یک سری بازیکنان جنبه بزرگ و معروف شدن ندارن
نمونه اش همین شجاعی....خیلی خودخواهه
یک سری بازیکنان جنبه بزرگ و معروف شدن ندارن
نمونه اش همین شجاعی....خیلی خودخواهه
من واقعا تعجب می کنم ! :دي
چرا عربستان مساوی کرد اخه ؟؟؟ راحت می تونست کره رو بترکونه !
به اسرائیلنقل قول:
بچه ها مشکلات تیم ملی رو ریشه یابی کنید اگه گفتید به کی میرسید؟
حال كردين همون اولي كه نظر سنجي رو گذاشتين من چهارمي رو زدم :5:
به نظر من اگه تیم ملی میرفت جام جهانی باید شک میکردیم ! در ضمن نمیدونم چرا حس کردم کلا عربستان خودش نبود ! یعنی اصلا بازی نمیکرد !
من اخرای بازی رو دیدم داشت خوب بازی می کرد ! یه گلم زدن ! :دينقل قول:
به نظر من اگه تیم ملی میرفت جام جهانی باید شک میکردیم ! در ضمن نمیدونم چرا حس کردم کلا عربستان خودش نبود ! یعنی اصلا بازی نمیکرد !
باید قبول کرد سطح فوتبال ایران همین است
بعد از انقلاب فوتبال ما تنها افتخاری کسب کرد رفتن به جام جهانی 98 و 2006 است همین
قبلش مگه چی کار کرد ؟؟ :دينقل قول:
باید قبول کرد سطح فوتبال ایران همین است
بعد از انقلاب فوتبال ما تنها افتخاری کسب کرد رفتن به جام جهانی 98 و 2006 است همین
قبلشنقل قول:
قبلش مگه چی کار کرد ؟؟ :دي
چند بار قهرمان اسیا شده بود
با تیم های مثل اسکاتلند که اون موقع از قدرتهای هان بود بازی کرد و برد
از هم مهم تر حداقل بین 5 تیم چهارم نمی شد
خب مثل اینکه قطبی بازم میمونه همه تعجب کنیم که یه سر مربی بعد از اولین ناکامی هنوز سرمربیه در ایران بعیده!!!
رئيس فدراسيون فوتبال: فيفا با بازيکنانی که مچ بند سبز بستند برخورد می کند
علی کفاشيان، رئيس فدراسيون فوتبال ايران دربارهی بستن مچ بندهای سبز از سوی برخی بازيکنان تيم ملی در بازی مقابل کره جنوبی گفت: من هيچ تماسی با کره نداشتم و علت آن را هم نمیدانم.
اين موضوع را بايد از بازيکنان تيم ملی پرسيد. اما، گويا نمايندهی فيفا دربارهی انگيزهی بازيکنان و سياسی بودن آن شبهاتی را مطرح کرده است چرا که اگر هدف بازيکنان از اين کار نشان دادن يک نماد مذهبی يا سياسی بوده باشد، برخلاف بند شش اساسنامهی فيفا بوده و احتمال دارد فيفا با اين بازيکنان برخورد کند. به هرحال از خود بازيکنان بايد سوال شود که چرا آن مچ بندهای سبز را بستند و سپس باز کردند.
entekhabnews.com
یکی نیست بپرسه با تو نباید برخورد کنن که باعث شدی تو 5 تا تیم 4ام بشیمنقل قول:
رئيس فدراسيون فوتبال: فيفا با بازيکنانی که مچ بند سبز بستند برخورد می کند
:38::16::16::16:نقل قول:
لطفا بحث آبی – قرمز رو ببرید تاپیکای خودتون...:2:اینقدر روزنامه ها به تعصب رنگی مردم دامن زدن که دیگه روحیه ملی نداریم و حتی در بازی بچه های تیم ملی هم این بی غیرتی مشخصه! در ضمن همه بازی آقای برهانی و کاظمی رو برای تیم ملی دیدن در این دوره...این بهترین ترکیب ما بود(منهای نصرتی) و البته بهترین بازیمون.نقل قول:
کره شمالی از نظر بازیکن سازی قویتر از ما یا عربستان نبود, دوندگی و روحیه ملی بازیکناش باعث شد مستقیم صعود کنه!نقل قول:
بعضیا فکر میکنن با نرفتن به جام جهانی مشکلات فوتبال حل میشه!!:13: در حالیکه تیمای خیلی ضعیفتر برای صعود تلاش میکنن و موفقم میشن..
و همچنین .........نقل قول:
كفاشيان بايد بركنار بشه همچنين علي آبادي
آخ جوون.....تیم ملی هم حذف شد..........چه حالی داد........
خاک بر سر این گوساله ها ... از این تابلو تر نمیشه کودتا به پا کرد ... خسته نباشین ، به بازیکنا هم گیر میدن ، فکر کنم کفاشیان الان داره با باتوم می زنتشون ...
مبین این کجاش نا کامی بود ؟ تو سه بازی 5 امتیاز داشت ... که دو تاش با دو تا کره در زمین خودشون بود ... خیلی خوب کار کرد
ناراحت نباشین
ایران فقط 1 سال زودتر حذف شد
اگر میرفتیم جام جهانی سال اینده همین موقعها و شایدم زودتر در گروهمون چهارم میشدیمو برمی گشتیم
الان پیشرفت برای فوتبال ما اینه که در جام جهانی بتونیم از گروهمون صعود کنیم ولی این تیم اگر جام جهانی هم میرفت زنگ تفریح میشد و بدتر مایه ابروریزی و اگر در 2006 1 امتیاز گرفتیم در 2010 همون 1 امتیزم نمی گرفتیم.
ولی اینو ببینید یه خورده بخندید:
کد:http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8412090581
با رفتن به جام جهانی هم گره ای از فوتبال ایران گشوده نمی شد.:13:نقل قول:
تایید میشه و امضا تاییدتر!!!!کاش میشد منم امضاتون رو بذارم..نقل قول:
آقا خواهشن بحث سیاسی نکنید
ووای عجب چیز تمیزیه این ! برید روحیه بگیرید !!: ديکد:http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8412090581
آقا خداییش اینو نخونین نصف عمرتون برفناست برین بخونین..حال کنین :27::27::27::27::27:واقعا این خبرگزاری در پیت فارس هم نمیدونه چطوری پاچه خواری خودش رو ثابت کنه طفلکی...!نقل قول:
نقل قول:
اولا اون موقع جام ملت های آسیا به این سبک برگزار نمیشدش و تعداد تیما خیلی کمتر بودش
دوما اسکاتلند هیچ قدرت خاصی نبود بلکه یه تیم درجه2 محسوب میشد که ما باهاش مساوی کردیم و نبردیمش
سوما هم نداریم:دی
منظور ایشون اینه که،همه ی تیم های جدید و قدیم دارند پیشرفت می کنند،ولی تیم ما ...نقل قول:
Fifa Ranking
بررسی رنکینگ ایران در فیفا طی 4 سال گذشته و 8 سال قبل اون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
کد:http://www.fifa.com/associations/association=irn/ranking/gender=m/index.html
به رنکیگ فیفا اهمیت ندین الان میدونین چند سال است که تو اسیا به فینال نرفتیم؟
رنكينگ فيفا مسخره هست! يادمه يه موقعي تيم ايران با پرتغال توي يه رده بودند!!
اینم از تیم ملی... حالا الکی میگن این جام جهانی تموم شد باید به فکر 4 سال بعد باشیم... 4 بعد باز روز از او روزی از نو ...
ماشالله حافظه هم هم تحلیل رفتهنقل قول:
با آلمان تقریبا هم رده بودن نه پرتغال
ولی باید قطبی رو نگه داریم...
اگه نخوان دوباره به خاطر مسائل سیاسی یه سرمربی داغون بردارن بیارن...
3 بازی و گرفتن 5 امتیاز به نظرم خیلی هم خوبه
علی دایی اگه عرضه داشت تو تهران از عربستان امتیاز میگرفتیم الان اینهمه دردسر نداشتیم...
(البته باید قبول کنیم که بازیکنای تیم ملی یه کم بیش از اندازه بی غیرت هستن.....نمیدونم بازیهای تیم ملی مصر رو میدیدین؟؟؟؟ من بازیشون رو با برزیل دیدم...وقتی 2 گل عقب بودن ناامید نشدن با جون و دل بازی میکردن با عشق برای تیم ملیشون بازی میکردن و دو گل پشت سر هم زدن....درسته که بازی رو باختن ولی حداقل وجدانشون راحته که تلاششون رو کردن..)
بازی مصر رو که دیدیم با خودم گفتم ایکاش تیم ملی ما 40٪ تعصب و غیرت اونارو داشت در این صورت مطمئنا ما خیلی راحت تر به جام جهانی میرفتیم و موفقتر میشدیم....
تعصب به تنهايي كافي نيستنقل قول:
مگر دايي كم تعصب داشت؟
خب چي كار تونست بكنه؟
چرا همه کار میکنهنقل قول:
تعصب یعنی غیرت ، غیرت یعنی از جونت واسه چیزی مایه بزاری ، تا دقیقه 90 بجنگی برای گل بعدی نه دفاع از گل
مشکل نه تیم ملی مشکل همه باشگاه های ایران اینه
دایی تعصب با خرافات داشت هر بازی 70 بار یه تسبیح رو دور میزد
ايشون بيش از تعصب لجبازي و غرور داشت : غرور زيادي هم کاذبه و لجبازي با سرمايه هاي تيم ملي هم ميتونه چالش ها رو برا تيم ببار بيارهنقل قول:
تيم ملي علي دايي شبيه تيم ملي اميد يا جوانان بود تا بزرگسال : ايشون به يکباره تيم ملي رو خواست جوون کنه : نتيجش هم همين بود که جوونامون فقط تجربه !! کسب کرد بدون هيچ افتخار ملي
راستي امروز علي آبادي رو نشون داد که از کفاشيان دفع کرد و گفت حداکثر تلاش با عاليترين امکانات برا تيماي ملي بود !!!! و هيچ کوتاهي نشده
البته اين هم گفت که نتايج ضعيف در گذشته تيم ملي رو پوکوند : که اين طبق گفته علي آبادي نقض آشکار کم کاري اي هست که گفت کفاشيان نکرده !
به هر قيمتي تونستن ما ايرونيها رو بپوکونن : جالبه هميشه اعراب روي مغزمون بوده هستن و خواهند بودنقل قول:
می گم خیلی به پکوندن علاقه داریا !!: دينقل قول:
به هر قيمتي تونستن ما ايرونيها رو بپوکونن : جالبه هميشه اعراب روي مغزمون بوده هستن و خواهند بود
کفاشيان به طرز .. اي گفت قطبي چه بببره چه ببازه ! انگاري تيم ملي يه نفرست : در تيم ملي ميمونهنقل قول:
علي آباد ! هم گفت کار کفاشيان فوق العاده بود
حالا منتظريم شاهکار شاغلام رو با تيم ملي اميد رو ببينيم ! :13:
همش دارم مي ويرايشم پستام رو چون کلمه ي قبليش رو اگه بزارم شايد بند شم : پوکوندن مارو مصداق بارز ! ...ند مارو است :31:نقل قول:
ما ها اگه صعود نکردیم تقصیر خود ماهاست به پای عرب ها نگذاریم
ما هم جای اونا بودیم ترجیح میدادیم مساوی بگیریم عربستان را بپکونیم