با چه برنامه ای میتونم فایل های word آفیس 2007 رو به PDF فارسی تبدیل کنم؟
فایلم فارسی هست و میخوام برنامه ای باشه که فارسی رو ساپورت کنه
Printable View
با چه برنامه ای میتونم فایل های word آفیس 2007 رو به PDF فارسی تبدیل کنم؟
فایلم فارسی هست و میخوام برنامه ای باشه که فارسی رو ساپورت کنه
سلامنقل قول:
جوابتون رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دريافت كنيد
سلام عزيز جاننقل قول:
خوب پس احتمال اين ميره كه در خود سند پيش فرض ورد كدي ذخيره شده باشه
شما ورد را باز كن و ALT+F11 رو بزن
حالا از سمت چپ و مطابق شكل زير ببين در زيرمجموعه New macro و this document وقتي روش دابل كليك ميكني كدي نوشته شده يا نه ؟
توی Page Setup گزینه 2pages per sheet کارش چیه؟..صفحه رو به دو قسمت تقسیم میکنه؟.
تقريبا هموني هست كه گفتينقل قول:
يعني مثلا يه كاغذ A4 رو به دو تا A5 تبديل ميكنه كه هنگام پرينت هم اين دو كنار هم ميفتن
اصلا وقتی ALT+F11 رو می زنم همون پیغام می یاد!نقل قول:
سلام علي جاننقل قول:
شما اين فايل ضميمه رو بگير و بعد از اكستراكت كردنش اونو توي مسير زير كپي كن و بعد ورد را باز كن ببين بازم مشكلي داري
مسير:
C:\Documents and Settings\Your Account Name\Application Data\Microsoft\Templates
موفق باشي
سلام فایده نداشت دوست مننقل قول:
یک نکته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن پوزش می طلبم از گرفتن وقتتون...
سلامنقل قول:
كامل متوجه نشدم كه از نكته چي ميخواي بگي
ولي پاك كردن اون فايلهايي كه به اسم Normal هست توي اون قسمت ايرادي رو بوجود نمياره
ميتوني هر دوش رو پاك كني
البته ميشه جايي هم نگهداري كرد كه اگه خواستي برگردوني
به نظر من يه بار هر دو را پاك كن و ببين مشكلت حل ميشه
موفق باشي
سلام مشکل من اینه که بعضی از فونتها مثل یاقوت یا آندلس حرف ی رو جدا مینویسه مثلا: می ز ......... چه جوری حلش کنم؟
سلام من آفیس 2007 دارم و هر کاری میکنم نمیتونم اندازه پیش فرض صفحه رو روی A4 تنظیم کنم.همش میره روی letter
چی کار کنم؟ ممنون
یعنی هر بار بعد از خروج از Word و ورود دوباره صفحه رفته Letter
بعد از اینکه روی سایز کلیک کردی و یک منو باز شد به جای کلیک بر روی A4 روی گزینه آخر یعنی More Paper Sizes کلیک کنید تا کادر Page Setup باز بشه که سربرگ دومش یعنی Paper هم باز است از قسمت Paper Size گزینه A4 رو انتخاب کنید و بر روی دکمه Default کلیک کنید پیغامی ظاهر میشه که بر روی دکمه Yes کلیک کنید.
سلام تاثیر نداشت.علامت تعجب برای چیه؟و پسوند فایلی که شما زحمت کشیدین متافت بود به خاطر ورژنه آفیس هست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شما از چه ورژنی استفاده میکنی
دوستان من هميشه يه چيزي ذهنم را مشغول مي كره اينه كه چرا بغضي از وقت ها، وفتي يه چيزي را مثلا از روي صفحات وب يا هر فايلي كپي مي كني هنگام paste كردن دو حالت اتفاق مي افته:
1- دقيقا همون طوري كه هست كپي ميشه
2- تمام تنظيماتش به صورت پيش فرض بر مي گرده.(رنگ:سياه- فونت :XXX - اندازه: 12 و...)
واين كه جملاتي مثل جمله بالا كه bold شده بعد از كپي شدن به اين صورت در مي آيد:
و همچنين چيزهايي مثل قاب يا همين فضايي كه به رنگي ديگر و به عنوان نقل قول هست ، گاهي كپي ميشن و گاهي نميشننقل قول:
كردن دو حالت اتفاق مي افته paste هر فايلي كپي مي كني هنگام
سلام
ممنون بابت جوابتان.
یه سوال دیگه:
چرا در ورد 2007 اندازه صفحه ها گاهی به اینچ محاسبه میشود و گاهی هم به میلیمتر. و معیار ثابتی ندارد؟
چون من یه پرینتر جوهر افشان دارم و این نوع پرینتر ها با کادر مشکل دارن و 7 میلیمتر از صفحه را سفید میگزارند.اما من موقع کم کردن دستی اندازه صفحه باید به اینچ محاسبه کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید از کجا میتونم اندازه صفحه ها رو به میلیمتر تغییر بدم.
در MultiplePages تویPage Setup گزینه Book fold و Revers book fold کارشون چیه؟
چرا وقتی این دو تا گزینه رو انتخاب میکنی تنظیمات Landscape میشه و نمیشه Portrait رو انتخاب کنیم؟
و قسمت پایینش که میشگهSheets per booklet برای چیه؟
ممنونمیشم کاملتوضیح بدیدچون خیلی ذهنموم شغول کرده
دوستان سلام
گزینه permision چکاری را انجام می ده همینطور کار گزینه versions چیه ؟
دوستان سلام
کسی می دونه گزینه های bokmark و markup چکاری انجام می دن ؟
سلام
من از Microsoft Office Word 2003 استفاده می کنم.
و برای اینکه نرم افزار بصورت فارسی باشه از سایت مایکروسافت وصله مربوطه رو دانلود کردم. (LIP.EXE)
ولی هیچ تغییری در برنامه بوجود نیامد !
و به همون صورت انگلیسی هست.
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.
سلام..3تا سوال داشتم:
1. چه جوری میشه نیم فاصله گذاشت؟ مثلا " می شود" فاصله اش خیلی زیاده :41:
2. وقتی کیبورد رو حالت فارسیه، بازم اعداد انگلیسیه!..چه جوری میشه اعداد فارسی بشه؟ :46:
3. چجوری فهرست بسازم؟
ممنون :10:
به تصویر زیر نگاه کن کمکت می کنهنقل قول:
سلام
من از Microsoft Office Word 2003 استفاده می کنم.
و برای اینکه نرم افزار بصورت فارسی باشه از سایت مایکروسافت وصله مربوطه رو دانلود کردم. (LIP.EXE)
ولی هیچ تغییری در برنامه بوجود نیامد !
و به همون صورت انگلیسی هست.
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.
کد:http://emamifard.persiangig.com/image/untitled.GIF
من با نرم افزار فینال که برای نت نویسیه کارمیکنم
چه جوری میشه این نرم افزار روفرستاد توورد به صورتی که بهمنریزه..قابلیت Ocrچیه..باید ازون چه جوری استفاده کنم؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی .
امــا ...
مشکل حل نشد و نرم افزار Errorهای زیر رو داد:
&
سلامنقل قول:
کسی نبود منو راهنمایی کنه؟؟؟
ممنون.
شما براي رفع اين مشكل ميتوني از يكي از دو نرم افزار زير استفاده كنينقل قول:
شما وقتي پيست ميكني ابتدا كنترل و شيفت راست رو بزن تا متن راست به چپ نوشته بشه و بعد هم CTRL+R رو بزن تا متن راست چين بشهنقل قول:
همچنين گزينه هايي در هنگام پيست در دكمه Paste Option موجود هست كه ميتوني با انتخاب اونا بگي كه فرمت مبدا استفاده بشه يا مقصد
تنظيمات مربوط به واحد اندازه گيري در ورد 2007 از اين مسير قابل انجامهنقل قول:
word Option --> Advanced Tab --> Display --> show measurement in unit of
اين گزينه ها برا اينه كه شما در يك كاغذ مثلا A4 بصورت دفترچه اي يا كتابي بعد بتوني پرينت بگيرينقل قول:
يعني در هنگام پرينت صفحاتي كه چاپ ميشن بعد از اينكه براي چاپ رفتن براحتي چاپ بشن و نياز نباشه كه بصورت دستي صفحات پشت سر هم قرار بگيره
مثلا شما يه كتاب چهار صفحه اي رو در نظر بگير
اگه بصورت گفته شده تنظيم بشه صفحات 2 و 3 روبروي هم چاپ ميشن و صفحات 1 و 4 روبروي هم
مورد اول براي تعيين سطح دسترسي هاست كه به نظر مياد نياز به تاييد اعتبار نامه از سوي مايكروسافت داشته باشهنقل قول:
و مورد دوم هم براي ذخيره سازي نسخه هاي مختلف يه سند هست
مثلا شما يه موردي را تايپ ميكني و تااينجا رو تحت نسخه شماره يك نگه ميداري
و بعد مواردي رو اضافه ميكني كه موارد اضافه شده همراه با قبلي رو ميشه به عنوان نسخه شماره دو نگهداري كرد
و به همين ترتيب ...
حالا اگه نياز بشه كه نسخه هاي اوليه يا ... مورد استفاده قرار بگيره بدون اضافات براحتي در دسترس هست
البته موارد كاربردي ديگه اي هم ميتونه داشته باشه
نقل قول:
من خودم با بوكمارك كار كردم
براي نشانه گذاري متن به نامهاي مختلف هست كه بعد ارجاع به اون خيلي راحت انجام ميشه
ولي مارك آپ رو نه
نقل قول:
1- پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز جستجو فراموش نشه
باتشكر ...نقل قول:
اين دكمه paste option كجا هست؟ منظورم در office 2007
ممنون از راهنمایی شما اگه ممکنه در مورد بوکمارک که کار کردید یه کم بیشتر توضیح بدیدنقل قول:
من خودم با بوكمارك كار كردم
براي نشانه گذاري متن به نامهاي مختلف هست كه بعد ارجاع به اون خيلي راحت انجام ميشه
ولي مارك آپ رو نه
دوست عزیز شما فولدری که از توش آفیس را نصب کردید را از روی دسکتاپ حذف کردید باید دوباره اونو روی دسکتاپ کپی کنید تا مشکلتون حل بشهنقل قول:
سلام
دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی .
امــا ...
مشکل حل نشد و نرم افزار Errorهای زیر رو داد:
من که متوجه نشدم خیلی پس این دو تا باهم چه فرقی دارن..نقل قول:
اون قسمت پایینش برای چیه که یه سری اعداد ااخلشه؟
چرا Portrait رو نمیشه انتخاب کردتو این حالت؟
ببخشید البته ها ..ممنون میشیم یه خورده کامل تر توضیح بدید
اين دكمه كوچيك همونجايي كه پيست انجام ميشه ظاهر ميشه عزيزنقل قول:
ما اگر بخواهیم یه چیزی رو که تو اندازه A4 نوشتیم موقع پرینت گرفتن جوری بشه که تو هر صفحه A4 چهار قسمت ازش قرار بگیره بایدچیکار کنیم؟
براي اينكار هنگام پرينت بايد از كادر پرينت گزينه 4Page رو از قسمت page per sheet انتخاب كردنقل قول: