من که گارمین رو ندارم ولی با شارژ مشکل اساسی دارم .... 3ساعت بیشتر دوام نمیاره !!! ......
Printable View
من که گارمین رو ندارم ولی با شارژ مشکل اساسی دارم .... 3ساعت بیشتر دوام نمیاره !!! ......
سلام
من هم مثل اکثر دوستان گوشیم خطی کم نکرده.البته من فقط اسمارت کامو نصب کردم.
ولی در نهایت من به روش کارش شک دارم.فکر کنم مثله نوکیا ها همه باتری تو خط اول جمع بشه و بعدش سریع
بپره.
دوستان بعد از اینکه خط اول پرید آزمایش کنید ببینید چقدر دووم میاره، اگه بقیه خطها ( مخصوصا یکی مونده به
پایان ) سریع بپره یعنی سرکاریه
با تشکر
:20:
الان ساعت 8:30 صبحه من از دیروز ظهر که فول شارژ کردم و اون روش رو اجرا کردم تا الان 2 خط کم کرده ....
.
قبلاً اگه شب فول شارژ میکردم صبح بیدار میشدم یکی کم میکرد ..!!!! ولی الان با این همه استفاده نزدیک به 20 ساعت ولی 2 خط فقط کم شده .....!!!!
.
منم توی علت این قضیه موندم ..... که دلیلش چی میتونه باشه ...؟ آیا یکدفعه خالی میکنه که اگه اینجوری بود باید تا الان خالی میکرد ... و چون خالی نکرده نشون میده ظرفیت باتری یه جوری افزایش پیدا کرده که در حالت دیفالت اینجوری نبوده ...
.
و اینکه آیا این روش به گوشی آسیب میزنه یا نه ..؟
الآن ساعت 10 صبحه.دیشب حدود ساعت 9 بود که فول شارژشد.بعدش حدود 45 الی 1 ساعت بازی کردم(بعضی وقت ها ngage)
دو سه تا آهنگ گوش دادم وتا الآن فقط یک خط کم کرده ولی قبلا راحت سه خط رو کم میکرد.
من از دو چیز می ترسم اونم اینه که ولتاژ یا آمپراژ رو بالا برده باشیم و به گوشی آسیب شدید بزنه و یا این که این راه برگشت پذیر نباشه.
نقل قول:فكر كنم يه جورايي داره از باتري بيشتر كار ميكشه يا شايد يه چيزايي تو مايه هاي overclock هست.نقل قول:
آخه تو overclock هم يه همچين كارايي رو انجام ميداديم و ولتاژ رو دستكاري ميكرديم ؟!
اگه اينطوري باشه هم واسه خود گوشي خطرناكه و هم واسه باتري.
الان گوشیه من ارور باتری داد ... مکالمه من امروز زیاد بود ....
.
ولی یکدفه ارور داد ... مثلاً تا نیم ساعته پیش فقط 2تا خط کم کرده بود ولی یکدفع همش خالی شد و ارور باتری داد قضیه چیه ..
حالا دوباره فول شارژ میکنم ببینم بازم همینجوریه یا نه ؟
Man ke khodam gozashtamesh ru 20 yani dige batry dahanesh service mishe
age mitarsid bezaridesh ru 70 va garmino pak konid va karayi ke ghablan goftamo anjam bedin dorost mishe niazi be update ham nist
حسن جان یه توضیح در مورد این اعداد بده .... فرق 20 با 70 چیه ....؟ این اعداد چیکار میکنن .؟
به نظرم این روش انرژی رو بین خط ها تقسیم میکنه.مثلا تو این روش انرژی خط هفت زیاد میشه ومدت طولانی تری باتری نگه میداره . درحالی بقیه ی خط ها شارژ کمتری دارن.برای مثال گوشی من تا خطش به چهار رسید تند تند باتری خالی میکنه طوری که در ده دقیقه بدون هیچ کار خاصی به دو رسید.
حالا آقاحسن اگه بخوایم به حالت اول برگردیم باید دقیقا چی کار کنیم؟
Baraye bargashtan be halate aadi bezanid 79
قابل توجه دوستان i8510 دار . . . با این برنامه بدون هیچ مشکلی فارسی بنویسید . . .
برید به این تایپیک :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=338323
من این برنامه رو نصب کردم و راحت باهاش فارسی تایپ میکنم اما نتونستم کرکش رو نصب کنم چون ارورنقل قول:
requested access not granted رو میده و به همین خاطر فقط چند روز میتونم ازش استفاده کنم.:41:
چطوری میشه از دست این ارور خلاص شد ؟؟؟
سلام
باتري گوشي منم از کره اي هاست (خط قرمز رو نداره)
موقعي که خريدمش ورژنش xxhk1 بود و مصرف باتريش علاوه بر اينکه زياد بود به شدت داغ هم مي کرد...
اولين آپديت رو با ورژن XXIc کردم ماله آفريقاي جنوبي (چون نسبتا جديد بود) . تفاوت زياد نکرد و بعضي برنامه ها هم حذف شد.
بهتره اينم بگم که ورژن xxic دو تا هستش ، يکي واسه آفريقاي جنوبي و ديگري واسه انگلستان. ورژني که واسه انگلستانه داراي بيشترين برنامه هستش که متاسفانه فقط تو خود انگلستان کار ميکنه !
خلاصه بعد کلي تحقيق ، تو فروم خود i8510 ، يکي از کاربراش که بيشتر فريمور ها رو استفاده کرده بود ، يه نتيجه گيري کلي از کارکرد فريمورها گذاشته بود .
که طبق گفتش ورژن xxiA که واسته نيجريه ساخته شده بهترينه!
من هم با اين ورژن آپديتش کردم ... که به نظر منم بهترينه ! سرعت بيشتري تو باز کردن گالري داره يعني عکسا با سرعت بيشتري لود ميشن و از همه مهمتر مصرف باطريشم خيلي فرق کرده نسبت به قبل!
مشکل باتريش حل حل نشد ولي از قبلي ها خيلي بهتر شده و کمتر داغ ميکنه ....
اينم از تجربه ما ...
ولي حيف که چنين گوشي قدرتمندي اين مشکل بزرگ رو داره .
------------
در ضمن ايا ميشه از يکي از باتريهاي نوکيا استفاده کرد؟!ممکنه ؟
آره درسته . بعضی ورژن هاش مشکل داره . شما همین که من گذاشتم نصب کن و طبق توضیح نصب برو جلو و راحت کرک میشه , خودم هم از این استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نداره و کرک شد راحت .نقل قول:
شما اول این نسخه که رو گوشیت هست رو پاک کن بعد از همین لینک که من تو تایپیکش گذاشتم و طبق توضیح نصب برو جلو . . .
سلام دوستاننقل قول:
باتری گوشی منم کره ای و اون اوایل به شدت داغ می کرد(وقتی باهاش بازی می کردم) ولی الآن کمتر داغ می کنه(شاید من کمتر حس میکنم)
دوست من هرکاری کردم نشد.شما احتمالا گوشیت هک شده که از اینجور ارور ها نمیده .نقل قول:
حالا به غیر از هک هیچ روشی برای خلاص شدن از این شرایط نیست ؟؟؟؟
آها . این برنامه ساین نشده هست و باید یا گوشیتون هک شده باشه یا برنامه رو ساین کنین خودتون . . .نقل قول:
تنها راهش همینه . خب هک کردن گوشی که کاری نداره , هک کن گوشیتو خب . . .
من ساینش کردم بدون ساین که اصلا خود برنامه نصب نمیشد.برنامه اصلی نصبه ولی کرکش نصب نیست.نقل قول:
در ساین کردن مشکلی ندارم حتی کرکش رو هم باید ساین کنی وگرنه همون اول نصب، ارور معروف رو میده ولی
این دفعه مراحل اولیه رو میره و درست قبل از عملیات اصلی ارور requested access not granted رو میده.
سلام دوست عزیز. این ارور معمولا زمانی رخ میدهد که روش ساین کردن برای عبور از حفره های امنیت گوشی ناموفق بوده است. در اینصورت باید از روشهای دیگر ساین کردن برنامه ها استفاده نمود.:5:نقل قول:
بذارید ببینم داخل خود سایت تایپیکی که در ان انواع و اقسام ارورهای سیستم عامل سیمبیان ورژن 9 رو داشته باشه هست تا براتون بذارم.
نقل قول:هكش كردم دوستان.هكش كردم راحت شدم.كرك فارسي ساز رو هم نصب كردم:20:نقل قول:
ممنون
حالا دیگه راحت شدی . . .:10:نقل قول:
سلام دوستان
راستی این گوشی geo taging داره؟تو قسمت دوربین یه تنظیماتی داره به اسم gps taging .این همونه؟
سلام
از ديروز تا حالا گوشي يه مشكلي پيداكرده.هر كاري ميشه باهاش كرد ولي نميشه باهاش شماره گرفت(دستي) ولي از كانتكت ها
ميشه. وقتي در حالت استندباي شماره ميگيرم گوشي خود به خود ريست ميكنه.يعني اولين عدد رو كه ميزنم بعد از چند ثانيه ريست
ميشه.كسي ميدونه بايد چيكار كنم ؟؟؟
آره همونه . . .:46:نقل قول:
:10:
خب چی شده که این مشکل رو پیدا کرده ؟؟ همین جوری الکی ؟؟نقل قول:
حالا یکم باهاش ور برو ببین میتونی درستش کنی ؟ . . . اگه درست نشد باید با کد 7370 یه ریست بکنی که همه چیزات پاک میشه البته حتما باید قبلش یه بک آپ کامل بگیری از گوشی . . .
ريست فكتوري كردم كه چيزي پاك نشه.درست شد.:20:نقل قول:
سلام دوستان
چند دقیقه پیش نرم افزار Smart movie (نرم افزار player) رو،روی گوشیم نصب کردم بعدش خواستم گوشی رو با usb به کامپیوتر وصل کنم که موبایلم در حالت شارژ کردن خاموش شد.کامپیوتر هم موبایل رو نشناخت بعد موبایلمو روشن کردم بازم نشناخت وبعدش موبایلم system error داد و دوباره خاموش شد.نرم افزار رو uninstal دوباره همون طوریه به نظرتون چیکار کنم.اگه reset factory کنم اطلاعات رو هاردم (منظورم درایو E)پاک میشه وباید دوباره هکش کنم یا نه؟
مطمئنی مشکل از Smartmovie هست؟نقل قول:
سلام دوستان
چند دقیقه پیش نرم افزار Smart movie (نرم افزار player) رو،روی گوشیم نصب کردم بعدش خواستم گوشی رو با usb به کامپیوتر وصل کنم که موبایلم در حالت شارژ کردن خاموش شد.کامپیوتر هم موبایل رو نشناخت بعد موبایلمو روشن کردم بازم نشناخت وبعدش موبایلم system error داد و دوباره خاموش شد.نرم افزار رو uninstal دوباره همون طوریه به نظرتون چیکار کنم.اگه reset factory کنم اطلاعات رو هاردم (منظورم درایو E)پاک میشه وباید دوباره هکش کنم یا نه؟
من اینو نصب کردم و هیچ مشکلی نداره گوشیم
ببین کار دیگه ای باهاش نکردی؟
سلامنقل قول:
چه عجب اين تاپيك از خواب بيدار شد.
دوست عزيز من اين نرم افزار رو نصب كرده بودم و مشكلي برام پيش نيومده بود.
در هر صورت، با ريست فكتوري چيزي از e يا همون mass memory پاك نميشه فقط تمام تنظيمات به حات اول
برميگرده.بهت توصيه ميكنم ريست فكتوري كني چون گوشي من هم چند وقت پيش قاطي كرده بود ريست فكتوري
كردم درست شد. نرم افزار ها هم سر جاشون ميمونن.
حل مشکل صدای بم فیلبرداری در 8510
اقا بیاین مشکل صدای فیلم برداری رو حل کنیم
ارایه راه تنظیم از من و پیشنهاد و ارایه بهترین تنظیم از شما
اول#*1546792#* رو میزنیم
وارد بخش چهارم میشیم که کد میخواد 0000 رو میدیم
بعد بخش سوم رو انتخاب میکنیم بعد بخش سوم دوباره.
حالا بازم بخش سوم کم کوردینگ.
خودم یه تنظیم انجام دادم که خوبه اما حرف س رو بد ضبط میکنه.
اولی رو 30 و دومی رو 0.
حالا منتظر راهکار شما هم هستیم.
نقل از معراج
خب صدای فیلم برداری که درست شد حالا اگه میخاید صدای هدفونو زیاد کنید اینکارو انجام بدید :
اول گوشیتونو ریست کنید بعد کد *#1546792*# رو وارد کنید و وارد قسمت internals بشید بعد برید تو قسمت audiogin control بعد تو قسمت play sound برید اولی صدای اسپیکر هست که به نظرم بیشترش نکنید بهتره دومی صدای هدفونه که میتونید این عددهارو بزنید به ترتیب 0...12...12...6
با تشکر از پیمان و معراج از موبایلستان
حسن میگم با اینکار صدای کل گوشی زیاد شده ...
.
گوشی رو که خاموش میکنی یه آهنگی هست که موقع خاموش شدن میزنه الان جوری شده وقتی خاموش میکنم باید جلوی اسپیکرهاشو بگیرم اینقدر صداش زیاد شده ...!!:31:
من اینکارو کردم ولی توو هدفون وقتی صدا آخرش باشه خش خش میکنه .نقل قول:
حالت اولیه اش چی بود ؟؟ شماره هاش چن بود حالت معمولی ؟؟
برای هندزفری:
اول#*1546792#* رو میزنیم
بعد میرید قسمت سوم.AUDIOGAIN CONTROLبعد قسمت دوم یعنی Play soundبعدش هم شماره 2 یعنی mp3HEADPHمیرید
قسمت اول رو رو0
قسمت دوم رو رو12
قسمت سوم رو رو12
و قسمت چهارم هم رو 6تنظیم کنید
فقط با این تنظیم صدا رو از 5یعنی نصف بیشتر نکنید
.
.
برای اسپیکر :
میرید قسمت سوم.audiogain controlبعد قسمت دوم یعنی play soundبعدش هم شماره 1 یعنی mp3loudspkمیرید
قسمت اول رو رو0
قسمت دوم رو رو12
قسمت سوم رو رو12
و قسمت چهارم هم رو 6تنظیم کنید
فقط با این تنظیم صدا رو از 5یعنی نصف بیشتر نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما گوشیتو ریست کنی به حالت دیفالت برمیگرده ...نقل قول:
خب صداشو نباید تا آخر ببری بالانقل قول:
اگه تا اخر ببریش بالا میشه به اسپیکر وصلش کنی بدون نیاز به آمپلی فایر
برای بازگشت به حالت عادی فقط کافیه ریست کنی
برای اینکه تنظیمات Save بشه و با ریست از بین نره :
ابتدا تنظیمات دلخوا رو انجام داده و سپس
اول#*1546792#* رو میزنیم
بعد میرید قسمت سوم.audiogain controlبعد قسمت6یعنی back-up
بعد حالش رو ببرید
سلام به همه دوستان من این گوشی رو 6 ماه پیش داشتم ولی به خاطر ضبط افتضا صداش در فیلمبرداری وعمر باتری کم (1روز) فروختمش.از دوستان خواهش میکنم اگر واقعا با این کدها مشکل هاش حل میشه یک آموزش کامل بذارن که 100درصد نتیجه بده؟گوشی فعلی ام n82دکمه هاش حالم گرفته اگه مشکلاش حل شده باشه دورباره همون سامسونگ بخرم.
دوستان قیمت این گوشی چنده؟
به سرم زده بخرمش:دی
سلام دوستان، خسته نباشید
یه سوالی داشتم از دوستانی که انگیج نصب کردن.کدوم ورژن کلاینت رو نصب کنم بهتره ؟؟؟ تو تاپیک مخصوصش گفتم کسی درست
حسابی جواب نداد.
ممنون