یعنی با فرمان reboot هم نمیتونید ری استارت کنید ؟نقل قول:
Printable View
یعنی با فرمان reboot هم نمیتونید ری استارت کنید ؟نقل قول:
سلام
دوستان مشکل با ترمیم گراب حل نشد و دوباره همون ارور می یاد چی کار کنم؟
این مشکل می تونه پیش نیاد و معمولا بخاطر اشتباه در نصب و اشتباه در هنگام پارتیشن بندی بوجود میادنقل قول:
اشتباه بودن سطح دسترسی های لازم یا اکتیو نبودن پارتیشنی که بوت لودر روش نصب شده معمولا دلیل این اروره
حالا پارتیشنش رو با یه برنامه مدیریت پارتیشن نگاه کنید اگر اکتیو نیست تغییرش بدید انشاالله که درست بشه
مثلا اینو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر نشد محتویات فایل etc/fstab/ روی لینوکسی که نصب شده رو بزارید ببینم
می شه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
وقتی ریستارت می کنید چی می شه؟
من همچین مشکلی ندارم...
سلامنقل قول:
این مشکل می تونه پیش نیاد و معمولا بخاطر اشتباه در نصب و اشتباه در هنگام پارتیشن بندی بوجود میاد
اشتباه بودن سطح دسترسی های لازم یا اکتیو نبودن پارتیشنی که بوت لودر روش نصب شده معمولا دلیل این اروره
حالا پارتیشنش رو با یه برنامه مدیریت پارتیشن نگاه کنید اگر اکتیو نیست تغییرش بدید انشاالله که درست بشه
مثلا اینو ببینید:
اگر نشد محتویات فایل etc/fstab/ روی لینوکسی که نصب شده رو بزارید ببینم
ببخشید دقیقا باید از چه برنامه ای استفاده کنم؟در ویندوز می دونم چه جوری اکتیو کنم ولی در لینوکس آشنا نیستم.به خصوص اینکه باید لیو بالا بیام ..یعنی مثلا از QTparted استفاده کنم؟(نمی دونم شاید منظورتون از مد ریپیر هست یا نه) همین پارتیشن بوت را ببینم اکتیو هست دیگه؟
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه بهتر بتونیم کمکتون کنیم محتویات دو فایل زیر را برای دوستان جهت بررسی اینجا قرار بدید:
اول فایل /boot/grub/menu.lst رو باز کنید و محتویاتش رو اینجا قرار بدید.
بعد با دستور fdisk -l لیستی از پارتیشن های موجود در سیستم خود را باز اینجا بگذارید.
در مورد سوالتون بله، منظور همون QTparted و یا Gparted و غیره هست.
از کجا میتونم phproxy رو برا فایرفاکس تو اوبونتو دانلود کنم؟
فرقی بین اکثر addonهای فایرفاکس برای ویندوز و لینوکس نیست:نقل قول:
کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3239
salam doostan . man mikhastam driver katre graphico nasb konam ke filesh pasvande .run dashte.
ama hengame nasb error mide ke bayad xserver ra cofig konid. man file xserver makhsoose nvidia ra download kardam ta nasbesh konam . ama filesho ke az halate feshoede dar avordam didam chandin file ba pasvande .c va .h ke makhsoose file haye c++ hastand vojood dare. doostan goftand bayad compile koni oonaro ta ye file vahed sakhte beshe bad nasbesh koni .
kasi hast betore kamel bege che konam ? ya age compile shode xserver ra darin ta nasbesh konam dar ekhtyar begzarin mamnoon misham.
اولا لطف کنید فارسی تایپ کنید.نقل قول:
ثانیا دوستانتون اطلاعات غلط بهتون دادن ! نیازی به کامپایل و این حرفا نیست. شما نباید فایل با پسوند run رو از حالت فشرده خارج کنید ! قبل از اجرای این فایل باید xserver رو متوقف کنید. شرح کامل نصب درایور Nvidia با پسوند run رو توی راهنمایی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم میتونید بخونید ...
اوبونتو ۶۴ بیتی من نمیتونه ۶۴ بیتی ubunu live رو که تو usb درست کردم را mount کنه.
ولی اوبونتو ۳۲ بیتی اون را mount میکنه. در ضمن با همون usb ورژن ۶۴ بیتی را نصب کردم
َUbuntu 8.04
لطفا کمکم کنید.
چرا از سی دی super grub استفاده نمیکنی خودش برات درستش میکنه!نقل قول:
چجوری opera و real player رو نصب کنم ؟ نه توی مخازن بودن نه توی getdeb.net
نقل قول:
نه من نمیخوام فایل با پسوند .run را از حالت فشرده خارج کنم یا از این حرفها . یه فایل هست با نام xserver که باید قبل از نصب کارت گرافیک اونو نصب کنم ، ولی اونو اول باید کامپایل کنم . چطوری باید کامپایلش کنم تا بتونم نصبش کنم که بتونم بعدش کارت گرافیکم را نصب کنم ؟ موقع نصب کارت گرافیک error میده که باید اونو اول نصب کنم . چون نسخه ی فعلی پایینه .
اروری که هنگام مونت کردن بهتون می ده را دقیقا اینجا گزارش کنید.نقل قول:
چطور نیست؟!نقل قول:
برای اپرا دستور زیر:
sudo apt-get install opera
و برای realplayer که البته به هیچ عنوان توصیه نمی کنم نصب کنید ( بجای اون totem رو نصب کنید):
از این لینک دانلود کنید:
و سپس به صورت زیر نصبش کنید:کد:http://www.real.com/linux
ابتدا مجوز اجرایی بهش بدید:
chmod +x RealPlayer11GOLD.bin
و سپس نصب:
sudo ./RealPlayer11GOLD.bin
البته توجه هم کنید که فایل رو با آدرس دقیقش در دستور بالا قرار بدید و یا ابتدا با دستور CD مکان ترمینال رو به محل فایل تغییر بدید و سپس دستورات بالا مستقیم (به شرط همنامی با فایل دانلود شده) اجرا کنید.
لطف کنید اروری را که در حین نصب فایل کارت گرافیک (به شرط اجرای دقیق دستوراتی که حسین آقا معرفی کردند بهتون) اینجا گزارش کنید.نقل قول:
اجرا اوبونتو در داخل ويندوز بدون نياز به نصب!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://garr.dl.sourceforge.net/sourceforge/portableubuntu/Portable_Ubuntu.exe
واسه نصب اپرا این ارور رو میدهنقل قول:
نقل قول:
reading package lists... Done
building dependency tree
reading state information... Done
package opera is not available, but is referred to by another package.
This may mean that the package is missing, has been obsoleted, or
is only available from another source
e: Package opera has no installation candidate
اپرا رو به روش های مختلف می شه نصب کرد
از تو خود سایت اپرا هم می تونی نسخه اوبونتو رو دانلود و با دستور dpkg نصب کنی
نقل قول:کد:http://www.opera.com/download/index.dml?platform=linux
سلام .
جدیدا کامپیوترم رو عوض کرده ام ولی یک مشکلی هست :
هاردم 250 ساتا هست وهنگام نصب اوبونتو درایوی رو پیدا نمیکنه . با پارتیشن مجیک هم نوع یکی از درایو هام رو کاملا چند باری عوض کردم ولی نتیجه نگرفتم . ممکنه به خاطر هارد ساتا باشه ؟
سلامنقل قول:
به احتمال زیاد شما داری از ورژن قدیمی استفاده میکنی
کافیه که از ورژن 8.10 استفاده کنید این مشکل شما حل میشه
ورژن جدید کارت گرافیکم رو نمیشناسه , ولی قبلی میشناخت :18:نقل قول:
۱- مشکل قبلیتون حل شد ؟نقل قول:
۲- کارت گرافیکتون چیه ؟
۳- دقیقتر توضیح بدید که الان مشکلتون چیه ؟
با سلام .نقل قول:
ماجرا دقیقا این طوریه :
کامپیوتر رو خریدم و دادم اسمبل کردند ( هارد ساتا ) و آوردم و مشاهده کردم که از نحوه پارتیشن بندیش خوشم نمیاد , در نتیجه با پارتیشن منیجر از اول پارتیشن بندی کردم و بعد هم خواستم اوبونتو رو نصب کنم که گفت درایوی پیدا نمیکنم ( مطمئن هستم که نیافته ) .
آخرین نسخه رو هم داشتم ولی هنگام لود اولیه گرافیکم رو نشناخت , پس نتونستم اصلا ازش استفاده کنم .
کارت گرافیک : 8400gs
هارد : 250 g - تمام درایوها fat32 - مکستور
در ضمن از داخل ویندوز هم درایوهامو فرمت کردم .
ممنون از توجه دوستان . :11:
شما برای این حل این مشکل باید کل سیستم رو از ابتدا فرمت کنید و پارتیشن بندی کنید.نقل قول:
پارتیشن بندی رو از داخل سی دی ویندوز و یا با استفاده از نسخه ی لایو اوبونتو انجام بدید ( نه اینطور که مثلا ویندوز رو نصب کنید و بعد توسط پارتیشن مجیک و یا هر چه شروع به ریسایز کردن درایو c بزنید.
مطمئن هستم اگر همین حالا هم درایو ویندوز رو فرمت کنید اوبونتو قادر به تشخیص هارد شما خواهد بود. ولی دلیل این مشکل رو دقیقا نمی دونم.
هارد سیستم من هم 320 SATA هست ولی مشکلی با K/Ubuntu 8.10 ندارم. دو تا احتمال وجود داره:نقل قول:
۱- ممکنه سی دی اوبونتو خراب باشه ! روی یک سیستم دیگه چک کنید و مطمئن بشید که سی دی خراب نیست ! این مشکل برای من پیش اومد. وقتی که سیستم جدید خریدم دیدم که نمیتونم از طریق Kubuntu LiveCD سیستم رو بوت کنم با اینکه سی دی رو روی یک سیستم دیگه چک کردم و از سالم بودنش مطمئن بودم. اومدم یک بار دیگه کوبونتو رو رایت کردم و این دفعه درست شد.
۲- به تنظیمات بایوس مادربورد برید. تنظیمی برای Sata باید وجود داشته باشه که بتونید برای SaTa یکی از گزینه های IDE , RAID و AHCI رو انتخاب کنید. این تنظیمات برای بایوس مادربورد من در قسمت Device Configuration قرار داره. گزینه ی IDE رو انتخاب کنید. تغغیرات رو Save کنید و مجددا اوبونتو رو با سی دی بوت کنید.
ممنون از کمک دوستان , چون میدونم سی دی خراب نیست پس سعی میکنم با سی دی ویندوز پارتیشن بندی کنم .
سلام.
با سی دی ویندوز پارتیشن هام رو پاک کردم و دوباره پارتیشن بندی کردم . ولی دوباره نتونستم نصبش کنم , البته از درون ویندوز درایو هام رو شناخت و داخل یکیش هم فایلها رو ریخت ولی پس از ریست شدن دوباره درایو هام رو پیدا نمیکرد . :41: عجب مشکلی شده :2:
نمیدونم این موضوع مهم هست یا نه ولی هارد 250 گرفته ام ولی 230 نشون میده و 8 مگ هم آزاد میذاره و نمیتونه حسابش کنه . به حق چیزای ندیده :18:
تنظیمات بایوس رو چک کردید ؟ اگه ساتا رو روی ide تنظیم کنی باید درست بشه ! مشکل از لینوکس/اوبونتو نیست چون من هم هارد ساتا دارم و مشکلی ندارم ...نقل قول:
کاملا طبیعی و درسته ! 250 ظرفیت اسمی هست و 230 ظرفیت واقعی ! هارد 320 من هم 298 گیگ به طور واقعی ظرفیت داره و 8 مگ هم آخرش خالی میذاره ...نقل قول:
من دستور زیر رو توی ترمینال زدم که فونت فارسی نصب کنم اما هیچ کدوم از فونتهای arial , tahoma توش نیست.
sudo apt-get install ttf-farsiweb ttf-freefarsiقبلش هم خودم یه سری فونت از تو ویندوز کپی کردم و بعد هم بردم تو شاخهusr/share/font/persian کپی کردم بعد هم دستور fc-cache -v -f رو زدم .باز هم مشکل داشت یعنی انگار کار نمی کردن.اسمشون تو لیست بود اما هیچی تو فایرفاکس نشون نمی داد تا اینکه رفتم از تو ویندوز دستور بالا رو گیر آوردم و زدم.
یه راهنمایی دقیق می فرمایید باید چیکار کنم یا مشکل کارم کجاست.
ممنون
بسته ی msttcorefonts رو نصب کن:
کد:sudo apt-get install msttcorefonts
ساتا رو روی ide تنظیم کردم ولی مشکلم حل نشد . البته تصمیم دارم بازم روش کار کنم , در هر صورت از کمک دوستان ممنون : :10: :40: :40: :40:نقل قول:
ببین محمد جان
تا اونجایی که من متوجه شدم شما داری یه اوبونتوی قدیمی رو نصب می کنی که با ساتا مشکل داری
و از اوبونتوی جدید استفاده نمی کنی بخاطر اینکه با کارت گرافیکت مشکل داره
شما اصلا سراغ قدیمیه نرو
سعی کن مشکل گرافیک همین جدیده رو حل کنی
احتمالا وقتی ارور کارت گرافیک می ده شما وارد محیط متنی می شید و به خط فرمان دسترسی دارید
اگر اینطور نیست که بیشتر توضیح بده چطوریه
اگر همینطوره که در این مرحله شما به فایل تنظیمات xorg دسترسی دارید و اگر اشتباه نکنم کارت گرافیکتون هم nvidia باید باشه و با تغییرات در تنظیمات xorg می تونید مشکل رو حل کنید
برای این کار اگر خودت نمی تونی، در همون حالت، خروجی دستورات زیر رو یه جوری باید اینجا بزاری
cat /etc/X11/xorg.conf
cat /var/log/Xorg.0.log | grep EE
نقل قول:
وقتی به کارت گرافیکم ایراد میگیره میگه که اون فایل xorg.conf رو نمیتونه باز کنه , دستوراتی هم که گفتید در جایی که برای تایپ آمده بود میزدم , اتفاقی نمی افتاد .
نسخه 8.10 رو دارم دوباره دانلود میکنم ببینم چی میشه .
ممنون .
سلام
همون طور که اطلاع دارید هنوز چند روزی تا انتشار توزیع (Ubuntu 9.04 (Jaunty Jackalope باقی مونده ولی از حالا می تونید با وارد کردن مشخصات و آدرستون در سایت shipit منتظر دریافت رایـــگان CD توزیع جدید باشید!
لینک سایتshipit:
کد:https://shipit.ubuntu.com
نقل قول:
سلام.
من با Browse کردن یک سری سایتهای SSL مشکل دارم.
یکیش همین Shipit یا LaunchPad.
نمیوتنم بازشون کنم (فایرفاکس).
این ارور رو دارم:
Failed to Connect
Firefox can't establish a connection to the server at shipit.ubuntu.com.
Though the site seems valid, the browser was unable to establish a connection.
* Could the site be temporarily unavailable? Try again later.
* Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection.
* Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing.
اما یکسری رو بدون مشکل باز میکنم (مثل Addon های فایرفاکس.)
مشکل از کجاست؟
من و خیلی از کاربران دیگه هم این مشکل رو دارن ! این مسئله ربطی به سیستم عامل نداره ...نقل قول:
میدونید دقیقا مشکل از کجاست؟نقل قول:
مشکل بخاطر زیرساختهای اینترنت در ایران هستش
لینک زیر حتما نگاه کنید