راحت ترین راه نصب برنامه های deb نصب کردن اونها از طریق برنامه appcake هست
به این صورت که appcake رو از سایدیا نصب میکنید و بعد برنامه deb رو توی پوشه مخصوص از طریق ifunbox میریزید و توی آیفون یا آیپاد میرید تو برنامه appcake و فایل رو نصب میکنید
Printable View
راحت ترین راه نصب برنامه های deb نصب کردن اونها از طریق برنامه appcake هست
به این صورت که appcake رو از سایدیا نصب میکنید و بعد برنامه deb رو توی پوشه مخصوص از طریق ifunbox میریزید و توی آیفون یا آیپاد میرید تو برنامه appcake و فایل رو نصب میکنید
سلام به دوستان اپل باز :10:
آقا من این تاپیک رو از اول خوندم.. خدا بخواد میخوام فردا یه آیپاد تاچ 3g بگیرم.
فقط آخرین سوال اینکه الان تو پایتخت فریمور 3.1.2 گیر میاد یا راهی ندارم جز انتخاب 3.1.3 ؟ (اصلا ارزش داره 3.1.3 رو بگیرم؟)
در ضمن واسه تشخیص نسل سوم بودن دستگاه همون نوشته محتویات پشت جعبه کافیه؟( که باید هدفون با ریموت و میکروفن داشته باشه)
ایشالا بخری و راضی باشی..نقل قول:
دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحاتی داده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم در مورد خریدش از پاساژ پایتخت صحبت شده..
ببخشید میشه قیمت انواع آیپاد تاچ رو برام بنویسید؟؟؟
مدلهایی که الان در بازار موجود هستند: 8 گیگ هستش 230 تومن، 32 گیگ هستش 320 تومن، 64 گیگ هم 420 تومن.. تقریبی هستند قیمت ها.نقل قول:
بچه ها os 4 هم معرفی شد و تابستون میاد کاش زود جیل شه
قابلیت multitask فقط رو iphone 3gs , ipod 3g کار میکنه
16 گیگ هم هست 280 تومننقل قول:
به نقل از تابناک:نقل قول:سيستم عامل آيفون هك شدکد:http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=93009
كمتر از 24 ساعت پس از اعلام عرضه نسخه پيش نمايش سيستم عامل جديد گوشي آيفون موسوم به iPhone OS 4.0 هكرها اين نسخه را هم هك كردند و آن را بر روي يكي از گوشي هاي مجهز به برنامه ها و سيستم عاملي كه مورد پشتيباني اپل نيست ، اجرا كردند.
به گزارش فارس ، يكي از هكرهاي گروه مشهور iPhone Dev كه بارها و بارها آيفون و نسخه هاي مختلف سيستم عامل آن را هك كرده اند، ويديويي از آيفون نسل سوم كه سيستم عامل جديد را اجرا مي كند بر روي اينترنت قرار داد كه در حال اجراي نرم افزارهايي بود كه مورد تاييد اپل نيست.
وي نسخه هاي پيش نمايش اين سيستم عامل را پر از حفره هاي امنيتي توصيف كرده و به كاربران محتاط توصيه كرده آن را بر روي گوشي آيفون خود تست نكنند.
آنها ادعاي اپل را در مورد عدم امكان اجراي برنامه هاي مختلف بر روي سيستم عامل هاي قديمي آيفون به طور همزمان رد كرده و تصريح كرده اند در اين زمينه هيچ محدوديت سخت افزاري وجود ندارد و به عنوان نمونه نرم افزاري را عرضه كرده اند كه ارسال MMS از طريق گوشي هاي نسل اول آيفون را ممكن مي كند.
اپل هنوز در اين زمينه موضع گيري نكرده است.
اقا یک سوال
میشه با هدفون اهنگ بعدی یا قبلی رو اورد؟
اخه همیشه از voice controنمیشه استفاده کرد
ویرایش: فهمیدم
اگه دکمه وسط هدفون رو 2 بار سریع بزنی حکم Next رو داره. اگه 3 بار بزنی حکم Previous رو داره
راستی قیمت in ear headphone رو کسی داره؟
می ارزه بگیرم؟
سلام به همگی می خواستم بپرسم جیلبرک آیپود با فریمور 3.1.3 بالاخره اومد یا نه؟
من دقیق نپرسیدم ولی یادمه یکی می گفت حدود 25 تومنهنقل قول:
یچی میگیانقل قول:
تو سایت apple زده 79$ !!!:27::18::18:
کد:http://store.apple.com/us/product/MA850?intcmp=AIC-WWW-NAUS-BUYNOW-FOOT-INEARHEADPHONE-080910
نه دوست عزیز . احتمالاً با اومدن OS 4 یعنی تو تابستون میادنقل قول:
-----------------------------------------------------------------------------
من قبلاً دکمه وسط Earphone رو میزدم اهنگ pause و play می شد. الان دیگه نمیشه. چراااااااا ؟ :( :(
دکمش سالمه چون وقتی نگهش میدارم میره رو Voice Control
درست شد - فکر میکنم واسه شارژش بود
دوستان جدیدن که دوبا ره این ibluenova را نصبیدم نمیشه فایل های بیشتر از 30 کیلو بایت به ipod ارسال کنم اشکال از کجاست (آخه قبلن این طوری نبود در ضمن از هر دو سورس bigboss و sin ful هم نصب کردم هر دوتاشون این طوری بود ) کمکم کنید که شدید به بلوتوث نیاز دارم....... با تشکر
سلام بچه ها من Blackra1n رو پاک کردم از توی آیپاد. حالا هر کاری می کنم دوباره نصب نمیشه روش.
حتی یه بار آیپاد رو ریست کردم. ولی کار نکرد
کسی راه حلش رو نمی دونه ؟
سلام
من تا یه هفته دیگه می خوام برم یه تاچ بخرم
اما از مدلهای موجود بیاطلاع هستم
میشه یه توضیح مختصر بهم بدین
حجم ، قیمت و اینکه امکان -- و جیلبریک روشون هست یا نه
مرسی
دوستان من آی پاد 3g خریدم 32 گیگ ورژن 3.1.2 مشکل اینکه جیل نمیشه من برنامه جیل بریک رو گرفتم نصب کردم رفتم توش اون 3 تا گزینه یعنی snow اینارو اصلا نداره بعد آنیستال کردم حالا هرچی دوباره نصب میکنم آیکون جیل نیماد چه کنم؟
سلام چند خریدی؟ از کجا؟ تنکیو:11::11:نقل قول:
335 نگاره تو پایتخت
تبریك: دی
کد:http://www.gsmarena.com/redsn0w_beta_for_iphone_os_40_released_for_devs-news-1580.php
اونچه الان باید شما بری واسه خریدش، نسل سوم آیپاد تاچ هستش .. در مورد قیمت/حافظه هم که بارها صحبت شده، مثلاً همین صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دو پست من رو ببین.نقل قول:
چه نسخه ای هستش آیپادت؟ ... restore کن و دوباره امتحان کن. (هرچند اگه موقع restore بخواد آپدیت کنه به 3.1.3 و شما پایین تر از این باشی، خودش یه مشکل دیگه اس!)نقل قول:
نقل قول:
اینجارو بخون داداش گلم
راهنماییت میکنه . بعدشم . جیلبریک 3 تا بخشه اصلی داره که شما 1 بخشش رو اجرا میکنی !!!!!کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=92737
1-ریختن فریمور + جیلبریک با blackrail یا red snow
2-رفتن توی برنامه ی جیلبریک و دانلود cydia با وایرلس
3-اضافی کردن سورس های اصلی و دانلود برنامه ها
ورژن 3.1.2 هست میخوام ریستور به همین ورژن ارور میده که نمیشه و اینطور که سرچ کرد سرور اپل اجازه ریستور نمیده مجبوری که آپدیت کنی!!! خوب حالا چیکار باید کرد یه روشم پیدا کردم واسه سرور مجازی که گول بزنه برنامه آیتوز رو که اونم یه ارور دیگه داد که واسه این مدلتون نیست و این حرفا حالا باید منتظر بمونم تا ورژن 3.1.3 جیل بریک شه؟!!!!! رستور که نمیشه کرد
دوست من شما دقیقاً مشکلات من رو تو شب اول خریدن ipod پیدا کردی.blackra1n مهم نیست. با redsn0w میتونی cydia رو نصب کنی. راه دیگه نداری منم همینکار رو کردم.نقل قول:
حالا سورس زیر رو تو cydia اضافه کن:
بعدش تو قسمت search cydia این فایل رو سرچ کن:کد:http://apt.macosmovil.com
AppSync para os 3.1
و نصب کن
حالا باید بتونی با itunes برنامه کرک شده sync کنی تو ایپاد
اون نیومدن ایکن blackra1n بعد از uninstall کردن فعلاً جواب نداره:21:
راستی Restore نکن چون 3.1.3 میشی خدا نکرده
اون سرور مجازی رو من کلی ور رفتم باهاش .ولی چون ما فقط SSH 3.1.3 داریم این روش هم جواب نمیده
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کسی درباره این in-ear headphone های apple که 79$ قیمتشه چیزی میدونه؟
پیدا میشه تو پایتخت؟
لینک دانلود و یا ورژن redsn0w رو میگی؟
0.9.4نقل قول:
از این سایت هم باید 3.1.2 رو دانلود کنی
حدود 200 MB
کد:http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
من که اینترنت ندارم چطور باید اضافه کنم این سورس رو؟
خوب من Wireless دارمنقل قول:
فکر کنم باید داشته باشی اگه میخوای نصب کنی
من امروز رفتم کارت وارلس خریدم رو مادر بوردم نصب کردم ولی وقتی PC و آی پادم به هم وصل میشه اینترنت ندارم واسه اینکه اینترنتش share شه چه باید کرد؟ ( من رو PC خودم ADSL دارم )
سلام..
بچه ها خودم یه وای فای بگیرم با وایرلس راحت میتونم تو آیپادم برنامه نصب کنم یا بهتره 25 تومن بدم بدون دردسر پایتخت واسم نصب کنن برنامه هارو؟ (ipod 3g 3.1.2)
اگر خودم نصب کنم امکانش هست جیلبرکش بپرونم؟
ممنون..:46:
میدونی دو بحثه .. یک اینکه شما میتونی کارت رو راحت کنی، اگه 25 تومن واسه ات مساله نیست، اما بهرحال کم پولی نیست و خودت هم احتمالاً می تونی این کار رو انجام بدی.. ضمن اینکه ممکنه هم جیل بریکت بپره ... در این حالت شما 25 تومنت شاید سوخت بشه، در حالیکه اگه از اول بلد بودی خودت کارت رو انجام میدادی، دیگه فرقی نمی کنه اگه هم بپره .. در نتیجه به نظرم بهتره اگه وایرلس رو بگیری و حالا با کمک وب و دوست یا آشنای واردتر خودت مشکلت رو حل کنی (همون بحث "به من ماهی نده، ماهیگیری یاد بده!" ) ...نقل قول:
واسه نسب برنامه از itunes نیازی به wirelessنیست ولی واسه دانلود از cydia یا rock و نسب برنامه از اونها یک مودم وایرلس بخر راحت میشینقل قول:
به هیچ وجه نده بیرون چون اگه ایپادت رو با کامپیوترت سینک کنی برنامه هایی که اینهمه پولشونو دادی پاک میشن.پس یک مودم وایرلس ترجیها linksys بگیر و حالشو ببر
دوست من کاش یک مودم وایرلس میخریدی خودتو راحت میکردینقل قول:
اینجوریم یک راه هایی هست تو وب بگردی نحوه شیر کردن اینترنت و تبدیل pc به hotspot رو پیدا میکنی
دوستان گویا صفحه اول این تاپیک مدتیه آپدیت نشده. یه سوال داشتم:
آخرین فریمور برای ipod touch 1G چنده؟
قابله جیلبریک کردن و -- هست؟ بعدش روش راحت برنامه اجرا می شه؟
اگه کسی آموزششو گذاشته بگید اگر نه نسخه آخرش رو بهم معرفی کنید توسنتم یاد بگیرم چطوری جیلبریک می کنند آموزششو می ذارم
دستتون درد نکنه بابت راهنمایی (ببخشید اینجا فعلا صفر کیلومترم دکمه تشکرم فعال نیست!:46:)
یعنی اگه بیرون واسم بریزن و دستگاه رو با pc خودم سینک کنم همش میپره؟؟؟! (من که 24 ساعتی در حال سینکم!!:31:)
پس به قول دوستمون بریم سراغ ماهیگیری! ..حالا یه مودم وایرلس پیشنهاد میکنید یا کارت وایرلس یا وای فای مکس؟؟( بردش واقعا واسم مهمه)
من خودم مودم بیلیون دارم که بدبختی مودم خوبی هست ولی وایرلس نداره!
نه ازت می پرسه که اطلاعات رو پاک کنه یا نه که باید بزنی نه بعد اطلاعات جدید رو واست میریزهنقل قول:
من تو بابل هستم و دسترسی به WiMax ندارم و اطلاعاتی هم ندارم راجع بهش. ولی اگه مودم Wireless خواستی بگیری پیشنهاد میدم Linksys بگیر. حدود 90 قیمتش هست و عالیه. با اینکه خیلی باریک و خوش هیکله و بدون آنتن ولی برد خیلی خوب داره.نقل قول:
کد:http://www.wegotserved.com/2010/01/17/hands-on-linksys-dual-band-wireless-n-adsl-2-modem-gigabit-router-wag320n/
شما میتونی آیپاد تاچ نسل اول رو به همین firmware آخر یعنی 3.1.3 هم جیل بریک کنی... مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.نقل قول:
خیلی ممنون.
راستی من فرم سینک کردن کلیپ و فیلم رو با ایتیونز بلد نیستم (موزیک و عکس رو بلدم ولی کلیپ رو نه)
برای اینکه دستگاه بطور اتومات با وصل شدن به pc موزیک و .. رو سینک نکنه کدوم تیک رو باید بزنم؟
ببخشید اگه خیلی سوال میکنم چون اپل کلا چیزی نیست که تو دست زیاد باشه و همه بلد باشن:11:
سلام
دوستان من ميخوام آيپاد تاچ بخرم ولي خيلي وارد نيستم ، اگر ممكنه يكي منو راهنمايي كنه كه :
1- الان قيمتها دستم نيست ، تهران هم نيستم كه دسترسي داشته باشم به پايتخت ، لطفاً قيمت ها رو بگيد.
2- از ايران بخرم قيمتش با خارج از ايران خيلي فرق داره ؟ اگر نه لطفاً يجا بهم معرفي كنيد كه يكراست برم بخرم و نخواد بازار رو كلاً بگردم!(اينترنتي هم باشه عاليه)
3-الان آخرين مدلش نسل چندمه ؟ ( از كجاش ميشه فهميد ) و جديدش چون جيلبريك نميشه ارزش داره خريد ؟
شما اصطلاحاً میخوای manual sync کنی .. یعنی سینک دستی و غیر اتوماتیک .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین: وسطهای صفحه بخش Syncing music manually رو دنبال کن.نقل قول:
1. قیمت ها اغلب هر چند صفحه یه بار مطرح میشه .. مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.نقل قول:
2. برو پاساژ پایتخت، نگاره یا کریستال ... این هم مطرح شده قبلاً .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین. (هم نقل قول و هم پاسخ من)
3. نسل سوم ... باید دنبال 3.1.2 باشی که ظاهراً نگاره داره ... اینکه ارزش داره 3.1.3 بخری (که اون مشکلی که گفتی رو با جیل بریک داره) به خودت برمی گرده ... به نظر میاد که بیارزه و 3.1.2 رو بگیری... یا منتظر بمونی که برای 3.1.3 نسخه جیل بریک بیاد.. اوایل فروردین Hotz اعلام کرد که این کار رو کرده، اما هنوز منتشر نکرده نسخه اش رو.
مسلماً اينطوري نميمونه و بعد از يه مدتي جيلبريك ميشه ، فقط يكي فرقهاي مهمش رو بهم بگه!نقل قول:
اگر بشه تا اومدن جيلبريك باهاش موزيك گوش كرد مشكلي نيست ، برنامه و بازي رو خيلي نياز ندارم