با سلام.اگه شما بعد از هر دفعه نصب يا آبديت پچ رو داخل پوشه نرم افزار كپي كنيد و اجرا كنيد هيچ موقع با مشكل برنمي خوريد.من خودم چند ساله از idm استفاده مي كنم.هيچ وقت خطا نداده.نقل قول:
با سلام.اگه شما بعد از هر دفعه نصب يا آبديت پچ رو داخل پوشه نرم افزار كپي كنيد و اجرا كنيد هيچ موقع با مشكل برنمي خوريد.من خودم چند ساله از idm استفاده مي كنم.هيچ وقت خطا نداده.نقل قول:
با سریال نامبر دارین برای دانلود.؟..من با این پچ ها مشکل دارم..هر دفعه ویندوزم باهاشون به مشکل بر خورده
دوستان چطوری میشه تو IDM دانلودها رو طوری کنیم که پشت سر هم دانلود شه.به طور وتضحتر بگم مثلا 5 تا فایل داریم از 1 تا 5.اول شروع کنه به دانلود 1 بعد که تمام شد بره سراغ 2 و بعد 3 و و الی آخر.من نمیخوام همزمان 5 تا باهم دانلود شه.هرکاری کردم نشد.اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
شما اول همه فایل ها را میزنید داخل دانلود منیجر بعد سمت چپ روی (علامت +) فولدر queues میزنید و روی start main download queue کلیک راست می کنید و گزینه edit queue را میزنید و پس از اون تو صفحه ای که باز میشه بالای صفحه می زنید download 1 files at queue at the same time (حتما عدد 1 را بزنید) و دکمه apply و close را بزنید.نقل قول:
حالا تو صفحه اصلی IDM دکمه start main download queue را میزنید تا دانلودهاتون شروع به کار بکنند و یکی یکی دانلود بشن.
سلام
من نمیدونم چرا وقتی تعداد کانکشن ها را روی 16 میزارم هیچوقت با 16 تا کانکشن دانلود نمیشه و حداکثر یک فایل را با 9 تا کانکشن دانلود می کنه!
روی سرورهای مختلفی هم چک کردم ولی همیشه همینجوری بوده برام
و وقتی هم همزمان چند تا فایل را با هم دانلود می کنم همه را با 8 تا کانکشن دانلود می کنه و بیشتر نمیشه!
کسی می دونه مشکل چیه؟
سلام
دوستانی که در ویندوز 7 x64 از idm استفاده میکنند، ممکنه مشکل Integration براشون پیش بیاد
یعنی مثلا opera با idm هماهنگ نشه و با کلیک روی لینکها در مرورگر اپرا ، لینکها اتوماتیک در IDM شروع به دانلود نکن
و وقتی میخواین در آپشن تیک گزینه Integration و سپس Opera رو بذارین خطا میده و مانع میشه
راه حلش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
فایل رو دانلود و نصب کنین و سیستم رو حتما ریستارت کنین و حالشو ببرین:46:
نقل قول:
کرک نرم افزار بیشترین مشکلات رو برای نرم افزار پدید میاره
باید از کرک های معتبر و سالم استفاده کرد
سلام دوستان.من میخوام با اینترنت دانلود منیجر یه فایل رو دانلود کنم وقیتی روی لینک دانلود کلیک می کنم در زمان دانلود errorایی که عکش رو در زیر قرار دادم رو میده.کلافم کرده:19:
کد:http://img4up.com/up2/23030673982370513933.jpg
فایل شما بیشتر از 5 گیگه. ببینید به این اندازه فضای خالی در مسیری که داده اید دارید؟ مثلاً رو درایو C که معمولاً پوشه دانلود همون جا است.نقل قول:
نه ندارم,ولی وقتی مسیره ذخیره فایل رو که عوض می کنم بازم errorمیده.نقل قول:
کسی نیست کمک کنه ؟؟؟نقل قول:
ببینید این کاریه که من میکنم. درایو Cبا اینکه 50 گیگ حجم گذاشتم براش، ولی هیچ چیز را آنجا ذخیره نمیکنم. یعنی اون درایو را مثل قرنطینه گمرک میدونم.نقل قول:
هرچی که دانلودش تموم بشه و دفاع سیستم اخطار نده، میبرمش تو یه درایو دیگه که همه چیز را آنجا به تفکیک نگهداری میکنم در پوشه های جداگانه: موسیقی، فیلم، عکس، نرم افزار، کتاب و...
توصیه میکنم شما هم اندوخته های وب را منتقل کنی روی یه درایو دیگه و دانلودت را روی همون C بگیری. بعد هر جا خواستی منتقل کن. C را خالی کن!
سلام من به فایلو گذاشته بودم برا دانلود با idm
بعد stop کردم
حالا که دوباره resume می کنم این ارورو میده چی کار باید بکنم؟
با و-ی-P-N تست کنید لطفا
فایروالت داره بلاکش میکنه
به دانلود منیجرتون از فایروال اجازه بدید
سلام دوستان.
چرا idm فایل هایی رو که براش تو صف دانلود مرتب کردیم رو نا مرتب دانلود میکنه
به طور مثال بعد از دانلود پارت 5 به سراغ پارت 7 برای دانلود میره. (از اخرین ورژن استفاده میکنم کرک شده)
با سپاس
سلامنقل قول:
ترتیبی که دانلود میشه توی مسیر زیر مشخص میشه:
Scheduler> Files in the queue
اگر اونجا به ترتیب بودن، احتمال داره که موقع دانلود لینک یکیش خراب شده باشه که خود به خود میره ته لیست
در همون مسیر که اشاره کردید مرتب کردم لینک ها همه سالمن.نقل قول:
ولی ترتیب رعایت نمیشه.
سلام دوستان. من یه سری مشکل با دانلود منیجر دارم که اگه از حالت معمولی خارج باشه باهاش نمیتونم دان کنم!! توی یه سری از لینکها وقتی روش کلیک راست میکنم خودش لینک دانلودو کپی میکنه در برنامه و روی اون که اوکی میکنم میره تو پنجره دانلود منیجر و بعد استارت میکنم و شروع به دان میکنه. خوب تا اینجا حله! ولی بعضی از لینکها که وارد یه صفحه ای دیگه میشه و مثلا بعد از 20 ثانیه شروع به دان میکنه، اینارو نمیدونم چه جوری تو برنامه بدم؟؟؟؟؟؟؟!!!!! البته منظورم به این آپلود سنترهایی که پولی و رایگان دارن نیست!
مثلا این لینک که میذارم. نمیدونم چه طور تو برنامه بدم؟؟؟
میزنه بعد از 20 ثانیه دانلود شروع میشه. باید چه کار کنم؟؟ ممنون از شما
سلام ، واقعا خسته نباشید:
من دانلود منیجر رو از همین سایت دانلود کردم .وآدرس دقیق فایل ها رو که می خوام دانلود کنم رو به نرم افزار اضافه کردم و زمان بندی هم کردم .حالا میخوام ببینم میشه سیستم در زمان شروع دانلود روشن بشه و بعد از این که دانلود تموم شد دوباره خاموش بشه؟ اگر این کار ممکنه لطف کنید وراهنماییم کنید . ممنون و با سپاس فراوان.
salam
chejuri bayad crack kona k dige in safhe baram nayad???
tu un sitewww.sibdownload.com ham raftam dl kardam idmo
سلامنقل قول:
برای روشن شدن خودکار از برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید استفاده کنین و برای خاموش شدن هم میتونین از خود IDM استفاده کنین اما اگر میخواین برای بار دوم هم خود به خود روشن شه باید از همون برنامه برای خاموش شدن (Hibernate) بار اول استفاده کنین.
سلامنقل قول:
برای من مستقیم با خود IDM اومد برا دانلود
شما Integrate کرذدین؟ تیک گزینه Use advanced browser integration رو از مسیر Options>General بزنین
سلام ممنون. بله این کارو الان کردم و ریبوت کردم و همه مرورگرا رو تیک زد. قبلا فقط یکی بود. خوب این مشکلم حل شد. متشکرم.نقل قول:
اما نمیدونم این فایها با انتی ویروس خود سیستم چک میشه موقع دانلود ؟ یا چون تو یه نرم افزار فرعی برا دان میره ممکنه مشکل ایجاد کنه!! آخه هر بار که دان تموم میشه نود 32 من میپره بالا. با اینکه پیغام ویروس هم نمیده! و قبلش بسته هست ولی صفحه اصلی اون خودش باز میشه. دلیلش چیه؟؟!!
از مسیر Option> Downloads> Virus checking میتونین آنتی ویروس رو بشناسونیننقل قول:
ببینین نود وارد شده؟
idm رو چجوری به فایرفاکس بیارم ؟ جوری که مثلا یه لینکی خواستم دانلود کنم تو فایرفاکس راست کلیک کردم رو لینک کپی کنه به idm
copy clipboard رو نمیگم
من با bitcomet دانلود میکنم ، خودش addon واسه فایرفاکس داره که اینکارو میکنه
میگم میشه به دانلود منیجر دو تا لینک داد بعد گفت اگه اون لینک کار نکرد لینک بعدی رو چک کن. مثلا یه فایل هست براش دو تا لینک مستقیم بزاریم؟
سلام
وقتی شما دانلود منیجر را روی یک کار بگذارید، مدتی روی لینک اول تلاش میکنه و وقتی نتیجه منداشت، میره سراغ لینک دوم.
ولی مشکل اینه که اگر نتیجه داد و فایل را کامل گرفت، بازهم میره سراغ لینک دوم!
یه فکری زد به سرم :)
اول باید حجم دقیق فایلی که میخوایم دانلود کنیم رو بدونیم.
فرض کن دو تا لینک برای یک فایل داریم و حجم فایل ما 1 گیگ هستش،
ما باید روی اون صف Download limit با حجم یک گیگ تعریف کنیم، اونوقت اگه لینک اول
سالم بود که یک گیگ رو میگیره و دیگه اگه هم بره سراغ لینک دوم Download limit اجازه نمیده.
، اگه هم لینک اول سالم نبود میره سراغ لینک دوم و باز یک گیگ رو میگیره.
حالا مسئله ای هست که اگه تعداد فایلهای داخل صف زیاد بود چی میشه، باید حجم تک تکشون رو
محاسبه کنیم !!
نظرتون چیه ؟
خوب تو اُربیت که که من دارم، Download limit سرعت را محدود میکنه؛ نه حجم دریافتی را.
آهان.. توی IDM یکی Download limit هستش ، یکی هم در ورژنهای اخیر Speed limit رو اضافه کردن.
برای تورنت هم Tixati دارم.
سلام داشتم باIDMدانلود میکردم یه بار برنامه رو بستم دوباره باز کردم زدم روی گزینه ادامه این ارور رو داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از چیه؟ دیگه هم دانلود نمی کنه!
سلام
میگه کامپیوتر مقصد، درخواست اتصال را رد کرد. علتش هم یا اینه که سرویسش غیرفعاله یا شما یه فایروال دارید که IDM را بلوکه میکنه. اگر فایروال دارید، مطمئن شوید که در تنظیماتش به IDM اجازه دانلود از اینترنت را میده.
تنظیمات فایروال رو چک کردم مشکلی نداشت
پس شاید از این لینکهایی بوده که زود باطل میشوند و باید دوباره بگیری.
دوباره هم میگیرم بازم همین ارورو میده
احیانا اون سروری که میخوای ازش دانلود کنی کشورمون رو تحـــریم کرده ، یکبار این لینک رو با استفاده از ساکـــــــس دانلود کن ببین چی میشه.
سایت ایرانیه اول هم دانلود میکردش اما یه مرتبه اینطور شد دیگه هیچی از اون سایت دانلود نمیکنه
لینک رو به یک نفر دیگه هم بده تا اونم امتحان کنه، اگه سایت ایرانیه که ممکنه فعلا Down باشه و نشه دانلود کرد از سرورش.