ویرایش : اشتباه شد . لطفا پاک بشه ..... .
Printable View
ویرایش : اشتباه شد . لطفا پاک بشه ..... .
مال من که تغییری نکردهنقل قول:
سوال من گم نشه :20:نقل قول:
دوستان منتظر جوابم
اگر شما چند صفحه آخر تاپیک رو بخونید متوجه میشید.نقل قول:
اگر بیشتر برای دانلود شبانه میخواهید پیشگامان بهترین گزینه هست.اتفاقا یکی از فامیلهامون اونجاست و از پیشگامان داره و راضیه.اگر سرعت توی روز براتون مهمه صبانت و شاتل و پارس آنلاین بد نیستند.
ممنون سعید جان ...فکر کنم فقط پیشگامان و رنگین کمان فعلا اینجا رو ساپورت کنن ... حالا موندم رنگیین کمان یا پیشگامان؟
دوستان من پیشگامان 1 مگ دارم.اولاش سرعت شبانش خوب بود( 120-150 ) ولی حالا روی 30-40 هست.
دو یه شبه اینجوری شدخ.زنگ بزنم پشتیبانی فایده داره؟
نقل قول:
در حال حاضر سرعت روز هم پیشگامان بهتره
مال من که خوبه.دیشب 2.4 گیگ دانلود داشتم.از چه سروری دانلود میکنی؟نقل قول:
این تیکه رو اصلا موافق نیستم اونایی که سرعتشون خوبه و راضیند هم سرویس 128 دیگه 50 دانلود دارند .بیشتر از این که نیست ؟اما بعضی از سرویس دهنده ها.......نقل قول:
شما صبا رو میبینی که 2 هفتس سرعت کم کرده وگرنه قبلش کمتر از 200 نمیداد --شاید تو شبانه خیلی بهتر از صبا و شاتل باشه اما روزانه خاطر جمع باش جلوی خیلی ها حرفی واسه گفتن نداره
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
نقل قول:
منم مشکلی ندارم
واسه من دیروز بعد یک هفته دوباره داغون شد اما خوشبختانه نه دیشب و نه پریشب هیچ مشکلی نداشتم و 600-700 تایی دانلود کردم
کاری به سرور ندارهنقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی گفت منطقه ما درخواست زیاد دادن اینا هم اماده این حجم درخواست نبودن برا همین یکم .......
از بس ما تبلیغ کردیم اینجوری شد اصلا اشتباه گفتیم دوستان همه برید سرویس هاتون رو پس بدید پیشگامان از همه بدتره:31::31::31:
سلام... دوستان این لینک رو ملاحظه کنند و نظرات خود را اعلام بنمایند...:20:
کد:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=113148
نقل قول:
نظرم اینه که خندم گرفت با یه تست فهمید فلان isp چندمه ؟
برا خودش گفته ولی خوب خداییش اولیش رو تا 1 ماهه پیش 100% قبول دارم
چی شد؟:20:نقل قول:
سلام از اين انجمن كسي هست كه از مركز ولي عصر اينترنت مخابرات خرازي گرفته باشه من حدود يك هفته است به بهانه هاي مختلف سرويسشون قطعي داره واقعا شورشا دراوردن!!!
با سلام من قبلا از پیشگامان adslمی گرفتم اما بدلایلی نت رو جم اوری کردم حالا می خواستم ببینم از چه شزکتی بگیرم که سرعتش خوب باشه مرسی:11:
بچه ها پیشگامان تو نظر سنجی نیست یا یکی از همین هاست با یه اسم دیگه؟
توی نظر سنجی نیست همون بهتر که نیست شورشو دراورده دیشب من هیچی نتونستم دانلود کنم حتی صفحه های سایت ها هم به زور باز میشد فقط از ساعت 6 تا 7 خوب بود بقش سرعت داغون بود
شما هم از مخابرات خرازي اشتراك دارين كدوم مركز؟نقل قول:
منم دیشب 300 مگ از مافیا 2 رو تونستم دانلود کنم اونم با هزار بدبختیو خاموش روشن کردن اما به دلیل حساسیت موضوع امروز دارم از اعتبار روزانم دان میکنمنقل قول:
من اصلا پیشگامان توصیه نمی کنم 2 هفته طول کشید تا خط و خمع اوری کنن همش وعده وعیده الکی ئشد شظ شاتل سفارش دادم میخواستم ببینم چه جوریه
نه دانلود نکن اصلا حال نمیده میمونی تو کف بازی بعدم چون نمیتونی ادامه بدی خل میشی
یه دو هفته دندون بذار رو جیگر تا کاملش بیاد اگه به منه اصلا صبر میکنم دوبلش بیاد:31:
سلام
کسی از آسمان فراز سپاهان سرویس داره، سرعت کم نشده این چند شب....
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این سرویس های نامحدود خلیج فارس واقعا نامحدوده ؟ سرعتش خوبه ؟
روزاش بهتره پیشگامانه شباش بهت 10 کیلوبایتم نمیدهنقل قول:
شاتل 1 ماهم شده سرویسو جمع نکنه از شاتل داار تر نداریم
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
حالا کاش اینی که تو میگی بود 1 گیگ از شبانه و ترافیک روزانم زدم حالا هم نصب نمیشه اعصابم خورد شد 14 ساعت طول کشی دانلودشنقل قول:
سلام
نمیدونم کسی قبلا اینجا گفته یا نه ولی پرداخت آنلاین شرکت مخابرات راه افتاد
خودم امروز آنلاین شارژ کردم کلی حال کردم :دی
اینم سایت جدید مخابرات
کد:http://adsl.tce.ir
حالا شما می گین از کجا بگیرم زود باشین تا خط وصل نشده
من شاتل دارم خوبه راضیم.شبانش چند ماهی به هم ریخته زیاد جالب نیست.پارسال خیلی بهتر بود الان هم بد نیست
سلام من حدود يك هفته است ياهو مسنجرم بالا نمياد از اينترنت مخابراتم سرويس ميگيرم كسي اين مشكلا داره؟؟:41:
.كسايي كه از مخابرات سرويس گرفته اند نظر بديد.ممنون.
ماله منم بالا نمیومد هر چی هم پاکش کردم نصبش کردم درست نشد تا ویندوزو عوض کردمنقل قول:
مشکل از سیستمته نه مخابرات
اقا دیشب تا حالا سرعت رو 20 هست(پیشگامان)
مال شما هم همینطوره؟
منم اومدم این تاپیک همینو بگمنقل قول:
الان 40 هست
اما دیشب سرعت خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییی بد بود
از 15 بالا تر نرفت بین 5 تا 10 بود بیشتر--میانگین 7 کیلوبایت دایل آپیچ
کم ترین میزان دانلود رو دیشب داشتم
واقعا برا پیشگامان متاسفم
:41:نقل قول:
من هنوز هم منتظر جوابم.:11:
پارس بگیر نگیر داره یهو میبینی میگیری و سرعتت عالیه یهو بد باشه معمولا بچه هایی که 128 گرفتند با 140 دانلود میکنند اما کسایی هم بودند که 1 مگ گرفتند سرعتشون بالا 60 تا نرفتهنقل قول:
به نظر من بگیر خوبه--هزینه رانژشم 5000 تومنه منم وقتی آخر شهریور از این آشغالگامان (پیشگامان) به پارس آنلاین کوچ میکنم
هر چی باشه بهتر از این مزخرفیه که الان دارم
چند روز بود خوب بود هیچی نمیگفتیم از دیشب تاحالا شورشو از مزه برده امروز عصرم 2 بار به کلی واسه من قطع شد
امروز همون ماجرای شهراد و رسانه اصفهان نت بود چون دیشب روی شهراد بود که 10-15 بودنقل قول:
اما به نظر من این کار رو نکن درسته گاهی یه دفعه قاطی میکنه ولی انصافا اکثر اوقات که ردیفه سرعت ثابت و عالیه
نقل قول:
حالا دانلود منیجرم 600 مگ فایل توشه اگه دانلود نکرد فردا دوباره پشتیبانی رو بیچاره میکنم
تو این هفته من رو شهرادم خوب دانلود میکردم نمیدونم این چش شده دوباره
سلام
یه ۵۱۲ واسه محدوده کاخ سعادت اباد میخوام . تعرفه ها چقدره . وصل حدودا چند روزه طول میکشه و کجا رو پیشنهاد میدین .
مرسی
کی توی خانه اصفهان adsl گرفته ؟ از چه شرکتی ؟ راضی هست؟
دوستان من نمیخواستم هیچ وقت اینو بگم ولی پیشگامان خیییییییییللللللللییییییی ییییییی دزده من سه گیگ خریدم امروز فیش رو بردم براشون برگشتم خونه دیدم یه گیگ شارژ کرده برام زنگ هم زدم میگه شما نمیدونید این شارژش یه جا دیگه ثبت شده فکر کرده با بچه طرفه فوق العاده اعصابمو خورد کرده حالا چی بگم بهش احه؟
نقل قول:
نمیتونند پولتو بخورند اشتباه شده حتما ---توی صفحه اولت الان چند گیگ داری ؟
1000 مگ حدودا دارم بعد اون ورش مال voip دیگه تماس تلفنی فکر کرده من خرم میگه نگاه کن بقیش اونجاس حالا اونجا هم نوشته 200 کریدیت