چند گرفتين ؟؟نقل قول:
مشکل اصلی هم کیفیت کم جلو داشبوردش هست.. که البته نصبت به ماشینهای دیگه خیلی پایین هست..ولی نصبت به صبا چندان هم پایین نیست..
بيشتر توضيح ميدين ؟
چند گرفتين ؟؟نقل قول:
مشکل اصلی هم کیفیت کم جلو داشبوردش هست.. که البته نصبت به ماشینهای دیگه خیلی پایین هست..ولی نصبت به صبا چندان هم پایین نیست..
بيشتر توضيح ميدين ؟
نقل قول:
كيا سراتو ازش عكس داريد ؟؟ چند هست ؟
زيبايي و كلاس ماشين و خدمات پس از فروش ،.... والا من چيزه خاصي مدنظرم نيست اگه بايد به چيزه خاصي دقت كنم لطفا" شما بگيد
به نظر خودم مزدا 323 ،ورنا زياد با 206 خودم فرقي ندارن
ماكسيما با حدود 24 - 25 ميشه چه مدلي گرفت ؟
البته ما با یک شرایط خاصی گرفتیم که فکر کنم 7.800 تومنی بشه..
جلو داشبورد رو خیلی خوب طراحی کردن ولی کیفیت موادی که به کار بردن اصلا جالب نیست و یک جورایی می شه گفت از پلاستیک خشک ساده استفاده کردن .. که اصلا برای همچین ماشینی جالب نیست..
کلا یکمی هم ماشین صدا میده که فکر کنم بخاطر همین جلو داشبورد باشه که خوب رویه هم سوارش نکردن..
فرمان هم که خیلی خشک هست .. البته فکر کنم چون ماشین نوع هست اینجوریه..
شاید من یکمی توقعم رفته باشه بالا چون دارم بیشتر با سمندی که داریم مقایسه میکنم..
مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )نقل قول:
کیا سراتو نوش الان 30 تومن هست (قیمت 1 هفته پیش از نمایشگاه) از آوانته و زانتیا هم در کل بهتره. خودروی جدید و به روزی هست.
اینو بخون:
اگه خواستی بیشتر راجع بهش بحث کنی برو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لطف میکنید یکم اطلاعات بدید؟نقل قول:
هرچی باشه ممنون میشم.
132 نسبت به صبا فرق خاصی نمیکنه .. فقط آمدن یکمی تغییرش دادند و شکل ظاهریشو خیلی بهتر کردن..نقل قول:
لطف میکنید یکم اطلاعات بدید؟
هرچی باشه ممنون میشم.
البته به نظر من شتابش نصبت به صبا کمی بهتر هست .. البته اینو نمیشه دقیق گفت.. یکمی هم بنظر میرسه که ماشین رو پایین آوردند که این خیلی خوب هست..
ولی همونطور که گفتم کیفیت جلو بندی اصلا خوب نیست و بعضی جاها از موادی استفاده کردن که آدم خندش میگیره..
یکمی هم صروصدای ماشین بهتر شده..
اگر تو قسمتی خاصی سئوال داری بگو تا برات امتحان کنم .. عکسی چیزی دیگه ای خاصتی هم بگو...
راستش انقدر از ماشین نمیدونم که بخوام سوال تخصصی بپرسم!:31:نقل قول:
فقط اگر لطف کنید چند تا عکس از جلو عقب داخل و بغل بزارید ممنون میشم.:10:
سلام دوستان نظرتون درباره Ford Escape مدل 2009 چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دبی می خواهم بخرم.
عالیهنقل قول:
چند درهم قیمت داری؟
سلامنقل قول:
تا بینم چقدر باهات بیوفته...
راستی چه مدلی میخوای بیاری؟ آخه دو مدل xls و xlt داره این ماشین. که فرقهایی با هم دارن از جمله گیربکس و موتور و حتی قیافه.
ماشینه توپیه.. من فکر کنم تو فیلم بتمن جدیده بود که یکشو دیدم..نقل قول:
سلام دوستان نظرتون درباره ford escape مدل 2009 چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دبی می خواهم بخرم.
حقیقتش نبودم .. فردا برات عکسا رو میگزارم..نقل قول:
راستش انقدر از ماشین نمیدونم که بخوام سوال تخصصی بپرسم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اگر لطف کنید چند تا عکس از جلو عقب داخل و بغل بزارید ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگر احیانا ماشین مدل بالاتری سوار شدی یا داری اینو بیخیال شو چون بد میزنه تو ذوقت..
من که حالم گرفته شد از این ماشین .. الانم به فکر اینم تا با یک 206 یا 405 دسته دوم عوضش کنم..
__________________________________________________ __________________________
راستی بچه ها اگر 132 رو بفروشم و مثلا یک 206 مدل 82 - 83 بخرم کار عقلانی انجام دادم..؟
در روزنامه همشهري پنجشنبه 14/9/87قيمت 407 رو 65 ميليون براي رنگ نقره اي مدل 2009 زده بود.ايا واقعا مي ارزه؟
این gli هست .. خواستم بدونم فرقش با glx چی هست.. می ارزه بخریم..
یکی مدل 84 تمیزشو داشت میداد 8 تومن 40 هزارتا کار کرده بود..
نه. نمیارزهنقل قول:
ببخشید، من دقیقا منظورتون رو نگرفتم.نقل قول:
منظور شما 405 هست؟؟
اگه 405 هست که فرق gli و glx اینه که در gli :
شیشه بالابر ها ی جلو برقی نیست
رنگ ماشین متالیک نیست .
سیستم قفل مرکزیش نوری نیست.
به جز اینا فکر نکنم فرق خاصی داشته باشه یا اگه هم داشته باشه خیلی جزیی هست
قیمت هم به نظرم اگه تمییز باشه خوب گفته.:12:
اگر این تفاوتش باشه که خیلی بصرفه هست این ماشینو بخرم.. تازه طرف آمده بود شیشه بالا برهاشو برقی کرده بود.. و کمترم میداد..نقل قول:
ببخشید، من دقیقا منظورتون رو نگرفتم.
منظور شما 405 هست؟؟
اگه 405 هست که فرق gli و glx اینه که در gli :
شیشه بالابر ها ی جلو برقی نیست
رنگ ماشین متالیک نیست .
سیستم قفل مرکزیش نوری نیست.
به جز اینا فکر نکنم فرق خاصی داشته باشه یا اگه هم داشته باشه خیلی جزیی هست
قیمت هم به نظرم اگه تمییز باشه خوب گفته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک 206 مدل 81 هم بود که فوق العاده تمیز بود.. 60 هزارتا کار کرده بود .. من خیلی تعجب کردم حتی یکی خطم روش نبود..
قیمتش ولی فکر کنم زیاد بود میگفت 9.5 .. ولی خدایش خیلی تمیز بود .. میگفت این فرانسویه و سری اوله..
میگفت هر جا خواستی ببرش و تستش کن ببین مشکلی نداره..
با 3 4 تومن چی میشه خرید:18::31:
3 یا 4 تومان 43 نخونید
100,000 درهمنقل قول:
نمی خواهم ایران بیاورم.نقل قول:
Xlt دیگه عکس هم که گذاشتم xlt.
نظر شما چیه؟
هر درهم 250 تومنه؟؟نقل قول:
اگه آره که خوبه.
عکسی که گذاشتید مربوط به مدلی هست که از 2001 تا 2007 تولید میشده. که قیافه مدل های 2008 و 2009 با اینی که شما گذاشتی فرق داره. حتی مدل 2007 اون هم یه تغییراتی در قسمت های آسیای اقیانوس آرام داشته.
موتور 3 لیتری اونا 240 اسب بخار قدرت داره.
پیشنهاد من اینه که اگه پولتو رسید یه مدل 2009 بخرید.
والا داریم 2009 رو می خریم.نقل قول:
می خواستم بدونم ماشین خوبی؟
اصلا ماشین ها فورد خوبن؟
راستی نظرتون ذرباره edge چیه؟
مدل 2008 می گفت 130000 درهم.
یک کمکی هم به ما میکنید..
نقل قول:
یک 206 مدل 81 هم بود که فوق العاده تمیز بود.. 60 هزارتا کار کرده بود .. من خیلی تعجب کردم حتی یکی خطم روش نبود..
قیمتش ولی فکر کنم زیاد بود میگفت 9.5 .. ولی خدایش خیلی تمیز بود .. میگفت این فرانسویه و سری اوله..
میگفت هر جا خواستی ببرش و تستش کن ببین مشکلی نداره..
قیمتش که خوبه اما ایران بیاری فکر کنم اصلا نصرفهنقل قول:
نقل قول:راستش نه علامت سوال داشت نه ...نقل قول:
من شخصا اگه بحوام بین این دوتا انتخاب کنم 405 رو ورمیدارم. البته اگه مشکلی نداشته باشه.
آره. واقعا ماشین خوبیه. 2009 فکر کنم هیبرید هم باشه.نقل قول:
خوب دارن، بد هم دارن. ولی این مدل از اون خوباستنقل قول:
edge از escap از هر لحاظ بهتره. هم خوشگلتره، هم توانایی هاش بالاتره، هم آیرودینامیکش، هم موتورش و ...نقل قول:
راستی از لحاظ قیمت اونجا چه خودرو هایی در این رنج هستن؟
نقل قول:
نمی دونم والله.قیمت دستم نیست.
ماشین رو نمی خواهم ایران بیاورم.
چه ماشینی دیگه خوبه؟
اینو فنی گفتی یا غیر فنی..نقل قول:
من شخصا اگه بحوام بین این دوتا انتخاب کنم 405 رو ورمیدارم. البته اگه مشکلی نداشته باشه.
چون کیفیت رانندگی و کیفیت ساخت ماشین برای من خیلی مهمه و چون سریع رانندگی میکنم دوست ندارم اذیت کنه خصوصا فرمانش..
gli سپرش رنگی نیست
زیر کاپوت صدا خفه کن نداره!!!
سر کمک ها یه پلاستیکی میذارن(اسمش یادم رفته) از اونها هم نداره!!!
خلاصه از هرجاییش تونستن دزدیدن که قیمتشو بیارن پایین!!!!
اگه ماشین مسافرت با خانواده نسبتا پر جمعیت ،هزینه نگهداری و تعمیرات نسبتا کم ، کلاسیک (منظور پیرمرد پسند)405نقل قول:
اما اگه جهت داخل شهر و تک سرنشین، پارک راحت حتی در سوراخ موش،هزینه نگهداری و تعمیرات نسبتا زیاد،اسپرت(جوان پسند) فرز و سریع 206
ضمنا 206 81 در صورتی که خط بیفته افت قیمت زیادی داره
به حرف افراد هم اعتماد نکن به یک نفر آشنای با تجربه حتما نشون بده
اینارو میشه با یک هزینه کم نصب کردنقل قول:
کلا ماشین های پایه کمترین سود را برای کارخانه های سازنده دارند.
و بیشترین سود را ماشین های فول آپشن
البته این قانون نا نوشته تجارت است که توسط کارخانجات و کمپانی های بزرگ اجرا می شود.(در مورد همه چیز مثل لوازم خانگی)
فنی. لذت رانندگی و کیفیت ساخت 206 بالاتره. ولی مطمئن باش توانایی های حرکتی 405 بهتر از 206 تیپ 2 هست. اگه سر پیچ هم سریع رانندگی میکنید بهتره سراغ 206 نرید یا اگه رفتید حسابی بهش برسید که مشکل هندلینگش رو برطرف کنیدنقل قول:
به قول دوست خوبم، آقای h اینا رو با هزینه نسبتا کم هم میشه درست کرد.نقل قول:
دوست خوبم ضمن تشکر از نظرتون و تایید بقیه حرفاتون ولی 206 تیپ 2 از 405 فرز و سریع تر نیست!!نقل قول:
+ هندلینگ 405 خیلی بهتره از 206
تایید میشه ولی فکر کنم توی سرعت های پایین و تعویض دنده 1 به 2 زمان مکث تعویض دنده توی 405 بیشتره.نقل قول:
دوست خوبم ضمن تشکر از نظرتون و تایید بقیه حرفاتون ولی 206 تیپ 2 از 405 فرز و سریع تر نیست!!
+ هندلینگ 405 خیلی بهتره از 206
و این خیلی توی شتاب اولیه تاثیر داره.
نمی دانم شاید هم مشکل از گیربکس ماشینی بوده که من سوار شدم.
پراید هاچ بک الان از چه قیمت های شروع میشه
و ایا این که میگن کم یاب شده درسته؟
نو نمیخوام!
نقل قول:رنو5 تمیز میشه خرید یه دست درست حسابی هم کشید بهش.نقل قول:
دوو ریسر هم میشه گرفت که توصیه نمیشه.
پراید و آر دی چق هم میشه گرفت.
Pk تمیز هم میشه گرفت.
پیکان و ...
بگو برا چی میخوای؟؟؟ ماشین بازی؟؟ استفاده عادی؟؟ یا ...
نقل قول:
نوشته شده توسط farshadd
در کل از نظر شتاب و تاپ اسپید و ... 405 نسبت به تیپ 2 ارقام بهتری با خودش دارهنقل قول:
سلام دوستان گل
من ماشین می خوام در حد 30 تومن. خودم امارات C200 Kompressor دارم ولی برای ایران ماشین خیلی توپی نمی خوام. فقط می خوام اذیت نکنه. خانوادگی هم نبود طوری نیست چون فقط یک نفرم ! مزدا 3 -1 تو ایران می گن مزدا 3 تیپ 3 قبلا داشتم. می خواستم بدونم آیا مزدا 3 تیپ 1 دقیقا چه تفاوت هایی با تیپ 3 داره؟ اگر این ماشین نه چه ماشینی برای خرید بهتره؟
تا اونجا که من اطلاع دارم فقط تو ظاهر و بعضی امکانات اختلاف دارن و مزدا تیپ3 اسپرت تر هست
کلا تو این قیمت بهترین انتخاب مزدا3 و مگان هستن
فرشاد جان میخوام هفته ای 2 3 بار باهاش برم دانشگاه همین! در حد همین
بیشتر میخوام پراید باشه چه هاچ بک چه صندوق دار .....
فقط میخوام ببینم گیر میاد؟ مثلا با 4 4.5 یک پراید گرفت؟
میتونی با 4 - 4.5 یه هاچ بک کره ای بگیری!
ضمن تایید حرفای سعید عزیز ( corey )نقل قول:
به ترتیب:
1- مزدا 3 تیپ 3
2- مگان 2000 اتومات
3- مزدا 3 تیپ 1
4-کیا سراتو
5- تویوتا یاریس
...
ضمنا اگه زیاد توانایی حرکتی و برو بودن برات مهم نیست تویوتا یاریس بهتر از بقیه میشه. ضمن اینکه قیمتشم کمتره
بله که گیر میاد. فقط باید بگردی از بقیه تمیز ترشو بگیری.نقل قول:
سلام
میخواستم قیمت کارخونه پراید 141 زا بدونم
کسی قیمت داره؟؟؟
اول کپی کردم بد شد
اگه میتونی یه سر به آدرس زیر بزن :
ضمنا اگه زیاد توانایی حرکتی و برو بودن برات مهم نیست تویوتا یاریس بهتر از بقیه میشه. ضمن اینکه قیمتشم کمتره
.[/quote]
تويوتا ياريس قيمت اش چند هست ؟
مگان هاچ بك چند هست ؟
ماكسيما و مگان حدود 23-24 ميليون ميشه گير آورد ؟
[quote=elmino8;3280405]مگان هاچ بك چند هست ؟
به دلیل اطلاعات غلط دادن این پست رو پاک میکنم که یه موقع کسی اطلاعات غلط نگیره!!!
ببخشین
--------------------------------------