برادر جاننقل قول:
میگم اصلا یه بایت هم دانلود نمیکنه
چه یه تیکه چه دو تیکه چه چند تیکه ای
اصلا به هیچ عنوان دانلود نداره
Printable View
برادر جاننقل قول:
میگم اصلا یه بایت هم دانلود نمیکنه
چه یه تیکه چه دو تیکه چه چند تیکه ای
اصلا به هیچ عنوان دانلود نداره
خوب میگم نمیشه پشته هم بگیرید بره؟
یه مقدار روشن بزارید سیستم رو دانلود کنه تا این اوضاش درست شه دیگه
وگرنه سرعت و ... که برای من همونه تغییری ندیدم توش:31:
استقلال تهران 128 نامحدود
آخه همه فایلها که 100 مگ 200 مگ رپیدشری نیستند. الان من دو تا DVD دیتا مکانی sample های10 ArcGIS رو از Rapidbaz دارم دانلود می کنم هر کدوم به نصفه رسیده. بذارم از اول دانلود شه!؟ یا 5-6 تا سرویس پک نرم افزارهای تخصصیم که هرکدوم 400-500 مگه رو بذارم از اول دانلود شه!؟ یک فایل 24 گیگی اطلاعات تخصصیمو که 20-30 درصد دانلود شده بذارم از اول دانلود شه!؟نقل قول:
این داتک دیگه داره جدا شورشو در میاره. این که به شعور آدم توهین می کنه و میگه ایرادی نیست از همه چی بدتره.
ااااه:18:!!!! خوب شد اومدم اینجا!! فکر کردم مشکل کامپیوتر منه که رزیوم نمی کنه!! می خواستم فردا وقت بذارم دوباره ویندوز بریزم!!
بعد دو سال نیم داتکی بودن این آخرین روز بود. اونم ببین چه خاطره ای به جا گذاشتن!!
امروز زنگ زدم گفتم می خوام لغو کنم، گفت چرا؟ می دونید این سرویس دیگه ارائه نمی شه؟؟!! یه جوری می گه انگار گنج دست من داره، 64 کیلوبیت ماهی 15 تومن!
:18:
آخرین چیزی که فکر میکردم اتفاق افتاده باشه ، همین موضوع بود . یه سری که برنامه ها رو از اول نصب کردم
بعد گیر دادم به رپیدباز و ...
بعد دیدم بقیه لینکها هم همینطورین ...
خلاصه داشتم فکر عوض کردن ویندوز رو از سرم میگذروندم که ......
خدائیش خیلی باحاله ... تا حالا 1 گیگی از بین رفته سر این موضوع
به عقل شیطون هم نمیرسه این کارا
در ضمن سرویس من هم 128 محدوده ... بالاخره ما نفهمیدیم این کلیه یا مربوط به محدودها میشه
ما هم داشتیم دنبال مقصر میگشتیم و بعقلمون رسید که محدود ها مقصرن ولی حالا معلوم شد که شما مظلوم واقع شدید:31:نقل قول:
بنده خدا محدودها خودشون شاکین. جدا چه می کنه این داتک :31:نقل قول:
دوستان جناب پشتیبان بلاخره تراوش فرمودند که نرم افزار دانلود منیجرتونو عووض کنید
من خودم با اینترنت دانلود مینجر دانلود میکردم که مهندس گفت یا با خود بروزر دانلود کن یا از نرم افزار های دیگه استفاده کن
بازم طبق معمول گفت که یه مشکل کوچیکه که بعد از اینکه درست بشه میتونی با دانلود منیجر دوباره دانلود کنی
خب به این مهندس نگفتی که با خود بروزر هم دانلود میکنم همینطوری .نقل قول:
خواستی بگی بعضی ها ( مثل خود من ) از همه جا بی خبر عین این دیوونه ها داشتم هی این نرم افزار اون نرم افزار رو عزل و نصب میکردم .
یک شخصی دارند اونجا به نام شاطری از طرفدارای پر و پا قرص DAP ه. همه مشکلات رو ناشی از عدم استفاده از DAP می دونه.نقل قول:
اگه یه نفر از پشتیبانی تونست با مرورگر هم لینک رو Resume کنه من کلا همه کاربردهای اینترنتیم رو قطع می کنم.
شما قرار بود مکالمات رو ضبط کنی الان وقتشه ها. چند وقت دیگه کلی می خندیم بابت پاسخاشون.
این تناقض گویی هاشون منو کشته. تلفنی به من میگه مشکلی نیست و اینترنتی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
دیروز بهش میگم آقاجون با ابزار عبور از محدودیت! دانلود انجام میشه ها. میگه آهان این ابزارها باگهای سیستمی ویندوز! رو فعال می کنند.نقل قول:
داریوش یه حرف حساب زد و گفت که پشتیبانی نمیتونه غیر از چیزی که بهش گفتن باید بگه حرف دیگه ایی بزنه چون نونشو میبرن ولی داتک سیستمش اینطوری شده که سالی یبار باید دچار مشگل بشه و گرنه احساس داتک بودن نمیکنه حالا امسال کدوم شیر پاک خورده ایی نقشه کشیده که این بازی رو دربیاره برای این که از سر باز کردن خدا خفش کنه که دچار دردسر برای اونایی شده که از کامپیوتر خیلی سر در نمیارن و تا حالا چند تا 20 تومن واسه عوض کردن ویندوز و امثال ذلک شده الله اعلم بحقایق الامور.
ولی اون یارو که میگه DAP حلال مشگلاته حالشو در جا باید گرفت.
این چه مسخره بازی هستش .
قابلیت بازگردانی دانلود دیگه وجود نداره . منم مثل این احمق ها فکر کردم مشکل از IDM هستش گرفتم پاکش کردم
900 MB دانلود که دو شب بی خوابی کشیده بودم سرشون پرید .
زنگ زدم پشتیبانی می گه از کجا دانلود می کنید بگم درست کنن .
خجالت نمی کشن من از 100 جا دانلود می کنم بعد این آقا می گه فقط همین لینک رو درست کنم .
نقل قول:
مسخره بازی جدید داتک !
لینک 24 گیگی من رو هوا است هم اکنون. کلا خوب سرکاریم.
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
نقل قول:
با دید طنز برخورد کنیم کلی نکته جالب شنیدیم این چند روز.
بهش گفتم اگه با دانلود منیجیر های دیگه یا بروزر هم دانلود نکرد چی؟نقل قول:
با خیال راحت و در کمال آرامش گفت که باید صبر کنی تا درست شه
گفتم کی درست میشه
طبق معمول گفت که معلوم نیست
والا برادر جان من از صبح تا 6 دانشگاه بودم.اینقدر خسته بودم که نتونستم ضبط کنمنقل قول:
اما کلا سیستمشون اینجوریه که میگن همینی که هست
دیروز مرتیکه در کمال وقاحت به من اینجوری میکنه اگه نمیخوای وصلت کنم به بخش فروش:2:
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
از اون نکات خنده دار بودنقل قول:
:31:
اونا هم می دونن ما که باهاشون تماس می گیریم و پیگیر میشیم از اون مدل آدمهایی هستیم که به اینترنت وابسته ایم و نمیتونیم حدود 1 ماهی بدون ADSL باشیم تا شرکت رو عوض کنیم. وگرنه کسی که استفاده اش در حد دیدن یکی دوتا صفحه و چک کردن ایمیل باشه اصلا متوجه نمیشه مشکل، چه برسه که تماس بگیره.نقل قول:
روز سوم ... هنوز داتک مشکل خود را برطرف نکرده است.
دوستان من با بروزر فایرفاکس با دانلودرش و دانلود همزمان 4تا فایل ،تنستم سرعتمو به سرعت قبلی برسونم.البته بازم نوسان داره و گاهی اوقات کم میشه
اما به هر حال از هیچی که بهتره
شمام بهتره یه امتحانی بکنید.به نظرم زیر 4تا فایل همزمان نزارید دانلود کنه
مشکل که دانلود نیست . قطعی هم اضافه شده . دانلود برای خودش قطع می شه ولی اینترنت وصله .
نه دیگه این مشکلی که شما میگید رو من ندارم
به همین دلیل هم گفتم از بروزر فعلا استفاده کنید
من از یکی از دوستام که 512 نامحدود داره (منطقه مخابراتیشو نمیدونم ولی تو خیابون بهار شیرازه) همیشه با تراکرهای خصوصی تورنت دانلود میکنه ، پرسیدم گفت هیچ مشکلی نداره . کسی تورنت تست نکرده ؟. اگه درست باشه یه چند روزی با تورنت دانلود کنیم . همه چیزم خدا رو شکر توش پیدا میشه .
هر کسی از دوستان نظرش محترمه اما من به شخصه از تنها چیزی که بدم میاد همون تورنته.ترجیح میدم کامپیوترم خاموش باشه تا بخواد با سرعت پیزوری از تورنت دانلود کنه
=========
دوستان روش دانلودر بروزر هم جواب نداد
4تا فایل 200 مگ همزمان گذاشته بودم دانلود که دیدم از هر فایلی 160 مگ رو دانلود کرده و بیخیال دانلود شده
پس با این حساب باید بیریم دعا بخونیم بلکه زودتر درست شه و ما هم به گرفتاریمون برسیم
داتک هم بلاخره سالی یه بار باید رو اعصاب مشتری هاش باشه دیگه
بعضی مواقع چیزای خوبی رو تورنمت پیدا میشه که جاهای دیگه آپلود نشده. بقیه رو سرورای آپلود معمولی میشه پیدا کرد. اون مقدار محدود هم با lLeech کردن کار راه میفته.نقل قول:
من هم قطع شدن دانلود تک کانکشن رو امروز دیدم. ماجرایی داریم به خدا.
من اطلاع دقیق ندارم ولی نکنه محدودیتی روی پورتها گذاشتن. نمیشه با پورت فورواردینگ کاری کرد؟
من از یکی از سرورهای سایت amd.ati درایور کارت گرافیک دانلود کردم با IDM ، هم resume داشت و هم با 8 تا کانکشن (هشت تیکه) جلو رفت . این هم لینک کپی شده اش از IDM :
مگه این سرور چه فرقی با سرورهای دیگه داره ؟کد:https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/10-11_vista32_win7_32_dd_ccc_ocl.exe
گفتم گزارش بدم شاید کمکی به فهمیدن علت مشکل بکنه .
برای منم دانلود میشه. شاید به خاطر https بودن و پورت 443 باشه.نقل قول:
آخرین وضعیت از دانلود های من اینکه من تونستم با بروزرم 2.5 گیگ دانلود کنم
گفتم شمام در جریان باشید
احتمالا شمام بتونید دانلود کنید
البته من از سرور شخصی خودم دانلود کردم و قطعی هم نداشتم
برادران ایمانی خونتون رو کثیف نکنید و بقول دوستم فکر کنید که تو منطقه شما کابل برگردون دارن میکنند و کابل هم پاره شده و قراره بدوزن:31:
جالب این جاست این لینکی که دوستمون در بالا داده چند تکه ای دانلود می شه .
ولی باز قابلیت بازگردانی نداره .
ولی زمانی که من می خوام سریال The walking dead رو دانلود می کنم یا قطع می شه و هم بازگردانی نداره .
فکر کنم اینا مخصوصا این کار ها رو می کنن ما دیگه دانلود زیاد نکنیم .
به نظرمیاد محدودیت رو روی پورت 80 گذاشتند. واقعا شرم آوره.نقل قول:
به امید خدا، یاری بچه ها و دعای خیر مردم، انگار! فعلا! دانلود بدون مشکل داره انجام میشه. بعد از 4 روز ...
دم داتک گرم درست شد . :31:
ولی 900 MB من که دیگه پریده :19:
اقا من توی چند روز به این نتیجه رسیدم که توی این چند روز هیچ برنامه دانلود منیجیری به اینترنت دانلود منیجر نمیرسه
واقعا کار کردن با بقیه سختتره
نمیگم بدن اما من نمیتونم باهاشون کار کنم
من قدیما dap کار میکردم خوب بود
ولی 3-4 سالی میشه اومدم سمته idm
حالا چیزه بهتری اومد میریم سراغه اون ولی این که خوبه برام فعلا
تنها بدی IDM اینه که مثل orbit downloader و free download manager رایگان نیست و باید کرکش کنیم . اکثر آنتی ویروس ها فایل patch رو تروجان میشناسن که من نمیدونم درسته یا نه .
برنامه های اندازه گیری پهنای باند هم همینطورن . من قدیما du meter استفاده میکردم . اونقدر کرکش اذیت کرد ،
الان bandwidth meter pro ریختم ، خدا رو شکر این یکی کرکش درسته
بالاخره اینترنتمون مثل قبل شد (اونقدر زنگ زدیم که خودشون خسته شدن)
کرکی که شما استفاده میکردید درست نبوده
والا من الان هم دانلود منیجیر رو دستگاهم دارم و هم du meter دارم و هم اینترنت سکوریتی کسپر اسکای
این سه برنامه هیچ مشکلی با هم ندارن و پچ های دو نرم افزار هم به درستی کار میکنن
من برای IDM پچ UnREal RCE - AlphaPatcher رو استفاده می کنم، خوب جواب میده معمولا.نقل قول:
کلا آنتی ویروس ها مخشون تاب داره
چون پچ ها روی فایل های exe تغییر میدن به عنوانه تروجان ممکنه بشناسن
جدی نگیرید
برای منم Nod 32 کرکشون رومشکل میگیره ولی برای خودش میگه:31:
دوستان در چند روز اخیر تونستید ویندوز رو آپدیت کنید؟
من سه تا سیستمم آپدیت نمیشن در حالی که قبلا بدون مشکل بودند. به داتک مشکوکم! الان با Dial-up تست کردم آپدیت بدون مشکل انجام شد.
جناب فکرکنم من هم همین مشکل رو دارم !نقل قول:
تو یه فروم دیگه هم بچه ها تایید کردند. ماجرایی داریما ...نقل قول:
:31:دمت گرم اصلا بعقلم نرسید که ایراد از داتک باشه فکر کردم خود مایکروسافت مشگل داره:31:نقل قول: