خب به صرف هست 700 تومن رو بزاری بانک ، تا 100 سال دیگه کشنده با هر نوع بار نمیتونه ماهیانه حداقل 14 ملیون دربیاره مگر برای قاچاق استفاده بشه که صرف داشته باشه .نقل قول:
Printable View
خب به صرف هست 700 تومن رو بزاری بانک ، تا 100 سال دیگه کشنده با هر نوع بار نمیتونه ماهیانه حداقل 14 ملیون دربیاره مگر برای قاچاق استفاده بشه که صرف داشته باشه .نقل قول:
الان بعضی بانک ها برای 5 ساله سود بالای 33 درصد میدند(مثلا:طرح نویدپاسارگاد)نقل قول:
در آمد یک سال: 231=%33*700
در نتیجه در آمد یک ماه : 19.250=231/12
که به قول دوستمون مگر برای قاچاق استفاده بشه که صرف داشته باشه- بنظر من همین شوفرهای بار قاچاق هستند که قیمت ماشین (مخصوصا FH) رو بالا میبرند، آمار دارم که با قاچاق بالای40 تومن براحتی درآمد دارند/
نقل قول:دوستان همين حرفي رو كه شما الان ميزنيد خيلي ها 5 6 سال پيش انجامش دادند و الان پشيمون هستند عجيب!نقل قول:
سال 85 اكتروس 1844 رو ايران خودرو خشك تحويل ميداد نقد 95 ميليون!اون موقع ميگفتن چي 95 بديم كاميون بگيريم مگه مخمون تاب برداشته رفتن پولشون رو گذاشتند بانك!
الان 95 ميليوني كه گذاشته شده بانك همون 95 ميليون هست ولي همون اكتروس مدل 85 با يه تصادف مشدي كه كل اتاقش رنگ شده و 600 هزار تا كار كرده 400 ميليون پولشه!!
مطمئن باشيد همين اف هاش 700 ميليوني الان رو بخري يك سال باهاش كار كني سال ديگه ميتوني 800 بفروشيش!!
بعد لطفا اگه اطلاع نداريد اين از خودتون حرف نزنيد امثال شما هستند تا ميبينن يه راننده كاميون وضعش خوب شده انگ قاچاقچي بوده بهش ميچسبونن!
هيچ راننده اي براي 14 ميليون 40 ميليون قاچاق نميكنه ماشين 700 ميليونيش رو از دست بده!نمونش رو بهتون بگم تو زاهدان با زد و بند و باند بازي و رشوه ماشين حمل سوخت از پالايشگاه در مياد به جاي رفتن به جايگاه ميره تو يه گاراژ سوختش رو تخليه ميكنه همين وسط فقط 20 ميليون ميره تو جيب رانندش و .... اين در آمد يه قاچاقچيه نه 20 30 ميليون براي يك ماه!
پدر خودم رو نميگم ولي پدر يكي از دوستان خودم كه توي همين فروم هم هست ارمنستان و تركسه كار ميكنه!تهران ارمنستان 2500 دلار ارمنستان تركيه 1000 دلار!تركيه تا تهران 1000يا 500 دلار!
اين سرويس رو دو بار در ماه ميره!حساب كنيد در آمدش رو
2500+2500+1000+1000+500+500=8هزار دلار در آمد ماهيانش كه ميشه 24 ميليون!10 ميليونش هم هزينه باشه 14 ميليون خالص سود يك ماهشه!بدون قاچاق بدون خلاف حتي گازوئيلش رو هم نميفرشه كه يه امر عاديه!
اسلام
من تصمیم دارم یه کشنده آمیکو بگیرم و دارم در مورد درآمدش تحقیق میکنم. شنیدم اگه تو خط تهران بند عباس خوب کارکنی صافی 10 تومن رو داری. راسته؟ اگه راست نیست کسی میدونه حدود درآمدش چنده؟ برام مهمه که قبل خرید از درآمدش مطمئن شم
البته این حرف هم درست :n02:نقل قول:
دوستان همين حرفي رو كه شما الان ميزنيد خيلي ها 5 6 سال پيش انجامش دادند و الان پشيمون هستند عجيب!
سال 85 اكتروس 1844 رو ايران خودرو خشك تحويل ميداد نقد 95 ميليون!اون موقع ميگفتن چي 95 بديم كاميون بگيريم مگه مخمون تاب برداشته رفتن پولشون رو گذاشتند بانك!
الان 95 ميليوني كه گذاشته شده بانك همون 95 ميليون هست ولي همون اكتروس مدل 85 با يه تصادف مشدي كه كل اتاقش رنگ شده و 600 هزار تا كار كرده 400 ميليون پولشه!!
مطمئن باشيد همين اف هاش 700 ميليوني الان رو بخري يك سال باهاش كار كني سال ديگه ميتوني 800 بفروشيش!!
بعد لطفا اگه اطلاع نداريد اين از خودتون حرف نزنيد امثال شما هستند تا ميبينن يه راننده كاميون وضعش خوب شده انگ قاچاقچي بوده بهش ميچسبونن!
هيچ راننده اي براي 14 ميليون 40 ميليون قاچاق نميكنه ماشين 700 ميليونيش رو از دست بده!نمونش رو بهتون بگم تو زاهدان با زد و بند و باند بازي و رشوه ماشين حمل سوخت از پالايشگاه در مياد به جاي رفتن به جايگاه ميره تو يه گاراژ سوختش رو تخليه ميكنه همين وسط فقط 20 ميليون ميره تو جيب رانندش و .... اين در آمد يه قاچاقچيه نه 20 30 ميليون براي يك ماه!
پدر خودم رو نميگم ولي پدر يكي از دوستان خودم كه توي همين فروم هم هست ارمنستان و تركسه كار ميكنه!تهران ارمنستان 2500 دلار ارمنستان تركيه 1000 دلار!تركيه تا تهران 1000يا 500 دلار!
2500+2500+1000+1000+500+500=8هزار دلار در آمد ماهيانش كه ميشه 24 ميليون!10 ميليونش هم هزينه باشه 14 ميليون خالص سود يك ماهشه!بدون قاچاق بدون خلاف حتي گازوئيلش رو هم نميفرشه كه يه امر عاديه!
اما توی ایران هیچی قابل پیش بینی نیست :n21::n08:
خریدن یه زمین هم میتون سرمایه گذاری خوبی باش
ببین من خودم ادم میشناسم در ماه 28 سرویس بار بندر میرزهنقل قول:
اسلام
من تصمیم دارم یه کشنده آمیکو بگیرم و دارم در مورد درآمدش تحقیق میکنم. شنیدم اگه تو خط تهران بند عباس خوب کارکنی صافی 10 تومن رو داری. راسته؟ اگه راست نیست کسی میدونه حدود درآمدش چنده؟ برام مهمه که قبل خرید از درآمدش مطمئن شم
ادب و تربیت رو رعایت کن ، با ادبیات خودت بهت جواب میدمنقل قول:
کسی انگ قاچاقچی به کسی نزده،گفتم آمارشو دارم کسیکه 40 میلیون در میاره.. این یعنی انگ قاچاقچی به راننده ها زدن؟!!!!!!!!
حــالـیــــت نشده ما چی میگیم... ما گفتیم بزاره بانک 19 میلیون در میاره ولی اگه خودش کار کنه 14 میلیون در میاره که بزار بانک بصرفه تر هستش.
این چه دخلی داره به اینکه یکی وضعش خوب بشه یعنی قاچاقچی هستش؟.
مگه راننده با 14 میلیون ماهانه وضعش خوب نمیشه که میگی تا وضعش خوب میشه انگ قاچاقچی میزنید؟
در ضمن اون کاری که میگی آشناتون سوخت سهمیه رو تو گاراژ خالی میکنه اسمش قاچاق نیست اسمش دزدی هستش "دزدی از بیت المال" "شما هم که این موضوع رو میدونید و به مراجع قانونی اطلاع نمیدید گناه به گردنتون هستش " ...
الان اکثر کسانی که میرند ترکیه و آذربایجان با خودشون گازوییل و چای وسیگار و.. میبرند.
قاچاق راننده جماعت یعنی این چیزا که اگه همون 20-30 تومن هم براشون درامد داشته باشه کلاهشونم میندازند هوا..ببخشید شما اگه اسم این کارو قاچاق نمیزارید پس چی میگید بهش؟ ، الان بخاطر 1 میلیون تومن هم راننده ها بار غیرمجاز میارند چه برسه برای مبلغ 20-30 میلیون تومن،آخه این چه حرفیه که میگی برای 40 تومن قاچاق نمیکنند!!! در ضمن هیچ وقت برای قاچاق ماشینو مصادره نمیکنند !!!!!!!! مثلا تو اگه 20 میلیون جنس قاچاق تو ماشینت باشه نهایتاً ازت 40 میلیون جریمه میگیرند ولت میکنند ، چه ربطی به این داره که ماشین 700 میلیونیتو از دست بدی داره!!!!!! با این حرفا بنظر میاد اصلاً این کاره نیستی.....آدم شاخ درمیاره این حرفا رو می شنوه....
والله 3-4 تا از دایی های من تماماً تو کار سنگین هستند"فکر نمیکنم عمرت ماک جنگی رو قد بده"، اینا با اینهمه تیزبازی و پشتیبانه و 35 سال تجربه کاری وقتی ازشون میخوام که کمک کنند منم یه ماشین بگیرم میگند الان به نسبت قیمت ماشین اصلاً بصرف نیست سراغ این کار برم.... والله این حرفو همه ی راننده ها هستش ،پس یعنی همه چوپان دروغ هستند ؟
قبل از اینکه ماشین گرون بشه ، ماشین داشتن خیلی ارزش داشت و اصلا نمیصرفید که پول رو تو بانک یا کار بندازی ولی الان که ماشین گرون شده نمیصرفه که ماشین بگیری.
حالا یه چیز جالبتر، اگه خیلی برات مهم نباشه که پولت چطور کار میکنه ،الان سود ی که تو بازار به پولت میدند 100 ی 5 هستش، یعنی برای 700 میلیون پول 35 میلیون سود در ماه میدند. دستت اومد، 35 تومن در ماه بدون دردسر و دستت تو جیبت باشه..
در اخر : عدد 19.25 میلیونی (سودی که بانک میده) پنج میلیون تومن هم بیشتر از عدد 14 میلیونی هستش که خودت گفتی درآمد بابای دوستت هستش. نه؟، پس این حرفا چیه که زدی؟؟؟؟
اقا رضا با تمام احترامی که برای شما قائلم من این حساب کتاب شما رو اصلا قبول ندارمنقل قول:
درسته در امد راننده زیاده ولی خرج هاش هم زیاده والا خدا شاهده خونه اجاره ای نیست ماشینم ماله خودمونه ولی باور کن پولی تهش نمیمونه اینجوری
از روزی که ماشین خریدیم فقط لاستیک و روغن خرجش بوده هیچ خرج دیگه ای نداشته
ماشین خوبه به شرطی که شرایط کار مناسب باشه بار درست باشه کرایه معقول باشه با این شرایط به هیچ کس من پیشنهاد نمیکنم بره سراغ ماشین ریسک بالا + راننده واقعا داره با جونش بازی میکنه تو این جاده ها
البته احتمالا ایشون ادم جوونی هستن وگرنه نمیشه یکسره تو جاده باشینقل قول:
ببین من خودم ادم میشناسم در ماه 28 سرویس بار بندر میرزه
هر کسی که الان تجربه زیادی در زمینه رانندگی داشته باشه همین حرف رو میزنه نه تنها پدر خودم بلکه خیلی از راننده هایی که دیگه باید به فکر بازنشستگی باشن همین حرف رو میزنن.نقل قول:
والله 3-4 تا از دایی های من تماماً تو کار سنگین هستند"فکر نمیکنم عمرت ماک جنگی رو قد بده"، اینا با اینهمه تیزبازی و پشتیبانه و 35 سال تجربه کاری وقتی ازشون میخوام که کمک کنند منم یه ماشین بگیرم میگند الان به نسبت قیمت ماشین اصلاً بصرف نیست سراغ این کار برم.... والله این حرفو همه ی راننده ها هستش ،پس یعنی همه چوپان دروغ هستند ؟
ماشین خریدن تو این بازار و این وضعیت کار اشتباه ریسکش خیلی زیاده
یادش بخیر. تو دانشگاه یه استاد داشتیم میگفت تو ایران بهترین درآمد -سپرده گذاری تو بانک ها هستش
سلام
شرایط اقدام کردن واسه گواهینامه پایه 1 چیه ؟
من شنیدم باید 21 سال تمام داشته باشی و گواهینامه ون بگیری
23 سال داشته باشی و مینی بوس بگیری
25 سال داشته باشی پایه 1 بگیری
از تاریخ صدور هر گواهینامه هم 2 سال کامل گذشته باشه
ایا این شرایطی که نوشتم درسته ؟
وارد بحثتون نمیشم ولی یه حرف میزنم بابام میگه پول سنگین گذاشتن تو بانک کار آدم تروس هستش!
روز به روز داره ارزش پول پایین میاد!پول 3سال بخوابه تو بانک ارزشش یک سوم میشه!با ماشین کاری ندارم یکی با 700 میلیون کامیون میخره یکی میره زمین میخره و...
ولی هیچ آدم عاقلی نمیزاره تو بانک!مگر پیر مردا که هیچ کاری از دستشون بر نمیاد.
شما متوجه بحث نشدید ظاهراً.منظور دوستان این بوده بانک گذاشتن بصرف تر از ماشین خریدن هستش نه اینکه پولو بریم بانک بزاریم . حالا شما میتونید بانک نزارید برید یه کار دیگه انجام بدید.من آدمی میشناسم خونشو فروخت رفت تو کار کرایه دادن پول. الان با بادیگارد میگرده.فقط ماشینش 500 600 تومن هستش. حساب کن چه درآمدی داشته.نقل قول:
یعنی کل کسانی که پولشونو بانک گذاشتند ترسو هستند و عاقل نیستند؟ لطفا رعایت کنید چی دارید میگید.من خودم موافق پول گذاشتن تو بانک نیستم .نقل قول:
بنده 90 میلیون داشتم برای 6 ماه لازم نداشتم. به هر کسی گفتم باهاش چکار کنم همشون اخرش گفتند با وضع موجود برای 6 ماه فقط بزارم بانک بهتر هستش که خدا رو شکر همین کارو کردم. اگه سکه گرفته بودم ضرر کرده بودم. اگه زمین گرفته بودم با وضعیت رکود و پایین اومدن قیمت ها اونم ضرر کرده بودم.برای 6 ماه هم که نمیشه هیچ کاسبی راه انداخت .
شما میگید پولو 3 سال بزارید بانک ارزشش یک سوم میشه ؟
بزار براتون حساب کنم:
اگه من 100 میلیون داشته باشم و بزارم بانک بعد سه سال بانک بهم 190 میلیون میده . حالا اگه طبق گفته شما حساب کنیم یعنی پول من باید اونموقع 570 میلیون(190=1/3*570) باید ارزش داشته باشه؟؟؟؟
بیایید من بهتون 100 تومن بدم بعد سه سال شما به من 400 تومن بدید الباقیش یعنی 170 تومنشم برای خودتون بردارید.
سلام. من کاری به حرف های دوستان ندارم. فقط تجربه ی شخصیمو میگم. 4 سال پیش پولمو دادم خونه وام دار گرفتم دادم دست مستاجر. یک ماه پیش فروختم.وقتی اومدم حساب کتاب کردم با جمع حساب سود وام هایی که دادم و کرایه مستاجر دیدم 13 میلیون هم نسبت به سودی که بانک میداد ضرر دادم، چقدر هم خون دل خوردم و پول محضر و مالیات و هزار دنگ و فنگ دیگه. ای کاش همون موقع پولمو میزاشتم بانک.نقل قول:
در مورد درآمد کامیون هم شماره اون کسی که میگی 24 میلیون درماه درمیاره رو به ما بده ببینیم چجوریا کار میکنه؟ جالبه که میتونه ارمنستان به ترکیه هم بار میزنه. نشنیده بودم اینو.خیلی ها هم ترکیه ایران رو یه سر خالی میرند.بخاطر خواب و کرایش که نمیصرفه. آقا جان اطلاعات غلط نده به مردم. پدر بنده که فقط ماهی دوبار میاد خونه 70 درصد درآمد پدر دوست شما رو نداره.پدر من گرجستان میره واسه برگشتش همیه خالی میاد. کرایه برگشت از گرجستان 300 دلار هستش اونم چقدر باید بخوابی اونجا. اینم بگم پدرم ماشینشو میخواد بزاره واسه فروش میخواد بره تو کار ساخت و ساز میگه دیگه وضع بار مناسب نیست.نقل قول:
در مورد در آمد راننده همين وبس بگم كه پدر خودم به شخصه از رامسر گل ميزنه از اصفهان سنگ ميزنه از تهران سنگ ميزنه تا ارمنستان 2500 دلار!
يكي در ميون خالي برميگرده!ماهي 2 تا سرويس ميره!پدرم پيره شبا 10 ميخوابه صبح ها هم 8 بلند ميشه ظهر ها هم 3ساعت ميخوابه!
با يكي در ميون خالي اومدنش ماهي 6000 دلار ميشه!ديگه حالا باور داريد كه داريد ،نداريد هم كه به خودتون مربوط ميشه!
ماشينمون هم بتركنه ماهي 5 خرجش باشه!
اون عزيزي كه گفتن 19 ميليون سود خالص ميده بانك!
2 سال ديگه 700 ميليون شمارو 900 ميليون ميخرن؟؟ولي اف هاش 700 ميليوني رو دو سال ديگه 900 ميليون ميخرن!
همونطوري كه اف هاشي كه 2 سال پيش 380 خريداري شده الان580 ميخرن!
روز به روز ارزش ريالي ما داره كم ميشه پس خوابيدن پول ضرره!ميخواييد با حقايق ثابت كنم.
ما سال 90 يه پژو مدل پايين خريديم 7300 الان سال 93 هست و الان اون پژو شده 13 ميليون!تقريبا 5700 سود!كدوم بانكي همچين سودي ميده!
اين رو هر كاسبي بگي خودش ميگيره!طرف تو بازار 10 ميليون مياد دستش جنس ميخره!
بعد يكي از عزيزان گفتند 6 ماه!بحث ما 6 ماه نيست بحث رو 3 4 ساله!
ايشون يه رقمي گفتن!حالا شما دنبال حواشي نباشيد!نقل قول:
ولي اون مثال پژو مدل پايين رو در نظر بگيريد!من سال 90 يه پژو خريدم 7300 الان شده 13!!!
90 اف هاش بود 250 الان همون رو 450 يا بيشتر ميخرن!اين يعني افت ارزش پول!
داداش ارمنستان به تركيه پوست ميزنه برا چرم سازي!بازم بگم چي ميزنه آهن قراضه ميزنه!نقل قول:
من بابام ارمنستان تا تهران از هر 10 با 2 بار خالي مياد ولي تو حساب كتابا ديدي همش رو خالي زدم كه حرفتون درست در بياد!
داداش 300 دلار ميشه 900 هزار تومن!اين چه رقم داغونيه!پول گازوئيلش ميشه؟؟نگو اين حرفو آقا!لاستيك جفتي 5 تومنه!يه باك فول بزني بايد 300 هزار پياده بشي!عمرا اين رقم باشه!
يه سر بزن شهرك كاميون يه سر بزن نمايندگي هاي سايپا ديزل ببين چقدر ملت دارن ميخرن!چقدرا هستن دو تا ماشينشون رو دارن 3 تا ميكنن!
سيستم كاري پدر شمارو نميدونم ولي با اين قيمتا بله به صرفه نيست!ولي باباي من داره با اين در آمد كار ميكنه!
جواب این سوال رو کسی نمیدونه ؟نقل قول:
درود. داداش شما گواهینامه چی داری الان؟ برا پایه یک بله درسته باید 25 سال سن داشته باشی بعلاوه داشتن گواهینامه پایه دوم قدیم یا ب2 جدید که دو سال ازش گذشته باشه.( ضمنا دیگه الان با قانون جدید دیگه خبری از ب1 و ب2 و.... نیست اول پایه سه بعد دو بعد یک)نقل قول:
سلام
دوستان این چقدر میارزید؟ البت من دیر آگهیشو دیدم
شناسه آگهی: 330811 نوع آگهی: مزایده عنوان آگهی: مزایده تهیه و ارسال اسناد: شرکت پارس نماد داده ها- تلفن 2 الی 88349671-021 مزایده گزار: شرکت حمل و نقل جهاد نصر شماره آگهی: شماره 3-93 خلاصه: مزایده , فروش یک دستگاه کامیون کشنده بنز , شرکت حمل و نقل جهاد نصر شرح آگهی: شرکت حمل و نقل جهاد نصر در نظر دارد یک دستگاه کامیون کشنده بنز (آکتروس 1844) مدل 1385 مازاد خود را از طریق مزایده عمومی به فروش برساند. از متقاضیان درخواست میگردد جهت خرید اوراق و بازدید از تاریخ 93.2.18 الی 93.2.21 به آدرس : تهران ، کیلومتر 12 جاده مخصومص کرج مراجعه فرمایند.
کمیسیون معاملات
9-44901908آدرس: تهران، تهران ، کیلومتر 12 جاده مخصومص کرج منبع: همشهری 18/2/93 تاریخ آگهی: 1393/02/18 - Thursday, May 08, 2014 تاریخ شروع: 1393/02/18
تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود
سلام به همه دوستان،نظرتون درباره اوتوبوس های 0457 چیه؟قیمتشون چطوریاس؟بدرد مسافرت میخوره؟یعنی میشه باهاشون به جاده زد؟
این اتوبوس ها از نظر فنی ماشین های خوبی هستن ولی از نظر راحتی برای مسافر تجربه خودم خوب نبوده.نقل قول:
سلام به همه دوستان،نظرتون درباره اوتوبوس های 0457 چیه؟قیمتشون چطوریاس؟بدرد مسافرت میخوره؟یعنی میشه باهاشون به جاده زد؟
شما قصد کار کردن داری؟
برای کار نمیخام،راستش اگه خدا قبول کنه میخام داخلش درست کنم برای مسافرت و این بحثا :n05:
انقدر پول بند ماشین کردن صرفا برای مسافرت؟نقل قول:
برای کار نمیخام،راستش اگه خدا قبول کنه میخام داخلش درست کنم برای مسافرت و این بحثا
اینکار یه مقدار منطقی نیست
در کل از نظر فنی میتونم بگم خیلی خوبه.
سلام
از اساتید چندتا سوال داشتم
جریان این اعدادی که بغل در راننده اسکانیا و ولوو مینویسه چیه ؟ مثلا 420 . 450 . 460 و حتی دیروز تو جاده نایین 610 هم دیدم ( یه ولوو سبز رنگ بود )
تا حالا ولوو NH12 ندیده بودم. دماعه دار بود و دقیقا عین این خارجیا بود. قدرتشون از ولووهای معمولی بیشتره یا کمتر ؟
اتفاقا دیروز تو این راهی که میومدم سه تا محموله ترافیکی هم بود.
دو موردش اون کمرشکن مستقیما به کشنده وصل نبود. من از کنارشون سبقت گرفتم جلوشون مثه ولوو FH12 بود ولی ته خودشونم یه نیمچه کانتینر بود. درواقع اون کمرشکن از طریق قلاب به انتهای این کشنده وصل شده بود.
قضیه اینا چیه ؟
سلام
سه مدل اسکانیا داریم P , G و R
اون اعداد کنار این حروف قدرت موتور به اسب بخاره
مثلا R420 یعنی 420 اسب بخار قدرت ماشینه
در مورد ولوو هم همینطور
مدل های مختلفی مثل FH , FM و... داریم و اون عدد هم قدرت موتوره
اون چیزی که مستقیما به کشنده وصل نبوده ، تارخ و یا بوژی بوده
پشت کشنده یا همون بوژی کش یه معمولا یه کانتینر هست برای استراحت راننده ، چون اینا محدودیت زمانی برای تردد دارن و نیاز به جایی برای استراحت در زمان محدودیت دارن
سلام
هزینه حمل 100 راس گوسفند از تبریز تا تهران چقد میشه؟
با یه ماشین میشه آورد یا با دوتا باید بیاد؟
با چه ماشینی میشه آورد؟
چن ساعت راهه؟
کلا چجوری باید ماشین بگیرم و هزینه چجوری محاسبه میشه؟
ممنون
سلام به همه دوستان
این قیمتایی که اینجا بعضیا گفتن آیا واقعا درسته؟
آخه یکی از بچه ها یه fh440 مدل 87 شرکت نفتی با تانکش خریده 350 تومن
با قیمتایی که اینجا گفته شده اصلا مطابقت نداره
هر سال اداره پایانه های باربری مبلغی رو به عنوان کرایه تعیین میکنه تعیین کردن و روند محاسبه رو نمیدونمنقل قول:
برای دونستن مبلغ کرایه از راننده ها بپرسید بهتون میگن
اول این که ماشین های شرکت نفتی یه قانون های خاصی داره مثلا یه ماشین میخری حالا چون شرکت نفت اونها رو تحویل داده باید چند سالی رو جز تانک چیزی نبنده و یه همچین چیزایی حالا چقدر روی قیمت ها تاثیر داره نمیدونم ولی بی تاثیر نیستنقل قول:
البته اکثر ماشین های شرکت نفت تحویل میده سفت کوتاه هستش و ماشین های بازاری سقف بلند این اپشن خیلی روی قیمت تاثیر داره
مگه چه قیمتای گفتند ؟؟نقل قول:
سلام به همه دوستان
این قیمتایی که اینجا بعضیا گفتن آیا واقعا درسته؟
آخه یکی از بچه ها یه fh440 مدل 87 شرکت نفتی با تانکش خریده 350 تومن
با قیمتایی که اینجا گفته شده اصلا مطابقت نداره
fh مدل 84 فکر نکنم بیشتر از اینا باشه بعد من شنیدم بهتر هستند ریتار 5 حالت دارند البته فقط شنیدم ندیدم :n13:
قرارداد اولیه شرکتش تموم شده و آزاده که هرچیزی ببنده
یکی میگفت 480 مدل 91 700 تومن معامله شده
تو نت هم چرخی میزدم دیدم یکی 420 مدل 83 رو با تانک زده 450 تومن و قیمتایی ک تو نت دیدم همه تو همین مایه ها بودن
عزیز چرا غیر مستقیم میگی!اسم ببر:n02:نقل قول:
من عموم تو شهرک کامیون نمایشگاه داره نمایشگاه شادمهر!
اف هاش 480 تک صفر 712 معامله شده!مدلش رو هم 92 گفته بودم!
سلام بچه ها کسی میتونه مدل این coach رو تشخیص بده؟ تازه پیداش کردم:n06:غولی بود! دو دیفرانسیل هم بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود قیمت رو هم نمیدونین؟نقل قول:
میخوام یه برآورد قیمت کنم از همه چی بعد برم دنبالش
دوستان خودم بعد از کنکاش و سرچ اسم و مدل ماشینو پیدا کردم! بار اول که دیدمش خیلی شبیه کامیون های شورلت به نظر اومد ولی شورلت همچین مدلی نداشت حدس بعدی اینترنشنال بود که سرچ کردم و مدلشو یافتم! اینترنشنال لود استار 1968
فکر کنم تو خود آمریکا هم کمیاب باشه چون عکس از انواع کاربری های این ماشین هست مثل اتوبوس و کامیون و آتش نشانی و . . . ولی کاروان نیست. احتمال ایرانی بودن اتاق عقب هم صفر درصد میدونم چون خیلی حرفه ای بود هم داخلش هم بیرونش
میشه همچین ماشینی رو بازسازی کرد ؟
فک نکنم بتونی قطعاتشو گیر بیاری اونم با این تحریما :n07:نقل قول:
دوستان خودم بعد از کنکاش و سرچ اسم و مدل ماشینو پیدا کردم! بار اول که دیدمش خیلی شبیه کامیون های شورلت به نظر اومد ولی شورلت همچین مدلی نداشت حدس بعدی اینترنشنال بود که سرچ کردم و مدلشو یافتم! اینترنشنال لود استار 1968
فکر کنم تو خود آمریکا هم کمیاب باشه چون عکس از انواع کاربری های این ماشین هست مثل اتوبوس و کامیون و آتش نشانی و . . . ولی کاروان نیست. احتمال ایرانی بودن اتاق عقب هم صفر درصد میدونم چون خیلی حرفه ای بود هم داخلش هم بیرونش
میشه همچین ماشینی رو بازسازی کرد ؟
اما خدایی خیلی خوشگل :n18:
نه اینو باید از داخلی کارها بپرسید خصوصا کسایی که تو اون منطقه کار میکنننقل قول:
تحریم ها که اثری نداره تو گیر اوردن قطعات ولی تو گرونی صد در صد تأثیر داشته! پول داشته باشی تحریم هم مانع کار نمیشه:n02: به نظرم مهم لوازم فنی هست چون لوازم تزئینی خاصی نداره که نشه گیر اورد چراغ و آینه و این چیز ها هم از ماشین های مخنلف میشه به عاریه گرفت مثلأ فکر کنم چراغ و آینه های بلیزر 77 به این کامیون بخوره!نقل قول:
ولی لوازم فنی مهمه که مطمئنأ هیچیش گیر نمیاد! مگر اینکه موتور گیربکس ماشین های دیگه رو خوروند بهش! حالا موتور و گیربکس چه ماشینی یک مسئله هست و اینکه موتور جدید قدرت حرکت دادن این شاسی و اتاق رو داشته باشه یک مسئله دیگه! چون موتور های ماک فکر نکنم تو کاپوتش جا بشه
عکس های دیگه :
روی عقب و جلوی کاروان واژه medicoach حک شده که به نظرم یا یک شرکت بوده که کارش ساخت کاروان روی ماشینهای بقیه کمپانی ها بوده یا اینکه اصلأ این واژه مخفف media باشه و ماشین متعلق به تلویزیون بوده چون همونطور که تو پست قبلی اشاره کردم لوداستار کاربری کاروان نداشته احتمالأ این ماشین یک گونه خاص باشه!
ممنون قشنگ شده خسته نباشید
فولکس تمام سهام اسکانیا رو خرید...
نمیدونم چند خریداری شده ولی آخرین پیشنهادش 9 میلیارد دلار بوده..
ایول چقدر زیادن !برای کجا هستن اینا؟
کشنده یا کمپرسی ندیدید؟؟