...............................
Printable View
...............................
واسه من نرمال 8 بارون بارید شد 5
اینجا ایرانه
ولی هیچ چی مرکز پیام نمیشه
......................
lیه عکس گذاشتم از تنظیمات مودم رو این حالت تنظیم کن نویزت بهتر میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من چند روز پیش از پارس آنلاین همچین ایمیلی دریافت کردم کسی می دونه جریانش چیه؟
چه دل خجسته ای داری شمانقل قول:
مال من تو حالت عادی 9 -10 هست
ولی وقتی هوا یکم سرد میشه یا بارون و برف میاد نویز میشه 5تا3:31::31::31:
گذاشتم ولی فرقی نکرد :41:نقل قول:
واسه اینکه نویزم کمتر شه دیگه چیکار میتونم بکنم ؟ ( به غیر از سیم کشی از دم در )
خوشی زده زیر دلیت برادر من :27:نقل قول:
اگه مثل ما پینگ با گوگل 480 بود چی میگفتی !
دقیقا مال منم همینطوری میشهنقل قول:
مثلا الان SNR شده 16 ولی دیروز که بارون میومد شده بود منفی ! :18: یا چند روز پیش حدودای 6 الی 9 بود
این مال الانه :
یه مسئله ای اینجا هست اگه تو speedtest.net تو این چند وقت دقت کرده باشید تو زمان مشخص کردن سرور حتما سرور جدید کرج به نام شرکت شبدیز رو دیدید . هر موقع وضعیت اینترنت خراب میشه این سرور برای تست وجود داره و هر موقع وضع اینترنت به نسبت خوبه این سرور نیست ! یعنی وضعیت بد اینترنت این چند وقته مطمئنا به خاطر راه اندازی این سروره ! حتی چند روز پیش هم سرور تهران رو اصلا شناسایی نکرد و نزدیکترین سرور به ایران رو دبی نشون داد یعنی سرور تهران رو هم از خط خارج کرده بودن
دوست عزیز بابت اینکه دیر جواب دادم معذرت می خوام،2 روز میشه اینترنتم قطع و وصل میشه و مشکل جدی داره.نقل قول:
در مورد اون دو تا اصطلاح بالا خیلی ساده بخوام بگم SNR Margin یعنی نسبت سیگنال سالم به نویز،هر چقدر مقدار این شاخص بالا باشه نشان میده که نویز کمی روی خط وجود داره و کیفیت اتصال ADSL هم بالا میره چرا که وجود نویز روی خط مستقیما روی زمان پینگ تاثیر میذاره ولی تقریبا هیچ تاثیری روی پهنای باند نداره یعنی ممکنه یه نفر با پینگ 700 با 4.2.2.4 بتونه با سرعت 120 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنه.
Line Attenuation هم مربوط به افت سیگنال از مرکز مخابراتی تا مودم کاربر میشه و نسبت مستقیم با فاصله کاربر از مرکز مخابراتی داره. بر عکس شاخص قبلی مقدار این شاخص هرچقدر کمتر باشه بهتره.
اما اینکه مقادیر مطلوب برای هر شاخص چند db (دسی بل) باید باشه، این مورد به پهنای باند کاربر بستگی داره ولی چون متاسفانه یا خوشبختانه! حداکثر پهنای باند اکثر دوستان 1 مگ هست حتی مقادیر پایین هم میتونن نهایت کیفیت اتصال رو تامین کنند.
بعنوان مثال با توجه به شرایط فعلی SNR Margin بالای 12db و Line Attenuation کمتر از 30db برای داشتن یک اتصال پایدار کافی خواهد بود
البته همه این اعداد و ارقام زمانی درست هست که خود مخابرات مشکل نداشته نباشه. وقتی خود مخابرات و زیرساختها مشکل داشته باشند ممکنه با SNR Margin بالای 40 و Line Attenuation کمتر از 20 پینگ کاربرا خیلی بالا باشه و در دانلود مشکل داشته باشن.
فعلا بنظر میرسه مخابرات اورمیه آنچنان گندی زدی که خودشون هم نمی تونن جمعش کنن. من که قصد دارم یه بار دیگه به سازمان ارتباطات زیرساخت شکایت کنم.
از دوستان مخابراتی کسی هست که بتونه فیلترینگ رو بدون افت سرعت رد کنه؟
من هر وی پی ان و ------ رو که ست میکنم ارور میده و اصلا کانکت نمیشه!
کسی هست که مثل من نتونه با وی پی ان و ------ کانکت بشه؟
اقا کسی گوگل براش فیلتر هست؟
عجب قضییه ای شده هر چند وقتی گوگل برام فیلتر می شه
نقل قول:
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\NA3R>ping google.com
Pinging google.com [173.194.69.99] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.69.99: bytes=32 time=366ms TTL=45
Reply from 173.194.69.99: bytes=32 time=371ms TTL=45
Reply from 173.194.69.99: bytes=32 time=375ms TTL=45
Reply from 173.194.69.99: bytes=32 time=367ms TTL=45
Ping statistics for 173.194.69.99:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 366ms, Maximum = 375ms, Average = 369ms
C:\Users\NA3R>ping tabnak.ir
Pinging tabnak.ir [87.107.68.98] with 32 bytes of data:
Reply from 87.107.68.98: bytes=32 time=55ms TTL=51
Reply from 87.107.68.98: bytes=32 time=57ms TTL=51
Reply from 87.107.68.98: bytes=32 time=59ms TTL=51
Reply from 87.107.68.98: bytes=32 time=54ms TTL=51
Ping statistics for 87.107.68.98:
Minimum = 54ms, Maximum = 59ms, Average = 56ms
C:\Users\NA3R>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=234ms TTL=243
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=227ms TTL=243
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=228ms TTL=243
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=246ms TTL=243
Ping statistics for 4.2.2.4:
Minimum = 227ms, Maximum = 246ms, Average = 233ms
C:\Users\NA3R>ping google.com
Pinging google.com [173.194.69.99] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.69.99: bytes=32 time=365ms TTL=45
Reply from 173.194.69.99: bytes=32 time=355ms TTL=45
Reply from 173.194.69.99: bytes=32 time=359ms TTL=45
Reply from 173.194.69.99: bytes=32 time=410ms TTL=45
Ping statistics for 173.194.69.99:
Minimum = 355ms, Maximum = 410ms, Average = 372ms
C:\Users\NA3R>
داداش من یه جایی خونده بودم که هرچه مقدار snr کمتر باشه نویز هم کمتره !!!نقل قول:
الان snr من 30 هستش ، یعنی کیفیت خطم خوبه ؟!!!
واسه نویز بزارید رو AnnexM Enabled
نقل قول:
دوست عزیز SNR از تقسیم سیگنال سالم بروی نویز بدست میاد. پس هر چقدر مخرج کسر (نویز) عدد کوچکتری باشه حاصل تقسیم عدد بزرگتری خواهد بود. پس SNR هر چه بزرگتر باشه نشون میده نویز کمتره.
30db واقعا عالیه یعنی شما بدون کوچکترین مساله ای میتونی از سرویست نهایت کیفیت رو دریافت کنی اما اگه مشکلی هست مربوط به isp و مخابرات میشه نه مودم و سیم کشی شما.
کلا خیلی حساس نشو مولفه اصلی در کیفیت سرویس Line Attenuation هست نه snr
اوهوم ، دمت گرم :10:نقل قول:
متاسفانه Attenuation ام 46 هستش ، یعنی تو مرز بی کیفیتی ام ؟ :2::2::2:
واسه بهتر کردن Attenuation چیکار میشه کرد ؟ یا مربوط میشه به مخابرات ؟
نقل قول:
46 خیلی زیاده،حداقل اگه زیر 35 بود میشد گفت بد نیست.
متاسفانه هیچکاری از دست شما برای کاهش Attenuation بر نمیاد،البته اگه مودم و سیم کشی کاملا سالم و صحیح هستند و گرنه در صورتی که مودم و سیم کشی مشکل داشته باشن میتونن تاثیر گذار باشن ولی نهایتا 5db فرق میکنه. یعنی اگه فرض کنیم Attenuation شما به 40 کاهش پیدا کنه باز هم خوب نیست.
واسه عبور از..........پیام خصوصی بدین:31:
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
بقول سعید جان نویز ان چنان تاثیر نداره مثلا snr من 7 ولی چون Attenuation 18
کیفیت خوبه اینترنتم ...... 512 مخابرات اسپید 110 کیلوبایت
ولی امروز پینگ شدید افت کرده اکثرا پینگ گوگل من زیر 200 بود که تودی بالای 300 شده
میلاد جان گوگل به صورت http کار میکنه ولی به صورت https فیلتر شدهنقل قول:
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
متاسفانه وضعیت اینترنت استان هر روز بدتر میشه کسی هم پاسخگو نیست ظاهرا پینگ پایینه ولی سایتها رو به زور باز میکنه یاد روزهای دیال اپی افتادم فقط فرقش با اون روزها اینه که اون زمان یه ربع منتظر می شدیم تا یک سایت رو باز کنه و گاهی هم اصلا باز نمی شد و بابت اشغال شدن خط تلفن مجبور بودم از الطاف کسی که بهمون اون موقع زنگ زده بهره مند بشیم(چرا گوشیتون اشغاله؟) ولی الان همون بساط هست بدون اون حرفها :27:
افزايش سرعت اينترنت تلفن همراه به 120 کيلوبيت بر ثانيه
----------------------------------------------------------------------نقل قول:
همشهریان، دوستان، مشترکان ADSL ، فرهیختگان ، اینترنت طلبان . ای ملت ، ای احاد
بابا به جان آدمیت ، به حیثیت و شهرت سیسکو و .....
این نویز یا Line Attenuation یا SNR mergin یا CCQ یا signal to noise یا .... یا ..... یا .... در سرعت زیر 1 مگابیت در ثانیه و با پینگ 200-300 چیزی نیست که اینهمه درگیرش بشین !!!!
توجه کنید که از کانادا تا امریکای جنوبی اگر TRACE بفرمائید ، حداکثر زمان که بسته ارسال و دریافت میشود 12 میلی ثانیه هست اما ما در همین کشور خودمون از ارومیه تا تهران رو بین 20 تا 45 میلی ثانیه پینگ میکنیم . (همه اتصالات مسیر روی فیبر هست) . و به این وضعیت میبالیم و یه شبکه به اسم اینترانت راه اندازی کردیم که مثلا امن هست و سرعتش بالا !!
پس : قظیه نویز و .... رو بیخیال( یعنی در مقایسه با مشکلات فعلی اینترنت ، قضیه نویز مهم نیست. یعنی اصلا عددی نیست. نویز زمانی مهمه که مثلا شما تو 600 متری میخوای 3-4 مگ پهنای باند رد کنی . (پهنای باندی باشه که بخوای رد کنی)
و .............
فعلا مشکل اینه که اصلا پهنای باندی نیست که بخوای موقع رد کردنشش به نویز برخورد کنی.
یعنی اینترنتی نیست که نویزم داشته باشه.
شما در ساعات مختلف ، اول ISP خودتون رو ping کنید ، بعد تهران و بعد خارج از کشور
حتما متوجه میشین که مشکل از کجاست
( زیر بار یعنی همیشه 3 مگ بار روی خط باشه)
این ADSL که شما میگیرین برای خونه در کل 24 ساعت، 2ساعت اش زیر بار 512 کیلوبایت نیست . (مثلا اگه سرعتش 512 باشه)
************************************************** ************************************************
************************************************** ************************************************
در ضمن ، دوستان یا نیروهای فنی بعضی جاها از صحبت ها و نوشته های من سوء استفاده (نقل قول به نفع اداره یا شرکت خودشون ) نفرمایند . (اگه لازم باشه مینویسم که چجوری سوء استفاده یا استفاده ابزاری میکنن!!!!!!!)
کسی از مکس نت سرویس داره
من مخابرات 512 دارم ولی سرعتش برا من خیلی خوب نیست روزا 40 تا 50 و شب ها هم از 1 تا 8 فقط 800 مگ دان دارم!!!!!
می خوام از مکس نت سرویس مکس توربو بگیرم ...... برام فقط سرعت داونلود مهمه و پینگ زیاد مهم نیست...... سرعت این سرویس روزها و بخصوص شب ها یا ساعت رایگانش چند هست ... شب ها 90 کیلو بایت میشه سرعتش؟؟؟؟ شبها چقدر دان می کنید(ساعات رایگان)
-------------------------------------------------------------------------نقل قول:
موقع سیم کشی ار کابل cat 6 فویل دار (شبکه) استفاده کنید نتایج بهتری هم میگیرید . و البته اگه زوج ها رو عکس تابش جفت سیم ها ببندید.اگر تونستید پیدا کنید کابل Unicom cat6 FFTP خیلی مقاوم هست در برابر نویز
هرچند با وضعیت فعلی پهنای باند کشور و استان به نظر من نویز زیاد مهم نیست.
ایرادتمندم
-----------------------------------------------------نقل قول:
آقا سر یه اینترنت خون به پا نکن برادر من ، عصر عصر گفتگوی تمدن هاست.
خشونت بد بد بد است.
بالاخره معلوم شد اینهمه قطعی از کجا بوده؟
تشکر می کنم از شما بخاطر اطلاعات بسیار خوبی که در تاپیک به اشتراک گذاشتید.نقل قول:
مشکل نویز دیگه ندارم و مساله اصلی به افت سیگنال بر میگرده، هر چند از نوسانات زیاد و پیاپی snr برای آپ استریم و داون استریم میشه حدس زد اسپلیتر مخابرات هم مشکل داره،ضمن اینکه downstream speed خط بنده 8064kb هست که به نسبت قبل که 2048kb بود باعث افت مقدار بیشتری snr margin downstream شده.
نقل قول:
* گفتگوی تمدن ها رو از سال 84 فرستادن رفت تو قبرستون تاریخ و بجاش تحریم و احمق فرض کردن آمریکا و همدستاش (شما بخوانید کل کشورهای جهان منهای ایران ، سوریه و کره شمالی) شروع شد
* شما چه مشکلی با قضیه اعتراض حضوری دارید؟ بنظر من بوسیله اعتراض حضوری حتی در صورت درست نشدن وضعیت مطمئنا حضرات مدیران مکس دزد متوجه خواهند شد با کاربرایی طرف نیستن که در صورت ضایع شدن حقوقشون صداشون در نمیاد!
من شخصا با جناب chaparman کاملا موافقم، تکلیف باید مشخص بشه که چرا اینهمه تناقض در کارهای این شرکت وجود داره؟
در حالی که ادعای اینو دارن که مکس نت در تبریز و اورمیه و مهاباد کاملا شرایط یکسانی داره در حالی که نداره.
اگه مشکل از مخابرات اینجاست پس چطور میتونن همون پولی رو که در تبریز میگیرن و باهاش سرعت 200 به کاربر میدن اورمیه هم بگیرن و تو بوق و کرنا هم بکنن که ما شرایطمون در همه شهرهایی که خدمات میدیم یکسانه و هیچ فرقی بین کاربرای 2 استان وجود نداره؟ (بحث پول نیست بحث بر سر اینه که چرا دروغ میگن و چرا به شعور مردم اینطوری توهین میکنن!)
مثلا میلاد چه گناهی کرده سرویسش رو ارتقاء داده به دیسکاوری ولی عملا وضعیت سرویسی که خریده بدتر از توربو هستش؟
ناصر در مهاباد چند ماه با پینگ بالای 600 برای 4.2.2.4 سر کرد! چه جوابی این شرکت دزد به این 2 نفر داده؟؟؟ هیچی !!!
خوشحال میشم بقیه دوستان مکس نتی هم نظراتشون رو بنویسن و اعلام بکنن که تا چه اندازه از مکس نت و کیفیت سرویس هاش رضایت دارن و آیا موافق این هستند که حضوری برای اعتراض به شرکت مراجعه بکنند یا نه؟
به نظر من مشکل از جای دیگس. مشکل سر چند کیلو پهنای یا صد تا پینگ بالا و پایین نیست!نقل قول:
مشکل از شرکت زیر ساخت هست که چرا نمی تونه مثل بقیه کشورها حداقل اینترنت 1 مگ رو به صورت نامحدود عرضه کنه! ( من نمی خوام یه هویی اینترنت 100 مگی بدن ولی 1 مگ رو نمی تونم انتظار داشته باشم؟
دوستان عزیز من حدود 15 روز پیش تو آنااینترنت برای وایمکس نام نویسی کردم اون موقع گفتن 10 روزه مودمت میرسه .
چند روزی هست پیگیری می کنم هی امروز فردا کردن ، باز امروز زنگ زدم اون کچل کوتوله برداشت ( پ***** ) پرسید پول پیش دادی ؟ گفتم نه ، گفت پس مودم تو تحریم هست برو هرجایی پیدا میشه بخر !!!!
آدم بگیره اینو کتک بزنه حالش بیاد سر جاش :21:
من الان از پارس آنلاین سرویس دارم ، دانلود شبانه افتضاح هست .
ماهی 4 گیگ مصرف دارم ، می خواستم مبین نت بگیرم چون کیفیتش فوق العاده هست ولی تو هیچ کدوم از نمایندگی ها مودم ندارن .
به نظر شما از کجا سرویس بگیرم ؟
پینگ و دانلود شبانه برام خیلی مهم هست .
حداقل شبی 2 گیگ می خوام دانلود کنم .
پنگ هم 200-300 باشه .
بعد از تماس با تمامی نمایندگی ها 1 جا پیدا شد مودم داشتن :دی
ظهر یه نیم ساعتی ای دی اس ال مخابرات قطع شد حالا که هم وصل شده بایت به زور رد میشه.
بله حدود ساعت 1 بود که قطع شد، مشکل از DNS سرور بود چون netbill باز میشدنقل قول:
الانم که پینگ زیر 300 نمیاد
آره دیگه. تنها بخشی که بهش توجه میشه و همیشه و در هر حال باید درست کار کنه بخش فروشه :)نقل قول:
اونکه بله ، متوجه منظورتون شدم ولی netbill تقریبا در هر شرایطی در دسترس هست، بنظر میرسه مستقل باشه چون دیروز با وجود مشکل داشتن DNS Server سریع لود می شد.نقل قول:
امروز رفتیم با دوستم مخابرات ای دی اس ال گرفت . بعد اون خانومه امور مشترکین ازش پرسیدم دانلود رایگان ساعت چنده گفت 1 تا 5 .
جالبه چون قبل همین سوال مقدار VPI VCI رو ازش پرسیدم و تا 2 تا کلمه رو گفتم هنگ کرد و سزیع همکارشو صدا زد . منم با لحن خنده داری گفتم شما مطمئنی دانلود این ساعته ؟ چون من تو ارومیه و مهاباد و ... آشنا دارم اونا 1 تا 8 دانلود میکنن ! معلوم بود اون هم مثل بقیه تو باغ نیست :8:
دانلود 1 تا 8 دیگه ؟ :31:
به نظر میاد مخابرات برست رو برداشته
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
از 1 تا 8 داونلود کنی بعد بری تو قسمت خرید ترافیک میبینی کم نمیکنه.نقل قول:
دانلود 1 تا 8 دیگه ؟
راستی یه سوال دیگه از دوستان مخابراتی.
همین دوستم که گفتم رفتیم از مخابرات دی اس ال وصل کرد امروز عصر من رفتم پنلش توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد پیگیری ثبت نام رو که زدم هر 4 مرحله تکمیل شده بود و چراخ ADSL هم وصل میشه ولی الان که براش تنظیم کردم مودم رو وصل نمیشه نتش !
اول PPPoE وصل کردیم که نشد حالا بریج هم که میزاریم بعد از ساخت کانکشن برودبند میگه ارور میده که Error 721: The remote computer did not respond .
فکر نکنم به خاطر تنظیمات باشه ! به نظر شما امکان داره از مخابرات باشه ؟
---------------------------------نقل قول:
----------------------------------
با سلام
من کاملا با اعتراض موافقم و حق مسلم ماست حتی باید دفتر اون شرکت رو اسفالت کنیم .
" من کاملا بی طرف هستم " به اعتبار سیسکو قسم .
برای اثباط این که طرف شمام میگم که مکس نت یه لینک اختصاصی برای خودش داره و به مخابراتم ربطی نداره
اما خوبه که نظر یکی از دوستان بنده رو هم اینجا بنویسم تا بخونین:
مشکل: شرکت x پهنای باندش پر شده و نمیتونه جوابگو باشه (یا اصلا جوابگو نیست)
دلیلشم اینه که این سازمانها میان یه پهنای باند میگیرن (مثلا یه STM1) و 6 ماه میفروشن - و وقتی پر شد درخواست ظرفیت بالاتر میکنن . که باید اینکار رو قبل از اینکه پهنای باند پر شه و به نقطه بحران برسه انجام بدن که انجام نمیدن و همه شاکی میشن ( اسم این اشتباه مدیران رو میتونید بی اعتنایی به حق مشتری -مدیریت ضعیف- بی پولی- عدم وجود امکانات بالادست برای خرید پهنای باند- مصلحت- یا سیاست بازار (به قول اروپایی ها ریاضت اقتصادی)- دزدی -سرقت مسلحانه -و..... بزارید)
ببینید این قضیه بیشتر به تعهد اخلاقی شرکتها مربوط میشه، مثلا یه شرکتی 30 مگابیت پهنای باند خالی داره و 8000 تا یوزر داره ، اگر 2 تا اداره بیان و هرکودوم 20 مگ درخواست بدن ( عملا 10 مگ کسری وجود داره ) آیا اون شرکت حاضر هست به اداره اول پهنای باند بده ولی به دومی بگه خیر ظرفیتمون پر شده ؟ ( یعنی به دلیل رعایت حقوق 8000 نفر - یک مشتری بزرگ (قلمبه)رو رد کنه؟
( اینجوری حساب کنین که درآمد یکی از اون ادارات معادل کل درآمد یوزرهای adsl باشه و یکجا و یکساله قرارداد ببنده )
کاربران هم در این زمینه مقصر هستند به نحوی!!!
چرا؟
چون به سرویس با کیفیت پول با کیفیت نمیدن و همیشه دنبال راه در رو میگردن که 5 تومن کمتر بدن و بزنن دانلود .
پس وقتی یک جایی ظهور کرد که ADSL ارزون میده ، همه هجوم میبرن اونجا و 2 ماه بعد دانلود همه میاد پایین (چون اون شرکت فقط به فکر جمع کردن مشتری به صورت مقطعی هست و کیفیت براش اصلا اصلا مهم نیست )و بقیه قضایا .
در ضمن یادتون باشه اگر یک شرکت بتونه تعداد زیادی مشتری جمع کنه - بعد از یک مدتی مثلا 6 ماه و دووم بیاره ، یک سری منابع درامدی براش ایجاد میشه که اگر مشتری های adsl هم از دست برن ، باز درامدهای اون شرکت تامین میشن.
حرفهای خوبی زد ه بودند که اینجا لازم دیدم نقل کنم .
--------------------------------------------------------------
میشه به این سوالات جواب بدین( و فکر کنین):
چرا از شرکت مکس نت یا مخابرات سرویس گرفتید؟(شبها نامحدود بود - دوستان گفتن - ارزون بود ؟؟)
چرا حالا از شرکت مکس نت یا مخابرات ناراضی هستین؟
به این هم فکر کنین:
مخابراتی 100 مگا بیت پهنای باند دارد با 1000 کاربر 256 کیلوبایتی محدود که در زمان اوج مصرف 90 مگابیت پهنای باند مصرف میکنند .(10 مگ خالی)
حال این مخابرات شبها به کاربران حال میدهد و هر کاربر را با دانلود نامحدود !!! در فضای مجازی رها میسازد !!!
سوال 1: آیا لازم نیست این شرکت ، شبها پهنای باند خود را حد اقل به دو یا چهار برابر افزایش دهد؟ ( چون تمامی کاربران شبها دانلود میکنند)
سوال 2: آیا شرکتی وجود دارد که شبها پهنای باند خود را به دو یا چهار برابر افزایش داده باشد؟آیا امکان پذیر هست اصلا؟
و ....
--------------------------------------------نقل قول:
بله ممکن هست، با اپراتور تماس بگیرید.
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
اینهمه که شاکی هستین خب چرا دوباره میرین سرویس میگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
netbil سرور اکانتینگ adsl ها هست . شما اگر مودمتون سینک شه و به روتر مخابرات وصل شید میتونین ببینیدش با سرعت بالا ، حتی اگه اینترنت کشور و اینترانت و حتی تبریز و ... هم قطع باشه . چون دم گوش شماس. یعنی دومین چیز بعد از روتر که برای اتصال مودمتون لازمه همون نت بیله .نقل قول:
خداییش افتخار از این بالاتر