1-مودم dlink عالیه. اما مورد تایید پشتیبانی شاتل نیست.نقل قول:
2-اگه بتونی بگیری که خوبه. فقط یه کم حجم کمش اذیتت میکنه.
Printable View
1-مودم dlink عالیه. اما مورد تایید پشتیبانی شاتل نیست.نقل قول:
2-اگه بتونی بگیری که خوبه. فقط یه کم حجم کمش اذیتت میکنه.
نقل قول:
نه برا من که راحت سایتای خارجی:31: رو هم باز میکنه:27:
سرعتم فرقی نکرده:40:
منم!(isbn جون ببخشید جمله ت رو سرقت کردم!):31:نقل قول:
من فقط با youtube مشکل دارم که باز نمیکنه و بقیه مشکلی نیستنقل قول:
شما یه زنگ بزن پشتیبانی
نقل قول:
یه کم نه بلکه رس تو میکشه داغونت میکنه:41: مثل من ببین دیونه شدم:18: دیونت میکنه:31:
اگه بتونی همون آرت بگیری بهتره چون تو صفحات قبلی هم دلیلشو گفتم بخونی میفهمی که اول فکر میکنی سرعت ملاک ولی بعد که میگیری و 2 هفته میشینی پاش میبینی که حجم ملاکه نه سرعت اون پستی که تو 2 یا 3 صفحه آخر زدمو بخونی ملطفت میشی:31::46:
موفق باشی :11:
نقل قول:
خواهش میکنم عزیزم شما مختاری :31::40:
اسم من رضاست isbn جون کیه :27::31:
فقط مودم رو ببرم یا تمام سیستم رو !؟؟؟نقل قول:
فقط مودم کافیه!!نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------
دوستان مشکل حساب نکردن حجم امروز هم درست شد ولی قبل از 5.45 را حساب نکرده:40::27:
من الان رفتم چک کردم از ماله منم دقیقا همین طور شده:46:نقل قول:
الان ساعت 7:20 هنوز درست نشده
کاش همین طوری بمونه:8:
اره کاشکی:31:نقل قول:
youtube برا منم باز شده... فقط شاتل باز كرده يا همه isp ها؟
همه isp هانقل قول:
ولی برای من باز شده بود ولی از دیروز بسته شده:41:
یک نکته جالب که جالب دونستم تا همتون بدونید
سایت های ایرانی مثل p 3 0 d o w n l o a d دسترسی به دانلود فایل های خودشون رو به کشورهای عربی بسته اند
من خودم رو میگم وقتی بعضی اوقات میام تو اینترنت IP ای که به من تخصیص داده میشه سری IP های کشور های عربی هستش که بعد از برسی معلوم شد برای امارت هست,میریم تو سایت های دانلود ایرانی میبینیم نمیشه دانلود انجام داد علت چیه نمیدونیم زنگ میزنیم پشتیبانی اون ها هم نمیدونن ولی علت همینه که گفتم شما وقتی IP ای که شماره اولش 94 بود رو دیدید بدونید IP عرب هستش و برای دانلود از برخی از سایت های ایرانی به مشکل میخورید ولی با چند بار DC کردن و CPNNECT مجدد میتونید IP ای که شماره اولش 84 باشه رو بهش دسترسی پیدا کنید و به راحتی فایل های خودتون رو دانلود کنید.
من با همین مشکل برخوردم به دوستم که مدیر سایت بود اطلاع دادم گفت IP خودت رو بده من هم دادم و گفت چرا IP امارت رو به تو دادن بلاخره دسترسی من رو با همون IP اماراتی باز کرد به سایت ولی من از طریق اینترنت به SHATEL اطلاع دادم و این موضوع رو متذکر شدم و 10 دقیقه نشد که شاتل با من تماس گرفت و بابت این موضوع توضیح داد که من هم صلاح دونستم اینجا مطرح کنم که اگر کسی با مشکل دانلود مواجه شد این مورد رو هم برسی کنه
دوستاني كه از سرويس 128 شاتل استفاده ميكنند، ميشه بگند سرعت دانلودشون روي چند هست؟
128 شاتل دانلود 16 هست البته سرویس آرت کیفیتش بهتره و نوسانش کمترهنقل قول:
نقل قول:
بابا خوشا بحاله شما برا ما که یه چیزی اضافه هم میزنه:2:
art1 سرعتش براي من 21.7 ثابت هست!!!!!نقل قول:
نقل قول:
بله کلا آرت هم از نظر سرعت و نوسان و هم پینگ از اکو خیلی بهتره :21:
میشه گفت سرویسای آرت اصلا نوسان ندارن:10::5:
خیلی جالب بود....نقل قول:
منم شده بود گاهی تو دانلود از این سایتای ایرانی مشکل پیدا کرده باشم ولی خوب دلیلشو هیچگاه نفهمیدم
متوجه منظورتون نميشم!!!نقل قول:
اگه بخواد آي پي امارات باشه كه ديگه هيچي في.._..ل..تر نيست!!!
ايناهاش اينم 94 و IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF,
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم هر بار ه میرم تو اسپید تست یا سایتهای مشابه آی پیم رو همیشه یه چیز نشون میده و تغییر نمیکنه.
مگه ای پی استاتیک داری:18: که ای پی شما تغیر نمیکنه:13:نقل قول:
نه فکر نکنم. چون تو فرم هم نوشته دینامیک! شایدم چون اولش رو میدیدم 94 فکر کردم همیشه همونه، حالا یه سری تست میکینم ببینم چجوریایت.نقل قول:
واقعا شاتل منو کفری کرده یکی دو روز هم این جوری بکنه .... .... سایت رپیدشیر رو باز میکنه ولی بخش پریمیوم رو نه :2::19: و هزار تا سایت دیگه که باز نمیکنه ...
دوست عزیز با پشتیبانی تماس گرفتید و مشکلتان را بگید؟! و بگید کسی مشکل نداره جز شما!!:41:نقل قول:
چند روز گرفتار بودم و زیاد پشت اینترنت نبودم. ولی میبینم شاتل برای روزهایی که یه بایت هم مصرف نکردم واسه خودش کنتر مختصری انداخته!!!
فکر میکنید چرا؟ شما هم تجربه کردید؟
مدرکشم ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی شمااصلا هیچی مصرف نکردید کنتر انداخته؟! مگه میشه!!:13::13:نقل قول:
من که همیشه انلاین هستم:31:
نقل قول:
بله همینطوره. نهم دهم و یازدهم رو ببین. یه مختصری کنتر انداخته! هم روزانه و هم شبانه!!!
عجب خوبه زیاد نیست خیلی حجمش کمهنقل قول:
برو توی گزارشات اتصالات pppoe ببین کانکت زده اصلا
یک کار بکن خرابی بفرست و لینک عکس را بفرست ببین چی میگن!!:13:
ببخشید دوستان بعضی از اوقات هیچ فایلی رسیو نمی شه و صفحات اینترنتی قفل میکنه
گفتم از ویندوزه ، عوضش کردم اما درست نشد
چی کار کنم؟
من دارم سه ماهه 110 تومن ميدم (تازه با تخفيف و كلي بند و بساط) كه مثلاً با سرعت 256 دانلود داشته باشم از سپنتا. منتها ميبيني سه هفته با سرعت 29 دانلود داره، يك ماه انقدر نوسان داره كه مفيدش ميشه 14 كيلوبايت بر ثانيه.نقل قول:
اگه اينجوريه كه پاشم بيام از شاتل سرويس بگيرم!
احتمالا به خاطر اختلالات هست که هنوز رفع نشده اگه مشکل از سایتش نباشهنقل قول:
خونسردی خود را حفظ نمایید:31:
عجب:13: شما خواستی بیا به جمع شاتلی ها انقدر صفا داره این شاتل ( :10: )نقل قول:
من که دیشب لینک کم اوردم سیستمم تا 5.40 تمام لینک ها را دانلود کرد!!
امشب سرعت خوب بود 1382 مگابایت دانلود کردم
دقیقا این رو تو پست 2373 مطرح کردمنقل قول:
شما آی پی که دارید برای امارات هستش چند بار dc کن و دوباره بگیر تا آی پی ای که اولش 84 هستش نصیبت بشه وگرنه با اون ipه ای امارت به مشکل میخوری در بعضی اوقات:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3344844&postcount=2373
اون ip که به شما اختصاص داده شده رو با هیچ برنامه ای تست نکنیدنقل قول:
روی کانکشن کلیک کنید و از سربرگ detail آی پی خودتون رو ببینید چنده
حالا با همون ip که دارید برید تو یکی از سایت های ایرانی مثل:
یاکد:http://www.grafixology.ir/
p 3 0 d o w n l o a d
سایت اول که دسترسی رو به آی پی 94 به کل بسته چون سری آی پی های عربی هستش من هم چون نیاز به دانلود از این سایت داشتم با دوستم تماس گرفتم و آی پی خودم رو دادم و برام دسترسی رو باز کرد
سات دوم هم که سایت معروفی هستش برید ببینید و تست کنید اجازه دانلود فایل های مهم خودش رو که بر روی سرور farashare ذخیره کرده رو به شما با ip شماره 94 نمیده و شما باید با ip شماره 84 وصل بشی تا بتونی دانلود کنی
این رو من طی دو هفته برسی متوجه شدم و خود شاتل هم این موضوع رو تایید کرد و گفت شما چند بار dc کن و دوباره بگیر تا ip شماره 94 به 84 تغییر پیدا کنه که برای خودمونه
اگر هم ----- هستش سایت ها با اون ip بخاطر اینه که شاتل خودش اون ip ها رو به ما میده نه اینکه شانسی به ما ip امارت رو بده و چون کار خودشه ----- رو هم برای اون در نظر گرفته
:11:
سلام به همه این شاتل هیچ آدرس ایمیلی نداره لازم دارم برایه درخواست تغییر سرویس .
یا مثلا فکسی چیزی.............
به این آدرس برو تغییر سرویس دارهنقل قول:
کد:http://online.shatel.ir
بابا برید خدارو شکر کنید ، انقدر قر قر نکنید :31: ، من به 64 شم راضیم ....:40: اگه بدونید با دایال آپ دارم چی میکشم ... :19:
1.3 kb در ثانیه ... :2:
آره خلاصه ، همتون طعم دایال آپ رو چشیدید فکر کنم :31: :46: :31:
راستی من سفارش دادم حالا کی بیارن معلوم نیست :31:
فقط یه چیزی ، تجهیزاتشونو تازه تو منطقه ما آوردن ، یکی میگفت تا اکتیو شه 1 ماه دیگه طول میکشه :18:
راست که نمیگفته :41: :31:
ip من 94 هست و سایت گرافیکسولوژی را باز میکنه و دانلود میکنه و مشکلی نیست و لینک های پی سی دانلود (farashare ) هم تست کردم با همون ای پی 94 دانلود میکنه!!نقل قول:
نمیدونم جریان چیه که الآن باز میکنه:19:نقل قول:
من زنگ زدم اعتراض کردم نسبت به این موضوع پشتیبانیش کلی عذرخواهی کرد و گفت شما چند بار dc کنید درست میشه:13:
اینی که من گفتم از بیانات شاتل بود :31: