سلام دوستان
یه سوال داشتم
این درسته که میگن سیستم ماشینهای آمریکای با هوای خلیج فارس سازگار نیست و زود خراب میشه؟
Printable View
سلام دوستان
یه سوال داشتم
این درسته که میگن سیستم ماشینهای آمریکای با هوای خلیج فارس سازگار نیست و زود خراب میشه؟
كي اينو گفته؟:18::18::18: من يه دوست دارم كه چندين ساله كه پونتياك فاير برد داره و خيلي هم خود داره باهاش كار ميكنهنقل قول:
سلام
از لطف شما سپاسگذارم..
این گفته معروف را بخاطر داشته باشید که:
همه چیز را همگان دانند..
من هم تنها تجربه های خودم را نوشتم..خیلیها هستند که بسیار بیشتر از اینکه ما بدانیم میدانند..کاش آنها هم اینجا باشند و ما هم استفاده کنیم.
من فکر میکنم 300 اسب بخار هم خودش خیلی زیاده..در واقع عالیه..مثلا فراری 308 موتوری 8 سیلندر اما با حجم 3.4 بود و قدرت آن 300 اسب بخار..البته مدلهای بسیار متفاوتی هم ساخته شد اما کلا این قضیه نشان میده که قدرت 300 اسب در رده اتومبیلهای اسپورتی خاص مثل فراری هم مطرح بوده..حالا اگر قدرت بیشتر لازم داشتید که البته داشتن آن بد نیست..
در مورد خراب شدن ماشینهای آمریکایی در اب و هوای خلیج فارس من چیزی نشنیدم..
اگر امکان داره بیشتر در این مورد توضیح بدین که چه مدل ماشینهایی بودند و دقیقا چه ایراداتی پدید آمده؟؟
گفتم که شنیده بودم اما خودم هم میدونستم اشتباست خواستم شمارو امتحان کنم:31:
سلام..
بیایید کمی در مورد این مدل شورلت گمنام و زیبا صحبت کنیم..
CHEVROLET AEROVETTE 1973
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آئرووت کانسپته، درسته ؟
فکر کنم بر اساس کروت طراحی شده بود
درسته...اما کاملا مشخصه که یه طراح ایتالیایی این بدنه را طراحی کرده..درست مثل مدلهای لامبورگینی و فراری و مازراتی..
اما تعداد اینها خیلی کم بود..من که حتی توی فیلمها هم ندیدم..چه برسه توی ایران..مثل اتومبیلهای دلورین
مگه به تولید رسیده بوده ؟
كي واست بزنه من خواستم بكشمت:31:نقل قول:
آقا علي بي زحمت يه آمار دقيق برام از صاحب اون مكوان ميگيريد؟ ببينم واقعا فروخته يا نه :11:
سلام.
دوستان کسی میتونه چند تا عکس از داخل(داشبورد و رودری)کاپریس 1977 برام بزاره؟من با این سرعت اینترنت نمیتونم زیاد بگردم...
بیرون ایران یا خارج مهم نیست....
ممنون.
سلام.
اینطور که در ویکیپیدیا و چند سایت دیگه خواندم این مدل شورلت تنها برای نشان دادن قدرت طراحی کمپانی تولید شد(در حد چند دستگاه)با موتور v8 400 که در وسط سوار میشده و بدنه از جنس آلیاژ آلومینیم بود..البته داستان مفصلتر از اینهاست...
در مورد ماستنگ 73 قهوهای من خبری ندارم جز همین که توی سایت بود و بعدا برداشته شد..دوستم آگهی را دیده بود و میگفت که نوشته بوده فروخته شده...
در مورد تصویر داخل کاپریس 77 خیلی گشتم اما چیز زیادی پیدا نشد..یکی مربوط به یک کاپریس فروشی کوپه 77 که داشبورد قرمز داره و دیگری مال یه 4 درب معمولی در آمریکا است
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
نخیر این مدلها تنها چند نمونه تولید شدن و هدف فقط تحقیق در مورد یک ماشین موتور وسط برای رقابت با خودروهای اسپرت اروپایی و شرکت در مسابقات اسقامت لمان بود
همون هدفی که فورد جی تی براش ساخته شد .
ای جان................میخوااااااااام ت.............:41:دیوونه شدم من..............قیمتش چنده این ؟نقل قول:
قیمت نداره
شاید الان برای همین نمونه قیمتی بالای 70 میلیون گذاشته بشه
سلام
البته در بازار ایران هیچ قائده و قانونی نیست و هر کسی میتونه هر قیمتی برای خودروی کلاسیک خودش بگذاره..اما این قیمت 70 میلیون زیادی اغراق آمیزه...شاید هم کسی خریدار باشه..معلوم نیست..
توی این سایت من قیمت این مدل را در آمریکا پیدا کردم که نوشته 20 هزار دلار یا به عبارتی تقریبا همان 20 ملیون خودمان..و تا حدودی با شرایط این مدل در ایران فکر کنم متناسب باشه..حالا واقعیت چی باشه نمیدونم!!اما جالبه ماشینهایی اینجاست که آدم واقعا دلش میخواد ساعتها نگاهشون بکنه...
اقای ال تی من دوست داشتم مسئله ای بینمون نمونه و با هم دوست بشیم که خودت نخواستی.رفقا خوبی و بدی از ما هر کس دید ما رو حلال کنه.
تسلیم باشیم تا ارامش رو تجربه کنیم.
یا حقکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=335994&page=48
CAMARO SS 2010 در ایران
حجم موتور:6200
v8
قدرت :420 اسب بخار
سرعت : 300km
سلام
بنظر شما با این توان و تیپ و قیافه کمی کند نیست؟وقتی که یه خودروی خانوادگی معمولی مثل نیسان ماکسیما 260 تا 270 میره؟سرعت 300 برای یک کامارو اس اس خیلی کمه!!
دوست عزیز 300 کیلومتر برای کامارو اس اس سرعت محدود شده است
چرا هیوندای کوپه با 136 اسب بخار اندازه یه ماکسیما با 227 اسب بخار سرعت برابری دارد؟
سرعت تنها ملاک انتخاب یه ماشین خوب نیست
سلام
آقا علي كي گفته ماكسيما 270 تا ميره؟ شما 300 تا رو مد نظر نگيريد اين نمونه نمونه مسابقه اي نيست بلكه مدل پايه هست من متن كامل در باره بررسي اين كامارو رو خوندم
سلام دوستان کسی فیلمی از این Chevrolet Camaro ss 2010 رو نداره بذاره
در هر مطلبی دلیل و مدرک میخوام
بعد از این هر گونه بحثهای انحرافی کل کل و یا کوچکترین توهین در این تاپیک مشاهده کنم تاپیک رو قفل میکنم .
هر چیزی باید دلیل مسجل داشته باشه .
سلام
عزیزان منظور این نیست که کامارو اتوموبیل بدی باشه منظور اینه که فاصله کمی بین یک اتومبیل اسپورت با یک سدان خانوادگی از نظر سرعت وجود داره .ماکسیما با سرعت نزدیک به 250 کیلومتر و کامارو مورد نظر با سرعت محدود شده 300 . این چندان خوشایند نیست.دیگر خودروهای اسپورتی با سرعت کمتر از 300 کیلومتر را نمیتوان واقعا اسپورت نامید چرا که هر سدان قدرتمند معمولی در این حدود بین 230 تا 280 سرعت را دارد.بنابراین ناتوانی رسیدن کامارو به سرعتهای بالای 300 چه از نظر فنی باشه یا اینکه بصورت اختیاری محدود شده باشد یک نقطه ضعف محسوب میشه.
این هم تصاویر یک مرکوری کوگار که فکر میکنم مدل 1967 باشه در تعمیرگاه یکی از دوستان..این خودرو به تازگی به قیمت 11 میلیون خریداری شده..
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
بفرما دوست عزیزنقل قول:
[HTML]http://archive.roadandtrack.com/video/index.html?bcpid=717440069&bclid=686943726&bctid=1 7571577001[/HTML]
Hi camaro lt
میتونیم تو این تایپیک ادامه بدیم :د:ی:
خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
راستی این چطوری میشه دانلودش کرد؟
با سلامی دوباره خدمت آمریکایی باز های عزیز !
یه سئوال فنی داشتم .
بهترین سوخت واسه ماشین آمریکایی چیه ؟
ترجیحا بنزین نباشه .
به جز LPG انتخاب دیگه ای نیست ؟
امروز 2تا کامارو خیلی خوشگل تو کرمانشاه دیدم ،
داشتم فک میکردم این سئوال واسم پیش اومد .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .
سلام
اگر منظور شما استفاده از سوختهای غیر از بنزین باشه که من نمیتونم چنین پیشنهادی بکنم. چون به دلایل زیادی این کار اشتباهه...
در مورد سوخت استاندارد هم روی درجه نشانگر باک بنزین آمریکاییها معمولا نوشته میشه که چه جور سوختی براشون مناسبه..یا گاهی هم روی درب باک مینویسند..مثلا در کامارو شما روی درجه باک معمولا ای نوشته را میبینید.
Unleaded Fuel Only
یعنی فقط بنزین بدون سرب.
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
اگه دنبال سوخت ارزان قیمت با کارایی بالا هستی به این راحتی ها نمیشه
همونطور که گفته شد سوخت اصلی و بهترین سوخت بنزین بدون سرب برای مدلاهای بالاتر از 72 هستش و برای مدلهای پایینتر هم میشه با مکمل از این سوخت استفاده کرد
خود LPG به این سادگیها نمیشه روی این ماشینها سورا کرد
LPG یک سوخت عالی برای یک خودرو هستش چون اکتانش بالاتر از بنزین سوپر هستش طوری که یادم میاد 105 باید باشه .ولی برای بهره بردن از این سوخت بهرته موتور ماشین تقویت بشه و تا حد امکان موتور از حالت تنفس طبیعی در بیاد و شارژر روی موترو نصب بشه
یکی دیگه ار سوختهای خوب که میتونه هم جایگزین بنزین باشه هم پرفرمنس ماشین رو افزایش بده و هم سوخت پاکی داشته باشیم اتانول هستش الان این سوخت با ترکیب 85 صرد اتانول و 15 درصد بنزین تو بعضی از کشورها رایج هستش .
اتانول همون الکل سفید هستش .
بعد از اون نوبت به سوخت دیزل میرسه که اونم فقط برای وانتهای آمریکایی من توصیه میکنم و اون هم باید تعویض موترو انجام بشه و موتور مناسب انتخاب بشه
مثلا من میدونم الان روی یک بلیزر یک موتور 8 سیلندر دایملر بنز (مربوط به کشنده های تیتان)نصب شده و کار کاملا اصولی انجام شده .
ولی در کل کمتر سوختر هستش که بتونه مثل بنزین تا حد امکان در دسترس باشه و هم بازده مناسبی داشته باشه .
خب این چطوری میشه ؟نقل قول:
LPG یک سوخت عالی برای یک خودرو هستش چون اکتانش بالاتر از بنزین سوپر هستش طوری که یادم میاد 105 باید باشه .ولی برای بهره بردن از این سوخت بهرته موتور ماشین تقویت بشه و تا حد امکان موتور از حالت تنفس طبیعی در بیاد و شارژر روی موترو نصب بشه
تو ایران امکانش هست ؟
به چی نیاز داره واسه این کار ؟
چون من این همه ماشین آمریکایی دیدم گفتم اینا از چه سوختی استفاده میکنن .
با این گرونی بنزین .
سلام
استفاده از هر نوع سوختی بجز مورد توصیه شده از طرف سازنده صدمات زیادی به موتور وارد میکنه..من هیچ توصیه ای در مورد این کار نمیکنم و کلا از این روشهای من در آوردی گاز سوز کردن خودرو بشدت دوری کنید که هم بسیار زیان آوره و هم بسیار خطرناک..
بیشتر این ماشنها بنا به سلیقه راننده از بنزین یا lpg استفاده میکنن
البته سیستمهای lpg نصب شده روی این ماشیها غیر استندارد هستش و موجب کاهش بازدهی ماشین میشه .
برای تغییر نوع سوخت یک موترو باید خیلی مسایل رو در نظر گرفت
مثلا نسبت تراکم سیلندرها میزان هوای ورودی به موتور و نسبت ترکیب سوختها .
این موارد در موتوهای انژکتوری توسط ECU قابل تنظیم هستش و در موتورهای کاربراتی با تنظیم کاربراتور .
سیستمهای lpg الان زیاد هستش ولی باید توسط یک متخصص و با تنظیمات موتور روی یک ماشین نصب بشه نه اینکه همینطوری .
بازم من سعی میکنم مقاله ای یا چیزی در موردش پیدا کنم.
مطلبی که همیشه از نظر دور مانده میشه اینه که اصولا یک موتور قبل از اینکه روی میز طراحی نقشه اون کشیده بشه بر اساس نوع سوختی که قراره مصرف بکنه آلیاژ سیلندر ..سر سیلندر..پیستونها و کلیه قطعات موتوری آن مشخص شده و بر این اساس ساخته میشه..هیچوقت شما نمیتونید گازوئیل یا گاز طبیعی را برای موتورهای بنزینی مصرف کنید مگر اینکه مسئولیت صدمات وارد شده به اجزاء موتور را هم در نظر بگیرید..
کلا صرفه جویی در این مرحله از طرف دیگه بشدت زیر سوال میره و موقع تعمیرات کامل موتور متوجه میشید که چقدر در این مورد اشتباه کردید..
باز هم توصیه میکنم به هیچ وجه از این روشهای گاز سوز کردن خودرو.حتی از طرف کارخانه داخلی هم استفاده نکنید مگر اینکه متوجه عواقب آن باشید. این کار نیاز به تغییرات بسیار اساسی در موتور داره که اصلا رعایت نمیشه و فقط برای فروش بیشتر خودرو در ایران و کم کردن مصرف سوخت بکار میره.
هیچ مشکلی توی روشهای علمی وجود نداره
حتی استفاده از سوختهای دیگه
دیزل رو نمیشه برای یک موتور بنزینی استفاده کرد چون کلا نحوه کار این موتورها باهم فرق داره
ولی در مورد گاز مایع میشه با پیشبینی تمام مشکلات و استفاده از روشها و قطعات مناسب این کار رو کرد
ولی نه اینکه امروز بریم پیش یه مکانیک و عصر ماشینمون رو گازی تحویل بگیریم
بلکه باید تمام قطعات با سوخت مورد نظر حداقل نیازها رو داشته باشه
مثلا استفاده از پیستونها و شاتونهای فورج کاری شده
تعمیر و پورت و پولیش سر سیلندر و حتی تراشکاری برای ایجاد نسبت تراکم مورد نیاز برای سوخت .استفاده از بوش سیلندر مناسب .واشر سر سیلندر میلنگ و تمام مواردی که باید برای یک سوخت جدید با اکتان بالاتر نیاز هستش
و از همه مهمتر سیستم روخن کاری و خنک کننده موتور .
و این رو همه بهتره بدونیم که هر کاری بدون علم کافی یعنی شکست
بهتره برای هر کاری اول علم و دانش تئوری اون رو به دست بیاریم بعدا دست به عمل بزنیم .
من شخصا زیاد به دلایل افت کارایی موتورهای دوگانه سوز در مورد استفاده از گاز توجه کردم .و این افت به خاطر اینه که تنظیمات یک موتور بنزینی فقط برای اون سوخت با اکتان مسخص قابیلت تراکم مشخص و خیلی موارد شیمیای و فیزیکی مشخص هستش نه برای سوخت دیگه ای برای همین باید این موارد در مورد تغییر سوخت رعایت بشن و این کار یک مکانیک معمولی نیست بلکه کار یک تیم متخصص هستش .
پس در درجه اول بهترین سوخت سوخت اصلی موتور هستش
در درجه دوم سوختی که بشه با تغییرات روی موتور قابل استفاده باشه .
ولی نظر من همیشه روی سوختهای طبیعی هستش مثل بیو اتانول و بیو دیزل .
دوستان هیچ کاری نشد نداره ولی هر کگاری هم با هر راهی نمیشه
بهتره روشهای جدید یاد بگیریم .
سلام سلام سلام
توروخدا هرچی درمورد این ماشین میدونین بهم بگین
میخام بگیرمش
بگین چند می ارزه؟
سلام
این پونتیاک1981است.
ظاهرا تمیز بوده و احتمالا برای فروش مشکلات فنی آن را رفع کرده باشن..اما تا زمانی که کاملا معاینه نشده نمیشه نظر قطعی داد..اول قیمت فروش را بپرسید و بعد بهتر میشه نظر داد..شاید چیزی بین 8 تا 12 میلیون قیمت زده باشند..معمولا این روزها قیمتها اینجوری است!!
از این پونتیاکه پارسال یکی از سایتها گذاشته بود برای فروش ، فکر کنم3 یا 4 تومن
وضعش هم قابل قبول بود.
صاحبش میگه 5200000
خدایی خیلی تمیز بود
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------