من گرفتم 446 . همه چیش کامله. کارت گارانتیشم توشه ولی فقط انگلیسی و عربی و فرانسوی داره.نقل قول:
Printable View
من گرفتم 446 . همه چیش کامله. کارت گارانتیشم توشه ولی فقط انگلیسی و عربی و فرانسوی داره.نقل قول:
شاید اتصالات عمدا نیومده فارسیش کنه واین دسته موبایلا رو واسه اونایی که به بودن زبان فارسی علاقه ندارن گذاشته........
دستت درد نكنه بعد از خالي كردن مموري و چند بار ريست كردن درست شد ولي همه عكسام رفت:41:نقل قول:
سلام من تو خرید n82یا n85 گیر کردم... اگه میشه کمکم کنید.قدرت پردازشگر و رمشون یکیه یا نه؟؟؟؟
يه تاپيك براش تو مشاوره بزن....نقل قول:
اگه من بودم N85 ميگرفتم...
آخر معلوم نشد چجوري بايد از شر پيغام installing خلاص بشيم ؟
ممنون .
منم واسم جالبه! اتصالات بیاد گوشی گارانتی کنه بعد فارسیش نکنه! شاید به قول شما همین طوری باشه ولی منم زیاد واسم مهم نیست فارسی نداشته باشه.نقل قول:
دوست عزیز گوشی منم همینجوری بود. مموری رو فرمت کردم درست شد:8:نقل قول:
امتحان کن صد در صد درست میشه.
موفق باشی:20:
دوستان امروز برای اولین بار به گفته های منتقدین ایمان اورد اقا باتریش ..........
حالمو به هم زد امروز اردو داشتیم.بعد من دیشب گذاشتمش تو شارز 100درصد شد بعد رفتم خوابیدم وامروز تو اردو همش 3 تا اهنگ باش گوش دادم و3 دور همone بازی کردم 10 تا هم عکس گرفتم دیگه هیچ کار نکردم وسطای اردو خاموش شد لا مذهب از بی باتری حالم جدا به هم خورد اه اه...............
ان گیج که میخواهید بازی کنید برای حفظ باتری باید نور ال سی دی رو در حداقل قرار بدی و همچنین صدای بازی رو قطع کنی!اینجوری واقعا تاثیر گذاره!در ضمن وقتی میدونید داری میری اردو به کوه و دشت بهتره گوشی رو افلاین کنی تا همش بیخود به دنبال شبکه نگرده و عمر باتری همینجور کم نشه!!این برای تمام گوشیهای صدق میکنه!
مال من يه مدتي اينجور بود . بعدش فهميدم مشكل از اسكرين سيور ساعت بود كه نصب كرده بودم(cClock) . لامصب باتري رو ميخورد !! ريمووش كردم و مشكل حل شد . الان باتريش واقعا" عاليه .نقل قول:
بله درست ميشه. ولي كافيه يكدونه تم يا برنامه رو remove كني . اونوقت دوباره سر و كله ش پيدا ميشه .نقل قول:
شما گوشیتو تو حالت هک بذار ....نقل قول:
بعدش x-plore رو باز کن ....
E رو بیار و فولدر private رو باز کن .... تو private یه پوشه هست به نام : 10202dce .... تمام محتویات اون پوشه رو حذف کن .....
حالا دیگه اون پیغام لعنتی نمیاد .....:دی
ممنون مشكل حل شد .نقل قول:
واقعا" رو اعصاب بود . ميگم نميشه خود پوشه رو هم پاك كنيم ؟:27:
خیر .....:31:نقل قول:
به نام خداوندي كه اشك را آفريد تا شهر عاشقان آتش نگيردسلام به همگي.
راستش من الان حدودا يك ماهي يا شايدم يك هفته از يك ماه بيشتره كه گوشي Nokia N82 خريدم حالا ميخواستم يه چيزي ازتون بپرسم و ميخوام بدونم اگه شما جاي من بوديد چيكار ميكرديد آخه ميدونيد من يكم بيش از حد فكر ميكنم وسواس دارم راستش روي قاب گوشيم اونم در قسمت جلوش كه براقه البته گوشي من مشكي هستش يه چند تا خط افتاده كه احساس ميكنم بايد طبيعي باشه چون بلاخره بعد از استفاده كردن از صفحه كليد گوشي اين خط ها طبيعتا روي قاب گوشي مي افته البته بگم كه اصلا اين خط ها مشخص نيست و بايد خيلي جلوي نور بگيري و تيز بين باشي تا بتوني ببينيشون حالا نميدونم يه احساسي داره عذابم ميده و بعضي موقع ها به سرم ميزنه گوشي رو همينجوري برم بفروشم و يه Nokia N82 Black ديگه بخرم آخه من Nokia N82 رو خيلي دوست دارم البته بگم من از اين گوشيم خيلي خيلي راضيم و خدا رو شكر تا الان نه باهاش مشكل سخت افزاري داشتم و نه نرم افزاري فقط ميگم به خاطر همون چند تا خطي كه اصلا نم معلوم نيستند و داره عذابم ميده.
حالا به نظر شما اين خط ها طبيعي هستند؟
و اگه شما جاي من بوديد گوشيو كه كاملانم سالمه و تنها مشكلش همون چندتا خط خيلي كوچك هست كه نميدونم طبيعي هست يا نه عوض ميكرديد و يكي ديگه ميخريديد يا نه؟
فقط خواهش ميكنم زودتر نظرتونو بگيد آخه بدجوري كلافم.
يا حق.
نه بابا این کار کاملا غلطه به قول خودت کاملا طبیعیه.................
منم چند روز پیش خواه کوچیکم زد زمین گوشیمو خیلی خیلی ریز قد نقطه گوچیگتر ال سی دیم حالت ضرب دیده گی پیدا کرد ....
اینا هیچی نیست نری 100 تومن ضرر کنی ها.......
نه بابا....بيخيال...فدا سرت...الان گوشي منو ببيني اشكت در مياد...:31: فوقش ميزاري قشنگ خط خطي شه يه قاب فابريك ميگيري براش...:31:
هه هه!اقایون رو داشته باش!!من روز اول که گوشی رو خریدم زدم در مموری کارت رو نصف کردم!کلاسش بیشتره!!3 تا خط عمقی هم گوشی داره!!تازه اون قسمت نقره ای بغل لنز هم پر خط شده!بی خیال!یه سال دیگه رفتنیه!!
از prince و Legend و YAMAHA-FZ16 جان بابت نظراتتون خيلي خيلي ممنونم.
يا حق.
آقا فکر می کنم شما دیگه خیلی خشن رفتار کردی با گوشی!:47:نقل قول:
بعضیا هم به سختی تونستن این گوشی رو بدست بیارن.
دلیل نمیشه دیگران هم خشن باشن. حیف گوشی شما :9:
مثل من 3 ماه تابستون رفتم سخت ترین کار رو کردم تا پولشو در اوردم.........نقل قول:
بعضیا هم به سختی تونستن این گوشی رو بدست بیارن.
الانم با اینکه 2 ماه از خریدنش میگذره بیای ببینی میگی نو نوه..........
سلام دوستان
برای دوستان گوشی باز یه قسمتی ایجاد کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه دوستان خواهش میکنم یه سری اونجا بزنند. به کمک هم میشه یه جای جالبی باشه.
نقل قول:منم خیلی برام پیش اومده و همیشه 2 علت داشتهنقل قول:
1 - جائی که بودم گوشی انتن نمی داده و باطری در عرض مدت خیلی کم خالی شده (شما هم که رفتی اردو شاید انتن نمی داده)
2 - امروز همین وان را بازی می کردم بدون اینکه خارج بشم گذاشتم کنار که بعد از یک ساعت دیدم پیغام low battry میده (شما هم وان بازی می کردی مثل اینکه)
من تو این یک سال که این گوشی را دارم فقط بخاطر همین 2 تا علت باطریم خالی شده که خیلی شبیه هست به شرایط شما
بابا پرسپولیسی الاصل! باید به یکی از مدیرا بگم، نام کاربریتو هم قرمز کنن!!!! خوشگل میشه نه؟
xxxicestar
آخر فروم باز
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: شهر یاقوت های سرخ زندگی : پرسپولیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی N82 خریدی؟
بابا باتري هاش شما كه باتري نيست....به 82 خودم اميدوار شدم...:31:الان هر روز one بازي ميكنم...2 ساعت موزيك گوش ميدم...1.5 تا 2 روز يه بار ميزنم شارژ....:20:نقل قول:
اره شاید به خاطر همینه چون 5310 دوستم همش داشت موزیک پخش میکرد یه اخم نگفت..............
یا5610و........فقط تو کل 300 نفر گوشی لعنتی من خاموش شد.............
تازه با فول شارز قبل از اردو....
مگه انتن ندان هم به باتری ربط داره؟؟؟؟
اگه گوشیو افلاین کنم که در دسترس هیچکی نیستم........به نظر من اینا بهونه هست باتری عیب داره.................
باطری n82 خیلی خوبه که هیچکدم از دوستای من همچین مشکلی ندارند دلیل اینکه 5310 یا 5610 یا دیگر اکسپرسموزیک ها میتنند باطری رو خیلی نگه دارند اینه که واسه همینکار طراحی شدن 5310 یک موزیکفون هست پس برای همینکار طراحی شده ولی n82 یک اسمارتفون و کامرافون عالی هست که بیرقیبه با داشتن کلی امکانات باید مصرف باطریش از 5310 بیشتر باشه ولی با اقا یونس موافقم باطری تا باطری داریمنقل قول:
به به جمع تحویل بگیرند داش مهران مارو اره راستم میگی خودمم تو همین فکرا بودم.............
ولی ان 82 رو ان گیج هم تحت تاثیر قرار میده تا 5310 و5610...........
آره منم منتظرم ببينم اينكه ميگن 85 باطريش بهتر از همه هست چطوره...؟!نقل قول:
GPS هم كه باتري رو قورت ميده...
نه به شرطی این 85 هم تو زرد از اب در میاد نه مثل ان 82 ولی تفاوتشون خیلی نمیشه...
(تا حالا که هر حدثی در مورد 85 زدم درست بوده...)
حالا تا 2روز دیگه دوستم میخره اونوقت میام کاملا مقایسش میکنم.............
ايول..چه بهتر...حتما" يه مقايسه توپ بكن...:46:نقل قول:
من اذر یا دی ماه پارسال بود فکر کنم خریدم بدون گارانتی 520 تومننقل قول:
کی N82 خریدی؟
من حتی تا 6.5 ساعت با موزیک گوش دادن گوشیم دووم اورده (صفحه خاموش بوده و فقط اهنگ می خونده) و حتی با بازی کردن تا 2 ساعت و یکم هم اضفه کاری ولی این اتفاقی بود که دیروز افتاد گفتم بگم تا در جریان باشیدنقل قول:
بابا باتري هاش شما كه باتري نيست....به 82 خودم اميدوار شدم...الان هر روز one بازي ميكنم...2 ساعت موزيك گوش ميدم...1.5 تا 2 روز يه بار ميزنم شارژ...
یکی تو همین تاپیک اردیبهشت ماه به من گفت دستش درد نکنه نمی دونم کی بود ولی تو همین تاپیک گفت و واقعا هم خییلی تاثیر دارهنقل قول:
مگه انتن ندان هم به باتری ربط داره؟؟؟؟
برای گوشی های که باطری کم مصرف می کنن مثل سونی اریکسون زیاد تاثیر نداره ولی تو نوکیا تجربه من نشون داده که تاثیر داره
من یکی از مادربزرگ هام (ناتنی هست) از یه روستا هست و منم اونجا هر وقت می رم به مشکل می خورم و می زارم رو افلاین
گوشی ان 73 و 5700 و 5610 و ان 72 ا هم همین مشکل را داشتن که با گذاشتن رو افلاین مشکل حل میشه
ما هم مشکلی ندایم ولی این 2 مورد بنظر من شرایط خاصی هستننقل قول:
باطری n82 خیلی خوبه که هیچکدم از دوستای من همچین مشکلی ندارند
سلام دوستان ،
چند تا چیز :
1- این سایت رو تازه پیدا کردم جالبه :2- این مطلبم تازه فهمیدم : ( خود نوکیا داده )کد:http://www.everythingn82.com
میگن ماکزیموم 2 ترابایت میگیره ...نقل قول:
Max User Storage: 100 MB
NAND Memory: 256 MB
SDRAM Memory: 128 MB
~90 MB Free Executable RAM Memory
Memory Card: Micro SD
Max Memory Card Size: 4294967296
Memory Card Feature: Hot Swap
Unlimited Heap size
Unlimited Jar size
از سایت نوکیا نقل شده که امین عزیز بهم معرفی کرد :3- خواهشا اونایی که تهرانن کسی میدونه الان جمهوری ولیعصر بازه یا نه ؟کد:http://www.forum.nokia.com/devices/N82
برو بچز یه چیز خیلی دلچسب رو فهمیدم که مطمئنم اساتید میدونن ولی واسه ما تازه کارا میگم.........
امروز رفتم 6000 تومن پول دادم سی دی اورجیناله اورجیناله گروه ارین 87 رو گرفتم....
اهنگ بی تو باتو رو هم که قبلا واسه همین سال 87 بود رو گوشیم داشتم....قبلا داشتم...
و همین اهنگو از تو سی دیه کپی کردم رو گوشیم دیدم کیفیتش زمین تا اسمون با اون قبلیه فرق میکرد به قدری بود که گریم گرفت از این به بعد اگه اهنگ با کیفیت خواستید تا بگه بهتون کیفیت ینی چی برید تو کار سی دی اورجینال موزیک......................
سلام دوست عزیزنقل قول:
لطفا بگو با چه نرم افزاری CD اریجینال رو روی گوشی ریختی و همچنین کیفیتش چه تفاوتی با وقتی که فایل MP3 رو دانلود و رو گوشی ریختی داشت؟
نرم افزار که نمی خواست..........
بعدش میزان بلندی صدای اهنگ خارقو العاده زیاد شده.........
هیچ خش خشی تو بلند گو بیرون نمیاد.....
استریوی گوشی به شدت جذاب شده.....
و همچنین دیگه مثل بعضی اهنگا نیست که توی بعضی گفته های خواننده شک کنی که چی داره میخونه....صدا از روزم واضح تره....
سی دی های اریجینال ، audio cd هستند که با نرم افزار میوزیک منجر نوکیا ، میتونید اونارو به فرمت m4a یا همون aac4+ تبدیل کنید که واقعا کیفیت صدا باالا هست ...نقل قول:
سلام دوست عزیز
لطفا بگو با چه نرم افزاری CD اریجینال رو روی گوشی ریختی و همچنین کیفیتش چه تفاوتی با وقتی که فایل MP3 رو دانلود و رو گوشی ریختی داشت؟
با نرم افزارای audition از شرکت ادوب و soundforge از شرکت سونی هم می تونید استفاده کنید ....
وقتی در مورد N82 اینترنت رو سرچ میکنیم اکثر سایت ها عکسی رو گذاشتند که رنگ این گوشی نقره ای است. حالا سوال من اینه چرا از رنگ مشکی این گوشی استفاده نشده؟
آیا رنگ اولیه این گوشی نقره ای رنگ بوده و مشکی بعدا اضافه شده؟
همچنین دوستان بگن گوشیاشون چه رنگیه؟ میخوام بدونم بیشتر از نقره ای استقبال شده یا مشکی؟
حالا کیفیت mp3 320 kb با فرمتهای خروجی برنامه میوزیک منیجر نوکیا فرقی میکنه؟ کدوم بیشتره؟نقل قول:
آره مربوط میشه.نقل قول:
پشت سر هم سعی میکنه دنبال شبکه بگرده که به شدت مصرف باتری رو میبره بالا.
این مورد رو میتونید روی گوشی های سامسونگ به وضوح ببینید. شاید در عرض 5-6 ساعتی تو یه جا باشن که آنتن نده باتریشون تموم بشه!