برای شما هم همچین مشکلی پیش اومده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیخ: در تمام مدت فقط وب گردی کردم و چیزی آپلود نکردم اما کیلوبایت ارسالی بیشتر از کیلوبایت دریافتیه
چرا؟؟؟؟
Printable View
برای شما هم همچین مشکلی پیش اومده؟
توضیخ: در تمام مدت فقط وب گردی کردم و چیزی آپلود نکردم اما کیلوبایت ارسالی بیشتر از کیلوبایت دریافتیه
چرا؟؟؟؟
حتما یک نرم افزاری داره تو کامپوترت یک کارایی میکنه.نقل قول:
مطمئن باش به آسیباتک بیچاره ربطی نداره.
حالا تکلیف چیست؟نقل قول:
اون یارو net limiter رو نصب کردم ببینم چه نرم افزارایی از نت استفاده می کنن، کل سیستمو ریخ به هم حالا نمی دونم بایس با چی کنترل کنم اینا رو :13:
سلامنقل قول:
شما برنامه رو اجرا کن ببین چه چیزایی داره دریافت و ارسال میکنه دیگه
Netlimiter همه برنامه های در حال اجرای کامپیوتر رو نشون میده
در ضمن بغل هر برنامه یه مربع هم هست که میتونید هر برنامه رو محدود کنید که از این بیشتر حجم مصرف یا ارسال نکنه
توی اون مربع باید عدد وارد کنید مثلا 1 2
یادمه یه مدت آنتی ویروسم رو محدود کرده بودم به روزی 1Mb
نرم افزار خوبی هست
5 شنبه 128 سه ماهه شارژ کردم. با این سرعت نمیشه کار کرد. میتونم برم و مابقیش را پرداخت کنم تا 256 بشه؟
اینترنت من 28 تموم میشد برام تا 7 همینطوری شارژ کردن 1 گیگ هم اعتبار دادن.
قیمت 256 با 512 زیاد تفاوت ندارهنقل قول:
شما یهو 512 بگیر:31:
فکر کنم بشه
شما زنگ بزن شرکت احتمالا بزارن
اینا فقط رنگ پول رو میشناسن:31:
به من یک ماه کامل رایگان داده بودن با یک گیگ ! دی:نقل قول:
===
یه سایت معرفی کنید واسه تست سرعت . احساس میکنم سرعتم نصف شده یا بدتر !
این تغییر قیمت ها در کل به سود من شد
چون قبلا 256 سه ماهه 13 گیگ رو میگرفتم 50 تومن که بعلاوه 47 گیگ شارژ اضافی مشید کلا 190 تومن
ولی حالا 256 سه ماهه 60 گیگ گرفتم 115 تومن . یعنی 75 تومن کمتر نسبت به قبل میدم
این در حالیه که هنوز شبانه رایگانش راه نیوفتاده . اون که راه بیوفته خیلی بهتر میشه . فقط بدیش اینه که سرعت کلی میاد پایین
از کدوم سرویسش استفاده میکردی که 50 تومان میشد؟نقل قول:
این که اصلا 256 حجمی سه ماهه نداره!
خیلی باحاله این آسیاتک بابا!!!
3شب شبانه رایگان استفاده کردیم، اونا هم عوضش تمامی سایتهای File Sharing مثل Rapid, deposit, hotfile, ... رو تماما قیلتر کردن!! :10:
دمشون گرم بابا!! :27:
یکار میکنن که همه زنگ بزنن بگن شبانه رایگان نخواستیم بابا!!
ایول دارن ولی این حرکتشونو 3سوت میشه پیچوند!
برای شما speed توی status کانکشنتون چی نوشته؟ از اینجا متوجه میشید سرویستون 128 یا 512 هست؟ یا از توی اکانتتون؟
این آسیاتک رپیدشر رو قیلتر کرده بودا
حواستون هست یا نه؟!
البته الان درست شده ولی این بگیر و ببند معنی ندارااااااااا
بهترین سرور یرای تست سرعت چیه؟
الان شبانه راه افتاده يا نه ؟
من 5 گيگ شارج كردم شد 20ت
قبلا فكر كنم 13 14 ت ميدادم.
من ناراضي هستم از امكانات و هزينه ها
5 گیگ قبلا 13500 بودنقل قول:
یادش بخیر:41:
آقا کسی از مشکل های سیستم آسیا تک خبر داره؟من مستقیم از خودشون سرویس نمیگیرم اما isp ما از اونا سرویس adsl گرفته از بهشون یه سیستم برای کنترول دادن من گاهی اوقات وصل میشم بعد چک می کنم می بینم اصلا دریافت درست حسابی ننوشته یا الان isp بودم گفتم 3 gig برام شارژ کنه جلوی چشم این کار رو کرد بازم اومدم خونه چک کردم دیدم نوشته : 1048576 (MB)!
کلا این ISP ها همشن اول حساب کتاباشونو می کنن بعد یه خدمتی به مشتری می دننقل قول:
خیلی باحاله این آسیاتک بابا!!!
3شب شبانه رایگان استفاده کردیم، اونا هم عوضش تمامی سایتهای File Sharing مثل Rapid, deposit, hotfile, ... رو تماما قیلتر کردن!!
دمشون گرم بابا!!
یکار میکنن که همه زنگ بزنن بگن شبانه رایگان نخواستیم بابا!!
ایول دارن ولی این حرکتشونو 3سوت میشه پیچوند!
حسابی کن تو ساعت فری از 1 تا 7 با سرعت 50 کیلو بخوای دانلود کنی می شه 1 گیگ
اما تو ساعت غیر فری از 7 تا 1 با سرعت 13 کیلو بخوای دانلود کنی باز همون یه گیگ می شه
پپس اینا تصیمیم گرفتن فری بذارن که بگن ما ساعت مجانی داریم! از اون طرف سرعت اینترنت رو کل ساعات شبانه روز رو بخوابونن!
نمی دونم منظورمو گرفتین یا نه
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
اول باید این شارژت صفر بشه تا عدد جدید نوشته بشهنقل قول:
آقا کسی از مشکل های سیستم آسیا تک خبر داره؟من مستقیم از خودشون سرویس نمیگیرم اما isp ما از اونا سرویس adsl گرفته از بهشون یه سیستم برای کنترول دادن من گاهی اوقات وصل میشم بعد چک می کنم می بینم اصلا دریافت درست حسابی ننوشته یا الان isp بودم گفتم 3 gig برام شارژ کنه جلوی چشم این کار رو کرد بازم اومدم خونه چک کردم دیدم نوشته : 1048576 (MB)!
اگه صفر شد و عدد جدید نوشته نشد(که کم پیش میاد) زنگ بزن بهشون
-------------------------------------------------------------------------------
نه منظورم اینه که به جای 3 gig برام 1024 gig شارژ شد!نقل قول:
اول باید این شارژت صفر بشه تا عدد جدید نوشته بشه
اگه صفر شد و عدد جدید نوشته نشد(که کم پیش میاد) زنگ بزن بهشون
گاهی اوقات هم وصل میشم چند مگ دانلود میکنم بار بعد که وصل میشم میبینم اصلا" لیست نشده انگار که نه انگار!
شبانه واس منم كار ميكنه.
دوستان اين يعني چي؟
(چنانچه روي حالت router است يكبار خاموش كنيد.
. چنانچه روي حالت bridge است ديسكانكت كنيد.)
اين bridge و router چيه؟
کان 2 حالت وجود داره برای وصل شدن به اینترنت از طریق مودم adsl :نقل قول:
1- Bridge (بریدج ) : در این حالت شما همانند dial up با کلیک بر روی کانکشن اینترنت و دایال کردن به اینترنت وصل می شوید .
2- router /pppoe : دراین حالت با روشن کردن مودم شما به اینترنت وصل می شوید . فارغ از اینکه کامپیوتر روشن باشد یا نه . در واقع user name و pass هر دو در مودم ست می شوند , نه در کانکشن ویندوز .
با سلام
من هم از یکی از نمایندگی های اسیاتک سرویس دارم اما هر کاری که میکنم نمیتونم از سرویس شبانه استفاده کنم ازم حجم کم میکنه اما دیشب بطور شانسی ازم حجم کم نکرد اما فردا صبح که میخوستم به اینترنت وصل بشم ارور 651 رو میداد که خدا رو شکر درستش کردم اما بعد از اون بازم ازم حجم کم میکنه نمیدونم چکار کنم مودمم خاموش روشن میکنم ضمنا مودمم روی حالت bridge است.دوستان راهی داره که حجم کم نکنه؟
تنظیم مودمه ...نقل قول:
خودمونیش این می شه ، که اگه بعد از 1 ، شما یه بار دی سی نکنی ، سیستم ابله اون ها ، هم چنان داره از اکانت خودت کم می کنه و نمی فهمه که رفتی توی رایگان شبانه ، اما با یه بار دی سی شدن ، می فهمه که این اتفاق افتاده ، خیلی مسخره است ، خیلی ......
باید تا 1 نصفه شب بیدار موند ، تا یه بار مودم رو آف و آن کنی ....
هر شب هم که نمی تونی مودم رو کانفیگ کنی ....
ای تو روح این شرکت مسخره با این بازی هاشون .... :13: :41: :19:
میگم چطوره محض اطمینان یه دور مودم رو خاموش کنیم...(پیسی رو هم یه ریست بکنیم بد نیست:دی) که خیر سرمون میخوایم از شبانه استفاده کنیم :27:؟
دوستان مژده
دارم یه برنامه رو کانفیگ می کنم ، که می تونه با دستور telnet مودم رو ریبوت کنه .
تا شب آموزشش رو می ذارم ، خیلی آسونه
فعلا
یا حق
حالت router یعنی همون Auto connect یعنی تنظیمات رو کامل تو مودم انجام بدی و برای وصل شدن نیازی نیستنقل قول:
کانکشن شبیه کانکشن دایال آپ بسازی و هر دفعه کانکت بشی اینجوری همین که کامپیوتر رو روشن کنی به اینترنت وصل هستی
حالت Bridge یا manual حالتی هست که یک کانکشن می سازی و هروقت می خوای وصل شی دکمه کانکت رو میزنی
حالا شما کدوم حالت رو استفاده می کنی؟
در ضمن اکثر مودم ها توی منوشون گزینه Reset یا Reboot رو دارن
لزومی نداره حتما مودم با کلید خاموش روشن شه اگر حالت auto connect هستید فقط یک بار از این طریق
مودم رو Re start کنید
توی تنظیمات مودم زمانی که اتوکانکشن هست یه جا داره که میشه DC و مجدداً کانکت کرد. اینطوری هم مشکلی نیست؟
نقل قول:
اصل موضوع اینه که دستی این کار انجام نشه ، کی می خواد تا یک بیدار بشینه ریبوت کنه دوست من .
دوستان ، تونستم با اجرای یه برنامه فسقلی ریبوت کنم ، اما مشکل اینجاست که نمی دونم چرا وقتی schedule می کنم کار نمی کنه .
الآن آموزشش رو می ذارم توی تاپیک آموزش ها .
یا حق
دوست عزیز من قبلا یک چیزهایی نوشتم ولی خودتون دیگه اصلاحش کنید برنامه با آموزش رو تو تاپیک زیر قرار دادم فقط روی بریج میشه و PPPOE نمیشه مگر اینکه مودم شما ساپورت کنه و این نرم افزار هم جواب بده.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=417962
اینترنتم تعطیل شده فقط جی میل و این فرروم و سرچ گوگل و ویکی پدیا برای من کار میکنه .
مشکلت چیه؟
لینک رو درست دادی ؟ نوشته افزایش سرعت در اینترنت شاتلنقل قول:
صبح زنگ زدم ، دی ان اس ام اتوماتیک بود ، دختره یه دی ان اس گفت ، درست شد ، ولی باز 5 مین گذشت به گند کشیده شد .نقل قول:
دی ان اس گوگل زدم ، صفا سیتی ، چک کن ، ببین مشکل اون نیست
رفتم بیرون ، نشد آموزش رو بنویسم ، الآن دارم می نوسمش . :5:
ادیت : کپی پیست کردم ، گذاشتم ، دوستان ، امیدوارم استفاده کنند ، فقط مشکل من اینه که نتونستم scedule اش کنم ، اجرا نی شه لامصب ...
یا حقکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5094082&postcount=32
دوست من ، مطمئنی آی پی مودمت همینه ؟نقل قول:
واقعا که زحمت کشیدید ولی روی هر مودمی تلنت جواب نمیده مثلا لینکسیس:
Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.
کد:
C:\Documents and Settings\Administrator>telnet 192.168.1.1 23
Connecting To 192.168.1.1...Could not open connection to the host, on port 23: C
onnect failed
C:\Documents and Settings\Administrator
>
جسارت نباشه فکر کنم برنامه برای این کار وجود داشته باشه.
بعد از زدن پست فکر کردم اگر پورت 23 رو فوروارد کنم درست میشه ولی باز هم نشد.
اگه آره پورت 80 رو تست کردی ؟
من الآن یه گوگل کردم ، چیزی پیدا نکردم ، بیشتر به این رسیدم که ممکنه ساپورت نکنه ...
ادیت : الآن تست کردم ، می بنیم وقتی آی پی یا پورت رو اشتباه بزنم این ارور رو می ده .
برنامه برای ری استارت مودم بود ؟ اگه هست لینک بدید ، ممنون می شم .
دوستان از همراهیتون متشکرم:10:
مشکل مال منطقه مخابراتی باهنر بود درست شد.
dns همه چی وارد کرده بودم فایده نداشت.
بله مطمئنم 80 هم جواب نداد.نقل قول:
برنامه زیر قسمتی برای این کار داره پس فکر کنم برنامه مجزا برای این کار هم پیدا بشه که زمان دقیق بشه بهش داد:
http://s-delavar.persiangig.com/ADSLAutoconnect206F7.exe
من هم باهنر ، دهنم رو سرویس کردن اینا ...نقل قول:
روی سیستم دومم ، یو اس بی نصبه ، هر کاری کردم ، نمی تونم تنظیمات آی پی رو پیدا کنم ( توی لوکال نیست اش ، نمی دونم چرا )
کسی چیزی می دونه ؟
نقل قول:
sei_pm جان ( من نام شریف رو نمی دونم ، بنده معین هستم ، ملقب به آخوند :10: )
این برنامه مال موقعی هست که دستی وصل باشه درسته ؟ ( بریج می شد یا اون یکی ؟ :13: )
من اون یکی رو دارم استفاده می کنم که خودش کانکت می شه، در روز ، هر دو سیستم دارن استفاده می کنن که با کانکشن دستی اماکن پذیر نیست .
پس با این حساب ، باید هر شب ریست کنم ، دستی بذارم ، صبح دوباره کانفیگ کنم ، یوزر وپس بدم به مودم .
ولی این روش خود مودم رو ریست می کنه .
مخلصیم
یا حق
راست یک مودم سیمفونی 5500 داشتم با این دستور وارد تلنت شد ولی منو نداشت help رو تایپ کردم یک چیزهایی نوشت توش reboot هم داشت.نقل قول:
آقا معین چرا نمی تونی رو بریج با دوتا کامپیوتر وصل بشی. شما کانکشن رو شر کنید. بعد سیستم دوم رو گیتویش رو ip کامپیوتری بگذارید که کانکشن داره کار میکنه. من با این روش وایرلس شر میکنم.