بابا یکی آدرس مغازه ی معتبر برای خرید hp به من بده.فوریه.
بابا یکی آدرس مغازه ی معتبر برای خرید hp به من بده.فوریه.
نقل قول:
نه داداش مشکل که ایجاد نمیشه که هیچ اصلا باید همینجوری باشه
نقل قول:
ادرس نمیشه داد ولی تنها 2 گارانتی در hp خوبه : همپارد و iran hp
خودت تو گوگل سرچ کن سایت و ادرس اونها رو 2 سوته پیدا می کنی ( ریجستر . راهنمایی کردن که خلاف محسوب نمیشه ؟؟؟ میشه ؟؟؟ البته شاید تو این سایت که خیلی خاصصصه :27: اینم ممنوع باشه )
موفق
بابا ما چند وقت پرسیدیم اما جواب ندیدیم.باز میپرسم.دوستان چه لپ تاپی رو پیشنهاد می کنن که بشه به راحتی قطعاتی مثل گرافیک و سی پی یوش آپگرید شه؟نسبتا به پاسخ فوری نیازمندم.خودم6880 د نظر دارم اما در مورد این مسائلش اطلاعی ندارم.تو این مایه ها چی سفارش می کنید؟
خوب بهم پ.خ بزنین.( نیود
به نظر شما باید چند وقت صبر کرد تا بلو ری_رایت برو روی نوت بوک نصب بشود برای کامپیوتر های خانگی فقط یه مدل دیدم که 1 میلیون قیمتش بود به نظر شما چقدر باید صبر کرد
خدایش این دفعه سوم سیوال میپرسم ایا سیوالم ارزش پاسخ نداره؟
بین dell 1420 , hp2855 که تقریبا کانفیگ یکسانی دارند و عمده اختلاف در cpu هستش ( دل 1.8 و hp 2.1) و اختلاف قیمت هم دل 150000 تومان ارزانتر هست کدوم رو پیشتهاد میدید ...... ممنون
نقل قول:
100% hp
i love hp
حرف نداره خیالت راحت
تقریبا بازی های متوسط و رو به بالا را اصلا درست اجرا نمی کنه. همین عادیش 8400 به درد بازی نمی خوره دیگخ چه برسه مال Laptop . اگر می خوای خوب بازی کنی برو دنبال Laptop هایی که 8600M-GT به بالا باشند.نقل قول:
نقل قول:
اين كانفيگ 650.000 تومان :41::41::41::41::41:
- Processor: Intel Core 2 Duo 2Ghz, 4MB L2 Cache
- Screen: 15.4" Widescreen CrystalBrite Display
- Hard Drive : 250GB Hard Drive
- Memory: 2048MB RAM (2 x 1GB Ram)
- Optical Drive: High Defination DVD Drive
- Graphics: nVidia Geforce 8600M GS 256MB
- Networking: 802.11a/b/g/Draft-N & Gigabit LAN
- Operating System: Windows Vista Home Premium
- Webcam: Yes, 0.3 MegaPixel Webcam
- Other Items: 1 year warranty, 5 in 1 card reader, 8 cell battery, Dolby Home Theater Virtual Surround Sound speakers
- HDMI Output, S-Video Output, Firewire Port
جالبه اون سايته زده £479.99 (830.000تومان)
اونوقت ايران اسپاير 5720 رو با سي پي يو t2330 و گرافيك اينتل 630.000 تومان
کسی میدونه از کجا میتونم Asus Eee 900 رو بخرم.اگه ممکنه آدرس یا شماره تلفنشو بدید.
منظور من مدل 900 هست (صفحه 9 اینچی) نه 701 که همه جا داره(7 اینچی).
نقل قول:
1. پایتخت طبقه ی سوم رو سر زدی . 3-2 هفته پیش داشت .
2. دوست عزیز دادن شماره یا ادرس هرگونه فروشگاه و نمایندگی ممنوع هست
موفق
حالا خوب شد bold کردم زیرشم توضیح دادم!نقل قول:
بله دوست عزیز اتفاقا 2 هفته رفتم ؛ ولی گفتن فقط 701 رو دارن و 900 اصلا نمیاد(الکی:27:)!
اگه ممکنه بازم راهنمایی کنید از کجا میتونم ASUS EEE PC 900 رو بخرم؟
میشه بگین vostro 1500 ,وقتی یه کار سنگین باهاش انجام بشه چقد طول میکشه داغ شه؟
یکی از دوستام می خواد لپتاپ جمع کنه
مهندسه عمران و نقشه کشی با لپتاپ انجام میده
حالا 13 اینچ بدرد این کار می خوره؟
و سوال دیگه اش این بود که فرق xps با insprion به جز قیافه در چیست
و کلا با توجه به این دوستم و 1600 تومن پول داره چی بدردش می خوره
سلام
من به دنبال نوت بوک های زیر می گردم
hp compaq 6910p
6930p
6510b
6510b
کدام شرکت آن ها را در ایران توزیع می کند؟
نظر دوستان در مورد این مدل ها چی هستش؟
eee 900 الان تو ایران چند تومانه؟
و سی پی یوش در چه حدی از پنتتیوم تری قوی تره؟ یا در حد پنتیوم 4 هست؟ در حد چه cpu هست؟
با سلام به دوستان ..... کسی xps m1730 رو جایی سراغ داره....ممنون میشم اگه بگین کجا میشه بدون گارانتیشو گرفت؟
هنوز که زیگورات xps m1530 با کانفیگ 2.6 vرو نیاورده.....اینم از شانس ما......حتمآ قسمت این بوده که xps m1730 رو بگیرم...
چون لپتاب رو دستش نیست...
فقط لطف کنید که اگر جایی رو میدونید m 1730 با کانفیگ بالاشو میده بگید؟
با تشکر نازلی.
سلام
من به دنبال نوت بوک های زیر می گردم
hp compaq 6910p
6930p
6510b
6510b
کدام شرکت آن ها را در ایران توزیع می کند؟
نظر دوستان در مورد این مدل ها چی هستش؟
یه آگهی اینترنتی بود که EEE 900 رو میفروخت 575 تومن ولی نه آدرس داشت نه تلفن! فقط با ایمیل آدرسو میگرفت میاورد در خونه!؟ برای همین نخریدم.ولی اگه جایی داشته باشه همین قیمته.نقل قول:
سی پی یوش celeron 900 Mhz هست و مشخصه که در حد p4 یا یکم ضعیفتره.ولی این لپتاپ 9 اینچی رو به خاطر پرفونمنسش نمیخرن ؛ به خاطر اندازه(دقیقا نصف کاغذ A4 ) وزن(900 گرم)وهارد ssd (ضد شوک وسریعتر چون قسمت مکانیکی نداره) و باتری که 3.5 ساعت کارمیکنه؛ میخرن.
اگه ممکنه بازم راهنمایی کنید از کجا میتونم ASUS EEE PC 900 رو بخرم؟
آره منم بخاطر همون اندازه کوچیکش زیر نظر دارم
فکر کنم هنوز کمیاب باشه. من فقط eee 700 رو پایتخت دیدم که 490 قیمت داده بود.نقل قول:
eee 901 هم داره میاد که سی پی یوش 1.6 هست فکر کنم اون خیلی بهتره
اینیکه میگید داره میاد تو ایران رو میگید دیگه؟ازکجا با خبر شدید؟نقل قول:
ولی اگه بخواد بیاد اول باید 900 بیاد!
البته من dv2690 رو 1330 با گارانتی قیمت دارم ! شاید شما قیمتاتون ماله پایتخته که به دلایل نا معلومی بیشتر از جاهای دیگست ! من از پاساژ پارسیان قیمت دارم.نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید؟ یعنی کمپانیای بزرگ مثل gigabyte و asus از این قافله جا موندن؟نقل قول:
ممنون در مورد dv2690 چی؟نقل قول:
باتشکر از جوابتون اما داتیس هزاره داره پشتیبانی می کنه اما اگه اینجور که می گی کیفیتش خوب نباشه که هیچی پس بدرد نمی خوره با پشتیبانی یا بی پشتیبانینقل قول:
لطفا مشخصات لپ تاپ تا حد 2300000 بدید که قدرت پردازش گرافیکی بالا داشته باشه من تو مارک لپ تاپ زیاد سخت نمی گیرم
جالبه دل خیلی گران پات در میاد خرید از دبی و آوردنش برای فروش به صرفه نیست غیر از اینکه مشتری دست به نقد باشه :41:نقل قول:
خودم بیشتر روی HP کار میکنم بازارش توپه ... lenovo هم خوبه و toshiba
اینقدر شما و نازلی پست دادید که معلوم نیست این از کجا در رفته من ندیدمش ... قدیمی نیست ؟نقل قول:
لطف کن لینکشو بزار هم پاک بشه و هم اخطار داده بشه
xps 1530 :نقل قول:
h.d.d : 320 gig
lcd : 15.4
weight : 2.8 kg
battery 9 cell
1.950000
با گارانتی زیگورات
hp dv 6880 : ( قویه اما گرافیک خفنی نداره )
hard : 320 gig
lcd : 15.4
weight : 3.1 kg
1.630000
با گارانتی ایران اچ پی
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>
اما اگه می خوای لپ تاپی بگیری جایگزین دسکتاپ و فوق العاده قدرتمند :
hp 9880 :
hard : 250 gig
lcd : 17
weight : 3.5 kg
2,050000
با گارانتی ایران اچ پی
در جواب نوشته farzadsw برای eee pc باید بگم می تونه به سایت زیر بره و از اونجا هم خریداری بکنه
کد:www.rayaneh.com
معرفی مدل فوق العاده Sony Vgn Fz 470eb
قیمت:1و600و000 تومان
پردازنده:2.1 با 3مگ کش
2 گیگ رم
300 گیگ هارد
1 گیگ گراقیک
دیسک نوری بلو-ری
از همه مهم تر ساخت امریکا
صفحه 15.4"
دارای پورت Hdmi
ظاهری شیک وزیبا همراه ویندوز ویستا
یک خبر اینتل اعلام کرد پردازنده های 2.8 هرتز و 3.2 برای لپ تاپ تولید کرده که بالاترین قدرت پردازش را داراست
آره ... اداپتور و پاور سوپلای روی برد میسوزه (بدتیرین حالت)نقل قول:
لپ تاپی که همه اینا رو ساپورت کنه ؟ win 98 ؟ باید بری توی 3 سال پیش بگردی مثل D600 دل یا NX6000 اچ پی
مثلا کرایسیس رو نمیتونه روی level بالا حل کنه و روی مینیمم راحت اجرا میشهنقل قول:
اما بازی مثل DiRT رو راحت میاره
اینجوریه خلاصه
کیفیت مارک Lg,suzuki,msi ااین سه تازه وارد بازار ایران به چه صورت می باشد؟باتشکر
نقل قول:
خوب این سایت قبلا متخصص نداشت و همش هم تبلیغات بود و همه شاکی بودند که اینا کین و ...
پیشگیری لازم است
suzuki برند چینی هست و فقط نام شرکتش رو یدک میکشه ... کیفیتش معلوم نیست چون خدمات واقعی کسی نمیده و خرید و فروشش در ایران و اروپا و آمریکا و مناطق عربی صفره !!!نقل قول:
LG قدیمیه ... برند های تکنولوژی نیست ولی کیفیت داره ... ساپورت در ایران و حتی در خاورمیانه نداره و این خیلی بده
MSI جدیدا لپ تاپ هاشو وارد بازار امریکا و اروپا کرده ... برند خوب و قوی هست ولی بازم از تکنولوژی وقابلیت های روز استفاده نمیکنه