در رفت که سابقه کم کاری تیرویید داشتم ولی برگه ام رو مهر و امضا کرد و نوشت که اخذ گواهی پایه 3 از نظر پزشکی بلامانع است
ولی بعدش بهم زنگ زد گفت برم از متخصص نامه بگیرم براش ببرم که بیماریم کنترل شده و اگه نبرم براش نمیتونم گواهی بگیرم و پلیس +10 ایراد میگیره
الان حتما باید برم متخصص یا وقتی این برگه رو برام مهر کرده باشه دیگه مشکلی ندارم؟
سلام
من رفتم پلیس راهور اصفهان اونجا بهم گفتن باید امتحان کتبی و عملی بدی حالا چرا آموزشگاه ازم امتحان کتبی گرفت ؟ فرق اینایی که میان تو آمورشگاه کتبی و یا حتی عملی ( خودم دیدم که افسر اومد آموزشگاه از خانمها امتحان عملی گرفت) میدن با پلیس راهور چیه ؟ تو برگه معاینه پزشکی ، رفتم کاردان فنی اونجا افسر سروان تو برگه نوشته بود مراحل آزمون در راهور.البته من نقص شنوایی دارم به خاطر همین باید تو پلیس راهور باشه ؟
سلام اعتبار کاردکس که تموم بشه میشه رفت یک اموزشگاه دیگه ثبت نام کرد؟
نقل قول:
سلام
خیر. مگر اینکه ازشون بخواید به طور کلی اسمتون رو از لیستشون در بیارن که کلی درد سر داره. البته جنوب که اینطوریه . با هزار بدبختی....
سلام دوستان.
هنوز محدودیت اینکه یک سال اول نباید خارج شهر رانندگی کنی وجود داره؟:n15:
سلام
براي گرفتن گواهينامه بايد چه چيزهايي دونست ؟ من اصلا بلد نيستم چطور ماشين رو روشن ميكنن !
خيلي هم زشت هست كه با اين سنم برم آموزشگاه به افسره بگم كه اينا رو بهم ياد بده
ميشه اين چيزا رو بهم ياد بدين ؟
چرا افسر یاد بده؟ رفتن به اموزشگاه و ثبت نام و پول دادن اجباریه ده جلسه عملی میذارن با یه معلم اونم مث شمانقل قول:
ارهنقل قول:
دوستان من الان 2 سال از مدت 5 ساله گواهینامم گذشته ! الان هم سربازم. برا تمدید دقیقا باید چه کارائی بکنم ؟!
مرسی :n16:
نقل قول:
خب ميخوام قبل اينكه معلم ياد بده يه چيزايي مثل روش و خاموش كردن و ترمز كردن و ... حاليم باشه.
چطور ميشه اينا رو به صورت مبتديانه ياد گرفت ؟
دوستان یه سوال . من گواهینامم رو تازه گرفتم و هنوز یکسال نشده. اگه باهاش بین شهری برم و پلیس راه ها مخصوصا پلیس راه گناوه - ماهشهر ، گواهینامم رو چک کنن باطلش میکنن یا جریمه؟
سلام دوستان
26 سالمه.درسم تموم شده.معافیت تحصیلی هم تموم شده.خدمت نرفتم.میتونم برای گرفتن گواهی نامه اقدام کنم؟
اصلا لازم نیست بدونید این چیز هارو همین که بگید پشت ماشین نشستید خودشون از اول همه چی رو میگندنقل قول:
برای من که باز کردن در ماشین هم یاد داد:n02:
ولی به هر حال یه سری چیزهای ابتدایی رو تو کتابی که بهتون میدند نوشته مثل روشن کردن ماشین و پدال ها و ... همون رو بخونید یاد میگیرید
همون اول که میخواید ثبت نام کنید یا پایان خدمت میخواد یا معافیت یا برگه اشتغال به تحصیل اگه نداشته باشید ثبت نام نمیکنندنقل قول:
سلام دوستان
26 سالمه.درسم تموم شده.معافیت تحصیلی هم تموم شده.خدمت نرفتم.میتونم برای گرفتن گواهی نامه اقدام کنم؟
زمان ثبت نام یه کتاب آیین نامه میدن یه چیزایی توش نوشته اون اولاشنقل قول:
نقل قول:خواهشا اگر كسي اين چيزهاي ابتدايي كه ميفرماييد رو بلد بود يه خوردش رو به ما بگه. اگه نه هم كه نيازي نيست به آموزشگاه و افسر و مربي و ... حواله كنيد :n02:نقل قول:
کسانی می خوان تو آزمون شرکت کنن جهت اطلاع بگم کتاب عوض شده اما از مطالب قدیمی سوالات میاد مثلاً حرکات دست مامور ترافیک وسط چهارراه تو کتاب قدیمی 6 تا اورده در حالی که تو کتاب جدید 2 تا اول فقط اومده اما تو ازمون از کتاب قدیمی اومده بود
یه سوال
بعد از اینکه امتحان عملی شهر رو قیول شدیم.باید چه کارایی انجام بدیم؟؟
دوستان برای ثبت نام برای گواهینامه باید 18 سالت باشه یا 18 سال تمام شده باشی و بشی 19؟