بازيهاي سرزمين معمولا بدون كركن. اون مال كمپاني ديگست كه كرك داره :5:نقل قول:
Printable View
بازيهاي سرزمين معمولا بدون كركن. اون مال كمپاني ديگست كه كرك داره :5:نقل قول:
سلام اون مشکل کرش بازی از کرک نیست اون مشکل احتمال دادن یا نسخه پرویت یا اصلا کلا نسخه اصلی این مشل داره
که امدوارم از نسخه اصلی باشه و با پیج حل میشه
خصوصیات پچ بالا:
طریقه نصب :
- نصب آسان بدو نیاز به AFS
- منو ها آپدیت شده که شامل لیگها هم میشه(عکسشونو پایین گذاشتم .این مورد بیشتر برای کسانی که از منو ایراد میگرفتن مناسبه)
- موزیک Horrible جایگزین موزیک official FIFA میشه
- لیگ بوندسلیگا
- اسمهای واقعی تیمها
1-این پچو تو پوشه PES نصب کنید.
2-به پوشه KITSERVER برید و SETUP.EXE رو اجرا کنید.
3-pes2009.exe رو انتخاب کنید و روی install کلیک کنید.
4-در صورت اجرا نشدن فقط کافیه فایل PES2009_EDIT01.bin که توی کامپیوترتون در این مسیر قرار داره کپی کنید:Pro Evolution Soccer 2009/Gamingaccess Patch folder to My Documents / Konami / Pro Evolution Soccer 2009 / save.
اینم چند تا از عکساش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای خدا دوستان از مشهد اگه کسی بازی رو گرفته بگه ما هم بریم بگیریم تو رو خدا مردم دیگه جان من اگه از مشهد این جا هست وگرفته به منم بگه از کجا منم برم بگیرم ....
چرا کسی جواب سوال منو نمیده؟نقل قول:
تكنيك ها همون تكنيك هاي 2008 هست فقط با اين تفاوت كه ديگه توي دسته شوك هيچ عملياتي خاصي انجام نميده و بايد با جهت ها اون كارها رو انجام بدي مثلا براي زدن تكنيك زيداني بايد با جهت ها بازي كني.
راستي بچه ها بازي موبايلش چي شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا اين become e legend واقعا توپه:21:
من رو تيم بارسلونا و رئال خواستن:20:.
من كدوم رو برم:13:
بچه ها لينك دلنلود pes 2009 براي موبايل.
pes 2009 بزاي موبايل خوب كار شده البته مثل خود بازي chaampion league & become a legend نداره:13:
پيرهن تيم ها هم شبيشون نيست.
آقا کی میگه نمیشه با شوت گل زد؟!
اصلا اینجوری نیست
من با شوت خیلی گل زدم. البته من بازیم متوسطه
این یکیشه:
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/155168304/PES2009_REPLAY01.rar.html
البته که بارسانقل قول:
بارسا بورو وگرنه ضرر میکنی.اینقدر که شماها دارین تعریف میکنین من دارم کم کم به طرف pes جذب میشم.مخصوصا حالا که تاپیک فیفا خیلی سوت و کوره:19:نقل قول:
سلام دوستان من یه سوال داشتم.
Pes2009 برای Ps3 تو تهران هست؟؟
این پچ 11مگابایتی آیا پیراهن های تیم ملی آلمان و لیگ انگلیس رو حل می کنه؟
دوستان میدونید چرا دوربین بازی اینطوریه؟ خیلی پائینه نمیشه بالا آورد!
سلام دوستان. میشه PES 2009 رو روی شبکه lan بازی کرد یا نه؟
قسمت network که فقط بازی روی اینترنت رو داره. من تو گوگل هم سرچ کردم چیز به درد بخوری پیدا نکردم. کسی اطلاعاتی نداره؟
راستی آقای بهادر 2009 مرسی از اطلاعاتت. دانلود کردم ، جالب بود.
دوستان این انالوک راست نمیشه جوری فعال کرد یعنی دریبل ها رو روی اون انداخت
بهادر جان دمت گرم خیلی باحال بود به نظر من دانلود کنین ضرر نمیکنین تو مبایلم پیس گل کاشت من که از اونموقع اینقدر بازی کردم گوشیم پوکید شارژش تموم شد....
دوستان مشهدی تو رو خدا اگه کسی از مشهد خریده به منم آدرسشو بده برم بگیرم مردم دیگه ...
خواهشا:37::42:
به پيشنهاد دوستان رفتم بارسا و توي دو تا بازي كه تيم انجام داده فقط دومي دقايق آخر رفتم تو زمين كه تونستم يه شوت بزنم تيم ملي منم (كه همون ايران گذاشتم) داره فعلا بازي هاي مقدماتي رو پشت سر ميذاره ولي نميدونم كه چرا من رو دعوت نميكنن؟:5:
مثلا توي بارسلوناي اسپانيا هستيماااااااااااااااااا!!!! !!:31:
من فكر نكنم امسال بهتر از pes2009 بازيه ديگه ايي بياد البته بجز شاهزاده ي پارسي........:20:
نه مشکل لباسو باید با کیت حل کرد .تا الان هم یک سری کیت برای لباس اومده اما چون زیاد جالب نبودن من تو تاپیک نذاشتم .باید کمی صبر کرد تا ادیتورها طرحهای جذابتری ارائه بدن.نقل قول:
خب شما چرا نمیری مراکز اصلی فروش سی دی های بازی . اگه یک سر بری تو بازار مطمئن باش پیدا میکنی (مخصوصا خیابون سعدی و راهنمایی ).من مشهد هستم اما به دلیل اینکه گرافیک کامپیوترم پایینه فعلا نرفتم سمتش .اگه سی دی بازی رو هم بخای همونجا از دی وی دی روی سی دی برات میزنن.نقل قول:
میشه نصب اینو در حد مبتدی توضیح بدین ممنون میشمنقل قول:
میشه .وقتی بازی شروع میشه برو تو قسمتی که برای تنظیمات دوربین هست و نمای دلخواهت رو انتخاب کن.نقل قول:
عزیز من تازه کار نیستم میگم دوربین بالا تر نمیره حالت Long بازی خیلی پائینه!نقل قول:
وقتي تعويضي هستي بايد کل بازي رو ببيني؟:11:ايول بارسا اوله:10:نقل قول:
بله امید جاننقل قول:
ابتدا شما فایلی که دانلود کردیو از حالت فشرده خارج کن .دو تا پوشه داریم یکی kitserver که باید این پوشه رو در محل نصب بازی کپی کنی بعد بری داخل پوشه و فایل setup.exe رو اجرا کنی یک پنجره کوچیک باز میشه که باید روی install کلیک کنی .
پوشه دوم که اسم پوشه save هستشو باید کپی کنی تو پوشه konami (پوشه کونامی توی درایو c و داخل پوشه my document هستش (یک فایل اونجا هست که هم اسم این فایله باید جایگزین اون بشه).
خب مگه حالت wide نداره؟نقل قول:
دوست عزیز من نتونستم این پچ را دانلود کنم لینکش مشکل داره.نقل قول:
هرکاری کردم نشد.
اگر قرار باشه به بازی بیایی مجبوری بازی را ببینی البته می تونی با سرعت دو برابر بازی را ببینی.نقل قول:
وقتي تعويضي هستي بايد کل بازي رو ببيني؟
شما چند فصل هست که داری بازی میکنی؟نقل قول:
به پيشنهاد دوستان رفتم بارسا و توي دو تا بازي كه تيم انجام داده فقط دومي دقايق آخر رفتم تو زمين كه تونستم يه شوت بزنم تيم ملي منم (كه همون ايران گذاشتم) داره فعلا بازي هاي مقدماتي رو پشت سر ميذاره ولي نميدونم كه چرا من رو دعوت نميكنن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا توي بارسلوناي اسپانيا هستيماااااااااااااااااا!!!! !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فصل اول را تازه تموم کردم و فصل اولش که خیلی اخراج شدم برای همین نمرم پائین بود برای همین از بولونیا به سی ینا رفتم.
دوستان این بازی کی میاد من که کرمانشاه هنوز ندیدم میگفتن یکشنبه میاد !
سلام.
میشه تو این بازی پیراهن بازیکنان رو شرتشون انداخت.
بچه ها يه سوال دارم تا الان شما تيم هاي كلاسيك رو آوردين؟
باید wide رو بزنی دیگه اگر میخوای بالاتر بره.نقل قول:
بايد بازي رو نگاه كني .نقل قول:
اگه هم بعد از شروع تعويض بشي يعني در حين بازي هم ميتوني بصورت معمولي ببيني هم مي توني به صورت سرعت دو برابر ببيني.:20:
من يك و نيم فصل بازي كردم كه : توي فصل اول نيم فصلش رو توي بولونيا بودم بعد براي نيم فصل فصل اول و نيم فصل فصل دوم رفتم اوساسونا بعد كه توي زماني كه توي اوساسونا بودم خيلي خوب كار كردم كه كلا توي اين دو تا تيم 6 گل براي بولونيا زدم براي اوساسونا هم روي هم 12 تا گل زدم كه بيشتر بازي ها رو فيكس بودم بجز زماني كه مصدوم شدم كه بعد از برظرف شدن مصدوميت من براي رسيدن به تركيب اصلي داستان داشتم.نقل قول:
بعدشم 4تا تيم : يوونتوس و رئال و بارسا به من پيشنهاد دادن كه من رفتم بارسا كه فعلا توي 4 تا بازي نيم فصل دوم تاحال 1 گل زدم:31:
آقا کسی جواب منو نمی ده؟نقل قول:
سلام دوستان. میشه PES 2009 رو روی شبکه lan بازی کرد یا نه؟
قسمت network که فقط بازی روی اینترنت رو داره. من تو گوگل هم سرچ کردم چیز به درد بخوری پیدا نکردم. کسی اطلاعاتی نداره؟
لینکی که دادم درسته من الان خودم دو مرتبه فایلو از همین لینک دانلود کردم .با این وجود الان توی یک صفحه دیگه آپلودش کردم .اینم لینک جدید:نقل قول:
[html]http://rapidshare.com/files/155231255/GamingaccessCPbuild01Beta.exe[/html]
اقا الان من دمو بازی را گرفتم میخوام بپرسم از اون کس هایی که دمو را بازی کردند چقدر بازی اصلی با دمو فرق داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
شما در چه پستی بازی میکنی؟نقل قول:
سختی بازیتون در چه حد هست؟ روی تاپ پلیر بازی میکنید؟
من تو پست dmf هستم که پستم رو به عقب و در مرکز زمین ، تیم قبلیم(بولونیا) هم اشغال بود یک پاس سالم نمیتونستند برسونند اخر هم در لیگ ایتالیا 15 شد.
ممنون از شما.نقل قول:
اما من بازهم نتونستم این فایل را دانلود کنم! فکر کنم مشکل از من باشه.
من تا لینک شما را اینتر میکنم Download Accelerator باز میشه و حجمش را kb17 نشون میده و اون را دانلود میکنه که چیزی نیست.
کسی این فایل را دانلود کرده؟
سلام يه سوال
تو pes 2009 بايرن مونيخ هست؟
چند تا تيم الماني از دسته اول المان هست؟
عزیز پیکسل و وست گیم خوبنقل قول:
يه سوال داشتم:
چرا من فقط با تيم خودم مسابقه ميدم؟؟:دي
دفعه اول با يه تيم ديگه مسابقه دادم ولي از اون به بعد باز خودم مسابقه ميدم:دي
الان هفته 2-3 هم هستش!!!!چيكار كنم؟؟