سلام
ایا هنوزم avast به ایرانی ها اجازه اپدیت انلاین انتی ویروس رو نمیده ؟
Printable View
سلام
سلام
درود :نقل قول:
الان مدتیه که آپدیت آنلایت هیچ مشکلی نداره و فقط برای ثبت و رجیستر گاهی باید از بت شکن استفاده کرد...
با سلام ،
دوستان من نسخه رایگان را افلاین دانلود کردم و نصب شد بدون مشکل و بدون نیاز به قندشکن هم
رجستر شد الان نوشته ثبت شدهاید 365 روز ، ولی اپدیت نمیکنه دوستان مشکلی با اپدیتش نداشتن
یا واسه اپدیت انلاین حتما باید از قند شکن استفاده کرد.
من هر چه تلاش کردهام با انواع قند شکن هم اپدیت نشد که نشد.
ممنونم
با سلام
دوستان مشکل حل شد بدون قند شکن هم اپدیت میشود
و مشکلی نداره
ممنونم
سلام. من برای اولین بار آواست نصب کردم. چقدر منو هاش ابتدایی هست! حالا بماند. این الان گیر داده به کومودو سکیوریتی و میگه باید حذف بشه!! چه کارش کنم؟
با سلام ،
خوب دوست عزیز دو انتی ویروس معمولا کنار هم نصب نمیشوند و در کار هم تلاقی
میکنند پس اگر میخواهید از کومودو استفاده کنید باید نسخه فایروالش رو نصب کنید
که انتی ویروس نداره و کنارش از نسخه رایگان ایوست استفاده کنید که فایروال نداره
اینطوری فکر نکنم به مشکلی بربخورید
موفق باشید .
نقل قول:
ببخشید من اشتباه نوشتم. منظورم کومودو فایروال بود! همین کومودو با اویرا و ناد سازگار بودا.
بخاطر اینه که اوست رایگان توی ورژنهای جدید یه ماژول اپ کنترل ( چک کردن برنامه ها در موقع نصب و اجرا ) داره که شبیه HIPS کومودو عمل میکنه و بخاطر همین فایروال کومودو باهاش امکان داره تداخل پیدا کنه و بهتره یکی رو حذف کنید....
آویرا اپ کنترل نداره و نود32 هم توی حالت پیشفرض HIPS اون غیرفعاله و بخاطر همین این دو تداخلی با اوست ندارن....
سلام دوستان عزیز
من هر کاری میکنم تا اوست رایگان رو رجستر کنم ، نمیشه . با اینکه از ...... استفاده کردم ولی باز هم
در وسطهای راه میپره یا اصلا" به پنجره ایمیل نمیرسه که ایمیلم رو وارد کنم . من سالهاست دارم از اوست
استفاده میکنم و به راحتی و گاهی باکمی کلنجار کد مربوط به اکتیو شدن رو برام میفرستادن .
ورژن اوستی که نصب کردم 17.5.2302 هستش . ممنون میشم راهنمایی کنید . با سپاس
از طریق آنتی ویروس برای رجیستر اقدام کردین یا وب سایت؟
اگه از طریق وب سایت مشخصات وارد کنین سریال رجیستر براتون ایمیل میشه و گاهی بدون بت_شکن هم جواب میده.
سلام
ممنون از پاسخگویی شما . هم از طریق خود نرم افزار و هم از طریق سایتش اقدام کردم . البته سایتش دیگه مثل سابق
نیست ،جدیدا" میگه فقط باید از طریق خود آنتی ویروس رجستر کنید . شاید من اشتباه میکنم یا اینکه نتونستم پیدا کنم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
تصویر مراحل رجستری کردن (البته با چند بار تلاش برای هر مرحله) آخرشم هیچ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم آدرس سایت Avast :
( فکر کنم میگه اگه مدت تمام بشه و برنامه هم اکسپایر بشه باز هم آنتی ویروس اوست کار میکنه ).
با سلام مجدد
مشکل رجستر شدن Avast حل شد .
چون از قند شکن استفاده کردم یادم رفته بود که باید از خود تنظیمات اوست قسمت پراکسی ستینگ هم
آدرس و پورتش رو منطبق با بت_شکن تنظیم کنم ، بخاطر همین هم جواب نمیگرفتم .
با سپاس از دوستان عزیز
اگه ریجیستر نمیشه ب خاطر اینه ک باگ داره واسه بعضی سیستما میشه واسه بعضیا نه اگه این بار اینطوری شد کلید اینترنت سکوریتی یا نسخه پرو رو بهش بده فعال بشه دیگ ههم ااذیت نمیشی .. من دیگه اوست استفاده نمیکنم ولی اینطوری ک میدونم شنفتم و خودتم گفتی حتی اگه ریجیستر هم نکنی میگن ک از کار نمیفته فعال میمونه حتی اگه قرمز بشه رابط گرافیکی یا هشدار بده ولی صد در صد مطمعن نیستم چون استفاده نمیکنم دیگه فعلا فقط شنفتم تو انجمن اوست البته دروغ زیاد میگن.
مشکلی ک داره اینکه ک واقعا انتی ویروس خوبیه ولی حیف ک از نسخه 2016 به بعد همش باگ داره حتی ی اسکن هم نمیشه درس باهاش انجام داد من ای وی جی رایگان امتحان کردم باگ هاش کمتره اگه اوست رو مشکل داری باش ای وی جی رو نصب کن شبیه همونه هیچ تفاوتی هم نداره با اوست خوبیش این باگ کمتر داره تو حفاظتم عین همنن حتی سیگناتورشون.
فقط وی پی ان میخوااد واسه استفادش چون ک تحریم ایران بعضی وفتا کار نمیکنه اپدیتش و همینطور دقت کن اگه الان اوستت اپدیت نمیشه بدون فیلتر شکن باید حتما با وی پی ان ازش استفاده کنی ب خاطر اینکه behavior blocker اوست اینترنت میخواد ک به کلود اوست وصل بشه و الا رفتار شناسیش بدون اینترنت چندان خوب کار نمیکنه.
در کل و خلاصه حرفم کسپر اسکای رایگان نصب کنی راحت تر کارت تا اوست.
سلام.می خواستم بدونم که آواست ما رو تحریم کرده یا بدون چیز شکن آپدیت میشه؟
تحریم نکرده راحت اپدیت میشهنقل قول:
به دلیل تحریم کشور ایران ، از تاریخ 21-02-2018 شرکت Avast فعال سازی و بروزرسانی آنتی ویروس ها را برای کاربران ایرانی محدود نموده است و طبق قوانین این شرکت خدماتی به کاربران ایرانی ارائه نمی شود و استفاده از این آنتی ویروس ،
فقط از طریق تغییر IP امکانپذیر می باشد.
فکر کنم من جزو اخرین نفراتی هستم که نرم افزار رو اپدیت کردم و به این صفحه زیبا رسیدم:n02:
دوران خوبی بود در استفاده از اواست...:happy:
برم دنبال جانشین بگردم....
سلام من حتی با وی پی ان استفاده میکردم از اواست این مدت ولی واسه من هم این اخطار اومد و سریع پاکش کردم. بهترین جایگزین رایگانش ویندوز دیفندر(اگه از داخل گروپ پالیسی ویندوز تجهیزش کنی) هستش و کسپر اسکای رایگان.
ممنون که گفتی:n16:نقل قول:
خیلی وقت بود تو بازار انتی ویروس نیستم باید دوباره نسخه فری ها در زمان فعلی رو بررسی کنم:n01:
همه چیز از آن سالهای فراموش نشدنی شروع شد؛ سالهایی که کاربران ایرانی هدف شدیدترین تحریمها قرار گرفتند.
اما این پایان ماجرا نبود، از زمان بالا گرفتن تنشها نه تنها امیدها نقش بر آب شدند، بلکه روز به روز بر محدودیتهای کاربران ایرانی افزوده میشود.
هنگامیکه آن توافق «تاریخی» به امضا رسید، از گیمر گرفته تا دانشجو و کاربر معمولی، به شکسته شدن تحریمهای اینترنتی امیدوار شدند و شاهد برداشته شدن برخی محدودیتها چون وب سایت انویدیا نیز بودیم.
با این حال آن روزها زیاد دوام نیاوردند و کمتر روزی است که ما را به خاطر ایرانی بودن سرزنش نکنند.
حتی اگر بتوان برای برخی از سرویسها و وب سایتهایی که IP های ایران را تحریم کردهاند یک جایگزین پیدا کرد، نمیتوان هیچ کاری برای احساس سرخوردگیمان کرد.
مرزهای اخلاقی تحریمها علیه کشورمان تا کجا پیش میرود، چگونه میتوان منع استفاده از یک آنتیویروس خانگی کاملاً مجانی را در چارچوب تحریمها توجیه کرد؟
در تازهترین آنها کمپانی امنیتی Avast که صاحب یکی از بهترین و پرطرفدارترین آنتی ویروسها است، کاربران ساکن ایران را تحریم کرد تا به AVG ،Symantec و McAfee ملحق شود.
Avast نه تنها میان کاربران ایرانی جزو محبوبترین ها است، بلکه جزو معدود آنتی ویروسهای مجانی با رابط کاربری پارسی است.
اگر بتوان تحریم کاربران ایرانی توسط کمپانیهای آمریکایی Symantec و McAfee را در چارچوب تحریمهای وزارت خزانه داری این کشور پذیرفت، Avast یک کمپانی اروپایی مقیم چک است که مستقیماً ملزم به رعایت بخشنامه های وزارت خزانه داری ایالات متحده نیست.
جالبتر اینکه از مدتها قبل AVG کاربران ساکن ایران را تحریم کرده بود اما در سال 2016 میلادی توسط Avast خریداری شد و حالا Avast راه زیر مجموعه خود را در پیش گرفته است.
بسیار دشوار است بتوان منع استفاده از یک آنتیویروس کاملاً مجانی را در چارچوب تحریمهای مالی توجیه کرد.
اگر شما هم یک نسخه از محصولات Avast را بر روی سیستم خود دارید، بهتر است همین حالا آن را با یک محصول دیگر جایگزین کنید، چراکه مدتها است هیچ گونه بهروزرسانی دریافت نمیکند.
در حال حاضر چندین انتخاب پیش روی خود دارید که دست کم فعلاً ما ایرانیان را تحریم نکردهاند. اولین آنها آنتیویروس مجانی مایکروسافت است که از قبل بر روی ویندوز 10 نصب شده است.
اما اگر دل خوشی از آنتیویروس ویندوز ندارید، آنتیویروس مجانی Kaspersky میتواند یک انتخاب جایگزین برای آن باشد.
منبع : سایت شهرسخت افزار
ای بابا تازه یکسالشو تمدید کرده بودم :|
یه مدت بود میگفتم خدایا چرا این آپدیت نمیکنه!
کلی تو فروم اوست پرسیدم میگفتن احتمالا ویروسی چیزی گرفته پی سی ت؛ با مالوربایتس اسکن کردم هیچی نبود اومدم اینجا بگم خوندم تحریم شدیم :|
این رسمش نبود :n14:
بهترین آنتی ویروس بود از نظر من! هم سبک هم قوی! با این حساب فک کنم آنتی ویروس خود ویندوز بهترین گزینه باشه!
بجای ین همه تایپ کردن و تبلیغ محصول کسپرسکی میتونستید به کاربر خیلی راحت بگید از افلاین اپدیت استفاده کنننقل قول:
هرکسی طرفدار یه کمپانیه نمیشه مجبورشون کرد و احساساتی شد:n16:
شما هم بهتر بود بجای سریع قضاوت کردن این مطلب اگه درست میخوندی منبعش ذکر شده و متن من نبود که قصد تبلیغی باشه یا نه و ضمنا طبق متن محصول رایگان ذکر شدهنقل قول:
خود کاربرا عقل دارن که چه خوبه و چه بده وطبق متن هم طرفداری از شرکتی که احترامی برای کاربرای یه کشور قایل نیست گمان نکنم عاقلانه باشه با توجه به اینکه محصول رایگانه البته تعصب از رو جهالته - کمبود آنتی رایگان هم نیس در هر صورت بنظرم هر کی آزاده هر چی دوست داره بنصبه و هر کاری دوست داره انجام بده تا وقتی که ضرری نداشته باشه برای دیگران ضمنا شما هم احساساتی نشو و اول متنو کامل بخون و منبعش رو ببین پایین متن :n16:
نقل قول:احترامی برای کاربرای یه کشور قایل نیست ؟؟؟؟ برادر اگر پای کشور در میونه بخاطر تحریم ایران و وطن میگی جای کسپر شید و پادویش هم بود:n16:
احساسات کجا بود؟کامل خوندم مطلبو ولی ....
متاسفانه بازم میگم مطلبو کامل نخوندینقل قول:
هم اولی که گفتم متن من نیست هم دومی
البته شاید خوندی منبع متن اول و همچنین جوابی که در متن دوم نوشتم ولی متوجه نشدی
ضمنا منم اصلا نگفتم کسپر یا شید رو بنصبین
و متاسفم که آقا مسعود هم مثل شما مرتکب اشتباه شده
خلاصه فایده نداره بحث ادامه پیدا کنه و بی ربط میشه به موضوع تاپیک و ترول وری هم درست نیس
دوستان من آوست رایگان رو نصب کردم اما به روزرسانی نمی شه و ارور می ده. چطور می شه به روزرسانی رو انجام داده به صورت ساده؟
با دعای خیر شما برای پدر و مادر فیل.تر.شکن سازان!نقل قول:
درود. دوستان اگر کجای ویروس یاب اوست می شه برنامه تور رو امن معرفی کرد که هر بار بهش گیر نده؟
نقل قول:
این مسیر رو طی کنید
Menu
settings
exceptions
add exceptions
توی این صفحه می تونید سایت و یا برنامه ای رو که میخوان استثنا قرار بگیره رو معرفی کنید